SACCSIV – blog ortodox

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI si a impielitatei EVOLUTII

Posted in KABBALAH by saccsiv on septembrie 1, 2017

Sursa religioasa a big-bangului si a impielitatei evolutii

Un articol scris de Petru Golesteanu

Ar fi oare vreo surpriza sa aflam ca in spatele asa-zisului big-bang si a miliardelor de ani de cind s-a “intamplat” acel eveniment “magic” este o anume religie, si nu doar o expresie metaforica a omului cazut departe de Dumnezeu? Deci, dincolo de intelegerea duhovniceasca in legatura cu influenta malefica a diavolului, ce duce la concluzia fireasca a indentificarii sursei malefice, printr-o cercetare relativ simpla a istoriei se poate gasi SURSA PRECISA a raului. Aceasta sursa o gasim identificata in paginile cercetate (detaliile la sfarsitul articolului), ce nu sunt Ortodoxe, dar amanuntele punctate sunt usor verificabile. Vom incerca sa analizam, cite putin, aceste citeva lucruri.

Asadar:

 

Primul fapt este acesta. Scenariul originii, asa cum este opintit de catre stabilimentul stiintific oficial (heliocentrismul, relativitatea, big-bangul, 15 miliarde de evolutie, universul in expansiune, etc.) isi are radacinile in secolele I, al XIII, al XVI, si al XX, si anume in religia… CABALISTICA!  

 

Asadar, aproape imediat ce Hristos a Inviat, aceia au inceput sa inventeze mitologia mai sus-numita, pentru ca NU puteau si NU vor putea justifica uciderea Celui Care a venit mai intai pentru ei! Este asa de evident ca Vechiului Testament s-a asternut ca o pregatire a Invierii si o asteptare a Mantuirii! Din acele timpuri pina in prezent, toate inspiratiile dracesti s-au lipit de acesti oameni asa de avizi in a accepta negrele inspiratii, demonstand ratacirile lor, si apoi rescriindu-le secole de-a rindul… Bineinteles ca multe alte lucruri au fost modificate conform caderii ultime: Sfintele Scripturi “s-au transformat” in Talmud, oferind “ajutor” sectarilor de tot felul ce cindva au cazut de la Biserica Ortodoxa, pentru a mentine si chiar a creste distanta falsilor crestini de Adevar! Asadar, citeva detalii in legatura cu sursa numita in al doilea paragraf:

 

Nechunya ben HaKana din primul secol, Cabalist, a afirmat ca de stii cum sa folosesti cele 42 de litere ale lui Dumnezeu, poti descifra timpul de la crearea universului si a omului. El estima ca varsta universului este de 15,3 miliarde de ani, si asta acum 2000 de ani, deci chiar timpul pe care astrofizicienii moderni l-au gasit nu demult…

 

E ceva!!! Deci prin cautari la intamplare, spre a gasi “numele” lui Dumnezeu, se va ajunge la un calcul real al timpului ce a trecut de atunci, de la creatie??? Si apoi se afla ca acel timp este de ceva mai mult de 15 miliarde de ani? Vai de noi!!! Intregul demers “stiintific”, ce se invata in scoli, e de fapt un joc de noroc, pe numele lui de Cabala. Asa ca si cabalistii din timpul nostru isi au radacinile ancorate in acest misticism “original”.

Deci sa continuam: ce ii animeaza spiritual pe oamenii de stiinta precum si pe sefii lor producatori ai bombei atomice, ii face si foarte indrazneti: Einstein, Fermi, Bohr, Oppenheimer si toti ceilalti au distorsionat atit intelegerea lumii materiale cit si posibilitatea de a intelege existenta stapanilor lor cei invizibili. Unul dintre acesti specialisti in matematica si stiinta moderna, Schroeder, ce era bagat pina peste urechi in religia asta a mortii, spunea:

 

Nachmanides the kabbalist…says that although the days [of Genesis I] are 24 hours each, they contain ‘kol yemot ha olam’ –all the ages and all the secrets of the world…. Nachmanides says:  There’s only one physical creation, and that creation was a tiny speck…. As this speck expanded out, this substance–so thin that it has no essence– turned into matter as we know it…. The moment that matter formed from this substanceless substance, time grabs hold…. Einstein’s…E=MC2, tells us that energy can change into matter. And once it changes into matter, time grabs hold… This moment of time before the clock begins for the Bible lasted about 1/100,000 of a second. A minuscule time. But in that time, the universe expanded from a tiny speck to about the size of the solar system. From that moment on we have matter, and time flows outward.

 

„Nachmanides cabalistul zicea ca desi zilele din Geneza (Facere) sunt de 24 de ore fiecare, ele contin tot timpul si secretele lumii… Nachmanides mai spune ca era doar o singura creatie fizica, si acea creatie era un fir (particica) de materie… si acest fir s-a expandat (chiar daca era asa de mic incit nu avea nici o esenta) transformandu-se in materia pe care o stim…” Si intr-un final al acestei transformari, cind materia s-a format din aceasta substanta fara de substanta, apare timpul, care incepe sa curga, etc. etc. etc.

 

Kabbalist Schroeder himself embraces and furthers the Kabbalist Rabbi’s „creation scenario” this way: „Let’s look at the development of time, day by day, based on the expansion factor [1 million times 1 million from start till now]…. The calculations come out to be as follows:

 

Cabalistul Schroeder insusi imbratiseaza si da mai departe acest scenariu al creatiei: sa ne uitam la “cresterea” in timp, zi dupa zi, bazata pe un factor exponential de 1 milion si calculul iese cam asa:

 

The first Biblical day lasted 24 hours…But…from our perspective it was 8 billion years.

 • The second day of 24 hours…was 4 billion years.
 • The third day…was two billion years.
 • The fourth day…1 billion years.
 • The fifth day…1/2 billion years.
 • The sixth day…1/4 billion years

Then you add it up [Schroeder continues] and you get 15 3/4 billion years …the same as modern cosmology allows….”

 

Deci insumand cifrele de mai sus (prima zi, din perspectiva cabalista, rezulta a fi de 8 miliarde de ani, a doua zi de 4 miliarde de ani, a treia zi de 2 miliarde de ani, etc. etc.) ajungem la 15 miliarde si ceva de ani, acelasi numar de ani ce rezulta din cosmologia moderna…

Tot mai multi oameni de stiinta si cercetatori urmeaza pe mai departe aceste initiative “inspirate”, pentru ca propaganda contemporana are nevoie de multa carne de tun. Dar orice ar fi “dovada” stiintifica a miliardelor de ani, ea NU trebuie niciodata provocata. Si tot asa, sursa religioasa précis nominalizata trebuie complet negata, pentru ca “stiinta” spune cu exactitate maxima (!) cum ca atitea miliarde de ani au trecut… Contemporanii iudei ai Mantuitorului pe acest Pamant ar fi trebuit sa Il urmeze, nu sa Il crucifice. Dar daca tot L-au omorat, au cautat sa justifice crima prin multe siretlicuri: istorice si religioase (prin stergerea pasajelor incriminatoare din Vechiul Testament), filosofice (prin introducerea de motive de natura speculativa), artistice (prin directionarea materiala si umana in detrimentul celei spirituale), educationale (prin gaselnite total ne-stiintifice), spiritiste (prin inventarea islamului ca virf de lance impotriva Ortodoxiei) etc.

Din aceste pagini (http://www.fixedearth.com/kabbala-1.html, http://www.fixedearth.com/kabbala-2.html, etc) mai gasim si numeroase fragmente referitoare la istoria siretlicului legat de “cosmologia” pur materiala din manualele scolare si alte surse informative. Ce au in comun aceste lucruri? Timpul cind au fost pregatite pentru inselarea omului, acum aproape 2000 de ani, si numele religiei, Cabala, ce ofera acest punct de vedere ! Se mai ating urmatoarele puncte importante: falsa rotatie a Pamantului in jurul unei imaginare axe, falsa revolutie a Pamantului in jurul Soarelui, falsificarea a numeroase imagini atribuite cosmosului si inventarea teoriei evolutiei ce duc toate la NEGAREA EXISTENTEI LUI DUMNEZEU, Acel Dumnezeu Care este si Om in acelasi timp, si Care a stabilit Biserica Sa pentru a noastra Mantuire!

Comentariu saccsiv:

BOMBA ATOMICA – detalii despre savanti:

HIROSHIMA si NAGASAKI – VERSIUNEA NECENZURATA: Cum BOMBA ATOMICA EVREIASCA a spulberat in 9 secunde CATOLICII din Japonia

Cititi va rog si:

Analiza documentarului “THE PRINCIPLE”. Un articol interzis celor DAȚI CU SMIRGHEL PE CREIERI

Versurile despre IUDEI care au fost scoase in varianta politic corecta a PROHODULUI DOMNULUI

Sfantul Maxim Grecul spunea ca un evreu l-a invatat pe Mahomed ratacirile sale:

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

Cititi va rog si:

Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul?

La ce se închină musulmanii la Mecca? La o PIATRA NEAGRĂ dintr-un CUB NEGRU. Dar CUBUL NEGRU = Simbolul lui SATURN = DRACUL / Atenție: cub pe frunte au și evreii când se roagă

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on septembrie 2, 2017 at 12:15 am

  Toate culturile din lume, pe parcursul istoriei, au descris și pretins, existența unui Pământ plat staționar geocentric. Egiptenii, indienii, mayașii, chinezii, americanii nativi și literalmente fiecare civilizație antică de pe Pământ, a avut o cosmologie geocentrică a Pământului-plat. Înainte de Pitagora, ideea Pământului-bilă rotativ era inexistentă, și chiar după Pitagora, a rămas o viziune minoră obscură, până când peste 2000 de ani mai târziu, Copernic a început să revigoreze teoria heliocentrică.

  De la Pitagora, Copernic, Galileo, Newton și astronauții moderni, precum Aldrin, Armstrong și Collins, până la directorul NASA și marele comandor de grad 33 C. Fred Kleinknecht, părinții fondatori ai miturilor bilei rotative, toți au fost francmasoni! Faptul că atât de mulți membri ai acestei societăți secrete, care este cea mai mare și cea mai veche existentă, au fost toți co-conspiratori care au adus această „revoluție planetară” literală, este peste posibilitatea de coincidență și furnizează o dovadă a coluziunii organizate, în crearea și menținerea acestei înșelăciuni multi-generaționale.

  Citat din „Terra Firma” de David Wardlaw Scott: «Sistemul universului, așa cum a fost predat de astronomii moderni, fiind fondat în întregime pe teorie, pentru adevărul la care ei sunt incapabili să înainteze o singură dovadă reală, ei s-au fortificat singuri într-o conspirație a tăcerii, și refuzul de a răspunde oricăror obiecții care pot fi făcute la ipotezelor lor… Copernic însuși, care a relansat teoria filosofului păgân Pitagora, și marele său exponent Sir Isaac Newton, au mărturisit că sistemul lor cu un Pământ rotativ, era doar o posibilitate, și nu a putut fi dovedit prin fapte. Numai adepții lor sunt cei care l-au decorat cu numele unei «științe exacte», da, conform lor, «cea mai exactă dintre toate științele». Cu toate acestea, un astronom regal a spus odată către Anglia, vorbind despre mișcarea întregului sistem solar: «Problema este lăsată într-o stare foarte încântătoare de incertitudine, și voi fi foarte bucuros dacă cineva mă va putea ajuta să ies din ea». Ce poziție tristă pentru o «știință exactă», este aceasta! »

  Unii oameni susțin că nu există niciun motiv pentru o astfel de înșelăciune la scară-mare, și acel plat sau o bilă, nu face nici o diferență. Prin înlăturarea Pământului din centrul nemișcat al universului, acești masoni ne-au mutat fizic și metafizic, dintr-un loc de importanță supremă, într-unul de indiferență nihilistă completă. Dacă Pământul este centrul universului, atunci ideile lui Dumnezeu, ale creației și ale unui scop al existenței umane, sunt splendide. Dar dacă Pământul este doar una din miliardele de planete care se rotesc în jurul a miliarde de stele în miliarde de galaxii, atunci ideile lui Dumnezeu, ale creației și ale unui scop specific pentru Pământ și existența umană, devin foarte neplauzibile. Prin îndoctrinarea noastră pe ascuns, în cultul lor materialist științific al Soarelui, nu numai că pierdem credința în ceva dincolo de material, dobândim credință absolută în materialitate, superficialitate, statut, egoism, hedonism și consumism. Dacă nu există Dumnezeu, și toți suntem doar un accident, atunci tot ce contează cu adevărat sunt eu, eu, eu. Ei au transformat-o pe Madonna, Maica Domnului, într-o fată materialistă care trăiește într-o lume materialistă. Corporațiile lor bogate și puternice, cu logo-uri ale cultului-Solarelui, ne vând idoli la care să ne închinăm, preluând încet lumea, în timp ce noi credem tacit „știința” lor, votăm politicienii lor, cumpărăm produsele lor, ascultăm muzica lor și ne uităm la filmele lor, sacrificându-ne sufletele pe altarul materialismului. Citat al lui Morris Kline: „Teoria heliocentrică, prin punerea Soarelui în centrul universului… a făcut ca omul să pară că este doar unul din o posibilă mulțime de rătăcitori purtați de vânt printr-un cer rece. Părea mai puțin probabil, că el s-a născut pentru a trăi glorios și să atingă paradisul la moartea sa. Și de asemenea, era mai puțin probabil, că el era obiectul slujirii lui Dumnezeu ”.

  Apreciază

 2. vasile said, on septembrie 2, 2017 at 1:17 am

  vice guvernatorul bnr ne spune sa ne imbogatim pana trecem la euro ca dupa nu mai putem???adica stie ce se pregateste

  Apreciază

 3. zbarnel said, on septembrie 2, 2017 at 1:34 pm

  Document de la 1910 despre sectanti:

  Apreciază

 4. vasile said, on septembrie 3, 2017 at 2:47 am

  omul care se crede urmasul lui Dumnezeu pe pamant recunoaste ca e dus cu capul, ca face psihoterapie 6 luni cu psihanalisti evrei ca sa-si clarifice ideile si ca l-au influentat femeile comuniste
  https://cruxnow.com/vatican/2017/09/01/consulted-psychoanalyst-pope-francis-reveals-new-book/

  Apreciază

 5. Grig said, on septembrie 3, 2017 at 9:46 pm

  Dacă lumea a apărut din întâmplare, voi încerca următorul experiment: amestec şurburi, piuliţe, cabluri, tablă, vopsea, sticlă, plastic, textile şi cauciuc, cam 1,5 tone. Le arunc de multe ori pe toate într-o singură grămadă. Poate că după multe încercări, se formează o maşină. Ce bine ar fi să iasă un Jeep Wrangler decapotabil! Dar aş vrea să fie cu 2 uşi, modelul cu 4 nu-mi place.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on septembrie 3, 2017 at 11:31 pm

   Grig

   Macar o roaba sa iasa.

   Apreciază

  • petrupetru said, on septembrie 5, 2017 at 4:29 am

   …sau cu un ceas de masa avand piesele desurubate, asezate toate intr-o cutie. Si apoi amestecate, miscand cutia in toate directiile vreo citeva mii de ani, pina cind piesele se re-insurubeaza iar ceasul sa arate ora exacta! 😊

   Apreciază

 6. Cosmin said, on septembrie 3, 2017 at 11:40 pm

  Cum se poate sa crezi in 2017, secolul XXI, ca Pamantul este PLAT ??? Cand a fost demonstrat matematic ca acesta este sferic ! Trist, foarte trist. Daca Pamantul nu sta in centrul Sistemului Solar inseamna ca se neaga existenta lui Dumnezeu??

  Apreciază

  • petrupetru said, on septembrie 4, 2017 at 2:13 am

   E adevarat ca nu suntem cu totii asa de „avansati” incit sa credem ca Pamantul nu este „in centrul Sistemului Solar”…
   Pentru ca, in mod real, Pamantul este in centrul Creatiei Lui Dumnezeu, in centrul Universului!
   Daca Pamantul e plat sau nu, este o alta problema! Ce sa-i faci, oamenii secolului XXI sunt plini de smerenie si se misca cu viteze supersonice. Nu-i asa?

   Apreciază

  • rr said, on septembrie 4, 2017 at 2:10 pm

   Cosmin

   Pamantul plat cu un sistem geocentric, pare ca este descris in Biblie, a fost sustinut de Sfintii Parinti din antichitate, si exista multe dovezi stiintifice actuale cu privire la acest lucru. Prin urmare daca Pamantul s-ar afla intr-un sistem heliocentric, acest lucru ar intra in contradictie cu Biblia si cu Sfintii Parinti.

   Apreciază

 7. […] KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI si a impielitatei EVOLUTII […]

  Apreciază

 8. […] reușit să o înțeleagă de la început”) a savantului evreu Albert Einstein si la Big Bang (teorie a carei sursa a fost tot kabbalah). Iar toate acestea au fost mai apoi bagate masiv in mintile studentilor (in universitati) dar si […]

  Apreciază

 9. […] KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI si a impielitatei EVOLUTII […]

  Apreciază

 10. […] KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI si a impielitatei EVOLUTII […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: