SACCSIV – blog ortodox

Video: O MAMA din Michigan va merge la INCHISOARE pentru ca nu-si VACCINEAZA copilul

Posted in vaccin by saccsiv on octombrie 1, 2017

Iata si ce putem citi la  Mother Faces Jail for Defying Judge’s Order to Vaccinate her Son de pe Vaccine Impact , traducerea OrtodoxInfo:

O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul.

Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat în trecut, dar a fost îngrijorată când a trebuit să i se dea prea multe vaccinuri concomitent la un moment dat.

Fostul ei soț a fost de acord cu ea la acea vreme, dar acum el și-a schimbat părerea și a cerut o hotărâre judecătorească pentru a o forța să-și vaccineze fiul. Rebecca are rolul principal în îngrijirea copilului.

Judecătorul Karen D. MacDonald a ordonat vaccinarea copilului și a amenințat-o pe mamă cu închisoare pentru că nu s-a conformat.

Ordinul forțat de vaccinare forțată din Michigan

Vorbind cu reporterii cu WXYZ. din Detroit, Rebecca afirmă că preferă să stea în spatele gratiilor, decât să-l forțeze pe fiul ei să primească atât de multe vaccinuri.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Alte cazuri grave:

LACRIMI ȘI DURERE in Moldova: BEBELUȘUL UCIS DE VACCIN, petrecut pe ultimul drum

În POLONIA e mai gravă TIRANIA VACCINURILOR: PĂRINȚI dați în URMĂRIRE pentru RĂPIREA PROPRIULUI COPIL

TIRANIA perfidă a VACCINURILOR din Florida: PĂRINȚI care riscă ÎNCHISOAREA pentru agravarea stării de SĂNĂTATE a COPILULUI cauzată de fapt de VACCIN

Ann Boroch, terapeută ANTI-VACCIN a fost găsită spânzurată în garaj

Citiți vă rog și:

VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV ? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI

“Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi!” – Pictorul Paul Hitter, răspuns către premierul mason Mihai Tudose despre DECĂDEREA din drepturile PARENTALE și vaccinarea OBLIGATORIE

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

 

Tagged with: , , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicu said, on octombrie 2, 2017 at 8:38 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.