SACCSIV – blog ortodox

E sau nu e homosexual Episcopul Husilor? Ce ne tot ameteste Patriarhia si Episcopia Husilor?

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on iulie 7, 2017

Acum sase ani:

PATRIARHUL SATANIC interzice citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an …

Si l-am numit in acel articol Patriarh Satanic pentru ca asa este si pentru ca ne-o confirma unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut acest neam:

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

De ce era esentiala in Romania citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an, ne explica foarte limpede Parintele Mihai Valica:

Prof. Pr. MIHAI VALICA motiveaza indemnul sau la citirea MOLIFTELOR SFANTULUI VASILE CEL MARE in ziua de 1 ianuarie

Ba mai mult, acelasi Parinte adauga:

 

Moliftele ar trebui completate si nu limitate, cu noi formule actualizate la problemele noi, cum ar fi: sa scoata demonii din politica, din masonerie, miscari oculte, de prin unele banci jefuitoare, precum si din alte ideologii dracesti actuale, din secte sau din bisericile ecumeniste, din unii teologi inchipuiti si apostati, din guverne si administratii centrale si locale, care jefuiesc prin taxe si impozite aberante pe om, pe care il umilesc si-l subjuga in numele unei false simulari a binelui comun.

 

Cititi va rog mai multe la:

Cautati bisericile unde pe 1 ianuarie se vor citi MOLIFTELE SFANTULUI VASILE CEL MARE

E evident, ca tocmai din motivele pentru care trebuiau citite, s-a hotărârat, în cadrul şedinţei Sfântului Sinod din 17 februarie 2011, interzicerea citirii lor …

Dar nu Patriarhul Daniel e subiectul prezentului articol, ci Preasfinţitul Corneliu, Episcopul Huşilor, cel ce a venit cu propunerea draceasca de mai sus, cel ce a dovedit insa ca are o problema cu exorcismele inca din timpul chestiunii „Tanacu”:

CAZUL TANACU. Presa a turbat din nou la aflarea vestii ca trei maicute au fost eliberate. Unde au gresit ierarhii? IN APARAREA PREOTULUI Petru Corogeanu: parintii GHEORGHE CALCIU DUMITREASA si IUSTIN PARVU

Oare ce l-a manat intr-o astfel de lupta pe acest Episcop?

Dupa cum stiti:

Un nou scandal in BOR: Episcopul Huşilor, şantajat de trei preoţi cu o înregistrare scandaloasă

Stirea a fost postata si de noi la mijlocul lui iunie. Sa vedem noutatile:

Adevarul: Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor apare întreţinând relaţii sexuale orale cu un bărbat. Cine a înregistrat momentul intim scandalos

 

[…]

22 de minute de relaţii intime cu un alt bărbat în sutană

Filmuleţul controversat cu care a fost şantajat episcopul Huşilor, a circulat printre preoţii din Vaslui de la mulţi ani şi nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost solosit în scop de şantaj. Imaginile video au fost realizate chiar de bărbatul care apare în înregistrarea video, alături de un bărbat a cărui fizionomie seamănă întocmai cu a Episcopului Huşilor. De altfel, la începutul înregistrării acesta apare în cadru pentru pentru câteva secunde, în timp ce, cel mai probabil aşează camera pe o poliţă. Imaginile sunt realizate color, cu o claritate aproape perfectă şi sunet. Timp de 22 de minute, cei doi bărbaţi, îmbrăcaţi în sutană, apar în ipostaze extrem de intime: se sărută languos, se îmbrăţişează, se întind pe pat şi îşi fac unul altuia sex oral.
Episcopia îşi cere iertare pentru tulburarea creată  

În urma reţinerii celor trei preoţi, Episcopia Huşilor a emis un comunicat de presă în care vorbeşte despre dragoste părintească şi rugăciune, cerându-şi iertare pentru ”tulburarea creată”.

”Episcopia Huşilor aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că a luat act cu profundă îngrijorare şi regret de situaţia creată de susnumiţii, nădăjduind totodată că instituţiile abilitate ale statului vor clarifica această speţă, urmând ca după pronunţarea finală a acestora, să fie hotărâte şi măsuri canonico-disciplinare potrivit Regulamentului autorităţilor canonice disciplinare şi al instanţelor de judecată ale Bisericii Ortodoxe Române. Îndemnăm cu dragoste părintească pe toţi fiii duhovniceşti ai Eparhiei Huşilor şi ai Bisericii Ortodoxe Române să sporească lucrarea rugăciunii şi a faptelor bune, cerându-le iertare pentru tulburarea creată şi asigurându-i că aceste incidente sunt tratate cu maximă responsabilitate pastorală, pentru o activitate transparentă şi în conformitate cu crezul creştin”, se arată în comunicatul Episcopiei Huşilor. 

Patriarhia aşteptă derularea procesului de aflare a adevarului 

La rândul lor, reprezentanţii Patriarhiei Române au precizat într-un răspuns comunicat ziarului Adevărul că acest caz este urmărit ”cu maximă atenţie”.

”Până în acest moment, întrucât cercetarea celor trei persoane reclamate este în curs şi nu există înca o concluzie oferită de autorităţile care instrumentează cazul, dar şi pentru că natura acestuia nu este una strict bisericească, ci juridico-penală, iar mitropolia Moldovei nu a primit nicio sesizare împotriva episcopului Husilor, care este persoana reclamantă, autorităţile bisericeşti nu pot decât aştepta derularea procesului de aflare a adevarului în cazul mentionat. Conform legiuitorului, până la finalizarea anchetei şi pronuntarea unei sentinţe, prezumţia de nevinovăţie este inviolabilă”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Adevarul: Anchetatorii au găsit opt filme cu episcopul de Huşi în ipostaze intime alături de bărbaţi diferiţi. Ar fi vorba despre foşti sau actuali elevi la seminar

[…]
Opt înregistrări compromiţătoare 

Pe 15 iunie, procurorii DNA au descins la domiciliile celor trei clerici, de unde au fost ridicate laptopuri, telefoane, memory-stick-uri etc.

Anchetatorii au descoperit în sistemele informatice mai multe materiale video în care episcopul Huşilor ar apărea în ipostaze intime alături de diverşi bărbaţi, despre care se suspectează că ar fi foşti sau actuali elevi ai Seminarului Teologic din Huşi, acolo unde episcopul Corneliu este profesor.

Dacă în laptopurile preoţilor Damian şi Bumbu a fost descoperită o filmare veche, care ar fi circulat printre preoţii din Vaslui de mai mulţi ani, în cazul arhimandritului Jitaru, anchetatorii au descoperit opt înregistrări video în care episcopul Huşilor ar apărea în ipostaze intime cu bărbaţi diferiţi.

Posibilă corupere sexuală, încă neinvestigată

Deşi se suspectează că bărbaţii care apar în materialele de procurorii DNA sunt elevi ai seminarului din Huşi, unii dintre ei încă minori, până la această dată autorităţile judiciare nu au declanşat nicio anchetă care să vizeze o posibilă corupere sexuală a acestora. Nici reprezentanţii BOR nu au declanşat vreo anchetă internă care să vizeze cazul grav de la Episcopia Huşilor, aşteptând doar finalizarea juridică a dosarului de şantaj.

Totuşi, la ultima şedinţă a Sfântului Sinod, desfăşurat în perioada 4-5 iunie, la Patriarhia Română, s-a luat o hotărâre, cu carater generic, prin care, s-a stabilit ca ”Sinoadele mitropolitane din Patriarhia Română vor analiza periodic aspectele privind disciplina clerului şi mirenilor şi vor propune Sfântului Sinod soluţii concrete de promovare a vieţii duhovniceşti”.

 

Tupeul Patriarhiei si al Episcopiei Husilor este maxim. Dupa blocurile gri e chiar o vorba: “tupeu de gaozar”. Pentru ca baietii au constatat ca nu exista tupeu mai mare decat cel al homosexualilor.

Asadar, zice Patriarhia cum ca:

Până în acest moment, întrucât cercetarea celor trei persoane reclamate este în curs şi nu există înca o concluzie oferită de autorităţile care instrumentează cazul”.

Pai tocmai aia e: ce are una cu alta? Caci se cerceteaza infractiunea de santaj. Adica se cauta un raspuns la intrebarea daca cei trei au santajat sau nu. Nu se ancheteaza daca Episcopul Husilor este homosexual sau nu. Ce concluzie sa ofere autoritatile?

“dar şi pentru că natura acestuia nu este una strict bisericească, ci juridico-penală”

Ba fix bisericeasca e. Caci subiectul propozitiei e Episcopul Husilor si raspunsul la intrebarea daca e sau nu homosexual.

“iar mitropolia Moldovei nu a primit nicio sesizare împotriva episcopului Husilor”

Dar nu-i destul de sesizata toata treaba de toata lumea, incat sa se poata autosezita si singuri?

“care este persoana reclamantă”

Episcopul Husilor este persoana reclamanta in cazul de santaj, aspect cu totul neinteresant pentru raspunsul la intrebarea: e sau nu e homosexual?

“autorităţile bisericeşti nu pot decât aştepta derularea procesului de aflare a adevarului în cazul mentionat”

Ce ne mai ameteste …

Inca o data: ce aflare a adevarului?

Caci procesul va fi despre santaj, nu despre a ne dumiri daca Episcopul Husilor este homosexual sau nu.

Deci, ce asteapta autoritatile bisericesti? Sa treaca vremea? Sa se uite? Sau sa ce?

“Conform legiuitorului, până la finalizarea anchetei şi pronuntarea unei sentinţe, prezumţia de nevinovăţie este inviolabilă”

Efectiv isi bate joc de noi Patriarhia prin purtatorul sau de vorbe Vasile Bănescu. Prezumtia de nevinovatie se aplica celor trei preoti caci ei sunt cei judecati in speta cu santajul.

Prezumtia de nevinovatie nu se aplica celor necercetati. Despre ce prezumtie de nevinovatie sa vorbim in cazul Episcopului Husilor? Patriarhia trebuie mai intai si de indata sa purceada la cercetarea acestui Ierarh in chestiunea: e sau nu e homosexual.

Cat despre Episcopia Husilor, comunicatul de presa e foarte clar: asteapta ca institutiile statului sa clarifice aceasta speta, dupa care sa hotarasca masurile canonice disciplinare.

Doar ca speta e despre santaj, nu despre homosexualitate, asa ca evident ca daca vor fi luate masuri canonice disciplinare, acestea se vor aplica strict impotriva celor trei preoti …

Tot dupa blocurile gri mai e o vorba: “Sa te fereasca Dumnezeu teroarea bulangiului”.

Nu stim inca daca Episcopul Husilor este homosexual, interesant insa cam ce-i poate pielea:

VIDEO: Pseudo-episcopul Hușilor apelează la mercenarii jandarmi pentru a evacua un preot căruia îi reținea din salariu

De ce este important sa stim daca Episcopul Husilor este homosexual sau nu?

Pai iata ce putem citi la http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/curvia-sodomie-81917.html

 

487. -„Curvia -sodomie este pacatul pe care il face barbat cu barbat sau barbat cu femeie cand nu vor sa aiba copii. El este pacat strigator la cer. „Strigatul (dreptatii dumnezeiesti) impotriva Sodomei si Gomorei s-a marit foarte si, pacatul lor este foarte greu” (Fac. 18,20). „Daca cineva se va culca cu un barbat asa cum se culca cu o femeie, amandoi au facut o mare uriciune, de aceea ei trebuie pedepsiti cu moartea, iar sangele lor sa cada asupra capului lor” (Lev.-120-20, 13; Deut. 23,17; Rom. 1, 26, 32). Sodomitii si Gomoritii, adica cei ce fac spurcaciuni in gura, imparatia lui Dumnezeu nu o vor vedea” (I Cor. 5, 9-10).

[…]

  1. -„Sodomitenii se considera mai rau decat ucigasii, fiindca e cu mult mai bine de a muri, decat a trai in halul acesta. Ucigasii despart sufletul de trup, dar acestia, impreuna cu trupul ucid si sufletul. Orice fel de pacat nu se poate compara cu aceasta grozava nelegiuire si daca, cei ce patimesc de aceasta boala ar simti grozavia acestei pofte pacatoase, ar prefera ca mai bine sa moara de o mie de ori, decat sa faca aceste pacate… Unul ca acesta este vrednic de batut cu pietre si de femei si de barbati, caci a nedreptatit si a defaimat ambele sexe”. Sf. Ioan Hrisostom, Rom. Om. a V- a

[…]

 

Adica daca e homosexual, Episcopului Husilor trebuie sa i se aplice ceea ce i s-a aplicat si Episcopului Irineu:

CE SE INTAMPLA in Episcopia Ortodoxa Romana din America? EPISCOPUL IRINEU – HOMOSEXUAL sau PRIGONIT?

Cititi va rog si:

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

Iata si cateva detalii:

Episcopul Corneliu Onilă Barladeanu, in 1993 va obține o bursă de cercetare din partea Diakonische Werk (DW), orgnizație caritabilă a Bisericii Evanghelice din Germania (Evangelische Kirche in Deutschland – E.K.D.). Această bursă îi va oferi tânărului doctorand șansa de a continua în paralel, până în 1996, cursurile doctorale la Facultatea de Teologie Protestantă, din cadrul Universității Marburg. A primit din partea Guvernului german prin intermediul Fundației Konrad Adenauer Stiftung (K.A.S.) o bursa. A fost delegat de Patriarhia Romana sa participe la numeroase simpozioane, conferinte si congrese internationale, printre care: Conferinta cu tema „2.000 de ani de crestinism, realitati si perspective“ (Bensheim, Germania 1998); Congresul monahilor benedictini cu tema „Monahismul, spiritualitate si provocare in Europa“ (Roma 2000); Seminarul organizat de Episcopia Catolica de Haarlem – Olanda, cu tema „Misiunea crestina in Europa secolului XX“ (2001); Simpozionul cu tema „Misiunea crestina si succesele misionare in Europa“, organizat de catre Conferinta Bisericilor Europene (Varsovia, 2003); Simpozionul cu tema „Mediul inconjurator si mesajul crestin“ (Zurich, Elvetia 2004); Simpozionul cu tema „Constitutia Europei si Bisericile crestine“ (Stuttgart, Germania, 2004) s.a.

Cititi va rog:

Episcopul Corneliu Barladeanu – Episcopia Husilor – (cel cu initiativa impotriva Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare) pune niste biruri uriase preotilor

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on iulie 7, 2017 at 6:38 pm

    Pai numai este de mirare, deja fenomenul sa generalizat, mă uitam la celălalt caz Pomohaci, hai sa zicem că nu sunt dovezi palpabile din diverse motive, insa trebuia caterisit pt faptul că a transformat parohia din Mosuni in promenadă pt sectarii ( a se vedea cum la poftit pe ratacitul Vladimir puștan), dar cine sa il caterisească, cei în cuget și simțiri cu el?!

    Apreciază

  2. Dan said, on iulie 7, 2017 at 7:15 pm

    Se pare că astfel de „calități” îi leagă pe ecumenisti.
    http://www.flux24.ro/orgii-homosexuale-cu-droguri-la-vatican/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

    Apreciază

  3. kosk said, on iulie 7, 2017 at 10:19 pm

    apropo, ce se mai stie de PRIGONITUL PE NEDREPT Parintele Corogeanu si maicile eliberate din puscarie ?
    PS
    daca „oficialii”ecumenisti ai BOR apeleaza la instante lumesti sa suprime orice voce „ostila” lor pai si Corogeanu si maicile ar trebui sa actioneze in judecata media ticaloasa si ierarhia BOR SRL(pt caterisirile ABUZIVE) .. pt anii petrecuti in inchisoare NEVINOVAT. sa fie repusi in drepturi. ca daca nu vor fi reabilitati pe lumea asta vor fi pe cealalta iar toti prigonitorii lor vor plati pret greu…

    Apreciază

    • Mihai said, on iulie 7, 2017 at 11:57 pm

      Acum in clipa asta care sunteți din Piatra Neamț să vedeți distractie și dezmăț în curtea bisericii SF Ioan Domnesc din Piatra Neamț, au concertat Andreea Antonescu, zdop și Zdub, Marcel Pavel s.a, dobitocimea că de obicei gura casca, protopopiatul Piatra Neamț mucles nu zice nimic, deasemenea m.m.b, de luna trecuta scena este amplasata in curtea bisericii la câțiva metri de Biserica și numai în haraiman o țin, frate Vasile ați voi trimite și o poza sau doua căci mă aflu în. Piatra Neamț și am fotografiat

      Apreciază

    • marinela said, on iulie 8, 2017 at 8:53 pm

      kosk
      E prigonit si-acum bietul de el,a fost batut ,injunghiat de niste unii,dar cu adresa trimisi la el,nu asa de capul lor.Maicutele stau si ele intr-o casa avind grija de unii bolnavi si sarmani.Au suferit o mare nedreptate ,fiind tratati ca niste criminali de soi,fara a li se cerceta cazul de catre un consistoriu bisericesc ,nimic,i-au lasat ca pe ultimii criminali pe mina legii lumesti,grabindu-se sa scape de ei ca de niste zdrente.In schimb pe un popa ecumenist ca Pomohaci – care s-a dat in stamba rau de tot cu apucaturile lui sodomiste ,dar si cu aparitiile lui scenice in folclorul romanesc ,care n-au nimic de-a face cu preotia si sutana pe care o poarta cu necinste – il cocolosesc de-atita vreme,doar c-o mustrare si o mingiiere pe crestet,fara a-l caterisi,eliminindu-l pt totdeauna din cinul preotesc .Daca asta e dreptate facuta de niste fete bisericesti,ma predau,no coment!

      Apreciază

  4. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 8, 2017 at 8:53 am

    Apreciază

  5. Cristian Vodă said, on iulie 8, 2017 at 12:22 pm

    Si cu ce te ajuta la mantuire sa stii asta ? Cand te ajuta cu bani ca pe un cersetor, parintele Iustin nu te-a invatat si sa nu judeci pe nimeni ?

    Apreciază

  6. NIMENI said, on iulie 8, 2017 at 8:11 pm

    Vocea sau vocile,
    Revista LUMEA, nr. 7/ 2017, pag. 107 ….

    Apreciază

  7. Sorin said, on iulie 8, 2017 at 9:47 pm

    Cristian Voda este monahul Calinic, fost viețuitor al manastirii Frasinei, dat afara pentru abateri grave de la randuiala monahala. Nu-l luați în seamă. Si eu îi spun la fel… HAI SICTIR.

    Apreciat de 1 persoană

    • Rozalia said, on iulie 9, 2017 at 12:49 am

      @cristian voda – ce te mai chinuie demonii, mars de-aici!

      Apreciat de 1 persoană

    • eremitu said, on iulie 9, 2017 at 9:53 am

      Voda e un apropiat al monahului Calinic (acum schimonah Pamvo). Faci confuzie.
      Sa inteleg ca tu tii partea lui Irineu Jidanul de la Craiova, cel care l-a dat afara pentru ca l-a infruntat in public ??

      Apreciază

      • el said, on iulie 9, 2017 at 3:14 pm

        eremitu

        asadar in opinia ucenicului tau Cristian Voda MINCIUNOepiscoparul Irineu JIDANITUL e mai „RATACIT” decat Cornelica coada mica( de DRAC) labagel homosexualul MINCINOepiscop de la Husi ?

        si daca un MINCIUNOepiscop e pe deasupra si HOMOSEXUAL ..e treaba „marunta” nu? …. si „n-are nici o influenta” pentru mantuirea Turmei !??… hhmmmm…. „interesant „!

        e probabil „vina” lui Saccsiv si a altora ca OBSERVA nu?.. poate ar fi mai bine sa doarma „smerit” TOTI cu capul intre urechi … ca asa „se mantuiesc ” SIGUR”/ le AJUTA” la mantuire! 🙂

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iulie 9, 2017 at 6:31 pm

        eremitu

        si ai grija sa-l avertizezi pe ucenicu´ Voda ca de CE RADE , ACEEA IL VA AJUNGE ! ( Ca Dumnezeu LASA SA CADA pe cel care JUDECA in ACELASI PACAT cu cel pe care l-a JUDECAT !… taman el care „cuviosul”/ „filocalicul” caruia i se pare ca NU judeca/ NU INDEAMNA la „judecat” !!!… tztztz !

        si cand va ajunge el insusi CERSETOR sa-si aminteasca cum a ras azi de Saccsiv !

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iulie 9, 2017 at 6:35 pm

        eremitu

        si daca unii sunt saraci din BUNA CUVIINTA de NU TRADA Adevarul, altii sunt saraci din legatura lor cu diavoluk…ca diavolul NU imbogateste/iubeste pe nimeni !

        si SARAC este cel RATACIT de Dumnezeu, NU cel fara resurse materiale, ca in cazul asta TU si MONAHII care CU ADEVARAT TIN VOTUL SARACIEI de buna voie ati fi TOTI niste „CERSETORI”( dupa mintea STRICATA ucenicului) ca… saraci fiind, primiti mila de la oamenii Lui Dumnezeu !

        Apreciază

  8. Pure Truth said, on iulie 9, 2017 at 1:53 pm

    Mie mi se pare ca se incearca ATACAREA BISERICII si CREDINTEI ORTODOXE in mass-media pe toate caile posibile… Da, o fi si vreo cativa preoti, monahi homosexuali, perversi, etc, DAR asta este exceptia , NU regula in viata monahala.
    Nu vedeti ca parca se incearca deliberat inducerea in psihicul colectiv ca biserica face averi fabuloase pe spatele romanilor, ca preotii sunt niste perversi,etc, iar in ultima perioada apar deodata foarte multe cazuri la TV si in mass-media !

    OFF-topic: Vad ca apar o gramada de festivaluri(Untold, NeverSea, ElectricCastle, etc) si li se face RECLAMA (propaganda!) in mass-media si la TV la greu… Oare cine o fi in spatele lor si cine le organizeaza si in ce scop ?!, ca pt distractia publicului sigur NU !. Ia intrati aici pe http://www.electriccastle.ro sa vedeti ce zice: „We are fully cashless” , cu o mana pe care are o bratara RFID cu CHIP. Hmmm, o fi asta programare predictiva a maselor si a gloatelor de tineri spalati pe creier pt viitorul antihristului ?! Va las pe voi sa raspundeti ?!
    Oricum – Viitorul suna bine! – cum zicea intr-o reclama !

    Apreciază

  9. Ioana said, on iulie 10, 2017 at 12:54 am

    Dumnezeu nu primeste a fi batjocoriti iubitii sai sfinti !
    https://www.aparatorul.md/dumnezeu-nu-primeste-a-fi-batjocoriti-iubitii-sai-sfinti/

    Sa nu uitam cum l-au batjocorit netrebnicii si un rege las betivan si preadesfranat si preadesfranata si nerusinata Irodiada si pe Sfantul Ioan Botezatorul care a marurisit impotriva preadesfranarii regelui IROD, CARE LUASE DE NEVASTA pe sotia fratelui sau, si i-au taiat capul…

    Sfantul Ioan Botezatorul sa ajute tuturor care cu inima curata vadesc cumplitele pacate ale sodomiei si preadesfranarii pentru a feri batjocorirea celor sfinte!

    Iarasi batjocura si luare in desert a numelui lui Dumnezeu este scrierea intre ghilimele a cuvintului sfant! nu asa se face, sa avem mai multa bunacuviinta si sa nu ne batem joc de Unul Sfant Domnul nostru luandu-i numele in desert !

    46. Şi s-au întors şi au ispitit pe Dumnezeu şi pe Sfântul lui Israel L-au întărâtat.
    47. Nu şi-au adus aminte de braţul Lui, de ziua în care i-a izbăvit pe ei din mâna asupritorului. (Psalm 77)

    si tuturor celor ce nu ii sunt recunoscatori lui Dumnezeu si celor prin care a lucrat – lui saccsiv, el pe tot v-a facut celebri si aici v-ati cnoscut… ca apoi unii sa puna sfat sa inunghie pe la spate… rusine sa iti fie Voda si Iacoboaie si Teodot et co… dar ce zic eu sa le fie rusine la niste securisti… asta e misiunea lor, a celor cu obrazul gros, nu se sinchisesc ei,au multa multa treaba, tot mai multa…

    Apreciază

  10. religarhia said, on iulie 11, 2017 at 1:58 am

    Acești minciuno-episcopi sunt toți căzuți din Harul lui Dumnezeu! Acest demon Corneliu Bârlădeanul nu este excepție în apostata conducere B.O.R ci regula. Din Rechizitoriul D.N.A rezultă că pe acea înregistrare Corneliu îi mărturisea tânărului abuzat sexual ( deci e nu doar homosexual ci și pedofil) că și Casian Crăciun minciuno-episcop al Galațiului e homosexual. La fel e și Teodosie al Tomisului, conform multor mărturii date de către seminariști, deci alt pedofil ce l-a inițiat în aceste perversiuni pe Varsanufie Gogescu minciuno-episcop de la Râmnicu Vâlcea, conform mărturiei apropiatei sale Mihaela Ion, ce ascundea pedofilia acestuia. Tot homosexual ar fi conform presei giurgiuvene minciuno-episcopul Ambrozie Meleacă de Giurgiu cu vicarul său călugărul Teodor Șerban, stareț ce se visează viitor episcop al apostatei B.OR. Să nu uităm de minciuno-episcopul Calinic de la Curtea de Argeș alt homosexual. Și lista poate continua cu acești masoni sodomizați și gomoriști. Toți masonii sunt spurcați! Iar apostata conducere B.O.R e plină de masoni atât în Sinod cât și în Administrația bisericească, în Protoierii și mai ales în foarte multe parohii.Focul Gheenei să-i înghită pe acești spurcați!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 11, 2017 at 9:08 am

      religarhia

      Da-ne te rog un link spre un articol in care scrie despre acea inregistrare.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 12, 2017 at 9:43 am

        religarhia

        Ziceai ca spune si de alti Ierarhi care ar fi homosexuali.

        Apreciază

      • religarhia said, on iulie 12, 2017 at 1:17 am

        http://www.vremeanoua.ro/procurorii-dna-tin-la-sertar-opt-filme-cu-orgiile-episcopului-corneliu
        Iatã ce scrie în rechizitoriul DNA Iasi: filmarea cu Corneliu urma sã ajungã în presa strãinã. Corneliu a actionat la sfaturile consilierilor sãi!

        „La data de 12.06.2017 a fost înregistratã la Directia Nationalã Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi plângerea formulatã de numitul (….), în care sesiza sãvârsire de cãtre inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN, preotarhimandrit în cadrul Catedralei Episcopale Husi a infractiunii de santaj, prev. de art. 131 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 207 alin. 1,2 si 3 din Codul penal. În fapt, la data de 30.05.2017, (….) au fost abordati de inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN acesta precizând cã detine un material compromitãtor cu (desi nu apare niciun nume, ci doar puncte de suspensie, credem cã e vorba de PS Corneliu, n.r.), precizându-le cã, în situatia în care înaltul ierarh nu intervine pentru a-l recomanda pentru functia de episcop vicar, acesta va publica în presã materialul compromitãtor si îl va folosi în cadrul Sinodului Mitropolitan din data 15.06.2017 pentru a-l denigra. Prin ordonanta din data de 12.06.2017 s-a dispus începerea urmãririi penale cu privire la sãvârsirea infractiunii de santaj, faptã prevãzutã de art. 131 din Legea 78/2000 raportat la art. 207 alin. 1,2 si 3 Cod Penal. Întrucât, în urma audierii persoanei vãtãmate (PS Corneliu, n.r.) a rezultat faptul cã în data de 12.06.2017 inculpatii DAMIAN GHEORGHE si BUMBU RÃZVAN MIHAIL i-au solicitat suma de 50.000 de euro fãcând referire la aceleasi materiale compromitãtoare prin ordonanța din data de 13.06.2017 s-a dispus extinderea urmãririi penale cu privire la sãvârsirea unei noi infracțiuni de santaj, prev. de art. 131 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 207 alin. 1,2 si 3 din Codul penal. Din analiza probatoriului administrat s-a stabilit urmãtoarea situatie de fapt: La data de 30.05.2017 (….) au fost abordati de inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN, acesta din urmã precizând cã detine un material compromitãtor cu (….), precizându-le (….) cã, în situatia în care înaltul ierarh nu intervine pentru a-l recomanda pe inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN pentru functia de episcop vicar, acesta va publica în presã materialul compromitãtor si îl va folosi în cadrul Sinodului Mitropolitan din data de 15.06.2017 pentru a-l denigra”, scrie în rechizitoriu.

        Filmarea urma sã fie prezentatã în Sinodul Mitropolitan! PS Corneliu s-a temut pentru imaginea BOR (sâc!)

        „Anterior acestei date cu câteva zile, inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN a mai avut contacte cu martorii (….) doar afirmând fatã de martori cã detine astfel de înregistrãri, însã la data de 30.05.2017 inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN a reiterat faptul cã astfel de filmãri se aflã în posesia sa arãtându-le martorilor sus-mentionati filmãrile la care fãcea referire si cerându-le expres sã-i transmitã (….) solicitarea sa de a fi propus pentru demnitatea de episcop vicar, amenintînd cã în caz contrar va devoala în presa strãinã respectivele înregistrãri. La aceeasi datã, aflându-se în biroul martorului (….), inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN i-a arãtat imaginile asa-zis compromitãtoare în care ar fi apãrut (….) si martorului (….), afirmând si fatã de acesta cã dorea ca (….) sã-l propunã la Sinodul Mitropolitan din data de 15.06.2017 pentru demnitatea de episcop vicar, în caz contrar amenintînd cu devolarea imaginilor în presã. În cursul aceleiasi zile, martorul (….) si apoi martorul (….) i-au povestit (….) cele derulate anterior, la initiativa persoanei vãtãmate fiind chemati si martorii (….). În cursul întâlnirii toti martorii sus-mentionati i-au relatat (….) faptul cã fuseserã abordati de inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN dupã acelasi tipar, cã le fuseserã arãtate frânturi din înregistrãri în care inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN preciza cã s-ar afla în ipostaze compromitãtoare (….) si cã tuturor, inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN, le solicitase sã-l anunte pe (în rechizitoriu nu se precizeazã de cine este vorba, însã ne dãm seama cã persoana de care se face vorbire este chiar Episcopul Husilor, n.r.) cã dorea nominalizarea sa ca si episcop vicar la Sinodul Mitropolitan din 15.06.2017, în caz contrar inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN urmând a devoala în presã imaginile compromitãtoare. Întrucât amenintarea cu darea în vileag a acestor imagini asa-zis compromitãtoare a stârnit o stare de temere persoanei vãtãmate atât cu privire la lezarea imaginii sale, cât si cu privire la lezarea imaginii Bisericii Ortodoxe, concluzia acestei întâlniri a fost aceea de a se analiza posibilitatea sesizãrii organelor de urmãrire penalã cu privire la amenintãrile proferate de inculpatul JITARU CRISTI SEBASTIAN”, mai scrie în rechizitoriu.

        Apreciază

      • Mirela said, on iulie 12, 2017 at 7:47 pm

        “Filmarea a fost fãcutã undeva între anii 2005-2007, când Ursac încã era elev al seminarului. Din câte stiu eu, el era minor la acea vreme. În ce împrejurãri a început povestea? Pãi, Episopul îsi alegea un bãiat care sã îi care geanta de la chilie la scoalã. Stiu cã, oficial, el acuza dureri de spate. Au fost, din câte stiu eu, altii înaintea lui, altii si dupã el. În general, era un bãiat mai sãrãcut pe care Episcopul mai apoi pretindea cã îl ajutã si acesta se muta la Episcopie, ca sã nu mai plãteascã chirie si masa la cantinã. Si Ursac, sãtul de ‘iubirea’ lui Corneliu, care se spune cã pe înregistrare îi spunea lui Ursac: ‘mãi Ursac, eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian’ (un alt ierarh de rang înalt din zona Moldovei), s-a dus si a cumpãrat camera de spionaj si a filmat. …”

        http://www.vremeanoua.ro/documentul-care-l-ingroapa-definitiv-pe-episcopul-corneliu

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on iulie 12, 2017 at 7:52 pm

        A fost ales un episcop vicar de 37 de ani. Desigur, tot pentru virtuţi deosebite.

        http://www.obiectivdesuceava.ro/local/preasfintitul-parinte-damaschin-dorneanul-noul-episcop-vicar-al-arhiepiscopiei-sucevei-si-radautilor/

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on iulie 12, 2017 at 9:50 pm

        „În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalti prelati din BOR. Si asta pentru cã, pe înregistrãri, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor înalti prelati care ocupã functii importante.”

        http://www.vremeanoua.ro/filmele-deocheate-cu-episcopul-in-sutana-si-elevii-sai-exista

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on iulie 12, 2017 at 10:32 pm

        Mirela

        Multumesc mult.

        Apreciat de 1 persoană

  11. Raluca said, on iulie 13, 2017 at 4:05 pm

    Nu știu dacă toți cei trei preoți au vrut să-l șantajeze pe acest episcop, dar dacă numai unul ar fi făcut-o și tot ar fi fost deajuns. Adică eu preot ortodox te șantajez pe tine episcop nu pentru că iau în considerare faptul că ai săvârșit un păcat de moarte (dacă într-adevăr asta reiese din acele filmări!), ci consider acest lucru un bun prilej pentru ca să-ți forțez mâna pentru a obține un vremelnic avantaj. Cum se poate așa ceva?
    Întrebarea care se pune este: dacă într-adevăr din acele filmări reiese în mod explicit săvârșirea acestui păcat, de ce au tăcut până acum toți cei mulți care știau de existența acelor filmări, care înțeleg că circulau printre preoți și nu numai. De ce NIMENI n-a avut curajul să dea totul pe față cu ORICE risc, nu pentru avantaje trecătoare, ci pentru aflarea adevărului? Iată o altă posibilă explicație la întrebarea: de ce marea majoritate a preoțimii tace mâlc după Creta.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on iulie 13, 2017 at 6:45 pm

      „de ce au tăcut până acum toți cei mulți care știau de existența acelor filmări, care înțeleg că circulau printre preoți și nu numai. De ce NIMENI n-a avut curajul să dea totul pe față cu ORICE risc…?”

      Pentru a răspunde, să luăm în calcul următoarele realităţi actuale:
      Pe mesele procurorilor au ajuns nouă filme în care Corneliu Onilă e protagonist în ipostaze pornografice şi de pedofilie. Sau, poate, or fi fiind desene animate cu Fred şi Barney, cum preferă unii să creadă? Care a fost reacţia Patriarhiei? Nu-l cercetăm, că nu există acuzaţii împotriva lui. Deci, o mizerie cât casa e băgată sub preş, ca şi cum pedofilia şi homosexualitatea unui ierah nu ar fi mare lucru.
      Ghinionul (sau poate grija lui Dumnezeu) a făcut să apară, pe lângă filmul vechi, încă opt, ultimul fiind realizat cu o zi înainte de moartea mamei lui Onilă. Sincer, cine ar fi făcut atâtea falsuri, ca să le ţină într-un calculator? Dacă Onilă s-ar fi ştiut curat, ar mai fi fost stresat de şantaj, aşa cum a declarat la DNA?
      În aceste condiţii, care ar fi fost deznodământul, în cazul în care acum mulţi ani, un singur film ar fi fost devoalat? Nu s-ar fi zis că e făcătură, dacă nici nouă filme nu au convins Patriarhia să reacţioneze? Nu s-ar fi zis că e opera duşmanilor Bisericii, mai ales că era înainte de apostazia din Creta şi înainte ca Onilă să-şi desfăşoare nedreptăţile în eparhie? Nu ar fi fost crunt pedepsit îndrăzneţul? Şi cine l-ar fi crezut? Ar fi fost curăţată eparhia? Evident, NU! Nu sunt şi acum atâţia „drept-credincioşi” care spun că nu avem dreptul să judecăm? Ce ar fi zis în trecut, când apostazia lui Onilă nu era vădită?

      Apreciază

      • Raluca said, on iulie 13, 2017 at 7:44 pm

        Avem exact ierarhii și preoții pe care-i merităm.

        Apreciază

    • Mirela said, on iulie 13, 2017 at 7:30 pm

      Iată ce s-a întâmplat când cineva a vorbit:

      „Iatã cum azi, dupã 7 ani, multe din faptele semnalate într-o adresã oficialã, transmisã în 2010 de cãtre pedagoga Didina Brãnici, Inspectoratului Scolar Vaslui, capãtã cu totul altã greutate. Didina Brãnici a fost câtiva ani la rând pedagogã pentru elevii de la Seminarul Teologic husean si, prin natura atributiilor, cunostea foarte multe lucruri petrecute cu seminaristii ziua, dar si noaptea. Femeia, cãzutã în dizgratia conducerii Seminarului si a P.S. Corneliu, a acuzat cã s-a început persecutarea sa, dupã ce a vãzut cu ochii sãi, citãm, “abuzuri sexuale, acte de violentã si alte ‘minunãtii’ petrecute între elevi si clerici”, le scria padagoga mai-marilor Inspectoratului. “Am descoperit abateri grave în comportamentul unor elevi si al unor clerici, profesori, supraveghetori, înstiintate conducerii. Asadar, din partea celor vinovati s-a declansat împotriva mea o campanie de denigrare, de urã, de violentã”, scria Didina Branici în informarea ajunsa la Inspectoratul Scolar, în aprilie 2010. Acum, dupã ce însusi P.S. Corneliu Onilã a dat în vileag printr-o plângere la DNA ceea ce se petrecea dincolo de zidurile Episcopiei si ale Seminarului, spusele de atunci ale Didinei Brãnici încep sã aibã altã semnificatie. Atunci însã, însusi P.S. Corneliu era cel care o ura cel mai mult pe Didina, iar femeia nu a primit nici de la ISJ mai mult sprijin. Inspectoratul a dispus o anchetã mai mult de ochii lumii, în timp ce clericii si Episcopul se sileau sã o facã pe Didina Brãnici în fel si chip, ca sã nu aibã credibilitate spusele ei. Un e-mail primit la redactie ieri de la un fost seminarist, a cãrui identitate a rugat sã îi fie protejatã, prezintã urmãtoarele: “Toate informatiile pe care vi le spun ar putea fi confirmate de dna Brãnici! Însãsi pedagoga seminarului de la acea vreme, Didina Brãnici, avea cunostintã de cele întâmplate, însã când a încercat sã tragã un semnal de alarmã, toatã lumea a considerat-o “nebunã”, “sãritã de pe fix”, etc. si, fireste, fãrã dovada în sine nu a putut face nimic”, sustine fostul seminarist.”

      Sursa: http://www.vremeanoua.ro/documentul-care-l-ingroapa-definitiv-pe-episcopul-corneliu

      Apreciază

      • Raluca said, on iulie 13, 2017 at 9:12 pm

        Adică un mirean, o mireancă în cazul de față, a avut curajul să semnaleze ceea ce se întâmpla, neavând totuși probe directe. Dar NIMENI dintre cei din cler nu s-a deranjat să cerceteze ca să verifice dacă cele spuse de ea erau adevărate.
        Am observat că păcatele astea trupești sunt cele mai „înțelese”, cele mai acoperite și mai cocoloșite, și se găsesc întotdeauna explicații și scuze, chiar îndreptățiri, așa, în general vorbind. Așa că cine să le mai investigheze și să se lege la cap dacă nu-l doare. Ce, e nebun? Că Judecata de apoi și viața veșnică sunt doar niște metafore. Să ne fie bine acum și aici. Restul? Cui îi mai pasă?

        Apreciază

      • Mirela said, on iulie 14, 2017 at 12:36 am

        Cei din cler nu aveau nevoie să cerceteze, pentru că ştiau adevărul. Printre preoţi/ierarhi, astfel de lucruri de află, dovadă şi informaţia că zeci de preoţi ştiau de film. Le aflăm şi noi, mirenii, cu calificativul de zvon.
        Cât despre înţelegerea şi cocoloşirea păcatelor, a existat o reacţie populară mai vie faţă de apostazie decât faţă de sodomie? Eu zic că nu. Doar lăcomia şi iubirea de avuţie au fost osândite de către unii, în timp ce alţii consideră că e mare virtute creştină să acoperi orice fărădelege a ierarhului şi să minţi că negrul e alb.

        Apreciază

  12. religarhia said, on iulie 14, 2017 at 1:06 am

    Au dat deja filmarea la știri, desigur blurate fețele pentru protecția victimei, dar vocile au rămas…e scârbos ce s-a filmat și această spurcăciune din interiorul Bisericii la nivel de episcop. Numai avem scăpare fraților și surorilor!

    http://www.cancan.ro/exclusiv-am-intrat-in-posesia-imaginilor-18-avem-filmul-xxx-cu-care-l-au-santajat-pe-episcopul-husilor-17083344

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.