SACCSIV – blog ortodox

VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV ? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 5, 2017

Iata ce putem citi la Vaccinated vs. Unvaccinated: Guess who is Sicker? de pe Vaccine Impact, traducerea OrtodoxInfo:

de Celeste McGovern.
Children’s Medical Safety Research Institute

Nu s-a mai făcut niciodată. Primul studiu de acest gen, făcut pe copii americani vaccinați, comparați cu copii nevaccinați educați acasă (homeschooling), arată cine este cu adevărat maladiv … iar părinții ar trebui să își facă griji în privința asta.

Ceva este în neregulă cu copiii Americii. Sunt bolnavi – alergici, astmatici, anxioși, autoimuni, autiști, hiperactivi, fără capacitate de concentrare și învățare. 32 de milioane de copii americani – adică 43% din ei – suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice, neincluzând aici obezitatea. Considerate cândva tulburări pediatrice rare, începând cu autismul și ADHD și terminând cu diabetul de tip 1 și sindromul Tourette, astăzi sunt din ce în ce mai răspândite, deși puține studii arată datele. Comparativ cu părinții lor, copiii de astăzi au un risc de 4 ori mai mare de a avea boli cronice. În timp ce bunicii lor poate nu au înghițit niciodată vreo pastilă în copilărie, generația actuală de copii sunt un vis devenit realitate pentru vânzările farmaceutice: la peste un milion de copii americani sub 5 ani le sunt administrate medicamente psihiatrice. Peste 8,3 milioane de copii sub 17 ani au consumat medicamente psihiatrice, iar lunar, unul din 4 primește cel puțin o rețetă de medicamente pentru o afecțiune anume.

Fast food-ul, genele degradate, prea mult TV, jocuri video, pesticide, plastic – numiți un factor de mediu înconjurător și ni se spune că acesta a fost implicat în valurile de îmbolnăviri, deși nimeni nu explică în mod adecvat scara sau ținta epidemiilor. Există totuși un factor, care a scăpat căutărilor, în ciuda faptului că copiii îl primesc prin injectare în doze ce se acumulează treptat în cantități nemaiîntâlnite de către nicio generație din trecut: 50 de doze ce conțin 14 vaccinuri până la vârsta de 6 ani, 69 doze de 16 vaccinuri farmaceutice ce conțin ingredienți ce alterează imunitatea, până la vârsta de 18 ani.

Am fost asigurați că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, deși oficialii din domeniul sănătății publice conștientizează că uneori ele au efecte secundare serioase, incluzând decesul, cu toate că nu s-a efectuat niciodată niciun studiu pe termen lung despre efectele  asupra stării generale de sănătate. Este de remarcat faptul că nici măcar un studiu care să compare copiii vaccinați cu cei nevaccinați nu a fost publicat vreodată, pentru a vedea care dintre copii sunt mai sănătoși după câțiva ani de la vaccin. Asta până acum.

Un studiu pilot efectuat pe 666 de copii școlari educați acasă cu vârste între 6-12 ani din 4 state americane, publicat pe 27 aprilie în Journal of Translational Science, a comparat 261 de copii nevaccinați cu 405 copii vaccinați parțial sau total și a evaluat starea lor de sănătate pe baza rapoartelor mamelor despre vaccinare și a bolilor diagnosticate de medici. Ceea ce s-a descoperit cu privire la creșterea incidenței bolilor imune, precum alergii sau degenerări neuronale, inclusiv autism, ar trebui să pună pe gânduri orice părinte și să se gândească de 2 ori înainte să își vaccineze copiii:

 • copiii vaccinați au un risc de peste 3 ori mai ridicat de a fi diagnosticați în spectrul autismului, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,3)
 • copiii vaccinați auun risc de 30 de ori mai mare de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului), comparativ cu copiii nevaccinați
 • copiii vaccinați auun risc de 22 de ori mai mare de a necesita medicamente antialergice, comparativ cu copiii nevaccinați
 • copiii vaccinați auun risc de 4 ori mai mare de a fi diagnosticați cu o dizabilitate de învățare, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 5,2)
 • copiii vaccinați auun risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu ADHD, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,3)
 • copiii vaccinați auun risc de 340% mai mare de a fi diagnosticați cu pneumonie, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,4)
 • copiii vaccinați auun risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu infecții în zona urechilor, comparativ cu copii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,0)
 • copiii vaccinați auun risc de 700% mai mare decât cei nevaccinați de a li se insera chirurgical furtune de drenaj în urechi, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 8,01)
 • copiii vaccinați auun risc de 2,5 ori mai mare de a fi diagnosticați cu orice boală cronică, comparativ cu copiii nevaccinați 

Școala acasă vs. școala acasă

Problema efectuării unui studiu de tipul vaccinat vs. nevaccinat, la un secol sau mai mult de la introducerea vaccinării, este aceea că practic toți copiii americani sunt vaccinați astăzi. Când 95% din copii sunt injectați, mai rămân puține pârghii pentru a studia efectele pe termen lung. Este edificator să comparăm copiii americani, în număr foarte mare, cu grupuri mici de copii nevaccinați, cum sunt cei din comunitățile Amish, dar criticii spun că este ca și cum ai compara mere cu portocale. Sunt prea multe alte variabile – dietă, aer curat, timp petrecut la computer, de exemplu – care pot explica diferențele de sănătate mai degrabă decât statusul vaccinal.

Deci, Antony Mawson, profesor în cadrul Departamentului de Epidemiologie și Biostatistică la Școala de Sănătate Publică de la Universitatea de Stat Jackson, împreună cu colegii Azad Bhuiyan și Binu Jacob, au colaborat cu Brian D Ray, președinte al Institutului Home Education Research din Salem, OR, pentru a iniția și înrola familii de tipul homeschooling (școala acasă) să participe la acest studiu. În acest fel, școlarii la domiciliu au fost comparați tot cu școlari la domiciliu (mere cu mere), dar cu avantajul că școlarii de acasă, ca populație, se potrivesc cu profilul general al familiilor americane de pretutindeni. Familiile care au răspuns la interviurile anonime online au fost recrutate prin asociația de homeschooling din Florida, Louisiana, Mississippi și Oregon.

Afacerea cu boli

În ambele grupuri, copiii vaccinați precum și cei nevaccinați, s-au îmbolnăvit uneori. Așa cum se aștepta, copiii vaccinați aveau o probabilitate scăzută de îmbolnăvire cu infecții împotriva cărora erau vaccinați: este cu 71 % mai puțin probabil să contacteze varicelă (rata de îmbolnăvire = 0,26), cu 75% mai puțin probabil, tuse convulsivă (rata = 0,3) și cu 87% mai puțin, rujeolă (rata = 0,1).

În orice caz, în ciuda isteriei publice cu privire la izbucnirea focarului de pojar la Disneyland și a oreionului, nu s-a găsit nicio dovadă că copiii vaccinați erau în vreun fel mai bine protejați împotriva așa ziselor „boli prevenibile prin vaccinare”. Copiii din ambele grupuri aveau aproximativ aceeași rată de îmbolnăvire cu pojar, varicelă, hepatita A și B, gripă (influenza), rotavirus și meningită (ambele virale și bacteriale).

Copiii nevaccinați din cadrul studiului, au fost de fapt mai bine protejați împotriva unor „boli prevenibile prin vaccinare” decât copiii care au primit respectivele vaccinuri. Din anul 2000, CDC a recomandat 4 doze împotriva a 7 tulpini de infecție cu pneumococ înaintea vârstei de 15 luni (13 tulpini începând cu anul 2010), dar copiii vaccinați din cadrul studiului au prezentat un risc de 340 % de ori mai mare de a fi diagnosticați cu pneumonie, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire=4,4).

Drenajul creierului

Deci care este costul acestei protecții slabe a vaccinului împotriva varicelei, tusei convulsive și rubeolei ?

Legătura dintre autism și vaccinare, este cea mai mare tornadă în furtuna vaccinurilor. Autismul a luat avânt de la o tulburare rară, la ceva care afectează un copil din fiecare clasă școlară: în anii 80, afecta unul din 10 000 de copii, dar până în 1990 cifrele au ajuns la unul la 2 500. Acum 5 ani, rata era de unul la 88 de copii cu diagnostic autist, iar acum de unul la 68.

În studiul pe copiii școliți acasă, riscul de a fi diagnosticat în spectrul autist a fost de 4 ori mai mare în cazul copiilor vaccinați decât în cazul celor nevaccinați. (rata de îmbolnăvire = 4,3)

„Nu cunoaștem toate cauzele autismului”, spun cei de la CDC – Centrul de control al bolilor – care evită să menționeze că nu au identificat încă nici măcar o cauză. Sau măcar un tratament.

Aceștia încă citează un studiu pediatric din 2004 care respinge legătura dintre autism și vaccinuri, chiar dacă unul din autorii săi, propriul lor cercetător de top, Wiliam Thompson, a recunoscut că el împreună cu colegii săi au complotat pentru a ascunde și apoi distruge date (dar el a păstrat copii ale datelor) ce arătau legături între autism și vaccinul MMR (NT eng. Measles, Mumps, and Rubella – pojar, oreion și rubeolă).

„Dumnezeule, nu pot să cred ce am făcut”, a mărturisit Thompson într-o convorbire telefonică cu Brian Hooker, un biofizician, profesor la universitatea Simpson și tată al unui copil bolnav de autism.

Dezvăluirea cazului Thompson stă la baza documentarului Vaxxed din 2016: De la tăinure la catastrofă de Andrew Wakefield, gastroenterologistul care a fost printre primii între cei ce au sugerat o legătură între vaccinul MMR și autism la finele anilor 90 și care a devenit un simbol al modului cum se raportează sistemul la nonconformiști. Este filmul pe care CDC nu îl dorește vizionat de nimeni.

CDC de asemenea evită să menționeze că guvernul a fost forțat să accepte rolul vaccinării în producerea autismului și a despăgubit prin compensații unii părinți pentru copiii lor bolnavi. Unele curți judecătorești au recunoscut legătura dintre autism și vaccinare, de asemenea. Pe lângă asta, sunt miile de părinți despre care curțile de justiție și guvernul se prefac că nu există, care spun aceeași poveste în continuu: că și-au văzut copiii regresând la autism în urma vaccinării.

Vătămarea creierului și a sistemului nervos din cauza vaccinării nu este ceva nou. Schilodirea sau orbirea provocată de Encefalomielita diseminată acută, de exemplu, (ce este vizibilă la tomograf prin puncte albe pe creier ce poate degenera în scleroză multiplă), a fost descrisă în literatura medicală de decenii și este un efect secundar atestat al oricărui vaccin. Narcolepsia și Sindromul Guillain-Barre sunt alte exemple.

Deci, ce rol ar putea avea vaccinurile în distrugerea subtilă a creierului? Nu-i întrebați pe cei de la CDC, deoarece nu au căutat niciodată. Dar studiul JSU a descoperit care sunt riscurile pentru copiii vaccinați de a căpăta dizabilități de învățare, și anume de 5 ori mai mare decât pentru un copil nevaccinat (rata de îmbolnăvire = 5,2), de 4 ori mai mare pentru ADHD (4,3) și de peste 3 ori pentru orice afecțiune de dezvoltare neuronală (3,67).

Mercur, aluminiu și mai ce ?

Ingredientele din vaccinuri sunt cunoscute a cauza leziuni ale creierului. Robert Kennedy Jr. a subliniat pericolul mercurului ca timerosal folosit pentru a conserva vaccinul și relația sa cu autismul.

Aluminiul este o altă neurotoxină bine documentată adăugată vaccinului ca adjuvant ce provoacă o reacție a sistemului imunitar. Cercetări recente au aruncat tot ce se spunea de către oamenii de știință despre aluminiu (iar CDC încă mai spune), la gunoi: aluminiul nu este eliminat din organism în ore sau zile, ci persistă ani de zile și poate migra la organe, inclusiv limfă, splină sau creier. Aluminiul din vaccinuri a fost cauza Sindromului Oboselii Cronice, Miofasciită Macrofagiană, în numeroase cazuri de boli autoimuneboala Alzheimer, în morți subite ce au urmat vaccinării precum și în autism.

FDA (eng. Food and Drug Administration) nu îi neagă toxicitatea – și totuși există atât de multe toxine cu aluminiu în vaccinuri încât să provoace daune organismului. Dar aceștia calculează riscul bazat pe expunerea orală. Chiar și așa, la experimentele pe șoareci de laborator, a rezultat degradarea memoriei și că

„animalele foarte tinere aveau simptome de epuizare, inactivitate și slabă coordonare când mamele lor erau expuse unor cantități mari de aluminiu în timpul sarcinii și alăptării.”

Injectată, această expunere poate fi puțin probabil, mai sigură.

„Ar trebui să fie evident că modul de expunere care trece peste barierele protective ale tractului gastrointestinal și/sau pielii necesită o doză mult mai redusă pentru a produce o consecință toxică”, se specifică într-un studiu din 2014 ce implică aluminiul în epidemia de autism.

