SACCSIV – blog ortodox

Cum se poate ÎNLĂTURA un activist ANTI-SISTEM: E internat într-un SPITAL DE PSIHIATRIE și nu se poate lua legătura cu el … Dispariția lui ANDY OSTROWSKI

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 27, 2017

Iata ce putem citi la  How To Disappear An Activist (Or, Where IS Andy Ostrowski?) de pe Activist Post, traducerea OrtodoxInfo:

Cum să faci un activist să dispară (sau, unde ESTE Andy Ostrowski?)

Precum s-a relatat aici., avocatul activist Andy Ostrowski a fost reținut de către departamentul de poliție din Wilkes-Barre, PA pe 19 septembrie pentru o evaluare mentală forțată. Ostrowski a fost găsit mai târziu după-amiaza la Spitalul General din Wilkes-Barre, unde susținea că este reținut ca prizonier politic.

Ostrowski, prezentator al unei emisiuni radio și susținător al drepturilor civile, a participat de asemenea la alegerile pentru Congres din 2014.

Prin protocolul spitalului, Ostrowski a fost transferat apoi la altă unitate. Iar acum nimeni nu știe unde se află.

HIPAA-Actul de Portabilitate și Răspundere a Asigurărilor de Sănătate-nu permite spitalelor să confirme dacă o persoană e prezentă în interiorul facilității, în cazul în care se află într-o unitate de psihiatrie. În conversația de marți, Ostrowski a zis că cel mai probabil va fi transferat la Primul Spital din Kingston.

Primul Spital, totuși nu dorește să confirme sau să nege prezența sa. Din moment ce Ostrowski și-a exprimat nu numai aprecierea față de reporter pentru că l-a găsit la Spitalul General, dar a și insistat asupra necesității de a se ține la curent cu încarcerarea sa forțată, eșecul de a-i descoperi locația devine o problemă principală vis-à-vis de dreptul său la libertatea de asociere.

Totuși, spitalele respective nu par dispuse să onoreze acest drept istoric. Comportamentul personalului de la ambele spitale e cât se poate de alarmant. Ieri, în încercarea de a stabili unde era transferat, am sunat la Spitalul General și am discutat cu o doamnă ce s-a identificat inițial ca “Joanne.” Joanne a refuzat să ofere informații în legătură cu transferul lui Ostrowski iar când i-am cerut numele complet, a răspuns “Julia”. Potrivit Joanne/Julia, a comunica unde se afla Ostrowski ar fi încălcat HIPAA.

Când am sugerat că dreptul lui Ostrowski de asociere are prioritate față de HIPAA, Joanne/Julia a devenit răutăcioasă, cerându-mi datele personale, pe care le-am acordat. Apoi a negat mai vehement că Ostrowski încă ar avea drepturi, spundându-mi că “mă înșel năpraznic” în privința dreptului său la asociere contând mai mult decât dreptul spitalului la confidențialitate-ceea ce HIPAA protejează.

Nu a mers mai bine la Primul Spital. Reporterul a discutat cu directorul de relații media, ce nu numai a refuzat să ofere orice informații cu privire la prezența lui Ostrowski, dar a ripostat “Nu vei ști niciodată dacă e aici sau nu!”

Ceea ce poate fi adevărat pe cât de înfricoșător este…

Într-un efort de a obține asistență în determinarea locației sale, s-a intrat în legătură cu oficiul procurorului Comitatului Luzerne. Apelul a fost transferat către o “Marilyn”, care auzind că se face o cerere de a-l localiza pe Andy Ostrowski, a promis că va investiga asta. Când nu s-a revenit cu nici un telefon, s-a sunat la oficiul procurorului în mod repetat, la acest punct închizându-se de fiecare dată. O cerere inițială de contact e-mail a fost refuzată de asemenea. “Nu ne dăm adresele de e-mail”, a afirmat recepționistul.

Aceștia sunt funcționari publici…

Recent, o altă prezentatoare radio a fost reținută psihiatric. Vorbind sub condiția anonimității, mi-a spus că a fost preluată în iulie, anul acesta, în fața unei biblioteci din Colorado, de unde tocmai ieșise după ce a discutat cu un bibliotecar și alte persoane despre legăturile dintre guvernul local și un centru de plasament pentru-profit, ce se îmbogățea prin posibila confiscare a copiilor din case fără motiv întemeiat. Prezentatoarea a fost asaltată de o altă persoană în timp ce părăsea biblioteca iar când a sunat la urgențe un polițist a apărut, a izbit-o de zid, a încătușat-o și a dus-o la un spital de psihiatrie.

A fost eliberată după patru ore și jumătate și a primit ulterior compensații de 7300 de dolari.

Andy Ostrowski, totuși, s-ar putea să nu aibă același noroc. Este acum “desaparecido”-dat dispărut în gulag.

Cu ani în urmă acest reporter a relatat despre situația unui om plasat sub curatelă psihiatrică în California. Curatorul îl muta pe Charlie Castle dintr-un loc în altul, pe măsură ce persoanele care doreau să-l ajute să-și revendice drepturile descopereau noile locații. Când Castle a decedat sub circumstanțe misterioase, s-a făcut o cerere pentru ancheta medicului legist. Tot ce s-a descoperit e că raportul de toxicologie-ce ar fi conținut informații în legătură cu presupusa cauză a morții-a dispărut cumva din dosar.

Legile de sănătate mintală îngrădesc drepturile celor sub “evaluare” sau “tratament”. Ele protejează confidențialitatea instituțiilor ce pot de fapt să abuzeze individul, iar situația lui Andy Ostrowski exemplifică cât se poate de bine acest fapt. Când am vorbit marți, era copleșit de recunoștință că l-am găsit. Își dorea să se asigure că povestea lui e spusă. Până când cei ce își mențin strânsoarea pe viața sa și drepturile sale decid să le onoreze, e încă cineva pierdut în sistem.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Sa nu uitam insa ca schema-i veche:

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

Video – MIHAI EMINESCU n-a avut sifilis. Si despre ceva grav si putin stiut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

Evident, nu se aplica doar schema asta:

Ann Boroch, terapeută ANTI-VACCIN a fost găsită spânzurată în garaj

Încă un MEDIC holistic ÎMPUȘCAT MORTAL în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței BIG PHARMA

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on septembrie 28, 2017 at 8:06 am

  Noi i-l avem exemplu concludent pe marele Eminescu. Si pe el l-au declarat nebun, dupa care l-au otravit cu medicamente pina s-a ajuns la eliminarea lui fizica. Nimic nou sub soare, istoria repetindu-se cu fiecare generatie.

  Apreciază

 2. stef said, on septembrie 29, 2017 at 1:02 am

  Apreciază

 3. GabiM. said, on septembrie 29, 2017 at 1:22 am

  Si mai avem ca exemplu concludent pe Manolescu Bogdan Dragos,care se pare ca ar fi fost internat intr-un spital psihiatric,impreuna cu mama lui,nu ar fi prima data,chiar de catre unchiul sau…Am gasit aceasta informatie chiar pe pagina lui Bogdan…Iata aici,intreaga discutie: Mirela Fry-Fometescu sunt mai bine de 2 luni de când Dragos a fost din nou internat „voluntar” la spitalul Vedea si vor sà-l tinà pânà în 27 septembrie, ca sà se facà 3 luni pt a-i pune ppoate un „tutor” ! E inacceptabil ce se întâmplà! Facem o petitie pt eliberarea lui , poate reusim sà avem si un avocat !
  Larisa Elena: Iar unchiul lui? 😢
  Alexandru Pașcu: De ce sa fie internat?
  Mirela Fry-Fometescu: deranjazà …
  Ioan Nicolae Puscas: Solicitam sa fim uniti sa luptam pentru eliberarea lui manolescu bogdan dragos de la spitalul de psihiatrie sfanta maria localitatea vedea judetul arges in care unchiul sau manolescu liviu l-a internat fortat abuziv pe dl manolescu bogdan dragos si pe mama lui manolescu felicia prin serviciul unic pentru apelurile de urgenta 112
  Gabriela Justin: Ioan Nicolae Puscas Absolut de acord! LIBERTATE PENTRU Manolescu Bogdan Dragos !
  Larisa Elena: Concret ce putem face?
  Gabriela Justin: Ar trebui facuta o petitie on-line!Cine este mai…stiucios,sa o faca,nu trebuie lasate lucrurile asa!Se „lupta” intr-o veselie pentru…drepturile omului,pentru a se putea deposeda acest OM si de ultimele resturi de drepturi pe care le mai are,mai ales,acela de a spune ADEVARUL!

  Apreciază

 4. […] GabiM. la 29.09.2017 […]

  Apreciază

 5. […] GabiM. la 29.09.2017 […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: