SACCSIV – blog ortodox

Video: CHEMTRAILS – Bucuresti, 14 octombrie 2017 …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 15, 2017
Tagged with: , ,

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Rozalia said, on octombrie 15, 2017 at 10:39 pm

    si in judetele Iasi si Neamt, toata ziua!!! Era musai sa fie in Iasi, cum sa rateze miile de oameni care stateau la rand la Sfanta Cuvioasa Parascheva. Prin urmare azi a fost un cer acoperit si inchis…

    Apreciat de 1 persoană

  2. adriandirnescu said, on octombrie 16, 2017 at 6:32 am

    La Sibiu e plin aproape zilnic… Nu prea e cine sa inteleaga. Cu cine vorbesc, sunt privit ca un ciudat. Oamenii nu privesc cerul… Sunt atat de indiferenti. Cred ca asta e rezultatul lipsei educatiei adevarate. Viata e un concurs in care razbatem singuri si innebunim inainte de finish. Realitatea e trista ! Doamne nu ne lasa !
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701764243349569&id=100005479991621

    Apreciat de 1 persoană

  3. X said, on octombrie 16, 2017 at 11:13 am

    Nu doar pe 14 octombrie au fost chemtrails multe in Bucuresti… Au fost si pe 13 si 12… si 15… A venit toamna, au inceput si ei campaniile. Se poate observa ca soarele CAM ARDE, iar diferenta intre o portiune de trotuar cu soare si aceeasi portiune de trotuar, 1 metru mai incolo, cu umbra, este foarte mare! La soare se simte cum arde soarele, la umbra se simte vant si racoare. Diferenta asta nu este normala, la fem cum nu este normal ca soarele sa arda asa de tare in octombrie!

    Cei cu chemtrails, teoretic, spreiaza ca sa raceasca vremea, sa „planteze nori” etc. si se simt oarecum justificati de falsa incalzire globala – daca soarele arde (= incalzire globala), ei trebuie sa ne „salveze”. Dar cum de o fi ajuns soarele sa fie asa de arzator in octombrie? Parerea mea personala este ca *tot cei care manipuleaza vremea au reusit sa strice echilibrul vremii*, asa ca vara ninge prin Sahara si alte deserturi, iarna sunt 30 de grade (au fost vreo 26 de grade de Craciun acum cativa ani!) si, mai pe scurt, vremea nu mai este naturala!! Ei au stricat-o, iar acum tot ei dau cu chemtrails, cica sa o repare!! (intre timp ne mai „repara” si pe noi cu minuni gen morgellons si altele)

    Apreciază

  4. X said, on octombrie 16, 2017 at 11:21 am

    Mai am un comentariu de facut, cu caracter mult mai general, referitor la acest blog dar si la site-ul de stiri OrtodoxInfo.ro.

    Apreciez stirile pe care le gasesc in aceste doua surse si chiar le citesc zilnic! Nu mi-am mai inscris adresa de e-mail ca sa primesc noutati tocmai pentru ca noutatile le gasesc singur cand vizitez oricum cele doua site-uri!… Motivul pentru care ma bucur de aceste stiri este tocmai faptul ca sunt prezentate intr-o lumina mult mai critica (in sensul de analitica!) decat in presa centrala (care mai si cenzureaza foarte multe lucruri).

    Totusi un lucru parca lipseste, atat de pe blog, cat si de pe OrtodoxInfo.ro, si este cam grav ca lipseste!! Acest lucru este faptul ca DUMNEZEU NU NE LASA!! Oricat s-ar lupta cei din umbra sa ne ucida si orice vor face ei, de fapt tot Dumnezeu are ultimul cuvant!! Au fost cazuri de oameni cu cancer care au primit vindecare de la Dumnezeu in mod supranatural, adica un miracol! Dar ca sa ilustrez mai clar: se lupta astia cu prima lor porunca de pe „Georgia stones” sa ne decimeze ca „suntem prea multi” (prea multi fata de idealul lor, fata de ce vor ei!), ne baga pe gat mancare radioactiva (codex alimentarius), ne otravesc apa si aerul (chemtrails) si practic ne ataca prin otravuri pe absolut toate caile posibile, dar dincolo de ei Dumnezeu spune un singur cuvant (ex. „Vindecare!”) in dreptul vreunuia bolnav chiar si de cancer, si omul este vindecat pe loc!! Adica astia se chinuie ani de zile sa-l ucida pe om, sa-l otraveasca, dar eforturile lor sunt ZERO inaintea lui Dumnezeu care le anuleaza chiar si cu un singur cuvant!! (atunci cand EL vrea sa se indure de cineva)

    Asta lipseste: nadejdea si increderea in Dumnezeu! Oricat s-ar chinui cei din umbra… Dumnezeu este mai Mare si este deasupra tuturor!! Cel pe care noi il avem Stapan (adica Dumnezeu) este cu mult mai mare decat cel pe care il au ca stapan cei din umbra (satana).

    Va rog incercati sa subliniati si acest lucru, ca Dumnezeu este mai mare, ca EL are ultimul cuvant, ca nu suntem chiar la mila celor din umbra, masoni si intunecati (illumiNAZZI).

    Apreciat de 3 persoane

  5. A N D R E I L E G I O N A R U L said, on octombrie 16, 2017 at 5:15 pm

    Va salut. Cum pot trimite fotografii cu dare chemitrails?

    Apreciază

  6. Lakos said, on octombrie 16, 2017 at 5:33 pm

    În weekendul asta au cam exagerat băieții. Au brazdat cerul zi și noapte, sa fie siguri. Niste mizerii ordinare.

    Apreciază

  7. Patricia said, on octombrie 16, 2017 at 10:15 pm

    Si la noi in tarile occidentale se da zilnic cu chemtrails,tot asa de mult mai ales in zile senine ,si nimeni nu zice nimic.In Romania oamenii se mai intreaba, sau se ingrijoreaza, aici pe nimeni nu intereseaza

    Apreciază

    • contracurent said, on octombrie 17, 2017 at 11:42 am

      nici in alte tari balcanice nu se preocupa cineva de chemtrails, de aia si dau astia inainte, lumea doarme, bea bere si se tatueaza la greu, asta e scopul vietii pt multi

      Apreciază

  8. contracurent said, on octombrie 17, 2017 at 11:40 am

    filmul apartine unuia care e mare fan al ratacitei maria gheorghiu , care crede in extraterestri si abereaza ca primeste mesaje de la duhul sfant, se semneaza denver eduard si ii traduce in engleza fiecare postare a ratacitei care se crede profet

    Apreciază

  9. […] Video: CHEMTRAILS – Bucuresti, 14 octombrie 2017 … […]

    Apreciază

  10. […] Video: CHEMTRAILS – Bucuresti, 14 octombrie 2017 …. […]

    Apreciază

  11. timisorean1 said, on octombrie 17, 2017 at 9:09 pm

    Enorm de multe chemtrails si in Timisoara in 14 si 15 OCT, mai ales in 14 dimineata.

    Apreciază

  12. contracurent said, on octombrie 18, 2017 at 12:58 pm

    unde locuiesc eu, sunt f aproape de Serbia si se vede clar ca avioanele care arunca prafuri VIN DIN SERBIA !!!
    decoleaza de pe vreun aeroport relativ aproape de granita Serbiei, apoi cand ajung la inaltimea de atac vireaza fix deasupra orasului meu , se intelege asta dupa dara lasata in urma

    Apreciază

    • timisorean1 said, on octombrie 22, 2017 at 12:04 am

      Eu am vazut avioanele cu „prafuri” ca VIN DIN UNGARIA !!! . Eram la Mako(la cativa km de granita) si am vazut cum avioanele cu prafuri dau drumul la prafuri chiar cand trec granita.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.