SACCSIV – blog ortodox

MARS impotriva VACCINARII OBLIGATORII la GALATI, sambata, 25 noiembrie, ora 15

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 24, 2017

Punct de plecare zona parc VIP (Țiglina 1, in fata cofetariei Trandafirul) – orele 15.00
Marșul voluntarilor pentru libertate se va desfășura tacit și demn până la prefectura Galați. Aici vă puteți anunța dorința de a vorbi lumii despre libertate. E timpul să ne amintim de ea…
Veniți cu flori în mâini, inimi curate și speranțe în priviri.
Adesea lucrurile se pot schimba doar așa.

facebook: VOLUNTAR PENTRU LIBERTATE! distribuiti mai departe si altor persoane interesate!
MULȚUMIM.

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on noiembrie 24, 2017 at 9:57 pm

    Apreciază

  2. A N D R E I L E G I O N A R U L said, on noiembrie 24, 2017 at 11:24 pm

    La spitalul 9 agenții firmei de pază Tbg securitate bat cu sălbaticie pacienții cu probleme psihice atunci când aceștia sunt violenți . Ieri am stat de vorba cu un pacient în vârstă de 65-70 ani internat pentru consum de alcool despre ce se întâmplă în acel lagăr comunist. http://www.paza.me/t-b-g-security-impex-s-r-l-firma-de-paza-cu-licenta-1661p/
    Radu P. spune:
    15 mai 2015 la 4:55
    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4

    FUGITI DE EI CA DE DRACU’… este un anumit Ciprian care se prezinta sef de paza la obiectivul Spital Al. Obregia care pune toxicomanii sa se bata intre ei in prezenta lui si a a altor agenti… bineinteles ca nu intervin decat foarte tarziu iar cand personalul medical intreaba ce s-a intamplat nimeni nu recunoaste nimic…toxicomanii ne ocupa locurile de parcare dand o mica spaga la intrare, toti au cutite asupra lor, agentii stiu dar se fac ca nu vad… toti agentii se plang de salarii si de obicei pleaca dupa prima luna de munca!!

    Apreciază

  3. Calator said, on noiembrie 24, 2017 at 11:58 pm

    Mi se pare mie sau in partea dreapta de sus a imaginii vad un dublu simbol pagan – spirala in palma – care apare in diverse culturi sub diverse nume: Healer’s Hand, Shaman’s Hand, Hopi hand si e folosit in practici ca reiki sau shamanism? Ma mai trimite cu gandul la ceva ce am descoperit recent, dar sper ca nu e cazul si e vorba doar de ignoranta.

    Apreciază

  4. geo said, on noiembrie 25, 2017 at 8:51 pm

    Apreciază

    • carla said, on noiembrie 27, 2017 at 9:25 am

      Nu mai spun nici pe la noi, cel putin la TV, decat cu oarecare jena, parca scuzandu-se: „-Stiti, eu raman un mistic…” (si cu asta au spus tot).
      Acum ei spun: „divinitatea”, la modul general, impersonal, ca sa nu supere pe nimeni.

      Apreciază

  5. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on noiembrie 26, 2017 at 1:51 pm

    Apreciază

  6. marian said, on noiembrie 26, 2017 at 8:18 pm

    Apreciază

  7. geo said, on noiembrie 27, 2017 at 10:22 am

    Rights are real property. The fact is that we create government to protect rights.

    To have rights you must claim, use and defend… man only has rights he is willing to claim, use and defend. There is a difference between rights and privileges. Rights you own. Privilege is afforded. Like renting or owning a house. Government asserts there are no rights, only privileges and unless we pay, we can’t be there. The State of Nevada says differently. These are my father’s rights. Everything we have comes from the land. That is wealth, not the dollar bill. The things we use all come from the land. Who controls the land, controls the wealth.

    We create government to preserve and serve us. These are some of the beliefs of my family. That we have said we will do whatever it takes to defend is not a threat, it is a statement. Being right here before you today is part of doing whatever it takes. The Founding Fathers pledged whatever it would take… their lives, their fortunes and their sacred honor, to defend rights. With the evidence you will see that is what we were doing; there was no conspiracy to impede, to harm… but, to protect our heritage that our pioneer ancestors established. We were attacked, surrounded by what appeared to be mercenaries, snipers pointed directly at me. You will hear a report from a sniper that he was keeping watch of me in my van, with my wife and two of my daughters with me.

    https://freedomoutpost.com/ryan-bundys-opening-statement-something-every-red-blooded-american-hear/

    Apreciază

  8. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on noiembrie 27, 2017 at 11:26 am

    Apreciază

  9. Radu Humor said, on noiembrie 27, 2017 at 7:01 pm

    Nişte comentarii deosebit de interesante :
    ” Noi, acceptand aceasta harjoana cu d-voastra (in postura de interlocutor voluntar), n-am incercat realmente niciun moment sa va convingem (pe d-voastra anume) sa va abandonati credinta mistica in necesitatea obligativitatii vaccinarii. In mod evident aceasta obligativitate ar fi, ca multe altele stupida (o stupiditate specifica naturii umane pe latura colectivista), daca n-ar fi, de fapt, vicleana, propusa strict in scopul de a-i avantaja financiar pe unii. Intrucat noi incercam sa nu ne pierdem vreama cu demonstrarea inutila a lucrurilor evidente, motivul cu care am acceptat si intretinut harjoana cu d-voastra a avut desigur scopuri exclusiv luduice, despre care am avut de la bun inceput banuiala vecina cu certitudinea ca vor duce, in subsidiar, la radicalizarea d-voastra in postura de misionar voluntar al cauzei vaccinarii fortate. Felul „argumentelor” circulare cu care va sustineti aceasta radicalizare (haiosa) indica cu o mare probabilitate ca, la vremea respectiva, ati fi putut fi un la fel de bun intelectual misionar voluntar al obligativitatii colectivizarii. Daca n-ati fi atat de superficial (cu specific ingineresc) ati fi putut observa ca intamplarea descrisa mai sus nu e deloc noua pe aici. fiind un scenariu care se tot repeta reusind sa ilustreze de fiecare data si natura umana dar si Lista erorilor logice ca metode de lucru in arta manipularii la romani. V-as ruga sa revedeti aceasta lista si sa incercati sa identificati inginereste la cate dintre metodele respective ati apelat (voluntar sau involuntar).

    Dar, vorba lunga saracia o-mului. Sa revenim la oile noastre:
    Ziceţi :

    „Eu vorbesc despre un SOI, un FEL, o NUANTĂ de obligativitate pentru vaccinuri împotriva unor boli CONTAGIOASE și cu grad mare de risc. Atât.”

    Domnule aveti (h)umor. Un (h)umor formidabil. Mai ales cand majusculati. I-auzi: un SOI, un FEL, o NUANTĂ de obligativitate. Hai c-am inteles, sunteti de fapt adeptul unei obligativitati facultative. Daca n-am inteles noi bine va rog sa explicati mai exact cum devine chestia asta cu nunantarea obligativitatii. Vreti sa ziceti ca n-ati fi de acord ca cei care chiar se incapataneaza prosteste sa refuze vacinarea sa fie chiar vaccinati cu de-a sila si nici sa fie pedepstiti chiar cu condamnarea la moarte. Bun. Cu ce pedepse ati fi de acord? In ce consta SOI-ul de obligativitate pe care o sutineti? Ca sa stim si noi ce avem de combatut retoric pe aci si sa nu ne mai afundam in confuzii terminologice, invartindu-ne impreuna in jurul cozii d-voastra.

    Vad ca „imi strigati” in ureche „boli CONTAGIOASE”, avand impresia c-ati fi rostit cuvantul cheie, magic, care trebuie sa-l lumineze pe orb si care sa fie argumentul imbatabil in acceptarea vreunui soi de OBLIGATIVITATE a vaccinarii. Dragă d-le, daca sunteti inginer, avand o minte organizata, care accepta lucrurile observabile si logice, fiti bun si re-marcati ca nu exista nicio echivalenta logica intre „boala CONTAGIOASA” si „tratament OBLIGATORIU”, ci chiar dimpotriva. Inginereste vorbind, daca vaccinurile functioneaza, atunci cei care s-au vaccinat sunt imuni la boala (care pentru ei nu mai este contagioasa). Faceti-va d-voastra si familia d-voastra toate vaccinurile pe care le poftiti si lasati la o parte UMANISMUL socialist si grija pentru cei care cred ca vaccinurile nu-i ajuta si care raman astfel vulnerabili in fata bolii. Daca v-ati vaccinat atunci singurul lucru care va poate atinge este empatia pentru suferinta bolnavilor care ar fi putut sa evite boala, o empatie care vad ca va lipseste cu desavarsire fata de bolnavii de cacncer care refuza tratamentul potrivit, ori fata de cei care s-ar putea imbolnavii de diabet, cancer, boli cardio-vasculare, etc prin exces de zahar, grasimi, alcool ori din cauza unei igene deficitare. La fel vad ca nu va pasa nici de banii si resursele pe care societatea le-ar consuma cu cei care se imbolnavesc si care teoretic ar fi putut evita imbolnavirea prim masuri administrative fortate. In genere insistenta d-voastra pentru ideea obligativitatii vaccinarii denota dubla masura si abordare discriminatorie. In realitate in legatura cu aceasta masura aberanta (nedemocratica) ce incearca sa fie aplicata discretionar si discriminatoriu este vorba de bani si numai de bani. Numai naivii si visatorii pun botul la chestia asta cu lupta umanista cu bolile contagioase. D-voastra unul daca ati fi cat de cat lucid ati putea remarca ca fortarea, obligativitatea are de fapt efecte inverese, sporind rezistenta la acceptarea vaccinarii si crescand numarul celor nevaccinati (dand apa la moara tuturor celor sceptici, bigoti sau adepti ai teoriei conspiratiei). Nu este vorba de nicio conspiratie. E pe fata vorba de bani si de insitenta unora de a avea previbizibiliytate in business prin impunerea cosumatorilor de a le accepta marfa. In genere campaniile de vaccinare care au „eradicat” anumite boli nu au fost facute cu forta. Ideea unei asemenea obligativitati intr-o maniera izolata intr-o tara mica precum Romania fara a avea asa ceva la nivel planetar este cu atat mai stupida fiind evident ca este o manevra care se refera exclusiv la bani. Orice tratament medical presupune acceptul pacientului, care pacient acceptandu-l, accepta si riscurile. Fortarea oricarui tratament medical este profund nedemocratica, iar aberatia este sporita de faptul ca fortarea respectiva nu presupune in niciun fel retragerea responsabilitatii riscului pentru pacient si obligativitatea platirii unor pagube considerabile pentru cel care impune vaccinarea, in cazul in care vaccinul se dovedeste ineficient (inutil) ori chiar daunator. Incercati in mod inutil sa eludati evidenta.

    Una dintre cauzele care duc la degradarea vietii si la cresterea riscurilor unor catastrofe umanitare este supra-popularea planetei. Ati fi de acord cu obligativitatea sterilizarii unor categorii de oameni, de exemplu a celor care au deja unu-doi copii? Ma refer desigur la un SOI, un FEL, o NUANTĂ de obligativitate. Intrebarea este cat se poate de legitima caci supra-popularea este CONTAGIOASA, cei care sufea de ea transmitand-o inevitabil mai departe si sporind-o. Puteti sa nu mai evitati intrebarea sai sa raspundeti sincer, ignoriand nitel faptul ca vi s-a pus pata pe pojar?”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.