SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (interzis la tv): ORTODOCSI manifestand la PATRIARHIE deoarece VACCINURILE contin celule din COPII AVORTATI iar Patriarhul pune preotii sa … sustina vaccinarea

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 21, 2017

Dupa cum stiti, Patriarhia a dat ordinul:

Patriarhia Română: Preoții să susțină vaccinarea! Mai e vreo îndoială cine e în fruntea BOR?

Biserica este contra avortului, dar când Patriarhia ne indeamna să fim injectați cu vaccinuri, suntem injectați inclusiv cu celule provenite din fetuși avortați.

Linia de celule WI-38 este foarte cunoscută ca fiind „derivată din țesuturi hepatice provenite de la fetuși albi (caucazieni) feminini avortați” așa cum admite chiar și site-ul pro-vaccin Wikipedia. Institutul Coriell pentru cercetări medicale explică despre linia celulară MRC-5/WI-38:

„Linia celulară MRC-5 a fost dezvoltată în Septembrie 1966 din țesutul ficatului provenit de la fetuși avortați la 14 săptămâni din motive psihiatrice, prelevat de la o femeie sănătoasă de 27 de ani. Morfologia celulară este de tip fibroblast. Cariotipul este 46, XY; mascul diploid normal. Perechile cumulative ale populației până la bătrânețe sunt în intervalul 42-48. Isoenzima G6PD este de tipul B.”

Cititi va rog mai multe la:

ROG RASPANDITI. Lista oficiala. CE SE BAGA in VACCINURI: celule din rinichi de MAIMUTA VERDE si COPII AVORTATI. Plus multe altele …

Asa ca un grup de ortodocsi a mers la Patriarhie:

Iata si comentariul celui ce a postat inregistrarea pe youtube:

 

Noi, nepotii lui Stefan cel Mare si Sfant, ne-am adunat la Patriarhia Romana pentru a atrage atentia Prea Fericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, cu privire la refuzul dialogului institutiilor subordonate, cu proprii credinciosi.
Petitiile noastre referitoare la legea vaccinarii obligatorii au ramas fara raspuns, la aproape doua luni de la inregistrarea lor.
In contextul in care Biserica Ortodoxa Romana se afla in dialog cu toare confesiunile si cultele, noi parintii care am initiat corespondenta, suntem surprinsi de faptul ca Biserica stramoseasca nu intra in dialog cu proprii credinciosi.
De aceea noi, un grup de tineri parinti, insotiti si de copii, am facut rugaciunea Tatal Nostru pe Dealul Patriarhiei, Duminica 19 noiembrie 2017.

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. adi1 said, on noiembrie 21, 2017 at 9:46 pm

  Patriarhul Daniel, de ce nu slujește niciodată?

  Apreciază

 2. marian said, on noiembrie 21, 2017 at 10:01 pm

  Chiar acum cine poate da pe nașul tv.
  Tema emisiunii e vaccinarea obligatorie care se pare că se va impune și adulților

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on noiembrie 22, 2017 at 7:52 am

   Tare vicleni dar si lacomi mai sint conducatorii acestei lumi,atit cei adevarati,cit si surogatele lor de pe la noi si alte tari mai mici.

   Ii vaccineaza obligatoriu pe oameni incit parca iti vine sa crezi ca le chiar pasa de sanatatea oamenilor.Oare de ce nu ii fac si pe medici obligatoriu ( adica sa nu mai fie nevoiti sa plece ),si spitalele care chiar sa arate a spitale,obligatoriu…sau acestea nu duc la imbolnaviri ?

   Iar din tarile bogate,acolo multe sint sub spectrul mortii,incepind de la planificare familiala si avort ( pro choice ),minoritari de tot felul care sint anti-viata prin alegerile lor,cultura,vestimentatia,filmele,halloween,tatuaje,droguri,mincare stricata ( junk ),razboaie,terorism…toate acestea sint anti viata,nu mai spun de lipsa credintei sau falsele credinte sau ateismul.

   https://www.globalresearch.ca/the-evils-of-big-pharma-exposed/5425382

   Dupa ce or sa ne bombardeze cu global warmingul ( alta mare viclenie ) pe toate canalele de informatii,si cind o sa-i convinga pe oameni ca Planeta Mama e pe moarte din cauza noastra ( si nu a experimentelor lor diabolice de topire a calotelor de gheata si influentari meteorologice de tot felul,chemtrails… ) sa vedem ce legi ale mortii or sa mai dea,ce reduceri de populatie la modul masiv ….cine o sa mai indrazneasca sa faca copii,cine o sa mai indrazneasca sa compare familia crestina sau familia in general ( care omoara Planeta Mama prin copii ) cu parteneriatele lor sterile dar „salvatoare „.

   Dar astazi cistiga bani prin vaccinuri iar miine le introduc oamenilor nano-dispozitive prin aceste vaccinuri,prin care sa-i controleze….de aici si obligativitatea lor. Lacomia astazi si controlul absolut miine. Printre ele,pe ici pe colo,or mai avea si ceva efecte pozitive ( daca chiar or avea,e posibil,nu stiu )

   ………………………..

   Contracarea vaccinurilor,atit a celor de astazi,dar mai ales a celor de miine,cu mult mai rele….Sfinta Impartasanie,o spune parintele Elpidie si ii dau dreptate.

   ” Puterea noastră în vremurile eshatologice va fi, pe lângă credința noastră-n adevăratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfânta Împărtășanie. Și încrederea noastră în Dumnezeu ne va face una cu El și Sfânta Împărtășanie ne va da puterea să vedem ceea ce ceilalți nu vor putea vedea. Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introduca prin înșelăciune, acele nano-dispozitive. Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze. ( prin vaccinuri…nota mea )

   http://www.ortodoxia.md/2013/05/printele-elpidie-despre-formele-celui-de-al-treilea-rzboi-mondial-religia-unic-i-pregtirea-duhovniceasc/

   Apreciază

   • Calator said, on noiembrie 23, 2017 at 11:46 am

    Tocmai l-au scos la inaintare pe Laszlo Borbely ca mesager masonic (indicii in fotografia din articol) al implementarii Agendei 2030 in Romania:

    László Borbély: ”Prioritatea României va fi legată de dezvoltarea durabilă și implementarea Agendei 2030”

    http://evz.ro/laszlo-borbely-prioritatea-romaniei-va-fi-legata-de-dezvoltarea.html

    Ce spune Borbely la Seminarul Regional “Împreună pentru dezvoltarea durabilă” organizat miercuri la Timisoara de catre Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului:

    „Fără ajutorul tuturor segmentelor societății, fără o instituționalizare și la nivel local al implementării Agendei 2030, nu vom putea atinge masa critică necesară pentru a face o schimbare durabilă. Revizuirea Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă este doar primul pas. Implementarea acesteia este partea cea mai importantă care va face diferența. Este o perioadă foarte importantă pentru România, deoarece, privind implementarea Agendei 2030 ne-am angajat să prezentăm Raportul Național Voluntar din iulie 2018. În 2019, România va deține Președenția Uniunii Europene. Va fi un an important la nivel global și la nivelul Uniunii Europene, pentru că atunci se va finaliza un raport și un document de referință privind implementarea Agndei 2030. Prioritatea României va fi legată de dezvoltarea durabilă și implementarea Agendei 2030

    Nici nu e de mirare ca au deveni atat de agresivi in privinta vaccinarii obligatorii, care e unul din cele mai importante obiective de pe lista lor, deghizat sub forma grijii ipocrite pentru sanatatea populatiei din „minunata” lor lume noua.

    Se pare ca s-au trimis niste comentarii foarte deranjante la articol, fiindca dupa primul postat, au dezactivat butonul de trimitere a comentariilor pe pagina respectiva.

    Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 22, 2017 at 9:39 am

   marian

   Ce-au zis?

   Apreciază

  • contracurent said, on noiembrie 23, 2017 at 10:43 am

   cum se poate evita vaccinarea la nasterea copilului in spital, in primele zile de viata ?

   Apreciază

 3. rr said, on noiembrie 21, 2017 at 10:38 pm

  La patriarhie era cate un calugar care protesta impotriva ereziei din Creta. Mai protesteaza inca ? Sau li s-a interzis protestul ?

  Apreciază

 4. Cosmin said, on noiembrie 22, 2017 at 12:47 am

  Keanu Reeves ar dezvalui faptul ca elitele de la Hollywood se drogheaza cu sange de copii.

  Apreciază

 5. Mihai said, on noiembrie 22, 2017 at 10:11 am

  În continuare voi prezenta ceremonia de înscăunare in funcția de arhiepiscop de Kavala, al arhimandritului Stefanos Tolios unul din prigonitorii Părinților Manolis și Zisis, dar și ce abilitati trebuie să ai că sa ocupi această funcție

  O fotografie=1000 de cuvinte

  Foto de la ceremonia de întronizare de la înscăunare a noului episcop de Kavala Stefanos Tolios, publicată de ag de știri ,,ecleziastică” agenție ecleziastică abuzivă (pt a satisface vanitatea despoților noștri) sunt toți înfloriți? Există bani negri in fondurile arhiepiscopiei?
  Daca nu eram siguri că o vedem la agenția ,, ecleziastică” de știri, noi am fi fost cei care provocam! Și totuși nu este (că expresie de referea la un psalm)
  Și așa ,,oile” merg sub banere…foto2
  Cine spune că ai scris asta? Nici un arhimandrit care a visat un astfel de scaun de episcop și dorește să fie numit despot?
  2 fotografii cu Antimos Alexandropolis și Stefanos Tolios
  Atunci lumea nu este scandaliză? Urmează 2 video Cu toate astea, noi am prevăzut ,,alegerea” lui Stefanos Tolios. Am fost absolut siguri, urmează 3 foto cu ,,frățiori” de tot soiul
  Sursa http://opaidagogos.blogspot.ro/2017/11/1000.html?m=1

  Apreciază

 6. guti flo said, on noiembrie 22, 2017 at 1:29 pm

  Ar trebui in primul rand sa ii se ceara socoteala „patriarhului” pt faptul ca este ecumenist cu acte in regula…si sa renunte la acest lucru in public…si dupa ce va face acest lucru, daca il va face , sa ii se ceara punctul de vedere. (asta nu inseamna ca nu a fost bine ca s-a facut presiune asupra lui). Sau cel putin sa se mearga in paralel cu toate problemele, dar in primul rand tinand cont de dreapta credinta….
  Cum sa-i ceri unui patriarh apostat, sa aiba un punct de vedere ortodox asupra problemelor care ne inconjoara, cand el este un ecumenist fara pereche!??
  Sa nu uite acesti credinciosi, care au vb f frumos, si pe care ii respect la randul meu, ca aici este toata problema pt care patriarhul nu ii baga in seama!…..ei sunt ortodocsi..iar patriarhia, nu…ea este ecumenista!
  Daca faci un protest, parerea mea este , daca nu aduci in vedere, ca dreapta credinta este inaintea tuturor principiilor morale..si ca ecumenismul este principala cauza care ii face pe pastori sa fie atat de nesimtitori si orbi…nu prea faci mare lucru.
  Eu nu il mai consider patriarh pe Daniel Ciobotea din august 2016, care a fost instiintat in scris……fara niciun raspuns bineinteles.
  Sa nu uite acesti credinciosi lucrul asta….ecumenismul, erezia, este toata cauza care ii face sa taca malc, pe asa zisii pastori….si aici trebuie sa bata in primul rand, unde ii doare cel mai tare…direct pe rana!
  Dumnezeu sa le rasplateasca efortul

  Apreciază

 7. HD said, on noiembrie 22, 2017 at 2:58 pm

  Salutare,

  Personal am trimis scrisoare electronica email in mod repetat, 2 x pe adresele oficiale ale Patriarhiei Romane cu privire la aceasta problema teologica cu care se confrunta privind vaccinurile care contin virusi cultivati pe celule de copii avortati acum 5 luni si acum 2luni. Niciun raspuns. Acum cand e si oficiala cererea de raspuns din partea parintilor, aceeasi tacere. Sunt ingroziti mai, ca tinerii sunt atat de destepti si inteleg si vad realitatea si raman perplecsi in fata unei situatii din care nu au cum sa iasa prea bine.
  Politica conducatorilor e clara , ei sustin vaccinarea prin vocea oficiala a purtatorului de cuvant dar atentie atentie atentie…conducatorii nu se confunda cu Biserica lui Hristos. Asa cum Romania nu se confunda cu conducatorii ei. Atat unii cat si altii nu sunt reprezentativi pentru ceea ce au pe umerii lor respectiv Biserica sau Tara.

  Apreciază

  • vio said, on noiembrie 22, 2017 at 5:28 pm

   Frate, posteaza si aici scrisoarea catre patriarhie, fara date personale, doar textul cu copy paste ca poate o sa trimitem si noi. Pune si adresa de email a patriarhiei si … cat mai multe adrese la care sa se trimita.

   Apreciază

  • Fratele Mihail said, on noiembrie 22, 2017 at 6:54 pm

   @Frate HD : nu te mai îmbăta cu apă rece ! Nu vei primi în veci răspunsuri de la ecumeniștii din Dealul Patriarhiei. Tot ce știu ei să facă e să cenzureze. Și pe mine m-au cenzurat de fiecare dată când le scriam comentarii la articolele de pe ziarul „Lumina” despre ecumenism, au dat DELETE la toate. Și le-am scris decent, în duhul Ortodoxiei.

   Apreciază

 8. sherlock_holmes said, on noiembrie 22, 2017 at 5:05 pm

  Update: Cred ca astazi,rolul vaccinurilor este si acela de a slabi sistemul imunitar al omului,ca acesta sa devina dependent de medicamente si sa ingroase buzunarele celor bogati din Big Pharma.Nu numai al vaccinurilor dar si al mincarii proaste.

  Orice comerciant isi doreste sa aibe o baza cit mai larga de clienti,daca se poate sa devina dependenti de serviciile sau produsele lor. Ori pun droguri in produsele lor ( Coca Cola,Pepsi Cola ),ori tot felul de ingrediente prin mincaruri,retelele de socializare ( Facebook,Twiter…) au pus butonul de Like ( actioneaza tot ca un drog )…la fel si cei din Big Pharma,un om nici mort dar nici prea viu,e cum nu se poate mai bun pentru cumparat medicamente…de aici si slabirea sistemului imunitar prin vaccinuri.

  La incalzirea ” Planetei Mama ” contribuie si lacomia oamenilor,tot timpul crestere economica,tot mai multe si mai multe obiecte moarte,lucruri neinsufletite,bagate pe gitul oamenilor prin reclame tentante…pentru a caror producere se consuma energie si se genereaza deseuri poluante.
  Aceasta pe linga experimentele lor diabolice.

  Iar Sfinta Impartasanie trebuie privita si ca o viata cit mai curata in Hristos,impacare cu semenii,rugaciune cit de cit,dupa putere….nu ca ceva magic,leac universal,nu asa,…dar sint convins ca s-a inteles.

  Apreciază

 9. Sa ne rugam pentru sufletul lor said, on noiembrie 22, 2017 at 8:22 pm

  Mesajul sfâşietor al tatălui lui Alex, tânăr mort în urma incendiului din Colectiv: “Gata tati, am scapat! Dă-mi, te rog, ceva de mancare…

  Incendiul cumplit izbucnit în urmă cu doi ani în clubul Colectiv a răpit vieţile a 64 de persoane. Cea de-a 60 a fost, însă, Alex Nagea, care a încetat din viaţă la spital, chiar pe 22 noiembrie. Acum, tatăl lui a transmis un mesaj dureros.

  Narcis Hogea, tatăl adolescentului care a murit în urma incendiului din Colectiv, a făcut public un mesaj cutremurător.

  „Salut, Dragul nostru Băiat, Mandrie a vietii noastre!
  2 ani…Sâmbăta, 21 noiembrie 2015, fiind sarbatoare – Intrarea in Biserica a Maicii Domnului, am mers dimineata la Biserica Ortodoxa Romana din Viena. La sfarsitul slujbei, preotul a inceput sa le vorbeasca oamenilor care umplusera biserica despre semnificaţia acestei sarbatori. La un moment dat vorbele lui m-au tulburat: “ Sa-L iubiti pe Dumnezeu mai mult decat pe copiii vostri!” “Sa nu va suparati daca Dumnezeu va cheama copiii la El, deoarece Dumnezeu vi i-a daruit!”. Simteam ca preotul vorbea doar cu mine incercand sa-mi transmita ceva.
  Am plecat nedumerit către spital unde am aflat ca, desi erai stabil, starea Ta se deteriorase. Am incercat sa Te incurajam si Te-am rugat , cu lacrimi in ochi, sa rezisti. Spre seara, ne-am indreptat catre apartamentul in care eu si mami ne petreceam noptile, incercand sa nu ma mai gandesc la semnificatia celor intamplate în biserica. Peste noapte Te-am visat, pentru prima oara de la incendiu: Alergam pe un hol ingust si intunecat, lovindu-ma permanent de peretii reci, cautand cu disperare o uşa. Cand am ajuns in dreptul ei, am deschis-o, iar in fata mea a aparut o camera lunga aflata in semiintuneric, in care erau doar 2 paturi metalice de spital ce nu aveau nici macar saltea. Te-ai ridicat din patul din dreapta, si mi-ai spus: “ Gata tati, am scapat! Uite, sunt bine! Da-mi, te rog, ceva de mancare ca mi-e foame rău!”. Erai dezbracat complet si foarte slab.
  M-am trezit brusc cu speranta că a doua zi voi primi vesti bune despre Tine. Dar, pe la 8.30 dimineata, am primit un telefon prin care eram chemati urgent la spital. Acolo, am stat cu Tine cam o ora si jumatate, timp in care Ti-am povestit multe mangaindu-Te pe picior, Ti-am cerut iertare pentru tot ce am gresit, Ti-am spus ca Te iubesc si Te-am pupat usor pe frunte. A venit preotul, a citit rugaciuni, Ti-a facut semnul crucii si apoi am simtit cum sufletul Tau se inalta. Cu inima impietrita de durere, am soptit timid “Dadule, acum ai scapat!”

  http://www.wowbiz.ro/mesajul-sfasietor-al-tatalui-lui-alex-tanar-mort-in-urma-incendiului-din-colectiv-gata-tati-am-scapat-da-mi-te-rog-ceva-de-mancare-17406085

  Apreciat de 1 persoană

  • sherlock_holmes said, on noiembrie 22, 2017 at 10:06 pm

   Nu preotul vorbea cu dinsul, caci poate nu stia de drama sa, nu stia ca se afla acolo…

   Orice copil si orice om este nascut pentru vesnicie, intr-o buna zi ne vom revedea cu totii, ne tot impiedicam uneori in scurta viata de aici…Doamne iarta-l pe Alexandru si ajuta-i te rog pe cei ramasi aici si pe parintii lui.

   Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: