SACCSIV – blog ortodox

Interzis la tv / CRESTERE URIASA a ratei de AUTISM: 1 din 36 de copii

Posted in autism, vaccin by saccsiv on decembrie 10, 2017

Cati stiati despre autism in 1988?

Va amintiti de filmul “Rain Man”?

Intre timp rata a crescut spectaculos:

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Iar dupa doar cativa ani s-a ajuns la 1 din 36 de copii. Iata ce putem citi la New CDC Statistics: 1 out of every 36 Children in the U.S. has Autism de pe Vaccine Impact, traducerea OrtodoxInfo:

Noile statistici. publicate de Centrul pentru Prevenirea Bolilor al Statelor Unite (CDC) arată că 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism.

În 2013 rata era de 1/50, în 2008 fusese 1/88, în 2002 ea era de 1/250 iar în 1980, cu șase ani înainte ca Președintele Reagan și Congresul American să promulge o lege prin care se oferea imunitate juridică totală producătorilor de vaccinuri pentru sechele sau decese cauzate de vaccinuri, rata fusese de numai 1/10.000!

Dr. Stephanie Seneff, cercetător la celebrul Massachusets Institute of Technology (MIT) a declarat că dacă trendul actual se păstrează, până în anul 2025 jumătate din copii vor fi diagnosticați cu autism.

Pentru a lămuri datele furnizate de CDC, echipa VAXXED s-a îndreptat către Dr. Brian Hooker. Hooker este, probabil, persoana cea mai avizată din lume în privința CDC și a datelor compilate de ei despre vaccinuri si autism.

Dr. Hooker este tatăl unui copil cu sechele în urma vaccinării și este cercetător cu doctorat. A luptat împotriva CDC de mai bine de 14 ani, folosindu-se de Legea Accesului Liber la Informație pentru a aduna cât mai multe date posibil din studiile publicate de CDC și care pretind că nu există o legătură între vaccinuri și autism.

Foarte multe dintre rezultatele cercetărilor sale asupra datelor CDC privind vaccinurile au fost înaintate Congresului American. Congressman-ul Bill Possey l-a ajutat pe Hooker în demersul să de a obliga CDC să răspundă solicitărilor sale.

După aproape 12  ani, eforturile sale neobosite pentru aflarea adevărului au forțat CDC să permită accesul la documente, astfel încât Dr. Hooker să se poată uita la datele brute despre care CDC pretindea că nu au relevat o legătură între vaccinări și autism.

A fost necesară presiunea congressman-ului Bill Possey pentru a obține aceste informații (vezi: CDC este prins că ascunde date care arată că mercurul din vaccinuri provoacă autism).

La scurt timp după aceasta, unul dintre specialiștii de top în vaccinuri de la CDC l-a contactat, pentru a oferi informații din interior privind frauda din cercetarea în vaccinare. Povestea acestui om de știință de la CDC  este prezentată în filmul VAXXED.

În acest interviu din 5 decembrie 2017, Dr. Hooker discută și explică cum CDC încearcă să minimizeze importanța datelor din raportul lor privind rata actuală a autismului la copii.

Reporterul Polly Tommey și Dr. Hooker vorbesc despre corupția asociată acestei probleme și care afectează mult mai mult decât doar CDC, incluzând aici câteva organizații naționale pentru autism precum Autism Speaks, pe care Dr. Hooker îi numește „o mână a Pfizer” (producătorul de vaccinuri). El declară că aceste organizații naționale, așa cum este si Autism Speaks [n.tr. – Autismul Vorbește] nu sunt interesați de familiile cu copii bolnavi de autism ci doar servesc intereselor companiilor farmaceutice pentru a dezvolta medicamente psihotrope pentru copiii autiști. De aceea, ei neagă orice legătură între vaccinuri și autism.

Urmăriți aici întregul interviu:

Comentariu saccsiv:

Unul dintre copiii autisti este al actorului Robert de Niro:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

Detalii despre lupta congressmanului Bill Posey:

RAZVAN DUMITRESCU devine SINGURUL ziarist roman ce EVADEAZA din inregimentarea PRO VACCIN a mass-media si prezinta la postul local NCN inregistrarea unei emisiuni CBS (!!!) din 2015 despre DISTRUGEREA DOVEZILOR ce demonstrau legatura dintre VACCINUL ROR (anti rujeola) si AUTISM dar si despre lupta congressmanului Bill Posey

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan C. said, on decembrie 10, 2017 at 10:50 pm

    Cred că rataautismului crește și din cauza folosirii în exces a dispozitivelor conectate la internet.
    Când nu era internetul, până prin anul 1998 la noi, nu era atâta autism

    Apreciază

  2. octavpelin said, on decembrie 11, 2017 at 11:34 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  3. Roman said, on decembrie 11, 2017 at 6:53 pm

    Atata timp cat si insusi TELEVIZORUL la ora 19 seara ,la observator ,anunta ca un rahat cu ochi precum Bill Gates spune ca …a descoperit o metoda de a reduce sau OMORI 10,15 % din POPULATIA PAMANTULUI ,prin vaccin….adica undeva la …sute de milioane de oameni…???…si majoritatea cea multa, peste 90% SFORAIE si nu o intereseaza …ce mai conteaza altceva ?Romanii sunt prea lenesi si trandavi ptr a spune ceva si extrem de lasi ptr a face ceva !!Populatia de azi e deplin increzatoare in ,,specialisti” ,adica doftori ,in cazul de fata ,iar doftorii sunt extrem de,,, DRESATI ,ca ordinele de unde le vin, sunt spre binele absolut al miliardelor de oameni,iar ,,cei” care le ordona sunt ptr inmultirea oamenilor pana la sute de miliarde ,ca dehh…altfel daca ar fi cineva rau intentionat, l-ar identifica TELEVIZORUL si colegii din sistem,adica STATUL protector si pur, spre binele romanilor .Dar nu e asa deloc… Statul e inamicul ,el face rob pe oameni (ARE PE FISCUL ptr dobanzi sau camata ) ,el creeaza giustitia (azi da o lege si peste un an sau doi o anuleaza ,dar pe cei din puscarie ii lasa acolo…pai Kovesi ii aresteaza pe ,,cei rai” ,dar tot koveshi le da drumul in 4,6 luni…ce giustitie chioara,chioara de tot si la ….COMANDA),STATUL are pandari pe militia si batausi pe jandarmul (singurul scop al jandarmului si primul contact al oricarui roman si nu numai ,cu un jandarm va fi cu …bocancul acestuia in fata,daca nu il dobori tu primul cu ,curaj…astia sunt precum interlopii ,doar de macel si bataie asculta) si tot STATUL creaza razboi ,in numele …maimutelor care i se supun orbeste.Acum vreau sa aud si ce face bun STATUL ,mai ales cel global …tuuuu ?!!!

    Apreciază

  4. sica said, on decembrie 12, 2017 at 6:53 pm

    Vica Din Neamt a adăugat 4 fotografii noi.
    4 decembrie la 22:43 ·

    Drum bun Geanina 😢🌹🌹, să-ți fie drumul semănat cu flori 😢🌹🌹 până în Paradis 😢😢😢🌹🌹🌹, ai fost fiica, sora, soția ideală… și mămica mult așteptată pe pământul ăsta 😢😢😢🌹🌹🌹, vei fi un inger in Ceruri de acum încolo 😢🌹🌹 , vei veghea asupra comorii care ai lăsat-o 😢😢🌹🌹 , vei fi mereu în inima lui Cătălin ❤ , vei fi mereu în inima familiei și în inimile noastre care te-am cunoscut ❤🌹😢😢…

    Cu toții știm că la maternitatea din Piatra Neamț, te-au lăsat să te chinui 10 – 11 ore di travaliul😢😢. .. iar după ce ai adus pe lume comoara mult așteptată ❤🌹 te-au trimis pe lumea cealaltă 😢😢. .. te-au conectat la un aparat care nu funcționa 😢😢😢… te-au ucis ei , cei de la maternitate, cei care trebuiau sa te supravegheze 😢😢😢…de ceeee ???? de ceeee te-au ucis ????

    …din vina celor de la maternitatea din Piatra Neamț, Geanina astăzi, a fost condusă pe ultimul drum😢😢😢… cu peste o sută de coroane 😢😢😢😢 … lăsând în urmă o COMOARĂ fără MAMĂ și un soț fără soție 😢😢😢. .. familia o aștepta cu o infinitate de buchete de flori 😢😢😢…. vrem să se facă dreptate, cei vinovați să plătească… chiar și închisoarea pe viață este o pedeapsă prea mică pentru ceea ce au făcut. ..

    Apreciază

  5. sica said, on decembrie 12, 2017 at 6:59 pm

    📌 Va rog sa faceti „share”!
    📌 CAMPANIE raportare reactii adverse vaccinuri si medicamente
    Important pentru adulti si parinti cu copii care au suferit vatamari postvaccinale sau au avut reactii adverse ca urmare a administrarii altor medicamente.
    Va rog pe TOTI sa raportati reactiile adverse!
    Aproape niciun medic nu va recunoaste in scris, nu va completa fise RAPI cu reactiile adverse!
    In anul 2016 au fost raportate DOAR 91 de reactii postvaccinale pentru copii si adulti, in conditiile in care CONFORM PROSPECTELOR numarul de reactii adverse care ar fi trebuit sa fie raportate doar pentru copii pana la 1 an depaseste cifra de 297.000 pentru reactii adverse TOTALE si cifra de 5.500 pentru reactiile grave!!!
    Faceti voi, PERSONAL, raportarile chiar daca evenimentul s-a intamplat mai demult!
    Raportarile se pot face online aici:
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadr.anm.ro%2Fyellowcards%2Freportmediator%2F&h=ATMspdGsPb4JhuSHARX8YB1SyS3cRGzTmVhp2dCRjjtasRoPHiKHyWCTqxEYMd-95dMkVF_uB3UYKfFibF9Bf9l1D_mFgAfpFiKTaKKx4NnXqWlRIJPZNeOBAAEhAhLTu4zXeCVR95s4N8YplVUG9fmi-kAI05bkWY-v2bXgVfuDW3DTeOoQmiBtqOTZHPJx7XARJ3lbGo6f1zqPIwlxTaM6_W_RFj1GEicmQzcjXRFcywoGgJqv6msvUbWC3rBTdqyDcg14UhIuBS1AwZosBiS5v8F5agF8lK9O6yspmvnc0Q
    https://adr.anm.ro/yellowcards/reportmediator/

    Apreciază

  6. […] Interzis la tv / CRESTERE URIASA a ratei de AUTISM: 1 din 36 de copii […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.