Pe lângă metalele toxice ca aluminiul și mercurul, vaccinurile mai pot fi contaminate cu ADN de fetuși avortați, ADN animal, retroviruși, reziduri biologice ale gazdei de recoltare și alți adjuvanți cu metale ce nu sunt măsurați de agențiile de supraveghere și ale căror efecte nu au fost niciodată studiate.

Legătura cu infecțiile urechilor

Copiii vaccinați din cadrul studiului au fost de 4 ori mai expuși decât cei nevaccinați la infecții la nivelul urechilor, diagnosticate medical (rata de îmbolnăvire = 4,0) și au 700% șanse mai mari de a fi supuși intervențiilor chirurgicale pentru implantarea tuburilor de drenaj a infecțiilor repetate sau persistente. (Rata de îmbolnăvire = 8,01)

Infecțiile auditive acute au crescut în lumea întreagă în ultimele decenii și sunt atât de comune încât aproape că nu sunt marcate în niciun fel; acestea afectează 80% din copiii americani până la vârsta de 3 ani și sunt motivul principal pentru vizitele la doctor ale copiilor, folosirea antibioticelor și motivul numărul unu pentru intervențiile chirurgicale – inserarea de tuburi de plastic în urechi. Infecțiile auditive pediatrice costă sistemul de sănătate aproape 3 mld. de dolari pe an.

Studiul arată statistici de infecții ale urechii mijlocii făcute de VAERS – Vaccine Adverse Events Reportin System. O căutare în baza de date a VAERS pentru copiii sub un an, ce au dezvoltat otită în termen de o săptămână de la vaccinare a scos la iveală 438 573 de cazuri raportate între 1990 și 2011, „adesea cu febră și alte simptome și semne de inflamații și implicații ale sistemului nervos central.” Dacă acesta este numărul copiilor sub un an îmbolnăviți într-o săptămână de la vaccin, atunci câți copii de toate vârstele capătă infecții în zona urechilor urmare a vaccinurilor? Nimeni nu știe.

Microbiomi deteriorați

(NT microbiomii sunt sisteme microbiene benefice ale organismului regăsite în special în tractul digestiv, una din părțile componente principale a sistemului imunitar)

Pentru a determina un posibil mecanism al infecțiilor auditive cauzate de vaccin, autorii unui studiu, Mawson și colegii, citează un altul din 2006, ce a analizat tipurile de bacterii din pasajul nazal al copiilor imunizați cu vaccinul pneumococic vs. „controlul istoric” – copiii din pre era vaccinului PCV-7 –  descoperind o colonizare ridicată a unei bacterii numită M. catarrhalis în cadrul grupului vaccinat. M catarrhalis s-a dovedit a fi asociată cu un risc ridicat de infecții ale urechilor.

Nu este nicio surpriză că acei copii vaccinați din cadrul studiului au fost de 2 ori mai expuși la tratamente cu antibiotice (rata = 2,7). De asemenea au fost spitalizați mult mai des (rata = 1,8).

Spectrul larg de antibiotice folosite pentru tratarea infecțiilor urechilor, sunt precum napalmul pentru microbiomi – poate că distrug cauza infecțiilor dar afectează mulți alți microbi asemenea, provocând mutații la nivelul compoziției microbiomilor, în moduri pe care știința este de-abia la început să le înțeleagă profunzimea impactului asupra sănătății. Acum, cercetătorii fac legătura între mutațiile microbiomilor și creșterea listei bolilor, de la sindromul iritației Bowelobezitateboala Crohn, diabet și scleroză multiplă până la tulburări de dispoziție precum anxietate și depresie, boli mentale precum schizofrenia și autismul.

Într-un studiu Lancet din 2011, cercetătorii danezi, au concluzionat că vaccinul pneumococic are „un efect mult mai vast … asupra comunității microbiene ceea ce subliniază nevoia unei atenții sporite și o monitorizare atentă în implementarea vaccinurilor…”

Alt studiu recent a descoperit că vaccinul pneumococic nu doar distruge virusul pentru care este destinat, dar locul în care vaccinul acționează este colonizat rapid de mai multe tipuri de viruși infecțioși neașteptați. Care este efectul real al celor 69 de vaccinuri asupra microbiomilor în dezvoltare ai unui copil ?  Oficialii din sănătate nici măcar nu și-au pus această întrebare.

Respirație asmatică și mâncărime

Studiul JSU arată că riscul la copiii vaccinați de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului) este de 30 de ori mai mare decât în cazul celor nevaccinați (rata de îmbolnăvire = 30,1), ce depășește cauzalitatea dintre fumat și cancer de plămâni. De asemenea riscul la alergii în general, al acestora, este ridicat (3,9) și de 3 ori mai mare șansa de a contacta eczeme. (3,1)

Toate aceste boli alergice conduc la și mai multe tratamente medicale. Copiii vaccinați din acest studiu au prezentat un risc de 22 de ori mai mare de a contacta alergii în urma medicamentetației decât cei nevaccinați.

Rinita alergică (febra fânului) este o altă plagă pediatrică actualmente inexplicabilă; în 2012 a afectat 6,6 milioane de copii. Este puternic asociată cu o altă boală cu incidență în creștere în rândul copiilor, și anume astmul. Peste 3 milioane de copii americani au alergii la alimente, iar unul din 4 are o formă de eczemă. În întreaga lume, numărul cazurilor de alergii este în creștere, iar acum afectează aproape jumătate din toți copiii școlari americani.

Ca și în cazul autismului, oficialii din sănătate nu au niciun răspuns pentru a explica explozia de boli autoimune. Dar cercetătorii iau adesea drept model răspunsul animalelor la boli alergice, expunând exemplarele la adjuvanți cu aluminiu – asemenea celor folosiți în vaccinuri – ca alergeni. Experimente recente (aiciaici șiaici, de exemplu) descriu cum cercetătorii folosesc aluminiul pentru a stimula rinita alergică (febra fânului) la șoareci.

Un studiu din 2014, descrie cum cercetătorii au folosit hidroxidul de aluminiu corelat cu bordetella pertussis (bacteria tusei convulsive conținută de vaccinul copiilor de 2,4,6 și 18 luni ce conține de asemenea aluminiu) expunând animalul la un antigen oral (alimente precum soia sau alune) pentru a produce șobolani cu alergii la mâncare.

Studii precum acestea (aici și aici) descriu cum hidroxidul de aluminiu corelat cu proteina albă din ou (alt ingredient al vaccinurilor) este folosit pentru a crea modele de animale astmatice.

Așadar cum se face că CDC eșuează să facă conexiunile între adjuvanții folosiți de cercetători pentru a crea boli alergice la animale și cei care creează bolile alergice la copii, aceștia fiind identici ?

Nicio explicație ?

„Nu a fost nicio explicație pentru diferențele observate în rezultatele privind starea de sănătate a grupurilor de copii vaccinați și nevaccinați, decât vaccinarea însăși”, concluzionează autorii studiului.

Deși structurarea studiului limitează interpretarea cauzală, ei adaugă, că este o aparentă relație răspuns-doză între vaccinare și bolile cronice de asemenea, cu mențiunea că cei parțial vaccinați au prezentat șanse intermediare de a fi diagnosticați cu pojar și tuse convulsivă, asemenea pentru infecții la nivelul urechilor, pneumonie, alergii, ADHD, eczeme și dizabilități de învățare.

„Nivelul la care aceste descoperiri se aplică la copiii homeschooling, ca și la populație în general, așteaptă o continuare a cercetărilor pe copii vaccinați și nevaccinați”, au spus Mawson și colegii.

„Investigarea și înțelegerea bazelor biologice ale acestor rezultate nespecifice și neașteptate ale vaccinării, sunt esențiale pentru a asigura decizii și politici vaccinale bazate pe argumente”.

Aceste dovezi sunt puține totuși, pentru ca instituțiile medicale să capete vreun interes în înțelegerea rezultatelor neașteptate. Mesajul lor este clar: vaccinurile sunt cel mai mare miracol al medicinei moderne, o intervenție ce a salvat milioane de vieți și a îmbunătățit calitatea vieții la alte milioane. Amendamentul subtil, admis de la începutul vaccinării, este acela că doar câțiva copii vor suferi consecințe grave în urma vaccinurilor, inclusiv decese, dar viețile lor sunt un mic sacrificiu pentru un bine mult mai măreț, acela de a feri omenirea din calea plăgiilor provocate de bolile infecțioase.

De mai bine de un secol, a fost acceptată ca dogmă publică medicală ideea că beneficiile vaccinului depășesc riscurile sale. Mai mult, din momentul când a avut loc introducerea a 5 vaccinuri noi începând cu 1995, inocularea atingând un total de 35 până la vârsta grădiniței, nu au fost făcute niciodată studii ale efectului combinat al vaccinurilor. Realitatea este următoarea: beneficiile reale ale vaccinării sunt teoretice, iar riscurile reale sunt necunoscute.

„Războiul vaccinării” ce se întrevede, nu este altceva decât reacția ezitantă în număr tot mai mare a părinților (și a specialiștilor în sănătate) ce pun la îndoială graficul de vaccinare al CDC pe motive bine întemeiate: De ce doctorii care profită de pe urma vaccinurilor sunt purtători de cuvânt în domeniul sănătății publice ? Pot fi de încredere agențiile guvernamentale în a ne proteja copiii, când acestea sunt dependente de industria farmaceutică ? De ce sunt toxine în vaccinuri ? Copilul meu are într-adevăr nevoie de aceste vaccinuri, sau cineva le vinde precum coca-cola și jocurile video ? De ce este acceptabil sacrificiul cu bună știință al unor copii pentru un bine mai mare ? Este oare acel bine măreț real, sau un miraj ?

Aceste vaccinuri pot uneori face diferența în scăderea infecțiilor naturale precum varicela. Dar întrebările la care nu se răspunde sunt: Cu ce cost ? Ce altceva provoacă vaccinul? Și dacă sunt un miracol atât de mare, atunci de ce copiii americani sunt atât de bolnavi?

Acest studiu pilot ne arată că dacă medicina oficială și agențiile noastre de sănătate publică sunt cu adevărat interesate de sănătatea copiilor, nu doar de profiturile de pe urma vaccinurilor sau apărarea religiei vaccinării împotriva blasfemiei, ceea ce este nevoie de întreprins, nu este de a inocula tuturor această credință, ci curajul de a afla ce se întâmplă cu adevărat.

Institutul de Cercetare Medicală pentru Copii (CMSRI) este un colaborator medical și științific stabilit pentru a oferi fonduri de cercetare pentru studiile independente asupra factorilor cauzali care stau la baza bolii cronice și a epidemiei de handicap.

Celeste McGovern este un jurnalist independent care scrie pe ghostshipmedia.com.  

Citiți articolul complet la CMSRI.org.

Vedeți și:

Study: Unvaccinated Children Healthier Than Vaccinated Kids – Doctors Agree

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CE STIU EI SI NU STIM NOI? De ce PREOTII EVREI nu trebuie sa se fi nascut in spitale? De ce copiii AMISH nu sufera de autism, astm, alergii, cancer sau boli de inima? De ce RATA ASTRONOMICA a AUTISMULUI la restul americanilor – 1 din 68 de copii?

ROG RASPANDITI. Lista oficiala. CE SE BAGA in VACCINURI: celule din rinichi de MAIMUTA VERDE si COPII AVORTATI. Plus multe altele …

VIDEO. Conferință de presă ROBERT F. KENNEDY JR. și ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atenție: PREMIU DE 100 000 $

 

Reclame
Tagged with: ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Angela said, on august 5, 2017 at 6:43 pm

  off

  motto: „Uite asa se strange roata, si pe stanga si pe dreapta” (adaptare)

  Sistemul mai face un pas: camerele de verificare a vignetelor vor masura si viteza. (https://www.bugetul.ro/politia-romana-loveste-din-nou-soferi-un-nou-protocol-vizeaza-toti-conducatorii-auto/) Era de asteptat, nu? De fapt multi incetinesc si acum la trecerea pe langa ele 🙂

  Ce urmeaza? Sa vada si daca ai itp-ul valabil iar daca este expirat sa lanseze un mesaj de avertizare echipajului de politie ca sa te opreasca pentru a-ti lua talonul (conform noii legi in curs de vot, sau s-o fi votat deja, cine mai stie, ca asa de repede se petrec toate). La asigurare este mult mai simplu: amenda direct acasa ca si la vigneta ori viteza.

  Urmatorul nivel va fi sa identifice soferul dupa datele biometrice. Se poate? Sigur ca da. Totul este la un click distanta. TOATE FOTOGRAFIILE pe care le faceti pentru documentele oficiale (permis, buletin, pasaport) SUNT BIOMETRICE asa ca nu ramane decat sa activeze softul de recunoastere. Bine, eu simplific un pic. Este nevoie de ajustarea unor legi privind datele personale, de un pic de colaborare interdepartamentala prin institutiile statului, de reglarea softului sau chiar schimbarea camerelor cu unele mai performante etc dar ce nu face omul pentru … siguranta, sa spunem. Daca vor apare ceva amenintari (alea teroriste sunt cele mai bune, mor dupa ele) sigur ca nu trebuie sa stam cu mainile in san. Sunt doar in joc vietile noastre si ale celor dragi, nu-i asa? Si, pana la urma, se vor rezolva si o gramada de neintelegeri privind amenzile pentru ca vor sti cu ocazia asta si cine a fost soferul care a indraznit sa conduca o masina cu numere de inmatriculare provizorii ori itp, asigurare expirate sau care avea contraindicatie de la medic sa conduca pe timp de noapte (s-a votat si asta, ca nu mai stiu?).

  Aaaaaa … credeati ca scapati noaptea? Nici vorba. Pura naivitate desigur. Fotografia poate fi si altfel decat una clasica. Cu unde milimetrice care pot scana intregul „continut” al masinii, de la pasageri pana la arme, bagaje, droguri, catel, purcel (ala micu’ de plus de la luneta) si ce mai aveti voi pe acolo.

  Si cand se pot intampla toate acestea? Acusica. Oricand. In secunda doi dupa petrecerea (naturala sau provocata) unui eveniment favorabil care poate fi folosit in manipularea, scuzati, in convingerea oamenilor despre necesitatea implementarii noilor sisteme de …. siguranta. Asta de acum cu viteza este aproape de la sine inteleasa asa ca nu-si bate nimeni capul sa ne convinga ca este bine.

  Mult mai minunat va fi si cand va masura timpul petrecut intre 2 inregistrari iar daca viteza medie rezultata va fi mai mare decat cea legala (pe principiul calcului de timp pe care-l estimeaza acum dispozitivele cu gps), pac cu amenda la cetateanul indisciplinat. Aici va dau si o solutie. daca stiti ca ati mers ceva mai repede, opriti la un pipi (asa va ameliorati si functionarea aparatului urinar. 2 in 1 cum se poarta).

  Va dau insa si o veste buna: in curand vom scapa de toate aceste griji. Masinile cu pilot automat au facut progrese uimitoare si au aparut deja pe strazile noastre (va mai dura doar un pic pana ce ne vom plictisi de cele pe care le avem acum). Atunci vom fi cu adevarat … liberi, nu-i asa? CE MINUNAT!

  Apreciat de 1 persoană

  • tataia said, on august 7, 2017 at 3:45 pm

   Camerele de vignieta vor masura si viteza? Nu e de bine…dar era de asteptat. Vor masura si viteza medie intre doua camere? Aici nu mi se pare corect si cred ca se poate ataca pe cale legala. Sa zicem ca sint pe un DN european cu doua benzi pe sens in afara localitatilor…Viteza maxima legala este de 100Km….dar eu merg constant cu 115. Ma iau doua camere imi calculeaza viteza si imi iau amenda…dar trece unul cu un bolid cu 200 la ora….dar face o pauza de 45 de minute intre doua camere, camerele calculeaza viteza si lui ii iese sub viteza legala. Ce fel de lege e aceea care ma amendeaza pe mine care am mers cu 115 si il lasa sa scape pe ala care merge cu 200?

   Nu stiu cum de lumea incetinea la camerele de vignieta pentru ca eu nu am nici macar cea mai vaga idee unde sint amplasate. Au existat si la noi camere de viteza….erau mai bine de 2000 in toata tara (poate si mai multe) dar au fost dezafectate deoarece s-a autosesuizat avocatul poporului sau alta organizatie de genul cum ca instalarea acestora s-a facut ilegal. Mai bine zis nu s-a respectat legea achizitiilor publice sau si mai precis nu s-a organizat licitatie publica pentru instalarea acestora. Cum au fost scoase in afara legii, le-au dezafectat..mai ramasesera cele 7 de pe DN1….intre Bucuresti si Sinaia. Dar mi se pare ca nici acelea nu mai fucntioneaza caci ultima data cind am trecut pe acolo le-am luat cu aproximativ 100 la ora…nu mi-a venit inca nimic acasa. DAr oricum vestul Europei este plin de astfel de camere de viteza…ca sa nu se mai oboseasca saracii politieni sa iasa cu radarul la pinda. In Franta este cel mai rau din acest punct de vedere deoarece acestia sint pusi pe dat amenzi. DAr exista ac si de cojocul acestor camere…marea majoritate a softurilor de navigatie (iGo primo, TomTom, waze, etc) au o optiune sa semnalezi unde sint camere…si acelea ramin in memoria softului respectiv in asa fel incit cind vei trece din nou pe acolo vei fi avertizat din timp…Waze-ul iti arata pina si unde sint echipajele de politie, evident daca au fost semnalate in prealabil de alti soferi utilizatori ai softului waze. Sper sa nu imi sariti in cap ca fac reclama unui soft de origine israeliana..ca nici mie nu imi face placere ca a fost realizat de programatori israelieni….dar ce e al lor e al lor….la din astea se pricep.

   Libertate adevarata a fost citiva ani dupa 1989 (in Romania ma refer). Circulam noaptea cu masina fara ITP, fara RCA, DE LA UN CAPAT LA ALTUL AL TARII si nu m-a oprit niciodata nimeni . Lumea era atit de bucuroasa ca am scapat de comunism incit nici politienii nu mai stateau la pinda….dar toate acestea s-au schimbat. In ziua de azi sint filtre peste filtre…te cauta aia in baza de date, daca esti cu ceva in neregula ai incurcat-o…DAr pina la urma e normal sa circuli cu masina care are ITP si RCA valabile, sa ai cauciucurile potrivite sezonului etc. Nu sustin neaparat ca legea este buna….are mii de lacune legea asta…dar pina la urma sint lucruri de bun simt…DAca toata lumea ar sti sa isi intretina masina decent in asa fel incit sa nu prezinte pericol public nici macar nu ar mai fi nevoie de ITP…spre exemplu in Statele Unite nu se face. DAr citi au prevederea sa verifice din proprie initiativa uzura discurilor de frina….starea conductelor si a furtunelor de frina, etc…Pe la noi exista multi care nu stiu ca trebuie schimbat periodic uleiul de motor….ce pretentii sa mai avem?

   In ultima vreme se face multa propaganda pentru masinile electrice si/sau care se conduc singure. Sa o luam sistematic…masina electrica este o idee buna din punctul meu de vedere…si nu pentru ca as fi Greenpeace….departe de mine astfel de ginduri…Multe din masinile electrice arata gen tico. matiz sau alte cotete de genul, bune doar pentru a se duce gospodina pina la piata cu ele….categoric ar trebui sa imi fac mult curaj pina sa plec cu una din aia la un drum de sute sau mii de km. DAr exista o masina electrica care chair este masina adevarata! Sper sa nu imi sariti in cap ca fac reclama….dar vorbesc despre Tesla:

   https://www.tesla.com/en_EU/models?redirect=no

   Oricum nu are romanul de rind bani de asa ceva….costa aproximativ 100.000 Euro! pacat, era o masina electrica care chiar mi-ar fi placut….desigur cred ca va dati seama ca e o masina atit de computerizata incit ti-o pot opri baietii de la distanta, te pot bloca inauntru, etc…Deci nu este o masina prea potrivita pentru cei care nu sint pe placul sistemului…SI aici trebuie sa ne gindim….chiar vrem aceste facilitati moderne stiind ca intr-o zi s-ar putea sa ne fie oprita masina de la distanta si noi blocati in ea doar pentru ca am vorbit la telefon ceea ce nu trebuia sau mai bine raminem la masini mai vechi pe care ni le cirpim cum stim fiecare din noi dar pastrindu-ne in acelasi timp libertatea? DIn pacate, peste putin timp nu vom mai avea de ales oricum deoarece citeva tari europene printre care si Marea Britanie au anuntat ca vor interzice masinile conventionale (cu motoare termice pe benzina sau diesel) incepind cu anul 2025 sau 2040:

   https://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/inca-o-tara-interzice-motoarele-termice-marea-britanie-renunta-la-ele-pana-in-2040-35566.html

   Si ca sa intelegeti despre ce este vorba…credeti ca pe ei ii doare de mediu? In nici un caz…Sint oare masinile electrice cu adevarat ecologice? Aruncati un ochi aici:

   Deci pe ei nu ii intereseaza poluarea…cu atit mai mult cu cit dioxidul de carbon nici macar nu este poluant…pe ei ii intereseaza sa scoata mai repede de pe sosele masinile care nu pot fi controlate de la distanta de „ei”.

   DAr pina la urma ce este cu acest razboi impotriva masinilor? Aruncati un ochi aici:

   Masina este singurul mijloc de transport care ofera LIBERTATE. Ma rog poate in afara de elicopterul personal si avionul personal dar cine are din acelea. Atita timp cit utilizezi transportul public esti sub controlul LOR. Asta doresc ei….si nu suporta ca tu sa poti pleca oriunde vrei, cind vrei fara ca ei sa stie incotro ai plecat…Credeati ca este vorba de poluare? Mai ghiciti o data. Tot din aceasta miscare de descurajare a deplasarilor cu masina fac parte si politicile de a nu mai amenaja parcari in centrele marilor orase, de a sacrifica benzi de circulatie pentru a crea piste de biciclisti…grrrrrrr….si asa mai departe.

   Apoi referitor la masina care se conduce singura….eu unul nu sint de acord. Si nici un sofer adavarat nu va fi vreodata de acord. O cutie de viteze automata e buna…(ma rog sint multi „soferi” care si aici vor sari un sus cum ca un sofer adevarat conduce doar cu cutie manuala…in fine nu sint de acord, ar fi mult de explicat de ce nu sint aceord…) apoi „pilotul automat” adica in engleza „cruise control” adica acela care iti pastreaz viteaz constanta fie ca urci fie ca cobori fara sa mai ubli tu la pedale…acela are o utilitate discutabila…e bun pentru autostrada, in Romania nu ai ce face cu el din lipsa de autostrazi….si oricum mi-a placut mai mult chiar si pe autostrada in vest sa am eu cotrolul asupra acceleratiei si frinei. Dar sa nu mai trebuiasca nici macar sa tin volanul? Asta nu! Niciodata!

   Apreciază

  • Angela said, on august 5, 2017 at 9:42 pm

   @Radu H

   ARTICOLUL indicat este cu adevarat EXCEPTIONAL. Il pui aici cu copy/paste pentru ca merita toata atentia.

   • •
   Untold, dincolo de aparențe
   Cluj: Megashow dedicat forțelor malefice

   Motto1: Lucrurile, evenimentele şi faptele nu sunt aproape niciodată ceea ce ele ne par a fi la o primă scanare rapidă şi superficială

   Motto2: Lupul nu-şi schimbă nici părul, nici năravul

   Trebuie să precizez dintr-un start că eu personal, spre exasperarea unor prieteni care sunt fani ai altor genuri muzicale, agreez și ascult muzică trance de o anumită factură.

   Anul trecut, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Mihai Seplecan, un fost insider al sistemului, a afirmat că în spatele festivalului „Untold” se ascunde un ritual de magie neagră care a fost sprijinit de către masonerie.

   Aceste afirmaţii ale sale au fost suficiente pentru ca acesta să fie atacat din toate direcţiile de către fanii acestui festival, mai ales că Mihai Seplecan şi-a asumat o ipostază creştină. Evident că această postură pe care a ales-o să îl reprezinte, cea de credincios creştin ortodox, împreună cu acţiunile sale din ultima vreme în care a vizitat diverse mănăstiri creştine, conţine o conotaţie care îl transformă în veritabilă carne de tun. De ce? După incendiul din clubul Colectiv au existat anumiţi prelaţi din cadrul Bisericii Ortodoxe care au incriminat în bloc pe toţi cei care au fost prezenţi în acel club, inclusiv pe victime, deoarece acel concert la care au participat ar fi avut, în viziunea lor, conotaţii demonice datorită muzicii şi versurilor formaţiei care a concertat în acel spaţiu. Într-un mod de neînţeles, părerea individuală a unor prelaţi creştin-ortodocşi a fost citată pe alocuri trunchiat, fiind desprinsă de contextul în care a fost rostită, totul fiind realizat pentru a incita la contestarea Bisericii Ortodoxe în ansamblul ei. S-a dovedit ulterior că, deşi nu s-a mediatizat, în momentul incendiului a fost prezent la faţa locului un preot ortodox care aparţinea unităţii de pompieri, preot care a oferit sprijin şi s-a rugat pentru cei implicaţi în acele incidente tragice.

   Strict din punctul de vederea al doctrinei spirituale creştine, exprimată prin intermediul scrierilor Sfinţilor Părinţi, compasiunea este singura atitudine care se cere manifestată în astfel de cazuri, indiferent de natura evenimentelor petrecute. Aduc aici un argument zdrobitor care aparţine părintelui Porfirie, care dădea în acest sens un exemplu concret. El se întreba retoric: ce faci când vezi un călător care este atacat de mai mulţi tâlhari? „Sari şi tu şi îl loveşti la rândul tău?”, explicând astfel într-un mod înţelept care este condiţia unei fiinţe care se găseşte sub incidenţa unor forţe demonice.

   Aceste atitudini de condamnare a publicului aflat la concertul din clubul Colectiv au fost, prin urmare, complet nejustificate, chiar privite strict din perspectiva doctrinei creştin-ortodoxe, aşa cum de altfel am precizat mai sus. Această doctrină a fost invocată, din crasă ignoranţă, de către unii dintre acuzatori. În consecinţă, multe persoane care „s-au emancipat” de sub cadrul considerat rigid al religiei instituţionalizate, au perceput în respectivele declaraţii, oarecum justificat, expresia unui fanatism religios intolerant. Astfel, orice referinţă la demoni şi activităţi care ar putea facilita o manifestare a acestora sunt sancţionate dur. Această veritabilă ostracizare a tuturor opiniilor colorate religios, în cazul nostru particular, idei de factură creştin-ortodoxe, devine apanajul tuturor persoanelor care se lasă strict ghidate de raţionalismul ateist al epocii tehniciste în care trăim. Există şi persoane care cred în Dumnezeu, dar nu aparţin nici unui cult instituţionalizat şi a căror viziune aparţine categoriei „believers but not belongers” (credincioşi, dar neaparţinători), cu alte cuvinte aceştia şi-au creat propria concepţie şi viziune despre divinitate, viziune care nu integrează realitatea unor astfel de entităţi malefice, cunoscute ca demoni, draci sau diavoli. Cei care fac parte din această categorie socială s-au simţit lezaţi de acuzele lansate în spaţiul public de către acele persoane care atacau verbal, cu înverşunare, pe cei care au participat la concertul din Clubul Colectiv, afirmaţii care implicau, din partea celor care le făceau, o totală lipsă de compasiune. Această compasiune ar fi fost firesc să fie îndreptată asupra victimelor şi apropiaţilor acestora care au suferit în urma tragicelor evenimente. Acest gen de abordare, venită din partea ambelor părţi, impregnată cu incriminări şi aruncarea unor invective dure de o parte sau alta, a contribuit la înveninarea mediului social. Preluarea fără discernământ a acestor afirmaţii, uneori tendenţioasă, de către o parte a mass-mediei, avidă de senzaţionalism ieftin, a condus la intoxicarea şi implicit tensionarea atmosferei din spaţiul public.

   De altfel, nu este greu de sesizat că, în cazul multor evenimente care au loc în prezent, s-a creat un curent care a instituit ideea că este cool şi trendy să te raportezi la entităţi eminamente malefice, pentru că ele exercită o fascinaţie mai puternică asupra publicului prin utilizarea lor în cadrul campaniilor de marketing. Acest lucru se realizează evident în detrimentul utilizării unor eventuale personaje pozitive. Această abordare dovedeşte existenţa unei intenţionalităţi clare şi distincte care urmăreşte deliberat să plaseze acele evenimente sub incidenţa unor forţe negative. Ceea ce declari la nivel de formă este în mod indisolubil prezent şi în conţinutul acţiunii pe care o realizezi.

   Dacă realizăm o analiză exactă şi precisă a elementelor constitutive ale identităţii vizuale, părţi constitutivă ale brandului „Untold”, atât de anul trecut, cât şi din acest an, putem observa faptul că acestea acoperă şi se află în deplină concordanţă cu realitatea pe care se străduieşte să o invoce. Astfel putem decela următoarele aspecte care sunt, poate, mai puţin evidente:

   Denumirea Untold în traducere desemnează nenumitul, nerostitul pe care mulţi ar putea să-l traducă ca de nepovestit, însă sensul conferit este cel desemnat de noi iniţial.

   Se ştie foarte clar faptul că, în tradiţia românească, această sferă de forţă ale nenumitului, nerostitului (Untold) se identifică cu Satana, Lucifer, necuratul, nenumitul, nespusul. În tradiţia spirituală (populară) românească este prezentă această regulă, de a nu rosti în mod explicit numele unei entităţi malefice, pentru că acestă precizare explicită a numelui invocat, atrage în mod inexorabil acea prezenţă. Cu alte cuvinte, rostirea efectivă a numelui implică invocarea acelei entităţi şi implicit manifestarea ei. De aceea, în ethosulromânesc există termeni care desemnează această entitate purtătoare de rău doar sub o formă exorcizatoare: ucigă-l toaca, ducă-se pe pustii, ucigă-l crucea. Legătura cu egregorul poporului român este evidentă tocmai prin această nenumire care este specifică tradiţiei spirituale româneşti, iar de aici derivă conexiunea cu subconştientul colectiv al locuitorilor din acest areal (spaţiu specific). Astfel, prin intermediul acestei conexiuni cu această entitate malefică, subconştientul colectiv poate fi influenţat şi impregnat cu energii toxice, nefaste, care ulterior influenţează prin intermediul subconştientului individual fiecare persoană în parte. Astfel, prin consacrarea care s-a realizat la început în cadrul acestui festival, acesta a fost plasat clar sub incidenţa unei anumite entităţi distincte desemnată ocultat (ascuns) sub numele de Untold. Cu alte cuvinte, entităţii căreia îi consacri (dedici, afieroseşti) acţiunea, în cazul nostru Untold, cuvânt explicat anterior, devine destinatarul final, adică este cel căruia îi sunt puse la dispoziţie energiile participanţilor: spectatori şi artişti deopotrivă. Cei care au realizat consacrarea în calitate de organizatori, împreună cu cei care au coordonat din background toată această operaţiune extrem de complexă, au subordonat prin aceasta evenimentul sferei malefice de forţă dorite. Pentru a înţelege mai bine forţa şi impactul consacrării mă voi referi la mediul esoteric din Franţa în perioada care a precedat Revoluţia din anul 1789. Atunci s-a cerut în mod expres consacrarea Franţei în totalitate inimii Fecioarei Maria. Această cerere a fost făcută în urma unor apariţii mariane în care această acţiune a fost solicitată în mod explicit. Acest fapt s-a corelat cu anumite avertismente privind iminenţa declanşării unor evenimente sociale de natură violentă. Această consacrare, dacă se realiza la timp, ar fi plasat Franţa sub protecţia şi ocrotirea Fecioare Maria şi evident acea revoluţie de sorginte masonică eşua, împreună cu tot carnagiu care i-a urmat. Din nefericire pentru poporul francez, acea consacrare a fost amânată şi evenimentele s-au succedat aşa cum le cunoaştem astăzi.

   Consacrarea, în calitate de acţiune esoterică, plasează o fiinţă, acţiune, eveniment sub incidenţa fiinţei căreia îi este consacrată. Ea se realizează obligatoriu înainte de realizarea efectivă a respectivei acţiuni şi asigură integrarea acestei acţiuni şi a persoanei care consacră în sfera de forţă a fiinţei căreia i-a fost consacrată. Această acţiune, cunoscută în tradiţia catolică sub numele de consacrare, are un echivalent în tradiţia creştin-ortodoxă prin termenul de afierosire (încredinţare, dedicare).

   S-ar putea spune că este doar o joacă. Dar această joacă cu invocări atât de clare şi distincte a unor entităţi de natură malefică nu poate constitui o simplă joacă, pentru oricine dispune de o minimă, doar minimă, capacitate asociativă denumită inteligenţă.

   Astfel, deşi a fost ocultată (ascunsă) în mod extrem de abil, rostirea efectivă a acelui nume, folosindu-se în acest scop limba engleză, deci, chiar dacă nu i-a fost totuşi rostit direct numele, legătura astfel creată este mai mult decât evidentă.

   Mulţi artişti plastici cu care am stat de vorbă au remarcat şi mi-au comunicat că au perceput în întreaga identitate vizuală o stare acută de întunecare malefică (darkness) începând cu bannerele gigantice plasate pe sediul „Băncii Transilvania” de pe strada Bariţiu şi sfârşind cu imaginile afişelor destinate mediatizării acestui festival.

   Există în toată acestă succesiune de coincidenţe, mult prea cusute cu aţă albă pentru ca adevărul din spatele lui să nu transpară clar şi limpede pentru cineva care are minime noţiuni de esoterism şi înţelege identificând etapele costituente ale unui ritual, de orice natură ar fi acesta. În cazul festivalului „Untold” este vorba fără nici un dubiu de un ritual de magie neagră care a fost oferit, consacrat, încredinţat acestei entităţi numite Untold.

   Mă întreb şi eu de ce acest festival nu a fost plasat sub incidenţa unor personaje de lumină, eminamente benefice: Arhanghelul Mihail, de exemplu, conducătorul legiunii îngerilor în lupta împotriva entităţilor malefice, acesta fiind simbolul exponentului curajului divin, fiind prezentat în poze care denotă o ipostază războinică, Mihail fiind de altfel înzestrat cu o sabie.

   Sau ca să nu fim acuzaţi că ne referim strict la tradiţia spirituală creştină, avem în tradiţia spirituală hindusă pe Shiva Matangari, Shiva (Conştiinţa Masculină Universală) în ipostaza de triumfător asupra forţelor ostile, malefice (Absolutul Divin în ipostaza de distrugător), purtător al tridentului, care alungă demonii, personaj care emană o masculinitate debordată şi care prin energia pe care o manifestă, conform tradiţiei spirituale hinduse, poate distruge sau exorciza orice rău manifestat prin intermediul oricăror entităţi de natură malefică.

   În mod evident acest festival Untold, „The world capital of night and magic” sloganul sub care s-a prezentat anul trecut, cât și sloganul mai soft pentru anul în curs „Real-life fantasy”, prezintă toate ingredientele care-l transformă în ceea ce s-a și afirmat pe sine a fi, adică un spectacol de noapte (noapte caracterizată de întuneric, implicit de lipsă a luminii) și magie (evident neagră, corespunzătoare întunericului în care se manifestă) și a reprezentat în fond, ceea ce s-a autodeclarat, adică un veritabil ritual de magie neagră în care energiile care s-au vehiculat, respectiv ale artiștilor și simultan a participanților din public, au fost consacrate dintr-un start entității Untold.

   Un alt element care apare frecvent în afişele festivalului „Untold” este oglinda. Utilizarea acestui element nu este deloc întâmplătoare. Fiecare dintre dumneavoastră puteţi consulta semnificaţiile simbolisticii asociate oglinzii.

   Citez:

   „Oglinda redă imaginea inversă a obiectului fiind o îndepărtare de Principiu şi Esenţă. Se spune că în oglindă se reflectă dublura omului, caracterizată prin atribute malefice”. Pentru a nu exista nici un dubiu în acest sens, s-a plasat în faţa oglinzii imaginea un personaj sinistru care se reflectă în oglindă. Prin urmare expresia „Your selfie here” în afişul plasat anul trecut pe clădirea Băncii Transilvania nu este deloc întâmplătoare. Ea presupune identificare sinelui, (self se traduce în româneşte ca sine, parte componentă a cuvântului selfie) fiecărui participant cu entitatea care a fost reprezentată de acea figură fără chip, în fapt „Untold”-ul pe care l-am menţionat anterior. Aici prin sine nu se înţelege esenţa ultimă a fiinţei ci ansamblu energiilor psiho-mentale ce animă fiecare individ în parte. Este vorba de potenţarea în fiinţa umană a aspectelor (energiilor) negative prezentate într-un mod simbolic prin intermediul acelui personaj la care negrul feţei desemnează abisul de natură malefică. Mai mult, pentru ca lucrurile să fie pe deplin elucidate se precizează clar prin expresia „I am the wizard of Untold” că persoana a cărui sine se identifică cu personajul fără chip, acceptă postura de vrăjitor, cu alte cuvinte el devine un ucenic, discipol al „Untold”-ului în cadrul nopţii de magie (neagră evident). Această operaţiune de identificare cu personajul fără chip şi de ipostaziere în discipol al Untold-ului ni se prezintă a fi ambalată sub formula inocentă a unui simplu selfie. Toată această operaţiune este şi premiată pentru cei care dau bine în poză. Un joc malefic abil travestit şi deghizat diabolic printr-o manevră care a dat dovadă, trebuie să recunosc, de o inteligenţă demoniacă de-a dreptul.

   Toate aspectele imagistice (poze şi sloganuri) şi faptice efective indică fără nici un dubiu că toate acestea au fost alese cu parte dintr-un ansamblu bine articulat care desemnează pentru orice iniţiat existenţa şi prin urmare performarea (efectuarea) unui ritual de magie neagră.

   În cazul performării (efectuării) unor ritualuri de către adepţii unor culte religioase, în cadrul acestora se invocă şi se consacră în mod distinct acele acţiuni unor entităţi spirituale eminamente benefice ca îngerii, Fecioara Maria, Iisus Hristos, Duhul Sfânt, Dumnezeu Tatăl. Toţi aceştia se presupun că se manifestă în acel spaţiu destinat invocaţiei. Aceste spaţii sunt de cele mai multe ori biserici. Energia acestor fiinţe necorporale interferează cu participanţii la aceste ritualuri, în funcţie de deschiderea fiecăruia dintre ei. Stările obţinute de unii dintre participanţi în urma acestei comuniuni realizate la nivel de suflet sunt iubire, linişte, pace sufletească.

   Toate tradiţiile spirituale autentice fac referire clară şi distinctă la cele două categorii aflate în tabere diferite şi care îşi dispută întâietatea asupra fiinţei umane. Fiinţa umană, poate alege în baza liberului arbitru pe cine să deservească: tabăra entităţiloreminamente benefice cunoscute ca îngeri sau devaşi (sanskrit: , devá, fiinţe de lumină) sau tabăra entităţilor malefice: demoni sau rakshsaşi (sanskrit: , rākṣasa)

   Pentru a pecetlui acest legământ făcut cu entitatea desemnată sub numele Untold s-a făcut, unii bineînţeles ar spune spune că este doar coincidenţă, o donare de sânge sub emblema sugestivă a lui Dracula (din nou o coincidenţă) vampir care consumă sângele astfel oferit (consacrat), acţiune care a dat posibilitatea donatorilor de participa la acest festival-ritual. Deci, cu alte cuvinte, s-a donat, în esenţă s-a consacrat (oferit, încredinţat) sângele entităţii Untold, sânge care, se ştie din ocultism, că este suportul fizic al unor energii de natură subtilă (vitală) şi constituie cadru de manifestare a unor entităţi necorporale, care leagă persoana respectivă (şi dacă aceasta ştie şi dacă nu ştie) de fiinţa căreia i-a fost consacrat respectivul ritual. Deci, anul trecut, sub aparenţa benignă a donării de sânge centrelor de transfuzii din ţară, a existat o caravană „Untold” care a făcut acest demers. Este de văzut dacă acest sânge a ajuns unde era destinat să ajungă, adică la centrele de donaţie sau s-a pierdut pe parcurs. Este de notorietate, şi exprim o evidenţă care nu are cum să fie negată, faptul că orice ritual de magie neagră implică sângele, de preferinţă uman, care se constituie într-un veritabil liant şi catalizator subtil care permite invocarea şi manifestarea acelor entităţi malefice de natură subtilă. Sângele a fost donat, în acest caz, de bună voie şi nesiliţi de nimeni, de către tineri care vroiau să participe la acest ritual deghizat în festival şi care nu dispuneau de banii necesari. Cei care au procedat în acest fel şi-au vândut propria energie şi au fost legaţi într-un mod tainic de entitatea căreia i-a fost consacrat acest ritual. Aceste persoane au reprezentat rezonatori specifici, vehicole umane prin care cel invocat s-a manifestat utilizându-le propriile energii drept pârghii de manifestare. Poza luată de pe site a fost denumită dealtfel profund semnificativ, pay-with-blood, plăteşte cu sânge.

   Dacă observaţi cu atenţie faptul că în această poză, sângele donat alimentează acest personaj malefic, un simbolism care nu mai are nevoie de nici o explicaţie.

   De asemenea există o reţea extinsă la nivelul întregului teritoriu al României, numită deloc întămplător blood network, reţea de sânge.

   Este profund semnificativ, extrem de relevant şi deloc întâmplător inserarea unei hărţi cu centrele de donaţii din întreaga ţară. Prin această modalitate a donării de sânge s-a reuşit să se acopere întreg arealul României, creându-se astfel o veritabilă reţea umană, cu noduri active în fiecare oraş, reprezentate de cei care au donat sânge. Această legătură aurică individuală indusă în timpul festivalului, putând fi activată şi ulterior derulării acestuia, în baza energiilor specifice induse în fiecare aură individuală în timpul ritualului, prin intermediul fenomenului de rezonanţă. Astfel s-a reuşit ca impactul să fie remanent la nivelul întregului teritoriu al României prin intermediul donatorilor de sânge proveniţi din fiecare oraş, care vor deveni sui-generis vehicule de tranzitare a unor energii negative induse iniţial la performarea (efectuarea) ritualului. Evident că, în anii care vor urma, dacă acest veritabil pattern comportamental va continua şi nu va fi stopat ferm, aceste rezonanţe negative reprezentate de către aceste energii demoniace vor fi întărite.

   Esoterismul care este în esenţă o ştiinţă spirituală aplicată, are nişte reguli precise şi exacte şi este departe de a fi o simplă joacă. De altfel toate cele descrise până acum nu s-au constituit deloc într-o simplă joacă pentru cei care le-au conceput. Toate elementele utilizate au avut o semnificaţie precisă şi exactă.

   Acelaşi lucru se poate spune şi despre poza a cărui gest este şi el elocvent corelat şi cu brăţara inscripţionată cu numele Untold.

   Îmi exprim şi eu nedumerirea; expresia sinceră a unei naivităţi ingenue: toate personajele este strict necesar (trebuie musai) să aparţină părţii malefice? Nu se poate să fie personaje şi fiinţe care să aparţină categoriei personajelor benefice, eroilor pozitivi care dispun de curaj în lumina adevărului? Cred că li s-ar putea da şi acestor personaje un aspect cool şi trandy, care să le facă atractive şi implicit dezirabile pentru marele public.

   Şirul lung de coincidenţe profund semnificative, vizând aspectele stranii care au însoţit acest festival-ritual, ar trebui să determine orice fiinţă plină de bun simţ să se gândească asupra direcţiei ce i s-a dat acestei manifestări.

   Las strict la latitudinea cititorilor acestui articol întrebarea care vizează în ce măsură realitatea subtilă de factură spirituală a unor astfel de entităţi malefice, care evident au fost invocate deliberat, a avut sau nu o influenţă în conştiinţele individuale care participă la un astfel de mega ritual de magie neagră. Sensul dat este evident ocultat şi ţine de intenţionalitatea şi scopurile avute în vedere de cei care au utilizat o asemenea imensă energie. Ei s-au folosit de acestă energie pe care au utilizat-o în conformitate cu propriile scopuri.

   Cam cu ce ne-am ales de fapt? Cu anumiţi artişti care au prestat o muzică mai mult sau mai puţin inspirată. Amintesc că acest gen de muzică este benign în sine fără să aibă o conotaţie incriminabilă sub aspectul rezonanţelor pe care le poate induce în public. Mi s-a atras atenţia de către anumiţi compozitori şi muzicieni prezenţi la acest festival, că şi aici a survenit o mutaţie, începând cu anul 2010; trance-ul clasic a fost alterat intenţionat de sound-uri (sonorităţi) stranii care pune auditoriul în rezonanţă cu energii nu tocmai armonioase. Deci, nici la capitolul muzică în sine nu stăm tocmai bine.

   Cineva s-a jucat de-a magia neagră sau chiar a fost vorba de un ritual performat (efectuat) deliberat în acest sens?

   La o primă scanare rapidă şi superficială, am avut de-a face în anul ce a trecut cu un festival de muzică trance la care au participat mulţi oameni care au petrecut împreună un timp agreabil.

   La un nivel mai profund am avut de-a face cu un veritabil, din plin recognoscibil, ritual de magie neagră care a implicat un număr uriaş de participanţi, a căror energie a fost folosită (utilizată) şi modulată specific în vederea anumitor scopuri ascunse şi chiar prin acestea dubioase. Aproximativ 300.000 de oameni a căror energie vitală, sexuală, volitivă şi afectivă a fost utilizată, folosită într-un sens numai de iniţiatorii din umbră ştiut, şi care evident a dus la poluarea atmosferei subtile energetic-informaţionale în Cluj-Napoca. Aici trebuie să existe o mare atenţie. În cazul consacrării nu contează natura energiei utilizate ci sensul pe care i se dă acesteia de către cel care operează, deci depinde de entitatea căreia i se consacră, precum şi de intenţionalitatea şi scopul celui care realizează această consacrare. Spre exemplu, într-un ritual de magie roşie unde se utilizează energia sexuală a participanţilor, aceasta poate fi folosită pentru trezirea iubirii fiind consacrată unei entităţii eminamente benefice, sau poate servi uciderii unei persoane dacă ritualul este consacrat unei entităţi malefice. Totul este la cheremul celui care iniţiază, conduce acest ritual. Restul participanţilor nu sunt decât folosiţi. Asta nu înseamnă că nu se resimte plăcerea în acel ritual. Dar scopurile urmărite şi consecinţele celor două tipuri de ritualuri sunt evident diferite. Exact acest lucru s-a petrecut, în anul ce a trecut şi în cazul ritualului de magie neagră deghizat sub masca unui Festival de muzică trance, „Untold”.

   Există şi un alt element care este de reţinut. Mi s-a relatat că în 2016 în perioada festivalului, ofiţerii de la crimă organizată au fost trimişi în concediu în masă, în timp ce oraşul colcăia de droguri. Cu alte cuvinte psihismul individual al participanţilor trebuia fluidizat prin consumul de droguri pentru ca energiile acestora să devină apte de utilizare. Nu ştiu ce s-a petrecut în anul în curs, dar presupun că nimeni nu s-a sesizat vis-a-vis de consumul de droguri şi de cel de alcool în exces.

   Nicolae Ceauşescu făcea referire la agenturile străine prezente pe teritoriul României, în discursul său din decembrie 1989, în cazul evenimentelor derulate atunci, discurs preluat „ad literam” într-un număr al revistei „Lumea” de anul 2015. Marea majoritate dintre noi am tratat atunci acele informaţii cu dispreţ, având în vedere sursa de provenienţă. Acum însă, privind retroactiv acel discurs precum şi informaţiile conţinute în el, toate s-au dovedit a fi perfect adevărate. Aşa se întâmplă acum şi în cazul lui Mihai Seplecan care, chiar dacă posedă un limbaj care este tributar unor sintagme, nu ştiu cât de bine înţelese de către acesta, rosteşte totuşi anumite adevăruri care se doresc a fi ascunse şi tratate ca derizorii de către presă şi evident de către anumite persoane „nenumite” din umbră. Din perspectiva trecerii timpului şi al dezvăluirilor făcute între timp, evenimentele din decembrie 1989, ni s-au revelat a fi realităţi incontestabile pe care de altfel şi SRI-ul le-a făcut publice prin anumiţi intermediari acoperiţi din lumea gazetăriei. Vezi în acest sens persoana lui Grigore Cartianu care a semnat 3 cărţi despre acele evenimente. Am precizat că le-a semnat, nu faptul că le-ar fi scris el, pentru că în scriitura efectivă se simte touch-ul unor băieţi rafinaţi din cadrul serviciilor, băieţi care au capacitatea de a face o analiză pertinentă de intelligence utilizând un limbaj adecvat, aspecte care îl depăşesc cu mult pe susnumitul Grigore Cartianu. De altfel Gregoar Ecrive, aşa cum singur s-a prezentat în dialogul cu scriitorul Paolo Coelho, dispune de un bagaj cultural limitat.

   Aşteptam pentru anul în curs o schimbare a „destinatarului” sau „adresantului” acestui festival. Nu de alta, dar să nu fiu acuzat că sunt paranoic. S-ar fi putut alegeîn vederea promovării acestui evenimentorice entitate angelică căreia să-i fie consacrată pe faţă, la lumină, acest eveniment. Orice entitate angelică din cadrul ierarhiilor angelice prezentate de Dionisie Areopagitul. Se poate alege, pentru a nu fi considerat fundamentalist creştin, de ce nu, şi o altă tradiţie spirituală dacă se vrea, tradiţia hindusă cu, spre exemplu, Shiva Matangari, în ipostaza de distrugător al răului. Numai musai ca personajul principal să fie pozitiv. Organizatori vă prindeţi? Aceiaşi DJ-invitaţi, fără donări de sânge, fără darkness și dacă se dorește cu aspecte benefice de factură esoterică la vedere, la lumină.

   Eu ştiu artişti plastici care ar lucra cu plăcere la aceste proiecte. De fapt au fost şi în acest an dar au fost refuzaţi. Viziunea lor artistică nu coincidea cu linia directoare a celor din spate. Era mult prea soft, deschisă şi armonioasă. Apropo de profesorul Ioan Sbârciu, mason notoriu, care a fost în anul ce a trecut preşedintele comisiei care a desemnat lucrările câştigătoare.

   Se pare că toate apelurile pe care le-am făcut în anul precedent s-au dovedit inutile. În acest an fluidizarea energiilor necesare „alchimizării” ființelor participanțiilor, termen utilizat într-un afiș de promovare a festivalului în anul în curs (stranie, ciudată și profund semnificativă apetența constantă a organizatorilor spre esoterism) s-a realizat prin intermediul mărci de vodcă „Absolut” (denumire ironic-persiflatoare apropo de semnificația reală a termenului utilizat). Iar etapele constitutive în devenirea, transformarea ființei sub influența, evident, determinantă a consumului de vodcă, în cadrul Untold-ului conduc spre cea finală de creator. Aici substituirea este evidentă. A se vedea explicit în poza de mai jos. Avem de-a face cu înlocuirea adevăratului Creator cu o condiție existențială de așa-zis creator realizată simultan: prin consumul de vodcă și prin participarea la UNTOLD într-o modalitate dement-demoniacă de factură magică. Remarcați cu atenție succesiunea de etape prezentate grafic la baza afișului. Aceste etape: visător, magician, lord menite să te aducă la condiția finală de pseudo-creator, sunt legate de fazele lunii. Luna plină acționează ca un veritabil catalizator, atunci când ființa umană este extrem de receptivă într-un mod subconștient, și nu numai, la anumite energii, cele malefice găsindu-se în acea perioadă într-un maxim și putând fi (integrate) induse mai ușor în aura ființei. Maximum de lună plină fiind, deloc întîmplător, în ultima zi a festivalului și anume data de 6 august 2017 . Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Mai știm o entitate malefică, Lucifer-Satana (Untold) care decăzând din condiție ei de înger de lumină a încercat să se substituie adevăratului Creator, urmărind să-i tragă și pe alții după ei într-un demers satanic care, după cum se vede continuă și în prezent. Astfel analogia devine mai mult decât evidentă.

   Anul acesta, după dezvăluirile făcute în anul precedent, lucrurile nu s-au derulat chiar pe față, aspectele s-au deghizat ceva mai bine, substratul rămânând același. Personajul cu coarne, având aparențe binefăcătoare, cu o lună plină plasată în spate se găsește în preajma magicianului care citește ritualul (de magie neagră, pentru că personajele din poză nu par îngerași) de invocare dintr-o carte. Mesajul transpare la fel de clar și limpede, ca și în anul anterior. În cazul de față lupul nu-și schimbă nici părul, nici năravul.

   Despre sponsori numai de bine. Banca Transilvania este asociată constant unui astfel de eveniment. Totuși, să sponsorizezi un ditamai mega-ritual satanic de magie neagră (scuzați pleonasmul), nu dă prea bine. Sau tocmai de asta îl sponsorizează?!

   Acum un an, în cadrul festivalului de film „TIFF”, la Secțiunea filmului de groază se scria negru pe alb că personajul central al secțiunii este Antihristul. Eu propun ca în anii viitori să existe, pentru echilibru, și o secțiune a filmului spiritual în care care personajul principal să fie Iisus Hristos. Pe bune, o să-i propun acest lucru lui Tudor Giurgiu și celui care face selecția la acest festival, mai precis lui Mihai Chirilov. În cazul acestuia din urmă nu-mi propun să-i schimb orientarea. Ar fi cam greu. Se știe de ce.

   Ce a devenit de fapt, pe nebănuite, orașul Cluj-Napoca? Observăm că devine creuzetul și terenul de țintă a unor forțe oculte malefice care uzitează de energiile puse la dispoziție cu naivitate de persoane de bună-credință pentru a-și duce la îndeplinire scopurile abjecte. Este în fapt, o poluare a atmosferei psiho-mentale (denumită de unii și atmosferă subtilă de natură energetic-informațională), poluare a cărui țintă manipulatorie suntem chiar noi.

   Poți să prostești un om tot timpul, poți să prostești mai mulți oameni mai mult timp, dar nu poți prosti toți oamenii tot timpul.

   RADU HADÂRCĂ Publicat Vineri, 04 august 2017

   Comentariul meu:

   De urmarit soarta acestui brav jurnalist care este printre putinii care inteleg pe ce lume se afla si, la fel de important, are si curajul sa o spuna fara echivoc. Meritul ii apartine in egala masura si editorului care a acceptat articolul dar si patronului. Le recomand calduros tuturor sa nu bea prea multa cafea, sa nu stea in frig sa raceasca si, in special, SA NU SE VACCINEZE!

   Apreciază

   • costel said, on august 6, 2017 at 8:41 am

    Reactia BOR la aceasta mega-satanizare? Acum, urgent, ar fi trebuit trimise instiintari in teritoriu, la fiecare parohie, pt a atrage atentia credinciosilor, oare e mai ortodox un jurnalist decat „teologii” din BOR??? Sau vor indemna credinciosii sa mearga, dar sa ia si crucea cu ei, ca nu vor pati nimic? Doamne iarta-ma!

    Apreciază

   • gheorghe said, on august 7, 2017 at 10:08 am

    Cam prea intinsa si „aprofundata” abordarea…
    Avem milostenia, nu e nevoie de „compasiune” – impreuna-patimirea, sa simtim cum pacatuim impreuna…
    Nu cred ca intereseaza realmente tipurile de magie: alba, neagra, rosie, ..maronie… este lucru cu demonii.
    Nu exista demoni buni si rai ci doar demoni care actioneaza spre a lua sufletul inselatului/ratacitului/pacalitului in Iad. Inselatii occidentali cred in „good luck” si in „bad luck”, de parca cu Dracu’ se cade la invoiala si il poti folosi la lucruri bune…
    Despre accidentul de la grota colectiva…. doar n-o sa creada cineva ca acolo se rugau la Iisus Hristos pentru pacea lumii…. s-au desfasurat ritualuri demonice cu invocari clare de duhuri ale intunericului, in preziua ritualurilor satanice care definesc Halloween-ul.
    Nu e ceva „nevinovat” iar mila starnita nu inlocuieste dedicatia victimelor pentru practici demonice cosmetizate ori nu.

    Ezoterismul nu e stiinta – este set de practici dracesti descrise laic si mincinos; singura chestie comuna cu stiinta este predictibilitatea: lucrul cu demonii este posibil si se petrece in realitate – atat in partea vazuta cat si in cea nevazuta.

    Apreciază

 2. Angela said, on august 5, 2017 at 6:50 pm

  off

  Inca una din ciclul „iarna nu-i ca vara”: http://www.flux24.ro/polonia-catre-sua-nu-suntem-romania/. N-o mai comentez.

  Iertati off-topicul dar … asta ne arata ca traim in Romania care se afla DEJA cu un picior in minunata lume noua. Intrebare de baraj: il va aduce si pe celalalt alaturi sau va ramane asa cracanata ca sa i-o traga toti mai cu simt? (18+)

  Apreciază

  • Mihai said, on august 6, 2017 at 12:17 pm

   Costel, hai că să nu ne îmbătăm cu apa rece, însuși domnii Ierarhii sau pus pe festivaluri, concerte, dansuri (a se vedea ce a făcut Domnul andrecutz in săptămâna Patimilor in urma cu un an când a organizat concert simfonic in catedrala episcopală din Cluj Napoca)

   Apreciază

 3. Angela said, on august 5, 2017 at 6:58 pm

  iar off

  Stim ca intreruperea pomenirii este bine fundamentata canonic.

  Dar chestia asta nu: http://www.flux24.ro/tablourile-de-3-miliarde-cu-episcopul-porno-aruncate-la-cos/

  Oare ce masuri va lua mitropolia?

  Concluzia este simpla: problema pseudo-sinodului n-a ajuns la inimile preotilor. N-au inteles-o.

  Apreciază

  • Mihai said, on august 6, 2017 at 8:45 pm

   Angela ba prea au înțeles, numai că se fac că nu au înțeles, pai gândește te ce înseamnă pierderea unui loc ,,călduț” intro parohie dintr-un sat sau oraș, așa că toată lumea este veselă și ,,fericita”, așa că, către comunism, pardon ecumenism tot înainte, iar ecumenismul de propovăduiește intro veselie in majoritatea parohiilor din țară, lumea în cea mai mare parte care se duc la biserica, de uita in gura lor hipnotizați, dar fara că să aibe habar ceea ce le predica

   Apreciază

 4. Angela said, on august 5, 2017 at 7:05 pm

  off off

  Chinezii se pregatesc de razboi: http://www.flux24.ro/india-china-conflictul-intre-2-puteri-nucleare-care-poate-deveni-periculos/.

  Dupa constructia insulelor in marea Chinei de Sud, asta cu drumul este o mutare geostrategica importanta.

  Oare cand va incepe nebunia?

  Doamne apara, pazeste si miluieste.

  Apreciază

 5. Roman said, on august 5, 2017 at 7:49 pm

  Babeste,vaccinurile sunt facute la nimereala,ptr a se face bani si a schilodi si omul vaccinat !!Din ,,prea mult bine” care ti-l dorim noi jidanii sionisti(producatorii de vaccin) s-ar putea sa-ti distrugem de tot imunitatea copilului sau mai rau sa-l transformam intr-o leguma,dar oricum nu ne intereseaza si habar n-avem ce se poate intampla.Pai nimeni nu poate sa stie cum va reactiona o fiinta vie si unica, la un rahat chimic facut la gramada ptr toti, de azi si pana peste cativa zeci de ani!! Asa ceva nu este in puterea omului.Dar cum omul crede doar in om ,tot pe baza asta au dresat ei lumea.Stie el domn’ doftor …ca doar e destept….iar doftorasul care se crede urmasul lu’Lucy (prima femeie maimuta=hahaha) spune ca stiu cei din comisia care au testat aceste vaccinuri…iar cei din comisie, ca stiu cei din OMS…si tot asa…prinde chiorul ,scoatei ochii… Dar noi cei multi,care suntem sacrificati ca si vacile la abator,oare noi nu trebuie sa fim intrebati,oare nu putem sa ne stapanim nici corpul nostru si al copiilor nostri?Noi suntem folositi doar ca si cobai,trebuie doar sa ne supunem!!Se accelereaza eugenia lumii prin otravire chimica (vaccinuri,chemtrails si E-uri in alimente),in paralel cu sodomizarea lumii (curistii care sunt cica normali) ,cu ciocnirea civilizatiilor (agarienii vs paganii europeni) si unirea tuturor religiilor in cea mondiala (ecumenismul cel umanist, bun.permisibil,adica daca ai timp si poti ca doar…muncesti si ai drepturi).Mai ramane CIP-ul si vreo enorma criza economica,de alimente si cine stie de resurse(curent, apa,gaz.etc) ,ca totul este in mana ,,grupului”jidanesc.

  Apreciază

  • Angela said, on august 5, 2017 at 9:27 pm

   @Roman

   Ce urat vorbesti. Cum poti sa le spui „curisti”? Ei se cheama PIDOSNICI!

   Apreciază

 6. Angela said, on august 5, 2017 at 9:16 pm

  Este adevarat ca vaccinurile actuale sunt criminale dar, sinceri sa fim, omoara sau schilodesc extrem de putini. Spre exemplu, am inteles ca ADHD-ul, o boala necunoscuta in urma cu 100 de ani, a ajuns sa afecteze abia 1 copil din 68. Apoi sa avem pardon. Atata deranj si scandal doar pentru atata lucru? Chiar nu cred ca merita efortul iar tinta este mult mai sus.

  Odata cu introducerea obligativitatii vaccinarii cu siguranta vor apare si stari de necesitate care vor impune vaccinarea intregii populatii, de la mic la mare. Cand veti auzi de asa ceva sa stiti ca ceva este putred in Danemarca (si nu-i vorba de ariciul care a traversat strada prin loc neamenajat si nesemnalizat). Atunci va fi cu adevarat momentul prielnic sa vaccineze cu ceva minuni care sa afecteze populatia la nivel global.

  Pas cu pas, vorba cuiva.

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 5, 2017 at 10:07 pm

   Angela

   Extrem de putini zici tu la 1 din 60?

   Apreciază

   • Angela said, on august 5, 2017 at 10:40 pm

    Saccsiv – multumesc pentru intrebare. Cu ocazia asta am vazut si o greseala.

    Am scris 1 la 68. 1 la 60 abia peste 1, 2 sau poate chiar 3 ani … (pe principiul ca se dubleaza cam la 10 ani – asa scria in articolul pe care l-am citit cu putin timp in urma insa nu-mi aduc aminte sursa ca sa-l indic).

    Si am facut o eroare. Ma refeream la autism. Asta este cu vaccinurile. ADHD-ul este cu ecranul (lobotomizarea prin vietuirea nefireasca a copiilor in lumea virtuala in locul celei reale – se constata ca nu i s-a mai dezvoltat normal creierasul si a acumulat o gramada de semnale care-i creeaza reactii de agitatie, o chimie ciudata a creierului care-i cere tot mai multa stimulare imediata si, ca atare, lipsa capacitatii de motivare pentru rezultate obtinute pe termen mediu sau lung etc etc etc – sunt foarte multe de spus aici).

    In ceea ce ma priveste cred ca si 1 la 1.000.000 este extrem de mult. Gandeste-te ca la vreo 1,3-1,5 miliarde de copii vaccinati ar fi afectati mult peste o mie.

    Logica pentru care am spus ca inseamna putin este legata de lipsa de reactie a oamenilor. Pai daca ar fi mult cu siguranta ca ar iesi din comoditate si ar reactiona in primul rand prin refuzul vaccinarii. La riscul de 1/70 prefera sa zica Doamne pazeste, daca-l zic si pe acela. Prin campania de presa desfasurata recent s-au inregistrat rate masive de vaccinare (asa se lauda – poate ca este doar o strategie de comunicare insa eu cred ca este adevarat). Premierul chiar l-a felicitat pe ministrul sanatatii (cat de cinic sa feliciti pe cineva pentru ca a facut un rau dar … asta-i lumea in care traim).

    Din pacate informatia ajunge greu la oameni. Sunt cativa care fac tot ce le sta in putere ca sa informeze despre adevaratele efecte ale vaccinurilor dar, sa recunoastem, marea putere mediatica este in mainile celor care sustin vaccinarea.

    Mila Domnului.

    Apreciază

   • petrupetru said, on august 6, 2017 at 3:45 am

    Frate Vasile, roaga-te pt mine. Sunt la spital; am ajuns aici de urgenta, acum citeva zile…
    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 6, 2017 at 8:39 pm

    petrupetru

    Da, frate. Sa te vindece bunul Dumnezeu!

    Am transmis si parintilor.

    Apreciat de 1 persoană

  • una said, on august 6, 2017 at 7:09 am

   Deja ceva este foarte „putred in Danemarca”.Deja epidemiile „curg” la TV.Legea sinistra cu obligativitatea e pe masa Parlamentului,deci nu suntem prea departe de a fi injectati/implantati cu orice vor ei.

   Apreciază

   • carla said, on august 6, 2017 at 2:36 pm

    Daca ar garanta chiar nemurirea, un medicament/ vaccin/ aliment/ licoare sau procedura, fara incuviintarea persoanei (sau apartinatorului), nu trebuie sa poata fi administrat. Nici sub intimidare, santaj sau pedepsire a persoanei. Sub nici un motiv. Poate in sclavagism.

    Apreciază

   • marinela said, on august 6, 2017 at 5:57 pm

    Ma voi ruga si eu pt tine frate,petrupetru,Dumnezeu sa te insanatoseasca grabnic.

    Apreciat de 1 persoană

  • isa said, on august 7, 2017 at 9:44 am

   Dar pentru cati fac cancer dupa vaccin, este o statistica? Iata aici, e de plans: http://www.ouralexander.org/index.htm.

   Apreciază

  • gheorghe said, on august 7, 2017 at 10:13 am

   Inventatorul ADHD a recunoscut ca nu exista asa ceva, nu e nici o stare psihica problematica de tip boala; prin urmare orice statistica este minciuna.
   Pacat de suferintele si distrugerile permanente sufetite de copiii care aveau o singura „vina” – erau vii, energici si – foarte probabil – alintati.

   Apreciază

   • tataia said, on august 7, 2017 at 12:29 pm

    Mda…vad ce propaganda faci tu aici…ADHD exista! Nu este o vrajeala…am mai auzit teoria asta….copii care nu prind absolut nimic la scoala pentru ca nu pot fi atenti….nu invata nimic ci vor doar sa bata mingea pe maidan..si cica nu e boala…copilul nu are nimic, e doar copil asa sint copiii, nu le place scoala. E vina profesorului ca nu stie sa atraga elevii catre materia sa….Din pacate copiii normali vor sa invete si chiar daca scoala nu e cel mai placut lucru din lume, tot trebuie sa prinzi ceva de pe acolo. Asta desigur daca nu ai deficit de atentie, ADHD si cite alte asemenea astari patologice creaza intoxicatia cu metale grele.

    Am retinut deja toate interventiile tale….aia cu pamintul plat cum ca masonii rai si satanisti au sters clipurile de pe youtube spusa in gluma desigur….acolo ai avut dreptate…teoria pamintului plat este folosita pentru a manipula…pentru a crea dezbinare etc. Nu inseamna ca nu este adevarata totusi. Apoi interventia aia ca nu ar trebui sa ne facem griji in privinta chemtrails ca la un moment dat vor incepta pentru ca se va intrerupe finantarea…asta denota naivitate…pentru asemenea genocid nu se va intrerupe niciodata finantarea..este mult prea important pentru ei sa mentina populatia sub control atit numarul cit si starea de sanatate a acestieia, apoi aia ca bolile apar din cauza grijilor, necazurilor, sentimenteleor negative in general…adica in consecinta e tot vina noastra ca ne imbolnavim…Proppaganda oficiala spune ca noi sintem de vina ca ne imbolnavim pentru ca fecem exces de sare zahar si grasimi sau ca nu mergem la doctor sa ne facem analizele, tu spui ca ne imbolnavim pentru ca sintem deprimati…Nu esti foarte departe de propaganda oficiala. Sa stii ca si depresia e tot o boala si e data tot de intoxicatia cu metale grele.

    Apreciază

   • isa said, on august 7, 2017 at 2:21 pm

    Imi cer scuze ca intervin in discutie, da cred ca pot fi stari patologice cauzate de intoxicatie cu metale grele. Si da, am avut mai demult confirmarea din partea unui absolvent de psihologie si asistenta sociala ca de fapt prin ADHD s-a dat un nume pentru a defini impotenta parintilor in a-si educa copii si refuzul de a-si recunoaste propriul esec. Unde altundeva decat in state, prima data. Iar in spatele acestui nume, ADHD, in prezent sta o intreaga industrie farmaceutica si de prestari servicii sociale. Stiti ce medicamente se dau pentru ADHD si ce efecte secundare au? Stiti ca exista medicamente care se dau uzual la multi copii si pot cauza agitatie? Va zic eu unul: singulair (substanta activa montelukast), si se da pe perioada lunga (ani chiar) la copiii astmatici sau cu probleme respiratorii.

    Apreciază

   • gheorghe said, on august 8, 2017 at 2:13 pm

    @tataia
    Citesc cu interes si cu sincera placere ce scrii. chioar daca am alta percetie sau opinie.
    Nu imi amintesc sa fi ca e ok cu chemtrails ci am aratat ca din California, de la Universitatea din Davis au inceput sa faca asta bazandu-se pe credinta ca pot schimba clima si ca nu pot decat perturba desfasurarea normala a proceselor meteorologice. Nu cred ca ma caracterizeazq sustinerea propagandei….
    Exista o initiativa pe Internet adresata lui Trump sa opreasca aceste chemtrails – nu am cunostiinta ce a urmat dar voi spune cand voi afla (daca nu va posta altcineva….)
    … De acord cu influenta negativa a zaharului sisarii in preparatele si conservele vandute…..
    Bolile apar asa cum, este descris in teologia crestina (doar ortodoxa) nu dupa cum ai impresia ca as sutine eu…
    …Crestinul nu sufera de deprimare; asa ceva se intampla cu cei care sint „caldicei” sau rataciti si nu conduce automat la imbolnavire a organismului insa este o imbolnavire sufleteasca, fara indoiala.
    Este tragic sa crezi ca mancarea induce stari psihologice, adica manaci ceva si cazi in depresie… chiar daca „bagi”…. metale grele!?!?! … chiar crezi ca mancarea (de orice fel) ar induce/determina alterarea starii sufletesti????
    Poate ca se intampla la gurmanzi cand mananca pastai si ar vrea un gratar de porc… asta DA! tristete…. ce amaraciune te incerca sa nu bagi la burdihan o friptana, nu-i asa????
    …..
    Chestia cu analizele…. daca te duci sa le faci, va gasi doctorul ceva ca sa te ‘trateze” si de obicei individul se sperie si isi afecteaza negativ (in rau) starea de sanatate.
    ……
    Despre inexistenta unei boli denumite ADHD iata ce spun „unii”:
    „ADHD as a Fictitious Disease”
    la https://www.psychologytoday.com/blog/rethinking-mental-health/201701/adhd-fictitious-disease
    si
    “ADHD Is A Fake Disorder” Says Neurologist-Turned-Author
    la http://www.collective-evolution.com/2016/09/01/adhd-is-a-fake-disorder-says-neurologist-turned-author/
    Crezi ca e „de la mine” sau crezi ca tu stii mai bine?

    Apreciază

   • tataia said, on august 9, 2017 at 11:33 am

    @ gheorghe Desigur ca citesti cu mare interes tot ce scriu chiar daca nu esti de acord…probabil e jobul tau full time sa citesti pe aici care comentatori au pareri mai pertinente si sa combati….

    Chemtrails nu au drept scop schimbarea climei…aceea ESTE DOAR ACOPERIREA acestei operatuni. Ca orice operatiune sub acoperire trebuie sa aiba o acoperire, nu? Oricit de simpatic mi-ar fi Trump ma indoiesc ca va opri chemtrails. E tot membru al elitei. NU lucreaza impotriva acesteia. Iar daca chemtrails nu se opresc inseamna ca nu am rezolvat nimic. Ne imbatam cu apa rece.

    Am pomenit de sare zahar si grasimi deoarece aceasta este propaganda oficiala care se face la TV. Personal am mari dubii ca acestea sint cele trei cauze ale marii majoritati a bolilor…ca sarea, zaharul si grasimile sint demonii care ne imbolnavesc de toate cele. Medicina oficiala este o minciuna cap coada. A nu se intelege ca sfatuiesc pe cineva sa faca exces de sare, zahar si grasimi. Excesele de nici un fel nu sint bune. Dar intuitia imi spune ca bolile au o cauza priomordiala mai profunda decit banalele sare, zahar si grasimi. In mod sigur bolile au o cauza mai profunda de atit..si sint mai mult decit sigur ca acea cauza sint metalele grele. Desigur ca o data intoxicat cu metale grele sarea, zaharul si grasimile ar putea face si mai mult rau…dar evident nu acestea sint cauzele primordiale. Cauza primordiala ramin metalele grele. Este tragic sa crezi ca mincarea poate induce boli psihice? Metalele grele pot patrunde pe multe cai in organism….dar principala cale ramine AERUL PE CARE IL RESPIRAM. Si desigur vaccinurile. EU tot urlu ca respiram aer otravit zilnic de la chemtrails dar te faci ca nu intelegi. Ai o tehnica foarte buna de a devia atacurile…in loc sa ripostezi direct te faci ca nu pricepi ce spune interlocutorul si o tii pe a ta in continuare.

    De cele mai multe se imbolnaveste intii oraganismul (trupul) si abia apoi se imbolnaveste si spiritul (sufletul). Chiar si in as-numitele boli pur psihice….adica care sint doar spirituale nu si fizice…si in acel caz alterarea starilor sufletesti se produce tot din cauza otravurilor, in speta a metalelor grele, doar ca acestea nu sint inca in cantitate suficient de mare in diferite organe (inima, plamini, rinichi, ficat, etc, etc) pentru a le fi imbolnvit pe acestea. Deci este foarte posibil ca mai intii sa altereze starile sufletesti….apoi in timp sa duca la o boala fizica (somatica) a vreunui organ. Dar cauza primordiala sint tot metalele grele.

    „Chestia cu analizele…. daca te duci sa le faci, va gasi doctorul ceva ca sa te ‘trateze” si de obicei individul se sperie si isi afecteaza negativ (in rau) starea de sanatate.”

    Corect…aici ai dreptate. Sa iti faci analizele este cel mai rau lucru, deoarece mai devreme sau mai tirziu doftorasul va gasi el ceva in neregula pentru a te baga pe un tratament toxic si otravitor care va face si mai mult rau…iar de aici sanatatea nu va mai avea decit o singura diorectie…in jos. Cei care inca mai cred ca doctorul si medicina ii pot face bine sint naivi…Plus ca doctorii mai au si acel stil de a speria omul..de a-ti explica ce au patit altii in locul tau….sa iti intre bine frica in oase si sa accepti orice tratament iti vor da ei….Evident nu ii pot speria decit pe cei care nu prea stiu care este vrajeala cu medicina moderna si industria farmaceutica sau care nu au suficienta credinta. Noi stim ca numai Dumnezeu ne tine in viata si sanatosi indiferent de ce zic doctorii si timpeniile lor de analize…Cum am spus aici ai dreptate…dar asta nu inseamna ca ai in toate privintele dreptate.

    Cit despre aia cum ca ADHD nu exista….si imi dai si linkuri…cica eu nu stiu mai bine decit aia..internetul este plin de teorii, unele sint credibile altele nu. Mai nou exista teoria asta cum ca aceste boli de natura neurologica si/sau psihica gen ADD/ADHD, autism, etc nu exista. Si cica s-au inventat niste tratamente care distrug respective persoane/copii in ciuda faptului ca bolile pe care ar trebui sa le trateze acele medicamente nu exista. Asta e cica conspiratia industriei farmaceutice care vrea sa ne bage tratamente pe git….si de aia inventeaza boli pentru a avea cui sa vinda acele medicamente. Medicamentele intr-adevar nu sint bune dar realitatea e mai cumplita de atit. Bolile din pacate chiar exista si sint create tot de „ei”. Tu ai accepta un tratament de la cei care te-au imbolnavit? Eu unul nu…dar cei mai multi nu oameni nu vad asa lucrurile…Ori de cite ori te duci la doctor si iti prescrie niste medicamente (pentru orice ar fi acestea…boli de inima, diabet, etc, etc) tu practic iei medicamente produse de cei care te-au imbolnavit…

    Uite aici cum este legat ADHD-ul de vaccinuri si de mercurul din acestea:

    http://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccines-and-other-conditions/add-adhd

    Sau crezi ca stii mai bine decit astia?

    Teoria asta cum ca nu exista Autism/ADHD/ADD, etc nu este nimic altceva decit o incercare de a baga sub pres nenorocirile produse de vaccinuri….iar tu pui umarul din plin la aceasta propaganda…..

    Cum am spus….esti un intrus cu misiune. Unul abil desigur, care vorbeste politocos, nu jigneste, este inteligent stie sa amestece adevarurile cu minciuni si sa atace la coarda sensibila. Dar cu toate acestea esti tot un intrus…Eu unul sper ca cei care citesc pe acest blog au suficienta maturitate si discernamint pentru a vedea dincolo de propagnada cine esti tu cu adevarat. Si anume un om al sistemului. Nu de alta dar eu nu am timp mereu sa scriu comentarii in care sa te combat!

    Apreciază

   • tataia said, on august 9, 2017 at 12:30 pm

    @ gheorghe….Scuze am dat un link gresit in comentariul de mai sus. Uite aici un link bun

    http://www.boxingscene.com/nutrition/20873.php

    Apreciază

 7. geo said, on august 6, 2017 at 9:10 am

  http://ziarulunirea.ro/sarbatoare-mare-pentru-crestini-pe-6-august-schimbarea-la-fata-a-domnului-isus-hristos-434318/

  http://ziarulunirea.ro/schimbarea-la-fata-obiceiuri-traditii-si-superstitii-de-ce-e-bine-sa-privesti-cerul-in-ziua-de-obrejenie-si-ce-inseamna-daca-vezi-berze-434340/

  https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/stiri-locale/mobilizare-ca-la-razboi-pentru-manifestarile-de-la-mausoleul-marasesti

  https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/stiri-locale/programul-manifestarilor-organizate-in-perioada-3-6-august-2017-de-catre-consiliul-judetean-vrancea-pentru-comemorarea-eroilor-cazuti-in-luptele-din-primul-razboi-mondial-in-cadrul-centenarului-marelui-razboi-vrancea-eroica-1917-2017.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/B%C4%83t%C4%83lia_de_la_M%C4%83r%C4%83%C8%99e%C8%99ti

  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/batalia-de-la-marasesti-pe-unde-nu-se-trece

  http://www.istorie-pe-scurt.ro/batalia-de-la-marasesti-momentul-cand-au-murit-oamenii-si-s-au-nascut-eroii/

  https://www.agerpres.ro/flux-documentare/2017/07/24/1917-anul-premergator-marii-uniri-batalia-de-la-marasesti-07-05-08

  http://stiri.tvr.ro/marasti-marasesti-si-oituz-cum-ne-amintim-de-eroi_48255.html#view

  http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/mausoleul-la-marasesti-67917.html

  http://www.unitischimbam.ro/evenimentele-zilei-de-6-august-in-istorie/

  http://www.cunoastelumea.ro/s-au-implinit-100-de-ani-batalia-de-la-marasesti-un-glorios-episod-al-primului-razboi-mondial-ce-a-deschis-drumul-catre-formarea-romaniei-mari/

  http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/triumful-unei-natiuni/1917-ofensiva-de-la-marasti-si-marasesti-621920

  http://www.istorie-pe-scurt.ro/batalia-de-la-oituz-lupta-care-a-permis-marea-unire/

  http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/B%C4%83t%C4%83lia_de_la_Oituz

  http://www.worldwar2.ro/arme/?article=117

  http://www.worldwar2.ro/arme/?article=118

  https://www.agerpres.ro/flux-documentare/2017/07/26/1917-anul-premergator-marii-uniri-batalia-de-la-oituz-07-23-43

  http://www.art-emis.ro/istorie/3525-batalia-de-la-oituz-iulie-august-1917-1.html

  http://www.art-emis.ro/istorie/3532-batalia-de-la-oituz-iulie-august-1917-2.html

  https://ro.historylapse.org/romania-in-primul-razboi-mondial/bataliile-din-moldova-marasti-marasesti-si-oituz

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/sa-ne-amintim-bataliile-de-la-marasti-marasesti-si-oituz-i-1041212

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/sa-ne-amintim-bataliile-de-la-marasti-marasesti-si-oituz-ii-1041378

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/sa-ne-amintim-bataliile-de-la-marasti-marasesti-si-oituz-iii-1041381

  http://www.timpul.md/articol/arhivele-nu-ard–1917-anul-premergator-marii-uniri-batalia-de-la-oituz-113426.html

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/constantinescu-geniul-revolutionar-al-primului-razboi-mondial-i-1225348

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/constantinescu-geniul-revolutionar-al-primului-razboi-mondial-ii-1225349

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/supravietuitor-in-infern-hibakusha-al-bombardamentelor-de-la-hiroshima-si-nagasaki-1141826

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Bombardamentele_atomice_de_la_Hiroshima_%C8%99i_Nagasaki

  http://gen90.net/pagini-de-istorie-bombardarea-oraselor-hiroshima-si-nagasaki/

  http://www.descopera.ro/istorie/15822607-efectele-pe-termen-lung-ale-atacului-atomic-de-la-hiroshima-si-nagasaki

  http://www.gandul.info/magazin/marturia-terifianta-a-unei-supravietuitoare-a-atacului-nuclear-de-la-hiroshima-ce-ascund-in-continuare-americanii-14664652

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/70-de-ani-de-la-hiroshima-bomba-atomica-nu-trebuie-sa-se-mai-intample-niciodata-cum-arata-azi-orasul-distrus-de-americani.html

  http://www.filmedocumentare.com/bomba-atomica-hiroshima-nagasaki/

  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/08/05/was-it-justified-or-needless-a-look-at-the-debate-surrounding-the-atomic-bombing-of-japan/?utm_term=.c4ee79ffb687

  https://www.britannica.com/place/Hiroshima-Japan

  http://www.nucleardarkness.org/hiroshima/

  https://www.theglobeandmail.com/news/world/hiroshima/article35881700/

  http://edition.cnn.com/2016/05/27/politics/hiroshima-obama-explainer/index.html

  http://www.newyorker.com/magazine/1946/08/31/hiroshima

  http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/stories/august/6/newsid_3602000/3602189.stm

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4690560/Newly-released-footage-shows-bustling-pre-war-Hiroshima.html

  https://www.theatlantic.com/photo/2016/05/hiroshima-before-and-after-the-atomic-bombing/482526/

  http://www.cristiannegrea.ro/ww1/

  http://cristiannegrea.blogspot.ro/search/label/marasesti

  http://cristiannegrea.blogspot.ro/search/label/oituz

  http://cristiannegrea.blogspot.ro/search/label/ww1

  Apreciază

 8. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on august 6, 2017 at 10:50 am

  Apreciază

 9. Orthodox said, on august 6, 2017 at 1:42 pm

  Alt nebun sau mai pe neintelesul tuturor de ce se vrea promovarea masiva a acestui asa zis -numit ,,preot” ateu

  Apreciază

  • gheorghe said, on august 7, 2017 at 10:16 am

   Optiunea „filozofica” de a fi ateu exclude credinta intr-o zeitate, in vreo divinitate…
   A fi preot inseamna sa recunosti asa ceva si sa o / ii slijesti.
   Deci „preot ateu” este o formulare de tip „alba-neagra”, nu exista asa ceva iar cine pretnde asta este dereglat mental.

   Apreciază

 10. Orthodox said, on august 6, 2017 at 3:15 pm

  Apreciază

  • carla said, on august 6, 2017 at 6:17 pm

   Da, atunci (2011) sub sigla OTV s-au tras multe semnale de alarma. Pentru acest lucru unii chiar au platit , altii s-au fofilat la sfarsit, dar altii chiar au lucrat cu misiune acolo, ca nu cumva poporul si partidul lui sa scape de sub controlul puterii (fiind planul B al acesteia). Ma gandesc ca in acest moment T.B. nu ar mai prea spune la fel.
   El in care din cele trei categorii zici ca s-a incadrat ?
   Una peste alta si eu am crezut propaganda cu gripa aviara si am facut vaccinul anti H1N1 combinat si cu alte tulpini. Incepand cam de a doua zi am facut cea mai urata forma de gripa pe care am avut-o vreodata si care era gata-gata sa fie si ultima.

   Apreciază

 11. Orthodox said, on august 6, 2017 at 3:15 pm

  Apreciază

 12. Orthodox said, on august 6, 2017 at 3:16 pm

  Apreciază

 13. dante said, on august 6, 2017 at 3:44 pm

  As dori sa pun public o intrebare domnului ministru al sanatatii,luind act de actuala „epidemie” de rujeoala din Romania. Si as dori sa aflu si raspunsul lui ca specialist.
  Tinind cont de gravitatea „epidemiei” si consecintele acesteia precum si de impunerea cu titlu obligatoriu a vaccinarii in scop profilactic, intreb urmatorul lucru:
  De ce in acest sezon estival( 2017) in care zeci si sute de mii de oameni merg in concedii si vacante la mare nu se aminteste nimic de temutul pojar, care ar fi ucis 32 de copilasi? Nu este la fel de periculoasa aceasta situatie, daca nu chiar mai mult, decit cea a aglomeratiei din scoli? Proiectul SF al prim sinistrului roman prevedea ca acei copii nevaccinati sa nu mai fie primiti in scoli, dar la mare se pot balaci impreuna toti cei vaccinati si nevaccinati?
  Ca ministru al sanatatii trebuie sa ai aceeasi masura in toate situatiile, nu dupa bunul plac sau la comanda.
  In fine, daca e vorba de cistigul imens de bani care se realizeaza la mare, si care bate „epidemia”, atunci vom vedea ca adevarul iese la iveala ca uleiul deasupra apei.
  Totul este o MINCIUNA al carei scop este altul decit sanatatea poporului roman.
  Asadar concediu placut si noapte buna dragi romani! Somnul natiunii naste monstri.

  Apreciază

 14. […] Iata comentariul fratelui dante postat la VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV ? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, c….: […]

  Apreciază

 15. sica said, on august 6, 2017 at 9:12 pm

  https://www.dzr.org.ro/in-campina-familiile-sunt-vizitate-de-politistii-locali-care-le-cer-sa-se-prezinte-la-unul-din-cele-trei-centre-medicale-deschise-in-cadrul-campaniei-pro-vaccinare-mesajul-scris-lasat-de-politie-par/
  „Disperarea acestor indivizi din Guvernul Romaniei a atins cote maxime, dupa cum se poate vedea destul de clar. Acestia au inceput propaganda agresiva pro-vaccinare, chiar inainte ca legea sa fie adoptata si, mai grav, folosesc Politia Locala ca o metoda de constrangere a oamenilor, caci mesajul pe care il transmite Politia Locala este unul amenintator.
  In opinia noastra, avem de-a face atat cu infractiunea de amenintare, dar si abuz in serviciu. Cei care nu sunt de acord cu vaccinarea trebuie sa iasa in strada pentru a protesta impotriva acestei legi specifice regimurilor totalitare.”

  Apreciază

 16. geo said, on august 6, 2017 at 10:30 pm

  http://www.comisarul.ro/articol/avertisment-socant-de-la-varful-sri!-valurile-de-e_901513.html

  A inceput operatiunea de spalare a creierelor…ar merita analizata mai amanuntit declaratia individului…

  Apreciază

 17. Iones said, on august 6, 2017 at 10:55 pm

  Sorin Cozma, sef al directiei anti-tero din SRI pana saptamana trecuta: „Valurile de emigranti vor lovi si Romania. E Romania pregatita sa primeasca 500.000 de musulmani? Avem o lipsa de forta munca acuta. Suntem pregatiti sa facem switch-ul?”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21940631-sorin-cosma-sef-directiei-anti-tero-din-sri-pana-saptamana-trecuta-valurile-emigranti-vor-lovi-romania-romania-pregatita-primeasca-500-000-musulmani-avem-lipsa-forta-munca-acuta-suntem-pregatiti-facem.htm

  Apreciază

 18. geo said, on august 7, 2017 at 8:57 am

  http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21940231-zeci-locuitori-din-cluj-napoca-reclamat-nivelul-ridicat-zgomot-creat-noaptea-concertele-untold.htm

  Comentariile unora de acolo te lasa uluit: nu stii ce sa mai crezi! Atata lipsa de empatie, egoism feroce…pana la urma totul vine din noi…daca noi nu am lasa sa ne domine nu ar avea succes…

  Apreciază

 19. isa said, on august 7, 2017 at 4:22 pm

  Am intrat intamplator pe siteul asociatiei Salveaza o inima (https://salveazaoinima.ro/) si m-a socat numarul de copii mici, micuti (cativa anisori sau chiar mai mici) si cu meduloblastom, neuroblastom, limfom, sarcom etc.
  La o cautare pe net am gasit:
  http://www.cotidianul.ro/a-crescut-numarul-copiilor-bolnavi-de-cancer-297333/
  Cele mai frecvente diagnostice de cancer la copii sunt leucemiile, tumorile cerebrale, limfoamele, sarcoamele, cancerul osos sau de ficat. În România, potrivit celor mai recente cifre, sunt aproximativ șase mii de copii bolnavi de cancer. Mi se pare un numar enorm, pentru ca este vorba despre copii.
  O alta publicatie ne spunea anul trecut ca avem un milion de romani bolnavi: http://jurnalul.ro/stiri/social/dezastru-1-000-000-de-romani-bolnavi-de-cancer-si-250-de-oncologi-715452.html
  Si numarul lor creste cu 60.000 in fiecare an.
  Insa in cazul copiilor, nu si-a pus nimeni intrebarea: de ce? Cat timp ia unui astfel de cancer sa se dezvolte in trupusorul mic al unui copil?

  Apreciază

  • gheorghe said, on august 8, 2017 at 2:20 pm

   Parintii manaca agurida….
   Nu exista o statistica sa stim daca acesti copii au fost „facuti” in post, ori de catre parinti ortodocsi, … cununati ori nu religios…
   Mari dureri….
   Totusi, nu sint intamplatoare si e bine sa ne rugam pentru sanatatea lor si spre luminarea mintii si iertarea pacatelor parintilor

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: