SACCSIV – blog ortodox

Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN SOMN la câteva săptămâni după VACCINAREA HPV / Medici specialiști: MII de VIEȚI au fost DISTRUSE de acest VACCIN

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 5, 2017

Iata ce putem citi la Teenager died in her sleep weeks after being given HPV vaccine as experts reveal the lives of thousands of girls have been destroyed by the controversial jab de pe Daily Mail, traducerea OrtodoxInfo:

  • O adolescentă moare în somn după ce primește o doză din vaccinul controversat Human Papillomavirus (HPV), fapt descris într-un nou documentar.
  • Jasmin Soriat, 19 ani, studentă in Viena, suferă afecțiuni neurologice după a doua doză de vaccin și probleme respiratorii grave câteva săptămâni mai târziu.
  • Un medic patolog care a examinat corpul fetei a desemnat ca posibilă cauză a decesului vaccinul.
  • Povestea lui Jamie este una dintre sutele de cazuri documentate de decese în urma vaccinului HPV, potrivit unui nou documentar în trei părți denumit Virgine de Sacrificiu (Sacrificial Virgins).
  • Mii de fete de pe glob au suferit efecte adverse, de multe ori dezvoltând Sindromul de Oboseală Cronică.

Familia adolescentei Ruby Shallom din Maria Britanie afirmă că ea a rămas paralizată după injecția HPV.

Ruby apare și în documentar unde spune că:

“Singurul membru pe care il mai pot mișca acum este brațul drept… încă mai ies afară să îmi vizitez prietenii dar durerea și oboseala sunt copleșitoare.”

Totuși oficialitațile medicale din intreaga lume au negat în mod categoric aceste efecte devastatoare și spun că nu există nicio dovadă.

Injecția este efectuată adolescentelor pentru virusul HPV care este considerat vinovat pentru anumite tipuri de cancer și pentru toate formele de afecțiuni cervicale.

Dar alți specialiști au etichetat vaccinul ca fiind total inutil și că nu există o legătură dovedită între virusurile transmise sexual și cancer.

Jasmin Soriat, 19 ani, din Viena, moare din cauză de insuficiență respiratorie la trei săptămâni după a doua doză de vaccin HPV

Aceste fete se numără printre sutele de decese documentate ca urmare a vaccinarii HPV, potrivit lui Joan Shenton, naratoarea documentariului Virgine de Sacrificiu.

În filmul documentar realizat în trei parți, doctorii au contrazis teoria care indica virusul HPV ca și cauză pentru aproape toate incidențele de cancer cervical de-a lungul vieții.

Autorii documentarului au comparat vaccinul HPV cu scandalul thalidomide, care implica administrarea unei pastile dimineața gravidelor împotriva grețurilor , dar care ulterior a fost legată de nașterea unor copii care prezentau malformații

Cunoscuta producatoare de filme Joan Shenton, care a realizat și partea narativă a documentarului și care este sprijinită de grupurile SaneVax și Asociația Fiicele Afectate de Vaccinul HPV (HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID)) spune:

“În fața dovezilor tot mai numeroase a efectelor adverse și a apelurilor publice pentru a interzice substanța, thalidomide încă a mai ramas 5 ani pe piață inainte de a fi interzisă de autorități. ”

“Pe parcursul acestor ani producătorii au continuat sa vândă, iar doctorii au continuat să prescrie acest medicament. Vaccinul HPV este pe piață de mai mult timp, din 2008, și este administrat în mod regulat, de multe ori fiind plătit din banii contribuabililor și distribuit în școli și prin intermediul autorităților sanitare”

“Vaccinul HPV are efecte severe, dar contrar lui thalidomide, nici măcar nu este dovedit că funcționează. Filmul nostru se dorește să fie un apel de trezire”

Medic Patolog: Este foarte posibil ca vaccinul sa fie motivul morții lui Jasmine

Medicului Legist si Patolog Johan Missliwetz i s-a solicitat realizarea unei a doua autopsii domnișoarei Soriat pentru că prima autopsie nu a reușit să stabilească cauza decesului.

El a concluzionat că vaccinul este cauza cea mai probabilă a morții.

Doctorul, care acum s-a pensionat prematur, a spus:

“Nu am reusit să găsesc o cauză a decesului în mod cert, dar am avut două suspiciuni. Prima are legătură cu o afecțiune genetică a inimii și a doua este vaccinul.”

Fata de 16 de ani rămasă paralizată după vaccinul HPV

O fată de 16 ani din Marea Britanie a rămas paralizată după vaccinul HPV, ea apare și în documentarul filmat recent.

În anul 2014, Ruby Shallom din Bracknell, Berkshire, a fost vaccinată la școală, în scopul protejării împotriva cancerului cervical, ca parte a schemei de vaccinare NHS (Casa Națională de Sănătate Britanică), publică MailOnline în Decembrie.

Ruby Shallom suferea de spasme și panică.

În noul film documentar ea spune:

“Singurul membru pe care il mai pot mișca acum este brațul drept… încă mai ies afară să îmi vizitez prietenii dar durerea și oboseala sunt copleșitoare.”

După câteva săptămâni de la vaccin Ruby a început să acuze spasme stomacale, amețeală, dureri de cap și oboseală.

Mușchii ei au început să devină tot mai slabi și în Mai 2016 – doi ani după ce a fost vaccinată – s-a trezit fără să își mai simtă picioarele deloc.

Acum își petrece tot timpul în pat – fără să poate să mănânce singură, să se imbrace singură  de multe ori este obositor să iși ridice până și capul.

Doctorii nu au reușit să ii pună un diagnostic pentru starea ei, eliminând o afecțiune de ordin psihologic, totodată refuzând o conexiune cu vaccinul.

Când doctorul a raportat rezultatele analizei sale catre Agenția de Medicamente a spus că a început să primească o serie de apeluri telefonice de la membrii de conducere ai agenției.

“Au fost numeroase intervenții. Mulți profesori m-au sunat solicitând să nu mai vorbesc de testele efectuate pentru vaccin.”

“Am realizat mii de autopsii și nimeni nu m-a mai sunat până acum. Este ceva extraordinar.”

De ce autoritățile solicită vaccinarea împotriva HPV?

Infecția HPV se propagă prin contact epidermic, contactul sexual este cel mai frecvent mijloc.

Până la 8 din 10 oameni sunt infectați cu acest virus pe parcursul vieții, potrivit Institutului de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie.

De obicei nu provoacă afecțiuni, iar corpul elimină infecția singur. Dar în anumite cazuri infecția persistă și produce cancer, pentru motive care nu sunt îndeajuns înțelese.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, 99% din cazurile de cancer cervical au legatură cu infectarea cu HPV în zona genitală.

Se spune că ambele vaccinuri HPV – Cervarix și Gardasil – sunt “foarte eficace” în prevenția infecției cu virusul tip 16 si 18, care împreuna sunt responsabile de 70% din cazurile de cancer cervical la nivel global.

Fragmente de HPV au fost găsite în celulele de cancer, de aici teoria că acest virus provoacă cancer.

Nu există dovezi ca HPV provoacă cancer

În filmul documentar, Peter Duesberg, profesor de biologie moleculară la Universitatea Berkeley din California, spune că studii stiințifice au dovedit că virusul HPV nu produce cancerul cervical.

Academicianul, care a scris o lucrare de cerecetare controversată potrivit căreia HIV (human immunodeficiency virus) nu produce SIDA (AIDS – acquired immune deficiency syndrome), spune că au dovedit ca virusul HPV nu exista nicăieri în tumoarea canceroasă sau în celulele canceroase.

“Vaccinul HPV trebuie oprit până nu se dovedește că protejează împotriva cancerului… are cele mai mari efecte secundare comparativ cu oricare alt vaccin” a spus profesorul.

Profesorul Peter Duesberg menţionează că HPV nu duce la cancerul cervical.

“În Statele Unite are mai multe efecte secundare raportate decât restul vaccinurilor la un loc.”

“Având in vedere că nu exista dovezi că acest virus nu produce efecte, decât câteodata negi care ulterior sunt eliminați de sistemul imunitar al organismului, nu există justificare pentru vaccinarea împotriva acestui virus.”

El susține că efectele vaccinului nu vor fi investigate în mod serios, datorită intereselor financiare ale industriei farmaceutice.

Doctorul Christian Fiala din Viena, specializat in Obstretica si Ginecologie, este de asemenea de acord că nu exista dovezi că vaccinul HPV reduce rata de cancer cervical.

“Nimeni nu a arătat că vaccinul HPV reduce în mod real incidența cancerului cervical”, spus doctorul.

“Atât timp cât nu avem dovezi conform cărora cancerul cervical se datorează virusului HPV, este în mod fundamental inutil să se vaccineze impotriva HPV, instalarea cancerului nu va depinde dacă acest vaccin este efectuat sau nu.”

Studii anterioare

Un articol publicat în 2015 în jurnalul Clinical Rheumatology avertiza de cazurile de dureri cronice care sunt mult mai frecvente după efectuarea vaccinului HPV.

Doctorul Cercetător Manuel Martinez-Lavin avertiza despre fibromialgie, care produce durere generalizată și o afecţiune a sistemului nervos denumită postural tachycardia syndrome (PoTS), toate fiind legate de vaccin.

Simptomele PoTS includ leşin, ameţeală, probleme de concentrare si oboseală. Aceste stări pot fi de lungă durată sau chiar permanente.

Ruby Shallom, 16 ani, care a ramas paralizată după vaccinul HPV, apare in noul documentar.

Alt studiu apărut in Jurnalul European de Neurologie examina cazurile a şase femei tinere care au dezvoltat sindromul PoTS la câteva săptămâni după vaccinul HPV. Şi acest studiu menţiona aceasta legătură.

În Statele Unite, Franţa, Spania si Danemarca au fost intentate peste 250 de procese împotriva vaccinului HPV. Despăgubiri au fost acordate în Statele Unite și Franţa.

Guvernul japonez și-a retras recomandarea pentru vaccinul HPV în 2013, după o serie de articole publicate în presă despre efectele secundare de care au suferit fetele vaccinate.

Oficialitaţile îşi mentin poziţia

Totuşi autorităţile din intreaga lume, inclusiv Organizaţia Mondiala a Sănătății, au reanalizat de curând vaccinul și au concluzionat că este sigur.

Instituţia de monitorizare britanică a medicamentelor Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) și Institutul de Sănătate britanic , a spus că injecţia HPV este cea mai eficace metodă de protecţie împotriva cancerului cervical, care omoară 900 de femei în Marea Britanie în fiecare an.

Oficialităţile estimează că sunt salvate 400 de vieţi pe an datorită vaccinării fetelor.

MHRA a primit 3972 “Carduri Galbene” – o metodă prin care doctorii și publicul pot raporta efecte secundare pentru un medicament – în perioada 2010 – 2013, peste 940 din ele considerate critice.

Producătorul unuia dintre vaccinurile HPV, Cervarix, insistă asupra beneficiilor vaccinării şi a faptului că depăşeşte riscurile asociate.

Şi totuşi Doctorul Ian Hudson, Director Executiv MHRA, într-un raspuns acordat lui Richard Benyon, Parlamentar Conservator din Newbury spunea:

”Faptul că am primit mai multe reclamaţii împotriva vaccinului HPV comparativ cu alte vaccinuri nu ridică niciun fel de ingrijorare.”

Purtătorul de cuvânt al GSK, producatorul Cervarix, spunea revistei Good Health:

”Siguranţa pacienţilor noştri este întotdeauna prioritară la GSK. Vaccinurile sunt întotdeauna aprobare doar după ce testările clinice dovedesc că beneficiile depăşesc riscurile asociate vaccinării.”

“La nivel global guvernele verifică datele testelor clinice prin intermediul clinicilor medicale independente înainte de a fi aprobate pentru uz. Rămânem convinşi în raportul beneficiu/risc favorabil al vaccinului Cervarix, în prevenirea cancerului.”

Freda Birrell, care conduce grupul AHVID, spune că urmează să continue Campania impotriva vaccinului.

Ea a spus:

”Aş dori sa văd că politicienii noştri încep să asculte, că încep să vadă că ceea ce se întâmplă nu este o coincidență.”

Comentariu saccsiv:

Vizionati va rog si:

Video: SACRIFICIAL VIRGINS

Video: SACRIFICIAL VIRGINS (partea a II-a)

Alte cazuri terifiante:

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

O fetiță de 12 ani dezvoltă sindrom Guillain-Barré după VACCINUL GARDASIL și suferă de PARALIZIE

NU vă lăsați fetițele injectate cu OTRAVA din VACCINUL anti-HPV ! Nenumărate adolescente suferă de PARALIZIE, CHEAGURI DE SÂNGE, LEZIUNI ALE CREIERULUI și de DURERI CRONICE după vaccinarea forțată cu Gardasil împotriva virusului HPV

Despre aceasta boala si producatorul vaccinului:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA. Si cateva detalii despre MERCK, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGARD

Citiți vă rog și:

Lecții învățate de la JAPONEZI cu privire la REACȚIILE ADVERSE ale VACCINULUI GARDASIL / GUVERNUL  JAPONIEI a luat decizia de a ÎNCETA recomandarea VACCINULUI HPV / O perspectivă a ETICII MEDICALE

 

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on noiembrie 5, 2017 at 3:15 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog și a comentat:
    Medici specialiști: MII de VIEȚI au fost DISTRUSE de acest VACCIN

    Apreciază

  2. oarecare said, on noiembrie 5, 2017 at 6:10 pm

    un studiu facut de o mamica:

    Anul trecut, cand copiii mei au avut rujeola, am cules niste date oficiale, de pe site ul acesta:
    http://www.cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale

    Desi acolo sunt rapoartele de la mai multe boli contagioase, eu am studiat doar rujeola, si mai exact incepand cu anul 2008 (de cand s-a introdus vaccinul ROR)

    in 2009: 8 cazuri rujeola, procent vaccinare: 80-86%
    in 2010: 193 cazuri rujeola, procent vaccinare: 93,2%
    in 2011: 4784 cazuri rujeola, procent vaccinare: 94,7%
    in 2012: 7450 cazuri rujeola, procent vaccinare: 95%
    in 2013: 1159 cazuri rujeola, procent vaccinare: 93,2%
    in 2014: 59 cazuri rujeola, procent vaccinare: 89,4%
    in 2015: 7 cazuri rujeola, procent vaccinare: 85,5%
    In 2016: 2435 cazuri rujeola, procent vaccinare de 87,1% (prima doza) si 74,5 (a 2-a doza)

    Deci, in 2012, cand 95% din copii erau vaccinati au fost 7450 de cazuri … ce mai.. o epidemie. Si nu s-a facut nici un tam tam.
    Ce nu inteleg eu e asta:
    – de ce doctorii pediatri, care o buna parte din ei lucrau in sistem si in 2012, nu spun nimic despre datele astea ? De ce toti par acum surprinsi ca sunt copii cu rujeola ? si pana acum au fost, si se vaccina in procente de peste 90 % ! De unde e amnezia aceasta ?
    – si cum bine spunea un blogger, poate ca intr-adevar, si rujeola cunoaste o evolutie ciclica, de crestere si descrestere, din 4 in 4 ani.

    Ca practic vaccinul ROR e cel care a facut atat de multa scandalizare a opiniei publice …

    Apreciază

  3. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 6:13 pm

    10 TARI care URASC ROMANIA
    Comparativ cu episoadele in care am vornbit despre tarile care urasc America si Rusia, situatia cu romania sta putin diferit. Cu totii stim ca romanii sunt discriminati in multr tari, iar in cele ce urmeaza vom afla de ce. Astazi iti ptrezint: 10 tari care urasc Romania.
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXV7rtxcZdvU%26feature%3Dshare&h=ATMcIawNd3pz77ybcGz3Yp_5-FlngRri5vtBXY0YHZcUHgUilyqAQt-HVMYr3i7RCRXNb4ny5lVu9xyWPTnuGdERav6DVQFz7p_7NBTJKOPp_zt5gZM3qyNz4j1NLSNSBIENiZmZmY5v5pVIC57kKdCb7A-QqGMCn_rJZWcOA3FCCV_6YnsrIEBfWmFgkfFfVYfeYABmkIWGzdYTZTFNmVOsF2AwWzceS65YaGTpwGBMVr7WiNcAGsN9JTOEfViHuGOneoWpkLo3LKIBNx2gNVJzhdBujvrTKFfvnk7hPpilJIyD-Yw

    Apreciază

  4. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 6:32 pm

    https://www.theguardian.com/…/european-court-of-human-right…

    * GAY MARRIAGE ESTE ANULAT. * / Casatoria homosexualilor – ANULATA!

    * STRASBOURG, FRANȚA. * – * Cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”.
    Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg * (instanța de cele mai importante drepturi ale omului din lume), * au emis o declarație de mare importanță, care a fost și este surprinzător dezactivat pentru progresivismul informațional și zona sa de influență.
    De fapt, * în unanimitate, toți 47 de judecători, * au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”. *
    • Avizul sa bazat pe un număr nesfârșit de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă.
    • În această din urmă hotărâre sa bazat în principal pe * Articolul nr 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. * Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul 17 al Pactului de San Jose și Nr. 23 din Pactul internațional privind drepturile civile și politice.
    În rezoluția istorică și nimic pe scară largă, Tribunalul că noțiunea de familie include nu numai * „conceptul tradițional al căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“ *, de asemenea, a spus că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex. „*
    În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, * că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece * * „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale.“ *

    Heterosexualitatea este atracția romantică, atracția sexuală sau comportamentul sexual între persoane de sex opus sau sex. Wikipedia

    Acest tip de știri, trebuie să-l răspândim, pentru că vor fi cei care nu vor ca oamenii să afle.
    * LET’S VIRAL! *
    https://www.theguardian.com/…/european-court-of-human-right…
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Flaw%2F2010%2Fjun%2F24%2Feuropean-court-of-human-rights-civil-partnerships&h=ATMpIHACDtqbCztqhScRa5YlGGKcHIjyvxFKxLiztX2uEAfW1qOHDtR4oPAvTYUTOzri4zpjRdIXf-qpHbm_45uRoM5QGWsRK3NBmhkBQER1w6UTTrK9jzmStDwPBa9GR4sWCkFkxHjSGKYaWZ2jtpHauCWbWdSAber4n1cm-vjEiBCbj1-WafCs4RqstulvFEG-lktfaVlMZfsZlMyiRQ19hWhAQm-3icJdOL0gT6i7xmOJxbDPvxIAnar5LRYHV7umT-SarUV3NqIMM4hSupmbHxWpWVSi5UwJlc0Leyzv

    Apreciază

  5. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 8:45 pm

    Ovidiu Richard Huza
    2 noiembrie la 16:55 · Oradea, Bihor County ·

    2017-11-02 Universitatea București.
    Studente purtând hijab, date afară de la curs
    ”Eu nu afişez, şiruri de icoane, de lumânări şi cădelniţe!”
    Sursa: http://3dots.ro/…/profesor-dat-afara-studente-hijab-6945.ht…

    Florin Diaconu, profesor al Facultății de Științe Politice – Universitatea București – a publicat pe blogul său un demers prin care cere părerea asupra oportunității unei legi prin care să se interzică purtarea burka, niqab sau hijab în instituțiile statului român.
    Florin Diaconu a relatat pe blogul său o întâmplare petrecută la cursul său, în care a avut o dispută pe această temă cu trei studente de-ale sale, de religie islamică.
    Conform cotidianului Libertatea, profesorul Diaconu le-a trimis pe cele trei studente afară din sala de curs, iar acestea au depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
    ”M-am trezit pe cap, ieri, la unul din cursurile mele, cu o purtătoare de acoperământ islamic. Nu o burka, aceea care ascunde complet capul, inclusiv faţa, ci mai degrabă ceva care semăna cu ceea ce numim în mod obişnuit hijab sau al-amira.
    La o întrebare vădit benignă, zic eu, adresată în afara orelor de curs (de fapt, după ele) legată de eventualitatea ca persoana în cauză să ia în calcul, măcar ca simplă ipoteză de lucru, rugămintea mea de a se gândi dacă, totuşi, chiar e cazul să-şi afişeze în chip atât de ostentativ credinţa, am primit, în loc de răspuns, un şir de zbierăte.
    Cu puţinele cuvinte pe care le ştie în limba română, persoana în cauză – relativ recent ajunsă în România, pe cât am înţeles, ca refugiat sau azilant – mi-a transmis, printre alte răcnete: ”Eu am drepturi!”. Perfect adevărat. Are drepturi, desigur, ca orice alt azilant sau refugiat; ştiu şi eu asta. Doar că drepturi am, la naiba, şi eu, nu numai domnia sa. (…)
    Ca lucrurile să fie foarte clare, cred că România, ca şi orice altă ţară civilizată, are a fi cât se poate de tolerantă cu toate religiile, inclusiv cu cele ale minorităţilor şi ale refugiaţilor sau azilanţilor, oricare şi oricâte ar fi ele. (…)
    Prin urmare, cred că simbolurile religioase de orice fel NU trebuie afişate sau purtate la vedere, în clădirile în care funcţionează instituţii de stat (cu excepţia acelora care au, din start, un profil care face trimitere directă la religie – cum ar fi liceele confesionale, dacă ele sunt de stat, ca şi facultăţile de stat care pregătesc viitori clerici).
    În ceea ce îi priveşte, în mod concret (dar şi, precizez din nou, complet lipsit de orice discriminare – vezi şi paragraful anterior) pe purtătorii de identitate religioasă islamică, veniţi în număr tot mai mare în România, în ultima vreme (nu contează că-s la studii, sau sosiţi aici ca să facă afaceri, sau sunt refugiaţi şi/sau azilanţi, alungaţi din ţările lor de război sau de sărăcie), lucrurile sunt, după mintea mea, extrem de simple: aşa cum eu sunt liber să practic exact ce religie doresc (aşa cum scrie şi-n Constituţie, de altfel), tot aşa şi ei au dreptul să facă exact acelaşi lucru – respectiv să-şi practice religia lor.
    Fără ostentaţie şi fără să mă deranjeze, însă, în vreun fel, pentru bunul motiv că nici eu nu-i deranjez pe ei cu credinţa mea, indiferent care şi câtă e ea (şi nici nu comit gesturi ostentative cu încărcătură religioasă de vreun fel – nu cred că m-a văzut, de exemplu, cineva, vreodată, purtând pe piept, la vedere, vreo cruce, fie ea mare sau mică).
    În aceste condiţii, m-ar bucura tare mult să nu mai văd – dacă s-o putea – vreo burka sau vreun hijab atunci când intru la cursuri, pentru simplul motiv că nici eu nu afişez, pe catedră, şiruri-şiruri de icoane, de lumânări şi de cădelniţe în care să fumege tămâie”, a scris pe blogul său profesorul universitar.
    Chiar, cât de multă corectitudine politică trebuie să mai curgă, până când va înceta discriminarea majorității?

    Apreciază

  6. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 9:24 pm

    Astazi la ora 15,00 a fost protest antivaccinare la Pitra Neamt

    Apreciază

  7. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 9:32 pm

    Ana A Anghel a distribuit un link în grupul Comunitatea Suveranilor de pe întreg pămîntul.
    6 ore ·

    Este bine de ascultat pana la sfarsit.Pregatirea a inceput pentru ce urmeaza sa vina ! Spune ca vremea celor care au saracit aceasta lume trebuie sa se apropie de sfarsit.
    Multi urati poporul american,dar sa stiti ca si ei au fost mintiti ca toata lumea,de aceeasi oculta nenorocita care fara putere militara ei nu reprezinta nimic.
    Hotiii si talharii de la Bucuresti au intrat in panica si cheama oamenii la mitinguri,stati linistiti ca ce este pus in plan nimic nu se schimba.iar de furia acestui popor nu va scapa nimeni! Toata lumea asteapta GESARA pentru ceea ce trebuia sa faca Kennedy in urma cu 60 de ani si a fost omorat,pe Trump nu-l oamara nimeni ca are puterea militara de partea lui care raspunde de toti aliatii.poate nu degeaba a schimbat si abasadorul US din Romania !!!!
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqlMIdlFpBwc&h=ATPEMcAYuznNUHM4V__6wvcNRph98XPNoGVLRDE9LtfxtUs3tKNmzogafpiq0gIH_GF_-rKM2HzkyMCZZ8iuK1heWH2t7KNJcyOWW7T_TMZlisWopSAJSH57qNdBQ81SW2hAAafeX8hfw2XMYQoJf6Z43ACMGmW8HS7Amw_9HiI10Ts6V0zzBhO6CfVJbwVdWMhK-OMTnf3Z9HgalF1jsxnC4VMd_pMLyH6O1Egt3v_J60X9VmtPcLRM28LG8xG0Kg4EJGs1Nwq05BN0H7g2jcRC41rb5DYBHRHy_wvNJ6JNHg

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 6, 2017 at 6:42 am

      Alooo Sica tata, buna dimineața cu perciuni, ia ghicește cine este propus pt funcția de ambasador s.u.a la București?, Ei bine ai ghicit jidan născut la Iași migrant in s.u.a prosper om de afaceri așa cum ai sta bine unui jidan, așa că au plecat ai ,,noștri” au venit ai ,,noștri”

      Apreciază

  8. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 9:59 pm

    http://www.trezireainteligentei.ro/imperiul-roman-inca-exista-in-secret/
    Multe pe care nu le stiam

    Apreciază

  9. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 11:11 pm

    Dan Enache
    11 ore ·

    Se pregăteşte pulverizarea României

    La ce ne folosește că suntem membri UE? La nimic. Noi, poporul, nu numai că nu avem nimic de câștigat, dar mai suntem și prostiți în față de toți cei care se fălesc că ei sunt democrați și trebuie să ne învețe și pe noi ce este democrația. Ne-am săturat de „democrația” lor! Nu avem nevoie de UE să ne spună cum să ne conducem țara.

    Fie că este Băsescu, Ponta sau Iohannis e același lucru: toți stau cu capul plecat față de cei de afară. De ce nu au verticalitate? Păi ei, adică oamenii politici, sunt singurii care au de câștigat din UE. Poate a venit timpul să ne luăm soarta în mâinile noastre și să nu-i mai lăsăm pe alții să hotărască pentru noi. Cu cât suntem mai mulți, cu atât șansa să fim luați în seamă crește.

    Regionalizarea României este sinonimă cu cedarea suveranității

    Europa „salvatoare” nu ne-a salvat niciodată de la nimic ci, dimpotrivă, ne-a condiţionat (de exemplu, recunoaşterea Independenţei de la 1877, de încetăţenirea evreilor), ne-a vândut (la Ialta), ne impune norme (discriminarea pozitivă a minorităţilor – evrei, ţigani), penalităţi etc, deci nu ne va „salva” nici acum!

    Comisia Europeană este o simplă unealtă a globaliștilor. Această comisie nu face altceva decât să pregătească terenul pentru Noua Ordine Mondială (NOM), guvernul mondial. În ecuația NOM, planeta va fi condusă prin intermediul ONU.

    Agenda 21 este un plan prezentat de ONU în 1992, la conferința „Earth Summit”, care a avut loc în Rio de Janeiro, Brazilia. Acestui act i-a urmat noua agendă universală, numită Agenda 2030, lansată de ONU la conferința ce a avut loc la New York, între 25 și 27 septembrie 2015. Mulți știu că ONU este o organizație care aparține globaliștilor. ONU este folosită de câțiva miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii. Tot sub influența globaliștilor miliardari se mai află și următoarele instituții: FMI, Banca Mondială, WTO (World Trade Organisation – Organizația Mondială a Comerțului).

    Suntem captivi intereselor blocului euro-atlantic

    Cu Iohannis în politichia externă unii și-au exprimat rezerve, referitor la problema finanțelor (amestecul SUA și UE în politica internă – UE e normal să se amestece, dar SUA?) și a poziției ultra pro-NATO în privința conflictului din Ucraina. Deocamdată problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării. În privința Ucrainei, era de așteptat ca Rusia să nu stea și să privească cum se apropie NATO de hotarele ei, când Crimeea (și Ucraina), din perspectiva Rusiei (o perspectivă istorică, de altfel), este un teritoriu rusesc.

    SUA a dorit să „cumpere” cu ajutorul mafiei politice din Ucraina (familia vicepreședintelui SUA, Joe Bideu, fiind direct implicată în afacere) cum face și pe la noi, resursele Ucrainei. Dar Ucraina este un stat creat de URSS în 1919 și 1922 (puteau la fel de bine să nu facă acest stat). A primit Crimeea de la Rusia în 1954. Ucraina înseamnă „teritoriu de margine”, de margine al Rusiei. Astăzi, în Ucraina sunt teritorii istorice rusești.

    Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA și imperiul european în formare

    De fapt, instituțiile executive ale UE și proiectul SUE (Statele Unite ale Europei) par a fi, mai degrabă, proiecte americane prin care Washingtonul încearcă să își prelungească politica pe continentul european.

    Apartenența la blocul euro-atlantic ne-a transformat într-o colonie second hand, exportator de forță de muncă ieftină pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma și Gomora, ca ideologie, promovând agresiv drepturile homosexualilor, ideologia încălzirii globale, spectrul fals al suprapopulării planetei, teroarea terorismului, combinând „politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanță europeană, guvernanță globală etc.).

    De cealaltă parte, se află Rusia, uneori în tandem cu China și cu alte țări în relativă ascensiune. Rusia are meritul de a fi singura putere de anvergură mondială care, la nivel ideologic, propune o alternativă Sodomei și Gomorei euro-atlantice: accentuând valorile tradiționale ale familiei, respingând propaganda homosexuală, contrazicând teza suprapopulării și a încălzirii globale.

    Ne ajută la ceva apartenența la complexul euro-atlantic? În afara statutului de colonie – teren („poligon”) de experimente sociale și de teritoriu util pentru câteva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securității naționale, apartenența la NATO și UE ne oferă doar ILUZIA protecției, așa cum nota însuși editorul agenției mult-citate Stratfor într-un material dedicat chiar țării noastre.

    Spuneți NU experimentelor cu plante modificate genetic

    Români, spuneți NU experimentelor SUA și aprobate de UE cu plante modificate genetic pe teritoriul României! Împotriviți-vă acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastruoase asupra sănătății voastre și a copiilor voștri.

    Aceste plante modificate genetic, fie că sunt consumate de om, fie de animale a căror carne intră în alimentația umană, pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, scăderea sistemului imunitar și chiar modificări ale ADN-ului uman.

    Toate mamele din România care vor să-și vadă copiii crescând sănătoși ar trebui să ia atitudine împotriva acestor acțiuni care ne transformă în COBAII SUA și UE.

    Citiți și despre Monsanto, Codex Alimentarius de altfel, căci ei sunt în spatele acestor prostii, scopul fiind reducerea populației la nivel global. Știrile TV sunt o spălare de creiere și manipulare în masă.

    Politicienii români sunt doar niște marionete

    Oricât de feciorelnic s-ar comporta birocrații de la Bruxelles, trebuie să înțelegem că atomizarea Europei se potrivește de minune scopului proiectului european. Cu națiuni mici, lipsite de putere și fundamente, te poți juca mult mai ușor, poți stabili reguli mult mai stricte și le poți coordona extrem de eficient.

    Aceasta s-a dorit de la bun început, iar snoava conform căreia noile națiuni nu vor fi primite în UE este doar o zicere. Nu doar că vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decât importanța lor.

    Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea” Europei. De aceea doar Germania s-a unificat, în timp ce alte țări s-au divizat și continuă să fie dezmembrate pe criterii etnice!

    Pentru noi lucrurile ar putea arăta foarte urât. Nu este exclus ca, în final, după episodul „Ținutul Secuiesc” să avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei, care se pregătește încă din anul 1989. De o groază de timp se desfășoară o propagandă radicală (tot via UE-SUA), care sugerează o superioritate a ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult, „superiorul ardelean” este – culmea! – cel asuprit de „nemernicii de sudiști” și „mitici”, obișnuiți să trăiască pe spatele său. O retorică falsă, care poate fi contrazisă cu ușurință de oricine ar vrea să studieze structura PIB-ului.

    Dar, în fața propagandei nu poți lupta cu logica! Se vor găsi probabil numeroși isteți gata să demonstreze că este greșit și cum vor trăi ei mai bine dacă se vor despărți de „asupritori”. Este inutil să intri într-o asemenea confruntare. Pentru mulți viermele a fost inoculat și, din nefericire atât pentru ei, cât și pentru noi, „binefacerile” vor deveni vizibile abia după ruptură.

    UE și SUA înseamnă distrugerea economiei locale, supraimpozitare, colonizarea României, șomaj și distrugerea clasei de mijloc

    Constatăm că situația României se înrăutăţeşte, suntem folosiți doar ca piață de desfacere pentru Occident și forță de muncă ieftină. Se încearcă obstrucționarea agriculturii prin mijloace autohtone, se distrug practic posibilitățile micilor agricultori de a practica agricultura cu mijloace naturale. Un alt exemplu este acela cu rigorile aplicate recoltării laptelui și multe, multe altele.

    Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român, ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând, populaţia habar nu avea despre ce e vorba.

    În România, în prezent, legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni, este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state. Pe urmă, legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie!

    Articolul 148
    (1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor. (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
    (3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
    (4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2) .
    (5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

    Totuşi, ca soluţie, noi am vedea mai multă solidaritate între români.

    România, prin integrarea în structurile UE și NATO, a trebuit să respecte niște clauze care au distrus țara

    1. Distrugerea armatei tradiționale românești.
    2. Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produselor străine.
    3. Vinderea marilor companii care administrau bogățiile naturale ale României (Petrom, Electrica, Distrigaz) către marile monopoluri străine, toate profiturile acestor companii plecând către țările de origine.
    4. Vinderea pe nimic a bogățiilor solului și subsolului.
    5. Închiderea minelor sub motivul fals al nerentabilității.
    6. Slăbirea financiară a statului, intenționat, ca să nu poată ajuta economia în concurența cu marile monopoluri străine.
    7. Importul corupției generalizate de la imperialiștii americani și vest-europeni (vezi cazurile Bechtel, Microsoft și EADS).
    8. Impunerea spre vânzare a tuturor băncilor românești sau falimentarea acestora (cazul Bancorex etc.), astfel încât statul nu mai are nicio pârghie de control și de ajutor, fără a se împrumuta la băncile străine jefuitoare.
    9. Creșterea alarmantă a șomajului, dispariția locurilor de muncă, plecarea forței de muncă, în special a celei (super)calificate, în țări bogate, care contribuie implicit la ridicarea bunăstării acelor țări în detrimentul României.
    10. Destrămarea a sutelor de mii de familii românești, prin aceste plecări pe meleaguri străine și depopularea forțată a României pentru crearea unui spațiu vital pentru alte etnii.
    11. Plata anuală la bugetul UE, FMI, BM, NATO etc. a miliarde de euro. Cheltuirea cu FMI, BM, UE, NATO și corporații occidentale a miliarde de euro anual pentru organismele create artificial, chipurile pentru gestionarea fondurilor europene, organisme de control etc.
    12. Datoria actuală, de peste 150 de miliarde de euro, nu poate fi plătită nici în zece generații, deoarece suntem strangulați chiar de cei care ne-au îndatorat pentru interesul lor.

    Corupția, importată și ea!

    Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. Nu e nimic în neregulă cu ADN-ul nostru moral, alte ţări sunt mult mai corupte decât noi. Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţele occidentale.

    Imperialiștii Occidentului, nelegiuiți capitaliști: UE, SUA, NATO, FMI (oculta iudeo-masonică) vor cu orice preț îndobitocirea omului, controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globală antihristică, antiumană: Noua Ordine Mondială.

    Pentru asta au inventat două ideologii satanice: capitalismul și comunismul. Capitalismul, societatea de consum – pâine și circ (mai mult circ!) –, a avut succes mai mare decât comunismul pentru că a mizat pe slăbiciunile și viciile omului. Pentru îndobitocirea omului se folosesc mijloacele de control și manipulare a informației, mass-media, pe care au pus monopol (TV, radio, ziare, net) și mijloace financiare si economice (privatizări, liberalizări, investitori, bancheri, asigurări, pensii private), prin corporațiile lor, pentru coruperea guvernelor, pentru acapararea resurselor, și pentru a fi dependenți economic și financiar de politica lor antihristică, cu concursul trădătorilor de neam.

    200 de corporații patronate de oculta iudeo-masonică dețin forța economică și politică a 140 de țări sau, altfel spus: 1 la sută dintre oameni dețin mai mult de jumătate din bogăția lumii. Acolo unde nu reușesc îndobitocirea, ocuparea și jefuirea popoarelor, iar acestea își apără prin naționalism și patriotism resursele, economia, cultura, tradiția, familia… nelegiuiții din Occident provoacă revolte, conflicte, războaie pentru a invada și jefui acele popoare – exemple: Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia, Liban etc.

    Astfel, omul îndobitocit, bulversat prin „dezbină și stăpânește”, „crize”, „pâine și circ”, grija zilei de mâine, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, după care ei vor veni ca „salvatori”, dar în condițiile și cu mijloacele lor: „pâine și circ”, cip și card.

    Să scăpăm de SUA, NATO, FMI şi UE

    Atât timp cât suntem în UE şi NATO şi suntem controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi. Corupţia este metoda prin care ocupanţii străini ne controlează şi ne jefuiesc ţara.

    http://informatii-agrorurale.ro/desi-scrierile-despre-apia…/

    Apreciază

  10. sica said, on noiembrie 5, 2017 at 11:12 pm

    Mihail Homerillum
    3 months ago
    Codul Comercial Uniform (engl. UCC) este un cod dupa care se fac legile comertului si se afla in foarte multe carti. Este facut in asa fel incat sa nu se poata intelege prea usor de catre oamenii obisnuiti. Pentru noi, oamenii, cele mai importante paragrafe din acest cod sunt UCC § 1-103 si UCC § 1-308.
    Paragraful UCC 1-103 se refera la faptul ca iti poti rezerva toate drepturile ceea ce este o portita spre dreptul cutumiar. In prezent litigiile
    financiaro-bancare se rezolva numai prin intermediul UCC-ului fara a tine cont de dreptul cutumiar, iar in UCC cel mai important lucru pe care il intereseaza pe judecator este intrebarea: cine detine titlul pe valoarea in discutie. Titlul este detinut intotdeauna de autoritati, in speta de Papa de la Roma, ceea ce face ca sansele de a castiga procesul sa fie atat de mici incat putem spune ca ele sunt in fapt nule.
    In dreptul cutumiar, problema se pune in alt mod si anume: daca nu ai prejudiciat pe cineva nu pot fi amendat sau condamnat.
    In paragraful UCC 1-308 este vorba de faptul ca in mod normal intr-un contract nimeni nu te poate prejudicia daca scrii in mod explicit expresia
    „fără prejudiciu”. In mod normal autoritatile trebuie sa gaseasca un remediu la o situatie si nu sa amendeze sau sa trimita pe cineva la inchisoare. Conform acestui paragraf, in caz de amenda, se poate scrie pe amenda
    „fara prejudiciu” si se poate trimite trezoreriei statului pentru ca statul sa creeze o obligatiune si sa plateasca amenda respectiva.
    Cam asa suna legea in teorie. In practica insa niciun judecator din S.U.A. nu a tinut cont de aceste paragrafe. Oameni din lumea intreaga lucreaza la strategii prin care sa-si poate impune drepturile lor inalienabile

    Apreciază

  11. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază

  12. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază

  13. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază

  14. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază

  15. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază

  16. […] Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.