SACCSIV – blog ortodox

Dr. Adrian Cacovean: „Medicul recomandă VACCINUL, nu Guvernul. Parafa mea medicală NU este la îndemâna nebunilor!”

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on octombrie 29, 2017

Medicii cu constiinta profesionala sa se delimiteze de astfel de incalcari grave ale libertatii profesionale si ale drepturilor pacientilor si sa intre in greva generala! 

Mesajele unui doctor postate pe contul său de socializare. cu privire la Legea vaccinării obligatorii a atras susținere din partea multor cititori. Dr. Adrian Cacovean explică de ce această lege încalcă libertatea exercitării profesiei medicale, libertatea de opinie a profesioniștilor și regulile de desfășurare a actului medical și că medicii cu conștiință profesională ar trebui să se delimiteze de astfel de încălcari grave.

Medicul recomanda, nu Colegiul Medicilor, nici Colegiul Farmacistilor, nici Guvernul, nici nimeni altcineva, ca vaccinarea o face un medic si se face pe parafa medicului nu pe mandatul de senator sau pe vorbele lui Arsinel sau Ovidiu Covaciu sau Streinu Cercel, sau oricine ar fi el. Vaccinarea este o activitate care se face totusi individual si nici un neavenit nu poate impune unui medic sa faca acte medicale de tip Mengele. Cine vrea vaccinare obligatorie sa se faca medic si sa infiinteze unitati medicale naziste, sa inscauneze un Hitler si apoi are mana libera.
Parafa mea medicala nu este la indemana nebunilor!

Este interesant cum cei care garanteaza independenta profesionala si respectarea de catre medici a regulilor practicii medicale, sunt asaltati de „societate” sa sparga regulile si Juramantul Hipocratic si orice norma etica, morala si regula profesionala, ca sa strice randuiala din practica medicala si sa implementeze haosul intr-un domeniu considerat neutru, sanatatea.

Singura persoana care poate recomanda un act medical este medicul, in baza parafei si a dreptului de libera practica. Actele medicale sunt recomandate individual si se efectueaza cu acordul pacientului.
Legea vaccinarii obligatorii incalca libertatea exercitarii profesiei medicale, libertatea de opinie a profesionistilor si regulile de desfasurare a actului medical.
Parlamentul nu are parafa medicala ca sa recomande niciun act medical individual, daramite un act medical in masa. Legea vaccinarii obligatorii este una de tip totalitar si inculpa grav Parlamentul si toti acolitii unei asemenea crime colective.
Medicii cu constiinta profesionala sa se delimiteze de astfel de incalcari grave ale libertatii profesionale si ale drepturilor pacientilor si sa intre in greva generala! Când statul începe să ia masuri dictatoriale, vremea nesupunerii se apropie cu repeziciune.
Acte medicale la comanda? Pai ce, noi medicii suntem procurori sau securisti sau ziaristi sau Visinescu sa formam plutoane de executie?

Daca trebuie retras complet un drept la libera practica medicala, acesta este practica medicala ilicita, exercitata de oameni fara pregatire medicala, cum este Parlamentul, CCR, Ministri ai sanatatii, presedinti ai Romaniei, care vor sa dicteze prin legi criminale, naziste, acte medicale obligatorii, fortate, in masa, cum au fost colectivizarea, nationalizarea, derapajul Romaniei de la Monarhie la Republica, etc.
In ce priveste asa-zisii profesionisti in domeniul infectioaselor, apoi acestia ar trebui trasi la raspundere pentru conflictul de interese pacient-industria farma-corpul medical, exclusi din tagma medicala pentru tradarea profesiei medicale, a pacientului si normelor de exercitare a profesiei medicale. Acesti netrebnici sunt responsabili de isteriile colective cu aviara si porcina, pe care vi le amintiti toti.
Parlamentul si legiuitorii sa stie un lucru: nu sunt medici, nu au parafa, nu au drept de libera practica si nu pot recomanda nici un act medical, decum acte medicale in masa!

De distribuit tuturor medicilor, cadrelor medicale, organizatiilor profesionale, parlamentarilor, membrilor CCR, presedintiei, guvernului, pacientilor si organizatiilor acestora.

Evidențele „stiintifice” ale vremurilor despre efectele pozitive ale tutunului asupra sanatatii!
Fotografia postată de Cacovean Adrian.

Asa lucreaza „stiinta” si in favoarea vaccinurilor! Pana la primele procese castigate de fumatori impotriva companiilor de tutun, fumatul era incurajat chiar de medici.
S-a ajuns chiar și la recomandarea fumatului pentru femeile însărcinate.

Iată și o părere a dlui doctor despre Sfintele Moaște:
Va place sa stati in lumina soarelui?
Mie da, ador soarele si lumina.
Atunci cand stau la soare, nu ma gandesc ca impart soarele cu ceilalti oameni ai planetei si universului, ci ma bucur impreuna.
Vedeti, asa si cu moastele sfinte, le adoram impreuna, atunci cand le pupam si mergem sa ne inchinam la ele, asa ne apropiem intre noi, vedeti ce mare adunare genereaza Sfanta Parascheva in Romania, multi oameni adunati in acelasi loc, cu probleme diferite, toti cu acelasi gand: ajuta-ne Sfanta Parascheva.
Asa sa ne raportam la sfinti, ca la mijlocitori si translatori ai celor ce vrem cu totii de la Dumnezeu: iarta-ne pentru greselile noastre si fa-ne asemenea talharului de pe cruce, partas cu Tine pe Crucea pe care Te-ai suit: da-ne noua Doamne minte sa ne suim cu adevarat cu Tine pe Cruce!
Comentariu saccsiv:

SI NU UITATI:

Lant uman in jurul Parlamentului impotriva VACCINARII OBLIGATORII, Duminica 29 octombrie, ora 14, Piata Constitutiei

 

Reclame

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. g said, on octombrie 29, 2017 at 7:30 am

  Excelent Domnule Doctor… Dar avetii grija, caci te vor ‘executa’ colegii si …. turma care se vrea cipuita, pardon-vaccinata…..

  Apreciat de 1 persoană

  • contracurent said, on octombrie 29, 2017 at 8:46 pm

   ba nu o sa il execute nimeni, deja aproape toti medicii sunt cuprinsi de revolta fata de acesti guvernanti hitleristi; felicitari si acestui medic cu coloana vertebrala

   Apreciat de 1 persoană

 2. Diaconu florentin said, on octombrie 29, 2017 at 8:23 am

  Felicitari Dnl Dr sa va tina Dumnezeu in credinta si demnitate

  Apreciază

 3. Denis said, on octombrie 29, 2017 at 10:10 am

  Dumnezeu sa il binecuvanteze pe domnul doctor!

  Apreciază

 4. Lori said, on octombrie 29, 2017 at 11:33 am

  Acest Dr Adrian Cacovean este demential.Ar trebui să fie propus ca ministru al sănătății. Are un punct de vedere atat de pertinent pe înțelesul tuturor….doar cei care ne conduc nu au priceperea să înțeleagă. Aveam la conducere niste hiene insetate de putere malefică. Domnule doctor să fii binecuvântat pt curajul si înțelepciunea de care dai dovadă

  Apreciază

  • marinela said, on octombrie 29, 2017 at 4:59 pm

   Lori
   Din pacate nu vor ajunge in posturi cheie niste persoane brave precum acest doctor Cacoveanu Adrian ,ca n-ar mai functiona ca uns. mecanismul criminal al acestor papusari.De aceea au nevoie de trepadusi ,lichele si nevertebrati in posturile cheie,ca sint usor manevrabili ,neopunind rezistenta la comenzile lor mirsave.Cinste acestui OM adevarat si medic pe masura ,sa-i de Dumnezeu sanatate si viata lunga,ca nu se stie cit „bine” ii vor confratii tradatori si nu numai.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciază

   • contracurent said, on octombrie 29, 2017 at 8:48 pm

    atunci sa nu mai fie numiti in posturi cheie pe criterii politice ci sa dea un examen

    Apreciază

  • Mihai said, on octombrie 30, 2017 at 6:08 am

   Pai postul de ministru al sănătății este cu dedicație, este un post care trebuie sa fie pe post de paravan, căci în caz că n-ai știut sistemul de sănătate este o văcuță de muls care ia făcut ,,oameni” pe multi

   Apreciază

 5. Nono said, on octombrie 29, 2017 at 11:48 am

  Vrednic este ! Domnul Dumnezeu si Maica Domnului sa-i apere pe toti medicii adevarati si pe noi !!!

  Apreciază

 6. ioanide said, on octombrie 29, 2017 at 1:06 pm

  Conteaza mai mult „bila alba ” data de DUMNEZEU pt atitudinea DEMNA de care da dovada , decat „deserviciul ” care va fi abatut asupra lui , aruncat de haita de detractori ai lui , [colegi ] .

  Apreciază

 7. sica said, on octombrie 29, 2017 at 4:58 pm

  Tot de peface book
  John Ionut
  18 ore ·

  Aveți VISA spre IAD?

  AVERTISMENT!
  Vremea lui Pseudo-Mesia adică a instaurării lui Antihrist s-a apropiat!

  Dragi părinți, toți cei care ați primit aceste acte de identitate ale Uniunii Europene, un singur sfat am pentru voi, și pentru fiii voștri: lepădați-le pe toate acestea cu cerere de refuz, iar pe fiii voștri refuzați să-i însemnați cu pecetea blestematului antihrist, nefăcându-le documente de nici un fel, ceea ce înseamnă desigur și refuzul de a urma la școală. Stați dârji, cu vitejie, pentru voi și pentru fiii voștri dacă vreți să îi vedeți în Rai, și dacă vă doare inima la gândul că îi veți trimite în iad, să ardă veșnic în focul cel nestins. Acum este cernerea, alergați așa, ca să câștigați, stați împotrivă diavolului, ca să vă mântuiți voi și fiii voștri.
  Iată ce scria în anul 1993 mitropolitul grec Kalini-kos al Pireului, averti-zându-ne din timp despre documentele emise de statele membre ale Uniu-nii Europene, dintre care face parte și România începând cu anul 2007, an din care și buletinele românilor s-au schimbat, devenind carduri de identitate electronice: ”După primirea Buletinului Pieței Comune, (adică al Uniunii Euro-pene) vei fi acoperit cu raze laser, vei fi urmă-rit cu mijloace invizibile de calculatoarele de la Bruxelles.
  Într-un articol citim cu uimire că Dr. H. Eldeman, specialist și președinte al sectorului de analiză statistică a Pieții Comune, comunică în Bruxelles că se pregătește un sistem electronic inteligent, care se va ocupa cu problemele de interes mondial. Întregul sistem este numeric. Fiecare om de pe pămînt va primi un număr al său. Numărul acesta va da sistemului electronic date despre fiecare individ, și pe baza acestui număr va putea ca să întreprindă relații de schimb în sectorul mondial. Numărul va fi nevăzut și va fi imprimat fie pe frunte fie pe palma mîinii, cu utilizarea razelor laser. Cu un dispozitiv special se va citi de pe fiecare semn numărul înscris. După cum deja am amintit sistemul este pregătit în întregime și deja este pus în aplicare. (asta încă din 1993 când preasfințitul mitropolit a avertizat ortodoximea). Așadar, începe să se pună în aplicare la nivel mondial, fiindcă noua metodă de tranzacție se va pune în aplicare sub guvernarea lui Antihrist. (ceea ce înseamnă că guvernarea lui Antihrist a început deja!) Este noul sistem de vânzare și cumpărare, cu cod numeric, (cu cod de bare?!) despre care vorbim, care va pune stăpânire pe fiecare individ odată cu numărul special 666, care va fi plasat cu cifre, care nu se pot șterge, cu raze laser, pe frunte sau pe mâna dreaptă!
  Asadar vom fi puși în fața unei alternative, pe de o parte va fi primirea semnului cu posibilitatea de a face comerț, iar
  de cealaltă parte refuzul de a primi semnul lui Antihrist și renunțarea la dreptul de a cumpăra sau vinde, privarea de toate drepturile și în fine acceptarea morții. Trebuie să fim siguri că credința omului în scurt timp va fi
  probată sever. Despre aceasta nu trebuie să avem îndoieli deloc, așa cum s-au confirmat atâtea profeții, așa se va
  împlini și profeția cu numărul și semnul lui Antihrist aproape cînd vom vedea împlinindu-se „semnele” vremurilor, despre care amintește Domnul nostru lisus Hristos.
  Totuși apropierea sfîrșitului lumii presupune niște pregãtiri speciale, avînd în vedere ispitele și greutãțile nemaiîntâlnite care vor veni peste creștini.
  În aceste vremuri trebuie sã ne întãrim în credințã ca sa putem rãbda toate prigonirile si muncile care vor veni asupra noastrã de la slugile lui Antihrist.
  A crede în Hristos înseamnã a-l respinge pe Antihrist și a refuza toate cursele lui. Oricît de mari ar fi muncile si chinurile la vom fi supuși, noi să nu ne închinăm lui și nici să nu-i primim semnul, care înseamnã lepãdarea de credințã.
  Drept slăvitori creștini, preferați de zeci de mii de ori moartea fizicã în locul celei sufletești, care se înfăptuiește prin semnarea cererii la primirea noului buletin de la autoritãți.
  Dar noile buletine, după cum se spune, vor avea în schimb un element periculos: BANDA ELECTRONICA.
  Se vorbește mult despre o banda electronică
  care va fi în partea de jos a noilor buletine. (ea acum deja există, de mai bine de zece ani). Specialiștii spun că această pastilă electronică va avea posibilități enorme. Atenție!
  VISA = 666
  VI = 6 În limba latină,
  S = 6 În limba greacă,
  A = 6 În limba străveche babiloniană.
  Deci VISA card sunt cărțile de credit (banii de plastic) 666.
  Creștine! oricine ai fi tu: muncitor, profesor, in-giner, director, polițist, ofițer, judecător, ministru s.a, daca ești creștin REFUZĂ SĂ PRIMEȘTI BULETINUL DE IDENTITATE ELECTRONIC ȘI BANII DE PLASTIC, CARE ÎNSEAMNĂ LEPĂDAREA DE CREDINȚA ÎN HRISTOS!
  ÎNȘTIINȚEAZĂ PE TOȚI FRAȚII TĂI DE ACEASTĂ PRIMEJDIE!
  mitropolitul Kalinikos de Pireu, Atena, 1993
  By:Emanuel Iscru

  Apreciază

  • contracurent said, on octombrie 29, 2017 at 8:51 pm

   am inteles teoria cu VISA, deci sa merg pe MASTERCARD sau AMEX ?

   Apreciază

   • Mihai said, on octombrie 30, 2017 at 6:13 am

    Daca acum te mai poți debarasa de aceste acte electronice prin diverse căi, nenorocirea va fi atunci când acestea vor fi la purtător adică implantat corporal, care pa adio nu ai ce sa mai faci

    Apreciază

 8. sica said, on octombrie 29, 2017 at 5:00 pm

  Mihai Picos a distribuit un link în grupul Opinia Publică.
  14 ore ·

  Mafia din sistem lovește din nou. Mama de 90 de ani acuzată pentru spălare de bani. 🙉🙊🙈

  Un general de la DIPI, să zicem, instrumentează luni de zile un dosar despre un sistem mafiot, afaceri grele, de multe milioane de euro. La capătul firului găsește oameni de afaceri foarte puternici și, surpriză, mai mulți oameni din DNA și SRI care coordonau aceste afaceri, având dovezi, înregistrări, clarificări. Generalul nostru, corect, face o adresă scrisă doamnei Procuror Șef DNA, Laura Codruța Koveși, și o informează, cu tot cu dovezi, despre ce a descoperit, pentru că intra deja în competența DNA. Așteaptă…și după 48 de ore este Arestat de DNA!
  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.incisivdeprahova.ro%2F2017%2F10%2F21%2Fun-general-din-m-care-instrumentat-coruptia-din-sri-dna-arestat-te-terminam%2F&h=ATODMW7vANZUw7f-UhBjGtDIxpiOqB6YlSLM5EsPMIxFr4oZ42bilfjJE0YLqEykYXrqkIWfQfBj8k06pBhr3o5j1bd4fE-oiPe8NlCuARW4K8Fy6O88ccxRPHuDSFqWiSyvs2bjE_EOTmx9_FX4G0qjjVCzfD9ynL5Kt0ghFQDOMNRA-uIi5nVnF422ESaxN5gdsb0T6Gf9aa_GXEpBWGDtvPpsFYlFo41vmpJKuTV4w4qUpkJ_-AW0LTnyJbfFkeoqdm69837sKpASUzQhjl1edblwIN1qaKw

  Apreciază

 9. portalromaniaorg said, on octombrie 29, 2017 at 5:39 pm

  Doresc sa transmit autorului acestui site sa se duca in ….. ….. si sa o ia la …. De asemenea, sa … pe ma-ta.

  Apreciază

 10. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:12 pm

  Robert Marius
  12 ore ·

  Numele LEGAL este FRAUDA.
  FRATELE TAU GEAMAN-OMUL DE PAIE (STRAW MAN) si cum a luat nastere?

  Dacă nimeni nu ți-a spus că ai un frate geaman-omul de paie, atunci ar putea fi o experiență foarte interesantă pentru tine.
  Geamanul tau-Omul de paie a fost creat când erai foarte tânăr, abia te-ai nascut, prea tânăr ca să știi despre el. Dar atunci, trebuia să fie un secret, deoarece scopul lui este să te pedepsească și sa fie folosit foarte eficient pentru a te face un SCLAV.

  Poate că este timpul să învățați despre geamanul tau-om de paie și cum poți opri folosirea lui împotriva ta.
  Știind despre asta este primul pas important.
  Trebuie să mergeți într-o călătorie de descoperire și mă tem că ceea ce urmează să descoperiți nu este foarte plăcut.
  Cu toate acestea, dacă vă decideți să acționați pe ceea ce învățați, s-ar putea să vă schimbați viața spre bine.
  Dacă credeți că sunteți în datorii, atunci puteți ieși din ea dacă sunteți dispus să vă susțineți drepturile și să refuzați să mai fiți înșelat.
  Interesat?
  Dacă da, atunci să începem de la început și să aflăm de unde a venit totul.

  Totul a început când părinții dvs. au avut un eveniment fericit și ați venit în lume.
  Nu știți exact când a fost, pentru că nu știați despre zilele săptămânii, despre lunile anului sau despre anii în care a fost.

  Chiar după ce trecuseră câteva luni, încă nu știai despre aceste lucruri, dar până atunci, fratele tau geaman-omul de paie era deja creat și era folosit pentru a face pe unii oameni foarte lipsiți de scrupule, sa fie mai bogați.
  Nu a fost vina ta.
  Sa întâmplat pentru că părinții dvs. au fost păcăliți în a gândi că trebuie să vă înregistreze nașterea și să obțineți un certificat de naștere pentru dvs.
  Deci, au aplicat pentru un certificat de naștere, fără a înțelege ce s-ar întâmpla atunci când au făcut-o.
  Ei bine, ce sa întâmplat?
  Potrivit Autorității Locale:
  1. Au pierdut dreptul de proprietate asupra copilului lor.
  2. Au permis crearea uni frate geaman-om de paie să fie creat.

  Aceasta nu este ceva pentru care ei, parintii pot fi acuzați, pentru că nimeni nu le-a spus că ar fi sau chiar ar putea să se întâmple acestea.
  Nici nu le-a spus nimănui ce este un frate geaman-om depaie sau cum poate fi folosit împotriva copilului lor. În realitate, „înregistrarea” este un contract și, în realitate, este nulă și neavenită deoarece nu a fost dezvăluită integral de către autoritatea locală și nici nu a existat „intenția de a contracta” părinții.

  Parintele semnează doar ca informator, nu ca orice solicitant. Copilul nu este înregistrat deloc. Numai evenimentul de naștere este înregistrat, care este nașterea noii entități fictive care este creată de stat.

  Statul vă eliberează apoi o copie certificată a originalului, pe care statul o păstrează drept titlu legal al acelei entități fictive.
  Pur și simplu UTILIZAȚI „persoana” legală deținută de stat pentru a desfășura orice comerț în cadrul sistemului juridic reglementat de stat si al comerțului, toate acestea fiind doar ficțiune.
  Chiar și atunci când părintele a fost semnat ca informator, aceasta nu a fost semnătura lor, ci semnătura pentru numele de ficțiune pe care statul îl deține și a creat după ce sa născut.

  Toată lumea care are o copie a certificatului de naștere este autorizată de către stat să utilizeze numele proprietății de stat și să fie autorizată să semneze acel nume pentru acest nume.
  Folosirea numelui LEGAL entitate fictiva este responsabilitatea statului. Este proprietatea lor.
  Ei dețin titlul legal original. Singurul motiv pentru care toată lumea are probleme de a folosi acest nume este doar pentru că ei cred că este proprietatea lor. Deci, au pretenții față de acest nume din cauza faptului că doar consideră că proprietatea lor este, de fapt, o afirmație falsă pe care o fac împotriva proprietății statului.

  Orice moment în care o reclamație este formulată în orice instanță care trebuie revendicată sau asigurată. Deci, cererea dvs. devine consimțământul dvs. atunci când vă angajați corpul și / sau proprietatea ca obligațiune / asigurare ca garanție împotriva creanței dvs. Când pierzi, ei iau trupul tău și l-au pus în închisoare, în timp ce legătura lor a creat cure sau au luat proprietatea ta pentru a-ți plăti pierderea în instanță pentru creanța pe care ai făcut-o!

  Dacă utilizați numele proprietății propriu-zis și nu vă revendicați sau nu sunteți înregistrat în acel nume, atunci ei nu au niciun consimțământ din partea dvs. și nici o revendicare de către dvs., iar statul trebuie să soluționeze orice revendicare împotriva proprietății numelui. Ori de câte ori un nume are un nume inclus, este un nume fictiv. Nu există ultimul nume pentru bărbați sau femei care trăiesc, doar un nume dat, doar primul-mijloc ADICA in cazul meu robertmarius. Deci, dacă nu există doar un prim nume intermediar în care nu există niciun ultim nume, atunci numele nu este pentru un bărbat sau o femeie. Nu contează cum a scris deloc. Nu contează decât dacă include un nume de familie sau nu. Aceasta este diferența dintre un nume pentru o ființă vie și un nume de ficțiune. Nu veți găsi un certificat de naștere care nu are un nume de familie.
  Barbatul este bărbat și femeia este femeie, indiferent de ce.

  De ce s-a creat un frate geaman-om de paie (straw man)?

  Raspunsul este ca „pentru a va incarca, pe tine omul de paie cu niste costuri imaginare si a te penaliza si al pacali pe Vasile Ion sa plateasca sumele respective”.
  Aceste taxe imaginare includ „impozitul pe venit”, „impozitul pe profit”, „impozitul pe succesiuni”, „impozitul pe capital”, „taxa rutieră”, „impozitul pe import”, „taxa pe valoarea adăugată” Interesele „,” Comisioanele bancare „și orice altceva în care profesioniștii cu normă întreagă se pot gândi și sunt siguri că nu veți observa că nu ați fost de acord să plătiți și nu trebuie să plătiți.

  Apreciază

 11. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:16 pm


  Robert Marius
  17 octombrie la 14:30 ·

  Cum sa devi POSTMASTER FEDERAL al vasului de transport.
  Se poate invoca FEDERALiTATEA chiar si in ROMANIA din cauza legaturii cu Universal Postal Union in care si ROMANIA face parte.
  UPU este ce mai puternica entitate de pe planeta este numarul 1. Sa nu uitati asta.
  Curtea de judecata nu este o locatie ci este hartia cu numele tau pe ea. Este ca un vas de trasport, da hartia este un vas de trasport cu numele tau pe ea si daca sti cum sa folosesti UPU devi CAPITANUL acelui VAS sau SCLAV pe propriul VAS.
  Tot ce am scris aici se aplica numai daca inveti si aplici practic toate astea plus curaj.
  Na, ca v-am blocat.
  Sa aveti grija de voi.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––-
  How to deck the FEDERAL POSTMASTER of the shipping vessel.
  It is possible to invoke FEDERALITY even in ROMANIA because of the connection with Universal Postal Union, in which ROMANIA is also a part.
  UPU is the most powerful entity on the planet is number 1. Do not forget this.
  The courthouse is not a location, it is the paper with your name on it. It’s like a shuttle, yes, the paper is a transport ship with your name on it, and if you know how to use the UPU, you are the captain of that ship or slave on your own ship.
  All that I wrote here applies only if you learn and apply practically all of this plus courage.
  Take care.

  Apreciază

 12. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:37 pm

  Robert Marius
  21 octombrie la 08:06 ·

  Om de paie. Strawman.
  Eticheta atribuită unei persoane cu cochilie corporativa în procesul de răscumpărare. Această persoana cu cochilie corporativă este atașată unui copil la naștere când un certificat de naștere este tipărit si se foloseste la scrierea numelui lui toate literele cu majuscule și este solicitat si un număr de securitate socială.
  ATENȚIE:
  Avocat, judecător, Agent guvernamental / angajat, Poliție, Omul obișnuit etc. și alții / toți / toți care servesc drept fictiv NUME JURIDIC / TITLU / IDENTITATE (pronunțat fonetic: N-AM-E), caracterul „tit-El” / luciferian) în realitatea mondială.
  De ce faceti jocul bancilor si aveti carduri la ei?
  Bancile creaza razboaie, foamete si toate celelalte nenorociri impotriva vostra si voi contribuiti cu bani.
  Iesiti imediat din acest sistem de hoti si talhari.
  NU EXISTA LEGE NORMATIVA CARE SA VA OBLIGE SA AVETI CARD SAU CONT BANCAR.
  ROMÂNIA nu este o țară,ci o CORPORAȚIE.
  Toate instituțiile statului sunt înregistrate in sistemul internațional de identificare al companiilor: ”UPIK”.
  Mai jos sunt numerele ”UPIK”,de identificare a unor instituții din România.

  ❕ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ
  ❗D-U-N-S@ Numarul:505059702
  ❕GUVERNUL ROMÂNIEI
  ❗D-U-N-S@ Numarul:535659026
  ❕INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE
  ❗D-U-N-S@ Numarul:503426126
  ❕MINISTERUL JUSTIȚIEI
  ❗D-U-N-S@ Numarul:366476665
  Daca ROMANIA este o CORPORATIE, cui jura credinta armata, militia, si toti ceilalti?
  Deci, simt miros de TRADARE de popor.

  Apreciază

 13. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:38 pm

  SĂPUNUL ŞI CREŞTINISMUL
  (PILDĂ)

  Un fabricant de săpunuri îi spuse unui preot:
  – Creştinismul nu a reuşit să facă nimic. Deşi Evanghelia este predicată de două milenii, lumea nu a devenit mai bună. De atunci şi până acum peste tot există răul şi oameni răi.
  Preotul îi arătă acestui fabricant de săpunuri un copil foarte murdar care se juca la margine de drum şi-i spuse:
  – Săpunul nu a reuşit să facă nimic. Peste tot există mizerie şi oameni mizerabili în lume.
  – Săpunul, spuse fabricantul, ajută numai dacă se aplică în practică, dacă-l foloseşti.
  Preotul îi răspunse:
  – La fel e şi cu creştinismul! Avem Botezul și Mirungerea prin care omul se spală de toate păcatele și se îmbracă într-un om nou. Avem Botezul Lacrimilor – pocăința – și oamenii nu vor să se folosească de ea. Avem Taina Mărturisirii prin care omul poate să-și recapete haina botezului. Avem Sfântul Maslu prin care oamenii se pot vindeca de bolile trupești și sufletești. Avem multe Taine în creștinism dar dacă oamenii nu vor să le ia în seamă – vor rămâne asemenea copilului acestuia, care nu vrea să folosească săpunul dumitale ca să fie mai curat. Multe feluri de săpun avem, dar trebuie folosit!

  Apreciază

 14. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:43 pm

  Robert Marius
  24 octombrie la 21:30 ·

  🏹Termenul de Stat este doar un cuvant juridic pentru ca Statul este reprezentat de oamenii care il formeaza. De aceea se spune ca TU apartii unui stat, pentru ca de fapt TU esti un bun, o valoare reprezentata de Certificatul de Nastere, un scalv inca de la nastere, pe care statul il vinde si il joaca la ⚖Bursa ca sa obtina bani pe care ii vei plati TU desi nu ii folosesti.
  ✳Certificatul de Nastere cu care Statul garanteaza imprumutul pe care il face se refera la faptul ca TU SI NOI TOTI ne angajam sa platim datorii pe care nu le-am facut niciodata. De aceea tu esti mereu impozitat si ti de fura banii din buzunare pentru ca in baza Certificatului de Nastere Statul a garantat ca tu vei plati aceste imprumuturi, clar, nu?
  ⚠️Tu apartii acelui stat care vrea razboi si tu il faci pentru ca fara sa stii tu esti de acord cu ceea ce zice capul Corporatiei numita Stat, adica Presedintele. Noi santem Tara Romania care apartinem Statului Roman care este o corporatie inregistarata la SEC SI CARE TE EXPLOATEAZA.
  ↙️
  Organele represive ale Statului sant Jandarmeria care este membra a EUROGENFOR➖ORGANISMUL➖ REPRESIV al lui MES (Mecanismul de Stabilitate Europeana).
  🔸️ In baza acestui organism care inrobeste statele lasandu-le fara suveranitate nationala,jandarmeria are dreptul sa te omoare in orice situatie fara sa fie nevoie sa dea explicatii cuiva despre ceea ce a facut.( exemplu este Pungesti).
  🛑Jandarmeria desi pare ca depune juramantul pentru a apara poporul roman apara in realitate Statul de poporul roman, si acesta este o chestiune de netolerat. Dar…toti dorm⏳….Oricum eu am constiinta impacata pentru ca in ciuda amenintarilor pe care le primesc eu v-am spus ADEVARUL. Sunteți ceii care nu intelegeti si nu vreti sa credeti aceste lucruri care par fantezii datorita preconceptiilor, indoctrinarii, datinilor si felului in care sistemul v-a facut sa ganditi in scolile lor, NU PENTRU CA CEEA CE SPUN NU ESTE ADEVARAT.
  #law #corporation #securityfake #certificatesold
  #currency

  Apreciază

 15. sica said, on octombrie 29, 2017 at 10:53 pm

  Robert Marius
  24 octombrie la 09:12 ·

  Noi traim dupa niste legi ale comertului.

  Noi suntem un produs in ochii guvernantilor.

  Noi suntem comercializati in fiecare zi din viata noastra.

  Gramatica invatata in scoli este una de indoctrinare

  Persoana
  Include persoane fizice, persoane juridice, parteneriat, și corporații.

  Corporație.
  Corporation inseamna corp mort. Verificatu termenii din Latina.

  O corporație este o „persoană”

  În dreptul comercial, „persoană” include persoane fizice și juridice, entitate fictiva.

  Persoana nu este fiinta vie adica omul.

  Omul fiinta vie nu este persoana fizica nu este persoana juridica.

  Persoana din limba latina persona = actor, masca, ceva fictiv nereal.
  Persoana:
  În legea comertului, omul și persoana nu sunt expresii sinonime.
  ATENTIE!
  Guvernul are jurisdicție asupra tuturor persoanelor, dar nu tuturor oamenilor.
  Toate persoanele nu sunt oameni.
  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyTHO-BZWa1M&h=ATPByCdIx9PhuNFRlb2omktnLyOtm6fb2z8AWsW26Xj2T_Ltb6TDj3bF1mwvC35sS8CVIOI_yv8Rnlsn8p7G0oHTcE9cRNiP3iDF2-QYG0wsNXuVPsrBq6_StSqgM9vhoaCrAmLvwJiqiRUZoS5kfMP2vDfYeaLi8UrAVUQPvqN6dgkCWODiVeH5BjXsXmtoLMXz_EKkQ1fDSPeycev01eYvVAFsFSlFXGnPqaLkITC1bVJ2R97lSWmH21c3g736qnT2YNQbKh-jQK5bcf-zrQ1eoOwCs_QBDv2CW3Zp_40

  Apreciază

 16. sica said, on octombrie 29, 2017 at 11:15 pm

  Robert Marius
  23 octombrie la 09:29 ·

  De ce credeti voi ca tot ce apartine unei persoane este al ei? De fapt nu-i apartine nimic.

  Fiinca in legile noastre sunt strecurate legi din TAMUTUL EVREIESC.

  Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”
  STITI CINE A PROCEDAT ASA? BASELU TRAIAN fostul presedinte al CORPORATIEI ROMANIA, EL ESTE JIDAN.

  Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”

  Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”

  Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”

  Si cuvantul GENDER imi este suspect.

  Goy = Cuvant in limba ebraica ce inseamna „oameni straini care nu sunt evrei”, asemanati cu vitele de obicei. Exemplu: Cum numesc europenii si americanii pe africani, cioroi sau ciori asa spun evreii „goy” tuturor oamenilor.
  Goyim = Versiunea la plural a cuvantului „goy”
  Gentile = Cuvantul Goy/Goyim indulcit si tradus in limba engleza
  Akum = non-evreu in limba ebraica
  Cuthean = non-evreu in limba ebraica
  Niddah = mizerie in limba ebraica
  http://i-uv.com/court-registry-investment-system-cris/

  Apreciază

 17. Lori said, on noiembrie 3, 2017 at 6:54 pm

  Întrebarea mea este….care este soluția pt tot ce se întâmplă sau pt ce se va întâmpla? Încotro sa ne îndreptăm? Ce sa facem sa fie bine?

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: