SACCSIV – blog ortodox

Video: SACRIFICIAL VIRGINS (partea a III-a)

Posted in cancer de col uterin, GARDASIL, HPV by saccsiv on noiembrie 5, 2017

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on noiembrie 5, 2017 at 3:11 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog și a comentat:
    Sacrificarea copiilor pe altarul modern al lui Moloch !

    Apreciază

  2. adi said, on noiembrie 6, 2017 at 9:46 am

    TRADUCE CINEVA ACEST ARTICOL, CA NU STIU ENGLEZA

    https://www.buzzfeed.com/lanesainty/anti-gay-campaigners-crash-church-service?utm_term=.ndZjlbyjV#.lg5l1rXlx

    TRADUCE CINEVA ACEST ARTICOL, CA NU STIU ENGLEZA

    Apreciază

  3. Mihai said, on noiembrie 6, 2017 at 11:49 am

    Conform supermemorandumului, sub paravanul că nu mai sunt locuri in cimitire și că există o cerere tot mai mare, autoritățile municipale din Chișinău aloca o suprafață de atenție de 8hectare pt construirea unui crematoriu, ceea ce este ft bizar este suprafața alocată de 8 hectare, sau este o înflorire a presei?! http://www.timpul.md/articol/un-teren-de-opt-hectare-s-a-atribuit-pentru-construcia-de-prima-data-a-unui-crematoriu-la-chiinau-123176.html

    Apreciază

  4. oarecare said, on noiembrie 6, 2017 at 2:17 pm

    offtopic

    mai ineti minte chstia cu telegonia… iata ca si alte cercetari stiintifice o sustin:

    http://www.napocanews.ro/2017/11/femeile-asimileaza-adn-ul-barbatilor-cu-care-au-intretinut-relatii-intime.html

    Apreciază

  5. marian said, on noiembrie 6, 2017 at 6:32 pm

    MO has revealed that there are 82 Turkish tanks and 800 asks in our country who do not want to leave after a military doctrine

    Doamne ajuta!
    Fratilor, precum spunea Parintele Paisie Aghioritul se pare ca razboiul mondial va porni din Bulgaria, de unde turcii nu se vor dati dusi de vreo 8 10 zile dupa exercitiu nato.
    Ofiter nato in Grecia aproape l-a ucis pe taximetristul care il transporta. Comportamente de drogati la nivel de esalon superior?

    Apreciază

    • contracurent said, on noiembrie 9, 2017 at 11:41 pm

      pt cultura ta, marian, Parintele Paisie Aghioritul a spus ALTFEL

      Apreciază

  6. marian said, on noiembrie 7, 2017 at 2:08 pm

    „… conducerea UE implementează politici care contravin intereselor europenilor, răspunsul fiind corupția, politicienii corupți de dansul lui Soros”.

    Președintele CE, Juncker – de vânzare către cel mai mare ofertant

    Este un secret secret că „rețeaua Soros” are o sferă vastă de influență în Parlamentul European și în alte instituții ale Uniunii Europene.

    Lista Soros a fost făcută publică recent. Documentul cuprinde 226 de deputați europeni din toate părțile politice, inclusiv fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, fostul premier belgian Guy Verhofstadt, șapte vicepreședinți și un număr de șefi de comisie, coordonatori și chestori. Acești oameni promovează ideile lui Soros, cum ar fi aducerea mai multor imigranți, căsătorii între persoane de același sex, integrarea Ucrainei în UE și contracararea Rusiei. Există 751 de membri ai Parlamentului European. Aceasta înseamnă că prietenii Soros au mai mult de o treime din locuri.

    George Soros, un investitor maghiar-american și fondatorul și proprietarul ONG-urilor Fundațiilor pentru o Societate Deschisă, a putut să se întâlnească cu Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu „o agendă transparentă pentru întâlnirea cu ușile închise” și a subliniat Propunerile UE de redistribuire a cotelor de migranți în întreaga UE sunt foarte cunoscute pentru propriul plan publicat de Soros pentru a face față crizei.

    Finanțatorul miliardar crede că Uniunea Europeană ar trebui să primească milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord, să ofere fiecăruia un ajutor anual de 15.000 de euro și să-i reinstaleze pe acești imigranți în statele membre în care nu doresc să meargă și nu sunt neapărat binevenit.

    Premierul maghiar Viktor Orbán a acuzat UE de „a mânca din mâna” lui Soros. El este de părere că militantul deschis de graniță se află în spatele atacurilor asupra Ungariei. Motivul este încercarea guvernului de a întreprinde acțiuni în justiție cu privire la o nouă lege care impune organizațiilor „societății civile” sprijinite de străini – multe finanțate de Soros – să-și enumără într-un registru public donatorii mari de peste mări și să fie transparenți cu privire la sursele de finanțare în publicațiile lor . Guvernul maghiar face eforturi pentru a închide Universitatea Central Europeană din Budapesta, fondată de Soros.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.