SACCSIV – blog ortodox

Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 10, 2017

“Iara celor fricosi si necredinciosi si urati si ucigasi si curvari si farmacatori si inchinatori la idoli si tuturor mincinosilor, partea lor – in iazerul cel ce arde cu foc si cu iarba pucioasa, care iaste a doua moarte”

(Apocalipsa 21,8)

 

http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf

Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

 

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

 

Eretic, dar a zis-o bine pe asta.

Dupa cum probabil deja stiti, Duminica va fi un protest:

Răspândiți: PROTESTUL anti vaccinare obligatorie începe cu O ORĂ MAI DEVREME / Atenție: EXISTĂ AUTORIZAȚIE / Duminică 13 august, Piața Victoriei (Muzeul Antipa) orele 15:00 – 17:00

Adica un miting impotriva vaccinarii obligatorii. Si subliniez: OBLIGATORII.

Firesc ar fi deci sa vina nu doar cei anti vaccin, ci si cei ce n-au neaparat ceva impotriva vaccinarii, dar sunt impotriva obligativitatii si mai ales impotriva teribilelor repercusiuni:

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii

La fel de firesc ar fi sa vina si cei anti cip. Si toti cei ce sunt impotriva dictaturii de orice fel. Dar vor veni?

Apropo, unde sunt puhoaiele #rezist? Cu legea vaccinarii obligatorii, asistam la cea mai teribila incalcare a drepturilor omului, a Constitutiei si a democratiei din Romania ultimului sfert de secol. Ce fac tinerii frumosi si liberi?

Fratilor, daca nu protestam acum, ni se va intampla precum a zis acel pastor.

Azi ii lovesc pe cei anti vaccin si le iau copiii.

Maine scot cash-ul din viata noastra si ne impun documentele biometrice unice (toate in unul: buletin, card bancar, card de sanatate, carnet sofer, etc.) cum deja au inceput in India :

India, tot mai aproape de PECETLUIRE: Ar fi prima ţară din lume care renunţă DEFINITIV la CASH, dupa ce a experimentat cu succes colectarea de DATE BIOMETRICE

Apoi documentul ni-l vor pune pe cipul ce ni-l vor baga in carne. Ca sa nu-l pierdem. Si fara el nu vom mai putea cumpara sau vinde, caci bani lichizi nu vor mai fi. Iar celor ce vor avea ceva de comentat despre orice, li se va inchide robinetul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Vor continua cu decaderea din drepturile parintesti din absolut orice motiv li se nazare, cum deja se intampla in tarile nordice:

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

Dictatura medicala se va inaspri. Tot ce nu e pe linia oficiala va fi eliminat. Nu veti mai auzi, de exemplu, astfel de voci:

CHIMIOTERAPIE: TUMORILE SE EXTIND, EFECTELE SUNT CATASTROFALE. Apelul medicului Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala Cluj catre doctori: NU O MAI PRESCRIETI

Ci se vor generaliza astfel de ticalosii:

CHIMIOTERAPIE CU FORTA: Curtea din Ohio da unui asisten social tutela unei fete Amish bolnava de cancer, deoarece parintii s-au opus acestui tip de tratament

Si tot asa. Si asta foarte repede. Si astfel intreg Pamantul va deveni curand un imens lagar.

De aceea zic: toti cei ce urasc dictatura, trebuie sa se implice, inclusiv in miscarea anti vaccinare obligatorie.

Asa ca veniti in numar cat mai mare la protestul de Duminica. Si la orice protest care va urma pe linia aceasta. Dar cel din 13 august e cel mai important, caci prima impresie conteaza intotdeauna foarte mult. Daca ne vom strange doar o mana de oameni, vom fi de rasul mass-media, al guvernantilor si al maselor de habauci. Si cu totii vor zice: “Uite cativa nebuni, sa le luam copiii”.

Ca atare, daca nu esti cardiac sau suferind de alta boala cu interdictie de a sta in soare, VINO LA PROTEST. Dar daca nu poti veni, nu sta degeaba, fa si tu ce poti. Raspandeste stirea despre miting la cat mai multi. Fa galerie pe facebook, bloguri, rubricile de comentarii ale presei on-line.

Daca esti in strainatate, fa la fel. Implica-te pe internet in aceasta perioada mai mult decat ai facut-o vreodata pana acum.

Daca esti sarac si n-ai cum ajunge din provincie, procedeaza aidoma.

Daca ai cine stie ce problema mega importanta si chiar nu poti veni, roaga-te. De fapt, ar trebui sa ne rugam cu totii.

Cei ce vor veni, sa fie vigilenti. Se pot infiltra intrusi care sa deturneze totul sau sa provoace jandarmii sau sa faca orice nemernicie de natura sa discrediteze mitingul.

Mass-media nu va transmite sau daca o va face totusi, va fi in bataie de joc. Asa ca filmati la greu si puneti pe net in direct sau imediat dupa aceea. Si raspanditi apoi cu totii inregistrarile.

Asa a fost in Italia:

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

Si asa a fost in Grecia:

Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA

La noi cum va fi?

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Angela said, on august 10, 2017 at 2:49 pm

    Eu vin. Sa vad pe cine mai conving.

    Apreciază

  2. marinela said, on august 10, 2017 at 3:29 pm

    Din pacate noi romanii nu sintem uniti , de aceea sintem usor de dezbinat si asuprit de catre dusmanii de orice fel.Macar in al doisprezecelea ceas sa dam dovada de maturitate si responsabilitate, participind cu mic cu mare la acest protest important pt sanatatea copiilor nostri si nu numai.Trebuie sa le aratam acestor bestii bipede ca noi romanii nu am ajuns atit de indobitociti ,incit sa ne subjuge pina la anihilarea totala a vointei noastre libere,ci avem un cuvint mare de spus impotriva oricarui fel de opresiune psihologica manifestata de acesti papusari odiosi.Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciază

  3. Raluca said, on august 10, 2017 at 5:09 pm

    Vaccinuri antigripale creeate pentru schimbarea ADN-ului persoanelor a fi considerate „fanatice religios”, pentru schimbarea comportamentului acestora. Sursa înregistrării este Pntagonul:

    Apreciază

    • Liviu said, on august 11, 2017 at 7:09 am

      Aceasta este o înregistrare f.veche.Vă dați seama la ce”performanțe”au ajuns acum?Acel vaccin l-au”cercetat”deja pe cobai umani în Irak,Siria,Libia unde i-au dat drumul prin aerosoli(chemtraills,bombe,obuze,contaminanți chimici de sol),deci fără vaccinare propriu-zisă,cu acordul lui Hillary Clinton și Obama,pt că era”corect”să combată „fanatismul fundamentalism religios”prin orice mijloace.O parte a populației contaminate a devenit f.agresivă.Din păcate,aceștia au tendința cea mai ridicată și curajul de imigrare în valuri.Acum vor sa combată „fanatismul ortodox,dovedit cică,prin aglomerația de la pupat moaște”dar pt. că nu au reușit prin contaminare-credința în Iisus neutralizează otrăvurile din aer,apă-trec la înjectarea lor directă prin vaccin,așa cum l-au creat inițial!

      Apreciază

      • Daniel said, on august 12, 2017 at 7:20 pm

        Pai oare de ce nimeni din Media nu spune adevarul despre vaccinurile ,,PENTRU PROŞTI”ce contin aluminiu și mercur…etc,care sunt toxice sau letale.
        … Din alte studii care nu sunt publicate in Media dar cine vrea sa fie informat le gaseste ceva partial pe ,,google patents” reiese ceva socant si anume ca anumiti compusi ai argintului vindeca inclusiv SIDA, cu alte cuvinte adevaratele vaccinuri sunt tinute la sertar iar cele toxice sunt pt. Prostime!!! totuși putem sa ne intrebam oare de ce prostia este inevitabil mai apreciata decât inteligenta si informarea Corecta?

        Apreciază

  4. Mihai said, on august 10, 2017 at 5:28 pm

    1500 de parlamentari și foști parlamentari din 120 de state sau reunit pt un parlament mondial https://katanixis.blogspot.ro/2017/08/blog-post_63.html?m=1 https://youtu.be/185f72XEOOA, din partea României Tamara Ciofu fost parlamentar PSD legislatura 2012-2016 și prof maria ciobanu din republica Moldova

    Apreciază

  5. moldpatriot said, on august 10, 2017 at 7:19 pm

    cineva din prieteni lucreaza in strinse relatii de colaborare cu germanii – intrebind pe ei despre aceste teme (lgbt, educatie sexuala in scooli) – au raspuns germanii, le este frica macar sa faca un pas la stinga sau dreapta, nu le place aceasta dar nu au incotro, problema este ca nu isi dau seama nici macar cum s-a ajuns la aceasta… Exact si la noi, daca nu o sa luam atitudine o sa ajungem ca si ei – se incepe totul cu toleranta!!!

    Apreciază

  6. Elena said, on august 10, 2017 at 7:41 pm

    Corect. Insa in lagar ajungem oricum. Nu e a si cand putem schimba lucrurile. Doar ne amagim ca o facem.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 10, 2017 at 9:18 pm

      Elena

      In lagar se ajunge oricum, problema e insa ce vom raspunde la Judecata.

      Apreciat de 3 persoane

      • Alexandru TM said, on august 11, 2017 at 8:05 pm

        Punct ochit, punct lovit, ori cum se vor intampla, dar noi ce vom zice?

        Apreciază

      • una said, on august 12, 2017 at 7:33 am

        Exact asa este!

        Apreciază

    • Ada said, on august 10, 2017 at 11:27 pm

      Cat timp exista opozitie in masa nu se va ajunge in lagar. Problema e: exista opozitie in masa? Oare vor iesi in strada si cei care nu au copii dar vor avea la un moment dat? Cei care merg la festivaluri gen Never Sea sau Untold? Sau ei cred ca totul e bine, ca sistemul lucreaza in beneficiul lor? Vad oare astfel de oameni mai departe de painea si circul care li se ofera??? Si nu e vorba numai de ei, mai sunt destui care dorm… oameni cu studii superioare, care nu merg pe la festivaluri gen Untold, care citesc si de la care ai pretentia sa inteleaga cum sta treaba… Sunt din astia care zic ca vaccinurile sunt bune, ne protejeaza… efecte adverse sunt putine si rare… si ce mai conteaza un copil nenorocit daca atatia sunt imunizati? Si am intrebat si eu: daca e copilul tau?!? Cu ce te incalzeste ca ceilalti nu au patit nimic? Si chiar nu au patit? Nu e afectat doar unul la un milion!!! Sunt mult mai multi!

      In Bucuresti nu am cum sa ajung deoarece locuiesc la sute de km distanta. Am transmis totusi un mail persoanelor din Bucuresti pe care le cunosc, mail prin care le-am adus la cunostinta ca va fi protest autorizat impotriva vaccinurilor OBLIGATORII si le-am dat si sms ca sa-si verifice mail-ul. Le-am trimis mai multe link-uri la articole in care se arata ca vaccinurile cauzeaza autism (VAXXED) si cancer, ca ele contin celule din fetusi avortati si ca sunt recomandate de preotii din BOR. Pe ce baze nu stiu!!! Ce competenta au ei sa recomande un vaccin? De ce nu se apuca atunci si medicii de facut Sfantul Maslu? Sper ca persoanele carora le-am trimis mail sa dea mai departe informatia. Ramane de vazut cati or sa se mobilizeze.
      Multumim celor care au anuntat acest protest (cum ar fi saccsiv, Ortodox Info) si celor care vor anunta in continuare (fie pe blog-uri, fie pe retelele de socializare, fie pe mail pentru cine nu e inscris pe retele de socializare).

      Apreciat de 2 persoane

      • Liviu said, on august 11, 2017 at 5:11 am

        SOS!!!!!!Printre cei decedați de rujeolă sunt și copii vaccinați!!!Deci?!….Min.Sănătății i-a scăpat”păsărică din gură”(poate intenționat din mustrări de conștiință)acum 2 zile,cănd a spus la un interviu „oricum se pare că majoritatea celor morți de rujeolă erau nevaccinați”Deci?!Către de protector a fost vaccinul în cazul celor”nemajoritari”care erau vaccinați?

        Apreciat de 1 persoană

      • Angela said, on august 11, 2017 at 11:07 am

        Aia au murit pt ca boala a avut o alta tulpina, africana, a virusului adusa de … imigranti.

        In acest caz avem doua solutii:
        1) revaccinarea intregii populatii a tarii cu vaccinul corect (sper sa nu le dau idei) sau
        2) oprirea imigratiei

        Probabil ca o vor alege pe a treia: bagarea pumnului in gura si a gunoiului sub pres.

        Subliniez ca este posibil ca vaccinul sa imunizeze. A contrazice complet ideea aceasta este o pista falsa si deschide o cale de combatere a habotniciei oponentilor.

        Problema consta in actiunea CRIMINALA a adjuvantilor si a conservantilor folositi in vaccinuri.

        Apreciat de 1 persoană

      • Angela said, on august 11, 2017 at 4:54 pm

        Exista o carte care combate inclusiv principiul imunizarii pe care se bazeaza vaccinurile: Louise de Brouwer – Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului. Pericole si consecinte.

        Cred insa ca nu este indicat sa se conteste la acest mod pentru ca discutia este foarte alunecoasa pe zona asta. Mult mai clare sunt lucrurile pe adjuvanti si conservanti.

        Nici eventualele nanoparticule care ar putea fi introduse fara stirea publicului nu ar trebui puse in discutie pentru ca deviaza spre paranoia fara niste studii concrete are sa dovedeasca ceva.

        Apreciază

      • una said, on august 12, 2017 at 7:42 am

        Cred ca trebuie sa se mizeze mai mult pe problema libertatii decat direct impotriva vaccinurilor,pentru ca multi nu vor intelege.Sa fie omul liber sa refuze daca vrea fiindca oricum pe cei care vor sa-si injecteze tot felul de substante, fetusi avortati, cip-uri nu ii om putea opri.Trebuie spus ca daca astazi permitem guvernului sa treaca o lege prin care ne ia libertatea si ne injecteaza cu ce vor,maine injectia aceea s-ar putea sa fie letala, pentru eutanasie.In unele tari eutanasia este o realitate deja.Ca scopul lor final,de injectare a nanoparticulelor pt cipuri, oricum nu il vor intelege cei mai multi.

        Apreciază

      • marinela said, on august 12, 2017 at 9:18 pm

        La fel am facut si eu,sa transmit prin mail sau whatsapp,persoanelor cunoscute si care locuiesc in Bucuresti,sa mearga la miting.Din pacate eu nu sint in tara si nu pot face nimic in sensul asta,dar macar mobilizez pe cei care ii cunosc sa faca ceva .Sa dea Domnul sa iasa in strada cit mai multi oameni si sa se opuna acestor mirsavii puse la cale de odiosii de la guvern.Am inteles ca va fi un miting si-n Piatra -Neamt unde vor participa si cei din familia mea cu siguranta.Doamne ajuta si mintuire!

        Apreciază

      • gheorghe said, on august 13, 2017 at 11:25 am

        @Angela
        Eu sustin oprirea completa a vaccinarii.
        Sint convins ca in apararea organismului (macro-acumularea de bacterii pe conglomeratul celular….) fiecare celula are „atributii” si caltati de aparare, adica exercita si funcia imunitara.
        Dupa parearea mea, imunitatea este o abilitate a organismului prin fiecare celula si nicidecum prin o parte din celule care atat ar face, sa se lupte cu „dusmanul”.
        Vaccinarea s-a dezvoltat pe baza ipotezei ca in organism patrunde un dusmna din exterior.
        Pai, nu stim ce bacterii avem in corp si presupuneme ca vin cele „rele”…. din afara corpului!?!
        –––-
        Cine scapa fara vaccinare…., dovedeste ca nu avea nevoie de vaccin.
        Cine „scapa” cu vaccinare, ar fi scapat mai usor fara vaccin… fiindca vaccinul otraveste organismul iar compozitia – in sine – nu s-a dovedit ca actioneaza impotriva imbolnavirii ci dimpotriva, induce in organism starea de initiere a imbolnavirii (la unii chiar se declanseaza boli!).
        Cine nu „scapa” dar e vaccinat, degeaba s-a vaccinat (otravit).
        Cine nu „scapa” fiind vaccinat…. degeaba s-a fi vaccinat – este normal ca unele organisme sa fie afectate, indiferent de interventia umana.
        Filozofia este eretica – omul „poate” opri complet, sigur si total (pretutindeni si pentru toti) imbolnavirea.
        Nu poate.
        ….
        In concluzie, vaccinarea nu dovedeste nimic.
        Principiul este gresit, cum ca ceva din exterior strica echilibrul interior.
        Sigur ca factorii exteriori au o „cota de participatie”…. greu, daca nu cumva imposibil de cuantificat, adica de cunoscut in ce masura, in ce fel si cu ce efect asupra organismului.
        … care echilibru nu s-a descoperit in ce consta, din punct de vedere bacteriologic.
        In noi avem toate bacteriile „de pe lume” iar cresterea/scaderea populatiilor de bacterii depind de factori nestudiati, ne-inventariati, ne-cercetati din simplul motiv ca se cauta problema in alta parte decat in „spatiul” de initiere si – evident – de manifestare.

        Apreciază

      • gheorghe said, on august 13, 2017 at 11:33 am

        @Angela
        CORECTIE:
        Am spus la ultima posibilitate ca „Cine nu „scapa” fiind vaccinat…. degeaba s-a fi vaccinat …”
        Am vrut sa completez … „cine SCAPA fiind vaccinat…” fiindca nu valideaza o iporteza ci confirma o capacitate reala de mentinere a starii de sanatate desi organismul a fost otravit/contaminat.

        Apreciază

      • Angela said, on august 13, 2017 at 3:26 pm

        @Gheorghe

        Daca te musca o vulpe turbata faci antirabic sau nu?

        Restul sunt povesti.

        Evident ca exista vaccinuri false;
        Evident ca unele sunt administrate atunci cand nu trebuie;
        Evident ca unele sunt obtinute pe culturi modificate genetic;
        Evident ca adjuvantii si conservantii sunt otravitori;
        Evident ca-ti pot injecta si altceva pe langa vaccin (ex. nanoparticule);

        Dar la fel de evident este ca principiul vaccinarii nu se poate contrazice complet pentru ca are la baza un proces natural: prin imbolnavire omul devine imun la boala respectiva (cel putin o perioada)

        Apreciază

      • Cameliaelena said, on august 14, 2017 at 11:23 pm

        @Angela, poate te lamuresc acest articol si cartile la care face referire, in ceea ce priveste vaccinul antirabic. Oricum, vorbesti de un vaccin facut ca antidot, dupa muscatura, nu preventiv , cum cica ar fi celelelte vaccinuri, nu?

        Apreciază

      • Cameliaelena said, on august 14, 2017 at 11:33 pm

        Scuze, iata si link-ul:http://cristelageorgescu.ro/despre-vaccinul-antirabic-la-om-cu-dr-christa-todea-gross/03/2012/

        Apreciază

  7. dante said, on august 10, 2017 at 10:15 pm

    Urmatorul nivel va fi batalia pentru documentele cu cip, si ma refer la buletine si permise auto. Pas cu pas, exact ca in deviza milogului de la Cotroceni.
    Stau si ma gindesc ca pe vremea mea se facea armata, in armata, vrei nu vrei, intervenea spiritul de camaraderie si solidaritate, exact ceea ce lipseste tinarului de azi. EL e prea comod si preocupat cu feisbucul, feisbuc care este controlat de …cine trebuie. Si atunci cine sa iasa in strada, babele sau generatia a treia?
    Iese si tinarul la proteste doar daca e platit, sau ii iese si lui ceva, nu conteaza ca-si vinde sufletul, pentru ca el se trage din maimuta si ca atare nu are asa ceva. O tara de maneslisti si untold-isti ( ca sa fie diversitate}, incapabila sa priceapa ce-i cu ea.
    Singura constanta in toata aceasta nebunie a fost si va fi DUMNEZEU, restul e cenusa si scrum.
    Daca in Sodoma si Gomora mai era un om drept, Dumnezeu le-ar fi crutat, sper ca totusi Romania sa nu fi ajuns inca acolo.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Angela said, on august 11, 2017 at 11:16 am

      Ai dreptate in ceea ce spui dar in general cred ca nu este bine sa mutam lupta in strada.

      Am spus ca particip la protestul de acum si o voi face dar nu trebuie sa neglijam puterea celor care pot deturna sensul oricarei manifestatii in opusul ei.

      Aici este nevoie sa ne mai sfatuim. Saccsiv a avut la un moment dat un punct de vedere foarte pertinent: FNOM vs NOM

      Este evident ca la un moment dat vor iesi f multi oameni pe strada in toata lumea. Atunci cred ca va fi oricum prea tarziu si totul va fi deturnat.

      Chiar este nevoie de mult sfat. Pe de o parte este nevoie de actiune. NU PUTEM TACEA. Orice tacere este vinovata pentru ca inseamna un pas spre consimtire. Dar nici nu ne putem arunca cu capul inainte ca sa le punem pe tava pretextul pumnului in gura si delegitimarii oricarui demers oricat de justificat si normal ar fi.

      Apreciază

      • rusu said, on august 11, 2017 at 11:38 pm

        Asta e cand lasi femeile sa faca politica.
        Ce-ar fi fost daca Stefan cel Mare nu muta lupta in strada?
        Ce-ar fi fost daca Constantin cel Mare nu pleca la lupta?

        Ori e lupta, ori nu mai e lupta. Daca e sa nu fie lupta atunci hai sa inchidem calculatoarele si plecam fiecare la casele noastre. Ne ocupam individual.

        Apreciază

      • Angela said, on august 12, 2017 at 8:31 am

        @rusu

        bombonel iubitzel, ce bine le stii tu pe toate. ca un om mare. ma stimuleaza baietii dastepti ca tine. ai fost vreodata la vreo tragere? cu arma desigur 🙂

        Scuzati introducerea dar din cand in cand sunt malitioasa mai ales atunci cand se fac remarci cu tenta sexista. Spre deosebire de baietelul de mai sus care se baga in seama eu n-am lipsit de la lectia in care ni s-a predat cum mama lui Stefan cel Mare l-a trimis la lupta si, da, atunci a castigat batalia de la Vaslui daca imi aduc bine aminte.

        Revenind insa in timpurile noastre va amintesc ca de atunci au trecut peste 500 de ani si situatia s-a mai schimbat putin. Chiar nu mai putem vorbi de o revolta a maselor in strada cu furci, topoare sau facalete. Fortele de represiune au la dispozitie mijloace la care nu te poti opune. Pe de o parte arme de combatere a manifestantilor (gazele lacrimogene si tunurile de apa sunt doar jucarii pe langa dispozitivele cu microunde sau cele care genereaza frecvente joase prin care pot induce diferite stari: de greata, de furie, de panica s.a. si care, ati ghicit, se afla si in dotarea fortelor romane) iar pe de alta puterea uriasa a mass-media aservite care pot transforma orice eveniment in contrariul sau si pot convinge o planeta intreaga de acest lucru.

        Asadar mare grija la evenimentele din strada pentru ca pot fi deturnate profesionist in opusul lor. Ce se poate face totusi?

        Sa nu taci. Sa vorbesti/comunici cat mai mult si prin toate mijloacele. Sa dovedesti fara drept de apel unde este majoritatea. Chiar daca un cotidian national scrie ceva (ex. mizeria de gandul) daca sar cateva mii cu gura pe ei si-i batjocoresc o sa iasa ciufuliti rau. Deocamdata se mai poate. De asta se si iau masuri de cenzura (ex. vezi angajarea in Germania a 500 de oameni pt a „curata” feisbook-ul). Ingroparea cu scrisori a celor responsabili direct sau indirect, inclusiv guvern, parlament, directii judetene, primarii (nu-i putin lucru, sa stiti; la Cluj Boc a dat inapoi cand a fost vorba de schimbarea denumirii strazii Radu Gyr dupa ce a adunat un munte de peste 6000 de scrisori). Tot la comunicare intra si un anumit comportament in spatiile publice (ex. purtarea de tricouri cu mesaje explicite, aglomerarea punctuala a anumitor zone impreuna cu purtarea unor insemne distincte care sa arate o majoritate a celor care se opun, impartirea de fluturasi / manifeste cu prezentarea unor cazuri concrete de oameni afectati samd).

        In al doilea rand este vorba despre atitudinea marturisitoare in relatia cu orice autoritate. Stiu ca este mai greu nefiind inconjurat de o multime care sa-ti sustina moralul dar trebuie sa fim constienti ca fiecare da raspuns individual pentru faptele sale. Este buna si fuga dar si mai buna este marturisirea asa cum au facut-o cei 12% de la Suceava care au refuzat in scris vaccinarea. Credeti-ma ca atunci cand un procent semnificativ refuza in scris nu mai au ce face. Vor da inapoi si vor astepta momentul potrivit cand vor avea la indemana evenimentul major pe care-l vor putea manipula la nivel emotional pentru schimbarea opiniei oamenilor. Din pacate atunci multi vor cadea.

        Mai sunt desigur si altele de spus dar poate se incheaga un dialog si cei care se afla in primele randuri ale luptei vor putea defini cateva directii de actiune clare pe care sa le transmita oamenilor iar acestia sa iasa din starea de vegetatie si sa faca ceva.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • vali said, on august 12, 2017 at 8:58 pm

        @Angela, ia pixul si lupta-te cu lupii. Spor la treaba!

        Apreciază

  8. Roman said, on august 10, 2017 at 10:28 pm

    Cheia la ,,obligati sunteti sa stati ca si vitele sa va mutilam”=vaccin sunt DOFTORII.Doftorii sunt in proportie covarsitoare ,deja TOTAL DRESATI(ca si toti care fac parte din mamona=stat).Ei cred ca ce fac chiar e spre binele absolut al lumii,ei cred ca treaba cu CIP-urile sau cu homosexualitatea este o treaba rationala,buna,un rezultat de impus in lumea CIVILIZATA SI EVOLUATA (adica Dumnezeu nu exista sau daca exista si El a evoluat),de care aceste gunoaie cu miros de cadavru in putrefactie se bucura sa-l promoveze si vor sa participe la impunerea obligatorie.Un doftor de familie a ajuns doar un ,,prescriptionist ”de chimicale si droguri ,numite pastile din a caror vanzare probabil are si el o cota parte.Asa e si alt functionar al statului,militianul democrat-e un pandar de oameni,carora le taie amenzi.Nici nu trebuie sa ne gandim pana la guvern,problema tot timpul este la cei care urmeaza sa puna in practica acel lucru stabilit de gunoaiele analfabete din politica care nu stiu nici sa scrie bine dupa dictare.Prostul e usor de condus si influentat.Doftoreii sunt in centrul ecuatiei vaccinurilor,dar in proportie dezastruos de mare sunt adeptii dracului numit evolutie,de aia nici nu se opun (e ca si cu popii in cazul ecumenismului cel bun si umanist).Ei cred ca lumea traia pana la varsta de 35 ,40 de ani in antichitate si datorita medicinii si a vaccinurilor acum oamenii deja sunt …uuaaauu… nemuritori pana la 70,80 de ani.Daca incerci sa spui ca din contra,omul traia sute de ani ,te ia in ras ,ca cica esti un naiv de crezi in legende,asta crezand multi idioti dresati ca ar fi Biblia,care tot ei spun ca si aia e scrisa de oameni…si atat….Adica ei pot crede doar si numai ce vad ,pipaie si miros =televizor,iar tot ce e creat pe lumea asta ptr ei e simplu ,stiu tot ,dar de la televizor si facebook ,chiar daca nici nu stiu ce e ala un sfant sau proroc si ce au scris si profetit acestia.Atata incredere au in televizor ,incat ei cred ca Creatia Domnului e cuprinsa intr-o pagina de rebus,pe care ei isi amintesc cum ca ar fi citit-o candva in viata asta a lor in care sunt deosebiti de importanti ,iar Dumnezeu nu prea mai are loc de doftorei si alti dresati de functionari ai mamonei =stat.Le e mai usor de un million de ori sa creada cacaturile cu pamantul de miliarde de ani si cu amiba facand sex cu euglena si iesind broasca si maimuta ,decat ce spune Dumnezeu prin Cuvant.Asta o stiu de la doftorita mea de familie ,cand am provocat-o la o discutie despre vaccinuri ,in iarna care a trecut, asa mi-a explicat ea si astfel am vazut cat de gol si indracit e capul ei. Mie mi-e frica de ce sta sa vina! Se poate lasa cu varsare de sange!Pai,eu vorbeam cu prieteni de-ai mei sositi din strainantate (pe care ii cunosc de minim 20 de ani)si ei sunt ,,lucizi’’ ,cum ca italienii (exemplu) sunt ,,intepati obligatoriu ‘’doar ptr a nu se infecta de la ,,maimutele’’purtatoare de virus=imigrantii mahomedani,care au ,,aparut prin surprindere’’ in ultimii 2,3 ani ,cu sutele de mii.Cine crede ca dand pe diavol, in judecata diavolului (toata justitia omului lu’2017 e defapt subordonata diavolului) primeste ceva sau asta e solutia cea buna si crestineasca e un mare inselat.Vedeam pa alti ,,tineri de vreo 28-35 de ani’’,care au spus o replica desteapta:….oare daca am intra in toate supermarketurile ….lor’’ ,din a noastra tara si vom incepe cu totii sa punem in cosuri, tot ce e pe raft ,fara sa platim nimic,oare ce vor face acei ,,gandaci’’ de Colorado (Colorado e un stat la mii de km distanta…deci ce vrei sa faci aici…gandacule)?Ei oricum asta vor sa provoace -razboaie civile ,ptr a fi cat mai putine daune materiale si ptr a indraci de tot lumea ptr un conflict mai mare si sa strige : vrem pace ,vrem liniste ,vrem orice ptr ca ne-am saturat..Ptr a-l prezenta pe necuratul vor trebui sa creeze un haos enorm si pe toate liniile (sociale,financiare,alimentare,teritoriale etc) din care sa se nasca groaza.Atunci toti vom accepta solutia pamanteasca a unui pamantean in care a intrat insusi lucifer.Asta cu vaccinatul poate sa deschida o cutie a pandorei (cu o serie de victime ,de ambele tabere),iar ca orice cutie odata deschisa niciodata nu va mai putea fi inchisa,decat cu a da diavolului ,altceva omul la schimb.Ma ingrozesc sa vad cum in maxim zece ani de m….ue diavolul a distrus si facut ferfelita sufletele la 90% din romanei.Nu e o solutie cu a da in judecata-asta e o alta unealta a masoneriei diavolesti,a face un miting curat si in numele romanilor ortodocsi e buna ideia,dar eu nu cred ca se aduna mai mult de 2,3 mii de oameni,iar impactul va fi slab.Ma gandesc ca trebuie unitate intre cei putini,trebuie stranse randurile si comunicat unii cu altii,chiar si prin acest site sau prin preoti(cat mai urgent),iar cand unul sau mai multi au probleme (deja sunt amenintati in ultimul stadiu cu luarea copiilor)ceilalti din zona lui (oras sau judet)sa lase totul si sa mearga catre cel amenintat(ceva de genul cum s-au aparat preotii si bisericile la Radeni si Botosani).Bineinteles ca apar fel de fel motive:n-am timp,bani,sunt bolnav s.a,dar trebuie sa strangem randurile ca altfel astia ne ,,belesc’’ pe toti.Degeaba mai dai in judecata diavolului dupa ce tot diavolul ti-a luat prin slugile lui ,copii .Nu ii mai vedem!Macar sa ne dam pielea cat mai scump si ptr dreptate.Daca ortodocsii cad la capitolul de a ne pierde copii nostril dupa carne si sange ,jidanii sionisti au drum liber si la cipat lumea.La fel se va proceda si cu cipul.Probabil ca pacea a trecut ,urmeaza haosul.

    Apreciază

    • Liviu said, on august 11, 2017 at 6:48 am

      Nu toți doctorii de la noi sunt la fel:-1/3 din ei,care au făcut facultatea ptr o diplomă,titlu și bani,corespund descrierii dvs.întrucăt neavănd chemare au învățat papagalicește totul și s-au spălat pe creier.
      -1/3 din ei au făcut facultatea,alegănd-o din propria înclinație și propriul talent.Ei găndesc,iar cele învățate chiar le deschid orizonturile.Medicina era și este o știință spirituală de inițiere,anume a 3-a treapta spre Dumnezeu.De ce credeți că îi vănează pe medici atăt massmedia căt și DNA-,ul care îi saltă ptr orice nimic-uneori pt o „mită” de 5 lei ,(pe care pacientul respectiv o dă drept mulțumire),”mită”care oricum e mai mică decăt șpaga de 20 lei lăsată de paciente la coafor,sau cei 50-100 lei pt instalator.Din aceștia,jumătate sunt narcisiști,orgolioși și plini de sine,și de aceea nu pot să se găndească dincolo de performanțele tehnice ale specialitații lor,punănd botul la tot ce li se pare că are logică științifică.Cealaltă jumătate din această treime,găndesc,,realizează care este realitatea cu vaccinările,dar fiind înfricoșați(sunt ascultați,urmăriți)nu le pot spune pacienților direct acest lucru,pt că riscă să-și piardă locul de muncă.Le dau doar de înțeles,subtil.De aceea trebuie să fii atent la nuanțele,cuvintele și gesturile folosite.Aceștia nu își vaccinează copiii,fiți sigur de asta.
      -1/3 medici din vocație.Aceștia nu vor vorbi cu tine(nu pot!)dar nici nu te vor obliga să te vaccinezi,sau te vor”acoperi”spunînd că te-au vaccinat.Pana când?Până când „untold”va observa că în cazul tău, nu are „transmisii”prin antena cipuita din vaccin,și va intra la bănuieli.Îl va lua la „anchete”pe medic,dar neputăndu-se dovedi că nu ți-a făcut vaccinul pe bune,se va concluziona că vaccinul a avut „un defect”din fabricație,și medicul va scăpa.Tu însă nu vei scăpa,ptr că va veni peste tine în secunda 2,să-ți facă vaccinul”corect”.De aceea,VA TREBUI SĂ AI TRASEUL DE FUGĂ ÎN MUNȚI STABILIT DEJA,DINAINTE SA REFUZI SAU SĂ NU FACI PE BUNE VACCINUL! ALTĂ CALE NU ESTE!!!!

      Apreciază

  9. Liviu said, on august 11, 2017 at 6:01 am

    Trei lucruri sunt inexplicabile:
    1.Printre morții de așa zisa rujeolă de la noi,sunt și copii vaccinați complet(inclusiv rapel)antirujeolă.
    2.Vaccinarea obligatorie se va aplica la toți doar în teorie chipurile pentru a se crea imunitate colectivă în vederea eradicării acestei boli,dar în fapt doar copiilor romănilor de rănd.În practică nu se va putea aplica la toți!Vor scăpa:-copii elitelor,miliardarilor care vor beneficia de vaccinuri adevărate,necontaminate,
    -copii nedeclarați și fără certificat de naștere din comunitățile de rromi și chiar rromi declarați,ptr că nimeni nu va intra peste ei în comunitate,cu forța,să le vaccineze copii,ptr că vor fi așteptați cu săbii,iatagane etc.Apoi vor fi primiți și la școală nevaccinați(și vor termina școala tot nevaccinați)întrucăt,dacă nu-i primesc,vor lua foc toate ONG-urile lor,că este discriminare de etnie și nu li se dau șanse egale la învățătură.Sau dacă nu-i vor primi la școală,puțin le va păsa unora dintre ei.Au ei și alte mijloace de existență.Vor scăpa și de cipuire.
    -Apoi imigranții nu sunt și nu vor fi nici ei vaccinați.Deja este discrepanță în Germania,Franța etc,unde s-au sesizat părinții despre faptul că,fiii recenților imigranților sunt nevaccinați,nu sunt obligați să o facă și stau în școli alături de copii lor vaccinați obligatoriu.Dar părinții nu au putut face nimic,ptr că li s-a închis gura cu sloganul”sunteți rasist intolerant și vă legați de orice că să eliminați alte etnii”
    3.Se implementează ideea greșită că cei nevaccinați reprezintă un pericol pentru comunitatea vaccinată!?Cum?Păi cei vaccinați nu sunt protejați prin vaccinare,care chiar de asta se face:ca în cazul în care vin în contact cu virusul să nu facă boala sau să facă o formă ușoară?
    4.Se pleacă de la ideea că părinții antivaccinare sunt criminali pt.că atentează la viața propriilor lor copii,luînd în numele lor hotarărea de nevaccinare,profitănd că sunt minori!De fapt așa stau lucrurile în cazul părinților provaccinare,întrucăt,profitănd de faptul că fii sunt minori și nu li se pot opune,îi vaccinează cu de-a sila,anticipănd faptul că la 18 ani vor fi de acord cu faptul că au fost vaccinați.Și dacă nu vor fi de acord cu ce le-au făcut părinții???

    Apreciază

    • gheorghe said, on august 13, 2017 at 11:50 am

      „… vaccinuri adevărate,necontaminate… ”
      Scuza-ma, astea-s fantezii periculoase.
      Vaccinarea este bazata pe aberatia „piticului” care intra in corp si da cu barda pe unde apuca…

      Apreciază

      • gheorghe said, on august 15, 2017 at 10:11 am

        @Angela
        „Daca te musca o vulpe turbata faci antirabic sau nu?”
        Ce este antirabicu’ asta de fapt?
        Ca am avut cuie ruginte in care m-am zgariat, ba chiar unul a intraty pe o parte in picior si a iesit pe cealalta.
        M-am taiat prin span din zoaiele de canal (ca nu era canalizare) acu’ vreo 50 de ani… m-am intepat cu sarma „ghimpata” ruginita, m-am taiat cu diverse metale (accidental, desigur) … cutit, topor, briceag, secera, coasa, … capac de conserva…
        Niciodata nu m-am „vaccinat”,
        Am spalat locul si eventual m-am pansat, de regula fara sa dau cu vreun unguient.
        Pe la zgarieturi, vara mai puneam niste frunza de patlagina iar la cele mai mici (ca si la arsuri minore) puneam direct saliva.
        Nu am dezvoltat infectii vreodata si am avut repulsie fata de medicamente intotdeauna – nu am mai luat vreo ceva de cativa ani buni, cred ca ceva pentru durere dupa o „lucrare” dentara.
        ….
        A raspuns bine [si mai repede] Elena – este evident ca injectarea de antidot nu este contaminare biologica.
        Si la veninul de sarpe… ii spui vaccinare dar nu este introducere de virusi in organism, si in cazul otravurilor, drogurilor, inhalarii de substante toxice…
        Samanii (homeopati, naturisti, aiurea-vedisti si altii demonologi) cred ca trebuie sa ti se faca rau si sa te obisnuiesti cu raul intr-o forma siptomatica usoara pe care sa o desconsideri prin autosugestie.
        Spunea cineva ca vaccinarea este ca violarea unui copil ca sa „#reziste” la viol in grup mai tarziu.
        … cu antirabicu’ … ce virus se baga in om?
        Poate ai uitat ca 1000 de minciuni nu schimba „cu o iota” adevarul, si ca oricate dovezi ti s-ar aduce, pana la urma… crezi ce vrei.
        Poate ai timp sa citesti:
        http://pro-decizii-informate.ro/category/rabie/
        Daca nu, am incercat sa extrag unele informatii clare:
        „… In medicina s-au auzit multe despre magica vindecare a lui Joseph Meister de catre Pasteur. Mai nicaieri nu se mentioneaza ca trei rude ale acestui baiat, Meister, fusesera muscate de acelasi caine si s-au vindecat fara a beneficia de tratamentul lui Pasteur!…”
        „… Dr. Charles W. Dulles, conferentiar despre istoria medicinei la Universitatea din Pennsylvania, insarcinat de Societatile Medicale ale Statului Pennsylvania pentru a investiga problematica rabiei, a afirmat ca el inclina sa creada ca „nici nu exista o astfel de maladie specifica”, deoarece dupa saisprezece ani de cercetare nu a reusit sa gaseasca „nici macar un singur caz concret la care sa se fi dovedit in mod concludent ca ar fi rezultat in urma muscaturii unui caine sau din alta cauza asemanatoare”. Raportul sau, precum si scrisoarea doctorului Woods au fost sustinute de Dr. Theophilus Parvin de la Academia Medicala din Jefferson, presedintele Academiei Nationale de Medicina; Dr. Thomas G. Morten, patolog; Dr. Charles K. Mills de la Universitatea din Pennsylvania si Dr. Thomas I. Mays de la Spitalul Policlinic…”
        „… Dr. J. W. Hodge a relatat ca din 56.000 de caini vagabonzi si pisici adunati intr-un an, nu se gasise nici macar un singur caz de rabie. El a declarat de asemenea ca in Anglia nu exista rabie, iar tratamentul Pasteur este interzis. Dr. Hodge are o lista cu numele si adresele a peste 2.500 de persoane care au murit de „hidrofobie” la scurt timp dupa ce primisera tratamentul preventiv al lui Pasteur. Acest fapt pare sa demonstreze ca „leacul” este mai fatal decat boala insasi, mai ales daca ne gandim ca aproape 300 din victimele tratamentului Pasteur nici nu isi aminteau sa fi fost vreodata muscate de vreun caine.
        Dr. Hedge a prezis ca „generatiile viitoare vor privi la inselaciunea din prezent despre hidrofobie si tratamentul Pasteur cu aceleasi sentimente cu care noi citim acum despre istoria vrajitoriei.” [cat de mult mi-as dori sa se fi implinit profetia acestui doctor – n.m.]…”
        ================================
        Nu.

        Apreciază

      • gheorghe said, on august 15, 2017 at 10:22 am

        Stiu, … rabia nu e tetanos… da’ e acelasi „mecanism logic”… ca TREBUIE sa te vaccinezi pentru „anti-…”.
        Nu, nu trebuie.
        Si nimeni nu are dreptul sa te atinga, dar’mi-te sa te gauareasca si – mai mult – sa te impregneze…
        Psihopatii astia care vor sa [ne] oblige abuzeaza de autoritatea pe care le-o dam prin vot SA NE SLUJEASCA.
        Constitutia se refera imprecis dar in sistemul de drept, la „principii” se vorbeste clar de „atingere” (a aduce atingere) si se sanctioneaza/pedepseste.
        Atingerea este directa – persoanei, bunurior sale, proprietatii sale… si indirecta – „adusa” impotriva uor calitati, drepturi ale persoanei si celor aflate sub proprietatea sa.
        Nu stiu de ce tac ‘jde miile de juristi…. da’ si astia sint pe partea „cealalta” fata de oamenii obisnuiti ca si politicienii; „slujesc” altcuiva.

        Apreciază

      • Angela said, on august 15, 2017 at 7:24 pm

        @gheorghe si Cameliaelena

        Va multumesc foarte mult pentru dragoste, rabdare si informatii.

        Un tratament ar putea fi considerat antidot daca s-ar lupta/ar combate direct acel ceva strain care ataca organismul uman.

        Desi rara, rabia exista. Nu este o poveste. Nu doresc la nimeni sa se confrunte cu o vulpe care are celulele nervoase atacate si se confrunta cu o durere exploziva a capului. Nu mai are frica de nimic si musca tot ce misca. Are si o salivatie puternica, deci spume la gura. Se poate recunoaste usor. In mod normal vulpea fuge de om insa atunci cand este turbata are un curaj nebun si ataca pentru ca si creierul ei este atacat de virusul rabiei.

        In cazul unei muscaturi de catre un animal tubat (muscatura in sensul in care saliva/sangele animalului a intrat in contact cu organismul uman printr-o rana, nu ca ai vazut vulpea turbata prin curte) este esential sa te vaccinezi antirabic pentru ca riscul de deces este de peste 50%. Si da, este vorba de vaccin pentru ca aduce in organism o informatie vitala care-l ajuta sa se pregateasca de lupta cu virusul rabiei inainte de manifestarea acestuia. Deci nu ataca direct virusul pentru a fi considerat antidot ci foloseste principiul de imunizare a organismului.

        Sigur ca acum lumea se satanizeaza in ritm accelerat si aproape totul este impotriva omului. De aceea este bine sa avem discernamant si sa refuzam pe cat se poate ceea ce ne face rau. Este adevarat ca vaccinurile sunt foarte periculoase si nu recomand nimanui sa le faca insa atunci cand le combatem trebuie sa folosim argumente pe care le putem sustine si sa nu ajungem sa negam pana si reactiile firesti ale organismului (cum este si cea de imunizare lasata de Dumnezeu acolo).

        Apreciază

  10. ovidiu said, on august 11, 2017 at 7:06 am

    Comunistul -securist-eretic nifon mihaita , ii obliga pe toti preotii din Dambovita sa vina la Targoviste cu minim 30 de „spalati pe creier”, in schimbul a 1 kg de zahar,ulei ,orez si faina,de Sfantul Nifon pe 11.08.

    Apreciază

    • Angela said, on august 12, 2017 at 8:48 am

      Inseamna ca va fi multa lume. O ocazie buna ca sa dati brosuri cu cateva cazuri de copii afectati de vaccinare si sa solicitati ajutor pentru ei.

      Sa fie din partea unui ONG care-si propune sa-i sprijine pe acesti copii. Altfel va ia jandarmeria la puricat.

      Grija mare. Se vor prezenta numai cazuri de copii ai caror parinti isi asuma recunoastrea faptului ca ei cred ca boala copiilor este o consecinta a vaccinarii. Sunt suficiente si 3 cazuri daca sunt cu fotografii si o prezentare frumoasa.

      La final se poate introduce si un text de genul ca in Romania NIMENI nu-si asuma responsabilitatea pentru efectele adverse ale vaccinurilor si nici nu exista un sistem de identificare a lor.

      Fara mesaje explicite impotriva vaccinarii pentru ca asta lasa aparent decizia celui care citeste. Va trage singur concluzia ca ceva nu este in regula cu vaccinurile si autoconvingerea sa va fi mult mai puternica decat daca va fi in urma unui mesaj contra explicit la care va uita argumentele imediat ce a intors pagina. Asa isi va aminti de niste cazuri concrete de copii care sufera si va fi convins in sufletul lui ca sunt periculoase.

      Apreciază

  11. Robert said, on august 11, 2017 at 10:44 am

    Suntem prea naivi si prea spalati pe creier ca sa constientizam ce se intampla ! Fiecare trage pentru el si vrea s-o dea bine in viata. Evident ! De asta ne meritam soarta … Nu vrem o schimbare ! Clar

    Apreciază

  12. ultimul mohican said, on august 11, 2017 at 1:12 pm

    Nu am cum sa ajung la Bucuresti, il rog pe bunul Dumnezeu sa-i ajute pe cei ce sacrifica ceva la acest protest pentru noi si copiii nostri.

    Apreciat de 1 persoană

  13. ultimul mohican said, on august 11, 2017 at 1:16 pm

    Saccsiv, te rog editeaza si lasa din ultimul meu comentariu doar ultimul alineat, ma gandesc ca nu e bine sa incarc pe nimeni cu grijile mele.

    Apreciază

  14. […] Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti… […]

    Apreciază

  15. costel said, on august 11, 2017 at 7:46 pm

    Sa inteleg ca dl pastor luteran era inconjurat doar de comunisti, evrei, sindicalisti si catolici??? Eu inteleg ca nu avea niciun roman ortodox in jur, ori doar astia pomeniti de el ar fi sarit sa-l apere!

    Apreciază

    • gheorghe said, on august 13, 2017 at 12:02 pm

      Sa-ti spun un banc vechi:
      Un tip – sa-i zicem…. „gheorghe” se plange altuia – sa-i zicem…. costel” – ca il doare capul.
      Costel ii spune: „Cand m-a durut maseaua de minte, am scos-o ca sa scap de durere!”.
      Gheorghe se holbeaza si replica: „Ce vrei, sa imi tai capul???”
      Costel ii lamureste treaba: „… fa ceva, mergi la doctor, intreaba pe altii…”
      Nu deduce aiurea ca scosul maselii – ca solutie specifica – s-ar putea asemana taierii capului…. ca asemanare cu eliminarea fizica a partii din organism implicata in suferinta.
      FA CEVA ADECVAT SITUATIEI CA SA REZOLVI PROBLEMA!
      ––-
      Asa si cu ereticul… s-a izolat de o realitate care il afecta si pe care a disconsiderat-o.
      Acest individualism a fost pagubos, nicidecum caracteristicile factorilor exteriori, …. aici etichetati/precizati – comunist, evreu, sindicalist, catolic…
      –-
      Chiar m-a amuzat ca zici de roman ortodox inexistent pe langa el….
      E vorba de Germania de dinainte de 1 septembrie 1939…

      Apreciază

      • costel said, on august 14, 2017 at 5:57 pm

        mda, e o harababura in capul meu! Credeam ca e ardelean si de-acolo si neintelegerea! Dar tot e bine ca te-ai amuzat.

        Apreciază

  16. Valentin said, on august 12, 2017 at 5:46 am

    Tinerii „f&l” au ” di tăti „. Sunt interesați să protesteze daca le dă bani.

    Apreciază

    • Valentin said, on august 12, 2017 at 5:52 am

      Am o rugăminte. E cineva din Barlad? Îi dau banii luni.

      Apreciază

  17. Mihai said, on august 12, 2017 at 6:58 pm

    Vai de noi. Nepăsarea la iad ne duce de la mic la mare

    Apreciază

  18. vasile de la oi said, on august 12, 2017 at 9:01 pm

    Vaccinurile pot contine nanoboti –
    Albert N. Stubblebine III
    Major General United States Army, Ret.
    President, Natural Solutions Foundation
    February 6, 1930 – February 6, 2017

    „vor sa ne elimine cand nu mai suntem utili sistemului… cand vrem sa ne traim viata in pace si armonie departe de lume…cand nu mai avem nevoie de nimic de la sistem(nu suntem consumatori), cand ne-am terminat slujba de a servci sistemul…suntem niste idioti inutili „

    Apreciază

    • gheorghe said, on august 13, 2017 at 12:24 pm

      Dl. Vasile,
      „Vaccinurile pot contine nanoboti …”
      Chemtrails chiar „rezolva” aceasta ipoteza…mai ales ca recunoscandu-se aplicabilitatea standardului IPv6 nu stim ca „se poate” si IPv8 sau 10…
      Nu e nevoie de vreo lege sa duci dobitoacele la intepat ca ii „lucrezi” pe toti laolalta.
      Asta inseamna posibiliatea identificarii unice a unui umar de „nn.nnn.nnn” in baza 16 (pt IPv8), adica
      16 la „a 7-a” + a6 la „a 6-a” + …. ceea ce mai simplu ar fi spus 16^8-1 ori „n.nnn.nnn.nnn” – tot – in baza 16 (pt. IPv10), respectiv 16 ^10-1.
      Calculeaza tu si pt IPv8 si pentru IPv10 (16^10-1) sa vezi ca mai trebuie dat cu chemtrails ….mult de tot … ca sa epuizeze nano[ro]botii de care faci vorbire…
      2.810.351.720.595.455 unici identificatori pentru IPv10.
      Daca te gandesti ca sint (cica!) „ceva” peste 7.000.000.000 de suflete in viata pe Pamant, ar insemna vreo 400.000 pentru fiecare individ (2.8 x 10^15/7 x 10^10).
      Eu zic ca nu e nevoie de atatia nano[ro]boti ca sa „demolezi” un individ, cu sau fara vaccinare – ce zici?

      Apreciază

      • Angela said, on august 13, 2017 at 7:14 pm

        Din motive practice cred ca are mai mult sens sa le puna in vaccinuri. Sunt si chemtrails-urile cu scopul lor dar nu neaparat pt nanorobotii inhalati de oameni. Am vazut spray-ind si in zone cu populatie f scazuta ori nu se prea justifica decat pt alte scopuri gen manipulare climatica, efecte speciale etc.

        Apreciază

      • vasile de la oi said, on august 13, 2017 at 8:18 pm

        sunt „biznisuri” diferite pe piete diferite, faliment nu vor da sigur. Poate ca pe actionarii acestor industrii ii veti vedea in guvernul mondial. Deci nu conteaza ce credem noi, atata timp cat ei pot vinde si nisip in sahara daca isi pun mintea.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.