SACCSIV – blog ortodox

FEMEILE “barbati” vor navali in MUNTELE ATHOS / Mitropolitul Ieremia de Gortina: “Traim vremurile premergatoare FIAREI din APOCALIPSA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2017

Dupa cum stiti:

A doua CĂDERE a GRECIEI: A fost VOTATĂ legea IDENTITĂȚII DE GEN.

Adica, Legea permite schimbarea sexului în starea civila, fără să se treacă în mod obligatoriu printr-o operație chirurgicală. Textul a fost votat de 148 din 285 de deputați prezenți, grație mai ales deputaților de stânga ai lui Syriza, de la putere, și cei ai partidului de centru-stânga Potami, din opoziție. Textul a fost salutat de asociațiile de trans-sexuali și de cele apărând drepturile omului, în special Amnesty International care l-a calificat de „pas istoric” ce pune capăt „operațiilor (chirurgicale) nedemne„.

Mitropolitul Cosma al Etoliei a declarat cu indignare într-o scrisoare deschisă, deputaților din Parlamentul elen:

 

Voi promovați o lege care neagă  pe Dumnezeul Treimic și Creator și lansează hule la adresa Lui. Această nouă lege este nenaturală și încalcă identitatea psihosomatică a persoanei, favorizând depravarea, iar scopul ei este să împiedice persoana în calea sa spre sfințire și îndumnezeire. Oasele sfinților și eroilor noștri, care au luptat pentru eliberarea Greciei, se cutremură! Marele eliberator al Greciei, întocmai cu Apostolii, Sfântul Cosma Etolianul, precum și ceilalți sfinți ai noștri plâng...”

 

Cititi va rog mai multe pe Roman Ortodox in Franta la:

Grecia autorizeaza schimbarea de sex de la 15 ani. Sinodul Bisericii Ortodoxe din Grecia: „Proiectul de lege propus are ca scop distrugerea coeziunii sociale și moartea spirituală a omului”. Mitropolitul Ieremia de Gortina: „Suntem, frații mei, în vremurile în care păcatul a fost ridicat pe tron și guvernează”

Iata si scrisoarea Sfântei Chinotite din Muntele Athos catre Miniștrii Educației si Justiției Republicii Elene:

 

“In legătură cu noul proiect de lege, suntem cuprinși de neliniște pentru ce ne rezerva viitorul. Chiar este permis in tara noastră ortodoxă ca în mod legal și flagrant să sfidezi legea divină? Deci Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea Sa, i-a creat femeie și bărbat (Facerea 1, 27)”.

Cerem tuturor deputaților si membrilor Guvernului sa se asigure ca o astfel de lege nu va fi adoptată. Propunem ca cea mai bună soluție ar fi retragerea proiectului de lege si trimiterea sa înapoi pentru revizuire.

Sfânta Chinotită de asemenea sprijină părinții care protestează la Ministerul Educației și răspândesc materiale pentru învățarea religiei. Călugării athoniți își exprima nemulțumirea asupra faptului că spre deosebire de alte minorități religioase, care primesc educație îndreptată spre confesiune, cei din familiile ortodoxe sunt îndoctrinați cu ideea că toate religiile sunt egale, îndreptându-i pe aceștia spre agnosticism și ateism.”

 

Călugării athoniți își termină scrisoarea cu cuvintele Sfântului Paisie Aghioritul:

 

“În aceste vremuri dificile, fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce este omenește posibil și ceea ce este omenește imposibil să lase în voia lui Dumnezeu. Astfel conștiința noastră va fi liniștită pentru că am făcut ceea ce am putut. Daca nu rezistăm, atunci strămoșii noștri se vor ridica din morminte.”

 

Doar membrii Partidului Comunist și ai mișcării “Zorii de aur” au votat exclusiv împotriva proiectului de lege.

Deputatul Kostas Katsikis, membru Grecii Independenți, de asemenea s-a opus proiectului de lege, în contrast cu ceilalți colegi ai săi. Acesta a subliniat că noua lege este o amenințare la Avathonul Sfântului Munte, o interdicție care a fost impusa din vremuri străvechi ca femeile sa nu viziteze Athosul. Deputatul de asemenea, a cerut sa se impună o interdicție celor care au trecut printr-o schimbare de sex in copilărie.

Într-o recentă predică, Mitropolitul Nicolae al Phthiotis a declarat că normalizarea adopțiilor de către cuplurile homosexuale este de fapt scopul acestui proiect de lege: “Astăzi ne spun ca nu Dumnezeu a creat bărbatul si femeia, excluzând aceasta idee din mințile copiilor noștri. Orice bărbat poate deveni ușor femeie, și orice femeie un bărbat. Știți de ce fac asta?” Eminenta Sa se întreabă retoric și răspunde: “Vor să se asigure, cu orice cost că homosexualii vor fi capabili să adopte copii”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Arhiepiscopul Ieronymos al Atenei, de asemenea a vorbit împotriva proiectului de lege, spunând: “Toate acestea sunt un joc. Biserica are propriile ei viziuni. Patria noastră are tradițiile ei, are familia, orice altceva sunt născociri ca să ne pierdem timpul.”

În plus față de mai mulți parlamentari, scandalosul proiect de lege este susținut de primul ministru Alexis Tsipras*, care de curând a fost ținta unui protest athonit. Steaguri negre cu inscripția “Țineți departe pe antihriști de Sfântul Munte”, au fost arborate în mănăstirea athonită Dohiariu ca protest împotriva unei vizite anterior planificate a primului ministru în Sfântul Munte.

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a cerut deputaților să arate „eroism politic“ pentru a sprijini proiectul de lege privind „liberul schimb al sexului“:

 

„Trăim în Europa – acest lucru înseamnă că ne străduim pentru progres, mai degrabă decât să rămână în obscurantism. Extindem drepturile omului și modernizăm țara … Nici o tradiție, nici o religie nu poate sta deasupra drepturilor omului”.

 

Cititi va rog mai multe pe Blogul Sfântul Munte Athos la:

Sfântul Munte Athos se opune oficial noului proiect de lege privind „schimbarea liberă a sexului”

Iar Mitropolitul Ieremia de Gortina subliniaza:

 

Da, trăim, dacă nu exact în vremurile Antihristului, trăim în vremurile premergătoare fiarei din cartea Apocalipsei, cea cu zece coarne și cu șapte capete.

 

Cititi va rog mai multe pe Graiul Ortodox la:

Mitropolitul Ieremia de Gortina: «Trăim în vremurile premergătoare fiarei din Apocalipsă»

Asadar, o fata poate zice ca e baiat si oficial va fi considerata baiat, ca atare va putea intra in … Sfantul Munte Athos.

Ce va insemna asta?

Parintii din Sfantul Munte, spun intr-un glas:

 

„Daca femeile intra aici, vine sfarsitul lumii. Asa ne-au invatat batranii nostri, asa au profetit sfintii nostri, care erau facatori de minuni, cuviosi, asceti sau nebuni pentru Hristos.”

 

Reclame

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Luci said, on octombrie 12, 2017 at 5:25 pm

  Va rog sa constientizati ca aceste trucuri vor ramane la nivel de tendinte,aspiratii ale ocultului care avea idei si aspiratii similare ocultei epocii hitlerismului datorita caruia acest hitlerism a fost atat de indragit de satanistii germani care numarau 14 milioane de oameni care l au ajutat pe Hitler sa aiba mult succes cu acea populatie.

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 13, 2017 at 9:16 am

   Te rog sa reformulezi mesajul care pare a spune ceva cat-de-cat logic… parc-ar „vrea’ dar nu „zice” nimic!
   Sa vedem…
   O lege adoptata de Parlament este un „truc” sau devine aplicabila cu „forta” legii, adica a autoritatilor???
   Unde ai gasit ca „oculta epocii hitlerismului” avea astfel de aspiratie, a „identitatii de gen” – legiferata?
   Din ce sursa preiei informatia ca „pe vremea aceea” in Germania erau 14 milioane de „satanisti”?
   Ca papistasii nu-s ortodocsi asta stiam dar ca erau si inregistrati inacte si practicanti de cult satanic, sincer – e prima data sa citesc (vad, „aud”) asa ceva.
   SI cum anume l-ar fi ajutat satanistii pe Hitler sa aiba succes??? Ne dai niste exemple concrete – bani, bombe, filme ( a la Superman si Star Trek…), ori ce altceva ar putea lamuri spusele tale?
   Multumesc!

   Apreciat de 1 persoană

 2. vlad tepes said, on octombrie 12, 2017 at 10:04 pm

  In vremea Mantuitorului Hristos a existat un singur Iuda care l-a tradat , si anume Iuda Iscarioteanul . Astazi, in Grecia, Romania si celelalte tari ortodoxe vietuiesc sute de miii de IUDE, printre ele aflandu-se si acesti parlamentari greci, care pun umarul la transformarea Greciei intr-o noua Sodoma si Gomora .
  Diferenta fata de acum 2000 de ani este aceea ca, daca amaratul de Iuda Iscarioteanul il vindea pe Hristos( si implicit , pe sine Diavolului) pt o punga de 30 de arginti, in cazul IUDELOR din vremurile noastre , lacomia este mult mai mare , ei vanzandu-se pe sume cu muuulte zerouri in coada. Atunci cand viata lor pamanteasca se va sfarsi, ceea ce ii asteapta pe ei si pe urmasii lor(pana la a-7-a generatie), in fata dreptei judecati a lui Hristos, poate fi descrisa de urmatoarele cuvinte: VAI DE CAPUL LOR !

  Apreciat de 1 persoană

  • Mihai said, on octombrie 13, 2017 at 4:25 am

   La noi, de asemenea șobolani politici militează din greu pt astfel de spurcaciune

   Apreciază

 3. Alexandru said, on octombrie 12, 2017 at 11:44 pm

  Vine antihrist. Catacombele ne așteaptă!

  Apreciază

 4. clement said, on octombrie 13, 2017 at 12:42 am

  Omenirea inca nu realizeaza grozavia acestei decizii.
  Mii de rapoarte medicale au dovendit faptul ca interventiile chirurgicale necesare schimbarii de sex sunt nu doar chinuitoare, ci si soldate esecului. Aceste interventii sunt insotite, in mod obligatoriu, de tratamente hormonale si neuro-psihiatrice pe durata intregii vieti.
  Satanica decizie de a distruge identitatea sexuala a persoanei minore, imature psihic si afectiv, printr-un simplu act administrativ, a fost luata tocmai pentru a nu le permite medicilor sa aduca argumente stiintifice impotriva acestei practici dezumanizante,de o violenta egalata doar de sinucidere.
  Discutam ieri cu un medic grec despre situatia din tara sa. Omul era coplesit de disperare. La un moment dat a spus: ” De la nenorocitul de Zorba ni-se trage. Acolo se alege praful si grecul, danseaza… Pana la urma, solutia o vor gasi mamele, ca intr-o tragedie antica. Isi vor renega fiii care si-au renegat parintii si pe Dumnezeu Insusi”.
  I-am explicat ca in romaneste actiunea ar purta numele : „Eu te-am facut, eu te omor”.

  Apreciat de 1 persoană

 5. sherlock_holmes said, on octombrie 13, 2017 at 5:41 am

  Pentru Alexandru si Paul care ati pus linkul din lumea-ortodoxa:

  Nu orice crestin,chiar si arhimandrit este vrednic de a i se revela sau a face profetii. Aceasta daca chiar le-a facut si nu doar cineva se foloseste de numele lor.

  Trebuie sa fim atenti la ce citim si cum intelegem,cu atit mai mult in zilele noastre,ale confuziei,lipsei de discernamint,invaziei de informatii de tot felul si din cine stie ce surse si cu ce sustinere si scop facute.

  Noi sa raminem alaturi de sfintii Bisericii,de profetiile lor care cu greu pot fi schimbate si din care putem intelege multe si naviga cu ele printre tot felul de ispite.

  Daca punem profetia Sfintului Lavrentie din Cernigov despre vremurile de astazi:

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/03/09/profetia-sfantului-lavrentie-de-cernigov-despre-kiev/

  niciunde sfintul nu pomeneste de patriarhul Moscovei ca inaintemergatorul lui antihrist,ci ii indeamna pe credinciosi :

  ” Părintele ne preîntâmpina să rămânem credincioşi Patriarhiei Moscovei şi în nici un caz să nu aderăm la nici un fel de dezbinare. …Schiarhimandriţii Teofan, Nichifor şi Varlaam”

  Dupa razboiul mondial in care toata omenirea ( nu umanitatea ) va lupta impotriva Rusiei si aceasta va fi invinsa,nu este exclus ca fortele invingatoare sa puna in fruntea Biserici ruse sau ce va mai ramine din ea,un patriarh inaintemergator lui antihrist,cum au facut astazi SUA cu fake patriarhul Denisenko al Ucrainei,sau ce fac cu Ecumenicul de la Istanbul sau altii si altii.Mai degraba Patriarhul din zilele acelea ar fi cel Ecumenic,ca cel mai onorific dintre ei,sau cel al Ierusalimului,unde se va incorona spurcaciunea si nu cel al unei tari invinse,adica ar fi o onoare chipurile….sa speram ca nu vom apuca zilele acelea si se va milostivi Dumnezeu de noi prin vreo boala incurabila,o racheta in cap,un srapnel printr-un organ vital,aceasta daca ne va prinde pocaiti si impacati cu semenii nostri si recunoscatori lui Dumnezeu,caci altfel nici macar acestea nu ne vor fi de folos.

  Cit despre femeile in muntele Athos…inca o profetie care pare sa se implineasca sub ochii nostri.

  Eu cind citeam ca in vremurile din urma oamenii vor innebuni,ziceam ca este mai mult o figura de stil,nu o intelegeam chiar asa la modul medical,psihiatric,gen femeia cu barba care se crede crocodil,sau copilul zombi care este vampir si va zbura in constelatia Centaurus,sau sute de genuri inventate,pe linga femeiea si barbatul care i-a creiat Dumnezeu cu mina Lui si care incep sa dispara, stau si ma intreb cind vor disparea povestile,caci trebuie sa dispara,sau cartile,poeziile,cintecele despre bunici,mame si tati,caci si acestea trebuie sa dispara,sau li se va mai ingadui oamenilor sa zica ca vara este cald si iarna se dau cu saniuta ( probabil ca nu )…istoria se rescrie la greu,probabil ca statuiele,monumentele istorice vor fi demolate,drapelurile se vor reduce la unul singur,curcubeul…..

  Pe alt site citeam cum ziaristii nostri ( unii ) incercind sa apere demersurile coalitiei pentru apararea familiei intareau ca prin aceasta chiar se sustine integrarea noastra europeana si in NATO….ce nebunie Doamne,sindromul Stockholm uber alles.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm

  Altii se revolta ca ambasadorul american Klamp identifica antisemitismul cu lupta impotriva corporatiilor nationale sau internationale. Tot omul simplu intelege,o fata Mada ( cred ca de la madalina,nu stiu ) a zis: Poate o fi ceva semit in corporatiile astea,daca devii anti-semit spunind ceva rau impotriva lor. Mare adevar aici.Stie si Klampanitul ce spune. Microsoft,Google,Facebook,Apple,CNN,marile banci,agentii de rating,Federal Reserve oare ale cui sint,or avea ceva semit in ele sau nu. Cum se concentreaza puterea economica,financiara,militara,politica,religioasa in miinile elitelor ? Oare ne spun sfintii cite ceva despre toate acestea sau nu ?

  Apreciat de 1 persoană

  • Alexandru said, on octombrie 13, 2017 at 9:10 am

   Atunci poate nu poți înțelege ca Dumnezeu poate scurta sau lungi timpul. Odată cu lepădarea de credinta cine credeți voi ca vine? Antihrist. Nu trebuie sa fii Prooroc se vede si se simte pt cine are ochi. Părinții ruși spuneau ca ser Uganda sa fie întâi război, ca sa se mantuiasca câți mai muți, însă au spus dacă va fi întâi antihrist putini se vor mântui.
   Iar dacă credeți in ceea ce spunea pr elpidie din rodos, ca papa ar fi proorocul mincinos, nu esre așa. Priviți la Kiril care a săvârșit in vinerea mare slujba catolica in rusia.

   Apreciază

 6. Cristian said, on octombrie 13, 2017 at 7:58 am

  Am dat peste o postare care arată starea de rătăcire a poporului român. Priviți ce comentarii blasfemiatoare pot posta unii: https://m.facebook.com/groups/378286455689813?view=permalink&id=742624542589334&ref=group_header
  Oare cât ne va mai răbda Dumnezeu?!

  Apreciază

 7. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on octombrie 13, 2017 at 8:24 am

  Apreciază

 8. baltag66 said, on octombrie 13, 2017 at 8:37 am

  Ultima luptă și cea mai aprigă pentru salvarea sufletului „stă” să înceapă. Cine rezistă până la sfârșit,are un loc asigurat în Cer. Se vede clar că urmează, după lupta pentru Cer, a Doua Venire a lui Hristos. „Vino Doamne ! Amin !”

  Apreciază

 9. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on octombrie 13, 2017 at 9:24 am

  Apreciază

 10. RomeoB said, on octombrie 13, 2017 at 1:41 pm

  Din cater am auzit, cteva feministe din Suedia au incercat acum perste 20 de ani fortarea intrarii in Sf Munte. Au reusit dar au patit ceea ce au patit femeile care au incercat sa intre la Frasinei de-a lungul timpului, calcand porunca Sf Calinic: au fost omorate de fiare. Poate cineva vine cu detalii pt ca e stire de presa.
  Cand vor intra femeile, „balaurii zboratori” veninosi (probabil reptile locale) nu vor mai permite nimanui sa mai locuiasca in Sf Munte; inclusiv nevoitorilor.
  Convigerea mea este ca intrarea in urmatoarea perioada a femeilor va fi sanctionata de Dummnezeu ca la Frasinei, fiind un fenomen izolat, al unor teribiliste care asemene mamei Monicai-Gabor vor dori cu pretul vietii lor sa afle ce se intampla daca calca porunca Maicii Domnului.

  Cat timp incpoana Portarita sta la locul ei, Sf Munte se aflta sub ocrotirea Maicii Domnului.

  Apreciază

 11. Matiu Cosmin said, on octombrie 13, 2017 at 4:16 pm

  Athosul este in mare parte cazut pentru ca pomeneste pe bartolomeu, tatal ereticilor

  Apreciază

 12. octavpelin said, on octombrie 14, 2017 at 9:51 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: