SACCSIV – blog ortodox

„XO Tour Llif3” – SATANISM PE FAȚĂ în cel mai urmărit videoclip al rapperului LIL UZI VERT

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 9, 2017

99 000 000 vizualizari:

Iata si ce putem citi la Lil Uzi Vert’s “XO Tour Llif3” is Straight Up Satanic de pe Vigilant Citizen, traducerea OrtodoxInfo:

Lil Uzi Vert este văzut ca reprezentând „viitorul muzicii hip-hop”. Se pare că viitorul este extra-satanist. O dovedește noul său videoclip, XO Tour Llif3.

ATENȚIE: acest articol conține imagini șocante.

Spuneți repede, de câteva ori, ”Lil Uzi Vert”. Nu începe să sune ca „Lil Lucifer”? Ei bine, cam ăsta e rezumatul acestui articol. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm și data viitoare.

Dar stați, nici nu am ajuns să vorbim despre videoclipul XO Tour Llif3! Pentru că este izbitor de satanist și plin de simboluri ritualice. Dacă în trecut și pe baza unor dovezi obscure, câțiva rapperi au fost acuzați ca fiind „adoratori ai diavolului”, Lil Uzi Vert pare mai degrabă să se declare singur așa. Din păcate, asta nu-l face pe tânărul artist să nu fie incredibil de popular.

Lil Lucifer

Lil Uzi Vert are un public „turbat” de-a dreptul după el: sute de milioane de vizualizări pe Youtube și se bucură de o mare admirație în rândurile industriei muzicale. De curând, XO Tour Llif3 a fost desemnat „Cântecul verii” la gala MTV Video Music Awards 2017. Revista muzicală Noisey îl descrie pe Lil Uzi drept „ având o charismă aparte, un artist înnăscut care, într-un fel sau altul, duce publicul în viitor.”

Lil Uzi reprezintă, într-adevăr, o nouă generație de artiști hip-hop care cântă despre sedarea cu Xanax și cărora le place să poarte haine femeiești.

Lil Uzi la Gala Premiilor Billboard 2017. Cu titlu de informație, a declarat că a platit pentru acea bluză drăguță 2.400 dolari.

Dar și mai important, Lil Uzi obișnuiește să poarte anumite podoabe care însumează foarte bine ceea ce este el cu adevărat.

”Portretul oficial” al lui Lil Uzi la Premiile Billboard. În jurul gâtului: o cruce răsturnată.

Lil Uzi poartă un lanț cu o cruce mare răsturnată în timpul unui interviu pentru Complex.

Așa cum cititorii Vigilant Citizen cu siguranță știu, simbolul crucii răsturnate este o emblemă în simbolismul satanist. Este o expresie a practicilor de magie neagră de corupere a simbolurilor creștine în scopuri ritualice.

Un altar dintr-o biserică satanistă prezentând o cruce răsturnată.

Lui Lil Uzi îi mai place să poarte și acest lanț in valoare de 220.000 dolari.

Lanțul lui Lil Uzi: Marilyn Manson purtând urechi de Mickey Mouse.

Lil Uzi îl numește pe Marylin Manson „marea lui inspirație”. În afară de faptul că probabil îi place muzica lui Marylin Manson, se pare că mai este ceva care îi leagă împreună: biserica lui satan.

Marilyn Manson alături de Anton LaVey, fondatorul bisericii lui satan.

Manson este foarte apropiat de LaVey si biserica sa. Realmente, superstarul antihristic a fost implicat profund in cadrul organizației.

 

În timpul turneului în San Francisco al trupei Nine Inch Nails  (Unghiile de Nouă Țoli – n.tr.), într-una din zilele libere, Manson a primit un telefon prin care i s-a comunicat ca fondatorul bisericii lui satan, Anton LaVey, i-a solicitat prezența. „Aproape de sfârșitul vizitei, mi-a spus «Vreau să te fac reverend» și mi-a dat un carton purpuriu care mă certifica drept reprezentant al bisericii lui satan,” scrie Manson în autobiografia sa. „A fost ca un titlu de onoare primit de la o universitate.”

Consecințe: Manson a semnat preambulul ultimei cărți a lui LaVey, „Vorbește Satana!”, apărută în 1997. „Anton LaVey ne-a împărtășit magia sa și cred că a făcut din planeta asta mizerabilă și blestemată un loc mai bun”, scrie el.

-Revista Rolling Stone, Epoca de aur a grotescului: Cele mai șocante momente cu Marilyn Manson

 

Știind toate acestea, v-ar surprinde să aflați că videoclipul cel mai urmărit al lui Lil Uzi este satanism pur?

XO Tour Llif3

Cântecul ne este prezentat ca vorbind despre problemele din relația artistului Lil Uzi cu fosta sa prietenă, Brittany Byrd, folosindu-se de elemente foarte dragi artiștilor hip-hop din zilele noastre: bani, moarte, sinucidere, depresie și droguri.

Oricum, videoclipul duce cântecul în planuri mult mai adânci, adaugându-i o tușă de spiritualitate întunecată. Deși evidente, aluziile obișnuite la satanism din mass media sunt subtile.

De exemplu, o caracteristică ciudată a videoclipului o reprezintă subtitrarea în arabă.

Subtitrarea în arabă pare că ar traduce versurile cântecului.

Potrivit co-regizorului videoclipului, Alvin Sonic, subtitrarea a fost adăugată pentru că i-a placut cât de „în neregulă” arăta. Și chiar așa, este ceva „în neregulă” cu subtitrarea: e scrisă invers! Iar conform teologiei islamice, scrisul pe dos este asociat cu magia neagră. Într-adevăr, un Sihr (adică o incantanție sau o vrajă) aproape întotdeauna are la bază versete inversate din Coran, câteodată scrise cu sânge. Uneori mai este denumit și „limba lui Sheitan” (satan). Ceva mai încolo în videoclip îl vedem pe Lil Uzi scriind cu sânge.

Dacă unii ar putea crede că asta e o simplă eroare a regizorului, restul videoclipului arată foarte clar că a fost făcut intenționat satanist. Iată o altă scenă:

Aici Lil Uzi stă într-o cadă cu apă, complet îmbrăcat. Are în jurul gâtului cam 6 cruci răsturnate (în această fotografie se vede doar una)

Scena este juxtapusă cu o fată posedată și însângerată, stând de asemenea într-o cadă cu apă. Sunt ele una și aceeași persoană? Există vreo legătură între ele?

Apoi Lil Uzi este scos din cadă de către cel care filmează. Este un botez inversat, o dezbotezare.

Aceste scene prezintă aceleași precepte de magie neagră care se aplică și scrisului de-a-ndoaselea, crucilor răsturnate sau pentagramelor cu vârful în jos. Este vorba despre coruperea simbolurilor sfinte în folosul magiei negre.

În scena de mai înainte, Lil Uzi inversează ritualul religios al botezului, care constă în scufundarea în apă. În timp ce botezul reprezintă purificare, regenerare și accederea în Biserica lui Hristos, inversarea ritualului reprezintă exact opusul. Pe scurt, e un proces întunecat și satanic.

Cultul morții

În vârful simbolisticii spirituale, videoclipul trece la un alt subiect: cultul morții. Într-adevăr, cultura pop adoră să prezinte moartea ca fiind ceva la limită, ispititoare și la modă. Cârligul cântecului, repetat de cca 424 de ori, este despre sinucidere.

 

Ea spune: „Nu mi-e frică de moarte”

Toți prietenii mei sunt morți

Împinge-mă la margine

 

Cele mai multe personaje din videoclip sunt moarte. Sau pe cale de a muri. Sau zombie. Sau posedate. Sau ceva…

Lil Uzi sugrumându-se. Se spune că „ochii sunt fereastra sufletului”. Ochii albi semnifică lipsa sufletului.

Lil Uzi îndreptând pistoale spre capul său.

Mai apar o grămadă de fete ne-moarte (strigoi) printr-un cimitir, făcând tot felul de chestii legate de moarte.

Moartea. Ce tare!

Fata asta are nevoie de o baie și o exorcizare. Probabil că prima ar fi exorcizarea, altfel baia nu se va desfășura normal.

Lil Uzi scrie ceva cu sânge… până leșină. Atât de tare!

În timp ce toată lumea sfârșește în iad, finalul este înfiorător. El ne spune că totul este controlat de elita ocultă – conducătorii lor.

În timpul codei, Lil Uzi cântă un vers cam enigmatic.

 

Ea zice: „Ești cel mai rău, ești cel mai rău.”

Nu pot muri pentru că ăsta e universul meu.

 

Asta se referă la un concept de bază în satanismul modern. Iată ce aflăm de pe website-ul bisericii lui satan:

 

„Satanistul consideră că toți dumnezeii sunt imaginari și că în loc să îngenuncheze pentru a adora – sau pentru a le câștiga prietenia sau a intra în comuniune cu ele – asemenea entități mitice, el se plasează pe sine în centrul universului său subiectiv, pe cea mai înaltă poziție.”

 

Lil Lucifer își încheie videoclipul cu un semn care însumează toate mesajele.

Un mic semn de recunoștință făcut diavolului la finalul videoclipului.

Concluzii

Lil Uzi Vert este considerat de mulți „viitorul muzicii hip-hop”. Cel puțin aparent, el întruchipează sunetul, stilul și atitudinea noii generații de artiști. Judecând după marea masă de oameni care îl consideră a fi „luminat”, cu siguranță poate să-i influențeze pe cei tineri.

El este totodată imaginea noului „stil de viață hip-hop” care presupune abuz de droguri pentru a crea amorțeală, idealizarea morții, probleme de sănătate mintală și fascinația față de spiritualitatea întunecată. Pe o scară mai largă, s-ar putea argumenta că societatea, în general, pare că se mișcă în această direcție. Oare cultura pop inluențează societatea sau societatea influențează cultura pop? Răspunsul este că amândouă se influențează reciproc. Acest stil de viață este din ce în ce mai accesibil și promovat pe multiple canale.

Ca și alte produse analizate aici, XO Tour Llif3 lasă cititorilor un gust neliniștitor, un nod în stomac motivat de faptul că au fost martori la ceva „în neregulă”. Și dacă acest videoclip reprezintă frământările interioare ale lui Lil Uzi Vert, ele reprezintă în același timp frământările de astăzi ale culturii pop.

Elitele urmăresc să creeze o nouă generație de oameni dezrădacinați, depresivi și îmbuibați cu pastile. Amorțiți mental și fizic, ei devin apoi subiecții simbolisticii puternice a magiei negre, care se bazează pe o profundă corupere a spiritului. Artiștii care prezintă acest stil de viață ca fiind plăcut sunt bineveniți și primiți cu brațele larg deschise de industria muzicală… după care aceleași brațe îi sugrumă până la moarte.

NOTĂ OrtodoxINFO:

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 4:01 pm




    Si multe altele …

    Apreciază

  2. radu59 said, on noiembrie 9, 2017 at 4:51 pm

    Poate ii duce Necula si la concertele astuia pe tinerii ortodocsi.

    Apreciază

  3. Ioan C. said, on noiembrie 9, 2017 at 5:23 pm

    Satanismul lui Lavey e de fapt un sistem ateu, dar asta nu înseamnă că e mai puțin rău.
    Pentru Lavey fiecare este propriul lui dumnezeu.

    Noi însă credem în Hristos Cel Înviat și care S-a arătat ucenicilor Săi:
    „3. Căci v-am dat, întâi de toate, ceea ce şi eu am primit, că Hristos a murit pentru păcatele noastre după Scripturi;
    4. Şi că a fost îngropat şi că a înviat a treia zi, după Scripturi;
    5. Şi că S-a arătat lui Chefa, apoi celor doisprezece;
    6. În urmă S-a arătat deodată la peste cinci sute de fraţi, dintre care cei mai mulţi trăiesc până astăzi, iar unii au şi adormit;
    7. După aceea S-a arătat lui Iacov, apoi tuturor apostolilor;
    8. Iar la urma tuturor, ca unui născut înainte de vreme, mi S-a arătat şi mie.” (1 Corinteni 15, 3-8).

    Apreciază

    • gogu said, on noiembrie 10, 2017 at 2:26 am

      Tu nu vezi simboluri sataniste? Nu e niciun sistem ateist, Diavolul incearca sa te convinga ca nu exista ca sa pacatuiesti. De fatada ei spun ca sunt atei, in spate e altarul.

      Apreciază

  4. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 5:53 pm

    -Putin spune ca „cineva recolteaza din toata tara, intentionat si in mod profesioanal material biologic al populatiei, pentru un scop necunoascut”!

    https://www.rt.com/news/408274-putin-bio-samples-harvesting/

    Apreciază

  5. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 5:59 pm

    PM al Israelului Netanyahu, il conduce pe Trump la razboi cu Iranul!
    https://www.globalresearch.ca/israels-prime-minister-netanyahu-is-leading-us-president-trump-to-war-with-iran/5615249
    -Imbolditi de declaratiile lui Trump, Israelul a inceput din nou cu amenintarile de razboi asupra Iranului !
    http://www.presstv.com/Detail/2017/10/28/540146/Israel-Yisrael-Katz-Iran-attack-US-Michael-Hayden
    -Ungaria a anuntat ca nu va sprijini aderarea Ukrainei la NATO si a depus „veto” pentru NATO-Ukraine Committee summit ce urma sa aibe loc in Decembrie. Motivul e legea data de Ukraina de a nu se mai preda in limbile minoritatilor de acolo! (Adica nu Romnia, ci Ungaria a facut asta?
    https://sputniknews.com/europe/201710291058630471-hungary-vetoes-nato-ukraine-summit/

    Apreciază

  6. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:00 pm

    -Armata Ukrainei a pierdut din 2014 pana in prezent 10,103 de militari in actiuni fara legatura cu cele de razboi!
    https://www.rt.com/news/408104-ukraine-non-battle-casualties/

    Apreciază

  7. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:05 pm

    Distorsiunea istoriei? Li se spune lectorilor de la Cambridge University English, sa introduca in programa mai multi autori de etnie negroida sau alte etnii decat cea alba, desi specialistii spun ca asta ar falsifica adavarul istoric! (Si prin scolile noastre se predau tot felul de prapastii, negandu-se adavarurile istorice, numai sa nu se supere/sa se faca pe placul, unora sau altora de pe unde or fi… )
    https://www.rt.com/uk/407710-cambridge-university-black-literature/

    Apreciază

  8. s2side said, on noiembrie 9, 2017 at 6:29 pm

    In legatura cu topicul, trebuie de vazut si clipul asta https://youtu.be/OO3WF1Ek7RU?t=10m3s
    rapperi astia sunt sodomizati inainte de a fi scosi pe piata ca sa fie submisivi

    Apreciază

  9. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:32 pm

    Vorbind , la Festivalul International al Tinerilor si Studentilorl de la Soci, Putin dezvaluie ca tehnologiile viitorului sunt mai teribile decat bomba nucleara! Tot asa de periculoasa e renuntarea la valorile etice si morale ale umanitatii! (Nu intelege valorile vestului!)
    https://sputniknews.com/world/201710211058434736-putin-future-technology-danger/
    Cercetatorii de la Qingdao Saline-Alkali Tolerant Rice Research And Development Center in Qingdao, China au realizat o specie de orez capabil sa creasca in apa sarata, cu o productie de 4500t/ha capabil sa hraneasca 200 milioane de oameni.
    https://sputniknews.com/asia/201710211058426395-china-sea-rice/

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:12 am

      „Nu intelege valorile vestului!”
      Ei… nu intelege… intelege fara sa cunoasca resorturile psihologice de adoptare a tampeniilor drept reguli de viata…
      CAR SINT VALORILE VESTULUI?

      Apreciază

  10. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:35 pm

    -Cercetatorii de la CERN si-au cerut scuze (stire din 17.04.2017) ca „din gresala au distrus 5 universuri paralele intr-un experiment”. Universurile erau foarte similare cu al nostru, dar au reusit sa opreasca la dimp si distrugerea propriului nostru univers!
    http://wordpress.redirectingat.com/?id=725X1342&site=georgevalah.wordpress.com&xs=1&isjs=1&url=https%3A%2F%2Fwww.theonion.com%2Fcern-researchers-apologize-for-destruction-of-5-paralle-1819579830&xguid=716d5ec30658cf9b72b8ccce01e997c4&xuuid=1db3f2814f309b23ca7b0a4c739feeab&xsessid=&xcreo=0&xed=0&sref=https%3A%2F%2Fgeorgevalah.wordpress.com%2Fpage%2F2%2F&xtz=-120

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:15 am

      Ai vazut ce le spune demonul feminin (!) KALI?
      Ca ar fi mai multe universuri – desigutr, o aberatie fiindca „univers” inseamna singura fata a Creatiei!
      Parelnica stiinta de care se ocupa ii inseala sa se cread si ei „distrugatori” ca si Kali, de care se lasa posedati.
      Pe diavolul asta il au ca „spirit” de inchinare la intrarea in „centru”.

      Apreciază

  11. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:36 pm

    – In fata Congresului American: exista in sistemul nostru solar o nava ET de 40Km diametru!

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:18 am

      Sigur – in sistemul „lor”.
      Uitati-va ce fete au, astia chiar cred desenele animae redate prin „interpretare” de computere „atent” intretinute…

      Apreciază

  12. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:43 pm

    -Un studiu al Raboud University in the Netherlands arata un declin fara precedent al populatiei de insecte terestre (mai ales dupa catastrofa de la Fukushima!) ceea ce ar duce la „un Armaghedon” al vietii pe Pamant!
    https://www.rt.com/news/407215-insect-population-decline-study/
    Omul care a sapat o pestera…

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:21 am

      Nebuneala- inutilitate.
      Nu am citi dar zice la Hexameiron ca trebuie insecte?
      Adica, au fost insecte inainte de plante?
      Ca a fost lumina inainte de a fi „luminatorii” pusi pe firmament…
      Vrei sa sperii lumea cu interventii de astea?

      Apreciază

  13. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 6:45 pm

    Agentiile de spionaj britanice culeg date din media sociala despre milioane de persoane…
    https://sputniknews.com/military/201710181058344483-uk-gchq-data-collection/

    Apreciază

  14. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:15 pm

    Geoingineria – raspandirea de dare chimice chemtrails conduce la incendiile devastatoare de vegetatie/paduri!

    http://wordpress.redirectingat.com/?id=725X1342&site=georgevalah.wordpress.com&xs=1&isjs=1&url=http%3A%2F%2Fwww.geoengineeringwatch.org%2Fgeoengineering-is-fueling-firestorm-catastrophes%2F&xguid=716d5ec30658cf9b72b8ccce01e997c4&xuuid=1db3f2814f309b23ca7b0a4c739feeab&xsessid=&xcreo=0&xed=0&sref=https%3A%2F%2Fgeorgevalah.wordpress.com%2Fpage%2F3%2F&xtz=-120

    – Gaura gigantica de marimea statului Maine, a aparut in gheata Antarcticei, la mare departare de limita ghetii cu Oceanul, fara a se cunoaste cauzele…
    http://www.businessinsider.com/polynya-hole-antarctica-sea-ice-2017-10

    Apreciază

  15. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:21 pm

    Guvernul US recunoaste ca a experimentat controlarea uraganelor.
    http://www.zerohedge.com/news/2017-10-10/yes-us-government-has-experimented-controlling-hurricanes

    Apreciază

  16. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:27 pm

    – SOCANT: In perioada 2002-2004 peste 4 milioane de militari si veterani americani s-au sinucis!
    http://rense.com/general96/pepperdine.html

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:24 am

      Re-invatam aritmetica:
      2001 = 2002
      si
      2004 = 2009
      Multumesc pentru poza!
      … parca nu stii ca atunci cand faci ceva conttra firii sufletul sufera incat ratacitiii, inselatii, necredinciosii incearca sa fuga de astfel de durere??
      Cauta sa se „elibereze” de suferinta, ca asa-i invata „spiritualitate” asiatica…

      Apreciază

    • vlad said, on noiembrie 10, 2017 at 6:53 pm

      La o armata de 1.100.000 de militari de unde 4 mil??? intoxicare la greu…

      Apreciază

  17. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:28 pm

    Un designer suedez a conceput noi uniforme tip „hijab” pentru armata si pompieri in Suedia…
    https://sputniknews.com/europe/201710101058092981-sweden-uniform-hijab/

    Apreciază

  18. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:31 pm

    NATO isi lanseaza o noua forta multinationala in Romania langa Craiova, „pentru a descuraja agresivitatea Rusiei”…

    Apreciază

  19. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:35 pm

    -NASA vrea sa modifice ADN-ul astronautilor care ar urma sa ajunga pe Marte prin anii 2030-2040, pentru ca acestia sa poata rezista la radiatiile cosmice pe care le=ar suporta in timpul calatoriei.
    https://www.rt.com/news/406123-nasa-mars-radiation-dna/

    Apreciază

  20. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:38 pm

    S Koreea si-a dezvoltat tehnologia unei „bombe de stingerea luminii” care scoate din functiune reteaua electrica prin imprasierea unor filamente de carbon asupra tintei, paralizand-o si care ar putea fi folosita impotriva N Koreii in caz de izbucnire a conflictului…

    https://sputniknews.com/asia/201710081058044442-south-korea-develops-bomb/

    Apreciază

  21. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 7:43 pm

    Fara a se cunoaste sursa, statiile de monitorizare au depistat o crestere a izotopului radioactiv ruthenium-106 in spatiul aerian din Germany, Italy, Austria, Switzerland si France. concentratia este insa scazuta si nu prezinta pericol pentru organismele vii…
    https://sputniknews.com/europe/201710061058021152-radioactive-isotope-sweeps-across-europe/

    Apreciază

  22. sica said, on noiembrie 9, 2017 at 8:44 pm

    http://3dots.ro/article-7000.html
    Doctor Adrian Cacovean: “Am trăit spaima devenirii de donator de organe, credeam că am murit când îi auzeam ce au de gând și înțelegeam ce teste urmează să facă pe mine”

    Apreciază

  23. Alexandru said, on noiembrie 9, 2017 at 10:30 pm

    Apostazia este tot mai mare. Înșelarea si vrăjile antihristului tot mai puternice. Urmează sa vine. Nădăjduim întâi in război ca se va mai mântui cineva măcar prin război.

    Apreciază

  24. octavpelin said, on noiembrie 10, 2017 at 10:26 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  25. gheorghe said, on noiembrie 10, 2017 at 11:33 am

    @saccsiv
    Constat ca este mo;ipsitoare tendinta de a posta „in serie” de toate pentru toti, de regula – fara legatura cu subiectul.
    Pentru astfel de actiuni cred ca e bine sa existe o rubrica permanenta cu link in dreapta (ca la alte site0-uri) de tip:
    – ce am mai aflat (sau ce vreau EU sa va spun)
    – alte subiecte
    – informatii diverse
    – loc de deviat atentia de la subiectele site-ului
    Eu accesez site-ul cu emotia pe care o aveam cand primeam scrisoare de acasa…
    Ca sa vad mutime de „parelnici” cu teme paralele, divergente, contrare si greu limitate la numar.
    Astazi, aici, cineva – nu dau nume ca oricum se vede – a trantit, asa… ca sa se descarce emotional probabil, nu mai putin de 24 de postari din 32!!!!
    A inceput prin invaluire cu „ceva ortodoxie” dupa care PAC! – mitraliera a intrar in functiune.
    SATANISMUL dominant in cultura, in propaganda – asta este partea de informatie supusa atentiei!
    Celelalte teme sint abordate in alta parte, in alte articole…
    E chiar asa de greu sa nu ne „dam poalelel peste cap”?
    Cine deschide site-ul crede ca sintem intr-o disperare cu aparenta internauta, adica stim de toate si nimic nu ne mai este strain…
    iertare va cer daca deranjez…

    Apreciază

    • mivas said, on noiembrie 10, 2017 at 10:31 pm

      Și nu e singurul. Fac cu schimbul. Eu nici nu mă mai deranjez să citesc ceva. Am văzut persoana/persoanele, trec fulger mai departe. Oricum, nu înțeleg de ce se acceptă bombardarea asta.

      Apreciază

  26. tataia said, on noiembrie 10, 2017 at 5:01 pm

    Astia sint posedati…se stie acest lucru. Ma refer la cintaretii despre care se vorbeste in articol. Iar acum daca tot e la moda pe aici sa fim off-topic sa va zic si eu ce ma doare..si banuiesc ca ar trebui sa ne doara pe multi dintre noi….dar sint convins ca iar mi se va replica ca asta ma doare numai si numai pe mine si drept urmare sint un egoist nenorocit..

    Asa cum v-am mai spus este interzisa repararea masinii in strada sau in parcarea blocului.

    https://www.4tuning.ro/legislatie-auto/iti-repari-singur-masina-iata-ce-amenda-primesti-daca-faci-reparatii-in-spatele-blocului-35086.html

    Asta ca raspuns si la articolul de pe ortodoxinfo privind reparatiile pe care am putea sa ni le facem singuri la masini. Este adevarat ca in Romania nu prea s-a aplicat pina acum legea asta…si chiar si politia trecea nepasatoare daca vedea un cetatean care schimba placutele de frina in fata blocului…dar in curnd s-ar putea sa nu mai fie chiar asa. Mai ales daca ai niste vecini rai care te-ar putea reclama la politie. Si chiar daca nu te reclama….mie personal imi vine greu sa suport uitaturile lor urite sau remarcile de genul „cei tot ii faci mai, nu te-ai saturat sa tot cirpesti la ea?” facute la misto. NU mai spun ca administratorul imi spune de-a dreptul..”Este interzis prin lege sa repari masina pe domeniul public!”. Deci pentru a-ti putea repara masina singur in conditiile legii trebuie sa stai la curte….Asta din punct de vedere legal. Ca in curtea ta nu are nimeni dreptul sa iti dicteze ce sa faci! Dar asta pina la noi legi….Desigur nu e suficient sa stai la curte pentru a-ti putea repara singur masina…mai ai nevoie de garaj cu groapa sau elevator sau de o rampa, cricuri hidraulice, compresor de aer, pistol pneumatic de impact pentru desfacerea suruburilor si o tona de alte scule si unelte costisitoare. DAr aici am intrat in detalii tehnice. Eu vorbeam ce se poate face numai si numai din punct de vedere legal. Si deocamdata doar in curte la mine nu are dreptul nici o autoritate din lume sa imi interzica sa repar masina.

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 11, 2017 at 11:20 am

      Ce bine ar fi… pana la un punct- sau doua – si anume: cand „asiguratorii” reusesc sa impuna ca norma legala repararea la o firma/intreprindere autorizata…
      A doua limitare ar fi totusi creativitatepersonala in a interveni „pe langa” recomandarile producatorului..
      A tria – este si a treia, dupa parerea mea – increderea exagerata in propriile calitati de reparator…
      Mi-am schimbat si eu in strada mai demult, in Romania… „pompa” de frana:

      Fara probleme.
      Aici, in Canada am schimbat alternatorul la un Nissan… in parcarea de-afara, la bloc… o aripa fata..; fara probleme.
      Nu stiu cum se poate motiva interdictia decat prin opozitia asifuratorior care nu vor sa plateasca daune pentru un accident unde vor garantii scrise ca nu a fost „pregatit”, „aranjat”.
      … ca nu prea se apuca omu’ de reparatii mai complexe daca nu se pricepe si nu are cu ce fiindca ramane fara masina (de folosit) si il,costa si mai mult sa o repuna in stare de functionare.
      E intreseanta „diferenta” – in tara toata lumea vede si aude… rar te trzesti ca te-a dat pe goarna cineva (nu spui cine!)… aici – nimeni nu vede, nimeni nu aude… dar turnatoria functioneaza si este incurajata, inclusiv la locul de munca.
      S-auzim de bine… ca inteleg ca ai curte…
      Aici avem doua studii:
      1. Vancouver beats Manhattan and San Francisco for least affordable housing in North America
      https://www.straight.com/news/987356/vancouver-beats-manhattan-and-san-francisco-least-affordable-housing-north-america-study
      2. Vancouver the least affordable housing market in North America: study
      http://bc.ctvnews.ca/vancouver-the-least-affordable-housing-market-in-north-america-study-1.3663134
      ––-
      Zice in primul (se deduce) ca venitul familial (2 adulti cu serviciu), mediu pe mai mult de 17 ani ar trebui dat pentru o casa „medie”.
      As descrie cam ce ar fi o casa medie vazand ce este mai aproape de milion… adica 2-3 dormitoare, sufragerie, bucatarie spatiu de gatit dar si spatiu de stat la masa. 2 „toalete”, asta este undeva pe la 100 mp „construiti”, mai mult sau chiar mai putin…, probabil doua garaje cu intrare /acces din spate si ceva gazon in fata – suprafata de teren fiind de pe la 200 mp la vreo 350 mp. Daca are spatiu amenajat de locuire la subsol/demisol ori ceva mansarda… gata! – nu mai e [doar] locuinta – adica „acasa” ci potential „investment” ca „se” inchiriaza pentru a scoate bani sa platesti ratele. Desigur, daca chiar locuiesti in ea ca sint mii de proprietati in care nu locuieste nmeni – au gasit cei de le „Electrica” (locala) ca NU SE CONSUMA ENERGIE ELECTRICA TOT ANUL!!!
      Vin bani de-afara, prin copii trimisi la studii (inutile si nefolosite) pentru muuulti ani si acestia, rezidenti fara venituri cumpara case cu banutii stransi cu greu peste mari si tari de parintii lor „iobagi” mandarini in special, taiwanezi si – dupa cum „se spune – cam oricine vre sa spele banii nedeclarabili legal…
      Oricum, daca iti trebuie peste 17 ani a doi oameni sa plateasca tot venitul …. cand pui insa cat te costa „imprumutu” ajungi la pensie cu platitul dar in timpul asta nu platesti mancare, haine, caldura, alte taxe, transport, telefoane… nu faci copiii ca – deh! – costa!…
      Ajungi la pensie tot platind si traind cu aer probabil (!) cu speranta ca poate, poate vei trai sa platesti tot.
      Mortgage – gheara mortii.
      In al doilea articol se schimba putin cifrele (ei „vad” pretul mediu pe la 1,4 milioane fata de 1,2 mil CAD si veniturile anuale de „camin” cam 81 de mii fata de 63 de mii….
      –––-
      Na! – m-am molipsit sa vorbesc de fata cosmetizata a societatii des-crestinata in loc s comentez despre articol…
      Ce sa mai spui cand vezi atatea boli intr-un singur corp?
      LEGIUNE!

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 11, 2017 at 5:41 pm

        Nu..nu stau la curte. Din pacate. Tocmai de aceea ma plingeam. Dar sa stii ca nu e bine sa interzici omului sa isi repare singur masina. Bine de fapt interdictia aceasta nici macar nu exista. Nu poate nimeni sa iti interzica sa iti repari singur masina. Interdictia se refera la a repara masina PE DOMENIUL PUBLIC. Asta nu este voie….si ne place sau nu ne palce legea aceasta…din moment ce este domeniul public adica al statului, statul are dreptul sa ne ceara socoteala despre cum folosim acest domeniu public. Sa nu uitam ca nu este voie nici sa bei bauturi alcoolice pe domeniul public…In bar, restaurant sau acasa la tine e voie. Pe strada nu. Tot asa si cu repratiile la masina…la service sau acasa la tine e voie. Pe strada nu.

        Dar in legatura cu celalta parte sa stii ca nu ai dreptate..NU stiu cine isi supraestimeaza calitatile de „depanator” de masini, eu unul, dind la o parte falsa modestie, nu prea am cum. Am participat inclusiv la proiecte de restaurari de masini vechi….am efectuat modificari gen transplat de aer conditionat pe o masina care nu a avut din fabrica, modificare la cutie automata de la cutie manuala, reparatii inclusiv de cutii automate….deci cred ca te-ai luat de cine nu trebuia…Iti dai seama care este frustrarea mea cind trebuie sa duc masina la un mecanic care nu stie nici a zecea parte din cite stiu eu…dar sint nevoit caci nu am UNDE sa repar masina (adica curte, garaj, sopron, etc) si nu am CU CE (adica elevatoare, cricuri, pistoale pneumatice, prese de segmeni, chei dinamometrice, etc, etc).

        Daca ai crezut ca sint genul caruia sa ii placa cirpelile gen sirma si patent cred ca te-ai inselat amarnic. Am vazut la viata mea oameni care in lipsa unei prese de segmenti bagau segmentii folosindu-se de o cutie de conserve din tabla sau nu foloseau niciodata cheia dinamometrica, stringeau suruburile de la chiulasa cica dupa cum le filfiie lor bicepsul. Asta in conditiile in care o presa de segmenti este 50 de lei iar o cheie dianmometrica decenta este 200-250 de lei. Sau reglam avansul dupa ureche cind exista lampi stroboscopice…Asta desigur la masinile vechi intrucit la astea noi nu se mai reglaza…e guvernat de computer. Dar e calicia tipica a romanului.

        Daca ai inteles cumva ca eu as prefera sa nu duc masina la service deoarece sint zgircit ai inteles gresit…As prefera sa nu o duc (daca as avea aceasta posibilitate) deoarece sint capabil sa fac o treaba mult mai buna decit acel mecanic cu o diploma de mecanic luata stim noi cum…si care are experienta de doar citeva luni….experienta lui fiind facuta pe masini de dupa 2000. De multe ori sint nevoit sa imi repar masina singur (sau cu ajutorul unor prieteni) deoarece in general service-urile nici nu se uita la masinile mai vechi de 10-15 ani. Nu mai stie nimeni sa regleze un carburator..desi e cea mai simpla chestie din lume…dar toti sustin in prostia lor ca daca s-a dereglat carburatorul nu il mai nimereste nimeni inapoi.Astea sint motivele pentru care nu vreau eu sa duc masina la service.

        Da’ tu zici ca nu e bine sa si-o repare cetateanul singur. Eu zic ca e bine. Evident daca stie ce face.

        Apreciază

  27. […] „XO Tour Llif3” – SATANISM PE FAȚĂ în cel mai urmărit videoclip al rapperului LIL UZI VER… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.