SACCSIV – blog ortodox

GEOINGINERIA nebună împotriva ÎNCĂLZIRII GLOBALE are undă verde – Cercetătorii de la HARVARD lansează un EXPERIMENT periculos care poate provoca FOAMETE la nivel MONDIAL

Posted in geoinginerie, incalzirea globala by saccsiv on iulie 16, 2017

Iata ce putem citi la Climate change scientists launch geoengineering experiment that may accidentally cause global famine de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

(Natural News.) „Cercetătorii nebuni” de la Harvard care studiază schimbările climatice au primit undă verde pentru a urma un experiment de geoinginerie care va expulza aerosoli în atmosferă pentru a bloca soarele într-un efort de a opri așa-numitul efect de „încălzire globală”.

Experimentul inițial pare nesemnificativ, dar dacă va fi un succes, acestuia i s-ar putea aloca miliarde de dolari din finanțarea guvernamentală și va deveni în cele din urmă un experiment la scară planetară; cercetătorii joacă rolul lui Dumnezeu cu atmosfera.

Ce ar putea merge prost? După cum subliniez în acest videoclip, dacă un vulcan mare se întâmplă să erupă în același timp, cantitatea masivă de materie evacuată în atmosferă va cauza perturbări la nivel mondial. Acest rezultat, combinat cu efortul de blocare a soarelui al „cercetătorilor nebuni” de la Harvard, ar putea duce la foamete și la eșecul recoltelor în toată lumeaFoamete în masă? Între timp, supervulcanul de la Yellowstone a experimentat mai mult de 1.000 de cutremure mici, mulți oameni întrebându-se în acest caz când va erupe. (Dacă vulcanul erupe, recoltele se vor diminua la nivel global timp de 1-2 ani, eliminând cel puțin 90% din populația actuală.)

Cu alte cuvinte, într-un efort de a opri așa-numitele „schimbări climatice”, „cercetătorii nebuni” sunt dispuși să pună întreaga populație umană în situația de a risca o foamete catastrofală la nivel mondial. Se pare că ei nu au auzit niciodată despre Legea consecințelor neintenționate, numită uneori în științe „Legea lui Murphy”. Această lege spune că, dacă ceva poate merge prost, va merge prost.

Acum, dacă recoltele ingineriei genetice ar produce alimente fără fotosinteză… hmmm …

traducere pentru OrtodoxINFO de Iuliana Gabriela Niță

NOTĂ OrtodoxInfo

Să ne amintim care e scopul acestei campanii „împotriva încălzirii globale”, și anume reducerea populației, pentru a fi mai ușor de controlat și de instaurat guvernul unic:

Nu-i de joacă. S-au declanșat mecanismele unui sistem diabolic și bine finanțat ce leagă strâns reducerea populatiei de schimbările climatice:

Citiți vă rog și:

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un pacatos said, on iulie 16, 2017 at 11:13 pm

    Dumnezeu are matematica proprie, ascunsa noua, pacatosilor, spre binele nostru! Dupa aceasta matematica a reglat biosfera, in stransa legatura cu atmosfera si cu toate celelalte elemente ale mediului inconjurator. De aceea, de exemplu, cu cat un organism este mai mic, se inmulteste mai repde iar unul mai mare, mai incet. Raportarea la timp si respectarea vitezei lui de curgere in raport cu calitatile naturale ale fiecaruia este absolut obligatorie! Din momentul in care omul a inceput sa foloseasca alte forte decat cele naturale, natura a inceput sa se imbolnaveasca. Daca omului ii este dat sa poate merge cu cca 4 km/h si sa alerge pe distante scurte cu o medie de 27-30 km/h ori sa calareasca si in goana calului sa poata atinge undeva la 55-60 de km/h, de ce vrem sa ne putem deplasa cu viteze de 150-200 km/h cu masina sau cu 800 km/h cu avionul? Omului nu ii este dat sa zboare… De aceea corabiile cu panze erau normale, foloseau o forta a naturii pe care nu o modificau, nu o blocau, nu o consumau: vantul! De aceea deplasarea carelor trase de cai era normala, se foloseau forte ale naturii asa cum erau date de la Dumnezeu, fara a le strica. De aceea, pe de alta parte, nu e normal sa cresti puii de gaina facandui-i sa arate intr-o luna si jumatate (sau chiar si mai repede) cum arata cei normali in 4-5 luni.

    Din momentul aparitiei motorului cu abur, scanteia industrializarii, omul a inceput distrugerea Pamantului si a lucrarii lui Dumnezeu in mod ireparabil. E unul dintre motivele pentru care a fost alungat cu mult inainte din Rai, pentru ca asta ar fi facut si acolo, dupa ce a mancat din fructul cunoasterii, stricand reglajele perfecte pe care Cel de Sus le facuse astfel incat totul sa vietuiasca in liniste si armonie…

    Stiu ca pare ciudat ce spun, toti folosim acum autoturisme, ne deplasam cu trenul sau cu avionul atunci cand trebuie sa ajungem undeva. E ceva obisnuit in zilele noastre dar nu inseamna ca e si natural si sanatos pentru Pamant! Ce-i drept, n-am putea altfel intrucat viata tumultoasa si rapida ar veni peste noi si ne-ar face praf… si atunci acceptam compromisul, de cele mai multe ori fara macar sa-l constientizam…

    Incalzirea globala o fi sau nu un fenomen real, habar n-am! Daca este, atunci este insa cu siguranta consecinta vitezei cu care omul vrea sa se intample lucrurile, in goana nebuna dupa avere si imbogatire a unora care au atras in vartejul asta toata omenirea: mai repede inseamna mai mult in acelasi timp, adica mai mult profit! Progresul tehnologic are insa o factura si el, pe care daca nu noi, atunci urmasii nostri o vor plati. Progresul nu e dacat un mijloc pentru mintile lacome si un drog pentru mintile slabe, care distruge insa trupul si, in cazul unora, chiar si sufletul.

    Toti uitam ca mai mult acum va insemna mai putin mai tarziu… Cu cat acceleram acum mai mult, cu atat socul franarii, cand va veni, va fi mai puternic! Putini ii vor face fata…

    Doamne, fereste-ne de propria prostie!

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 17, 2017 at 12:58 pm

      Vad ca iar vin fel de fel de ecologisti de tastatura pe aici….In primul rind, daca nu ai inteels despre ce este vorba in acest articol iti explic eu. Asta mai intii de toate pentru a sti despre ce vorbim aici. In acest articol este vorba ca „oficialitatile” dau cartile pe fata cu privire la chemtrails. Adica se recunoaste oficial existenta chemtrails. De ce? Oricum acest fenomen se petrece deja de ani multi..iar acum vin si dau cartile pe fata? Asta deoarece vor intensifica atit de mult spreierile cu aerosoli atmosferici incit nu va mai fi posibil sa nege in continuare exstenta acestor spreieri. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza deoarece probabil vor muri oamenii pe capete (desigur..doar din cauze „naturale” infarcturi, accidente vasculare cerebrale, etc) iar cei care nu vor muri vor umple spitalele….

      Iar acum sa iti epxlic unde ai dreptate si unde nu…Sa inteleg ca esti impotriva „progresului”? Uneori sint si eu…doar ca nu pot fi de acord cu tine 100%. De ce consideri tu ca omul a inceput sa strice pamintul o data cu revolutia industriala? Si ce inseamna stricarea pamintuuli mai bine spus? Tu zici ca nu e sanatos pentru pamint sa ne deplasam cu masina, avionul, trenul etc? In ce fel nu este sanatos? Si apoi de ce trebuie sa ne preocupam de sanatatea pamintului in loc sa ne procupam de sanatatea oamenilor? Oare tu nu stii ca toata Creatia are scopul de a sluji omul? Si nu invers? Toata miscarea asta ecologica nu este nimic altceva decit venerarea zeitei pagien gaia….despre asta este vorba. Omul trebuie sa il venereze doar pe Dumnezeu crestorul a toate cele vazute si nevazute…nu sa venereze ceea ce a creat Dumnezeu. Tot ceea ce a ceat Dumnezeu a creat special pentru a sluji omului!

      Desigur…toata lumea a cazut prada acestei vrajeli cu poluarea..cum ca tehnologia e rea si polueaza….In primul si in primul rind ca principala sursa de „poluare” sint chemtrails….Ii mai poti spune „poluare” din moment ce este efectuata in mod constient si absolut deliberat? Desigur toata lumea stie ca motorul cu abur polueaza…apoi si mai rau este motorul cu ardere interna….astea au fost principalele surse de poluare de pe pamint…tota lumea stie asta nu? Si ii intrebi „de ce polueaza dom’le masina?” „cum poleaza?” nu la fel polueaza un foc de tabara? Sau o tigara aprinsa? Si el cica „nu…pentru ca masina EMANA NOXE”. Da’ stie vreunul din astuia ce sint alea noxe? Evident ca nimeni nu stie…oamenii de rind nu mai au nici macar cele mai elementare notiuni de chimie….de parca nu ar fi dat vreodata pe la scoala. Deci vezi tu….daca chiar tii la teoria cu distrugerea pamintulu prin poluare trebuie sa ie in calcul ca distrugerea acestuia a inceput o data cu descoperirea focului nu doar la descoperirea motorului cu abur. Iar daca cumva consideri ca Dumnezeu i-a descoperit omului focul pentru a se putea incalzi a putea prepara termic hrana atunci trebuie sa iei in calcul ca tot Dumnezeu i-a permis omuli sa foloseasca focul si in alte scopuri cum ar fi motorul cu abur si apoi mai tirziu motorul cu ardere interna. Pina la urma asa numitii combustibili fosili (doar ca nu sint delc fosili dar asta este alta poveste) titeiul, carbunele si gazele naturale…de ce le-o fi pus Dumnezeu in pamint? Nu pentru a ne fi de folos? eu nu vad alta explicatie pentru existenta lor…iar Dumnezeu oricum nu crea lucruri inutile.

      Dar ce vorbesc eu ca distrugerea pamintului a inceput o data cu descoperirea focului….mai nou cica si omul si animalele polueaza…ca doar expira dioxid de carbon, nu? Care dauneaza planetei….deci nu vezi ca sistemul de spalare pe creier incearca sa ne inoculeze ideea ca toate activitatile omului sint rele si distrug „planeta”? CAre pamint oricum nu este deloc o planeta….dar si asta este alta discutie..

      Omului nu ii este dat sa zboare? Pai nici nu zboara! Ai vazut tu om zburind? Eu nu! Calatoria cu avionul nu este echivalenta cu a zbura. Eu am fost cu avionul si nu am avut deloc senzatia ca zbor. Am avut doar senzatia ca in urmatoarea secunda ar putea urma o prabusire catastrofala. Senzatia aceea am avut-o tot timpul calatoriei…cine stie….poate un jet pack sa iti creeze senzatie reala de zbor…dar n-am incercat si nici nu sint atit de nebun incit sa incerc asa ceva. Dar sa merg cu masina cu 100+ Km/h este o a doua natura pentru mine…am senzatia ca asa i-a fost menit omului sa se deplaseze de cind lumea si pamintul.

      Stai linisit…daca pe vremuri era folosita forta calului si a vintului iar in ziua de azi este folosita forta titeiului a gazelor naturale si a carbunelui care ar fi diferenta? Si unele si altele sint la fel de naturale si nu se „consuma”. Sint la fel de regenrabile precum apa…dar evident asta nu trebuie sa o stie prostul de rind..este foarte convenabil sa sustii ca petrolul este pe terminate pentru ca apoi sa ii poti creste pretul cit vrei tu..iar daca vreodata va veni o „decelerare foarte brusca” aceasta va surveni numai si numai din cauza decaderii morale si nicidecum a faptului ca se termina aceste resurse.

      Progresul tehnologic duce in primul si in primul rind la decadere morala, spirituala, la indepartarea de Dumnezeu si de adevaratul nostru scop pe acest pamint. Trupului dauneaza doar intr-o mica masura..si poate doar atit cit asigurindu-i acestuia anumite inlesniri devine mai firav…face fata ulterior mult mai greu muncilor istovitoare…dar pe de alta parte poate eliminarea muncilor fizice istovitoare o fi avut si unele beneficii asupra starii de sanatate, nu? „Muca nu a omorit pe nimeni”, nu? Daca te uiti la o statistica privitoare la accidente lde munca s-ar putea sa iti schimbi parerea. Si apoi te mai poti uita si pe una referitoare la bolile profesionale..Deci consider ca unele inlesniri tehnologice pentru munca omului sint binevenite. Dar din pacate da..progresul tehnologic dauneaza sufletului. Daca s-ar putea progres tehnologic fara decadere morala bine ar fi..dar nu sint sigur ca este posibil Sa privim si din alt punct de vedere…Folosirea unui cal pentru deplasare sau a unui bou pentru munci agricole ar putea fi blamata de cei de la protectia animalelor, dar desigur este privita cu ochi buni de ecologisti…un motor de masina sau un tractor pot munci mult mai mult decit calul sau boul fara sa oboseasca…dar cica „distrug natura”..Vezi cum parerile celor de la protectia animalelor se bate cap in cap cu cea a ecologistilor? Care tabara are dreptate? Iti spun eu acum..nici una.

      Iti spun eu acum..incalzirea globala NU ESTE UN FENOMEN REAL! Este o inventie pentru a justifica masurile legale si fiscale care au fost deja luate si care vor mai fi luate pe viitor impotriva celor care isi mai permit o farima de libertate in aceasta imensa puscarie in care traim deja. Taxa de mediu pentru posesorii de autoturisme, taxa de mediu pentru posesorii de centrale de apartament…etc…Si in caz ca nu ai inteles poluarea este facuta de „ei” prin deversarea a milioane de tone de toxine in atmosfera dar explicata oficiala este ca provin de la noi..”nenorocitii” care indraznim sa ne deplasam cu masina…Si uite asa impusca iar trei iepuri dintr-o lovitura…lumea moare din cauza otravii din aer, se vor lua iar si mai multe masuri impotriva nenorocitilor de „poluatori”….se vor interzice masinile mai vechi de 5 ani..se var baga iar alte taxe….se vor interzice centralele de apartament…apoi populatia care nu detine masini, biciclistii etc se vor revolta impotriva celor cu masini spunind ca din cauza lor s-au imbolnavit ei etc…

      Omenirea se alfa intr-adevar intr-un stadiu destul de avansat de decadere morala…dar principalul pacat al omului de rind ramine acela ca II CREDE pe cei din virful ierarhiei! Crede minciunile sfruntate ale acestora exact cum Adam si Eva l-au crezut pe satan in Gradina Edenului….Intelegi..pacatul primordial a fost acela ca l-au crezut pe diavol….nu ca aveau sa descopere peste ani si ani motorul cu abur…Tot asa cum si acum ii credem pe intunericitii de diavol cum ca noi sintem cauza distrugerii pamintului cind ei distrug cu o frenezie incredibila ca apoi sa dea vina tot pe noi…

      Apreciază

      • un pacatos said, on iulie 18, 2017 at 10:52 pm

        Frate,

        Unde dai si unde crapa…!

        Am priceput foarte bine despre ce este vorba, crede-ma, nu sunt cazut din copac! Si ti-as ramane recunoscator daca ai prespune mai putin inainte de a scrie foarte mult: nu sunt ecologist, nici vreun vegan sau altceva… Mi-am spus-o doar o parere, fara legatura cu ecologia dar in legatura cu lucrarea lui Dumnezeu: procedam si cu pamantul asa cum procedam si cu noi insine: ne siluim zilnic cu toate otravurile posibile, in numele progresului si al bunastarii! Nu inteleg ce am spus eu si nu ti s-a parut tie ok…. Am spus doar ca DACA EXISTA ACEST FENOMEN (subliniez, DACA), atunci el se datoreaza tot unor pacate ale omului: lacomia, setea de putere (care e tot lacomie dar mai „rafinata”), prostia, etc. Daca tu stii sigur ca nu exista acet fenomen, te fericesc, frate!!! Eu NU STIU SIGUR nici ca exista, nici ca nu exista! Pot doar sa constat ca exista pareri, articole si organizatii pro si contra si pot sa incerc sa caut (nu neaparat sa si gasesc) adevarul. Atata tot..!

        Ca poluarea vine de la chemtrails, perfect de acord cu tine! Dar nu e numai de acolo! In China nu mai e nevoie de chemtrails, acolo e smog in marile orase cat pentru 10 flote de avioane cu chemtrails pentru fiecare metropola. Si nu e de acum ci de zeci de ani… Iar in privinta chemtrails, se prea poate ca scopul lor sa fie unul mai subtil decat acela de a polua, daca tot ai insistat pe subiect… Cred ca si pe aici a mai fost atacata tema, cu boli (boala Morgellons, de ex.) provocate de chemtrails, cu nanoboti imprastiati prin aer, etc. Sunt multe teorii, le stiu si eu, frate tataie…Unele chiar au sens, altele mai putin… Dar cred ca in cazul chemtrails nu e vorba despre poluare… Oricum, te plangi de chemtrails? Nu le-ai avea daca n-ar exista avioane! 🙂

        Apropos, cand am spus ca omului nu-i e dat sa zboare, m-am referit la faptul ca Dumnezeu nu l-a inzestrat pe om cu posiblitatea fizica de a se deplasa prin aer si cu asemenea viteze. In consecinta, faptul ca omul o face totusi (cu avionul, nu singur, credeam ca se subintelege…), se intampla cu o risipa enorma de resurse si da peste cap acea matematica despre care vorbeam la inceput… Imagineaza-ti ce dezechilibre s-ar produce daca stolurile de pasari migratoare ar ajunge in cateva ore la mii de km distanta sau turmele de dobitoace ar putea sa traverseze un continent intr-o zi. Ele n-o fac si datorita acestui fapt natura supravietuieste. Omul insa e din ce in ce mai grabit iar graba asta e nenaturala, adica nu respecta matematica lui Dumnezeu, pe care noi n-o stim dar o putem intui… Nici corabia cu vele nici calul nu se bazeaza pe arderi provocate. Calul are arderile lui interne, absolut naturale, dar nu dai foc calului ca sa te deplasezi!

        Unde am spus eu ca petrolul ar fi neregenerabil? Eu POT CREDE ca se reface, desi nu mi-a demonstrat nimeni asta, dar recunosc ca NU STIU! De aia eu nu afirm nimic in privinta asta si in altele asemenea… Exista multe pareri ca toata chestia cu sfarsitul petrolului e o manipulare, pareri cu care POT FI DE ACORD dar pentru mine nu asta era problema! Eu ma refeream la VITEZA, care este nenaturala. Apropos, tie nu ti se pare ca timpul se scurge mai repede? Toti cunoscutii mei se plang de asta si pot spune ca si eu traiesc aceeasi senzatie… E tot de la viteza cu care trebuie sa faci mai multe lucruri deodata si n-ai timp sa le si contemplezi putin… Viteza… Progresul…

        Ca Pamantul ii este dat omului ca sa-i slujeasca, sunt de acord cu tine din nou! Daca ai o gradina, nu ar trebui insa sa-ti fie greu sa extrapolezi: cu gradina ta cu siguranta nu te-ai comporta asa cum ne comportam cu pamantul! Faptul ca pamantul iti e slujitor nu inseamna ca poti sa-ti pui slujitorul sa faca orice sau tu sa faci orice cu el si sa nu apara consecinte! Legea echilibrului („Sa nu fii desfranat!” nu e doar despre pacate trupesti, cred ca stii asta) e in toate, inclusiv in relatia dintre tine si slujitorul tau, pamantul! Chiar daca nu se va razbuna pe tine, la un moment dat, ca orice slujnic credincios dar epuizat, nu te va mai putea sluji! Asta nu e ecologie, frate tataie, nu e nici macar management, e doar bun simt!

        Iti multumesc ca-mi spui unde am si unde n-am dreptate! Daca stii tu unde e dreptatea, iarasi, te fericesc! Eu o caut in Biblie si incerc sa inteleg lucrarea lui Dumnezeu nu doar in sens religios ci si in sens material, atat cat ma duce capul… Ceea ce ma necajeste este ca, de fapt, tu nu contrazici ce spun eu dar, presupunand ca sunt vreun „greenpeace” sau, probabil, vreun troll, sari la bataie! Frate, stai linistit, nu e cazul! Daca ai argumente sa ma contrazici in ceea ce spun, te ascult cu placere si accept ideile demonstrate logic! Tot ce-mi doresc este sa ai aceeasi atitudine…

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • stef said, on iulie 18, 2017 at 11:52 pm

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 20, 2017 at 1:06 pm

        @ un pacatos. Frate iertare daca te-am suparat..stiu ca uneori sint mai incisiv in apararea ideilor mele dar in general nu fac atacuri la persoana si nu jignesc pe nimeni. Inca o data iertare daca am presupus in mod gresit ca nu ai inteles despre ce este vorba in acest articol…

        Mai intii de toaet eu sint convins ca incalzirea globala este un mit perpetuat de cei care detin puterea…s-a mai dezbatut de multe ori tema pe acest blog si asta este concluzia la care s-a ajuns. Ca nu toata lumea a ajuns la aceasta concluzie este alta problema…fiecare are dreptul la opinia sa personala dar concluzia trasa de majoritatea comentatorilor de pe acest blog a fost aceea CA NU EXISTA INCALZIRE GLOBALA…iar globala cu atit mai putin cu cit pamintul probabil nu este de forma unui glob….

        Da la 3:30 daca nu ai rabdare…”stintifici sustin” ca incalzirea globala este un fapt care nu mai poate fi dezbatut….tocmai de aceea sint convins ca este minciuna 100%! Ma intreb insa daca ce sustii tu despre China…cu smogul de acolo….in fine nu m-ar mira sa fie adevarat…caci toata industria poluanta a lumii s-a mutat acolo…dar inca o data te intreb..stii pentru ca ai vazut cu ochii tai, adica ai fost in China sau te bizui pe mass-media? Scop mai subtil al chemtrails? Iti explic eu care ar putea fi acel scop mai subtil..acela sa intre dracu’ in oameni. Pe unii reuseste sa ii minie si sa ii asmuta unii impotriva altora iar pe cei pe caer nu reuseste sa ii impinga catre astfel de manifestari ii imbolnaveste….Stii foarte bine ca in plan spiritual toate bolile sint date entitati malefice…adica draci. Iar in plan fizic bolile sint date de otrava….de toxine. Se pare ca intoxicatia cu metale grele deschide o poarta pentru infestarea cu asemenea entitati malefice..adica draci. Eu am ajuns la concluzia asta dupa ce am citit sute de articole de pe internet…daca cumva le-ai citit si tu pe aceleasi si nu ai ajuns la aceasta concluzie cu atit mai rau…Sustii ca chemtrails nu polueaza? Ce sint acele „noxe” emanate de masini, adica compusii normali de ardere…Apa (H2O), dioxid de carbon (CO2) si apoi compusii secundari (pentru ca arderea nu este perfecta) adica monoxid de carbon (CO) -toxic, oxizi de sulf…si de azot…tot toxici. precum si carbon in stare pura (C) adica..fum, funingine…mai degraba prezenta la motoarele diesel..Pe viitor se vor baga si carburanti fara sulf deci vor disparea si oxizii de sulf. Ce sint toti acestia pe linga puzderia de metale grele, arsenic,plumb, cobalt, bismut, mercur, bariu, aluminiu etc, etc aruncate in capul nostru prin intermediul chemtrails? Spui ca daca nu existau avioane nu aveam parte de chemtrails…corect..dar in primul si in primul rind eu nu mi-am dorit avioane…nu este visul meu sa zbor si nici nu plingeam daca nu se inventau avioanele. Si mi imi place viteza..deh e una din patimile mele, dar mie imi place viteza la sol…e mai cuminte asa. Totusi a-ti dori sa nu existe avioane pentru a scapa de chemtrails…nu e ca si cum ai da foc la casa pentru ca ai soareci?

        Calul are arderile lui interne dar nu dai foc calului pentru a merge….corect :)) :))

        Sa stii ca si mie imi pare ca timpul trece din ce in ce mai repede..nu stiu de ce dar senzatia exista. Am citit zeci de teorii pe tema asta dar nu ma lansez in speculatii cu atit mai mult cu cit teoriile acelea au iz de natura new age..sau de alte feluri dar categoric nu par a avea sustinere scripturistica…probabil stie Bunul Dumnezeu mai bine ca noi ce s-a intimplat cu timpul…eu tot ce pot spune este ca observ ca aia mari otravesc aerul dar dau vina pe noi astia micii….pe mine aia ma deranjeaza la culme!

        Si inca o data iertare daca ti-am parut ca sar la bataie…eu nu sint violent de genul meu si in masura posibilitatilor incerc sa nu jignesc pe nimeni. faptul ca sint un pic mai vehement cu cei care imi par ca sint cu protectia mediului si/sau protectia animalelor in detrimentul ivataturii crestine e din cauza ca am vazut multi astfel de ecologisti de tastatura…n-au plantat in viata lor un pom…dar stiu sa tasteze cum ca nu e voie sa smulgi o planta din pamint..nu e voie sa ucizi o furnica…etc…

        Este mai bine sa fii vegan decit sa maninci carne? Probabil ca da…dar nu este bine sa iti faci un titlu de glorie din asta deoarece in momentul in care te-ai crezut mai bun decit cel care maninca carne automat ai pierdut toate virtutile pe care le-ai cistigat prin a nu minca carne, automat ai devenit mai pacatos decit cel care maninca carne. Dumnezeu in marea Sa intelepciune de aia ne-a lasat sa mincam si carne…si restrictiile se diminueaza dupa masura caderii noastre. Este mai bine sa te deplasezi cu ajutorul fortei vintului si calului fata de deplasarile efectuate cu ajutorul motorului cu ardere interna? Evident dar din nou nu e bine sa iti faci un titlu de glorie din asta intrucit tot Dumnezeu ne-a lasat sa ne deplasam si cu masina/avionul tot dupa masura caderii noastre. SAu sa dam un exemplu mai din zilele nostre..este o moda sa fii biciclist in ziua de azi….In momentul in care te-ai crezut mai grozav decit cel care merge cu masina automat est mai pacatos decit el..asa ca….Sa stii ca eu mereu cind vad filme cu corabii, filme cu actiune medievala, filme din vestul salbatic..parca imi pare rau ca nu am trait pe vremurile acelea…dar asta este ne-am nascut prea tirziu…sau poate stie El Dumnezeu de ce am venit pe lume acum…in aceste vremuri foarte tulburi.

        Apreciază

    • Ioana said, on iulie 17, 2017 at 10:14 pm

      tataia

      excelent! subscriu la tot ce ai zis.
      si poate il mai aranjezi un pic si faci un articol… un editorial frumos ca sa intelega mai multi ecologistopați cum sta de fapt treaba. 🙂

      gogosi mari cu industrializarea asta si poluarea…
      iar masinile, dupa mintea mea polueaza de infinit mai putine ori decat chemtrails, oricum nu sunt mult mai poluante decat o lampa care consuma ulei de balena, cum folosesc eschimosii… sunt niste compusi organici pana la urma… (nu metale grele, toxice SI EXTREM DE OTRAVITOARE pentru organism ca chemtrails…)

      iar daca omul ar stapani cu atentie pamantul, FARA SA MINTA cu gogosi ecologiste, ar avea mai multa grija de paduri… care sunt o veritabila sursa de oxigen, dar pe astea nu le protejeaza nimeni, doar gargara, MAFIA TAIERILOR CRESTE iar de impadurit laloc aproape deloc, si asta pentru ca le convine… sa ne fileze mai usor cand vom dori sa ne ascundem in munti si paduri…

      Dumnezeu a creat echilibru in toate, cum spune Sfantul Apostol Pavel: ”Toate imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos.” Iar masinile si mijloacele de transport ne sunt de folos, deci Dumnezeu nu se supara pe noi ca le folosim, din moment ce ne sunt utile si ne ajuta la intretinerea sau chiar salvarea unor vieti… Dar in momentul in care elitele fac asta ca niste vrajitori satanisti malefici, imprastiind toxine in aer…

      Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti banii din lume. ATUNCI de ce o fac? De exemplu ne VACCINEAZA pentru a baga in noi MERCUR. De ce mercur? Ce legatura exista intre MERCUR si DIAVOL? Dar intre o anumita STIINTA si VRAJITORIE?
      https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/29/comentariul-zilei-elitele-nu-mai-actioneaza-demult-doar-pentru-a-castiga-bani-ei-au-deja-toti-banii-din-lume-atunci-de-ce-o-fac-de-exemplu-ne-vaccineaza-pentru-a-baga-in-noi-mercur-de-ce-mercur/

      Mai demult, acum doar cateva zeci de ani, aerul era mai curat, cerul mai limpede si fructele si legumele aveau alt gust, nu mai zic apa de ploaie care poate era mai potabila sa zicem asa decat acum, cand e otravita de-abinelea de sprayurile lor din nori… si bineinteles dau vina pe noi, ca cica ne-am inmultit, ca cica poluam… vor sa ucida oamenii, asta e sopul lor, sa dea vina pe cresterea demografica, cand ei polueaza cu chemtrails…

      ah, dar ce vream sa zic, mare problema nu ar fi nici revolutia industriala, nici poluarea masinilor, nici chiar deversarea accidentala de petrol in oceane…

      si apa oceanelor si a marilor produce mult oxigen, iar in apropierea tarmurilor aerul se revigoreaza. Dumnezeu are grija in pronia sa de toate. Ca si cu aceste organisme ce au rezolvat ceea ce parea o catastrofa iremediabila:

      Misterul dispariției PETROLULUI DEVERSAT de platfoma petrolieră DEEPWATER HORIZON a fost dezlegat: Sunt responsabili MICROBII consumatori de ULEI
      http://ortodoxinfo.ro/2017/07/05/misterul-disparitiei-petrolului-deversat-de-platfoma-petroliera-deepwater-horizon-fost-dezlegat-sunt-responsabili-microbii-consumatori-de-ulei/

      Deci…

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 18, 2017 at 12:18 pm

        Uite cam cum se face propaganda oficiala….

        http://www.davidsuzuki.org/blogs/science-matters/2013/09/conspiracies-fuel-climate-change-denial-and-belief-in-chemtrails/

        Cica geoingineria e un proiect dar chemtrails nu exista. Incalziera globala este insa cit se poate de reala. Adica cu alte cuvinte ce ne zic ei? DIn pacate trebuie sa reparam ce ati stricat voi. Asta poate produce anumite efecte secundare dar nu avem incotro. Ticalosii! Oare cum poate fi cineva atit de ticalosit in minciuni? Iar populatia atit de naiva incit sa ii creda?

        Si stiti care e ironia? Cu toate ca este un site de (dez)informare oficiala (a se citi propaganda) in poza se vede un avion spreind chmetrails. Desigur ei spun ca sint doar „contrails” adica condens ce rezulta din procesul de ardere din motoare. Dar ia uitati-va voi mai bine, direle de pe partea stinga a aripii sint [perfect paralele iar cele de pe partea dreapta se intersecteaza. Ar trebui sa presupunem ca exista o eroare de aliniere la motoarele de pe partea dreapta a aripii? Atit de imprecisa a ajuns constructia aeronavelor? Au montat acele motoare „dupa ochi”?. Evident nu motoarele sint dezaliniate..nu ar avea cum…alea sint aliniate cu lasere la miime de grad…duzele de spreiere sint dezaliniate. Rezulta deci ca acele dire nu sint formate de condensul din motor ci sint spreiate intentionat prin niste duze, pe care in mod evident nu s-au chinuit sa le alinieze la fel de precis cum este necesar sa alinieze motoarele. Deci singuri isi dau cu stingul in dreptul…dar din nefericire (din fericire pentru ei) marea masa a populatiei oricum nu observa detalii de genul acesta…ce conteaza ca motoarele avionului nu ar putea lasa niciodata dire incrucisate…daca „oficiosii” au zis ca e doar condens din motor…apa pura asa este….de ce sa ne mai temem, putem dormi linistiti la noapte.

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 18, 2017 at 12:46 pm

        A..si inca ceva..referitor la ceea ce ai spus…de la o vreme nici insecte nu mai sint…cind eram eu copil era plin de fluturi….nu cred ca am mai vazut vreun fluture in ultimii 10 ani. Adica cam de cind s-au pus cu nenorocirile astea de chemtrails pe noi. Bine sint de mai de multisor…primele chemtrails le-am observat pe l amijlocul anilor 90 dar au existat mai multe trepte d eintesificare….Zilnic se da cam din 2013 incoace…inainte de 2013 nu se dadea zilnic. Astia distrug totul in calea lor…da’ cica e de la masini. Pai acum 30 de ani nu erau masini? Si alea oricum erau non-euro…pe carburator si fara catalizatoare..care cica erau mult mai poluante. DAr cerul era senin albastru si frumos…norisorii cumulus pufosi prin iarba era plin de gize, insecte, albine si intreaga viata isi vedea cursul ei…Acum vad ca nu au mai ramas decit insectele daunatoare…muste, tintari, etc…nu mai vezi un fluture, nu mai vezi o albina, mor pasarile si pestii pe capete iar oamenii umplu spitalele. Dar e de la masini. In mod sigur

        Totusi consider ca deversarile de titei nu sint bune pentru mediu…accidentele tancurilor petroliere pot avea consecinte grave asupra ecosistemului…dar nemernicii incearca tot pe noi sa ne culpabilizeze…”Vedeti daca nu consumati voi atita petrol cu masinile voastre nu se intimpla acel accident cu respectivul tanc petrolier!” In primul si in primul rind ca eu incep sa imi pun si problema daca acele accidente chiar sint accidente si nu au fost provocate in mod intentionat…astia sint in stare de orice. SI chiar accident sa fie, in ce fel anume sint eu raspunzator? CA aia nu stiu sa manevreze un tanc petrolier? Este ca si cum as spune eu ca am avut un accident rutier (cu masina) din cauza lor….ca daca nu aprovizionau ei cu titei rafinariile nu mai gaseam benzina la pompa si nu mai puteam merge cu masina. E logic nu.? E vina lor…asa cum e vina mea pentru accidentele tancurilor petroliere. ASta ca sa vedeti pina unde poate ajunge indoctrinarea asta stingista..cum ca sintem de vina cu totii pentru ceea ce se intimpla…etc. Prostii! FIECARE RASPUNDE PENTRU FAPTELE LUI! Nu pentru ale altora! ASta este doctrina de dreapta!

        Apreciază

    • un pacatos said, on iulie 21, 2017 at 12:35 am

      @tataie

      Nu-ti cere iertare, frate tataie, n-ai de ce! Probabil ca si eu am perceput gresit tonul tau. Ce-i drept, ma irita visceralitatea (chiar si cand este pentru o cauza justa!) pentru ca sminteste si poti pierde pe cel pe care vrei sa-l aduci pe calea buna. De multe ori am citit pe forumul asta potopuri de insulte „crestinesti” adresate de forumisti… detinatori ai adevarului absolut unora care aveau pareri diferite de ale lor… Tu nu m-ai insultat cu nimic, doar ca mi s-a parut ca aud o baioneta cum iese din teaca… 🙂

      Frate, din tot ce imi scrii, imi dau seama ca si tu ALEGI in ce sa crezi. Intuiesti ca e ceva necurat in toate problemele astea si atunci alegi sa crezi acele „informatii” care iti confirma parerea ta. Sa-ti spun un secret: atunci cand nu putem verifica, TOTI AVEM TENDINTA SA PROCEDAM LA FEL! E natural, intrucat mintile noastre au totusi nevoie de logica iar noi, dupa secole de rationalism, am devenit dependenti de logica. Cu asta am incheiat raspunsul meu dinainte: accept ideile demonstrate logic… De aceea ma cenzurez si incerc sa nu confund indiciile cu probele… Nici mie nu-mi reuseste intotdeauna! Documentarul pe care mi l-ai aratat e al unui anume Davidson, crestinat la varsta de …21 de ani! Nu te speria, nu sunt chiar asa de informat, am googalit putin… Dar cand e nevoie, sap cat pot de adanc:

      https://celebratetruth.org/pages/contact-us
      https://fe2017.com/speakers/robbie-davidson/

      Discutia aia dintre un senator republican (n-am incredere in politicienii americani nici cat negrul de sub unghie) si un „om de stiinta” membru al unei societati ecologiste, Sierra Club, infiintata de un naturalist celebru al Americii, John Muir (cel care a infiintat Parcul National Yosemite) nu ma convinge. Da, ai dreptate, omul de stiinta pare idiot, raspunde in stilul „Alta intrebare!” ori de cate ori republicanul insista ca nu exista incalzire globala. Poate fi un indiciu bun, de acord cu asta, dar nu o proba! Faptul ca documentarul spune si ca Trump e sceptic in privinta incalzirii globale iarasi nu e o proba, Trump fiind un fel de Basescu la scara mondiala, adica spune acum un lucru si peste o ora „reevalueaza” si spune contrariul…

      N-am fost in China. Am insa cunostinte si rude care au fost si care nu ar avea vreun interes sa ma minta, cel putin nu in privinta asta! Sunt zile in care, in amiaza mare, nu vezi soarele desi nu e innorat iar in oras e ceva ca o ceata laptoasa si un miros urat. O fi si de la chemtrails dar atunci ar trebui sa fie in multe alte locuri la fel…
      N-am poze facute de ei si nu trebuie sa ma crezi pe mine pe cuvant. gasesti pe google cate vrei. Uite un exemplu:

      https://www.voanews.com/a/china-new-year-smog-cancels-flights-closes-roads/3658670.html

      N-am o problema cu avioanele, mie chiar imi plac! Asta insa nu ma face sa trec cu vederea si dezavantajele pe care le aduc la un nivel mai subtil, invizibil din cauza avantajelor… Nu spun ca n-ar trebui sa existe avioane sau ca toti ar trebui sa fim biciclisti sau calareti (eu nu sunt nici una, nici alta)… Spun doar ca beneficiile unor inventii colosale (autoturismul, avionul, energia nucleara, etc) le avem cu un pret pe care il vor plati generatiile viitoare si nu e vorba doar de poluare. Sa-ti dau un exemplu simplu: cum crezi ca ar arata lumea daca ai opri pentru o saptamana curentul electric peste tot? Cate revolte sau razboaie civile s-ar naste? Cati oameni ar muri? Cate jafuri s-ar produce? Cati s-ar sinucide de disperare? Cate molime ar aparea doar pentru ca nu ar mai functiona canalizarile in marile orase? Asta cu toate ca acum 200 de ani nu exista curent electric si nimeni nu se sinucidea pentru asta… Progresul l-a intarit pe om pe dinafara si l-a slabit pe dinauntru… Asta e esenta mesajului meu, adica exact ceea ce ai spus si tu in primul tau raspuns…

      Ca o concluzie: eu raman sceptic fata de ambele tabere. Plec de la premisa ca satana poate aparea ca un inger de lumina si astfel sa ma insele. Diavolul stie ca mintea cere o rezolvare a dilemelor si, din cauza asta, daca nu are toate informatiile, este tentata sa aleaga un raspuns care PARE mai corect. De aceea avem porunca „Sa nu judeci ca sa nu fi judecat!”: in mai toate cazurile nu avem toate informatiile si atunci golul il umplem cu presupuneri, cu aprecieri, cu pareri. Aici e terenul fertil pentru diavol, aici apare inselarea intrucat poti trage concluzii eronate si lua decizii incorecte. Pana la fapte gresite mai e doar un pas… E valabil si atunci cand tragem concluzii despre un documentar sau altul, fara sa putem verifica…

      Doamne-ajuta!

      Apreciază

  2. marinela said, on iulie 16, 2017 at 11:33 pm

    Doamne fereste si apara de asa nebuni!A ajuns la apogeu nebunia lor si ma intreb cit va mai putea rabda Dumnezeu asemenea grozavii.

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 17, 2017 at 9:31 am

      marinela,
      Vezi ISTORIA omenirii si poti constata ca Dumnezeu a rabdat toate grozaviile…, atat cele inchipuite cat si cele neinchipuite de mintea OMULUI!

      Apreciază

  3. geo said, on iulie 17, 2017 at 9:19 am

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-15/elon-musk-unveils-apocalyptic-vision-world

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/elon-musks-worst-nightmare-russian-ak-47-maker-builds-fully-automated-killer-robot

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-15/photos-aleppo-rising-swimsuits-concerts-and-rebuilding-first-jihadi-free-summer

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-14/new-silk-road-will-go-through-syria

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-15/future-artificial-intelligence-why-hype-has-outrun-reality

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/dhs-outlines-mandatory-biometric-id-airports-foreign-travel

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/us-deep-state-sabotaging-putin-trump-ceasefire-agreement-syria

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/haiti-official-who-exposed-clinton-foundation-found-dead

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-15/colombia-produces-record-cocaine-crop-2nd-straight-year

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/shocking-and-after-satellite-photos-mosul

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-15/italy-plots-nuclear-option-give-200000-migrants-eu-visas-sending-them-north

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-13/unite-and-rule-eu-natos-auxiliary-economic-alliance

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-13/visualizing-dark-side-web

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-13/how-social-media-stifles-free-speech

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-13/why-un-human-rights-council-silent-venezuelans-die-oppressed-under-socialism

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-13/visa-begins-bribing-merchants-stop-taking-cash

    https://www.wsj.com/articles/beneath-helsinki-finns-prepare-for-russian-threat-1500024602?mod=e2fb

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4697300/Finland-prepares-underground-Russians-attack.html

    http://www.wtae.com/article/california-borough-residents-upset-over-romanian-immigrants/10304157

    http://www.post-gazette.com/local/south/2017/07/14/California-Pa-residents-want-answers-about-Romanian-immigrants/stories/201707140150

    http://www.foxnews.com/us/2017/07/14/immigrants-defecate-in-streets-behead-chickens-angry-pennsylvania-residents-say.html

    https://www.dailystormer.com/pennsylvania-romanian-gypsies-fleeing-the-brutal-civil-war-in-syria-defecating-in-the-streets-bothers-locals/

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4696846/Immigrants-defecating-killing-chickens-public.html

    http://www.freerepublic.com/focus/chat/3569144/posts

    Apreciază

  4. geo said, on iulie 17, 2017 at 9:29 am

    http://www.middleeasteye.net/news/has-battle-tripoli-begun-again-578689855

    http://boingboing.net/2017/07/14/in-the-uk-77-of-2017-univers.html/amp

    http://news.antiwar.com/2017/07/14/trump-hints-at-abandoning-key-qatar-military-base-in-talks-with-saudi-king/

    https://www.upi.com/Top_News/US/2017/07/15/Visa-offers-500K-for-eateries-to-stop-accepting-cash/2291500133004/

    http://www.haaretz.com/world-news/1.801574

    https://journal-neo.org/2017/07/16/brzezinski-wanted-nato-to-become-the-hub-of-a-globe-spanning-web-of-security-pacts/

    http://www.zdnet.com/article/americans-depart-us-faces-scanned-privacy-worries/

    http://www.express.co.uk/news/world/828590/lead-paint-child-school-arrest-criminal-detention-trouble-crime-police-1970

    http://www.nakedcapitalism.com/2017/07/war-cholera-decimate-yemen-saudi-bombing-gets-us-help.html

    http://breakingdefense.com/2017/07/pentagon-studies-weapons-that-can-read-users-mind/

    http://wolfstreet.com/2017/07/14/people-not-amused-by-eu-efforts-to-de-cash-their-lives/

    http://www.activistpost.com/product/0939040085/US/permacultucom-20/?cart=y

    https://smallcaps.com.au/australia-track-hundred-note-cashless-society/

    http://www.independent.co.uk/news/science/fracking-dangers-environment-water-damage-radiation-contamination-study-risks-a7837991.html

    http://www.blacklistednews.com/U.S._Bombs_with_White_Phosphorous_While_Blaming_Assad_for_Using%C2%A0%E2%80%98Sarin%E2%80%99/59685/0/38/38/Y/M.html

    https://www.rt.com/viral/396205-wikileaks-highrise-vault7-cia/

    Apreciază

  5. gheorghe said, on iulie 17, 2017 at 9:37 am

    Pentru unii, este prea multa lumina.
    Vor sa ne bage-n bezna falsei ratiuni si la propriu si la figurat.
    Singurul rezultat este ca vor apropia viata de pe Pamant de caznele Iadului.
    …. pentru tentativa de modificare a toata atmosfera Pamantului, nu s-ar cuveni un referendum mondial?
    Glumesc, desigur – cu idiotii vorbesti de geaba, ei „traiesc in idee”, adica in afara realitatii si actioneaza cu impresiile de acolo in lumea „cea adevarata”, producand efecte catastrofale.
    Nici nu are importanta ce si cum argumenteaza sau ce ar urmari chipurile, „sa fie bine”… cand stii de unde vine „judecata” si concluzia stii deja ca este inselare… fatata din scremerea ereticilor si paganilor.

    Apreciază

  6. Alexandru said, on iulie 17, 2017 at 10:30 am

    De obicei spun lucrurile pe fata cand nu mai pot sa le ascundă sau mai bine spus cand proiectele le scapă din mâini.
    De multi ani fac acest experiment, pentru război climatic, transport de apa, alcalinizarea solului, blocarea soarelui, încălzirii globale, telecomunicații, nano roboti si vaccinuri.
    Ortodox vorbind o maica Schimonahie spunea de mult cum vrăjitoarele întuneca cerul. Si daca vedem bine cu ce suntem stropiti? Aluminiu, bariu, stronțiu, metale grele si radioactive, nano structuri care conțin Dna uman modificat celule roșii de sânge?! Iată ce coboară din cer!!
    Daca nu este o vrăjitorie atunci ce este?!

    Apreciază

  7. Vasile al Mic said, on iulie 17, 2017 at 3:04 pm

    Inginerie genetica fara fotosinteza?
    Parca ai publicat mai demult un articol cum ca niste cercetatori japonezi au extras proteine din spurcaciuni gen dejectii fecale si au facut mancare din ele.

    Apreciază

  8. […] GEOINGINERIA nebună împotriva ÎNCĂLZIRII GLOBALE are undă verde – Cercetătorii de la HARVARD… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.