SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Mitingul ANTI VACCINARE OBLIGATORIE de la București

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 13, 2017

Iata si ce putem citi la  Mitinguri ANTIVACCINARE OBLIGATORIE în București și în țară: `Deschide porțile către dictatură!` de pe Știripesurse:

Unii români au ales azi să protesteze în stradă împotriva noii Legi a vaccinării obligatorii. Cei prezenți în stradă în București și în mai multe orașe din țară susțin că prin noua legislație nu se urmărește binele public și sănătatea populației ci se face doar jocul marilor companii farmaceutice.

”Protestul e cu atât mai necesar cu cât Guvernul insistă pentru impunerea unei legi a vaccinării obligatorii, făcând, cel mai probabil, jocul marilor companii farmaceutice transnaționale.”, se spune în mesajul celor care au chemat lumea în stradă.

”ACEASTA LEGE ESTE ANTICONSTITUTIONALA, INCALCA LUBERUL ARBITRU, ESTE IMORALA SI DESCHIDE PORTILE CATRE DICTATURA UNUI STAT MAFIOT.
DUMNEZEU SA NE RIDICE!”, mai susțin organizatorii în mesaje care au împânzit rețelele de socializare.

Majoritatea protestatarilor au fost părinți însoțiți de copii și au afișat icoane și pancarte cu mesaje precum „Copiii noștri nu sunt cobaii voștri”, „Ați alungat 5 milioane de români din țară, să vă credem că ne vreți binele?”, „Unde există risc trebuie să existe alegere personală”, „Nu otrăviți prin vaccinare”, „Pharmagedon”, „Mici și mari, veți fi injectați cu de toate”.

În timp ce adulții s-au adunat în dreptul clădirii Guvernului, pe trotuarul Muzeului Antipa, unde au fost transmise mesaje la megafon, copiii s-au jucat în partea opusă, lângă statuia în formă de girafă din fața instituției muzeale. Unul dintre copii a fost îmbrăcat cu un tricou pe care a fost scris „#rezist fără vaccin”.

La un moment dat, în mijlocul grupului de adulți protestatari a fost adus un copil de un an și jumătate, despre care s-a spus că este nevaccinat. Mesajul a fost primit cu aplauze de către cei prezenți.

Protestatarii au afirmat că vor semna o scrisoare deschisă împotriva Legii Vaccinării, pe care o vor depune la guvern și au spus că problema este obligarea populației de a se imuniza. Legea a fost declarată de aceștia „ilegală. abuzivă și neconstituțională” și au spus că speră că nu li se vor lua copiii pe care aleg să nu îi vaccineze. Alianța Părinților a făcut un apel la mai multă informare pe tema vaccinurilor, către Ministerul Sănătății

„Este dreptul nostru să alegem dacă ne vaccinăm”, a declarat Ioana, de 40 de ani, care a venit la protest cu nepoțica sa. Ea a spus că una dintre marile probleme ale obligativității vaccinării este lipsa de informații din partea autorităților. „Nu se explică de ce s-a ajuns la această decizie, nu avem informațiile necesare. Legea vaccinării s-a schimbat de multe ori între timp, nici nu reușești să ții pasul cu toate amendamentele aduse”, a subliniat ea.

Cristian Runceanu, de 40 de ani, consideră că odată cu punerea în aplicare a Legii Vaccinării, „vor dispărea drepturi fundamentale ale cetățeanului român, fapt ce îl va transforma într-un sclav”.

„Atunci când statul decide ce vaccinuri dorește (…) nu vom mai avea drept de a alege. În principiu, Dumnezeu ne-a lăsat dreptul de a alege. Este un drept fundamental care face diferența dintre un om cu conștiință și un om fără conștiință”, a adăugat el, considerând că, astfel, statul se transformă în „stăpânul” cetățenilor. El a explicat cum copilul lui, în vârstă de 2 ani și jumătate, a făcut un singur vaccin, cel din spital. „A avut ulterior episoade de convulsii și am decis să nu mai facem vaccinuri”, a spus el.

Părinții care vor refuza să participe la acțiunile de informare privind vaccinarea vor fi amendați, sancțiunile putând ajunge și la zece mii de lei, potrivit proiectului noii lege a vaccinări, dezbătut la nivelul Guvernului, a declarat în urmă cu două săptămâni, ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Proiectul Legii vaccinării prevede că, în cazul vaccinărilor obligatorii, consimțământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, iar excepție fac doar situațiile în care părinții sau persoana responsabilă refuză în scris la medicul de familie vaccinarea copilului minor.

Pentru vaccinările obligatorii, furnizorul de servicii medicale de vaccinare care are în evidența sa copilul minor are obligația de a informa în timp util persoana responsabilă asupra Calendarului Național de Vaccinare, se arată în varianta de proiect.

Comentariu saccsiv:

Mai multe fotografii la:

http://ortodoxinfo.ro/2017/08/13/video-mitingul-anti-vaccinare-obligatorie-de-la-bucuresti-rezist-fara-vaccin/

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. contracurent said, on august 13, 2017 at 11:24 pm

    ce penibil sa lalaie versete bisericesti la un protest antivaccin….o greseala elementara de strategie

    Apreciat de 1 persoană

  2. Emil Baciu said, on august 13, 2017 at 11:55 pm

    Felicitari acestor bravi parinti romani ! Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa ne trezeasca pe toti ! Semnez si eu acea scrisoare impotriva vaccinarii obligatorii, care nu este altceva decat inca o metoda a statului dictatorial, care impune tiranic legi nedrepte spre nimicirea poporului roman. Dupa ce a reusit sa risipeasca 5 000 000 de tineri -in special,acum vrea sa ne decimeze si prin alte metode, una fiind prabusirea intentionata si totala a sistemului de sanatate, care nu satisface nici pe departe nevoile reale ale populatiei iar motivele sunt arhicunoscute. Cat priveste vaccinarea (mai ales in forma dorita de autoritatile slugarnice strainilor), aceasta reprezinta bomboana de pe coliva Neamului. Pe Dumnezeu multi L-am parasit, insa nadajduim sa nu ne paraseasca El pe noi.

    Apreciază

  3. Ioana said, on august 14, 2017 at 12:47 am

    legiuni de postaci platiti sa faca gloatele sa se creada destepte, acceptand nazismul…

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21951383-aproximativ-150-persoane-protesteaza-piata-victoriei-impotriva-legii-vaccinarii-proiectul-este-abuziv-cei-care-lipsesc-protest-sunt-acord-fie-tratati-asemenea-animalelor-ferma.htm

    si cu iq-urille, mai masurativi-le voi, domnilor postaci in slujba guvernelor criminale!

    educatia oro-sistem – pro-sclavie

    cum puteti avea incredere in guverne, doar se stie ca au organizat cele mai mari genocide!

    legiuni de postraci+macelari de creiere… no comment – o iei la goana vazand atata gargara si limba-n fund pro-sistem, brr, gretos…. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21951383-aproximativ-150-persoane-protesteaza-piata-victoriei-impotriva-legii-vaccinarii-proiectul-este-abuziv-cei-care-lipsesc-protest-sunt-acord-fie-tratati-asemenea-animalelor-ferma.htm

    dar asta e treaba lor, si cei alesi de Bunul Dumnezeu se vor ascunde in pustie… mai bine un `troglodit~ ca in evul mediu (apropos societatea medievala romaneasca a fost una dintre cele mai luminoase si biruitoare, cu zeci de domnitori cu viata sfanta si martiri!) decat un lingau care se crede mare smecher, nefiind decat un sclav in lesa…

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ioana said, on august 14, 2017 at 12:57 am

    „El Însusi, Domnul si Mântuitorul nostru, a mers în vremea vietii Sale pamântesti pe calea cea strâmta si necajita, nu pe vreo alta. A fost neîncetat prigonit, a suferit multe defaimari, batjocuri si necazuri si, în cele din urma, moarte de ocara pe cruce în mijlocul a doi tâlhari.
    Sa urmam lui Hristos! Sa ne smerim asemenea Lui! Asemenea Lui sa nu ne dam în laturi a parea amagitori si iesiti din minti: sa nu crutam cinstea noastra, sa nu întoarcem fetele noastre de la scuipari si obrajii nostri de la lovituri; sa nu cautam nici slava, nici frumusetea, nici desfatarile acestei Iumi; sa savârsim calatoria noastra pamânteasca la fel ca niste pribegi care nu au unde sa-si plece capul; sa primim, sa primim defaimarile, înjosirile si dispretul oamenilor ca pe niste lucruri care nu pot fi despartite de calea pe care ne-am ales-o.” – Sfantul Ignatie Briancianinov

    Apreciat de 1 persoană

  5. DOCUMENT EXPLOZIV! Migranții musulmani ajunși în ROMÂNIA sunt recompensați cu SUME GENEROASE said, on august 14, 2017 at 8:00 am

    De ceva timp, valul de refugiați asaltează și România. Terorizează cu faptele loc comunități altădată liniștite. Distrug totul în calea lor. În Timișoara, un cetățean a găsit o chitanță suspectă.

    Unii migranți ajunși în România primesc transferuri de bani de mii de euro, scrie Ziua de Vest. O chitanță confirmând un transfer de 1.150 de euro a fost găsită de un timișorean în Parcul Botanic din Timișoara, unde s-au aciuat mai mulți migranți musulmani.

    Alimentarea de cont s-a făcut pe 11 august, anul curent.

    Deși autoritățile nu au date reale cu privire la numărul lor exact, sute de refugiați, dacă nu chiar mii, au ajuns în ultimele luni la Timișoara. Și au făcut din Parcul Botanic un punct de popas în drumul lor spre vestul Europei.
    Poliția Locală îi mai prinde din când în când, mai ales după ce sunt sesizați de cei care îi văd în zonă. Dar nimeni nu s-a gândit să cerceteze ce lasă imigranții în urma lor. Pe lângă gunoaie, mai apar și documente foarte interesante! Cum ar fi chitanțe de transferuri financiare de mii de euro, scrie presa locală.

    ”Deja știți că alerg prin Parcul Botanic din Timișoara noaptea, ziua și după-amiaza și am sunat de “n” ori la 112 pentru a veni să ridice imigranți legali și ilegali.Deja ştiți că adun în timpul alergării toate mizeriile aruncate pe aleile din parc iar în timpul alergării din această dimineață, iată ce am găsit. Peste tot erau aruncate sticle apă minerală, de suc, ambalaje goale pe jos, deşi coșul de gunoi era la 4 m de bancă. Alături de gunoaie era această chitanță de 1.150 de euro, primită de FAQA NEJIRVAN SHEXMOS de la SALAM KHAIRI FERMAN”, spune cetățeanul care a găsit chitanța pentru transferul de bani.

    http://evz.ro/document-exploziv-migrantii-musulmani-platiti.html

    Apreciază

  6. Mihai said, on august 14, 2017 at 8:47 am

    A fost și o mamă cu o fata de aproximativ 18 ani care ferească Dumnezeu era o legumă

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on august 14, 2017 at 9:42 am

      Mihai

      Ai fost? Daca da, cam cati protestatari crezi ca au fost?

      Apreciază

      • VioletaB said, on august 14, 2017 at 10:22 am

        Am fost si eu. Deja inainte de ora 15 erau mai multi de 100 de oameni. Pe la ora 16 cred ca erau mai mult de 400 de participanti, multi cu copii, s-a ocupat si pajistea din spate, nu doar trotuarul. Oricum, mult mai multi decat au scos la stiri. La reportajul Realitatea insasi reporteeita a zis ca sunt cateva sute de oameni. Spre sfarsit au inceput sa stranga semnaturi la scrisoarea adresata ministrului Tudose. Au fost si oameni din alte orase: Slatina, Craiova, Galati dintre cei cu care am vb. Erau diverse persoane cu copii vatamati de vaccin 😦 au venit si televiziuni, gen TVR, Digi24, Antena3, Antena 1, Realitatea, Romania TV. Si infiltrati, era un baiat pe la 25 de ani care lua interviu audio si incerca sa tot zica: daca s-ar face niste cursuri de informare a parintilor, ati fi de acord cu vaccinarea?….
        Activenews a zis ca ai foat peste 1000, dar cred ca au exagerat. Au fost si Iulian Capsali, Virgiliu Gheorghe, diverse Asociatii ca Alianta Parintilor, Asociatia civica Dreptatea, diverse persoane care au vorbit la portavoce. Au fost si 2 calugari antiecumenisti, cei care au protestat si la patriarhie.

        Apreciază

      • VioletaB said, on august 14, 2017 at 10:23 am

        Am fost si eu. Deja inainte de ora 15 erau mai multi de 100 de oameni. Pe la ora 16 cred ca erau mai mult de 400 de participanti, multi cu , s-a ocupat si pajistea din spate, nu doar trotuarul. Oricum, mult mai multi decat au scos la stiri. La reportajul Realitatea insasi reporteeita a zis ca sunt cateva sute de oameni. Spre sfarsit au inceput sa stranga semnaturi la scrisoarea adresata ministrului Tudose. Au fost si oameni din alte orase: Slatina, Craiova, Galati dintre cei cu care am vb. Erau diverse persoane cu copii vatamati de vaccin 😦 au venit si televiziuni, gen TVR, Digi24, Antena3, Antena 1, Realitatea, Romania TV. Si infiltrati, era un baiat pe la 25 de ani care lua interviu audio si incerca sa tot zica: daca s-ar face niste cursuri de informare a parintilor, ati fi de acord cu vaccinarea?….
        Activenews a zis ca ai foat peste 1000, dar cred ca au exagerat. Au fost si Iulian Capsali, Virgiliu Gheorghe, diverse Asociatii ca Alianta Parintilor, Asociatia civica Dreptatea, diverse persoane care au vorbit la portavoce. Au fost si 2 calugari antiecumenisti, cei care au protestat si la patriarhie.

        Apreciază

      • Mihai said, on august 15, 2017 at 8:29 am

        Aproximativ între 500-1000

        Apreciază

    • ban said, on august 14, 2017 at 12:31 pm

      Au fost cam 500 oameni, poate mai multi

      Apreciază

  7. test said, on august 14, 2017 at 10:32 am

    Au fost 250-300. Maxim
    Unii treceau pe acolo si se mai bagau in seama. Alti ca ce cauta ‘popa’ aici.
    Dar ‘popa’ nu are si el copii? Nu are voie sa se exprime ca parinte.?

    Fara Dumnezeu nimeni nu face nimic. Fiind acolo o idee mi-a ramas in cap:

    Prostii cu prostii si mortii cu mortii. Daca ajungi sa supravietuiesti nu insemna mereu de bine/.

    Apreciază

  8. paci said, on august 14, 2017 at 11:27 am

    Celule de maimuta, de porc si de caine = exact asta scrie in Talmud despre „neamuri”, ca sunt maimute, porci si caini si trebuie omorati.

    Apreciază

  9. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on august 14, 2017 at 11:38 am

    Apreciază

  10. Aurora said, on august 14, 2017 at 12:22 pm

    Au fost circa 1000 de persoane, in afara de copii. Am fost si eu acolo, nu mint. M-am bucurat ca am fost multi si Dumnezeu a tinut cu noi, caci ne-a trimis niste nori care au mai potolit arsita de afara. Am simtit in asta mila Lui pentru osteneala noastra !

    Apreciat de 1 persoană

  11. costel said, on august 14, 2017 at 3:25 pm

    Eu am estimat la 800, e adevarat ca oamenii, avand copii care cereau la toaleta, cereau apa, mancare, au venit, au plecat. Greu de estimat, insa nu asa cum a prezentat digi (250 participanti) care a dat si inregistrarea cu calugarul (teodot?) de cerea sa nu mai ascultam de doctori, astfel dand apa la moara provaccinistilor care ne catalogheaza ca fiind de ev mediu (!), habotnici, etc.

    Apreciază

  12. Cosmin said, on august 14, 2017 at 3:49 pm

    Din filmarile vizionate reiese prezenta a aproximativ 1000 de persoane. Am aoreciat ochiometric. E o parere personala.

    Felicitari celor ce au participat si nu in ultimul rand celor ce au organizat.

    Apreciază

  13. Ioana said, on august 14, 2017 at 8:25 pm

    Se cenzureaza la greu si cei mai multi romani nu au habar. MIE MI-AU INCHIS CONTUL DE FACEBOOK, nu mai pot intra decat pe sesiunile deschise:)))). Sunt asa de inocenti incat cenzureaza si fac toata ziua raportari pe facebook, desi ei sunt cei care dezinformeaza (nu l-am vazut pe domnul Ovidiu Covaciu sa isi retreaga declaratiile eronate de la Antena 3). Am vorbit ieri cu parinti a caror copiii au fost afectati de vaccinuri si am facut si eu corelatia ca de pe urma lor am ajuns sa am VSH marit, (in jurul varstei de 7 ani) si o durere de picior insuportabila (DUREREA DE DINTI E MIC COPIL). am stat in spital 2 saptamani in care medicii nu stiau sa puna un diagnostic(asemenea specialisti sa tot ai pe langa casa), azi aveam paralizie, maine infectie, dar de fapt nimeni nu stia ce e cu mine smile emoticon:). Cum sa raportezi un caz in asemenea situatie smile emoticon:), cand medicii nici macar nu stiu care sunt efectele secundare in ceea ce priveste vaccinurile….?Sa suferi in ultimul hal si sa vina la tine cineva sa iti spuna ca intri la 1 % , ca esti om de sacrificiu , dar sa stai linistit ca banii pot compensa sanatatea smile emoticon:) , asta in cazul in care supravietuiesti. smile emoticon:) Nu cred ca e cineva care poate sa inteleaga durerea data de un vaccin, pana nu trece prin ea.Parintii mei nu au crezut ca sufar, pana in monentul in care a aflat de la sora mea ca i-am spus ca vreau sa ma arunc de la etaj de durere si abia atunci au chemat salvarea. Ce faci cand doar persoana simte ca ii e rau si ceilati cred ca exagereaza?https://www.youtube.com/watch?v=wPUs56f8S7M

    Apreciază

    • Mihai said, on august 15, 2017 at 8:33 am

      Au fost prezenți și Capsali și Iacoboaie

      Apreciază

    • IRINA said, on august 17, 2017 at 10:15 am

      poate sa-mi zica cineva avizat daca exostozele sunt efecte ale vaccinurilor?mi s-a zis ca sunt genetice,dar nu cunosc in familie antecedente…baiatul meu de 12 ani prezinta asa ceva!

      Apreciază

  14. ionutignat111 said, on august 16, 2017 at 10:21 pm

    Doamne ajuta,

    am incarcat pe youtube cateva filmulete de la mitingul antivaccin pe acest canal de yt

    https://www.youtube.com/channel/UCjkQ0vN5Hz7fjklphl9qDyg

    sa imi spuneti daca le vedeti.

    multumesc.

    Apreciază

  15. Cameliaelena said, on august 19, 2017 at 4:07 pm

    Un nou documentar legat de vaccinare, de urmarit!!!


    Au publicat doar primele 2 episoade, dar cred ca vor aparea cate unul in fiecare zi.

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Mitingul ANTI VACCINARE OBLIGATORIE de la București […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.