SACCSIV – blog ortodox

Reeducarea credinciosilor prin preotii lesbiene

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 7, 2017

De fapt “preoti”, intre ghilimele, caci vorbim in materialul de fata despre “bisericile” ereticilor.

Iata ce putem citi la Two People Crashed A Church Service To Campaign Against Same-Sex Marriage de pe Buzz Feed, traducerea OrtodoxInfo:

În timp ce aproape 80 de enoriași se adunaseră pentru slujba obișnuită de duminică la capela de pe Pitt Street, un bărbat care de obicei nu participă la slujbe s-a apropiat de microfonul pentru rugăciune.

„Microfonul este pentru rugăciuni de recunoștință și solidaritate”, le-a spus reverendul Margaret Mayman reporterilor BuzzFeed News.

„Era foarte clar că el vorbea despre banner-ul pe care-l avem afară și prin care ne arătăm susținerea pentru egalitatea în drepturi privind căsătoria. El a spus că e un lucru greșit, contrar cuvântului Domnului și a început să citească niște pasaje din Biblie. L-am lăsat să citească unul după care l-am oprit.

A citit din Epistola întâia către Corinteni, versetul 6:9, o traducere greșită din punctul meu de vedere. Traducerea pe care a citit-o el conținea cuvântul «homosexualitate», dar e unul dintre acele cuvinte grecești care pot însemna o mulțime de alte lucruri. A mai menționat ceva din Epistola Sf. Pavel către Romani și am știut în ce direcție bate.”

Facebook / Via Facebook: pittstreetunitingchurch

Mayman era pregătită pentru o asemenea situație – consiliul religios elaborase planuri de acțiune după ce luna trecută, o persoană agitată a intrat înăuntru protestând, de asemenea, împotriva vizibilei susțineri a reprezentanţilor religioşi pentru căsătoriile între persoane de același sex. Dar când oamenii l-au abordat cu calm la microfon, cerând-i să plece, o femeie s-a ridicat și a început și ea să strige.

„Striga și denunța poziția congregației pentru căsătorie [gay] și agita către noi Biblia ei,” mai spune Mayman.

Așa că organistul a pornit imediat să cânte – Pentru toți cei născuți e un loc la masă pentru aacoperi rumoarea în timp ce protestatarii erau evacuați, după care slujba a continuat.

Cântecul, pe care Mayman îl consideră  „un minunat imn pentru incluziune” a fost cântat anterior în cadrul slujbei, incluzând și următoarea strofă opțională:

 

„Și gay dar și normali, toți loc avem la masă,

Și-un singur legământ, și-o primitoare casă.

Un curcubeu de rase, de sexe și-orientări

Toți bem din sfânta cupă de binecuvântări.”

-n.tr. – traducere lirică – Iată cum are loc pervertirea minţii auditorului, vrăjit de şoaptele diavolului prin intermediul muzicii şi al unor versuri în aparență frumoase, vorbind despre iubire și înțelegere” etc. dar, evident, pline de viclenie. 

 

Capela plănuiește săptămânile care urmează, să includă și în literatura ritualică tipărită acest cântec, pentru situațiile în care asemenea proteste ar mai avea loc.

Locuitorii de pe Pitt Street nu știu de unde au apărut bărbatul și femeia și nici dacă aparțin unui grup anume. Oricum, o cameră de luat vederi instalată in foaierul clădirii îî arată pe cei doi venind împreună.

Afp Contributor/AFP/Getty Images

Mayman, care este lesbiană, spune că pentru oamenii care încercau să se închine a fost „evident tulburător” să fie întrerupți astfel.

„Sunt uimită că lumea consideră că este corect cum au procedat cei doi,” a spus ea reporterilor BuzzFeed News. „Sunt întotdeauna deschisă dialogului și nu era deloc nevoie să întrerupă slujba pentru a-și face cunoscut punctul de vedere.”

„Noi nu am face niciodată așa ceva bisericilor sau oamenilor care simt altfel decât noi. Am fost supărată pentru că știu că sunt persoane LGBTI în congregație care sunt afectate de consultarea publică și am ajuns ca viețile și relațiile noastre să fie subiect de discuții în public.”

Mayman spune că mulți dintre membrii mai în vârstă ai congregației sunt bulversați de această consultare publică întrucât le aduce aminte de perioada dinainte ca homosexualitatea să fie dezincriminată în Australia dar și de experiențe neplăcute din viețile lor cauzate de discriminare.

„Cu toții credem că iubirea și toleranța și grija care există și au existat aici de atâția ani este mai puternică decât un incident provocat de cineva intolerant si acuzator – ca să nu mai pomenim de interpretarea eronată a Bibliei.”

În octombrie, bisericile s-au transformat în adevărate teatre de luptă în timpul campaniei de consultare publică, două biserici din Melbourne fiind mâzgălite cu grafitti care spuneau „crucificați-i pe votanții pentru NU” [cei care se declară împotriva legiferării căsătoriilor gay – n.tr.] și „loviți-i pe bigoți”.

Un alt incident a avut loc în septembrie în Ballarat, când căsătoria unui cuplu heterosexual nu a mai fost oficiată în capelă după ce mireasa postase pe Facebook un mesaj de susținere a casătoriilor gay.

Consultarea publică se va încheia marți iar rezultatele vor fi anunțate pe 15 noiembrie.

Comentariu saccsiv:

Asadar, la Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 6, versetul 9, nu scrie despre sodomiti. Ca cica traducerea e gresita. Dar despre ce scrie?

Si mai zice:

 

„Noi nu am face niciodată așa ceva persoanelor sau bisericilor care simt altfel decât noi.”

 

Noi, adica lesbienele si homosexualii? Dar faptele de mai jos, ce sunt?

In cazul de mai sus din Australia, reeducarea o face o lesbiana reverend. Credeti insa ca o lesbiana “episcop” ar vorbi altfel?

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: primul episcop homosexual din lume este o lesbiana suedeza …

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai said, on noiembrie 7, 2017 at 2:49 pm

  Pai cum că taica Nifon așa de bine de simte între coanele popese, chiar recent a participat în Malta la un dialog ,, ortodox”-anglican și asi făcea selfiuri cu acestea

  Apreciază

 2. adi said, on noiembrie 7, 2017 at 3:19 pm

  Trebuie spus ca acestia sunt eretici.

  Apreciază

 3. Ioan C. said, on noiembrie 7, 2017 at 7:10 pm

  Fie și numai acceptarea homosexualității ca o stare normală, și nu e nicidecum doar asta, iată dovada că protestantismul e falimentar:
  – „24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
  25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
  26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
  27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.” (Romani 1, 24-27);
  – „9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,
  10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 6, 9-10).

  Apreciază

 4. Ioan C. said, on noiembrie 7, 2017 at 8:04 pm

  Deși personal sunt pentru administrarea vaccinurilor, respect și decizia celor care nu doresc vaccinuri:
  Mai mulți medici din județul Constanța au semnat un memoriu prin care, cu argumente de ordin legal, solicită renunțarea la vaccinarea obligatorie prevăzută în proiectul de lege votat recent de Senat
  http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=26174:2017-11-01-10-35-34&catid=47:%20politic&Itemid=78

  Apreciază

 5. Matiu Cosmin said, on noiembrie 7, 2017 at 8:11 pm

  Părinţii Oros Emanuel din Parohia Mesteacăn şi Popa Daniel din Aliceni, judeţul Satu Mare nu mai au voie să slujească în bisericile lor. Au fost ,,caterisiţi’’. Motivul, ce au făcut cei doi Părinţi? Au respectat Canonul 15 al Sinodului I – II din Constantinopol care spune limpede: ,,Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare erezie osândită de Sfintele Sinoade, sau de Părinţi, fireşte de comuniunea cu acela, care propovăduieşte erezia în public, şi cu capul descoperit o învaţă în biserică, unii ca aceştia nu numai că nu se vor supune certării canoniceşti, desfăcându-se pe sineşi de comuniunea cu cel ce se numeşte episcop chiar înainte de cercetarea sinodicească, ci se vor învrednici şi de cinstea cuvenită celor ortodocşi. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudo-episcopi şi pe pseudo-învăţători, şi nu au rupt cu schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme şi dezbinări’’

  Apreciază

  • Ioan C. said, on noiembrie 7, 2017 at 8:47 pm

   Ne poți da o sursă?
   Că eu am verificat pe episcopiammsm.ro și nu am găsit nimic despre caterisirea celor doi.
   Nu de alta, dar să nu dăm știri neverificate.

   Apreciază

  • Mihai said, on noiembrie 8, 2017 at 3:51 am

   Cosmin, ,,caterisirile” apostaților=desene animate, și acel sigheteanu este un eretic notoriu

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 8, 2017 at 7:41 am

    Mihai

    LA MULTI ANI!

    Apreciază

   • Mihai said, on noiembrie 8, 2017 at 7:54 am

    Mulțumesc mult frate Vasile și la fel le urez și eu celor ce poarta numele SF Arhangheli Mihail și Gavriil

    Apreciază

 6. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on noiembrie 7, 2017 at 8:43 pm

  Apreciază

 7. timisorean1 said, on noiembrie 7, 2017 at 9:00 pm

  Fetita adoptata si apoi ucisa de cuplu pederast. Avea doar 18 luni!

  http://stirileprotv.ro/stiri/socant/tata-criminal-condamnat-pentru-ca-c-i-a-batut-fetic-a-i-a-rupt-piciorul-dupa-care-a-ucis-o-o-psihopata.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: