SACCSIV – blog ortodox

Studiu: „Ar trebui să se RENUNȚE la descrierea ALĂPTĂRII ca fiind NATURALĂ deoarece aceasta implică DISCRIMINARE DE GEN si alimenteaza mișcarea ANTI-VACCIN”

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 3, 2017

Iata ce putem citi la Study: Describing Breastfeeding as ‘Natural’ Is Unethical Because It Reinforces Gender Roles de pe Heat Street, traducere OrtodoxInfo:

Este „inadecvat din punct de vedere etic” ca guvernul și organizațiile medicale să descrie alăptarea ca fiind „naturală”, deoarece acest termen impune noțiuni rigide privind rolurile de gen, susține un nou studiu în Pediatrie..

„Cuplarea naturii cu maternitatea … poate să susțină din greșeală argumente biologice deterministe cu privire la rolurile bărbaților și femeilor în familie (de exemplu, că femeile ar trebui să fie îngrijitorul primar”, se arată în studiu.

Studiul arată că, în ultimii ani, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din S.U.A., Academia Americană de Pediatrie, Organizația Mondială a Sănătății și mai multe departamente de sănătate ale statului au promovat alăptarea la sân în detrimentul hrănirii cu biberonul, folosind termenul „natural”.

„Folosindu-se termenul  de „natural” în promovarea alăptării … ar putea aproba din greșeală un set de valori despre viața de familie și rolurile de gen, care ar fi inadecvate din punct de vedere etic”, se arată în studiu.

Cu excepția cazurilor în care astfel de anunțuri de serviciu public „fac transparența valorilor și convingerilor care le stau la bază”,  „ar trebui să se renunțe la descrierea alăptării ca fiind naturală”.

Dar autorii studiului, Jessica Martucci și Anne Barnhill, au în mod clar în minte un set alternativ de „valori și credințe”, care nu sunt transparente.

Nu este clar dacă ele sunt îngrijorate de modul în care rolurile tradiționale ale genului feminin pot limita progresul femeilor în rândul forței de muncă sau dacă aceasta face parte din discuția despre faptul dacă opiniile convenționale despre maternitate exclud persoanele transgender. Sau poate acesta este doar un alt exemplu al modului în care obsesia progresivă cu sexul și sexualitatea a pătruns în toate domeniile studiului academic.

Chiar și așa, Martucci și Barnhill își maschează ordinea de zi, propunând de asemenea argumentul secundar neconvingător, cum că descrierea alăptării ca fiind „naturală” ar alimenta mișcarea anti-vaccin.

Atunci când anunțurile serviciului public lăudă alăptarea ca fiind „naturală”, argumentează Martucci și Barnhill, implicarea este că produsele fabricate sau produse în masă sunt discutabile sau periculoase – astfel încât aceste promoții pot încuraja neintenționat părinții să respingă progresul științific în altă parte.

„Dacă făcând ceea ce este „natural” este cel mai bun în cazul alăptării, cum putem să ne așteptăm ca mamele să ignore această viziune puternică și profund persuasivă atunci când fac alegeri despre vaccinare?”

Cu siguranță există o viziune asertivă asupra lumii țesută în toată această lucrare, deși nu o găsim nici puternică, nici profund convingătoare.

-Jillian Kay Melchior scrie pentru Heat Street și este un coleg pentru Institutul Steamboat și Forumul Independent al Femeilor.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Citiți vă rog și:

STUDIILE ȘTIINȚIFICE sunt aproape întotdeauna FICTIVE

Doctrina satanica: CEZARIANA si PRACTICILE INUMANE din sectiile de nou nascuti

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

 

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on august 3, 2017 at 10:04 pm

    Articolul actual este continuare COERENTA a celui dinainte despre comitetul olimpic si noile lui decizii ABERANTE !

    imi permit sa reiau partial aici un comentariu de la precedentul articol caci se aplica si aici perfect !

    „el said, on August 3, 2017 at 9:15 pm

    Raluca. Paul222 & co

    si daca azi comitetul olimpic de idioti SUPUSI politicului correct au ajuns sa debiteze asemnea ENORMITATI gen suspendarea testarii identitatii de gen , asta NU E din cauza ca ar fi FENOMENUL acesta al TRAVESTITULUI sportiv atat de MASIV RASPANDIT, cat pentru ALINIEREA OBEDIENTA sI ABSOLUTA la noile DIRECTIVE ale ocultei care IMPUNE INDISTINCTIA DE SEX GLOATEI si la TOATE nivele/ structurile(mental, social, idologic,etc) supuse ei !”

    asa cu alaptarea ,….reducerea omului la nivel de ANIMAL MUTANT, SUBANIMAL de fapt si ideologiei lui la SILUIREA cu politicul correct IMPUS si cu FORTA, daca nu se reuseste in scurt convingererea MASEI destinata a servi de GLOATA a lui anticrist MAINE !

    vreti NU VERTI ai lui ancrist veti fi cata vreme va supuneti regulimor lui si stati ca turma NUMERTOTATA sa isi ia cipul de up-grade al apostazei!

    ca e dulce ramanerea confortabila pana la sfarsit in cetate( basca vaccinarea, otravirea, indobitocirea,etc) si VISAREA la Mantuire cu cip-uri, cnp-uri si „liturghia” ecumenista ERETICA !

    Apreciat de 2 persoane

  2. Radu Humor said, on august 3, 2017 at 11:28 pm

    Excepţional articol ! Îmi reproşez faptul că titlul nu mi-a trezit curiozitatea, mai degrabă scârba, dar acum citindu-l îmi dau seama că este cea mai completă, echilibrată şi echidistantă analiză a stadiului actual în care a ajuns Biserica Ortodoxă, dar mai ales încercările de compromitere a ei , cu scop precis şi de maximă actualitate care vizează direct modificarea Constituţiei nu neaparat în sens religios ci şi logic, delimitându-ne ca oameni normali, de nişte practici bolnăvicioase, urâcioase, nefireşti, dizgraţioase pe care diferite agenturi străine încearcă să le impună prin viclenie şi forţă mediatică, într-un spaţiu recunoscut pentru cuminţenia lui inclusiv sexuală, decenţa şi bunul simţ, fiind prea întipărite în ADNul acestui popor, ca asemenea practici ce sfidează firescul, normalul , „obiceiuri” neîntâlnite nici la animale, să poată ” prinde”în România ! Numai că aceste practici pentru care militează încă din momentul înfiinţării lor, agenţii precum acea ” Fundaţie pentru o Societate deschisă” ( deschisă la ce, la orgii sexuale, la practici greţoase şi nefireşti ?) a lui Soroş, afirmând deschis că ” misiunea noastră este să promovăm dezvoltarea în libertate, responsabilitate şi respect a diversităţii”. Ceea ce se dovedeşte a fi o dezgustătoare propagandă de desfrâu sexual, pe care numai nişte minţi, dacă nu şi corpuri bolnave îl pot nu numai imagina, dar şi practica. Mai mult, încercând să polueze spaţiul românesc ( mioritic, cum cu dispreţ îl numesc) sub aripa unor agenturi străine, pe care dacă Statul Român le priveşte îngăduitor şi tâmp, sistemul de apărare , imunitar al societăţii civile, dar mai ales a celor peste 90 % dintre cei de religie Ortodoxă, trebuie să se apere singuri ! Iar acest articol chiar asta face ! Doamne Ajută !

    Apreciază

    • Radu Humor said, on august 3, 2017 at 11:31 pm

      Este vorba de articolul :
      http://www.cotidianul.ro/homosexualitatea-si-ortodoxia-romaneasca-304863/

      Apreciază

    • el said, on august 4, 2017 at 2:38 am

      radu Humor

      bine ar fi sa fie cum pretinzi tu aici : ” diferite agenturi străine încearcă să le impună prin viclenie şi forţă mediatică, într-un spaţiu recunoscut pentru cuminţenia lui inclusiv sexuală, decenţa şi bunul simţ, fiind prea întipărite în ADNul acestui popor, ca asemenea practici ce sfidează firescul, normalul , „obiceiuri” neîntâlnite nici la animale, să poată ” prinde”în România ! „___ asta era valabi pe vremea tranaului rman DIANINTE de primul razboi mondial !!!

      … ce zici tu deci de „cumenintenia” CURVELOR avortatoare si de UCIGASII celor 25 MILIOANE de prunci nenascuti…. erau facuti probabil in eprubeta de „feciorelnicii” lor parinti nu??? 🙂

      farte mai lasati poezia si paseismul idilic si vedeti LUCID REALIATEA CRUNTA si PACATUL CUMPLIT si NEPOCAIT care apasa asupa acestui neam NEPOCAIT dupa 28 de ani de „libertate” … si care -AU ATRAS RASPLATA MERITATA !… INCULSIV APOSTAZIA clerului lor ERETIC care-i conduce azi GLORIOS la IAD !

      Apreciază

    • Mihai said, on august 4, 2017 at 8:36 am

      Radu, doar o corecție, atenție nu Biserica a căzut ci intrușii cu fațetă de ierarhi și cei asemeni lor

      Apreciază

  3. ovidiu said, on august 4, 2017 at 4:56 am

    Multumesc ,frate Vasile pentru toate informarile ,acum sa fii sigur ca sunt cu tine, pana cand ne vom prezenta in fata LUI!

    Apreciază

  4. didi said, on august 4, 2017 at 7:37 am

    masoneria globalistă distruge omenirea…..

    Apreciază

  5. Iones said, on august 4, 2017 at 10:03 am

    Premieră în Statele Unite. Inspiraţi de reuşita belgienilor, 50 de oameni dintr-o companie americană au fost de acord să le fie implantate microcipuri.

    Cu ajutorul lor, pot cumpăra mâncare fără să achite cu cardul sau cash, pot folosi xeroxul sau chiar se pot loga pe calculatoare.

    Microcipul, de mărimea unui bob de orez, este asemănător, celor de pe cardurile contactless şi celor folosite în cabinetele veterinare, pentru identificarea animalelor de companie.

    Reprezentanţii firmei spun că micro procesoarele nu sunt dotate cu sistem GPS, aşadar ce fac angajaţii şi unde merg ei după muncă rămân informaţii confidenţiale.

    http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/premiera-in-sua-angajati-cu-microcipuri-772106

    Apreciază

  6. gheorghe said, on august 4, 2017 at 10:05 am

    Sigur ca alaptarea (care este hranirea directa, doar de la mama la odrasla!) nu este la indemana perversilor.
    Orice nu se potriveste saaraciei mentale si insuficientei bologice pe care le „poarta” acesti rataciti in rahat este declarat „nbe-stiintific”, „discriminatoriu”, „atac”, „ofensiva”, „ura”, etc.
    Bineinteles ca „ei” nu pot si nu vor putea vreodata sa fie altceva decat niste tampiti si ca asa ceva „SE VEDE”, nu trebuie sa fii scolit ori destept ca sa vezi si sa intelegi difernta – si asta este discriminare, adica discernerea adevarului de minciuna, a binelui de rau, a realitatii de imaginatie, a frumosului de urat…
    Ca sa iti spui ca ce vezi nu-i adevarat inseamn sa practici autosugestia (practica demonica) cu finalitatea certa in schizofrenie si o orientare spre sinucidere; mai inrai mental, apoi sufleteste si – in final- trupeste.
    Etica satanista – altceva decat improscarea pseudo-filozofiei fecaliste peste tot nu ii intereseaza.
    Psihopati care ar sta mai bine in ospiciu. Pe viata.

    Apreciază

  7. mishi55 said, on august 4, 2017 at 11:25 am

    Până şi animalele ştiu ce e firesc, şi cei care ar trebui să aibă raţiune… strică firescul lăsat de Dumnezeu. Uite o pisică hrănind opt pui de arici rămaşi orfani. Pisica, „Mama Musia”, habar nu are că nu e „etic” ce face… :))
    http://www.iizcat.com/post/5106/Cat-nurses-8-hedgehogs-who-lost-their-mother

    Apreciază

  8. George said, on august 4, 2017 at 1:52 pm

    . „Până să apară legea, instituţiile s-au mobilizat, se pare, pentru informare. Numai că mesajul scris lăsat de poliţie părinţilor este unul ameninţător.

    În Câmpina, familiile sunt vizitate de poliţiştii locali care le cer să se prezinte la unul din cele trei centre medicale deschise în cadrul campaniei pro-vaccinare.”
    http://stirileprotv.ro/stiri/social/noua-lege-a-vaccinarii-ar-putea-intra-in-vigoare-la-1-ianuarie-2018.html

    Apreciază

  9. George said, on august 4, 2017 at 2:57 pm

    Gargara in stilul ecumenist de pe basilica, unde aproba casatoriile mixte ca cica se faceau dintotdeauna. Cine are rabdare si intelepciune poate sa scoata o brosura in care sa le arate pe unde gresesc ei si sa ii lumineze pe restul oamenilor. Doamne ajuta!

    Dă clic pentru a accesa Despre-Sfantul-si-Marele-Sinod-din-Creta.pdf

    Apreciază

  10. Fratele Mihail said, on august 4, 2017 at 3:28 pm

    Nevrednici sunt !

    http://rezistenta.ro/lista-cu-homosexualii-din-sf-sinod-al-b-o-r/

    Apreciază

    • el said, on august 4, 2017 at 7:15 pm

      Fratele Mihail

      lista cu homalaii din bor.SRL APOSTAZIA

      PTIU DRACE !

      asa SCRNAVII NU am mai citit/stiut NICIODATA.
      ..si astia sunt „ierarhii” care trebuiau sa pastreze/ transmita/apere Ortodoxia!… NU e de mirrare ca din curve, simonisti, pedofili, homosexuali si chiar .. vrajitori( Varsanufie) au ajus si VADIT TUTUROR ERETICI !

      ..si pe astia ii pomenesc popii romani!!!

      vaaai…

      Apreciază

    • Angela said, on august 4, 2017 at 10:24 pm

      Un articol jegos bazat pe barfe iar putinele dovezi sunt tratate discriminatoriu si intr-un duh neortodox.

      Exemplu: […] „La 25 Martie 2017, mitropolitul Andreicuț a participat la „Marșul pentru viațăˮ, declarând „Dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii: unul pentru tată, unul pentru mamă și unul pentru țară și bisericăˮ. Controversa în jurul acestei declarații constă în faptul că el însuși nu are niciun copil.

      Se recomandă caterisirea acestui individ.”

      Nu cu balacareli se lupta pentru Adevar. In acest fel ne discreditam si nu mai suntem luati in serios nici atunci cand avem dreptate.

      Apreciază

      • gheorghe said, on august 7, 2017 at 10:27 am

        Cum sa aiba un calugar copii???
        Doar daca se calugareste din om insurat insa nu stiu ca ierarhii sa provina din randul mirenilor sau preotilor de mir; sa desrie clar cineva care stie regulile, uzantele si cunoaste exemple diverse.

        Apreciază

  11. bogdan said, on august 4, 2017 at 6:06 pm

    Salutare,
    Dupa cateva zile petrecute in nordul tarii, Sighet, vreau sa las aici cateva impresii:
    – in prima zi, 30 iulie am vazut cateva resturi de urme de dare,dar nu ca cele din sudul tarii, unde acopera cerul cu o pacla;
    -urmatoarele zile pana pe 3 august, am vazut un cer albastru, fara pic de dara si niciun nor, cum n-am mai vazut de mult timp in sudul tarii..
    In nordul tarii, in apropiere de granita cu Ucraina, nu se imprastie asa de mult ca in sudul tarii?
    Am niste poze cu peisaje cu un cer asa frumos….

    Apreciază

  12. radu59 said, on august 4, 2017 at 6:29 pm

    Nici nu-ti vine sa numesti femei aceste vipere satanizate care vor sa murdareasca pana si sfintenia sanului la care toti am supt chiar si insusi Hristos.Lumea asta se autodistruge prin indepartarea de Creator.

    Apreciază

  13. Bu_Florin said, on august 4, 2017 at 7:07 pm

    Doamne ajuta fratilor.
    Eu sunt sofer de camion de mai multi ani si conduc mai mult in Spania si Franta.
    In toti anii din urma, chiar si anul trecut, pe timpul verii mai ales, erau multe insecte:bondari, viespii, albine, muşte, țânțari, etc. Care involuntar, se striveau pe parbriz si zilnic trebuia spalat bine de toate resturile lor grase si de miere de albine.
    Anul acesta, nu am mai vazut deloc albine strivite si din celelalte insecte foarte foarte putine incat, pot lasa parbrizul ne spalat, mai multe zile la rând.
    Ati observat si voi asa ceva? Oare au murit insectele? Chematrails-ul să fie de vină sau alt ceva?

    Apreciază

  14. Paul222 said, on august 4, 2017 at 8:16 pm

    Cine l-o fi denumit asa?? Valul de canicula Lucifer!

    http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3756862

    Apreciază

  15. sica said, on august 4, 2017 at 9:38 pm

    https://m.caplimpede.ro/olivia-steer-sa-ceri-public-ca-o-populatie-intreaga-sa-se-supuna-obligatoriu-vaccinurilor-se-incadreaza-la-genocid-se-aude-tudose-se-aude-bodog/
    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Daniel-Funeriu-sustinator-fanatic-al-vaccinurilor-cere-ca-%E2%80%9Eopinia-anti-vaccin-sa-fie-interzisa-prin-lege.-Fostul-ministru-e-cel-care-afirma-ca-homeschooling-ul-e-o-prostie-si-ca-societatea-nu-parintii-trebuie-sa-si-educe-copiii-145067
    http://www.cunoasteriscurile.ro/2017/08/01/legea-vaccinarii-pe-intelesul-tuturor-cap-1-dispozitii-generale/
    http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/2017/08/foarte-important-proiectul-legii.html
    ATENTIE CRESTINI, aceasta lege nu va fi doar pentru vaccinarea obligatorie (copii si adulti deopotriva), ci interesele ei sunt mult mai mari si ascunse! Indiferent de ce parere ai despre vaccinuri, aceasta lege e impotriva a tot ceea ce inseamna OM LIBER, prin aceasta lege devenim TOTI sclavii statului, fara sa mai putem dispune liber de corpurile noastre! Legea lasa portite pentru ca guvernul sa poata adauga orice la lista de vaccinuri obligatorii (inclusiv o „vaccinare” cu MICROCIP-URI) prin simple ordonante de urgenta pe care nu va trebui sa le supuna votarii!!!!
    ACESTA ESTE DE FAPT SCOPUL EI ADEVARAT!
    Intr-o tara majoritar crestina, nu vor putea-o face decat in acest fel, caci scris este ca, cu mare viclenie vor veni toate!
    Nu se precizeaza in lege nici categorii de persoane ce pot fi exonerate de la vaccinare (dpdv medical), deci sa spunem ca al tau copil face o criza sora cu moartea la vaccinare si stii bine ca la urmatoarea ar putea muri, dar nu esti exonerat, iar de te opui, sau nu-l mai vaccinezi, pentru tine inchisoarea, iar cu copilul vor face ce vor ei.
    Un alt motiv pentru care crestinii si Biserica ar trebui sa ia pozitie este ca marea majoritate a vaccinurilor recent produse, folosesc ca mediu de crestere celule de fetusi avortati!
    Dragi romani, daca nici acum nu intelegeti pericolul acestei legi, inseamna ca Romania isi merita destinul !!!!
    http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/2017/08/foarte-important-proiectul-legii.html
    http://www.cunoasteriscurile.ro/2017/08/01/legea-vaccinarii-pe-intelesul-tuturor-cap-1-dispozitii-generale/
    Maria Monica Marchidan „Vaccinarea va deveni obligatorie chiar si pentru copiii cu autism, sindrom down, alergii si intolerante, pentru copii si adulti cu diferite boli autoimune. Chiar si bolnavii de cancer vor putea fi vaccinati cu vaccinuri care contin virusuri atenuate! Sansele ca un copil sau adult sa fie exceptat de la vaccinare pe motive medicale vor fi extrem de mici! In proiectul de lege nu se specifica acele situatii speciale cand o persoana are contraindicatii la vaccinare.

    Vaccinarea va fi obligatorie in primul rand pentru personalul medical, pentru cei care lucreaza in invatamant si in special pentru cei care lucreaza la stat sau la privat (in domeniul alimentar, in colectivitati mari, etc).

    In proiectul de lege nu exista exceptii pentru cei care refuza vaccinarea din motive personale, filozofice sau religioase! Foarte multe drepturi ne vor fi incalcate! Nu va mai exista libertatea de a alege pentru corpul nostru si al copiilor nostri!” http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/…/foarte-important…

    Apreciază

  16. sica said, on august 4, 2017 at 9:40 pm


    Important de urmărit: despre vaccinuri, despre industria farmaceutica, despre antibiotice și bacterii ce nu mai răspund la nici un tratament cu antibiotice și remediu la acestea de care nu vorbește nimeni, despre scopul vânzării industriei noastre farmaceutice, despre citostatice etc

    Apreciază

  17. sica said, on august 4, 2017 at 9:47 pm

    https://www.facebook.com/aljazeera/?hc_ref=ART_EMa50tiO8dfkVSfIUGQl1f3-Dm0VxOjfej7p3p6sHoZnkv6mJT5S29Z4nwWgf14&fref=nf
    https://www.dzr.org.ro/gripa-spaniola-o-istorie-interzisa/#
    Parti din istoria vaccinarii ce au vrut sa fie ascunse si manipulate ies la iveala. E de neimaginat cate milioane de morti au putut face campaniile vaccinale din trecut, insa din cauza unei lipse a informarii si educarii populatiei, si a manipularii extraordinare, nimeni nu punea acestea sub semnul intrebarii (sau chiar de existau voci dispersate, cine le lua in seama?)

    „Dupa Primul Razboi Mondial, intre 1918-1919, cand a inceput vaccinarea impotriva gripei spaniole, au murit cel putin 15 milioane de oameni in toata lumea (in India s-au inregistrat 12 milioane de morti, in Italia 400.000 , in Suedia 38.000).
    Tarile care nu-si puteau permite vaccinul american (Grecia, Egipt) au scapat. In aceste tari nu s-a imbolnavit nimeni. Numele de „gripa spaniola” vine de la faptul ca Spania, care a ramas neutra in Primul Razboi Mondial, nu avea cenzura si nu avea niciun interes sa ascunda numarul de victime al epidemiei, in timp ce puterile care erau in razboi au tinut secrete efectele sale. …
    Adevarata tara de origine a gripei spaniole a fost SUA, unde soldatii fusesera vaccinati impotriva unor posibile boli infectioase. Au fost infectati mai mult de 500 milioane de oameni. Gina Kolata, jurnalist la New York Times, specializata in stiinta, descrie in cartea sa, „Gripa spaniola”[10] (n.tr. „Spanska Sjukan”, Stockholm, 2000, pag. 64) …
    Lucru exceptional de notat: Grecia a fost singura tara europeana care a refuzat vaccinarea populatiei si soldatilor sai si nu a fost inregistrat NICIUN CAZ DE GRIPA SPANIOLA! Oare de ce? Nu-i asa ca este relevant pentru a intelege cauzele bolii? De asemenea Egiptul neavand bani sa achizitioneze vaccinurile a scapat si el de aceasta “molima” care a ucis atat de multi oameni!
    Exista si alte dovezi, daca ar mai trebui relatate. In 1948 Heinrich Mueller, fostul sef al Gestapoului, in cadrul unui interogatoriu luat de catre CIA, a declarat ca cea mai devastatoare plaga a umanitatii a fost facuta de catre om. Chiar daca pozitia sa nu este identica cu ceea ce spun acum, trebuie sa tinem cont ca gripa nu este un instrument pe care germanii l-au aplicat populatiei altor tari, ci a fost un instrument al kabalei internationale folosita in ambele tabere, inclusiv in cea germana sa o depopuleze. El spune un adevar, dar nu poate sau nu stie tot ce dezvaluim aici.”

    Foarte interesant de citit tot articolul!
    https://www.dzr.org.ro/gripa-spaniola-o-istorie-interzisa/#

    Apreciază

  18. sica said, on august 4, 2017 at 9:57 pm

    https://www.dzr.org.ro/mai-vreti-vaccinare-obligatorie-procuratura-din-torino-ancheteaza-substante-suspecte-din-vaccinul-hexavalent/
    „Vaccinul hexavalent este „anchetat” în Italia, unde, ca și în România, tot mai mulți părinți refuză să își vaccineze copiii. Procuratura din Torino a deschis oficial o anchetă privind vaccinurile comercializate în peninsulă.”
    https://extranews.ro/asistenta-de-neonatologie-din-romania-sedam-toti-nou-nascutii-care-plang-in-loc-sa-i-ducem-la-mama-lor/
    Asta e pentru cei care spun ca opiniile antivaccin nu vin de la medici. Iata unul multispecializat, care a petrecut ultimii 8 ani studiind vaccinurile, pentru ca vedea o incidenta prea mare la pacientii ei ce ajungeau la urgente cu reactii si boli din cele mai grave chiar din primele 24 ore postvaccinare, care s-a lovit de IGNORANTA a sute de medici ce sustin vaccinarea fara sa stie macar ce ingrediente contin (vorbele ei! asa cum e de fapt si la noi!). Urmariti declaratia ei. Poate va va pune totusi un semn de intrebare si veti incepe sa va informati mai multi!
    -3:00
    146.342 de vizualizări
    We Are Vaxxed cu Dr. Suzanne Humphries la West Virginia State Capitol.
    19 Martie · Charleston, West Virginia, Statele Unite ale Americii ·

    Apreciază

  19. sica said, on august 4, 2017 at 10:03 pm

    http://loon.ro/?p=18813

    Apreciază

  20. sica said, on august 4, 2017 at 10:19 pm

    „Dileaua zilei
    Deunăzi v-am povestit despre Comunitarul. Prietenul meu, doctor ce a devenit ceva „menejer” într-o multinațională farmaceutică. El povestea despre necesitate, pierdere și profit. Dar nu a detaliat. Și vremea a trecut. Și după ceva timp m-am întâlnit cu Lordul.
    Lordul a terminat medicina în Timișoara. L-am denumit astfel pentru că avea ceva ce aducea cu un lord englez. Avea un profil de Buckingam. Atitudine și calm englezesc.
    A făcut stagiatura și rezidențiatul la Spitalul de copii Louis Țurcanu apoi a plecat în Anglia. Iar într-un an, când a venit în concediu ne-am „omorât” timpul degustând deliciile de la Flora.
    Și am discutat multe. Despre cum e în Anglia. Climă, sistem sanitar, femei, mașini și altele. Și l-am întrebat de ce a plecat din România.
    „Bani și liniștea sufletească.” a venit răspunsul promt.
    „Banii. Am înțeles. Ești mai bine plătit acolo. Dar liniștea sufletească? Ce dracu e asta?”
    „Sorine, am făcut stagiatura și rezidențiatul la Țurcanu. La spitalul de copii. Și la început am fost șocat. Medicii de acolo prescriau antibiotice pe bandă rulantă la copii de trei, patru anișori. Și nu penicilină. Ci antibiotice de ultimă generație. Cefalosporine și alte cele. Fără antibiogramă, fără analize, fără nimic. Tu-ți dai seama?”
    „Nu. Habar n-am ce spui.” am replicat.
    „Sorine, asta e crimă cu premeditare. În facultate am învățat că este total contraindicat să prescrii antibiotice unui copil. Mai ales cele de ultimă generație. Îi faci varză tot sistemul imunitar. Îl faci CLIENTUL spitalului pe viață.”
    „Și nu ai zis nimic? Nu ești tu omul care să fi tăcut.” întreb eu.
    „Păi n-am tăcut. Iar la un moment dat a venit profesorul, șeful de secție, care participase la enşpe mii de congrese și simpozioane în străinătate și mi-a spus că astea sunt noile metode de tratament recomandate. Iar dacă vreau să fac rezidențiatul ar fi bine să le urmez. Altfel după stagiatură nu-mi voi găsi loc de muncă. Și am tăcut. Bine. Am încercat pe cât posibil să nu prescriu antibiotice, am cerut antibiograme. I-am mai fentat. Dar cum am terminat rezidențiatul am plecat. Și e altceva.”
    „Ai mai multă libertate în Anglia. Poți să-ți spui criticile mai ușor?” l-am întrebat.
    „Eei, nu. Dar e un pic diferit. Nu se prescriu medicamente aiurea. Nu se dau antibiotice fără analize. Se respectă procedurile mai strict. E altceva. Nu există goana asta după profit. Sau poate nu o percep eu.”
    „Bun. Dar cum îl faci clientul spitalului pe ăl mic? Că nu pricep.” am insistat.
    „Simplu. Tu ești bolnav. Ai o formă medie. Îți dau antibiotic de ultimă generație. Ăsta în primul rând îți distruge flora microbiană. Atunci trebuie să-ți dau alte medicamente care să-ți refacă flora microbiană, dar ăsta are și efecte adverse, care se tratează cu alte medicamente. Și tot așa. Apoi peste un an sau dou, când te îmbolnăvești antibioticul care ți l-am prescris înainte nu-si mai face efectul. Trebuie să-ți dau altul mai puternic. Și o luăm de la capăt. Antibioticele nu-ți cresc imunitatea. Din contră, o scad. Ca și vaccinurile.”
    Când am auzit de vaccinuri am ciulit urechile. „Cum așa? Doar vaccinurile sunt bune.”
    „Bune pe dracu, Sorine. Io în prima toamnă ca medic m-am vaccinat cu un antigripal. Și am făcut o formă atât de urâtă de gripă de-am crezut că mor. În anii următori, când au venit cu antigripalele, le-am aruncat și am făcut injecție cu soluție salină. Să se vadă înțepătura, în caz de control. Și n-am pățit nimic.”
    „Cum naiba?” am insistat.
    „Da. Sunt o otravă, care scade imunitatea. Scăzând imunitatea te îmbolnăvești mai des. Consumi medicamente și companiile prosperă. Asta-i rețeta. Ce-i greu de înțeles?”
    Și am înțeles. Dar mai târziu, după alți doi ani, am înțeles de ce Profesorul, șeful de secție, prescria cu nonșalanță antibiotice și alte tratamente periculoase. Dar despre asta, răbdare. În altă dilea.”

    Apreciază

  21. sica said, on august 4, 2017 at 10:43 pm

    Miky Taz
    Ieri la 21:42 ·

    IN ACEASTA SEARA AU VENIT DE LA PRIMARIA SECTOR 5 SA NE INTREBE DE CE NU AM VACCINAT COPII

    A venit o doamna de la Directia Generala de Asistenta Sociala a primariei (BERNAVERTUL Romanesc) si a intocmit un proces verbal cu motivele pentru care nu am vaccinat copii. Procesul verbal s-a intocmit intr-un singur exemplar iar doamna de la DGAS a spus ca lista copiilor nevaccinati o are de la medicul de familie. Din cate am inteles trebuiau sa vina cu politia locala dar doamna respectiva ne-a spus ca angajatii de la DGAS au refuzat.

    DECI BARNEVERTUL ROMANESC S-A PUS IN MISCARE.
    Intai te intreaba si noteaza, apoi te invita sa-ti vaccinezi copii, daca refuzi iei amenda de 10000 pentru fiecare copil si daca nu o platesti VIN CEI DE LA DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA (DGAS sau BARNEVERTUL ROMANESC) SI ITI IA COPILUL.

    Va rog sa raspanditi acest mesaj si sa ne vedem cu totii pe 13 august in Piata Victoriei si in alte orase mari din tara.

    Apreciază

    • Paul222 said, on august 5, 2017 at 3:10 am

      Prosti sunt oamenii care se lasa intimidati de asa ceva! Trebuia sa le inchida usa/poarta in nas dar numai dupa ce ii intreba IN BAZA CAREI LEGI se agita si pun intrebari si fac presiuni? I-as mai fi zis si un mars du-te in **** daca te mai vad pe aici ne vedem la Tribunal pentru hartuire!

      Apreciază

    • berlin said, on august 5, 2017 at 12:25 pm

      medicul de familie trebuie chemat în instanță pentru divulgarea secretului actului medical al persoane fără consimțământul acesteia , o spune lege .Art. 21 din Legea nr. 46/2003 art. 18 din Codul deontologiei profesionale[18] prevede că:
      „Obligația medicului de a păstra secretul profesional este opozabilă inclusiv față de membrii familiei persoanei respective. Obligația medicului să păstreze secretul profesional persistă și după ce persoana respectivă a încetat să-i fie pacient sau a decedat.”

      Apreciază

  22. Ioana said, on august 4, 2017 at 10:54 pm

    Apreciază

  23. Gabriel said, on august 4, 2017 at 11:14 pm

    DISTRIBUIŢI. Legea vaccinării explicată pe înțelesul tuturor
    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/distribuiti_legea_vaccinarii_pe_intelesul_tuturor/2017-08-04-467

    Apreciază

  24. […] articolul Studiu: „Ar trebui să se RENUNȚE la descrierea ALĂPTĂRII ca fiind NATURALĂ deoarece aceasta i… cititorul Bu_Florin a postat urmatorul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.