SACCSIV – blog ortodox

Comitetul Internațional Olimpic a suspendat testarea de gen pentru Jocurile Olimpice din 2018 / Barbatii vor putea concura in competitiile feminine?

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 2, 2017

Iata ce putem citi la The Olympics just abandoned all science, drops gender testing to allow MEN to compete as WOMEN in all events de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

(Natural News.) Comitetul Internațional Olimpic a suspendat testarea de gen pentru Jocurile Olimpice din 2018 și poate permanent.

Niciun astfel de test nu a fost făcut pentru Jocurile din Rio de anul trecut.

În iulie 2015, Curtea de Arbitraj pentru Sport (CSA) a pus capăt unei reguli promulgată de Asociația Internațională a Federațiilor din Atletism (IAAF), organismul de conducere care a stabilit niveluri maxime de testosteron pentru concurenții de sex feminin. În conformitate cu regula suspendată, limita maximă pentru femei în evenimente sportive la nivel internațional a fost de 10 nanomoli de testosteron per litru de sânge. CAS a concluzionat, mai mult sau mai puțin, că datele disponibile care leagă testosteronul de performanța sporită a atletelor au nevoie de mai multe dovezi. (Citiți mai multe despre problemele de gen la Womenshealth.news.)

Doar o scurtă notă: testosteronul este principalul hormon sexual masculin.

În decizia sa de 161 pagini, comisia de arbitraj, care pare să fie formată mai degrabă din avocați decât din oameni de știință, a scris că „în prezent există dovezi insuficiente cu privire la gradul avantajului pe care femeile hiperandrogenice sensibile la androgen le pot avea față de femeile non-hiperandrogenice”. (N.T: Hiperandrogenism, cunoscut și ca exces de androgen, este o stare medicală caracterizată prin nivele excesive de androgeni – hormoni sexuali masculini, cum ar fi testosteronul – în corpul femeii.)

Decizia CAS a fost o victorie pentru sprinterul indian Dutee Chand, care a fost interzis să concureze din cauza nivelurilor ridicate de testosteron.

În conformitate cu decizia provizorie a arbitrajului, IAAF trebuie să prezinte dovezi cel mai târziu în această lună pentru a justifica reinstituirea regulii. Având în vedere tendințele sociale în ceea ce privește identitatea de gen, care poate sau nu să se alinieze la știință, pare probabil încotro se îndreaptă.

„În februarie, Comitetul Internațional Olimpic a fost de acord să înceteze reglementarea nivelului natural de testosteron al femeilor până la rezolvarea cazului IAAF”, a explicat The Daily Caller.

Poate vă aduceți aminte titlurile când atletul sud-african Caster Semenya a câștigat o medalie de aur la cursa de 800 de metri feminin din Rio. Se spune că se presupune că alergătorul de clasă mondială are o condiție intersex, pe care Natural News a descris-o într-un context nerelevant ca fiind o condiție în care persoanele au caracteristici atât feminine cât și masculine. (N.T – “Intersex” este un termen general folosit pentru o varietate de condiții în care o persoană se naște cu o anatomie repoductivă sau sexuală care nu se potrivește cu definițiile tipice ale unei femei sau ale unui bărbat. De exemplu, o persoană este în exterior femeie dar are o anatomie masculină în interior.)

„Starea de intersex a lui Semenya îi determină să producă mai mult testosteron (hiperandrogenism) decât majoritatea femeilor, determinând întrebări despre un avantaj biologic nedrept”, a adăugat The Daily Caller.

Potrivit Sports Illustrated, care a speculat că Semenya ar fi putut lua medicamente pentru a suprima nivelul de testosteron înainte de schimbarea regulii, presupusa afecțiune hiperandrogenică în care organismul produce niveluri mai ridicate ale hormonului „construiește o masă musculară mai mare și îi permite să alerge mai repede.“

Separat, Natural News a raportat ironic, probabil, cu câțiva ani în urmă, că nivelurile de testosteron au scăzut în rândul bărbaților din toate grupele de vârstă, fenomen care poate contribui la cancerul de prostată și de testicule, la disfuncția erectilă, la masa musculară slabă, oboseală, insomnie și probleme de memorie/concentrare.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Unde le va fi limita? A fost HALTEROFIL BARBAT. S-a facut femeie si acum ZDROBESTE CONCURENTA la competitiile de … HALTERE FEMININ

 

85 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valentin said, on august 2, 2017 at 11:17 pm

    le-a luat dracu mintile

    Apreciază

    • marinela said, on august 3, 2017 at 4:10 pm

      Babilonie pura,ce sa mai zic!Fereasca Dumnezeu de mintea slaba si imbicsita de balarii,vorba fratelui @el.Somnul ratiunii naste monstri.

      Apreciază

  2. Raluca said, on august 3, 2017 at 7:22 am

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 11:41 am

      BLARII din minti perverse.

      Ana Kournikove ca si Printesa Monaco Charlene sotia lui Albert de Moaco sunt femei care au facut sport din tinerete/pubertate/copilarie si anume sporturi care solicita SPECIAL muschii bratelor, torsului si centurii humerale : tenis (Anna) si innot( Charlene)…

      .

      si acum vin niste trantori bashiti cu burti umflate de bere si alcool si mintile spucarte de perversuni ca palavragiul care DELIREAZA FARA DOVEZI pe marginea unor poze ( prima cea care l-a impresionat pe fleoscait fiind o poza a Anne cad ea aproape de pubertate , tanara, cu anatomie feminina inca neformata din cauza vrastei(bazin ingust) si solicitata in partea bratelor/centurii humerale(cu umeri largi si MUSCULOSI) care ii dau un aspect mai „neobisnuit” fata de lepele de vrasta ei curvistine care-si injecteaza botul si curii cu grasime sa arate ca parsuta angelina sau ca armeanca KURkardasian …

      NU NEG prezenta EFECTIVA si INCURAJAREA/PRPGANDA PRO a ocultei pentru aceste PERVERSIUNI ( „schimbarea” de gen… EXTERIOR) , ci dimpotriva !!

      dar ATRAG ATENTIA( pt cien mai vrea sa ai aminte lucid la realitate si nu e deprins sa umble AHIAT dupa BASME ) ca acum TOCMAI prin astfel de filmulete oculta O SUSTINE creandu-i o anume TRADITIE( facand-o sa para MULT MAI VECHE, pe modelul cu mansoneria care sustine ca primul Mason ar fi fost …Adam !!!) , … parand ca o critica dar aratand MINCIUNI care SUSTIN TOCMAI EFICACITATEA /PERFECTIUNEA acestui fenmen ( de exemplu luand femei 100% si SUSTINAD aiurea spre indobitocirea gloatei de DOBITOCI ca ar fi barbati…

      concluzia aferenta:
      ce PERFECTA TRANSFORMARE !!! … ce „DEMIURG” s-a facut omul ( o cazatura bashita, scula diavolului ) si o INVITATIE pentru cei predispusi la ABERATII ( sa urmeze calea asta „trasformarea de gen” de vreme ca prodce asemenea chestii INCREDIBIL de perfecte) si o splare de creier eficace pentru VULGUL DEPRINS MASIV sa inghita fericiti VOMA MINCIUNILOR !

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 3, 2017 at 11:51 am

        frustratii astia care cartesc aici impotrva femeilor musculoase sa aia aminte in jurul lor sa-si scoata capul dintre curvele fleoscaite si „fetitzele”pitipoance /PARASUTELE pilne d ebotox si implanuri … ori dintre babele ticsite de grasime( mamele, surorile si rudele lor ) de nu mai distingi de e barbat sau femeie biata creatura ingrosata ca un porc !

        Apreciat de 2 persoane

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 3:11 pm

        Nu toate sunt balarii atotstiutorule! Sunt foarte multe cazuri dar tu habar nu ai si te mai si iei aiurea de aia care realizeaza ce se intampla! TRANSEXUALII s-au infiltrat peste tot tocmai pentru ca lumea e condusa de sodomisti! Si cum sa ascunda cel mai bine ca lumea e condusa de sodomisti daca nu prin transformarea lor in femei! Unul din cele mai bune exemple este Printesa Stephanie, care este fara dar si poate un barbat travestit!

        Iat-o si aici facand semnul masonic de secret https://i.ytimg.com/vi/HFXSKMyC3lA/maxresdefault.jpg

        Regina Greciei este iar un caz foarte evident de barbat travestit

        Printesa Birgita din Suedia

        Cantareata Pink, unul din cele mai evidente cazuri

        Observati umerii si deltoizii dezvoltati, dar in mod special centura lui Adonis, caracteristica a barbatilor! Femeile nu au asa ceva!

        Chestia asta e de ani de zile iar transgenderii s-au infiltrat in absolut toate domeniile posibile! Foarte multe actrite, sportive, cantarete sunt trans!

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 7:14 pm

        Paul222

        …care ne aratai mai deunazi cu dovezi la fel de „infailibile” … ca raposata Lady Diana a Angliei a fost nevasta lui Charles … si acum e „nevasta” lui Elton John … pt ca era „travestit ” .. s-a plictisit probabil sa fie viitoarea regina si mama copiilor ei … asa ca a pus-o de sodomie cu mascaricul ala scarnav!! 🙂

        … ce sa-ti raspund la aceste „dovezi INFALIBILE”( de SMINTEALA ABOSLUTA) ?
        alte BALARII din BASMELE tale PREFERATE, tu sarmane Paul222 esti IRECUPERABIL in BOALA ta= AHITIEREA dupa BASME/VOMA si ILUZII moderne !

        oameni buni ATI LUAT-O RAZNA !

        cu asa „DOVEZ INFALIBILE” MAINE ne veti atrata ca anticrist e… „mesia ” !!!!… pt ambele modul de functionare duhovniceasca e ACELASI = INSELAREA si ORBIREA/ LUAREA MINCIUNII drept ADEVAR si a IREALITATII ABERABTE drept „reliatate” !

        …idem si pt „inteleapta” ahtiata de BARFE ieftine @Raluca „duhovniceasca ” !

        Apreciat de 2 persoane

      • NIMENI said, on august 3, 2017 at 8:54 pm

        el,
        Iata „moda” viitorului ….
        http://www.eatliver.com/insane-fashion/

        Apreciază

      • Ioana said, on august 3, 2017 at 10:55 pm

        balarii si basme… de adormit chiorii si gura-cascatii

        se vede clar ca sunt femei… nu mai credeti toate cretinismele si desene-animatismele, generatiei cartoon-network…

        exista si cazuri cand ii apuca nebunia si adereaza la schimonosiri din astea, dar nu de genul ca e nu stiu ce regina sau mai stiu eu ce basme, ci pur si simplu, netoti din astia, care ei insisi declara ca s-au travestit, iar inainte lumea ii stia cum erau ei in realitate, mai conformi nitel decat acum cu FELUL IN CARE I-a creat Dumnezeu!

        https://saccsiv.wordpress.com/2017/03/26/familia-transgender-fiul-s-a-facut-fata-mama-s-a-facut-tata-iar-tatal-zice-ca-asa-ii-place-mai-mult/

        http://ortodoxinfo.ro/2017/07/10/nebunia-transgender-canada-emite-card-de-sanatate-cu-mentiunea-sex-necunoscut-unui-copil-educat-de-un-parinte-transsexual/

        https://saccsiv.wordpress.com/2017/03/31/unde-le-va-fi-limita-a-fost-halterofil-barbat-s-a-facut-femeie-si-acum-zdrobeste-concurenta-la-competitiile-de-haltere-feminin/

        in cazurile astea de mai sus STIM CLAR CUM ERA VIATA LOR INAINTE , apoi s-au travestit, nu tin basmele astea cu regine si tenismene calatoare, poveștiri de ametit gaga-dependentii de le curg balele la comanda la televizor

        mai aplicati si voi metoda empirica, verificati, nu credeti toate basmele, … huff

        BOCA-mania invadeaza Romania no comment

        poate pare ca n-are legatura tanda cu manda si nici Boca-guru cu travestitii dar am pata pe bocaiala, nu mai suport sa vad atatia gura-casti, dupa modelul guru-lui Boca, cascatori de guri la luna, care le curg balele la fel de fel de basme si inselari… din putul yogarilor citire!

        ORIBILE SI HULITOARE MAZGALELEI – OGLINDA GURA-CASCATILOR DE AZI, acadele ambulante de vandut la yogari si alti taraie carpe-n vant degeaba…

        gura-casca-mania… 🙂

        iertare!

        Apreciat de 2 persoane

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 11:18 pm

        Ce face „el” răspunzând in asemenea hal unor frati de credința nu se mai cheamă mustrare in duh ortodox ci pagubire sufletească a aproapelui. Observati cat de plin de sine este, neluand in calcul nici măcar o secunda faptul ca s-ar putea totusi sa se insele. Nu nu, „Sfântul” el arunca cuvinte tăioase si jignitoare care „zidesc” sufletul celor care gresesc. Idiotul de mine, cum as putea sa fiu atât de idiot sa nu gândesc ca „el”. Aratati-mi oameni buni un singur ortodox care vorbește ca „el”, acest monument viu de discernământ , plin de Duh Sfânt. E foarte trist ca un presupus creștin se poate purta asa cu oameni de aceeasi aspiratie cu el.

        Apreciază

      • Ioana said, on august 3, 2017 at 11:20 pm

        el, Spaceman

        e ca aia cu extraterestrii care cica au fost pictati pe peretii interiori ai piramidelor egiptenilor idolatri si indraciti, basme si iar basme, cu omuleti care cica au inventat becul, au adus secretul aeronavelor si alte bla-lauri

        🙂 basme de curs balele: pe acelasi model, basme a la paul222,

        Piramidele si marile temple de pe aceasta Planeta au fost construite de uriasii atlanti impreuna cu extraterestri ! Acestia stapaneau materia, antigravitatia, Masura de Aur, Geometrica Sacra, Legile Cosmice si utilizau anumite forme ale energiei atomice, necunoscute oamenilor, bazate pe cristale ! – din putullui Zamolxe=drac

        🙂 Departamentul Zamolxe România (DZR) | Conspirații, Mistere …
        https://www.dzr.org.ro/ -poate se cauta noi prosti de prin in plasa, aviz amatorilor 🙂
        Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

        https://www.dzr.org.ro/piramidele-si-marile-temple-de-pe-aceasta-planeta-au-fost-construite-de-uriasii-atlanti-impreuna-cu-extraterestri/

        https://portal.tfm.ro/extraterestrii-antici-misterele-vechilor-zei-ai-egiptului-antic/

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 4, 2017 at 2:46 am

        Paul22

        …paulica tata , „atotstiutorule luminat ” astea cu transsexualii/ scarnavologia avansata / curvia organizata/ STRICAREA copilor /etc.. sunt DOAR PENTRU VULG/PLEBE …NU pentru ELITE „amice „…!!!

        . nu crezi tu ca nevasta lui rothschild/unora de teapa lor „aleasa” era vreun transsexual si si- a facut copii cu ….vaca vecinului !

        OK?

        SARMANE vezi ca-si bat joc de tine ocultii si manipulatorii/ propagada lor pana la RIDICOLUL ABSOLUT … de aia si AU PUTERE asupra voastra MINCIUNO-FILILOR de toate soiurile !!

        cu unul ca tine… VAI de copiii/ urmasii tai !!!

        Apreciază

      • ilioara said, on august 4, 2017 at 10:52 am

        Paul,
        nu te amari degeaba, incearca sa intelegi ca fiecare om are neputintele si limitele lui, iar in cazul lui, el chiar crede din toata inima ca va ajuta in felul asta, (cu toate ca exagereaza LA GREU si jigneste URAT dar are CINE sa vada si SA JUDECE) daca nu as crede asta ar fi alta discutia…….in fata noastra este HRISTOS si atat, inimile noastre la EL sa fie, sa ne bucuram si intristam pentru CINE trebuie SI MERITA!
        Dumnezeu sa te mantuiasca pe tine si pe cei dragi ai tai dupa mare mila LUI!!

        „frustratii(FRUSTRATII) astia care cartesc(DIN INVIDIE SI GELOZIE) aici impotrva femeilor musculoase(ADICA NU MAI CARTITI IMPOTRIVA IDOLILOR MUSCULOSI SI FRUMOSI FRUSTRATILOR DEZGUSTATORI CE SUNTETI) sa aia aminte in jurul lor sa-si scoata capul dintre curvele(CURVELE DE NEAMURILE VOASTRE,NOASTRE) fleoscaite si „fetitzele”pitipoance /PARASUTELE pilne d ebotox si implanuri … ori dintre babele ticsite de grasime( mamele, surorile si rudele lor(EXTRAORDINAR) ) de nu mai distingi de e barbat sau femeie biata creatura ingrosata ca un porc(FENOMENAL SI MAGNIFIC) !”…..SI IN REST NO COMENT CA N-ARE ROST SI SENS si dupa cum spuneam are CINE SA JUDECE.
        si ca o paranteza nu m-ar mira sa fie chiar adevarata treaba asta cu vedetele,( idolii,), si pana la urma PENTRU CE atata MOCIRLA SI VENIN SCUIPATE SPASMODIC?????????????SI MAI SUNT SI altii care APLAUDA…….DUMNEZEU CU MILA LUI……….

        Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 12:00 pm

      Raluca

      iar tu Raluca pune osul INTENSIV la batut matanii si la asceza( vor avea asupra trupului material acelasi efect ca sportul desert practicat de ele )… si in curand vei pricepe DE CE unele femei arata ALTFEL decat GLOATA de pitzipoance proaste, femei puturoase sau gospodine ingrasate !

      si mai exista si aspectul GENETIC: nu toti oamenii sunt la fel conformati !
      unii sunt TIPUL MUCULOS din natura mostenita genetic de ei de la stramosi si actioneaza in concordanta cu mostenirea lor ( fac sport daca la altceva ca eforutil nu-i duce mintea) .. iar altii sunt niste FLEOCAITI SEDENTARI!

      mai priveste ca femeie in jurul tau la stirpea feminiina de azi si ai sa vezi HOARDE de muieri GROASE in torace, FARA talie si fara muschi, mase INFORME/ DIFORME de carne…. si atunci ce vei zice ?
      sunt „barbati” ca arata ca bizonii ? 🙂 🙂 🙂

      Apreciază

      • ilioara said, on august 3, 2017 at 3:00 pm

        vaaaaaaii, ce superficialitate profunda, si ce subiect fierbinte……..am intalnite persoane ascutite si rele pffff, mai ceva decat dracii si persoane grasute de o bunatate rara, blande si dulci, bine nu este asta o regula dar acum nici chiar asa, daca vad o peroana plinuta sa ma gandesc: ete si dulapul bizon, mananca pana crapa si nu posteste nici in vis.
        si in afara de pustnicii si cei care sunt slabi din cauza postului foarte aspru, in ziua de azi cel putin pe strada, majoritatea pers de sex feminin care sunt slabe fumeaza de rup si tin cure drastice de slabire dar nu conteaza, feciorelnic sa arate ca restul……..

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 3:14 pm

        Inca un exemplu super edificator cu Printesa Stephanie, in realitate un barbat travestit!

        Nu e clar??

        Mai vezi-ti de ograda ta pana sa dai sfaturi la altii!

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 3:18 pm

        Inca un exemplu super relevant, sotia satanistului David Rockefeller, Happy Rockefeller (Rock-a-Fellas)

        http://www.gettyimages.com/event/the-uso-honors-bob-hope-75192618?esource=SEO_GIS_CDN_Redirect#happy-rockefeller-picture-id84674854

        Nu e evident ca e un barbat?

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 3:23 pm

        Una din cele mai evidente din tenis, Serena Wiliams!

        Doar nu credeati ca fac americanii primi asta. E foarte clar ca si Gabriela Sabatini tot un barbat e! Dar na, se pare ca aceasta conspiratie e un pic PREA MULT pentru discernamantul unor mari induhovniciti ca domnul „el”.

        Acesti transgenderi sunt defapt intruchiparea primului transgender, baphomet, si implinesc profetia care zice ca sfarsitul va veni cand barbatii vor fi ca femeile si femeile ca barbatii. Uitati-va pe youtube sa vedeti ce amploare a luat fenomenul, cat de multi barbati care se cred femei si invers!

        Apreciază

      • Raluca said, on august 3, 2017 at 4:40 pm

        Frătzioare, cu toată dragostea, asta e lumea în care trăim, fie că îți convine, fie că nu. Știu că e greu de acceptat și că doare. Cine și-ar fi imaginat, nu-i așa? Dar nici nu trebuie să o accepți la urma urmei. Somn ușor și vise plăcute. Dacă totuși nu vrei să dormi, pune mâna și mai informează-te, că nu doare …
        Trăiești în occident din câte am înțeles. Uită-te cu atenție în jurul tău. S-ar putea să ai multe surprize, surprize
        Iar pe mine poți să mă faci cum îți vine, că nu mă deranjează. Poți să scrii câte komentarii kilometrice vrei, că realitatea nu o schimbi după cum ți-ar plăcea ție să fie.

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 7:24 pm

        ilioara

        bunicile mele AMBELE au fost femei frumoase si …. MUSCULOASE, IMPECABIL structurate/cladite fizc si puternice, ele iubeau si prcticau fara lene si MUNCA BRUTA /FIZICA( si NU NUMAI) si o faceau cu multa rava si dragoste, desi NU erau femei inculte , nici silite sa faca asta !

        …CATE dintre femeile de la tara de odinioara care MUNCEAU ( nu ca gospodinele „respectabile de azi, la prima generatie de incaltzate, grabnic obosite de dat cu aspiratorul si invartit in craita cu ochii pe telenovea) ARATAU MUSCULOS …dar asta NU se vedea ca se acoperea cuviincios , nu umblau ca parasutele cu zdrentze mulate pe suncile lr dezgustatoare sau pe curii si tzatzele propaspat „aranjate” de „tratamente de infrumusetzare” …

        asa ca FLEOSCAITELE/SEDENTARELE( puturoasele) si GRASELE FRUSRATE sa se abtina de la BARFE si trancaneli ABERANTE !!!… mai ales daca orizontul lor e STRAMT !

        (ps: Raluca VAD MULTE FEMEI MUSCULOASE si frumos cladite, in stilul alora de care brafesti tu invidios ca ar fi „barbati” ! 🙂 … mai iesi si tu din orizontul tau ! si lasa basmele ieftine si minciuna t IDIOTII ULTULI ca te deprind de TRAIREA IN ILUZIE/ MINCIUNA al caror rezultat va fi primirea lui anticrist !

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 7:37 pm

        Raluca

        … daca TOATE femeile pe care le-am vazut si LE VAD EU PERMANENT in jurul meu si care arata EXACT ca in filmele barfite de tine ar fi „travestiti” … ar fi lumea mai PLINA de ei decat de femei/barbati si asta inca de pe vremea cand „operatiile” de „schimbare de sex” NU ERAU POSIBILE ( ca sunt si multe femei in varsta la fel de bine cladite si care se pastreaza/conserveaza/ imbatranesc frumos fizic !) ..

        asa ca keep cool si … lasa VOMA pt VULGUL CREDUL, REDEDUCAT/ IN REEDDUCARE PERMANENTA si FARA MINTE, .. ca te deprinde cu traiul in MINCIUNA si la vremea potrivita nu vei mai distinge nici in plan duhovnicesc/( care e MULT MAI GREU de discernut) Adevarul !!! 🙂

        ps: si nu mai haliti atatea carnuri furajate cu hormoni ( sau haleala impachetata in reciiente ticsite de Bisfenol ) ca de aia aratati ca bizonii si travestitii ! …incat de mai vedeti o femeie frumoasa/ NORMALA o confundati cu „barbatii „…

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 7:58 pm

        Raluca

        cat despre : „Știu că e greu de acceptat și că doare. Cine și-ar fi imaginat, nu-i așa? Dar nici nu trebuie să o accepți la urma urmei. Somn ușor și vise plăcute. Dacă totuși nu vrei să dormi, pune mâna și mai informează-te, că nu doare …”________ NO COMMENT ! aveam mai multe pretentii de la tine fiinta „duhovniceasca” !

        Asadar vise placute tie in lumea ta/voastra a raspandacilor REEDUCATI de BASME ale OCULTEI , lume a ILUZIEI / FALSULUI MONSTRUOS care ti/vi se pare atat de „real” incat ati ajuns sa credeti OARICE ABERATIE din SETEA de MINCIUNA cu care ati fost deprinsi !

        Apreciază

      • ilioara said, on august 3, 2017 at 8:39 pm

        asa ca FLEOSCAITELE/SEDENTARELE( puturoasele) si GRASELE FRUSRATE sa se abtina de la BARFE si trancaneli ABERANTE !!!… mai ales daca orizontul lor e STRAMT !
        bravo, el ai inteles tot, adica ai deviat frumos, de la ce am vrut eu sa zic, in sf, m-ai facut sa zambesc, sarcastic nu altfel si asta pentru ai fost si continui sa fii o trista dezamagire pt mine, de fapt pentru sufletul tau…in sfarsit suntem atat de putini…….am ramas atat de putini…..

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 9:04 pm

        Paul222

        „…Acesti transgenderi sunt defapt intruchiparea primului transgender, baphomet, si implinesc profetia care zice ca sfarsitul va veni cand barbatii vor fi ca femeile si femeile ca barbatii. Uitati-va pe youtube sa vedeti ce amploare a luat fenomenul, cat de multi barbati care se cred femei si invers!”______ fenomenul a luat amploare si din CAUZA UNORA CA TINE, IDIOTII CREDULUI care inghit/ RASPANDESC CU SRAG VOMA BASMELOR si au ajuns sa nu mai distinga stanga lor de dreapta lor..
        dar trancanesc „duhovniceste” aplicand Profetiile Sfintilor la REEDUCAREA mintii lor SMINTITE !

        amice fenomenul Travestitului EXISTA si VA LUA AMPLOARE si mai mult, … dar ce prezinti tu aici e TOCMAI CARICATURIZAREA lui , … GUNOI IEFETIN si MINCIUNA GOGONATA care face „credibila” MINCIUNA reeducarii GLOATEI IMPINSE sa ajunga/creada CUM VREA oaculta si nu dovedeste decat amploarea SMINTELII MINTII tale furajate cu ABSURD care ia MINCIUNA/ PAREREA drept „adevar”/ „realitate” .

        ..si daca ACUM aceste fenomene ABSURDE sunt doar MINORITARE/MARGINALE , restul ( filmele aduse de tien si „amica” Rauca invidioasa) fiind ILUZII/ FALSURI GROSOLANE , …. MAINE din cauza TA si a altora care ganedsc /cred ca tine va ajunge la APOGEU/ VOR AJUNGE MASIV REALE caci DOBITOCII au fost CONVINSI de „reliatatea” lor si de ce NU sa participe si ei efectiv… caci IDIOTII UTILI ca tine i.au facut PROPAGANDA aratand „prefectiunea” unor asemnea mutanti …

        nu te mai increde atat in „ochiul” tau „versat” si in „poze”/vizualul PERVRETIT de mintea STRICATA… ca vei ajunge curand „sa vezi” dracii pe tavan in chip de ingeri de lumina !

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on august 3, 2017 at 9:15 pm

        Raluca. Paul222 & co

        si daca azi comitetul olimpic de idioti SUPUSI politicului correct au ajuns sa debiteze asemnea ENORMITATI gen suspendarea testarii identitatii de gen , asta NU E din cauza ca ar fi FENOMENUL acesta al TRAVESTITULUI sportiv atat de MASIV RASPANDIT, cat pentru ALINIEREA OBEDIENTA sI ABSOLUTA la noile DIRECTIVE ale ocultei care IMPUNE INDISTINCTIA DE SEX GLOATEI si la TOATE nivele/ structurile(mental, social, idologic,etc) supuse ei !

        OK?

        asta e semnificatia , iar nu ABERATIILE cu care va inscrieti si voi glorios in TRENDUL REEDUCATILOR cu IFOSE de „cunoscatori” ai „tainelor” si „luminati stiutori” ai „conspiratiilor”… care NU mai sunt capabili sa distinga stanga de dreapta lor, iau de „realitate” / „adevar” ABSIRDUL si PARAREA REEDUCARII ropuse lor de oculta, dar VISEAZA „cuvios si „brav” la Mantuire in vremurile MINCIUNEI si ILUZIEI ABSOLUTE aduse de anticrist !

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on august 3, 2017 at 9:26 pm

        …gradinita, scoala. serivciile sociale, primaria, societatea, medicina, sportul, insul de rand, etc… TOTI TREBUIE sa URMEZE TREDNUL sexualizarii silite/ RECUNOASTERII homosexualitatii/ „NORMALITATII” indistinctinei de sex/ etc IMPUSE GLOATEI de oculta si facute „credibile”/ „rasnadite” in mod ARTIFICIAL prin PROPAGANDA CURISTA de felul filmelor aduse cu prosteasca „efmaza” de voi aici @Paul22 si @Raluca..

        asa ca TOATE structurile de IDIOTI OBEDIENTI si oameni FARA MINTE, in mod coerent cu ABERATIA carora sunt SUPUSI UMILI isi iau masurile corespunzatoare/ de rigoare in sensul PROMOVARII/ RECUNOASTERII acestui „fenomen”: … sexul neutru/travestitul/homolaul ca „NORMAL” si „NORMA ” !!

        OK?

        mai lasati VOMA si MINCIUNA si reveniti-va la normal, ca in catea zile veti avea chestii GROAZNICE de infruntat, iar voi sunteti „virusati”/PERVERTITI BETON cu ABERATII ieftine, ….

        a se intreba serios ce veti face/GANDI/ CREDE cand veti „vedea” ALTELE ! 😦

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on august 3, 2017 at 9:53 pm

        ilioara

        imi pare rau dar se pare ca avem probleme MASIVE de comunicare, adica tu nu intelegi ce vreau sa spun…. ma rog crezi ce vrei, insa cauta sa pricepi ce vor sa spuna altii si NU ii banui … de PAREREA ta( asta daca-mi permiti ca ultim sfat pentru buna intelegere cu cei care nu te-au dezamagit )

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 3, 2017 at 10:57 pm

        Idiot esti tu, stăpânit de patima mândriei, halal de creștin ce esti tu, marlanule nesimțit!

        Apreciază

      • tataia said, on august 4, 2017 at 12:52 am

        @ ilioara @el IAr eu unul sint gras si rau! Dar categoric nu prost! De asta ce mai ziceti? Desigur nu sint rau decit cu oamenii care merita. Atita timp cit ma respecti si te porti OK cu mine sint cel mai bun om din lume. In momentul in care ma calci pe bataturi intoarcem foaia.

        @ el Frate el….ce sa zic eu? Ca nu sint de acord nici cu limbajul tau si nici cu modul in care judeci tu pe toata lumea? Am mai spus-o. Se pare ca nu a folosit la nimic asa ca de acum incolo ma voi abtine. Sa stii ca pe mine nu ma pasioneaza starletele astea de doi bani si confund frecvent actritele intre ele deoarece nu sint pasiunea vietii mele. Dar ceva tot ma intriga..aproape toate femeile care ne sint prezentate azi ca fiind etaloane de frumusete, nu au o talie feminina! Simplu….O femeie ingusta in solduri nu arata a femeie. Dar azi toate fetele vor sa fie inguste in solduri pentru ca asa le-au vazut pe alea pe podium. Si ce mare suparare e pe ele daca sint mai late in solduri decit prezentatoarele de moda. Si mai e o chestie…niciodata nu m-am simtit atras de Madonna, Sandra Bullock, etc…si nici macar nu sitam de ce. Acum dupa ce am studiat mai mult imi dau seama ca au ceva masculin in figura lor Spre exemplu la Sandra Bulock se vad clar falcile prea puternice…ASa ca nu m-ar mira deloc ca o buna parte din vedetele „feminne” sa fie de fapt transexuali…DAca sint sau nu….asta nu am de unde sa stiu…

        Apreciază

      • el said, on august 4, 2017 at 2:15 am

        tataia

        oi fi tu gras(-utz) dar NU esti prost si asta conteaza!

        … ca eu cu PROSTII / INSELATII „am ceva”.. asa ca te superi degeaba , nu ai inteles mesajul, eu NU sunt impotriva grasilor/sedentarilor( dintre care unii/unele DEGEABAA s-au simtit „jigniti ” !) ci a SMINTITILOR si INSELATILOR grasi sau slabi/sportivi/musculosi etc !

        OK? 🙂

        Apreciază

      • el said, on august 4, 2017 at 3:23 am

        tataia

        nu te lasa INSELAT de APARENTZE si IDEOLOGII de PROPAGANDA actuala !

        ce e va ca valul trece… ia vezi cat de „reusit” a fost „experimentul ” transsexual romanesc celebrul Sorin/Sorina… !!!

        falci, oase,muschi, etc… spalare pe creieri …

        Apreciază

      • ilioara said, on august 4, 2017 at 9:24 am

        tataia,
        stai linistit ca eu sunt slaba si rea, dar ma deranjeaza ca toata viata am fost stresata de ideea de a tine greutatea sub control, chestie care nu are nicio treaba cu Dumnezeu, si asta pentru ca traim intr-o lume ale carei valori….sunt distruse, Dumnezeu NU SE UITA la forme, grasimi sau diformitati…..
        el, nici pe mine nu ma pasioneaza subiectul asta, absolut, sa stau sa ma benoclez frate asta o fi barbat , o fi femeie, fereasca Sfantul de asa ceva, insa treaba voastra. Am inteles ca te deranjeaza ca oamenii sunt mai creduli dar atacurile astea ale tale in care nu te mai uiti la cuvinte la nimic nu mi se par normale. Si daca-mi permiti o parere exista diferenta intre persoanele din „grupul asta” ca sa zic asa care am prins ideea cu erezia si cu multe alte probleme si AM LUAT ATITUDINE si restul. Raluca a scris comentarii frumoase si pentru nimic in lume nu as trata sau compara o pesoana din grupul asta la fel ca pe cei din „gloata”, chiar daca mi s-ar parea mie ca nu e chiar perfecta., dar treaba ta. Si nu m-ai dezamagit cu nimic, dar mi-ar parea rau sa te pierzi tocmai pentru ca ai avut cometarii bune, ai dus lupte frumoase asa cum te-ai priceput tu, in felul tau, in sfarsit treaba ta, Domnul sa te ocroteasca !
        iar desprea imbracaminte nici nu s-a pus problema in discutie initial, si asta e o alta discutie….

        Apreciază

      • Ioana said, on august 4, 2017 at 9:48 pm

        „Neputincios este omul ! Tot timpul se furiseaza in ; noi „parerea” intr-unul din
        chipurile sale si, dand fiinta „eu-ului” nostru, alunga de la noi harul Dumnezeiesc. Precum nu
        este om, asa cum bine a bagat de seama Sfantul Macarie cel Mare, care se fie liber de trufie,
        tot asa, nu este om care sa fie cu desavarsire liber de lucrarea asupra lui a acestei patimi
        subtiri, numite „parere”. Ea a fost data in vileag de catre Sfantul Apostol Pavel si doftoricita
        prin grele incercari venite cu ingaduinta lui Dumnezeu. „Nu voim, fratilor”, scrie Apostolul
        catre Corinteni, „ca voi sa nu stiti de necazul nostru care ni s-a facut in Asia, ca peste masura
        si peste puteri am fost ingreuiati, incat nu mai nadajduiam sa mai scapam cu viata. Ci noi, in
        noi insine, ne-am socotit ca osanditi la moarte, ca sa nu ne punem increderea in noi, ci in
        Dumnezeu, Cel Ce inviaza pe cei morti” (2 Cor. 8, 9).

        Din aceasta pricina, trebuie sa veghem cu luare-aminte la noi insine,
        ca sa nu socotim ca avem prin noi insine vreo fapta buna, vreo insusire
        vrednica de lauda sau inzestrare fireasca deosebita, si chiar stare harica; pe scurt, sa
        nu socotim ca avem prin noi insine ceva bun. „Ce ai tu”, spune Apostolul, „pe care sa nu-1 fi
        primit” ( 1 Cor. 4, 7) de la Dumnezeu ? De la Dumnezeu avem si viata, si cea de-a doua
        nastere, si toate insusirile firesti, toate darurile, atat sufletesti cat si trupesti. Noi suntem datornicii
        lui Dumnezeu ! Datoria noastra este cu neputinta de platit !” – http://zona4.arhiva-ortodoxa.info/4.document/Biblioteca%20Misionarului%20Ortodox/%28Sfantul%20Ignatie%20Briancianinov%29%20Despre%20inselare.pdf

        Apreciat de 1 persoană

    • e urat bre said, on august 3, 2017 at 2:57 pm

      asta cu clipurile astea a vazut numai femei crescute la pension.
      femeie cu penis e Michelle Obama, nu astea care joaca tenis, gasiti pe iutub

      Apreciază

    • isa said, on august 4, 2017 at 9:30 am

      Sunt femeie, si chiar am aceeasi conformatie. Probabil ca la baza este si o anumita mostenire genetica de la stramosii mei, dar am facut si sport in adolescenta, care m-a facut sa dezvolt anumite parti ale corpului (umeri mai lati, maini mai lungi …) care in mod normal la femei nu sunt la fel de evidente. La 16-17 ani aratam la corp precum Kournikova. Intre timp … m-am lasat de sport, au trecut mai bine de 20 de ani, doua sarcini … umerii si mainile au ramas la fel. S-au mai marit dimensiunile si prin alte parti (ceea ce e oarecum firesc atunci cand o femeie se maturizeaza), dar structura si aparenta au ramas in mare aceleasi. Si garantez ca sunt 100% naturala !!! Cum ma pastrez? Simplu – cumpatarea e secretul, plus gradinarit si plimbari/mers la aer cu copiii.

      Apreciază

  3. isa said, on august 3, 2017 at 2:23 pm

    Sa se omoare tot ce misca! Sa curga sange prin paduri!

    http://kmkz.ro/serioase/criminalii-si-au-scos-mastile-va-invit-la-panopticum
    http://kmkz.ro/serioase/solutia-criminala-har-cov-pentru-infractionalitate-si-problema-locuintei

    Desi kmkz e un site de mistocareala, articolele de mai sus sunt bine scrise si la obiect.

    Apreciază

  4. e urat bre said, on august 3, 2017 at 2:51 pm

    de nevoie sa tina pasul, fetele care fac spport vor lua hormoni masculini iar la a doua generatie daca nu chiar ele, isi vor face schimbare de sex si vor ingrosa randurile votantilor LGBTP

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 7:41 pm

      e urat bre

      BINGO ! 🙂

      …asa este, din pacate unele sportive se mai dopeaza TEMPORAR ( si cu mult timp inainte de a concura, caci testele azi reveleaza usor acest fel de dopping) si cu testosteron pt cresterea masei musculare… de unde „anomaliile” TEMPORARE de aspect fizic …

      Apreciat de 1 persoană

  5. marian said, on august 3, 2017 at 2:55 pm

    Gunoaiele satanice jidovite profund anti-Hristice isi traiesc ULTIMII ANI! Pentru ca ei stiu ca vor pierde definitiv in fata Lui Dumnezeu, se arunca in spurcaciuni neauzite.
    Pedepseste-i Doamne precum merita!

    Apreciază

  6. mircea.v said, on august 3, 2017 at 4:45 pm

    Cum ne-am luat o mica teapa timp de vreo 7 ani de la ric

    Textul „viziunea a 2-a a Staretului Antonie” a aparut pe net prima data la ric si de acolo l-au preluat toti. Inclusiv eu. Text greu, plin de informatie, de invataturi, text super-dens. Il citesc de 2-3 ori pe an ca sa nu-mi ies din mana, sa nu ma apuce moleseala.

    Textul a aparut prima data in cartea „Staretii despre vremurile din urma”.

    Mi-am facut un print de pe net pana mi-am luat cartea, dar fiindca e mai usor sa citesc de pe print, am citit din carte doar de vreo 2 ori. Acum, am citit din carte, si mi-a sarit in ochi ceva despre care s-a tot discutat pe aici, destul de in contradictoriu. Lamurirea o da Staretul Antonie. Zic, hai sa postez ca e de folos, da sa verific mai intai si pe printul meu de la ric, pe net – saccsiv… si m-am intrebat de ce nu mi-a ramas in cap pana acum pasajul asta.

    Si, in loc de acest text, pe ric si pe tot netul sant […]. Adica text lipsa.
    Textul este inainte de

    „(…) Eh, raţiunea aceasta! Unii taie cu cuţitul pâine, iar altul îi ia cu el omuluiviaţa. Iar raţiunea…”

    Spun unii ca va fi la fel peste tot, ca e oras sau sat, sau pustie, ca e importanta credinta, inima curata, si ramanem la oras… Staretul spune ce va fi la oras, ce va fi la sate, dar nu spune clar unde va fi mai bine, ce e de facut….

    Textul lipsa spune ref la aceasta dilema:

    „Desigur, cine doreste mantuirea si in numele ei va parasi confortul orasului, plecand intr-un loc pustiu, va fi intr-o siguranta mai mare. Dar oamenii se vor mangaia cu gandul ca se vor putea salva pretudindeni pana la a Doua Venire. iata ca in curand toti vor fi numerotati, ca sa fie toti numarati pana vine antihristul, apoi vor introduce cartele-pasapoarte deosebite, aceasta e ceva mai serios, se va putea determina astfel unde se afla fiecare om. Se poatre fara toate astea? Da, numai ca nu se va putea cumpara, nici vinde, nici sa ai locuinta, nici toate celelalte. Si se vor duce dupa buletinele acestea chiar si cei care se considera ortodocsi vor sta la rand pentru ele”

    Dupa cum se vede, in textul lipsa se vorbeste si despre cartele-pasapoarte, cnp, buletine…

    Si din cauza asta ric au omis textul asta. Sant specialisti in astfel de omisiuni. Nu ridica prea mari senmne de intrebare „[…]”, ca in text pare ca se abordeaza absolut toate temele, si omul isi spune ca „ce ar mai fi de spus in „[…}” ? „.

    Se stie care e pozitia lor ref la pasapoarte biometrice – amprentare… Si cred ca ia deranjat si parasirea confortului orasului.

    „pt a vedea cat de mari specialisti sant ric in omisiuni, un exemplu care iti blocheaza creierul: toata cartea „Imn pentru crucea purtata” – Virgil Maxim, este o oda adusa Ortodoxiei si miscarii legionare. In textele publicate de ei nu este o vorbulita legata de ML. Parca nu exista nimic in carte ref la ML. Il lauda f tare pe Virgil Maxim , si ce spune el, dar nimic nimic de ML. Nici nu exista.”

    ric = fostul razboiintrucuvant, actualul cuvantul-ortodox

    Apreciază

    • Angela said, on august 3, 2017 at 7:19 pm

      @mircea.v

      Felicitari pentru observatie.

      Poate ca ar fi util un topic exact pe subiectul din pasajul buclucas. Ideea este ca ne tot indreptatim si ne miscam cu valul. Lumea se afla intr-un proces accelerat de demonizare. Evident ca impotrivirea inseamna jertfa, mai mare sau mai mica, dar crede cineva ca se poate mantui fara ea?

      Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 7:48 pm

      mircea.v

      „ric = fostul razboiintrucuvant, actualul cuvantul-ortodox”

      ..ei cuvantul „ortodox” !! 🙂

      astia MINCINOSI ERAU DINTRUINCEPUT… acum sunt si VADIT KAKODOCSI ( PROecumenisti !)

      deci a se citi cuvantul- KAKODOX, MINCINOSI/ FALSIFICATORI potlogari de meserie ! 🙂 🙂

      Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on august 3, 2017 at 7:49 pm

      Acolo pe r.i.c se aduc osanale apostaților la greu

      Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 8:45 pm

        Mihai

        sunt deci KAKODOCSI si REEDUCATORI ai GLOATEI FARA minte deprinsa cu VOMA MINCIUNII dracesti in loc de Adevar ! 🙂

        Apreciază

    • ilioara said, on august 4, 2017 at 9:41 am

      mircea,
      nu am intrat pe ric decat foarte rar si nu m-au convins oricum interpretarile lor ca pana la urma despre asta e vorba, dar e bine de stiut, si sunt convinsa ca sunt muuulte chestii din astea „nevinovate” pe la ei pe acolo…
      eu am retinut pasajul asta din carte si, cu toate ca nu mai am cartea tocmai pasajul asta m-a determinat sa fac alegeri decisive in viata, de fapt m-a trezit la realitate ca am zis frate cum e posibil deci este adevarat, cand a trait staretul si totusi avem aceste acte sub nasul nostru deci a fost printre altele un punct de control al veridicitatii celor scrise si o dura realitate…puternica lovitura a fost pentru mine cartea aia, m-a desfiintat pur si simplu…..bine nu numai cartea dar de la ea plus ecumenismul…
      Dumnezeu cu mila!

      Apreciază

  7. Raluca said, on august 3, 2017 at 8:42 pm

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 9:29 pm

      Raluca

      …. magnific ! 🙂 🙂 🙂 !!!! q.e.d. !

      da-i inainte TANTI raluca gospodina ca ajungi sa.ti arati SINGURA in mod MAGISTRAL MASURA ABERATIEI/ INSELARII mintii tale …asta ca sa nu zic ca NU ai MINTE !!!

      Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 9:35 pm

        Raluca

        ..bre Raluca rade dracul de tine cu spume , ai ajuns de rasul lumii femeie FARA MINTE !

        …idem si pt analogul ” tau Paul222…. troznesc din cozi si hohotesc STRASNIC de rasuna vaduhul intreg hoardele de draci cand vad de CATA ORBIRE sufera PRETINSUL „popor al lui Dumnezeu ” !!!

        Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 9:49 pm

      Raluca & Paul222

      …panditi bine netu` „amici”, ca MAINE apare BOMBA da care INCN nu stiti sarmanilor :

      mamele voastre sunt de fapt …. TRANSEXUALI si pe voi v.a fatat vaca de fapt ! 🙂

      …DA; DA…vaca baltzata transgenica ! 😦

      Apreciază

      • Paul222 said, on august 4, 2017 at 9:32 am

        Hai mai taci moara stricata, ia si te smereste ca ai luat-o razna de tot! Daca tu ai impresia ca nu esti si tu inselat, esti cel mai inselat, dupa cum spunea Sf. Ignatie Briancianinov! Nu toti de mai sus sunt travestiti dar unii sunt sigur iar tu esti un orb mândru.

        Apreciază

      • Paul222 said, on august 4, 2017 at 10:40 am

        „mamele voastre sunt de fapt …. TRANSEXUALI si pe voi v.a fatat vaca de fapt !”

        Pentru comentariul asta meriti si o palma, nesimtitule!

        Apreciază

  8. Stan said, on august 3, 2017 at 9:23 pm

    off

    Un comentariu pe care l-am postat la: http://ortodoxinfo.ro/2017/08/01/untold-adica-satanism-din-nou-la-cluj-3-6-august/#comment-10234

    Il postez si aici pentru ca fenomenul este de o gravitate extrema (asa il percep). Sigur ca tot ce ne inconjoara arde (vaccinuri, carti identitate, cash samd) insa in cazul suitei de „festivaluri” este vorba de o lucrare profunda si perversa a raului care se mascheaza destul de bine inselandu-i pe parinti si pervertindu-i la maxim pe copii.

    –––––––––––––––––––––––-

    „Festivalul” este un fenomen care merita un studiu mai aprofundat (nu pot scrie fara ghilimele pt ca in realitate este o adevarata opera de demonizare).

    Am ascultat un mic reportaj pe Romania Actualitati si … m-am ingrozit. Au reusit sa faca o intreaga lume a lor, in duhul lor. Nu este vorba doar de o scena pe care se da un concert de la o anumita ora ci un intreg fenomen. Au o zona foarte mare bine delimitata cu acces restrictionat in care au construit o noua „lume”, ca un mic cartier, in care se simt bine participand la diferite evenimente pe cele 10 scene dar si in multe alte locuri.

    Au tot ce si-ar pofti cineva care cauta sa traiasca la maxim, sa se „bucure” spasmodic de toate placerile carnii: mancare, bautura, locuri de relaxare etc etc etc, la care au acces pe baza bratarii si a banilor pe care-i contine. Scena principala este impresionanta (peste 100 m lungime si peste 30 latime) deasupra careia pluteste, evident, …. un dragon. Cei mai tari artisti apar, cand oare …, la miezul noptii. „Distractia” maxima este, desigur …, noaptea (clar pentru toata lumea, nu?). Total „intamplator” bine-nteles se incheie o data cu ivirea zorilor.

    Nici nu stiu ce sa spun. Imi vine chiar sa merg acolo ca sa vad cu ochii mei si sa documentez mai bine ce se intampla. Parintii sunt total depasiti si cu siguranta nu inteleg nimic dar in curand vor descoperi ca nu mai au copiii pe care i-au crescut cu sacrificii, ci niste persoane care au cu totul si cu totul alte valori si alt mod de gandire. Parsivitatea organizatorilor este maxima (cum altfel daca sursa de inspiratie este atat de intunecata). Au un program de comunicare foarte bine pus la punct si totul este aranjat pana in cel mai mic detaliu. Au si actiuni de legitimare. Lanseaza tot felul de idei generoase (ex. fac nu stiu ce camere sterile pentru copiii bolnavi din spitalul de copii) si impacheteaza astfel incat totul sa para pus la punct si controlat sub toate aspectele. Adica parintii sa doarma linistiti pentru ca ei au idei nobile, fac lucruri bune si, firesc, vegheaza pentru siguranta copiilor lor.

    Deci nu numai conceptul este demonic ci si intreaga organizare este strabatuta de duhul lumii satanice pe care vor s-o implementeze la nivel global (fericire maxima, bunastare, fara cash dar intr-o atmosfera plina de ezoteric, de impreuna-lucrare a oamenilor cu personaje fantastice care acum, iata, au venit din alte lumi si sunt printre ei (am uitat sa va spun … cica se participa la o intrecere si castigatorii devin vedete pentru o zi si “beneficiaza” de dreptul de a se imbraca in costume de … tineti-va bine … magician, vrajitoare si alte personaje cu care vor sa populeze lumea fantastica pe care o propun ca pe o noua realitate (o lume in care oamenii traiesc “fericiti” alaturi de personaje de … poveste). Tinerii participanti sunt de fapt soldatii de maine care vor fi in stare sa-si dea si viata pentru ea crezand ca aceasta reprezinta viitorul luminos al omenirii. Vor fi atat de convinsi incat nu vor avea nici un scrupul in a-i beli la propriu pe oponenti. Recunoasteti, intamplator, cele descrise despre vremurile din urma de oamenii cu viata sfanta luminati de Dumnezeu pentru a ne preveni?

    Peste 400.000 de bilete vandute!!! adica peste 400.000 de victime din randul tinerilor. Si numai acum la Cluj. Cu cateva „festivaluri” organizate de-a lungul si de-a latul tarii astia pervertesc o intreaga generatie.

    Doamne apara, pazeste si ne miluieste!

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 11:58 pm

      Stan

      gloatele lui anticrist in pregatire/training generala/preliminara a ADORATIEI TOTALE a lui satan !

      Apreciază

  9. Raluca said, on august 3, 2017 at 9:50 pm

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2017 at 10:10 pm

      Raluca

      ..ba, bla BLA… din surse ABSOLUTE, „Sfintii Parinti ” ai INDOBITOCIRII actuale pentru IDOLATRII CURVEI in mod FALS numita „Stiinta” …

      …da.i inainte gospodina Raluca !!! …calea e LATA si inca PLINA de GUNOI, vezi ca n-ai calcat prin toate balegile .. mai ai de IMPUTIT mintea STRICATA si DERINSa la GUNOI pana la moartea jalnica in CACASTOAREA ABSOLUTA a MINCIUNII !
      Go ahead !

      Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 10:17 pm

        Raluca

        …da aia cu varsta pamantului de miliarde de ani si scheletele (artefactele) omului preistoric ai gasit-o?? … la fel de „pertinenta „!!!

        e BETON 100% „sigur”; Carbon 14 asigurat !!! … tot de la „maica” Stiinta” si „Sf parinti” ai ei !!! 🙂 🙂 🙂

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2017 at 10:22 pm

        Raluca

        Principiul : ..unde dai si unde crapa!

        ce spune Anatomia omului si ce ajung sa creada/cum ajung sa aplice asta ametitii ahtiati INCAPATANT de BASME !

        Go ahead, pe Principiul 2 : datul cu capatana (corolar : cap ai minte ce-ti mai trebuie) direct in zid….aduce „iluminare” deaemenea ! 🙂

        Apreciază

  10. kosk said, on august 3, 2017 at 11:33 pm

    eh, nimic nou sub soare..in Grecia si Roma antica barbatii efeminati se numeau efebi (exista si sculpturi asa zis clasice) doar ca acum datorita vremurilor antihristice pe care avem ocazia sa le traim fenomenul are amploare mondiala (nebunia trans..caci anormalitatea devine „normalitate pe zi ce trece iar cei ce inca suntem normali o sa devenim „anormali” in „minunata lume noua”

    Apreciază

    • el said, on august 4, 2017 at 2:28 am

      kosk

      fratioare MULTE sub VECHI si evesrsuena nu e inventata de generatia asta de idioti fudului… ar asta NU inseamna ca raul e DESTUL de MASIV RASPNADIT asa cum vrea sa se umfle in pene ca sa castige si pe cei fara minte de partea lui

      spalarea pe creier NU inainteaza in pas GALOPANT asa cum si-ar dori diavolul s anticristul..

      … asa ca s-a pus la punct si raspandit in MASELE FARA MINTE solutia: politicul correct si „conspiratia” pentru inghtitorii de VOMA MINCIUNII, ca sa para ca totul e DEMULT STIUT desie e la nivel de EXCEPTIE…dar cu insi ahtiati sa creada TOATE ABERATIILE ca astia, produse ale REEDUCARII CU SUCCES avanseaza imparatia anticristului… ei deja ii creeaza o „traditie veche ” si PROSTII CREDULI nu numai o gobeaza/inghit bucurosi dar o si propaga ca niste „cunoscatori ai tainelor” ce se cred !

      sunt/reau Parinti care VEDEAU cum planurile daivolului erau stricate de cativa „zdrentzarosi” si asta sistematic… dar acum PENTRU CINE sa mai strice Hristos planurile diavolului?
      pentru niste AHTIATI de MINCIUNI/BASME IEFTINE care NU VOR sa traiasca in Adevar si iubesc INSLEAREA/ MINCIUNA pana si in formele ei cele mai hidoase/ grosolane/MATERIALNICE ca astia????

      si ei se suara pe mien si ma numesc „mandru” ca le atrag atentia !!!

      NIMENI NU ii va APARA de ce VINE peste ei si copii lor !!!… pentru ca TRAIESC IN MINCIUNA cea mai CRASA si fac asta cu SETE si PLACERE / INCAPATZANAT !!!… crezand ca fac „binele ” si sunt „luminati ” de har sa pricepata „tainele” pe care li se prezinta DIAVOLUL ca „invatauri de taina”…

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioana said, on august 4, 2017 at 9:41 pm

      „Fereşte-te de rău şi fă bine, caută pacea şi o urmează pe ea.”

      „Mântui-va Domnul sufletele robilor Săi şi nu vor greşi toţi cei ce nădăjduiesc în El.
      „ – PSALMI

      „Sa urmam lui Hristos! Sa ne smerim asemenea Lui! Asemenea Lui sa nu ne dam īn laturi a parea amagitori si iesiti din minti: sa nu crutam cinstea noastra, sa nu īntoarcem fetele noastre de la scuipari si obrajii nostri de la lovituri; sa nu cautam nici slava, nici frumusetea, nici desfatarile acestei Iumi; sa savārsim calatoria noastra pamānteasca la fel ca niste pribegi care nu au unde sa-si plece capul; sa primim, sa primim defaimarile, īnjosirile si dispretul oamenilor ca pe niste lucruri care nu pot fi despartite de calea pe care ne-am ales-o; sa ne luptam pe fata si īn taina cu gāndurile trufiei, sa sur­pam din toate puterile aceste gānduri ale omului nos­tru vechi, care cauta sa īnvie „eul” sau sub felurite īn­dreptatiri parut adevarate. Atunci, Fiul lui Dumnezeu, Care a spus Ma voi salaslui īntru ei, si voi umbla (2 Cor. 6, 16). Se va arata īn inima noastra si ne va darui putere a stapāni si a lega pe cel tare, a rapi vasele lui, a calca peste aspida si vasilisc.

      Sa lepadam cārtirea, sa lepadam plāngerile īmpotriva sortii noastre, sa lepadam tristetea si tānjeala din inima, care fac sufletele slabe sa sufere mai mult decāt necazurile īnsele. Sa lepadam tot gāndul la razbunare si la rasplatirea raului cu rau. A Mea este razbunarea, Eu voi rasplati (Rom. 12, 19), a zis Domnul. Vrei sa īnduri necazurile cu usurinta si īnlesnire? Sa īti fie dorita moartea pentru Hristos. Aceasta moarte sa stea necontenit īnaintea ochilor tai. Omoara-te īn fiecare zi prin īnfrānarea de la toate poftele pacatoase ale trupului si ale duhului; omoara-te prin lepadarea voii tale si lepadarea īndreptatirilor de sine aduse de ratiunea cea cu nume mincinos si de constiinta vicleana a omului celui vechi; omoara-te īnfatisāndu-ti īn culori vii moartea ta, pe care nu vei putea s-o ocolesti. Ni s-a dat porunca de a urma lui Hristos, luāndu-ne crucea. Asta īnseamna ca trebuie sa fim īntotdeauna gata sa murim cu bucurie si veselie pentru Hristos. Daca vom dobāndi o astfel de asezare sufleteasca, lesne vom īndura orice necaz vazut si nevazut.”

      „Cel ce doreste sa moara pentru Hristos, ce necaz, ce jignire nu va îndura cu marime de suflet? Ni se par grele necazurile noastre tocmai pentru ca nu vrem sa murim pentru Hristos, nu vrem sa ne punem numai în El toate dorintele, toate nadejdile, toata întelegerea, toata mostenirea, toata fiintarea noastra. Cel care nazuieste a urma lui Hristos si a fi împreuna mostenitor cu Dânsul trebuie sa urmeze cu râvna patimirilor Lui. Cei ce Îl iubesc pe Hristos si urmatorii Lui îsi arata si îsi dovedesc zalogul cel de taina prin faptul ca sufera toate necazurile care li se trimit de sus nu nu­mai cu seninatate, ci si cu râvna, si cu osârdie, si cu bucurie, si cu recunostinta, punându-si în Hristos toata nadejdea lor.” SFANTUL IGNATIE BRIANCIANINOV

      http://mantuire.50webs.com/ 🙂

      Apreciază

  11. Paul222 said, on august 4, 2017 at 10:38 am

    Frate Vasile, nu ne stim personal dar sunt pe blogul asta deja de cativa ani buni. Uneori scriu lucruri bune alteori nu. Uneori am dreptate alteori nu, ca orice om mai si gresesc. Spune-mi te rog de ce permiti la comentarii insulte si jignirile acestui „el”, chiar nu poate un comentator sa aiba alta parere fara sa fie insultat si batjocorit in ultimul hal de acesta? Ti se pare o atitutidine fireasca ortodoxa? Inteleg atunci cand ii ataca pe unii veniti in misiune din exterior, dar sa ataci asa frati de aceeeasi credinta, de aceeasi aspiratie (!), nu mi se pare firesc. Eu cred ca unii sunt transgenderi care se dau drept femei, el nu crede asta, asa si? Nu e normal ca fiecare sa aiba libertatea de a gandi ce vrea? De ce eu automat trebuie sa fiu lepadat, idiot, irecuperabil, prost si cum mai zice el si apoi sa acceptam insultele astea ca fiind ceva normal. De ce accepti mocirla asta pe blog la comentarii? Nu cred ca sunt singurul care nu e de acord cu limbajul lui si nu e doar limbajul in sine ci atitudinea superioara, lipsa de respect. Intentionat am dat cateva exemple foarte sugestive. Printesa Stephanie, Happy Rockefeller, Serena Williams si cantareata Pink sunt cat se poate de edificatoare mai ales pentru tema acestui articol. Deci eu am scris ceva in legatura cu tema acestui articol, ce ma intereseaza pe mine ca „el” nu crede ca asta e posibil, e treaba lui, dar de ce trebuie sa fiu batjocorit constant? De ce ii permiti sa isi bata joc de oricine vrea oricum oricand? Si imi pare rau ca i-am raspuns cu aceeasi moneda dar nu am mai rabdat atitudinea lui.

    Ce spune Sf. Ignatie: Înşelarea este vătămarea firii omeneşti prin minciună. Înşelarea este starea în care se află toţi oamenii, până la unul, stare născută din căderea protopărinţilor noştri. Cu toţii suntem în înşelare (începutul celui de-al treilea Cuvânt al Preacuviosului Simeon, Noul Teolog, ed. Pustiei Optina, 1852). Conştiinţa acestui fapt este cea mai de nădejde pavăză împotriva înşelării. Cea mai mare înşelare este a te crede liber de înşelare. Cu toţii suntem înşelaţi cu toţii suntem amăgiţi, cu toţii ne aflăm într-o stare mincinoasă, având nevoie să fim sloboziţi de către adevăr;

    Ia aminte „el”!

    Apreciază

    • Paul222 said, on august 4, 2017 at 10:43 am

      De ce acest limbaj absolut mizerabil este acceptat, nu pot sa inteleg de ce nu-l mai limitezi un pic? Asta e hal de comentariu care se poate pune pe blogul asta?

      ‘mamele voastre sunt de fapt …. TRANSEXUALI si pe voi v.a fatat vaca de fapt !”

      Apreciază

      • Raluca said, on august 4, 2017 at 5:20 pm

        Paul, nu te supăra frățioare. Așa este, cu toți suntem înșelați și amăgiți, mai ales în vremurile astea, dar înșelarea asta la care ne-am referit este atât de mare, încât este greu de înțeles și de acceptat.

        Apreciază

      • gheorghi said, on august 6, 2017 at 10:41 am

        Am citit tot ce e mai sus postat…
        Sint 100% de acord cu argumentele, informatiile si concluziile/recomandarile aduse de „el”.
        Nu sint atacuri la persoana ci ipoteze si scenarii.
        Cand un vorbitor se exprima ne-rational putem sa consideram ca nu judeca ci doar repeta mesajul altcuiva.
        Se „prezinta” ca o unealta vorbitoare, ca un animal/dobitoc inzestrat cu vorbire.
        „Supararea” cuiva care face zgomot (evident, metaforic deoarece este vorba de text si nu de sunete….) si debiteaza ne-gandit, fara discernamant erorile/aberatiile/tampeniile preluate de la propagandisti nu fac doyua parale.
        Este regretabil ca persoane manate probabil de dorinta de clarificare se incranceneaza sa dea frau liber impresiilor si nu filtreaza informatia reala, nu reusesc sa diferentieze trasaturi, caracteristici evidente pentru indivizi obisnuiti, „medii”, adica normali.
        DESTEPTAREA!
        Luati notite si intrebati daca nu intelegeti.
        Si pe mine ma surprinde cateodata o formulare sau alta – nu ma deranjeaza imprecizia folosirii literelor, din viteza se poate intampla dar se intelege intentia.,,, dar nu este vorba si nici nu se poate interpreta ca aroganta, jignire, lipsa de bun simt.
        Dimpotriva – claritatea si fermitatea deranjeaza iar comparatiile – potrivite, imi pare rau pentru cine se plaseza singur in context prin prostiile sustinute… – … comparatiile sint chiar tragi-comice.
        Nu te poti supara cand auto-expunerea este cea care clasifica autorul postarii in afara minimei decente – sa-i zic – intelectuale.
        …. nu mai spun de „paralelismul” cu invatatura ortodoxa ca sint prea mic pentru asta…

        Apreciat de 1 persoană

      • Raluca said, on august 6, 2017 at 2:39 pm

        gheorghi, spui: Când un vorbitor se exprima ne-rațional putem să considerăm că nu judecă, ci doar repetă mesajul altcuiva.Se „prezintă” ca o unealtă vorbitoare, ca un animal/dobitoc înzestrat cu vorbire.

        Văd că ai și susținători pentru afirmațiile tale. Bravo! Așa, da! „Animal/dobitoc înzestrat cu vorbire”, în sfârșit iată o abordare duhovnicească, pentru cine mai avea vreo îndoială!

        Apreciază

    • saccsiv said, on august 4, 2017 at 11:10 am

      Paul222

      Iertare ca nu am citit discutia dintre voi toti. N-am facut-o pentru ca mi-a fost rau zilele astea si de abia am tras de mine sa fac fata la lucrul pentru portal si sa mai postez cate ceva pe aici. Mi-a sarit in ochi comentariul tau pentru ca te-ai adresat mie.

      I-am mai zis sa nu se mai exprime asa si chiar nu i-am aprobat multe dintre comentariile ce le-a scris nu demult. Ma voi stradui sa citesc ce va mai scrie si voi proceda la fel.

      Strict referitor la Rockefeller, nu cred ca barbatii acestei familii isi luau de neveste barbati.

      Apreciază

      • Paul222 said, on august 4, 2017 at 11:17 am

        Multumesc, Dumnezeu sa te ajute!

        Apreciază

  12. ilioara said, on august 4, 2017 at 11:52 am

    fratilor, a-nnebunit lumea, este promovata fumusetea scheletica (BA, SCHELETUL LA GROAPA NU AICI) sau muschii la femei, chestii anormale si dracesti inventate pentru a umili si schingiui creatia lui Dumnezeu. Ani de zile in it, mi-a intrat in casa un barbat travestit de care habar nu am avut ca era barbat, prieten de famile cu vecina si el venea cu sotul lui,ei, si dupa am aflat ca de fapt traia si cu…vecina
    cineva pe aici se joaca cu cuvintele, le suceste si le invarteste, le-ntoarce ca la ploiesti ca deh…cam multi prosti pe aici,si zice ca cine se ia de vedetele astea minunate musculoase, este frustrat, fleoscait, invidios, gelos, indracit, inselat, are neamul plin de botox si alte cele, gras si dezgustator si are….”orizontul stramt” nu ca vedetele astea ar fi botoxate, operate, satanizate, suntem gelosi pe ele, adevarat, nu mai avem modele de Sfinti la care sa aspiram, ne ofticam si ofuscam la greu ca nu aratam ca astia…..bleahhhhh(eu zic ca multi dintre noi aranjati aratam muuult mai bine, sau zic sa-i comparam nearanjati cu niste oameni de rand dar e penibil…ca sa demonstram ce???)
    asta cu orizontul stramt e tare, in tinerete cand vreo fata calca stramb se zicea ca „i-a deschis orizontul”…
    …vai de orizontul tau LARG sau LARGIT, baiete!!!

    Apreciază

    • el said, on august 4, 2017 at 4:24 pm

      ilioara

      ce-ar fi tu sa nu-ti mai dai cu parerea despre ce ti s epare tie ca ai priceput !… ca de de auzit aud TOTI adevarul, PUTINI il pricep si asta si la cele lumesti ,… ce sa mai zic de cele duhovnicesti si de Adevarul Hristos !

      pe mine m-a invatat bunica aia musuloasa( sic ! 🙂 ) ca daca NU pricep ce zice omul sa iau aminte cu atentie , daca continui sa NU pricep in continuare, sa intreb polticos ca … poate el zice BINE dar NU am priceput eu exact ! asta ca regula elementara a conversatiei… ok ? si „nesimtitul mandru ” de mine NU m-am simtit „jignit” sa mi-o insusesc PANA AZI !

      dar voi sunteti „PREAintelepti” si „atoatepricepatori” … de aia ce sa mai aveti voi de ascultat pe la unii „Jignitori de meserie ” ca mine.

      e vina mea daca unii au ajuns sa NU mai poata distinge un barbat NORMAL de o femeie NORMALA? ..si mai vor sa se si mantuiasca in vremea asta de INSELARE maxima,… ar trebui sa le dea de gandit macar atat despre „discrenamantul” lor „elevat ” … dar NUUU, ei se simt JIGNITI ” !!!

      ok atunci cele bune , sa ramana fiecare la „intelepciunea” sa „MUSAI INFAILIBILA” ca Mantuirea NU e pentru TOTI !

      Apreciază

      • ilioara said, on august 4, 2017 at 11:35 pm

        sa-ti fie rusine obrazului!!!!!

        Apreciază

  13. ilioara said, on august 4, 2017 at 11:54 am

    Vasile, sanatate si ajutor de la Dumnezeu in toate! Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. kosk said, on august 4, 2017 at 5:33 pm

    Paul222
    esti prea sensibil fratie, asta-i stilul camaradului @El si eo pe vremuri eram tot asa acid. daca nu suporti chiar niste „vorbe grele” pe net cum vei suporta cele (altele decat niste randuri scrise) ce vor venii? iti zic ca fra ‘ @el nu din rautate scrie asa ci din alte motive ce tin de perceptia lui. nu sunt avocatu lui el@ mie personal imi place stilu asta (chiar daca eu as fi „victima” as da replici pe masura -in caz ca am dreptate-) dar de gustibus non est disputandum, nu i asa?.

    Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on august 5, 2017 at 2:59 am

      Is prea sensibil? Sau e el prea nesimtit? Hai mai las-o moarta ca nu e nici un cuvant ziditor spus in duh ortodox, asta e batjocura si balacareala, dejectii,, una e sa faci o mustrare din intelepciune si alta e sa-ti bati joc de aproape cu tot felul de m mizerii si insulte! Am rabdat cat am rabdat dar sincer nu mai tolerez! Si nu ma intereseaza cat de intelept se crede pentru ca nu se vede, voi v-ati obisnuit cu el si chiar ati ajuns sa-l idolatrizati. Din punctul meu de vedere, pe aceasta tema chiar greseste si el si toti sustinatorii lui pentru ca foarte multi sunt intr-adevar barbati transexuali si nu inteleg de ce neaga asa de vehement ca si cum ar avea ceva de castigat din asta. Daca homosexualii conduc lumea, ce e asa de socant sa afli ca „nevestele” unora din ei sunt defapt barbati. Oau ce socat, ce sa zic, mare chestie. Si pentru treaba asta trebuie sa-mi zica el ca eu is fata de vaca, jignind-o pe fiinta care mi-a dat mie viata? .

      Apreciază

      • saccsiv said, on august 5, 2017 at 8:53 am

        Paul222

        Despre cearta am scris. Specific treaba asta ca sa nu se inteleaga ca tin partea cuiva pe tema femeilor – barbati.

        Deci sa-mi dau si eu cu presupusul:
        Homosexualii nu conduc nimic. Ei sunt niste unelte.

        Apreciază

  15. mihailavl said, on august 4, 2017 at 8:55 pm

    Eu nu cred că nici o tenismena sau actriță prezentate aici nu sunt transexuale. Nici Michel Obama.

    Apreciază

  16. kosk said, on august 4, 2017 at 10:01 pm

    Saccsiv
    Ps
    bro , nu bana comentariile lui @El, chiar daca unii se simt ofensati de limbajul dur folosit , cine citeste printre randuri pricepe. cine nu, nu (caci multi au dinti de lapte si au alergie la hrana tare) daca le este ‘lezata cica ‘onoarea’ ACUM , nu stiu cei asteapta in viitorul apropiat cand lumea are sa innebuneasca 99%. :))

    Apreciat de 3 persoane

    • mircea.v said, on august 5, 2017 at 8:40 am

      kosk,

      vezi ca „El” e Altcineva. Scrie si tu „el”.

      Ilioara,

      eu dupa ce am citit viziunea a 2-a, mi-am luat topor si soba :). Spune starertul pe acolo, „Dar cine mai are asemenea lucruri? Unul sau doi dintr-o sută, poate.”
      Se intampla sa citesc cam tot atunci si „Simplificati-va viata” – Sf Paisie. Si de atunci, cat mai putine scule electrice si baterii, cat mai multe fierastraie, topoare, sobe, cat mai mult progres inapoi…
      Ma bucur cand mai vad oameni care fac ceva in sensul asta.

      Doamne ajuta!

      Marinela,

      merge banda? 🙂

      Apreciază

      • marinela said, on august 6, 2017 at 12:35 am

        mircea v.
        Care banda?N-am inteles intrebarea,scuza-ma frate!

        Apreciază

      • mircea.v said, on august 6, 2017 at 11:39 am

        Marinela,

        banda cu paine , soro…:)

        Apreciază

  17. mircea.v said, on august 5, 2017 at 9:32 am

    pt cei ce se cearta pt tema, barbati/femei/”neutri”… , grasi-grase, slabi-slabe, musculosi…, toata discutia e din categoria „tara arde si baba se piaptana” .

    E undeva la nivel de gradinita, e si distractiv, si trist. Mai ales ca sant implicati din cei vechi pe aici.

    Apreciază

    • marinela said, on august 6, 2017 at 6:48 pm

      mircea v.
      Aha,acum venii de-acasa:))si intelesei intrebarea.Ei,ce sa-ti spun ,cu caldurile astea a cam somat banda si mincam mai putina piinica,ca-i pofta de mincare redusa ,dar ma bucur,ca mai dam jos niste kile-n plus.Dar cind vine racoarea ,iar m-apuca dorul de pituta aia buna si-o fac cu drag si spor:)).
      In ce priveste polemica dintre fratii comentatori mai vechi,mi se pare o ispita in postul Maicii Domnului si ar fi bine sa ne iertam unii cu altii,indiferent de ce a zis unul sau celalalt,ca la urma urmei,nu aduce nici un folos duhovnicesc cearta pt niste unii care n-au nici o treaba cu credinta in Dumnezeu.Iertati-ma si Dumnezeu sa va ierte pe toti,fratilor!Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  18. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Comitetul Internațional Olimpic a suspendat testarea de gen pentru Jocurile Olimpice din 2018 / Bar….: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.