SACCSIV – blog ortodox

VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 4, 2017

Marsul anti vaccinare obligatorie din Polonia confirma inca o data ca isteria cu “epidemia” de rujeola din mass-media romaneasca nu e decat o perdea de fum. Teribila realitate e ca exista o agenda ce trebuie aplicata intregii omeniri si asta cat mai repede.

“Epidemia” actuala din Romania nu este mai epidemie decat cea din anii trecuti, cand acoperirea vaccinala era de … 94%:

STATISTICI OFICIALE (ascunse de guvernanti si mass-media): La precedenta EPIDEMIE DE RUJEOLA au fost aproape 13 400 DE CAZURI la o ACOPERIRE VACCINALA de aproximativ 94% / La ACTUALA EPIDEMIE sunt aproape 8 500 DE CAZURI. De ce atunci se tacea iar acum e isterie?

Doar ca acum guvernantii si mass-media isterizeaza masele pentru a le determina sa accepte vaccinarea obligatorie.

Dar vaccinarea asta obligatorie nu include doar rujeola. Exista in Constitutie vreun articol care sa stipuleze in mod expres numarul maxim de vaccinuri ce pot fi incluse in lista obligatorie? Evident ca nu. Deci in mod cert numarul va fi oricat de mare. Si va include inclusiv unul dintre cele mai distructive vaccinuri, anume, Gardasil:

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

Si cu toate ca romanii s-au opus vehement in trecut injectarii copilelor lor cu aceasta napasta, pana intr-atat incat sistemul a trebuit sa renunte, de acum incolo dictatura medicala isi va vedea in sfarsit visul cu ochii: prin lege, parintii nu vor mai avea dreptul nici sa piuie, altfel vor fi decazuti din drepturile parintesti:

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii

Grea decizie pentru orice tata si mama. Ori ajunge fata lor leguma, dar cel putin e in curtea lor, ori ajung ei la puscarie iar fata ajunge tot leguma dar in stabilimentele Protectiei Copilului

Si nu va fi doar Gardasilul. Oricand e loc si de o isterie a gripei porcine, de exemplu. Ocazie cu care vor injecta fortat si adultii cu un alt vaccin, poate chiar cu mult mai distructiv decat cel “impotriva HPV”:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

Ce e de facut?

Razboiul e greu, iar sistemul deja nu mai are scrupule. Sunt extrem de multi medici si specialisti anti vaccin si anti Big Pharma ucisi sau care s-au “sinucis” in ultima vreme. Am scris si noi despre cativa:

AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”

AU SPANZURAT-O pe ANN BOROCH, activ medic ANTI VACCIN …

Încă un MEDIC holistic ÎMPUȘCAT MORTAL în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței BIG PHARMA

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

Vom scrie in continuare despre cat mai multi.

De ce oare se straduie stapanii reali ai Big Pharma si marionetele lor din sistem cu vaccinarea asta obligatorie?

Doar pentru imbogatirea celor cateva gigantice companii farmaceutice? Noi suntem siguri ca nu. Din 2014, aceasta industrie deja a generat venituri de peste un trillion de dolari:

Top 10 cele mai mari COMPANII FARMACEUTICE din lume și ce produc ele …

Adica, o mie de miliarde. Sau un milion de milioane. Realizati despre ce sume vorbim? Si asta doar din pilule si tot soiul de aiureli:

BIG PHARMA creaza medicamente. Apoi inventeaza boli pentru acele medicamente …

Deci nu banii sunt subiectul propozitiei cu vaccinurile. Oricum deja invart sume colosale. Spre comparatie, PIB-ul Romaniei e pana in 180 de miliarde de dolari. Si vorba aia, suntem totusi o tara de marime medie in Europa …

Atunci, despre ce e totusi vorba cu vaccinarea asta obligatorie?

Unul dintre motive ar fi sigur asta:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Adica, reducerea populației Pamantului prin vaccinare.

Alt motiv care ar mai putea fi?

Poate ca tampirea populatiei ramase:

Citatul zilei (Bertrand Russell)

Dar ar mai putea fi oare si altul? Din moment ce vaccinarea devine obligatorie iar Big Pharma este in mana papusarilor, pot introduce in orice vaccin orice altceva mai doresc. Exista deja precedente in istorie:

Organizatia Mondiala a Sanatatii A STERILIZAT 2,3 milioane de femei și fetițe din Kenya prin VACCINUL ANTI TETANOS

Mai pot pune, de exemplu, si nano cipuri. Cine sa-i controleze? Ce sa faca cu ele? Mai ganditi-va …

 

Tagged with:

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Matiu Cosmin said, on septembrie 4, 2017 at 3:25 pm

    Bine punctat, prin vaccin vor sa faca nano – reteaua interioara ce va fi coordonata de cipul implantat.
    Posibil ca si aceste nanocipuri sa preia controlul asupra omului, sa nu se poata opune.

    Apreciază

  2. vasile said, on septembrie 4, 2017 at 4:01 pm

    asistenta medicala arestata ca nu a vrut sa incalce drepturile pacientului

    Apreciază

  3. girofarul dezamagit said, on septembrie 4, 2017 at 5:02 pm

    vaccinarea obligatorie in toate tarile… vad ca este o politica de dictatura. Este clar ca vor pune cipuri in aceste vaccinuri.

    Apreciază

  4. Roman said, on septembrie 4, 2017 at 8:39 pm

    Daca se va incepe vanatoarea de copilasi sfinti (sub 7 ani ) ptr a fi cipuiti si otraviti ,victimile vor fi probabil copilasii ortodocsilor treji ,ai celor care inca rezista sau lupta sa reziste diavolului in lumea asta a jidanilor antihristi.Ceilalti morti vii (zombi) nu vor intelege nimic din toata insemnarea si otravirea asta a copiilor.Ei considera ca e bine,e in pas cu evolutia =dracul ,e ca afara ,iar copii daca vor fi legume ,vor da vina singuri pe ceea ce le va transmite tot stapanii lor, masonii jidani, tiganii si bagabonzii astia din politichia locala prin televizor ,iar in cazurile extreme (moarte) vor accepta despagubiri in bani.

    Apreciază

  5. timisorean1 said, on septembrie 5, 2017 at 12:23 am

    „Grea decizie pentru orice tata si mama. Ori ajunge fata lor leguma, dar cel putin e in curtea lor, ori ajung ei la puscarie iar fata ajunge tot leguma dar in stabilimentele Protectiei Copilului …”

    Nici una. Se poate lua in considerare si fuga intr-o alta cetate. Nu din ue/nato binenteles. Desi Ungaria pare o alternativa pe moment… Pt copil merita last totul…

    Apreciază

  6. mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 10:32 am

    Pe diavol nu-l intereseaza reducerea populatiei. El oricum vrea sa intre cat mai multi in gheara lui.
    Da il intereseaza tampirea poporului, slabanogirea/imbolnavirea poporului ca apoi sa se joace cu omul cum vrea.
    A spus Parintele Elpidie ca „in special prin asa zisele „vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp”.
    DIn momentul asta, miza vaccinarii e uriasa. Vaccinarea devine parte a planului de insemnare a omenirii. Si, a te opune vaccinarii, inseamna a te opune insemnarii. La nano-cipurile astea poate fi cu „obligatoriu” ca fara cipul mama ele nu lucreaza. La cipul mama, cel ce va controla totul, acolo trebuie sa fie pe fata, trebuie sa fie cu manifestarea liberului arbitru. La cipul mama daca e cu forta nu se pune. Si atunci, diavolul face in cadrul etapei „nano” tot ce poate el sa faca: pacaleala, inselaciune, prezentarea raului ca fiind bun, minciuna, „obligatoriu”… totul ca sa ajunga nano-cipurile astea in corpul omului.

    Cand am citit prima data, am zis, „ok nu ne vaccinam”. Cam naiv… Nu mi-am imaginat la acel moment ca vor face vaccinurile obligatorii. Era prea simplu sa nu fie obligatorii. Dar fiind vorba de o miza asa de gigantica – insemnarea, fiind vorba de ultima si cea mai pregatita si perversa lucrare a lui satana, acum se intelege foarte bine de ce e nevoie in etapa asta (penultima) de „obligatoriu”.

    Si, din modul cum reactioneaza cei ce vin la putere, exact pe diavol il vezi in spatele lor. Vine un guvern cu din astea, cade guvernul, si zice omul „uite a cazut guvernul, gata s-a terminat cu „obligatoriu””. Da de unde, vine urmatorul guvern, mai nemernic, mai rau, mai decis sa bage vaccinare obligatorie. Diavolul e ca raia, si mult mai rau. Exact asa sant si astia cu vaccinarea.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 5, 2017 at 11:43 am

      mircea.v

      Il voi pune la comentariul zilei.
      Insa, eu consider ca pe diavol il intereseaza si reducerea populatiei.
      Sfântul Simeon Noul Teolog spunea:
      „Lumea asta atât o ţine Dumnezeu până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor.„
      Ca atare, daca nu se mai nasc copii, de unde drepti? Cum se poate face asta? Sterilizand prin vaccinuri, politici anti familie, etc.

      Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 2:58 pm

        saccsiv,

        Parca in Apocalipsa se spune despre implinirea nr ingerilor cazuti din sufletele dreptilor. Rationamentul tau e corect. Doar ca, despre eugenie se vorbeste demult, si in tot timpul asta omenirea si-a triplat (cel putin) numarul, adica nu prea a functionat strategia lor. In plus, dpdv ortodox acum santem aproape-aproape de sfarsit. Nu mai e timp de redus populatia cu vaccinu’, cu sterilizarea, in contextul in care mai sant 20-30-40 de ani pana la insemnare. Prin vaccinare, sterilizare e nevoie de mai multe generatii, iar acum vorbim de max inca o generatie (adica 20-30 de ani). Iar dreptii pot apare doar in tarile ortodoxe. Ca degeaba sterilizezi la indieni si chinezi ca acolo nu au cum sa fie drepti.
        Acum eugenie se poate face doar prin razboi nimicitor.
        Nu neg ca diavolul nu are si asta in plan, da eu cred ca arma numita vaccin este mult, mult mai eficienta in cazul insemnarii decat al eugeniei.
        In tarile ortodoxe cred ca cea mai eficienta arma a celui rau in privinta ne-nasterii de copii a fost feminismul (cu consecintele ce decurg de aici).

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 5, 2017 at 5:19 pm

        mircea.v

        Drepti pot apare oriunde. Ca de oriunde, oricine poate veni la Ortodoxie. Ca de exemplu:

        Actorul american CARY HIROYUKI TAGAWA, nascut in Japonia, A TRECUT LA ORTODOXIE in RUSIA. Asta in timp ce rockerii romani botezati ortodocsi se leapada …

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/14/actorul-american-cary-hiroyuki-tagawa-nascut-in-japonia-a-trecut-la-ortodoxie-in-rusia-asta-in-timp-ce-rockerii-romani-botezati-ortodocsi-se-leapada/

        A nu se intelege ca-l vad pe acel japonez deja in Rai, dar e un pas pe drumul cel corect.

        Apoi, chiar a functionat actiunea lor, altfel eram si mai multi: politica unui copil in China, nenasterea de copii suficienti in statele (zise civilizate), de unde si problema cu pensiile, etc.

        Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 9:08 pm

        saccsiv,

        referitor la implinirea numarului ingerilor cazuti, in Apocalipsa se spune

        „9. Şi când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiaţi pentru cuvântul lui Dumnezeu şi pentru mărturia pe care au dat-o.
        10. Şi strigau cu glas mare şi ziceau: Până când, Stăpâne sfinte şi adevărate, nu vei judeca şi nu vei răzbuna sângele nostru, faţă de cei ce locuiesc pe pământ?
        11. Şi fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veşmânt alb şi li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puţină vreme, până când vor împlini numărul şi cei împreună-slujitori cu ei şi fraţii lor, cei ce aveau să fie omorâţi ca şi ei. ”

        De aici rezulta ca ar fi vorba despre implinirea numarului doar din randurile martirilor si mucenicilor, nu din randurile tuturor celor ce sant in Rai.

        Poate, adica cu siguranta sant si preoti care citesc discutiile de la acest articol, si ii rog sa intervina.

        Pt cei mai noi pe blog, faptul ca se mai vorbeste un pic in contradictoriu nu trebuie sa fie motiv de sminteala.
        Tema noastra principala este sa nu luam pecetea/componenete ale ei, sa ne oprim din mersul spre insemnare, si sa tinem dreapta credinta.

        Ca eugenie, ca drepti, martiri sau sfinti astea intra la categoria „nu vital”.

        Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 9:41 pm

        saccsiv,

        implinirea numarului doar din randurile martirilor, mucenicilor si sfintilor

        Apreciază

    • el said, on septembrie 5, 2017 at 2:27 pm

      mircea.v

      nici eu nu sunt de accord ca pe diavol NU il intereseza REDUCEREA populatiei( un nr. prea mare anticrist NU POATE controla )

      in alta ordine de idei :”La cipul mama daca e cu forta nu se pune.” __ NU e chiar asa , des niste Parinti Sfinti au zis asta , altii au spus ca anticrist in ultima parte a domniei lui VA SILI PE TOTI sa i se inchine si sa ia pecetea( care inseamna inchinare IREVERSIBILA la diavol, IMPOSIBILITATEA POCAINTEI).

      ca daca ar fi asa NU ar mai pleca Biserica in pustie, ar fi de ajuns sa stea toti in cetate si „s-ar mantui” si asa cu „JUSTIFICARI” de asteaFUTILE si DRACESC de PERVRES-VICLENE : lasa ca daca ma sileste NU se pune !

      AMARNICA AMGIRE ! Cu ea VOR CADEA in iad in verema lui anticrist ULTIMII crestini dintre cei ce se cred treji crezand ca fac „bine” de nevoie si scuzandu-se ca au ajuns „FARA sa vrea” in situaitia asta si ca deci … „nu se pune” !!

      Asta e ULTIMA si cea mai de pe urma dintre INSELARILE vremii lui anticrist :
      sa fii NESIMTIT si sa NU iei masurile are se impun crezand ca daca te prinde( ca ai fost NESIMTIT si NU AI ASCULTAT SA FUGI ) si pune pe tine cu forta pecetea, tu ai fi sarmanul de tine „violat” si deci „nevinovat” … ULTMII CRESTINI care vor garnisi VESNIC imparatia IADULUI cu justificarea” asta VOR CADEA !

      cu pecetea pe tine cu sau FARA voia ta pecetluit RAMAI si ORICINE ARE PECETE NU SE MANTUIESTE scrie Apocalipsa …dar s-au gasit azi „sfintite” „DEROGARI” si de la acese ULTIME cuvinte ale Duhului Sfant ….

      cumva plac „chichiztele” si cerdeti ca daca unii Parinti AU GRESIT cu asta si s-au mantuit totusi ( NEPECETLUITI fiind macar si silit) , asa veti pati si voi daca va veti gasi „SCUZA” sa NU asculatati Scriptura pe motiv ca ascultati de ei ( ____ ca nu este om( fie el si Sfant) care sa NU greseasca, Dreptatea Ta este DREPTATE in veac si CUVANTUL tau ADEVARUL !!!) si ajungeti sa fiti PECETLUITI „cu sila” !

      vise placute deci, nu e chiar asa grav nici vremea lui anticrist deci, ca au aparut si „DEROGARI ” ( tot ca alea cu „ereticii sunt ERETICI, ne delimtam de ei, dar mai au „har” cu „iconomia” ) …. daca chiar nu scapi NEPECETLUIT ( chipurile cu SILA”) tot te mantuiesti !!! E si asta o „iconomie” …dar A INSELARII DEMONICE celei mai de pe urma !

      Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 8:14 pm

        el,

        nu vorbesc de nesimtiti aici. Pentru ca oricum, nesimtitul, nu poate ajunge in situatia asta. Nesimtitul nu renunta la tot ce e lumesc. La absolut tot. Cand se ajunge la forta, deja trebuie sa fi trecut de etapa cand mai aveai casa, servici, puteai cumpara sau vinde… E vorba de cel ce face tot ce tine de el, si totusi e prins si cipuit cu forta. Ca asa e, in ultimii 3,5 ani e si cu forta. Parintele Justin este intrebat:

        „Părinte, dar celor care vor fi pecetluiţi forţat li se socoteşte lepădare?”

        Si raspunde:

        „Foarte puţini vor scăpa nepecetluiţi, dar dacă vom fi pecetluiţi cu forţa nu noi vom răspunde, ci ei. Important e să nu cedezi şi să ştii să mori martir. Asta este important.”

        Ma gandesc ca orice om care nu a vrut pecete deja este f mare. A renuntat la tot ce e lumesc, adica la „a cumpara sau vinde”, la casa, la tot, la tot. Acest om are incredere absoluta in Dumnezeu, si arata prin fapta acest lucru. E incercarea incercarilor si totusi el alege sa nu primeasca pecetea. Adica, deja nu mai sta la el in casa in fotoliu privind la meciul de fotbal, in asteptarea cipuitorilor. Deja nu mai are nimic in afara de Dumnezeu. Eu zic ca e mare lucrul asta.

        Tu crezi ca unul din asta daca e prins si cipuit cu forta ajunge in iad?

        Pasajele din Biblie sant astea:

        „9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
        10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
        11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ”

        Tu spui:
        „ORICINE ARE PECETE NU SE MANTUIESTE scrie Apocalipsa”

        Nu scrie asa. Scrie „primeste”, nu ” are”. In Bibliile 1914 si 1684 se spune „ia”. Eu zic ca e o diferenta.
        Merg pe mana Parintelui Justin.

        Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 5, 2017 at 9:13 pm

        el,

        zici ca „un nr. prea mare anticrist NU POATE controla”.

        DIn momentul in care esti cipuit, vei fi controlat practic de un calculator. Crezi ca pentru un calculator este greu sa controleze 1, 10, sau 100 de miliarde de roboti?

        Eu zic ca e cam acelasi lucru, pt performantele de acum si de atunci ale tehnicii de calcul.

        Apreciază

      • Ioana said, on septembrie 6, 2017 at 10:45 am

        Saccsiv, ma bucur ca il lasi pe fratele el sa comenteze, eu cred ca l-ai inteles putin gresit … sa nu uiti ca la un moment dat spuneai ca lui el i-ai lasat comentariile pentru ca are ceva de spus, fata de alti „rascolnici” mandricei 😀

        de aici: https://saccsiv.wordpress.com/2017/06/04/de-ce-teroristii-sunt-omorati-si-nu-capturati-cum-de-li-se-gasesc-mereu-actele-de-identitate/#comment-353623

        keep calm, tot frati suntem, chiar daca ne mai zgariem 🙂

        Important e sa primim intreg Adevarul! cei cu inima curata il vor primi… si chiar daca vor mai cadea, se vor ridica si vor marturisi pana in sfarsit!

        da, frate el, antihristul nu e o gogoasa, pecetluirea va fi facuta in numele lui, iar deja toate oile se mana in staulului lui, amintiti-va de rugaciunea ecumenista a lui Trump si de intalnuirea tinerilor viitori admiratori ai lui antihrist la iasi…

        si va trebui sa plecam in pustie, nici macar sa nu stim cum arata chipul lui si cum se vor pune acele peceti sa nu vedem! Sa ii acopere Maica Domnului pe toti crestinii vremurilor din urma, care vor fi Mireasa lui Hristos alungata in pustie…

        eu simt ca nu mai pot uneori sa traiesc in cetatile astea desfranate de orase si sate, pline de duhul lui antihrist> popo ecumenisti si ploaie de sminteli cum nu au fost de la Facerea Lumii, dar deocamdata mai incercam si noi sa transmitem, ca sa mai inteleaga cei ce inca il cauta pe Dumnezeu

        uneori ma intreb, oare cand va fi momentul sa plecam in pustie… e bine sa plecam din timp? sau sa asteptam niste evenimente mai urgente ca sa fugim, sau treptat sa ne retragem la margini de localitati, in zone mai singuratice , cabane, bordeie in zone de munte si de acolo sa plecam mai departe….

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 6, 2017 at 11:07 am

        Ioana

        Dar eu l-am lasat mereu sa comenteze. El n-a fost mereu cuminte.

        Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on septembrie 6, 2017 at 12:04 pm

        mircea.v

        in Apocalipsa capitolul 9 avem asa:

        15. Si au fost dezlegati cei patru ingeri, care erau gatiti spre ceasul si ziua si luna si anul acela, ca sa omoare a treia parte din oameni.
        16. Si numarul ostilor era de douazeci de mii de ori cate zece mii de calareti, caci am auzit numarul lor.
        17. Si asa am vazut, in vedenie, caii si pe cei ce sedeau pe ei, avand platose ca de foc si de iachint si de pucioasa; iar capetele cailor semanau cu capetele leilor si din gurile lor iesea foc si fum si pucioasa.
        18. De aceste trei plagi: de focul si de fumul si de pucioasa, care iesea din gurile lor, a fost ucisa a treia parte din oameni.

        interesant este ca la capitolul 13, dupa aceea, se vorbeste de pecetluire:

        3. Si unul din capetele fiarei era ca injunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecata si tot pamantul s-a minunat mergand dupa fiara.
        4. Si s-au inchinat balaurului, fiindca i-a dat fiarei stapanirea; si s-au inchinat fiarei, zicand: Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea?
        5. Si i s-a dat ei gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni.
        6. Si si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui si cortul Lui si pe cei ce locuiesc in cer.
        7. Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul.
        8. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui injunghiat.
        9. Daca are cineva urechi – sa auda!
        10. Cine duce in robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie sa fie ucis de sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor.

        iar mai departe spune ca fiara cu coarne de miel ii va face pe oameni sa se inchine fiarei dintai, aici cred ca e vorba de cazaturile ecumeniste care vor ademeni cu „binele general”

        11. Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur
        12. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
        13. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor,
        14. Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata.
        15. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.

        nu uitati ca robii lui Dumnezeu, cei care vor avea credintra, nu vor putea fi pecetluiti! vor fi mucenici… sa nu uitam ca cei scrisi in Cartea Vietii vor fi insemnati de Dumnezeu si nu se vor putea atinge de ei sa le puna pecetea, atunci ii vor omori,

        dar trebuie sa fugim… cine se poate socoti pe sine vrednic? daca nu are suficienta credinta si atunci il pecetluiesc, pentru ca fiind caldicel, va fi scuipat afara!

        conteaza tinerea Credntei si pe cat posibil, pazirea poruncilor? vrednici vom fi oare? sau caldicei?

        Apreciază

      • Ioana said, on septembrie 6, 2017 at 12:10 pm

        CAPITOLUL 7
        Pecetluirea a o suta si patruzeci si patru de mii din semintia lui Israel.

        1. Dupa aceasta am vazut patru ingeri, stand la cele patru unghiuri ale pamantului, tinand cele patru vanturi ale pamantului, ca sa nu sufle vant pe pamant, nici peste mare, nici peste vreun copac.
        2. Si am vazut un alt inger care se ridica de la Rasaritul Soarelui si avea pecetea Viului Dumnezeu. Ingerul a strigat cu glas puternic catre cei patru ingeri, carora li s-a dat sa vatame pamantul si marea,
        3. Zicand: Nu vatamati pamantul, nici marea, nici copacii, pana ce nu vom pecetlui, pe fruntile lor, pe robii Dumnezeului nostru.
        4. Si am auzit numarul celor pecetluiti: o suta patruzeci si patru de mii de pecetluiti, din toate semintiile fiilor lui Israel:
        5. Din semintia lui Iuda, douasprezece mii de pecetluiti; din semintia lui Ruben, douasprezece mii; din semintia lui Gad, douasprezece mii;
        6. Din semintia lui Aser, douasprezece mii; din semintia lui Neftali, douasprezece mii; din semintia lui Manase, douasprezece mii;
        7. Din semintia lui Simeon, douasprezece mii; din semintia lui Levi, douasprezece mii; din semintia lui Isahar, douasprezece mii;
        8. Din semintia lui Zabulon, douasprezece mii; din semintia lui Iosif, douasprezece mii; din semintia Veniamin, douasprezece mii de pecetluiti.
        9. Dupa acestea, m-am uitat si iata multime multa, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul si semintiile si popoarele si limbile, stand inaintea tronului si inaintea Mielului, imbracati in vesminte albe si avand in mana ramuri de finic.
        10. Si multimea striga cu glas mare, zicand: Mantuirea este de la Dumnezeul nostru, Care sade pe tron, si de la Mielul.
        11. Si toti ingerii stateau imprejurul tronului batranilor si al celor patru fiinte, si au cazut inaintea tronului pe fetele lor si s-au inchinat lui Dumnezeu,
        12. Zicand: Amin! Binecuvantarea si slava si intelepciunea si multumirea si cinstea si puterea si taria fie Dumnezeului nostru, in vecii vecilor. Amin!
        13. Iar unul dintre batrani a deschis gura si mi-a zis: Acestia care sunt imbracati in vesminte albe, cine sunt si de unde au venit?
        14. Si i-am zis: Doamne, Tu stii. El mi-a raspuns: Acestia sunt cei ce vin din stramtorarea cea mare si si-au spalat vesmintele lor si le-au facut albe in sangele Mielului.
        15. Pentru aceea sunt inaintea tronului lui Dumnezeu, si Ii slujesc ziua si noaptea, in templul Lui, si Cel ce sade pe tron ii va adaposti in cortul Sau.
        16. Si nu vor mai flamanzi, nici nu vor mai inseta, nici nu va mai cadea soarele peste ei si nici o arsita;
        17. Caci Mielul, Cel ce sta in mijlocul tronului, ii va paste pe ei si-i va duce la izvoarele apelor vietii si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor.

        Apreciază

      • Ioana said, on septembrie 6, 2017 at 12:24 pm

        mircea.v

        in Apocalipsa , si alti Sfinti Parinti spun, ca NU VOR PUTEA sa le puna semnul celor credinciosi, nu ca DACA II VOR PECETLUI, nu se pune, eu una zic. ori e laie ori balaie, daca e pecetluit, e pentru ca era de pecetluit, pentru ca isi avea credinta doar in minte, nu si in inima… caci cei caldicei vor fi scuipati afara… asa ca fuguta la pocainta si la urmat invataturii sfintilor parinti, nu va culcati pe o ureche!

        „Pentru aceasta ne porunceşte Domnul în Sfânta Evanghelie de la Matei, zicând: «Căutaţi să nu vă înşele cineva pe voi». Şi atâta se va mândri înşelătorul, că va face multe feluri de năluciri cu vrăji şi cu farmece şi se va arăta prefacându-se că se suie la cer şi-l vor lua dracii şi-l vor purta prin văzduh. Apoi va face, cu năluciri, că omoară şi înviază, făcând pe slujitorii lui a face cele poruncite cu multă frică şi cutremur. Atunci va trimite prin munţi, prin peşteri şi prin crăpăturile pământului pe dracii lui, spre a căuta pe cei fugiţi şi ascunşi de frica lui, cei care nu au voit să se pecetluiască.

        Si dacă vor veni pentru a se pecetlui, bine, iar de nu, cu atâtea pedepse îi va munci, de care nu s-au mai pomenit şi nici nu s-au mai auzit în veac. Căci cu aşa de cumplite munci îi va munci, încât numai de s-ar gândi cineva la ele, cu totul s-ar înfricoşa şi cutremura………..

        Fericiţi vor fi aceia, care vor birui pe nelegiuitul antihrist, că aceşti mucenici se vor cinsti cu mult mai mult decât cei dintâi mucenici. Pentru că cei mai dinainte mucenici au biruit pe slujitorii lui antihrist (oameni), iar aceştia îl vor birui pe însuşi antihrist (Satana). Atunci toţi, care se vor arăta slujitori râvnitori ai lui Hristos, se vor cinsti şi se vor încununa de înseşi mâinile lui Hristos, Dumnezeu Atotţiitorul.”


        „9. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,
        10. Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei N-AU PRIMIT IUBIREA ADEVARULUI, ca ei să se mântuiască.
        11. Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
        12. Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.” (Epistola a doua către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel – Capitolul 2)

        Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 6, 2017 at 1:23 pm

        Ioana,

        ce e la cap 7 nu are legatura cu ce vorbim noi aici.

        Apreciază

      • Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 8:45 pm

        Saccsiv – Weblog
        IMPORTANTA IERTARII: Un preot nu l-a iertat pe fostul sau prieten mirean si astfel a ajuns sa se lepede chiar inainte de a lua cununa muceniciei …
        https://saccsiv.wordpress.com/2012/02/09/61importanta-iertarii-un-preot-nu-l-a-iertat-pe-fostul-sau-prieten-mirean-si-astfel-a-ajuns-sa-se-lepede-chiar-inainte-de-a-lua-cununa-muceniciei/comment-page-1/

        Apreciază

  7. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, i….: […]

    Apreciază

  8. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, i….: […]

    Apreciază

  9. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, i…: […]

    Apreciază

  10. Mihail said, on septembrie 6, 2017 at 1:55 pm

    va mai amintiti de coperta revistei the economist? acolo aparea flautul fermecat.acum parca incep sa inteleg

    Apreciază

  11. mircea.v said, on septembrie 7, 2017 at 10:06 am

    Ioana,

    unde zice in Apocalipsa ca cei credinciosi nu vor putea fi insemnati?
    Da te rog un exemplu si de un Sfant parinte.

    Apreciază

    • Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 10:07 pm

      „La venirea marilor nenorociri în vremurile lui antihrist vor înălţa rugăciune fierbinte lui Dumnezeu toţi credincioşii adevăraţi. Ei vor chema ajutorul, apărarea, harul lui Dumnezeu spre întărire şi povăţuire. Propriile puteri ale oamenilor, chiar şi ale celor credincioşi Domnului, nu sunt destule pentru a se opune puterilor aliate ale îngerilor căzuţi şi ale oamenilor, care vor acţiona cu înverşunare şi disperare, presimţind sfârşitul lor apropiat. Harul Dumnezeiesc, umbrind pe aleşii lui Dumnezeu, VA FACE AMAGIRILE INSELĂTORULUI ZADARNICE PENTRU EI , înverşunările lui – neînspământătoare, iar minunile lui – neînsemnate; le va dărui curajul de a mărturisi mântuirea oamenilor de către Mântuitor şi de a-l demasca pe mincinosul mesia, care a venit spre pierzania oamenilor; îi va ridica pe eşafoduri, ca pe tronuri împărăteşti, ca la sărbătoarea nunţii”.Dumnezeu “chiar şi în vremurile lui antihrist îşi va îndruma robii Săi şi le va pregăti lor locuri şi mijloace de mântuire, cum este scris în Apocalipsă…”. Sfantul Ignatie Briancinov

      Apreciază

    • Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 10:11 pm

      Sfântul Ignatie Briancianinov:

      „La venirea marilor nenorociri în vremurile lui antihrist vor înălţa rugăciune fierbinte lui Dumnezeu toţi credincioşii adevăraţi. Ei vor chema ajutorul, apărarea, harul lui Dumnezeu spre întărire şi povăţuire. Propriile puteri ale oamenilor, chiar şi ale celor credincioşi Domnului, nu sunt destule pentru a se opune puterilor aliate ale îngerilor căzuţi şi ale oamenilor, care vor acţiona cu înverşunare şi disperare, presimţind sfârşitul lor apropiat. Harul Dumnezeiesc, UMBRIND PE ALEȘII lui Dumnezeu, VA FACE AMĂGIRILE INȘELĂTORULUI ZADARNICE PENTRU EI , înverşunările lui – neînspământătoare, iar minunile lui – neînsemnate; le va dărui curajul de a mărturisi mântuirea oamenilor de către Mântuitor şi de a-l demasca pe mincinosul mesia, care a venit spre pierzania oamenilor; îi va ridica pe eşafoduri, ca pe tronuri împărăteşti, ca la sărbătoarea nunţii”.Dumnezeu “chiar şi în vremurile lui antihrist îşi va îndruma robii Săi şi le va pregăti lor locuri şi mijloace de mântuire, cum este scris în Apocalipsă…”.

      Apreciază

  12. clement said, on septembrie 7, 2017 at 2:54 pm

    Cred ca trebuie sa intelegem fenomenul impunerii vaccinarii in masa si sa masuram gravitateas consecintelor acestei acctiuni.
    Milioane de persoane sunt vaccinate fara acordul lor. Ma refer la copiii aflati in orfelinate, la batranii din azile si la puscariasi. Pe acestia nu ii protejeaza nimeni si doar rugaciunile noastre ii pot ajuta.
    Nu stiu ce avantaje financiare au medicii romani vaccinatori, dar stiu ca in Franta, pentru 20 de vaccinari, un medic primeste 140 de euro. Pentru gerarea dosarului personal medical, prima este de 525 euro.
    https://interetpourtous.com/2016/05/14/les-vaccins-les-medecins-recoivent-des-primes-pour-nous-vacciner-pourquoi/
    Pentru prescrierea de noi medicamente sau inchirierea unor dispozitive medicale (ex. aparate pentru sustinera respiratiei celor care sufera de apnee nocturna), primele sunt substantiale.
    Colosii farmaceutici isi fac griji, in primul rand, pentru milioanele de persoane fara domiciliu fix, pentru nomazii care pot scapa planului lor dement.
    Rezistentii sedentari sunt recenzati informatic, urmariti si la prima ocazie, cu sau fara voia lor, sunt vaccinati si eventual nanocipati.
    In permanenta se fac cercetari si testari pentru producerea de noi vaccinuri ale caror efecte, omenirea le va vedea in anii urmatori. De ce credeti ca s-a militarizat Institutul Cantacuzino?
    In curtea unui mare spital universitar din Anvers, 66 de containere au fost instalate pentru a fi testat un nou vaccin impotriva poliomielitei si a altor vaccinuri despre care nu s-au dat informatii publicului curios si contrariat.
    Sute de adulti, apatinand unor grupuri etnice diferite, domiciliati in special in Olanda (testul spuneau ca vizeaza cetateni danezi..) au fost supusi unui test”psihologic”, selectati pe criterii necunoscute si incarcerati in containere, pentru a nu avea contact cu exteriorul, din cauza riscului de contaminare.
    Operatiunea este finantata de fundatia Bill Gats.
    Zilnic, probele biologice ale subiectilor sunt trimise pentru analiza in Statele Unite.
    De produsele testate pe adulti vor beneficia copiii sub 5 ani din Siria, Pakistan, Afganistan si Africa Centrala.
    La Louvain se fac cercetari pentru crearea unui vacccin impotriva maladiei Ebola. Nu stim pe cine se fac testarile.
    https://www.rtbf.be/info/belgique/detail_poliopolis-un-loft-story-medical-a-anvers?id=9580074
    Romanii, in acest context apocaliptic, vor gasi totusi o cale de protejare a aproapelui. Vor perpetua sanatoasa traditie a daruirii plicului caci nu-i asa, „dar din dar se face Raiul”. Nu cred ca doctorii se vor simti jigniti.
    Strategia se impune, caci cauza este nobila.

    Apreciază

  13. Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 7:59 pm

    mircea.v

    In Apocalipsa cand se spune de numele celor trecuti in Cartea Vietii si la cap. 7, cand vorbeste de cei pecetluiti de Dumnezeul cel Viu, e vorba de toate neamurile, cei alesi nu vor putea fi pecetluiti, pentru ca vor avea credinta fierbinte si vor rabda pana la sfarsit…

    si Parintele Nicolae Gurianov – Sarea Pamantului: Oamenii care nu vor vrea pecetea vor fi reperati din avioane-elicoptere iar cand acestea vor ateriza in poiana, gardienii vor vedea tufisuri in locul oamenilor. Ii vor comunica lui Antihrist ca oamenii au disparut si in locul lor sunt tufisuri. Acesta le va spune ca sunt oamerni si sa le puna pecetea la varf. Atunci cand vor vrea sa faca aceasta, Dumnezeu va transforma tufisurile in copaci inalti iar gardienii nu vor putea ajunge la varf. Vor fi acoperaminte puternice de scapare de la Hristos pentru CEI CE SE VOR RUGA si CU DINADINSUL nu vor accepta pecetea. Dupa primirea pecetii ____NU mai este iertare.

    –- in plus cred ca antihristul va dori ca oamenii sa accepte pecetea de buna voie, numarul fiarei e inchinare la diavol, insasi punerea pe mana sau frunte, nu va fi nevoie de vreun ritual de inchnare sau ceva, ci acceptarea semnului diavolului – pentru a putea cumpara sau vinde … iar stim prea bine cine guverneaza produsele de pe piata…. insasi sistemul e o religie antihristica, cum spune Sfantul Ermoghen,de aceea diavolul va vrea sa se asigure si de CONSIMTAMANT, Ca asa e si la actele cu cip, nu iti apartine, daca nu semnezi pentru el… *Sfatul Ermoghen al Toblskului si Siberiei spune ca locul lui Mamona va fi preluat de STAT)

    de aceea zic, SA NU FIE O AMAGIRE,UNII SLABI DE INGER sa se amageasca si sa si faca fel de fel de scuze inchipuite doar ca sa nu fuga in pustie, sa nu intre ca Noe in tainica pustie a mantuirii, sa nu plineasca poruncile,sa nu studieze pe Sfintii Parinti, sa nu isi insuseasca invatatura lor si sa nu se roage fierbinte!

    RUGĂCIUNEA STAREȚILOR DE LA OPTINA ÎMPOTRIVA PECETLUIRII CU SEMNUL LUI ANTIHRIST

    — Doamne lisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte‐ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă‐ne pe noi şi pe toți dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi. Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica lui Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă‐ne, Doamne, MAI BINE SĂ PĂTIMIM ȘI SĂ MURIM pentru sfânt numele Tău şi Credința cea adevărată, DECÂT să ne lepădăm de Tine şi SĂ PRIMIM SEMNUL mârşavului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă‐ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură‐Te de noi. Doamne, în ziua înfricoşătoarei Tale Judecăți. Amin.

    -deci Sfintii Parinti spun ca e mai bine sane chinuim si sa murim decat sa primim semnul, eu zic ca asa ceva nu exista, Dumnezeu nu va ingadui insemnarea cu forta, dar nci diavolului nu i-ar conveni, el vrea de bunavoie sa fim ai lui de aceea este MAMONA-IUBIRE DE arginti,CEI CARE VOR AVEA PATIMA IUBIRII DE ARGINTI, VOR PRIMI PECETEA PENTRU A PUTEA cumpara si vinde…

    =dar merg ca pe ideea ca diavolul vrea consimtamantul, asa ca nu va fi foarte Interesat de pecetluirea cu forta, dar va fi interesat de INTIMIDARE SI FORTARE pentru acceptarea pecetei Sa nu fie o piatra de poticnire aici si multi sa isi zica ca se pot pocai, dar nu! se spune ca vor pieri toti cei ce n-au iubit Adevarul! eu asa interpretez si pasjul despre cei caldicei… pentru ca nu au avut suficienta credina, ei vor primi in cele din urma pecetea, desi inainte trambitau sus si tare ca nu o vor lua…. Astfel va fi ca EXACT CUM AU FOST DUSI IN VECHIME CRESTINII IN FATA IDOLATRILOR: CELOR CARORA NU LE ERA FRICA li s-a dat CUNUNA MUCENICIEI, cei fricosi s-au lepadat,jertfind idolilor de teama chinurilor….

    nu stiu exact ce logica are cel de pe acvilaortodoxa dar cred ca e ceva de genul:

    __„Iar semnul se va primi EXCLUSIV PRIN VOINTA OMULUI, PRIN LIBERUL ARBITRU. Dumnezeu nu va ingadui insemnarea fortata. …Mi se pare o viclenie fara margini si o ofensa adusa Sfintei Treimi. Adica, am simtit, cumva, ca ei, cu inima stransa, sperau ca e posibil sa nu accepte semnul de buna voie, dar sa se trezeasca deodata insemnati. Apoi sa se intoarca spre Dumnezeu: “Uite, Doamne, eu nu am vrut, dar m-au prins astia si m-au insemnat. Deh, ce sa fac acum pot sa traiesc si eu cu oamenii, dar stii, Doamne ca nu am vrut!” Probabil ar fi in stare sa se culce o noapte pe o banca in parc, iar dimineata sa se trezeasca insemnati: “Iaca pozna! M-au insemnat. Si eu nu am vrut. Doamne stii, ca eu te am in suflet! Eeei, si acum sa merg sa cumpar ceva!” Ohooo, ce marsavie! Ce sperante desarte! Ce putina credinta! Ei cred ca il inseala pe seful de la serviciu. Uita ca aici e vorba de Creatorul nostru care le stie pe toate si de sufletul nostru nemuritor, CARE NU SE FURA, CI SE OFERA!

    Ei uita ca asta trebuie sa se intample, iar satana nu face decat ce ii ingaduie Dumnezeu! Dupa pecetluire vor urma vremurile cumplite de seceta si foamete, iar cei insemnati isi vor da seama ce au facut, isi vor smulge parul din cap si se vor cai amarnic ca si-au vandut sufletul necuratului. Dar in zadar! satana va rade de ei si se va bucura teribil de chinurile lor.”__

    Apreciază

  14. Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 8:15 pm

    Tot la parintele Elpidie: „Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca NIMIC NU VA PUTEA SALE FACA RAU si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.”

    Apreciază

    • Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 8:23 pm

      „13. Iar unul dintre batrani a deschis gura si mi-a zis: Acestia care sunt imbracati in vesminte albe, cine sunt si de unde au venit?
      14. Si i-am zis: Doamne, Tu stii. El mi-a raspuns: Acestia sunt cei ce vin din stramtorarea cea mare si si-au spalat vesmintele lor si le-au facut albe in sangele Mielului.” – Apocalipsa, 7

      Apreciază

  15. Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 11:13 pm

    mircea.v

    uite si parerea Cuviosului Părinte Paisie Aghioritul:

    – Părinte, dar dacă primeşti semnul fiarei din neştiinţă?
    – Spune mai bine, din indiferenţă. Care neştiinţă sau întunecime, dacă lucrurile sunt până la
    refuz simple şi clare? Chiar dacă omul nu le cunoaşte, e de datoria lui să se intereseze şi să le afle. Să
    presupunem că noi nu am ştiut şi din pricina asta am primit semnul. Atunci Hristos ne va spune:
    “Făţarnicilor! Faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, dar semnele vremilor nu puteţi!” (Mat. 16, 3). Acceptând
    semnul chiar şi din neştiinţă, omul pierde Harul Divin şi se supune acţiunii demonilor. Iată, atunci
    când preotul la Botez scufundă pruncul în apa sfinţită, copilul nu înţelege, dar coboară asupra lui
    Duhul Sfânt şi Harul Domnului se sălăşluieşte în el.
    http://www.glasulstramosesc.ro/Carti2/Staretii_despre_Vremurile_din_Urma.pdf pag 130
    (a zis bine fratele el, eu subscriu…)

    Apreciază

    • Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 11:25 pm

      si despre politicul corect:

      – Părinte, dar vor putea ei pune aceste peceţi cu forţa?
      – Până la asta ei nu vor ajunge din politeţe. Vor fi corecţi, aşa cum se şi cuvine unor europeni. Vor
      manifesta cea mai desăvârşită nobleţe! Poate că nu-i vor tortura pe oameni, dar neavând pecetea, totuna va fi
      imposibil de trăit. “Vouă vă vine foarte greu fără pecete, vor spune ei, dar dacă aţi accepta-o – nu aţi mai
      avea deloc probleme”. Chiar dacă omul va avea monede de aur sau dolari, nu le va putea folosi. De aceea,
      deprinzându-ne de pe acum cu un mod de viaţă simplu, cumpătat, vom putea supravieţui în acei ani.

      Apreciază

  16. Ioana said, on septembrie 7, 2017 at 11:15 pm

    PECETEA ÎNSEAMNĂ LEPĂDARE
    – Cu toate că evanghelistul Ioan Teologul a scris foarte clar în Apocalipsă despre acest semn,
    pecetea (Apoc. 13, 169), unii încă nu înţeleg bine ce e aceasta. Şi ce poţi să le spui? Din nefericire, poţi auzi
    foarte multe aberaţii ale aşa-zişilor gnostici contemporani. “Eu voi accepta buletinul cu trei de şase şi voi
    desena pe el o cruce” – spune unul dintre aceştia. Altul zice: “Eu voi primi pecetea pe frunte, dar am să
    sigilez deasupra o cruce”. Şi tot repetă o mulţime de prostii. Ei cred că se vor sfinţi astfel, în timp ce
    asemenea păreri sunt nişte amăgiri. Un Vlădică mi-a spus: “Eu, în paşaport, acolo unde trebuie să semnez,
    voi desena o cruce. De Hristos nu mă dezic: eu pur şi simplu sunt utilizatorul sistemului care mă
    deserveşte”. – “Bine, îi spun, d-ta, Vlădică, având în vedere statutul d-tale deosebit, vei pune o cruciliţă
    înaintea numelui. Altul, un arhimandrit, care la fel are un statut special, va desena şi el o cruciuliţă înaintea
    numelui său, dar pe oamenii simpli cum îi sfătuiţi să procedeze?” Murdăria nu se sfinţeşte. Apa curată îl
    primeşte pe Dumnezeu şi se face apă sfinţită. Însă urina nu poate deveni apă sfinţită. Da, piatra, prin
    minune, se preface în pâine, dar lucrurile murdare nu se sfinţesc. Rezultă că diavolul, antihristul, aflaţi ca
    130
    simbol în buletin, pe mână sau pe frunte, nu se sfinţesc, chiar dacă noi vom pune acolo o cruce.
    Puterea Cinstitei Cruci, a acestui Sfânt Simbol şi Dumnezeiescul Har al lui Hristos le avem numai
    atunci când păstrăm Curăţenia Sfântului Botez, prin care noi ne lepădăm de satana, ne dăruim lui
    Hristos şi primim semnul sfânt – pecetea darului Sfântului Duh”. Pe când ei, ca să vezi, pun totul pe
    seama logicii (atât de simple, în fond)!.. Punem alături o cruciuliţă şi gata – totul e în regulă! Pe când noi
    ştim că deşi Apostolul Petru s-a lepădat de Hristos numai în aparenţă, oricum aceasta a fost
    considerată lepădare (dezicere). Ei, acceptând pecetea antihristului, se leapădă de pecetea Domnului,
    pe care au primit-o la Sfântul Botez, şi încă mai au îndrăzneala să spună că-L au pe Hristos!
    – Părinte, dar dacă primeşti semnul fiarei din neştiinţă?
    – Spune mai bine, din indiferenţă. Care neştiinţă sau întunecime, dacă lucrurile sunt până la
    refuz simple şi clare? Chiar dacă omul nu le cunoaşte, e de datoria lui să se intereseze şi să le afle. Să
    presupunem că noi nu am ştiut şi din pricina asta am primit semnul. Atunci Hristos ne va spune:
    “Făţarnicilor! Faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, dar semnele vremilor nu puteţi!” (Mat. 16, 3). Acceptând
    semnul chiar şi din neştiinţă, omul pierde Harul Divin şi se supune acţiunii demonilor. Iată, atunci
    când preotul la Botez scufundă pruncul în apa sfinţită, copilul nu înţelege, dar coboară asupra lui
    Duhul Sfânt şi Harul Domnului se sălăşluieşte în el.

    PECETEA ÎNSEAMNĂ LEPĂDARE – si sa fie ce e da, da, si ce e nu, nu

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.