SACCSIV – blog ortodox

L-AU UCIS pentru că NU era de acord cu VACCINUL ANTIGRIPAL? Medicul Peter Cianfrani a fost găsit MORT în PĂDURE

Posted in vaccin by saccsiv on octombrie 4, 2017

Iata ce putem citi la  Doctor Who Advised Family Against Flu Shot Found Dead In Woods de pe Vaxxter, traducerea OrtodoxInfo:

Un medic din districtul Montgomery, Pensylvania, a fost găsit mort într-o zonă montană în apropierea unui drum, miercuri dimineață. Dr. Peter Cianfrani avea 70 de ani și era îndrăgit de mulți dintre pacienții săi. Trupul său a fost găsit în apropierea districtului Perkiomen Trail, din Mongomery County. Nu a fost descoperită cauza decesului, spune poliția, nici nu se urmăresc piste false.

Medicul a fost dat dispărut marți, după care s-a purces la căutarea sa. Apoi, poliția i-a identificat mașina în apropierea unui drum, după care s-a pornit la căutarea sa. Cianfrani are 40 de ani de experiență medicală în conducerea Pennsburg Family Practice. A absolvit colegiul Jefferson Medical College în Philadelphia 1974.

Unul din pacienții săi, conform Neon Nettle., îl numea pe Cianfrani „unul din băieții buni” pentru sfaturile sale împotriva vaccinurilor antigripale.

Mi-a avertizat familia că vaccinurile antigripale sunt periculoase și că trebuie să le evităm, ne-a spus la prima întâlnire. Am știut atunci că este unul din medicii buni. Ce știri triste.”

Conform aceluiași raport, o asistentă spue:

„L-am îndrăgit … era medicul meu de 20 de ani, întotdeauna fermecător și iubitor. Gândurile mele se îndreaptă către familie și staff-ul său din cadrul Pennsburg Family Practice, mulți dintre ei i-au fost alături pentru mulți ani.”

NOTĂ IMPORTANTĂ: Dr. Tenpenny tocmai a lansat cea mai recentă carte electronică. PROVOCÂND TEORIA VACCINĂRII. Îi încurajăm pe toți să se alăture buletinului informativ Vaxxter și să obțină copia GRATUITĂ înainte de a dispărea.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Nu este singurul pe care l-au îndepărtat:

Citiți vă rog și:

 

 

Reclame

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Calator printre "Astrii virtuali" said, on octombrie 5, 2017 at 8:22 am

  Vaccinurile forţate,sunt aici!
  https://www.infowars.com/its-begun-mother-jailed-for-refusing-to-vaccinate-son/

  Apreciază

 2. acelas said, on octombrie 5, 2017 at 10:39 am

  pericol! Pt sistemul antihristic ..

  http://www.capital.ro/daea-romania-va-avea-o-banca-de-gene.html

  sa vedem cat va mai rezista Daea „cu oaia” ministru al agriculturii in Romania..

  –––

  de luat aminte si de la vrajmasi…

  https://www.agerpres.ro/externe/2017/10/04/ungaria-este-gata-sa-ajute-romania-sa-i-descurajeze-pe-migranti-afirma-viktor-orban-13-42-24

  –-

  A zis, trebuie s-o faca..

  http://www.mediafax.ro/social/ministrul-sanatatii-florian-bodog-despre-legea-vaccinarii-nu-amendam-parintii-care-refuza-imunizarea-16754971 .

  Apreciază

 3. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on octombrie 5, 2017 at 2:05 pm

  Apreciază

 4. marian said, on octombrie 5, 2017 at 2:50 pm

  Iertare pentru intarzierea mesajului!
  Mi s-a atras atentia ca s-a tras de la un nivel mult inferior celui din minciuna oficiala: un tragator cu zeci de arme automate teava taiata si alte prostii.
  Iata filmul STIL ZAPRUDER cel cu asasinarea lui JFK.
  Va rog sa vedeti focurile de arma de la minutul 4:55- 5:00.
  Versiunea mea? A fost impuscat in fata dupa care, altcineva a masacrat 59 de oameni. Erau Crestini cei mai multi dintre ei, sudisti. Sa ii ierte Dumnezeu si sa ii odihneasca.

  Apreciază

 5. bi3 said, on octombrie 5, 2017 at 3:31 pm

  Scuze de off-topic, dar poate vreți să știți ce ne pregătesc unii: http://stirileprotv.ro/stiri/politic/varujan-vosganian-fiecare-ou-mancat-de-la-gaina-din-curte-vaduveste-bugetul-de-50-de-bani.html

  Apreciază

 6. marian said, on octombrie 5, 2017 at 6:31 pm

  http://www.revistamagazin.ro/content/view/13683/4/

  Apreciază

 7. sica said, on octombrie 5, 2017 at 8:46 pm

  Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită, Mikhaela Melenkova:
  „De „n” ori am scris că sunt total împotriva vaccinării copiilor. Una este să-mi vaccinez câinele și alta e să-mi vaccinez copilul. Vaccinurile distrug imunitatea naturală a organismului. Copilul meu nevaccinat nu se îmbolnăvește niciodată și e în colectivitate de la 18 luni, în timp ce alți copii se îmbolnăvesc de 2-3-4-5 ori pe an.
  Vaccinurile lente, cum ar fi cel anti-rujeolic, pot rămâne ani de zile în țesuturile umane, manifestându-se mai târziu sub formă de encefalită sau scleroză multiplă. Ele reprezintă, de asemenea, „semințe potențiale” pentru apariția și dezvoltarea cancerului.
  România este țara cu cel mai mare procent de copii vaccinați anti-TBC și cu cea mai mare incidență a acestei boli în Europa.
  Vaccinurile produc imunizare doar la 40% din populație și au ca efecte adverse: boli autoimune, boli neurologice, autism, encefalită, diabet, sindromul morții subite a sugarului etc.
  Nicio boală nu a fost eradicată datorită vaccinării, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de trai și de igienă. În cazul variolei și a poliomielitei, singurele cazuri de boală care mai apar, se datorează exclusiv vaccinării, adică introducerii de material genetic viral în organism prin injectare.
  Neîncrederea în vaccinuri a crescut în Franța de la 10% în 2005, la 40% în 2010.
  Polonia a fost singura țară din Europa, care în 2009 a refuzat achiziționarea vaccinului împotriva virusului AH1N1.
  În 2006, Streinu Cercel susținea că două milioane de români vor muri din cauza gripei aviare și amenința că cei care refuză să se vaccineze vor plăti costurile tratamentelor.
  Vaccinul Pandermix a provocat la 800 de copii leziuni cerebrale grave, iar în UK s-au plătit 60 de milioane de lire despăgubiri la 60 de persoane victime ale acestui vaccin, în urma câștigării procesului.
  Dr. Louis de Brouwer spune clar că vaccinarea este eroarea medicală a secolului: „Oamenii trebuie să afle despre cârdășia farmaco-medico-politică, ce dezinformează publicul și predică vaccinarea pentru a profita financiar. Vaccinarea inventată de Jenner și însușită de Pasteur nu are niciun fundament științific serios. Imunologia modernă demonstrează dimpotrivă, că actul vaccinal constituie o lezare grava a integrității sistemului imunitar, făcând din persoanele vaccinate veritabile rezervoare de virusuri.”
  In Germania, UK, Olanda si Spania, vaccinarea nu mai este obligatorie, deoarece se consideră că multe cazuri de autism și scleroză multiplă se datorează vaccinării.”
  O explicație referitoare la bebeluși infectați la Spitalul de Pediatrie din Pitești: „Pentru mine există doar două variante: laptele praf sau vaccinul. Vreau să văd dacă Ministerul Sănătații, MAI, Guvernul își permit să se atingă de mafia din industria farma sau de lapte praf.
  Până una alta, acei copii mor. De fapt, nu au nicio șansă și vor fi sacificați pentru a nu se afla vinovații.
  Studiile internaționale au demonstrat că sunt mult mai sănătoși copiii nevaccinați decât cei vaccinați, care sunt predispuși la tot felul de boli.
  Pe lângă efectul materialului genetic viral, mai există efecte adverse și ale aditivilor care conțin mercur, aluminiu, formaldehida și OMG.”

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: