SACCSIV – blog ortodox

Anglicanii PROGRESIȘTI după bunul plac al BABILONULUI: TRANSGENDERII ar putea fi „RE-BOTEZAȚI” după „SCHIMBAREA DE SEX”

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 10, 2017

Iata ce putem citi la Church of England official: Transgenders could be ‘re-christened’ after ‘sex change’ de pe Life Site News, traducere OrtodoxInfo:

(LifeSiteNews.) – Anglicanii iau în considerare crearea unei slujbe în care să susțină transsexualii în decizia lor de schimbare a  sexului, „care ar putea agrava propria sa dezbinare internă și va continua să mărunțească comunitatea anglicană din întreaga lume.

Un oficial a spus că, în timp ce nimeni nu poate fi „re-botezat”, comunitatea religioasă fondată de regele Henric al VIII-lea poate decide să „re-boteze” transgenderii cu noul lor nume și cu „identitatea” sexului opusă.

„Este o credință fundamentală a Bisericii că botezul nu poate fi primit decât o singură dată”, a afirmat Secretarul General al Consiliului William Nye .

Vechiul Crez de la Niceea al creștinătății universale afirmă că există „un botez întru iertarea păcatelor”, care reflectă declarația apostolului Pavel din Efeseni 4, 5 și îndemnul apostolului Petru din Faptele Apostolilor 2, 38.

Cu toate acestea, Nye spune că ar putea exista o cale de „re-botezare” pentru bărbații care doresc să fie femei și invers. Anglicanii ar putea, pur și simplu, reface slujba de „primire” și ar permite unui bărbat-schimbat în-„femeie” să-și „reînnoiască jurămintele botezului” sub noul nume de sex opus.

Consiliul general al comunității va discuta ideea de a institui o slujbă pentru a sărbători tranziția de gen a unei persoane „pentru a răspunde acestei necesități pastorale” luna viitoare la reuniunea lor semi-anuală din York.

Pastorul diocezei  Blackburn Chris Newlands a spus că ideea provine de la un transsexual care „se luptă” spiritualmente în timpul „tranziției” sale și a simțit nevoia „a se re-înfățișa înaintea lui ‘Dumnezeu’ cu noul său nume și identitate de gen”.

Membrii conservatori sunt împotriva ideii.

„Suntem sensibili față de persoanele care nu se simt confortabile cu sexul lor, dar învățătura creștină este că Dumnezeu ne-a făcut bărbat și femeie”, a declarat Andrei Williams, membru al Consiliului de la Christian Concern, pentru The Blaze .

„Biserica ar trebui să ajute oamenii să vadă frumusețea sexului dat de Dumnezeu, în loc să le amestece.”

Dar mulți progresiști religioși spun că a venit timpul să definim teoria genului.

„Persoanele Trans simt o chemare puternică pentru a fi recunoscute cu numele pe care și l-au ales,” a explicat preotul transgender „Rachel” Mann publicației Christianity Today.

„Această slujbă este o mișcare binevenită pentru susținerea oamenilor trans.”

În 2016, comisia parlamentară a anglicanilor a recomandat eliminarea oricărui principiu care ar putea descuraja oamenii să-și schimbe sexul.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Anglicanii sunt eretici. Dar și aceste mișcări „progresiste” ale lor arată un haos babilonic care se va extinde curând peste tot, implicit la adepții ecumenismului și sinodului eretic din Creta.

Citiți vă rog și:

Despre necesitatea botezării ereticilor

AFURISITI-L pe IPS TEODOSIE, caci cu capul descoperit indeamna la CASATORII MIXTE

Anglicanii din Scoția aprobă CĂSĂTORIILE HOMOSEXUALE / Diversitate ECUMENISTĂ: „Nimănui nu i se cere să-și schimbe TEOLOGIA privind CĂSĂTORIA. Este o RECUNOAȘTERE oficială a DIVERSITĂȚII punctelor de vedere”

 

Reclame

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gheorghe said, on iulie 10, 2017 at 11:23 am

  Din pacaleala in pacaleala…
  Tot nu „merge” sa-i boteze ca s-au ratacit rau de tot chiar daca l-a dat deoparte pe Papa; nu s-au intors la Dreapta Credinta ci au inovat, inlocuit, schimbat … adica s-au lepadat ramanandu-le aparentele, „joc de glezne” si lipsindu-le prea multe pentru a implini lucrarea ziditoare si mantuitoare crestina, doar ortodoxa.
  Inca o tura de amuzament le umple timpul si le da falsa multumire de implinire spirituala, de cultura crestina si credinta anti-crestina.
  Schizofrenia Occidentului. Spectaculoasa in sensul provocarii si calcarii Traditiei dar smintitoare.

  Apreciat de 1 persoană

  • marinela said, on iulie 10, 2017 at 1:58 pm

   Daa,se vor divide si divide pina la farimitare totala ,desfiintare .Le doresc din suflet acestor rataciti in bezna mintii lor,sa vina la ortodoxie cit mai au un pic de timp,ca-i prinde moartea pe drumul catre infern.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Aurora said, on iulie 10, 2017 at 3:27 pm

  Pai daca s-au re”inventat”, trebuie sa-si refaca si ‘botezul” lor eretic !

  Apreciază

 3. octavpelin said, on iulie 10, 2017 at 4:46 pm

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 4. berlin said, on iulie 10, 2017 at 7:26 pm

  bă anglicanilor puteți să vă bălăciți voi de mii de ori că tot nebotezați sunteți , ce faceți voi se numește baie de nămol nici măcar sapropelic ,,,,,,, vorbeam și eu la persoana a doua poate bagă careva capul aici , dintre anglicani .

  Apreciat de 1 persoană

 5. sherlock_holmes said, on iulie 10, 2017 at 8:47 pm

  Nu numai ca ” biserica ” anglicana este in afara adevarului,aceasta este o practica comuna a celor care cred in Dumnezeu in chip neortodox ( neadevarat ),dar devine si imorala:

  https://www.churchofengland.org/media-centre/news/2017/07/general-synod-backs-ban-on-conversion-therapy.aspx

  Sinodul ei a banat in mod covirsitor terapia de vindecare a persoanelor lgbtq,sustinind nici mai mult nici mai putin ca aceste persoane nu sint bolnave iar devierile lor nefiind pacate ( probabil ca au modificat si Biblia conform noilor directive venite de la vechii si mai noii ” alesi ” sa conduca lumea spre distrugere)

  Citind si ultimile vesti despre unii ierarhi ai nostri cu apucaturi gresite ( poate anume promovati sau scoliti pe afara si apoi sacrificati la momentul oportun ) sper ca aceste depravari sa nu devina reusite ecumeniste si sa devina si biserica noastra imorala la modul de adevar,invatatura,ca la practica oricum stam si noi rau,dar sper ca mai luptam totusi.

  Si ca o gluma amara de cum sintem noi vazuti de Pew Research Center:

  Orthodox Christians in Europe more likely to believe than practice their religion

  Crestinii ortodocsi mai degraba cred in credinta lor decit o practica… sau vorba ceea ,teoria ca teoria ,dar pe noi practica ne omoara.

  Apreciază

 6. kosk said, on iulie 10, 2017 at 8:51 pm

  „anglicanismul” inventia unui rege curvar (si asasin ca si-a ucis 5 sotii)care si a zis; daca catolicismul nu imi permite sa ma insor de cate ori am chef ia sa ma proclam eu insumi „cap” al bisericii (o erezie din alta erezie) engleze…asa a luat nastere „biserica anglicana” din fanteziile unui rege nebun…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Raluca said, on iulie 10, 2017 at 11:57 pm

  Off topic
  despre emigranții români DIn Anglia

  Apreciază

 8. Ioana said, on iulie 11, 2017 at 3:29 pm

  De acum incolo nimic nu o sa ne mai mire… iereii kakKOdocși nu mai au nicio „perdea”:

  Raportul despre „Incluziunea LGBT în Biserică și parteneriatul homosexual” în aplauzele reprezentanților instituțiilor de învățămînt ortodoxe
  http://lumea-ortodoxa.ro/raportul-despre-incluziunea-lgbt-biserica-si-parteneriatul-homosexual-aplauzele-reprezentantilor-institutiilor-de-invatamint-ortodoxe/

  „kakodocșeii” noștri au ajuns un fel de „protestănței” guru-iști și saltimbanci.

  Apreciază

  • Mihai said, on iulie 11, 2017 at 11:43 pm

   Ioana, pai daca cod cei din b.o.r-s.r.l că aceștia le-au luato înainte, sa nu asi jumoale parul din cap de ciuda

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: