SACCSIV – blog ortodox

Video: CHEMTRAILS?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 27, 2017

 

Reclame
Tagged with:

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nimeni said, on iulie 27, 2017 at 10:15 pm

  tinyurl.com/chemtrails-bucuresti

  Apreciază

 2. Riko said, on iulie 27, 2017 at 10:19 pm

  Inca exista oameni care cred ca e doar fumul degajat de arderea combustibililor, apa si dioxid de carbon.

  Apreciază

  • tataia said, on iulie 28, 2017 at 5:54 pm

   Ceea ce ii frustreaza cel mai tare pe cei de la comanda acestei operatiuni este ca oamenii isi dau seama ca nu este vorba de vapori de apa cind este vorba chiar de vapori de apa! Cuuuuuum? Ce am spus tocmai acum? Am devenit cumva avocatul diavolului? Nicidecum. Sa ma explic.

   Oamenii obisnuiti isi dau seama ca ceva nu este in regula chiar daca nu au cunostinte avansate de fizica (termodinamica) chimie, etc. Cum isi dau seama de acest lucru? Simplu….in anii ’70-’80 astfel de dire nu existau! In ziua de azi exista!. Ce s-a schimbat? Tehnologia aeronavelor? Sau faptul ca din acestea se spreiaza ceva? Cei care prefera sa doarma pe ei….nu au decit sa creada varianta 1…adevarata e varianta 2.

   Explicatia oficiala este aceea ca direle lasate de avioane sint dire de condensare (contrails)….adica vaporii de apa rezultati din procesul de combustie se condenseaza in atmosfera formind particule extrem de fine de apa in stare lichida sau solida (gheata). Lasind la o parte faptul ca astfel de reale dire de condensare se formeaza extrem de rar, numai in anumite conditii de altitudine, presiune, temperatura, umiditate, chiar si in cazul in care se formeaza dispar foarte repede in urma avionului….cel mult la 60 de secunde dupa trecerea acestuia….iar dupa ele nu ramine NIMIC. Nici un soi de mizga gri…absolut nimic!

   In anii ’70, ’80 mai vedeai citeodata reale dire de condenasre cind mai faceau acestia exercitii militare cu avionele de tip MIG de pe acele vremuri….era un eveniment rar….sufiecint de rar incit sa atraga atentia populatiei. „Uite un avion cu reactie”! In realitate era vorba de un avion de lupta….iar asa ceva oricum nu se intimpla mai des de o data la citeva luni. Ma indoiesc ca in ziua de azi cineva mai vede reale dire de condensare..tot ceea ce vedem in ziua de azi sint altfel de dire…In primul si in primul rind ca direle din ziua de azi sint lasate de aeronave civile sau care cel putin arata precum cele civile. Marea majoritate a aeronavelor civile din ziua de azi sint prevazute cu motoare de tip „high bypass turbofan” care oricum sint pur si simplu incapabile sa formeze dire de condensare. Si atunci cum de lasa totusi dire? Ni se spune ca in ziua de azi avioanele pot forma „nori” si este perfect normal acest lucru. Asta face parte din propaganda si indoctrinarea oficiala. Cum de in anii ’70 avioanele nu formau nori….nu ni se mai spune.

   Dar pentru a ne lamuri hai sa vedem mai intii cum se formeaza norii!

   https://scied.ucar.edu/shortcontent/how-clouds-form

   Cica: „It’s easier for water vapor to condense into water droplets when it has a particle to condense upon. These particles, such as dust and pollen, are called condensation nuclei. Eventually, enough water vapor condenses upon pieces of dust, pollen or other condensation nuclei to form a cloud. ”

   Adica apa se condenseaza pe particule din aer….praf polen etc. Este mult mai greu sa se condenseze daca nu are un nucleu solid (sau lichid) iar condensarea nu va fi de durata. Deci norii se formeaza pe particule de praf polen, etc….BINGO! Deci in cazul aeronavelor ceea ce vedem noi este intr-adevar APA, condens rezultat din procesul de combustie din interiorul motorului…dar acea apa se condenseaza si ramine condensata pentru mult timp deoarece ARE PE CE SA SE CONDENSEZE!. Pe ce se condenseaza acea apa? Pai pe nanoparticule de mercur, plumb, arsen, etc…NU mai stau acum sa insir.

   Deci aia ii frustreaza pe cei care efectueaza aceste spreieri. Cum mama ei de treaba isi dau astia seama ca nu e vorba de apa cind este vorba chiar de apa? Si de aia apara teoria cu direle de condensare ca niste cerebri cu insulte de genul: Nu stiti fizica, nu stiti aeronautica, nu stiti chimie habar nu aveti, treceti pe la scoala etc. Dar sa spui jumatati de adevaruri este tot lucrarea diavolului. Este apa…dar se condenseaza pentru ca are pe ce! Uite ca unii dintre noi mai stim si fizica si chimie si avem si notiuni generale despre cum functioneaza motoarele de avion.

   Dar si oamenii care nu au cunostinte foarte solide de termodinamica chimie, aeronautica etc isi dau seama ca ceva nu este in regula pentru simplul motiv ca asemenea dire nu existau acum 30-40 de ani . SI asta este suficienta dovada pentru a intelege ca ceva se intimpla.

   Apreciază

 3. tataia said, on iulie 28, 2017 at 1:33 am

  Mai incape vorba? Si mai clar este cind vezi avioane care lasa dire si altele care nu lasa nimic:

  Apreciază

 4. suveranul said, on iulie 28, 2017 at 2:20 am

  Apreciat de 1 persoană

 5. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 28, 2017 at 9:49 am

  Apreciază

 6. Raluca said, on iulie 28, 2017 at 7:44 pm

  Sunetul real al iadului.
  Avertisment pentru TOȚI de a rămâne statornici în dreapta credință:

  Apreciază

 7. vienezul said, on octombrie 15, 2017 at 8:47 pm

  Asta se intampla aseara octombrie 15 2017 pe cerul bucurestiului…

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: