SACCSIV – blog ortodox

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Posted in al treilea razboi mondial, antihrist, APOCALIPSA, PROFETII by saccsiv on decembrie 18, 2017

Sfantul Lavrentie de Cernigov:

 

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţuidar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpurila sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind

[…]

“Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

[…]

“În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni.Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!””

 

Cititi va rog mai multe la:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST.

 

Sfântul Serafim de Virița:

 

„Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiata în bucăți. La inceput, o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei răsăriteană, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”

 

Cititi va rog mai multe la:

PROFEȚIA Sfântului Serafim de Virița despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, RUSIA și ANTIHRIST

 

Sfanta Matrona de la Moscova:

 

“Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”.
„Maică, dar cum se va putea trăi atunci?”
Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui”. Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.

 

Cititi va rog mai multe la:

2 Mai: Sfânta Matrona de la Moscova. Profeția despre al III-lea război mondial

 

Sfantul Paisie Aghioritul:

 

Când veţi auzi că apele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare, să ştiţi atunci că deja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a răsăritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebui să sece râul Eufrat ca să poată trece o armată numeroasă. La o adică, zâmbi Stareţul, dacă două sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spus că armata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, adică acel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipsă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc miracolul epocii, cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei.

E nevoie, de fapt, de multă atenţie şi luciditate ca să deosebim semnele vremurilor, căci într-un fel sau altul, se întâmplă că cei care nu se îngrijesc de curăţenia inimilor lor să nu le deosebească şi să greşească. Să presupunem că cineva ştie că, pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie să se usuce râul Eufrat. Dacă însă va aştepta o minune: de exemplu, să apară o crăpătura care să înghită toată apa, va greşi, pentru că nu s-a îngrijit ca, prin curăţenia inimii sale, să „pătrundă în spiritul” Scripturii.

„Câțiva militari așteptau la gardul chiliei Părintelui, la Panagouda. Şi-au ridicat ochii şi l-au văzut venind către ei. A deschis poarta de sârma şi le-a urat bun venit. Le-a pregătit să se așeze sub un copac şi a-nceput să discute cu ei. La un moment dat, unul dintre ei i-a spus:

– Nu mai suport, gheronda. M-am săturat de militărie… Părintele s-a întors, l-a privit şi i-a spus: – – Tu n-o să renunți. Tu o să fii Comandantul Apărării atunci când ne vor ataca turcii… Toți l-au privit plini de uimire.

– Şi când va fi, gheronda, treaba asta?, l-au întrebat.

– Când va fi vremea spanacului, le-a zis, şi a schimbat apoi vorba.

 

Cititi va rog mai multe la:

Sf. Paisie Aghioritul – Profeție despre cel de al Treilea Război Mondial. „Întâi de toate, Dumnezeu va pedepsi pe marii vrăjmaşi ai Ortodoxiei: Islamul şi Catolicismul”.

 

Sfanta Macaria Rusoaica:

 

– Intrebare: Matuska, anul asta ne simtim asa de rau – oare fiindca imbatranim?

– Raspuns: Nu, asa sunt vremurile; puterea noastra este sapata de catre vrajitori. Va fi chiar mai rau – de-ar da Dumnezeu sa nu apucam acele vremuri (5 octombrie 1988). Curand omul nu va mai fi bun; aceasta se va intampla curand. Sfarsitul lumii este nimic; dar atunci va fi daramare si cladire, iar oamenii – totul va fi amestecat cu uraciune, si veti fi pana la genunchi in sange (25 martie 1989).

– Curand o sa se intample ceva…

– Ce anume, Matuska?

– Razboi, razboi va fi pretutindeni, vor incepe sa se bata cu bate, batandu-se intre ei, iar multi oameni vor fi omorati. Cand au sa se bata cu bâtele toti vor rade, dar cand au sa inceapa sa traga cu pusca toti vor plange (4 martie 1992).

Mortii sunt lasati asa cum trebuie sa fie, dar noi toti vom fi rasuciti. Nu va mai fi cine sa ingroape mortii – o sa-i arunce doar intr-un sant si o sa-i ingroape (28 mai 1992).

 

Cititi va rog mai multe la:

Analiza PROFEȚIILOR Sfintei Macaria rusoaica. Unele deja se împlinesc sub ochii noștri …

 

Parintele Dionisie Ignat de la Colciu:

  

O să fie un război înfricoşat, poate nu acum, dar în câţiva ani. Aşa va fi că nu vor mai cunoaşte că au fost oameni cei omorâţi. Suntem în vremurile de pe urmă. Sunt semne vădite”.

 

Părintele Iosif  Vatopedinul:

 

“Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.

“Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.

 

Schimonahia Nila:

 

Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi!  de multe-multe ori repeta maica”.

 

Cititi va rog si:

PĂPUȘARII RĂZBOAIELOR

Ce spun Sfintii Parinti despre FUGA de ANTIHRIST?

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Roman said, on decembrie 19, 2017 at 9:04 am

  Eu sunt foarte atent la Profetia Sfantului Paisie Aghioritul (aici e pusa pe scurt )in care Sfantul vorbeste despre mila marina (hotarul) dintre Grecia si Turcia si ca de acolo va veni scanteia razboiului cel mare(ca va atrage si pe ruskies si pe occident la un moment dat, cand va fi atacat si Ierusalimul) .Ma uit la aceasta Profetie fiindca vad si pe debilul turc , erdogan care…nu mai tace si enerveaza pe toata lumea (el si donald duck=trump, mosneagul desfranat al lumii ) ,indiferent de cata rabdare ar avea cineva , humanoidul (asemanator cu omul) idiot e pus pe harta cu toti!!Si mai vad ca si ,,armata cea mare” a chinei se pozitioneaza in zona Eufratului ,cica dinspre Siria ,ajungand asadar la portile Ierusalimului si care iarasi e un semn ce ne aduce mai aproape de macelul ce sta sa vina scris si in Apocalipsa lui Ioan.Ce e scris trebuie sa se implineasca !!

  Apreciază

 2. Fratele Mihail said, on decembrie 19, 2017 at 9:18 am

  Pseudo-episcopul Varlaam Ploieșteanul la celebrarea unui „sfânt” papistaș

  https://www.crisana.ro/stiri/eveniment-1/istorie-si-arta-ecleziastica-in-episcopa-romano-catolica-de-oradea-expozitia-felix-terra-vernisata-la-bucuresti-160952.html

  * Pentru a vedea mai multe poze, dați click pe fotografia de sub titlul articolului.

  Apreciază

 3. geo said, on decembrie 19, 2017 at 10:14 am

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/syrias-assad-calls-us-backed-kurdish-militia-traitors-under-foreign-control

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/nato-crisis-germanys-entire-submarine-fleet-paralyzed

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/hamas-torturing-militants-crackdown-unauthorized-rocket-attacks-against-israel

  https://www.gatestoneinstitute.org/11556/austria-islamization

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-17/iphone-x-racist

  http://endoftheamericandream.com/archives/jedi-religion-thousands-of-people-all-over-the-world-are-converting-to-jediism

  https://www.rt.com/news/413572-china-executes-people-public/

  https://www.cbsnews.com/news/fda-plans-crackdown-on-homeopathic-remedies/

  https://www.9news.com.au/national/2017/12/19/00/41/more-aussies-dying-from-prescription-pills-than-illegal-drugs

  https://news.vice.com/en_us/article/bjd3kd/saudi-arabia-is-the-top-sponsor-of-terrorism-in-u-k-report-says

  https://www.healthnutnews.com/80th-doctor-dead-holistic-prominent-and-outspoken/

  https://www.intellihub.com/antifa-endorsed-pouring-concrete-on-train-tracks-and-even-made-a-how-to-video-now-a-train-has-really-derailed/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/finlands-largest-newspaper-faces-treason-charges-publishing-leaked-files-spy-ops-tar

  https://boingboing.net/2017/12/18/what-could-go-wrong-3.html

  https://www.nakedcapitalism.com/2017/12/pharma-impunity-opioids-crisis.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5190201/How-FBI-LOST-fingerprints-JFK-assassins-rifle.html

  https://www.theguardian.com/world/2017/dec/18/suspect-arrested-over-death-of-british-diplomat-rebecca-dykes-in-beirut

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/18/exclusive-uk-warns-saudi-arabia-may-have-breached-international/

  https://www.middleeastmonitor.com/20171218-libya-gaddafis-son-to-announce-2018-election-bid/

  https://journal-neo.org/2017/12/18/us-plans-slash-and-burn-of-middle-east-to-minimize-iranian-influence/

  https://www.middleeastmonitor.com/20171218-gunmen-assassinate-mayor-of-libyas-biggest-port-city/

  http://msutoday.msu.edu/news/2017/msu-scholars-find-21-trillion-in-unauthorized-government-spending-defense-department-to-conduct/

  https://dailyreckoning.com/dark-money-runs-world/

  https://www.seeker.com/earth/conservation/these-ten-rivers-are-responsible-for-90-percent-of-the-plastic-in-the-oceans

  http://www.wakingtimes.com/category/contributors/vic-bishop/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-16/bitcoin-hits-new-all-time-high-after-burst-asian-buying-market-cap-soars-above-300-b

  https://wolfstreet.com/2017/12/10/a-new-stealth-attack-in-eus-war-on-cash/

  http://upriser.com/posts/you-grow-up-wanting-to-be-luke-skywalker-then-realize-you-ve-become-a-stormtrooper-for-the-empire

  http://www.informationliberation.com/?id=57715

  http://freebeacon.com/national-security/report-global-arms-sales-hit-record-high-due-part-north-korean-threat/

  https://sputniknews.com/military/201712111059884236-darpa-genetic-research-united-nations/

  https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/666375/minority-report-artificial-intelligence-machine-dragonfly-yitu-technology

  http://thefreethoughtproject.com/since-feeding-homeless-now-illegal-group-brought-ar15s-give-food-worked/

  https://www.corbettreport.com/forget-russiagate-the-real-scandal-is-israelgate/

  https://www.washingtonpost.com/national/health-science/cdc-gets-list-of-forbidden-words-fetus-transgender-diversity/2017/12/15/f503837a-e1cf-11e7-89e8-edec16379010_story.html?tid=ss_tw&utm_term=.3f52b01385ad

  https://www.activistpost.com/product/1544629982/US/permacultucom-20/?cart=y

  https://gizmodo.com/new-york-city-wants-to-audit-the-powerful-algorithms-th-1821305284

  https://www.reuters.com/article/uk-eu-moneylaundering/eu-agrees-clampdown-on-bitcoin-platforms-to-tackle-money-laundering-idUSKBN1E928M

  http://thefreethoughtproject.com/conspiracy-theorists-right-msm-admit-cia-armed-isis/

  https://www.thenewamerican.com/culture/item/27592-calif-companies-that-sold-aborted-baby-parts-forced-to-close

  http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/man-catches-fire-dies-london-street-haringey-john-nolan-70-age-police-appeal-metropolitan-a8111901.html

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/weapons-went-cia-isis-less-two-months-new-study-reveals

  https://apnews.com/90a98f6bfb214f77831ae93a02750f17/Report:-Rich-to-get-still-richer-as-world-inequality-grows

  http://www.crypto-radar.com/googles-true-origin-partly-lies-in-cia-and-nsa-research-grants-for-mass-surveillance/

  http://www.informationliberation.com/?id=57728

  https://www.rt.com/uk/413262-argentine-submarine-british-helicopter/

  http://www.washingtonsblog.com/2017/12/70372.html

  https://www.msn.com/en-us/news/crime/us-states-consider-using-powerful-fentanyl-to-execute-inmates/ar-BBGIGES

  https://www.rt.com/uk/413049-snowflake-students-white-tweet/

  https://boingboing.net/2017/12/14/bbq-sauce-countermeasure.html

  https://arstechnica.com/information-technology/2017/12/suspicious-event-routes-traffic-for-big-name-sites-through-russia/

  https://www.techdirt.com/articles/20171213/13553438802/leaked-e-mail-shows-even-fccs-own-cto-thinks-gutting-net-neutrality-harms-public.shtml

  http://anonymous-news.com/finally-who-admits-medical-marijuana-has-no-public-health-risks/

  http://www.megafargo.com/2017/12/nestle-ceo-water-is-not-human-right.html

  https://www.techdirt.com/articles/20171213/08333738795/australian-government-wants-to-punish-whistleblowers-journalists-who-leak-classified-documents-with-up-to-20-years-prison.shtml

  http://www.newsweek.com/chemical-warfare-drills-homeland-security-turn-people-lab-rats-residents-fear-745697

  https://www.scientificamerican.com/article/ai-algorithms-to-prevent-suicide-gain-traction/

  https://thefifthcolumnnews.com/2017/12/10-trillion-investment-plan-integrate-eurasian-supercontinent/

  http://agnnews.com/canadian-cannabis-companies-gets-2-bn-investment-2-times-entire-global-legalized-cannabis-industry/

  https://libertyblitzkrieg.com/2017/12/12/its-time-to-rethink-education-part-1-indoctrination/

  https://www.intellihub.com/surgeon-who-exposed-clinton-foundation-corruption-in-haiti-found-dead-in-apartment-with-stab-wound-to-the-chest/

  https://www.rt.com/usa/412903-drug-company-vitamin-price-hike/

  Apreciază

 4. isa said, on decembrie 19, 2017 at 10:27 am

  Dispozitive psihotronice utilizate la revolutie: „a fost identificata … sursa sunetului cu efect de panica” – http://evz.ro/parchetul-militar-decembrie-1989.html
  Si inca multe, unele pe care nu le banuiam: Iliescu si Brucan au chemat armata sovietica … Nemernicii vroiau sa destrame Romania, asa cum se planuise din timp!!!
  Offf… Doamne! Pentru ce a fost nevoie sa moara atatia oameni?

  Apreciază

  • Raluca said, on decembrie 19, 2017 at 5:16 pm

   Își asumă dl Radu Preda și tema delicată și riscantă, și care nu mai suferă amânare, de a vorbi și despre ecumenism care este erezia tuturor ereziilor, și, în consecință, despre sinodul cretan, sau mai bine nu. Până nu se iese din erezia ecumenistă, nimic nu se va putea construi adevărat și durabil.
   Îmi aduc aminte că acum câțiva ani, dl Preda era un anti-ecumenist convins, și vorbea cu același meșteșug și despre cât de rău este ecumenismul. Între timp a tăcut. Nu și-a mai găsit cuvintele potrivite pe tema asta.
   A, și nu știam că dl Preda este și fan Arsenie Boca. Așa, da! Bun, foarte bun.

   Apreciază

 5. mishuleu said, on decembrie 19, 2017 at 3:33 pm

  Ce fac astia in biserica

  Apreciază

 6. iscru emanuel said, on decembrie 19, 2017 at 7:19 pm

  Noi marturii ale unor oameni intamplate dupa ce au renuntat la CNP care confirma inca odata ca acestea sunt de la diavol si masoni si ca sunt lepadare de Hristos,radacina copacului acestui sistem antihristic care inca te tine legat de cele lumesti si nu iti lasa timp de rugaciune,multi se vor pierde si insela in mintea lor crezand ca asta nu e o problema.trag un semnal pentru toti parintii nepomenitori sa urmareasca bine toate cele 3 postari despre CNP ,atrag atentia ca am foarte multe documente din Sfinti care ne spun clar despre CNP.In ce ne punem nadejdea in acest nr?in spatele caruia sta 666?ne punem nadejdea in sistemul atnihristic sau in Dumnezeu?ganditi-va foarte bine.De ce spui ce ma fac fara cnp ca nu pot munci ,nu pot merge la spital da?dar cand vor scoate banii cash ce vei face?de ce viclenesti?astepti ultimul moment?cine te va ajuta atunci in ultimul moment?daca u nu i-ai facut loc Harului dinainte sa lucreze cu putere,de unde teama aia?nu de la diavol.Duhul sfant iti da putere ,sanatate si curaj.La Apostoli dupa cinzecime cine a mai stat in fata lor?Dar a venit Duhul sfant.Noi nu Il lasam sa vina din cauza dracismelor acestea.Eu va marturisesc ca dupa ce am lasat buletinul te simti liber cu adevarat,ai curaj mai mult, si ravna si mai mare spre Dumnezeu.Sa ne invatam cu greul dinainte ca atunci cand va venii foarte greu sa facem fata.Sa nu ascultati la niciun preot care va spune ca cnp nu este problema,sa ascultati de Sfinti,cel care spune ca nu e o problema este legat el de cele lumesti si are si el acte de aceea.Sa ascultam de Sfintii prin care a vorbit Dumnezeu nu de oameni,indiferent cat de smeriti ar parea,daca nu luptam pe amandoua fronturile,ne ingradim de erezie si ne prinde diavolul cu sistemul.O sa vedeti.Teren,casa la tara,la poale sa ne cultivam ceva sa putem trai simplu din munca noastra ,si sa lucram rug si sa marturisim in acelasi timp pe Dumnezeu si pericolele care vin peste noi.

  Apreciază

 7. pamaio said, on decembrie 19, 2017 at 9:55 pm

  Saccsiv
  Ma mir ca la profetii l-ai pomenit si pe parintele Dionisie….avand in vedere faptul ca parerea lui despre cipuri nu coincide cu a ta…sau nu trebuie sa amestecam lucrurile ,nu ?
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/cuviosul-dionisie-de-la-colciu-risipeste-tulburarea-cu-privire-la-actele-electronice-pecetluire-si-vinovatie-totul-este-vointa-omului-numai-cand-ti-se-cere-o-lepadare-de-hristos-atuncea-e-prim/

  Apreciază

 8. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on decembrie 19, 2017 at 10:27 pm

  Apreciază

 9. Fratele Mihail said, on decembrie 20, 2017 at 12:57 pm

  Iarăși și iarăși justificări astradromiste pentru continuarea pomenirii și atacuri la nepomenitori, blogul SACCSIV, monahul Sava etc. …

  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/12/cine-compromis-lupta-antiecumenista-din.html

  Apreciază

  • Mihai said, on decembrie 21, 2017 at 7:02 am

   Acest blog astradrom, a devenit unul vasal că și cuvântul kakadox, tehnologie ,,patristică” ,, pelerinul ortodox” s.a, în ceea ce privește pe monah Sava Lavriotul, am participat la conferința lui și pot să zic că a fost cat se poate de tranșant, evident că acum acești căldicei gen astradrom fac spume la gură

   Apreciază

 10. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on decembrie 20, 2017 at 6:39 pm

  Apreciază

 11. mihay2016 said, on decembrie 21, 2017 at 1:46 pm

  http://evz.ro/turcia-ameninta-grecia-razboi.html

  Apreciază

 12. […] Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? […]

  Apreciază

 13. […] Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: