SACCSIV – blog ortodox

Preotul EUGEN TANASESCU (Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului) despre ANTI CRETANI: “fricosi care habar n-au sa-si tina credinta in frau, sfertortodocsi, papa lapte, sugari ce inca n-au trecut la carne, mocofani, habar n-au de credinta”

Posted in ECUMENISM by saccsiv on noiembrie 29, 2017

Cititorii mai vechi ai blogului saccsiv stiu prea bine cam ce-i poate debita mintea personajului din fotografia de mai sus. Voi relua in acest articol cateva chestii si pentru cei mai noi. Deocamdata, iata ce zice despre cei ce critica Sinodul din Creta, incepand cu minutul 3:

Inregistrarea a fost postata la:

http://www.radiodobrogea.ro/382-revista-presei-marti/

Preotul Eugen Tanasescu este realizatorul emisiunii “Revista Presei” de la Radio Dobrogea, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului si are si blog pe Adevarul:

Pr Eugen Tanasescu are blog pe “Adevarul”

Asadar, zice el despre cei ce critica Sinodul din Creta ca sunt niste fricosi care habar n-au sa-si tina credinta in frau, sfertortodocsi, papa lapte, sugari ce inca n-au trecut la carne, mocofani si ca habar n-au de credinta.

Si “explica”:

 

“Am zis ca poate au si ei o argumetatie mai de Doamne ajuta, adica ceva serios acolo … Nu frate, sunt niste mocofani.”

 

Eu nu stiu cu cine a vorbit el pe facebook, dar chiar sa nu fi aflat pana acum despre argumentele anti cretanilor? Evident ca a aflat, caci doar au facut multa valva sinaxele de la Botosani, din Grecia, scrisorile si articolele preotilor nepomenitori, conferintele lui Gheron Sava Lavriotul, materialele teologului Mihai-Silviu Chirila, etc., etc., etc.

Stie de ele, dar face pe nestiutorul, caci vorbeste unui public pe care doreste sa-l tina cuminte in staul. N-are absolut nici un interes sa afle si ascultatorii sai despre realele argumente, asa ca scoate in luminile rampei o discutie pe care cica ar fi avut-o cu cineva de pe facebook care s-ar fi exprimat cum ca vine Papa in Romania sa ne ia credinta. Sau ca dupa Creta vin sa ne ia credinta.

Problema nu este insa ca vine Papa sau altcineva sa ne ia credinta ca pe-o valiza, ci care va fi mesajul transmis poporului credincios cu ocazia acelei vizite, tradarea Ortodoxiei in Creta si ecumenismul in general.

Mai zice in zeflemea preotul Eugen Tanasescu:

 

“Nebuniile alea cu religia unica […] Va fi o religie unica si o sa ne fure credinta si o sa ne tranforme in catolici”

 

Aia cu religia unica nu este insa o nebunie. Si o stie foarte bine, caci Arhiepiscopia Tomisului este cea care a organizat in 2013 conferinta Parintelui profesor Teodoros Zisis, initiatorul Marturisirii de Credinta impotriva Ecumenismului si capul sinaxei antiecumeniste a clericilor si monahilor de la Volos. Care preot Teodoros Zisis, apropos, este si el anti cretan. Nici de argumentele sale n-a auzit?

Iar religia unica nu ne tranforma in catolici, tocmai asta e siretenia. Care-i treaba cu religia universala, legatura cu masoneria, rabinii si antihristul, ne explica de asemenea foarte bine Mitropolitul Serafim de Pireu, care culmea, si el a fost la Constanta:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

Mitropolitul Serafim de Pireu: “PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA, ANATEMA!”

Video: IPS SERAFIM DE PIREU ROSTIND ANATEMA catre papa Benedict al XVI-lea, monofiziti, musulmani, rabini, iehovisti si ecumenisti

Mitropolitul Serafim de Pireu: Faimosii guru orientali, papa si cardinalii NU POT FI SFINTI

Mitropolitul Serafim de Pireu: Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT

Graiul Ortodox: PATRIARHUL BARTOLOMEU TRADEAZA ORTODOXIA DIN INTERIOR. Ce spune Mitropolitul Serafim de Pireu? Ziarul Orthódoxos Týpos: A FOST ALES PENTRU A ELIMINA SFINTELE CANOANE si pentru a servi religiei universale. Concluzia: PREGATESTE TERENUL ANTIHRISTULUI

Mitropolitul Serafim de Pireu: „LOBBY-UL SIONIST ESTE RESPONSABIL PENTRU PERSECUŢIILE CREŞTINILOR”

Cititi fratilor articolele din link-urile de mai sus, caci multe sunt puse acolo cap la cap. Iar dupa ce le cititi, studiati va rog cu atentie:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Si veti pricepe atunci cum functioneaza mecanismul prin care ecumenismul duce la religia universala, strict necesara pentru acceptarea antihristului ce sta sa vina.

Preotul Eugen Tanasescu degeaba le citeste. Nu s-a lipit de el nimic nici din conferintele celor doi. Pentru ca el e cu treaba. Sa ne amintim ce spunea in 2011:

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

Si o spunea ca sa-si motiveze lucrarea, caci, repet, acest om are foarte multa treaba pe acest Pamant. Ca de exemplu indemnarea poporului credincios sa accepte documentele cu cip:

VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE …

Pr. Eugen Tanasescu este agent. Al vatafilor SISTEMULUI sau direct al diavolului

Si multe altele:

Preotul EUGEN TANASESCU vrea MOSCHEE si ii numeste pe opozanti XENOFOBI si CRUCIATI INTOLERANTI

Preotul EUGEN TANASESCU face lumina: CHEMTRAILS = TEORIE HAZLIE A CONSPIRATIEI

Asadar, era evident ca nu-i putea scapa un atac impotriva anti cretanilor, caci ecumenismul este unul dintre cei doi stalpi de baza ai NOII ORDINI MONDIALE ce pregateste terenul acceptarii ANTIHRSITULUI.

Revenind deci la emisiunea sa de ieri, mai zice una, dar pe asta cu mult tupeu:

 

“Credinta e a ta si nu ti-o schimba nimeni si nimeni nu are dreptul sa-ti impuna sa crezi ceva.”

 

Serios? Dar pe asta unde s-o incadram?

VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului

Dar pe asta?

Video: DEVASTAREA chiliilor părinților nepomenitori de la SCHITUL LACUL FRUMOS, de către staretul Sebastian Mihalcea

Dar pe asta?

VIDEO: Maicile antiecumeniste de la Frumoasa, bătute și alungate din mănăstire

Dar multe altele?

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on noiembrie 29, 2017 at 9:45 pm

  Spuse curajosul popa Tanasescu despre astia care nu vor sa accepte potlogariile ecumeniste:
  „…fricosi care habar n-au sa-si tina credinta in frau, sfertortodocsi, papa lapte, sugari ce inca n-au trecut la carne, mocofani si ca habar n-au de credinta…”
  Dar el cum da dovada de curaj pupind poala papei eretic, sau aruncind la cos toate scrierile sfintilor parinti referitoare la erezia papistasa si ecumenista? Asa? Pare-se ca domnia sa a trecut demult la carne, depasind stadiul de sugar insusindu-si emanciparea ecumenista venita din dealul Mitropoliei. Smerenia este arma sa secreta cu care-l combate eficient pe Arsenie Papacioc.
  Hai sictir!

  Apreciază

 2. Lori said, on noiembrie 29, 2017 at 10:44 pm

  Atunci preotul asta-jurnalist sa isi dea crucea jos de la gât si sa-si pună 2 coarne. Cred ca ar fi mai nimerit pentru el.Si 2-nici macar nu are un limbaj demn de un părinte exprimarea lui este de maidan,de golan .Să ne scutească cu minciunile lui noi oricum stim adevărul asa ca sa nu mai dea prea mult din gura ca ne plictisește.

  Apreciază

 3. pcmouse said, on noiembrie 29, 2017 at 11:37 pm

  „Comments are disabled for this video”. ii e frica lui cacaciosul asta ecumenist,.ce ma enervat.

  Apreciază

 4. sherlock_holmes said, on noiembrie 30, 2017 at 5:21 am

  motto: Cine sapa groapa altuia,cade singur in ea !

  cu varianta: Cine sapa caracterizarile altora,cade singur in ele !

  Daca pina si patriarhul Kiril a realizat ca sintem in anii apocalipsei ( nebuniei si raului globalizat dar si re-venirii lui Dumnezeu pe pamint si sfirsitul acestora),sint si atit de multe scrieri ale sfintilor despre anii acestia,ca sa nu mai vorbim de viata reala sau mai degraba ireala…mai degraba parintele ar trebui cu ” acestia” sa ” comunice ” pe facebook si sa le raspunda despre credinta,daca tot are asa ceva.( facebook,adica)

  Apreciază

 5. guti flo said, on noiembrie 30, 2017 at 9:05 am

  Fara nici un temei afirmatiile lui Tanasescu !….
  ” Biserica este stalp si temelie a adevarului”, aceasta temelie a adevarului, sunt dogmele sfintilor parinti, care au fost insuflate de Duhul Sfant si stabilite pt vesnicie.
  In momentul cand vrei sa afli adevarul, cauti sa vezi ce spun aceste sfinte dogme.
  Iar daca afirmatia ta este in contradictie cu aceste dogme, nu inseamna decat ca esti pe dinafara, pe aratura….pe unde vrei tu…dar numai in adevar nu esti!
  Daca toti sfintii au anatematizat si mustrat pe fata, in mod special, toate sectele de-a lungul secolelor, in toate cele 7 sinoade, fara exceptie…cum indraznesti sa numesti „biserici” la un „sinod al 8-lea”….pe aceia pe care sfintii i-au combatut din totdeauna, si faci aceasta amestecatura de credinta, acest babilon…ecumenismul?!
  Pe cine sa cred eu , pe Eugen Tanasescu?….. sau pe sf parinti care au fost insuflati de Duhul Sfant!?
  Acest „sinod” al lor, nu a facut decat sa deschida portile ecumenismului, ale sectelor… porti pe care sfintii parinti nu le-au deschis decat numai prin pocainta si intoarcerea la Adevar! …nu poti amesteca Lumina cu intunericul! Ce facultate au facut ei..unde au facut-o? … in padure? ..unde scrie ca poti face acest lucru?
  Sau cred ei ca daca poarta hainele preotesti au dreptul de a contrazice in mod flagrant dogmele Bisericii? …Acea haina are valoare numai daca ai ” ca stalp si temelie Adevarul” ! ..iar daca nu , nu faci decat sa dovedesti ca esti „lup in blana de oaie” despre care ne spune Dumnezeu in Sfanta Evanghelie….ca ii vom cunoaste dupa faptele lor!
  Acesta este unul din argumentele care pe mine unul nu ma lasa sa cred un singur cuvant care vine din partea lui Tanasescu si al celorlalti „ierarhi” care sustin grozaviile din Creta.
  Este un mod simplu si eficient lasat noua de sfantul apostol Pavel, de a depista minciuna…chiar daca inger din cer sau om, vine si iti spune un lucru referitor la credinta, crestinul este dator sa verifice daca ceea ce spune ingerul sau omul , este potrivit cu dogmele Bisericii.
  ” Dar chiar daca noi sau inger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decat acea pe care v-am vestit-o – sa fie anatema ! ” (epistola catre Galateni)
  Daca verificam afirmatiile lui Eugen, constatam ca este contrar Evangheliei care ne-a fost vestita…si nu face decat sa se afle in afara Bisericii…sustinand pan-erezia ecumenismului!…si ca atare,eu unul il voi trata conform Evangheliei :
  ” De omul eretic, dupa intaia si a doua mustrare , departeaza-te,
  Stiind ca unul ca acesta s-a abatut si a cazut in pacat, fiind singur de sine osandit.”
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. Alexandru said, on noiembrie 30, 2017 at 10:47 am

  Modul de vorbire arata cum s-a lepadat de Harul Duhului Sfant. AcestI oameni sunt cei mai nefereciti pt ca au ajuns sa Il Vanda pe Hristos cu stiinta renuntand la vesnica fericirea din Imparatia Cerurilor. Sfanta Impartasanie in pacat de moarte duce la demonizare si drept este ca Cine nu time credinta si toata legea dreapta nici nu vede cat de demonizati au ajuns aceste iuda. Ei stiu ca sunt in pacat dar ii momesc pe cei care inca doresc sa pastreze credinta, macar firimiturile ce Raman. Suntem toti demonizati suntem in plin experiment pitesti. Ceea ce vedeti este o ilie a realitatii.antihrist este sa dea buzna si sa nu va gaseasca nepregatiti. De aceea bine ar fi sa renuntati la documente si cnp si sa nu cadetti in erezie de vreun fel si nici partasie cu cei vicleni sa nu aveti.

  Apreciază

  • mercurie said, on decembrie 1, 2017 at 12:00 am

   Vai de preotii veacului al optulea , ziceau cei din vechime si se pare ca aveau dreptate. Intrebarea pusa, sub forma de monolog desigur, e foarte obiectiva si reprezinta realitatea zilelor noastre : daca au ajuns sa il vanda pe Hristos, atunci ce au cumparat in schimb…de aici rezulta o alta intrebare fireasca si destul de logica : de la cine au cumparat …necredinta in Hristos ???

   Apreciază

 7. radu59 said, on noiembrie 30, 2017 at 11:57 am

  Si uite asa vin toti alcoolistii sa dea lectii.Popica asta mai bine si-ar vedea de pahar ca acolo esta expert.

  Apreciază

 8. Matiu Cosmin said, on noiembrie 30, 2017 at 12:46 pm

  Inca o dovada ca bor e un srl. Catelusii latra dupa cum le comanda stapanii. Asemenea personaje nu merita bagate in seama. Probabil unii dintre aceti papa lapte vor deveni mucenici. Lumea inebuneste pe zi ce trece

  Apreciază

 9. Tanase Gheorghe said, on noiembrie 30, 2017 at 2:03 pm

  Un spalat pe creier ecumenist vandut slugile diavolului.

  Apreciază

 10. Roman said, on noiembrie 30, 2017 at 2:04 pm

  Precum Iisus a spus ,,Lasatii pe ei,sunt calauze oarbe ptr oribi,iar daca orb pe orb va calauzi amandoi vor cadea in groapa”.E foarte periculos hahalera asta de popa modern si evoluat, ptr oamenii care nu au un anumit minim de cunostinte despre dreapta credinta.Omul vorbeste doar din capul lui si incearca sa le potriveasca dupa mintea lui perfida si vicleana.Asta ii face concurenta lu’ ,,razvan si dani” cu asa emisiune ,n-are nici o treaba cu ortodocsia.

  Apreciază

 11. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on noiembrie 30, 2017 at 2:22 pm

  Apreciază

 12. CREANGA TEOFIL said, on noiembrie 30, 2017 at 4:26 pm

  Acesta, saracu, bate campii. De abia isi gaseste cuvintele. Cine l-o fi pus acolo, si inca director media? Daca era pe timpul lui Stefan cel Mare radeau toti de el? Vrea sa faca pe placul cuiva. Astfel de oameni, daca nu se vor indrepta, vor ajunge la cosul de gunoi al lumii (gheena).

  Apreciază

 13. adrian said, on noiembrie 30, 2017 at 5:17 pm

  Dumnezeu sa-l lumineze ca e un intunecat! Nu-l agreeaza pe PR.JUSTIN PARVU deoarece are o mandrie luciferica; in schimb are MARE evlavie la cip,card(drac-citit invers cuv.card).Mai bine nu ar fi la nici un radio „parintele” „marturisitor”.

  Apreciază

 14. dana said, on noiembrie 30, 2017 at 5:34 pm

  Adicătelea, cum, maică, „să-ți ții credința în frâu”?

  Apreciază

 15. mivas said, on noiembrie 30, 2017 at 9:08 pm

  Adică să nu sari gardul la extremiștii nepomenitori.Pfff….:) Fii docil, dacă vrei ca familia ta să mai aibă păpica, căldurica, serviciul și distracția.
  Fraților! Nu vă faceți păcate în post. Lăsați-i până trece postul, că are Dumnezeu grijă de toți.
  Se vor îndrăci și mai rău, pentru că ei deja știu că nu mai aparțin Lui Dumnezeu și au prins ură pe cei care au avut tăria să fugă realmente din turma care pe care ei o duc spre iad.
  Rugați-vă fraților la Dumnezeu și Maica Domnului, să ne păzească de ce urmează.

  Apreciază

 16. mivas said, on noiembrie 30, 2017 at 9:11 pm

  Mai bine, înștiințați-i pe toți cei din jurul vostru despre tălpile de la noile încălțăminte pe care sânt ștanțate crucile. Vorbiți cu oamenii să nu mai cumpere.

  Apreciază

  • Mihai said, on decembrie 1, 2017 at 2:44 pm

   Ia sa vezi și la Teodot pe blog cate aberații se vorbesc, hai că înțeleg că ție frică ție Teodot, dar sa vi sa vorbești tot felul de baliverne mai bine stai in banca ta, deh acum se pune bine cu șefi, chiar vizavii de creta intrun comentariu căuta să scoată basma curată delegația b.o.r- s.r.l care a semnat ca primarul acolo în Creta

   Apreciază

   • Eugen said, on februarie 5, 2020 at 11:37 am

    Pai acum la facut Teodosie diacon la Cta,asta e premiul pt intoarcerea lui la 360 de grade

    Apreciază

 17. Radu said, on decembrie 1, 2017 at 9:13 pm

  Sa va fie rusine parinte pseudo parinte

  Domnul nu doarme nu va e frica?
  pentru fiecare cuvant si fapta veti da socoteala daca nu acum in viata asta pe lumea cealalta

  daca ma enervez ii las cateva comentarii pe facebook de nu le poate sa le duca fara injurii fara nimic.

  Sa ii fie rusine netrebnicului astuia

  E demn de toata mila noastra ca nu se vede cat de orb si incuiat si pacatos e

  Mai curati sunt curvari si betivani pe langa el cel putin ei nu ii ispitesc si duc pe drumul spre iad ca nemernicul asta

  7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

  Aste e unul prin care vine sminteala la cei naivii care poate se duc duminica de duminica la Sf Liturghie si poate il asculta si ia de buna pe prapaditul asta

  Ca din nefericire la biserica duminica sa auzi predici despre ecumenism si pericolele fata de sufletele noastre si mantuirea noastra foarte rar auzi mai ales la bisericile din marile orase unde rar gasesti preoti nepomenitori anti ecumenisti

  Apreciază

 18. pasalaru said, on decembrie 1, 2017 at 9:53 pm

  mivas are dreptate,care aveti cruci pe incaltaminte nu le mai purtati,deoarece intr-un sinod trulan s-a hotarat ca e mare pacat si batjocura calcarea in picioare a Sf.CRUCI.
  Este interzis de acelesi sinod trulan si a se desena sau incastra cruci pe pamant sau podele,pentru a fi calcate in picioare.In trecut pe vremea prigoanelor crestinii erau obligati sa se lepede de HRISTOS prin calcarea in picioare a Sf.CRUCI si scuiparea acesteia.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: