SACCSIV – blog ortodox

CIPUL IMPLANTAT nu-l veti mai putea scoate deoarece va va transforma in ZOMBI?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 2, 2018

Foto: ZAPP2PHOTO / THINKSTOCK

Iata ce putem citi la Artificial Intelligence Microchips Will Turn Humans Into Zombies, Says Prominent Neuroscientist de pe Inquisitr, traducerea OrtodoxInfo:

Discutând cu CNET, Dr. Lebedev a explicat cum avansările în tehnologia implanturilor cerebrale. pot lua o turnură greșită dacă oamenii ajung să se comporte precum mașinile.

“Este chiar posibil ca “umanitatea” să evolueze într-o comunitate de zombie”, a spus dumnealui. “Din fericire încă nu este o problemă.”

Implanturile cerebrale pot părea ceva scos dintr-un film SF dar nu este ceva chiat atât de distant. Există companii ce lucrează la dezvoltarea unei interfațe menite să faciliteze comunicarea oamenilor cu computerele. Una dintre aceste companii este sprijinită de către nimeni altul decât Elon Musk, directorul Tesla și SpaceX.

Precum relatează Verge, Elon Musk a lansat o companie intitulată Neuralink în martie. Firma se axează pe elaborarea de tehnologii ce vor permite creierelor umane să interacționeze cu programe software. Scopul final, potrivit Verge, este de a ajuta oamenii să țină pasul cu inteligența artificială. Aceste implanturi cerebrale, denumite Neural Lace, ar putea de asemenea să îmbunătățească memoria.

Precum a mai fost prezentat de către Inquisitr, Elon Musk a avertizat împotriva proliferării inteligenței artificiale nereglementate. La un eveniment unde a fost prezent acum câteva luni, Musk a zis că oamenii au doar între 5 și 10% șanse să prevină IA să preia controlul civilizațiilor umane. Viața umană este amenințată atunci când computerele devin mai inteligente decât noi, a avertizat Musk. Inteligența artificială poate declanșa războaie maipulând informații provenind de la guverne, de exemplu. Drept urmare, guvernele trebuie să înțeleagă mai bine tehnologia, a adăugat el.

“Odată ce este obținută percepția, oamenii vor deveni foarte speriați, precum ar fi normal… Până am deveni reactivi în reglementarea IA, ar fi deja prea târziu”, a zis Musk la conferința de vară a Asociației Naționale a Guvernatorilor în Rhode Island.

Neural Lace încă nu este gata să fie implantată în creierul nimănui. Momentan implanturile cerebrale sunt folosite doar în domeniul medical. Precum precizează Verge, electrozi și alte tipuri de implanturi au fost utilizate pentru a ameliora efectele Parkinson, epilepsiei și ale altor afecțiuni neurologice.

Dar tipul de implant proiectat de către Neuralink e complex și poate fi periculos pentru implantare. Încă nu este clar când ar putea deveni disponibil publicului.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

9 ANI DE LA APELUL ANTI CIP al Parintelui Justin Parvu

 

Tagged with: ,

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicu said, on ianuarie 2, 2018 at 2:01 pm

    De fapt cei ce ne avertizeaza de pericolul tehnologiei chiar ei o sustin in mod mascat.

    Apreciază

    • ines said, on ianuarie 2, 2018 at 3:03 pm

      Mi-aduc aminte de o secventa din filmul otroc veaceslav, in care spune ca extraterestrii vor propune oamenilor sa vina la ei pe nava sa-si faca analizele, iar oamenii se vor imbulzi, vor sta la coada la ei sa si le faca.Vor intra oameni, dar vor iesi zombi,fara suflete.

      Apreciază

  2. Elena Florentina said, on ianuarie 2, 2018 at 7:19 pm

    „Black mirror” devine realitate; pentru cine a vazut serialul. E realizat in 2011 dar daca o sa cautati acum o sa descoperiti ca sf-urile de atunci sunt acum ori realitate ori proiecte ce urmeaza a fi implementate…INFIORATOR!!!

    Apreciază

  3. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on ianuarie 2, 2018 at 9:46 pm

    Apreciază

  4. mihay2016 said, on ianuarie 2, 2018 at 10:39 pm

    De cand ma stiu e a nustiu cata oara vor suna sirenele! De curand in octombrie iar au sunat si nu mai zic asta vara de cate ori sa auzit si se pare ca vor suna si maine!! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sirenele-pentru-situatii-de-urgenta-vor-suna-din-nou-miercuri-de-la-ora-10.html

    Apreciază

  5. Ioan C. said, on ianuarie 2, 2018 at 11:28 pm

    Nu primim nimic, nici pe mâna dreaptă, nici pe frunte:
    – „Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.” (Apocalipsa 13, 16);
    – „9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” (Apocalipsa 14, 9-11)

    Apreciază

  6. Aristide said, on ianuarie 2, 2018 at 11:50 pm

    Tocmai acum e pe PRO TV

    http://www.imdb.com/title/tt2209764/

    Apreciază

  7. gheorghe said, on ianuarie 3, 2018 at 6:53 am

    Microcipul implantat este folosit pentru localizarea individului – ceea ce „ajuta” la capturarea fizica, „bombardarea” cu microunde dirijate prin releele de telefonie mobila, … lasa altora la indemana accesarea tuturor datelor personale si poate elibera la comanda neurotoxine care omoara individul purtator foarte rapid.

    Apreciază

  8. carmen said, on ianuarie 3, 2018 at 8:48 am

    NOW si stapanii de sclavi….https://www.youtube.com/watch?v=5siKTKi5zuo

    Apreciază

  9. Calităţile terapeutice ale ciupercii Agaricus Blazei Murill au fost relevate de doi cercetători americani, care au descoperit în pădurile Braziliei o comunitate în care media de vârstă nu doar că depăşea 100 de ani, dar oamenii erau foarte sănătoşi. Analizându-le modul de viaţă, au constatat că hrana lor de bază era constituită din această ciupercă. Analizele de laborator au evidenţiat proprietăţile extraordinare ale ciupercii şi astfel s-a început extinderea culturii şi aclimatizarea ei în condiţii controlate de microclimat. Numeroase teste au fost realizate de japonezi, cunoscuţi pentru meticulozitatea lor. În urma cercetărilor, rezultatele au fost spectaculoase – stoparea evoluţiei bolilor în proporţie de 99,4% şi vindecare completă în 90% din cazuri.

    Pentru ce este recomandată:

    – sistem imunitar scăzut

    – risc crescut de boli infecţioase, inclusiv răceli şi gripe

    – alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele

    – persoane care urmează chimio sau radioterapie

    – persoane afectate de producerea excesivă de radicali liberi din surse externe ca: radiaţii ultraviolete, câmpuri electromagnetice, dieta slabă în nutrienţi

    – boli cronice ca diabet, inflamaţii şi oboseală cronică

    – stres fizic sau emoţional sever

    – ateroscleroză, deoarece elimină surplusul de colesterol din sânge, prevenind formarea blocajelor arteriale

    – sportivi amatori şi de performanţă şi cei care depun efort fizic susţinut

    Sub ce formă se comercializează ciuperca Agaricus Blazei Murill

    Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

    Tinctură, la fel de eficientă, dar mai uşor de administrat.

    Capsule – conţin ciupercă măcinată fin (fără pierderi de substanţă activă) cu efect deosebit în combinaţie cu tinctura. Sunt afecţiuni care exclud una sau alta dintre aceste două produse, fără a le reduce însă eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau în fibrilaţii, unde nu se recomandă tinctura).

    Tratamentul este personalizat în funcţie de afecţiune. Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
    Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.

    Contraindicaţii:

    – În cazul transplantului de organe, cura cu ciupercă nu este recomandată.
    – Femeilor însărcinate sau care alăptează.
    – Copiilor sub 8–10 ani (excepţie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slăbit).

    http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/sanatatea-familiei/ciuperca-lui-dumnezeu-te-vindeca-de-cancer-690989.html

    Apreciază

    • gheorghe said, on ianuarie 5, 2018 at 9:22 am

      DA! – de-acum, nu se mai imbolnaveste nimeni, nu mai moare nimeni…

      Apreciază

  10. mircea.v said, on ianuarie 3, 2018 at 2:47 pm

    Parintele Elpidie

    „Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l vor mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii. Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.”

    Apreciază

  11. motanu barosanu said, on ianuarie 3, 2018 at 3:15 pm

    te rog să inspectezi asta, foarte hidos https://safielumina.ro/

    Apreciază

  12. Lev said, on ianuarie 4, 2018 at 7:48 pm

    Priviți, fraților:

    Apreciază

  13. bacalion said, on februarie 8, 2018 at 10:23 pm

    A republicat asta pe FĂRÎMITURI.

    Apreciază

  14. […] CIPUL IMPLANTAT nu-l veti mai putea scoate deoarece va va transforma in ZOMBI? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.