SACCSIV – blog ortodox

INDUCEREA sentimentului de ,,NESIGURANTA” in vederea ACCEPTARII restrangerii DREPTURILOR si LIBERTATILOR civile in Romania: Forțele ANTITERO, ZI și NOAPTE pe străzile Timișoarei, cu armele la VEDERE

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 24, 2017

Iata ce putem citi la Forțele antitero, zi și noapte pe străzile Timișoarei! Ce se întâmplă? de pe gazetadinvest.ro:

Din cauza numărului mare de atentate din Europa, în ultima perioadă, Jandarmii, Gruparea Mobilă și Poliția au scos trupele antitero în stradă, cu armele la vedere! Cele trei structuri vor asigura permanența acestor echipaje, zi și noapte, în cele mai aglomerate zone din Timișoara.

 

Începând cu data de 16 iunie am luat o serie de măsuri. Am avut o ședință cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică din județ, respectiv cu colegii de la Poliție și cei de la Gruparea Mobilă, și am acoperit, pe o perioadă de timp nedeterminată, 24 din 24 de ore, diferite locuri din Timișoara care prezintă riscuri și vulnerabilități la producerea unor astfel de atentate teroriste și în primul rând mă refer la zonele aglomerate din oraș, la centrele comerciale, piețele centrale din oraș, lăcașe de cult unde este prezent un public numeros și nu în ultimul rând obiectivele de importanță pentru activitatea statului”, a declarat Nicolae Slev, șeful Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Forțele antitero vor fi în stradă nu pentru că ar exista informații asupra iminenței unui atac, ci pentru a asigura siguranța cetățenilor și a preveni orice fel de fapte antisociale. Așadar, zilnic în Timișoara vor putea fi văzute echipele antitero, care vor lucra practic în trei schimburi.

 

Un schimb este structura noastră de la Inspectoratul de Jandarmi, unul de la Poliție și unul de la Gruparea Mobilă. Schimburile sunt de 8 ore, oamenii se schimbă în teren și pot fi văzuți când se vor opri în zonele considerate de risc pentru 10-15 minute, vor coborî din mașini. Sunt dotați cu vestă antiglonț, cască antiglonț, armamentul și muniția corescunzătoare unei riposte de un asemenea nivel. La vedere purtăm doar armamamentul din dotarea individuală și care poate fi folosit și în locuri aglomerate, e vorba de pistol, iar asupra lor, în autoturisme se găsește și echipamentul cu o putere mai mare de foc și de ripostă în caz că se produc asemenea evenimente”,  mai spune Nicolae Slev, șeful jandarmilor timișeni.

 

În plus, de acum înainte, reprezentanții Jandarmeriei spun că astfel de echipe antitero vor putea fi văzute și la evenimente ce presupun un public numeros.

 

La manifestările cu public numeros vom deplasa de acum înainte aceste echipe de intervenție, care vor fi prezente în proximitatea manifestării, cu atribuții preventive și de descurajare. Asta nu înseamnă că aceste structuri aflate în teren nu intervin și la altfel de fapte. Orice încălcare a legii va fi în atenția lor, vor luat atitudine și vor aplica legea. Sper totuși ca aceste activități să rămână la acest nivel de prevenție, antiteroriste și nu contrateroriste”, a conchis șeful Inspectoratului de Jandarmi Timiș, Nicolae Slev.

 

NOTĂ OrtodoxInfo:

Momentan, Romania a  fost lipsita de atacurile teroriste. Dar agenda merge inainte. Ea prevede ca drepturile si libertatile civile trebuiesc taiate. Daca acestea vor fi taiate fara un motiv ,,bine intemeiat”, reactia oamenilor va fi una puternica de respingere. Asadar, omul trebuie sa le cedeze de buna voie. Insa, acest lucru se va intampla doar daca omul se va teme pentru viata si siguranta sa.

Iata ce spunea Aaron Russo dupa evenimentul 9/11:

 

ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele … 

 

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

La acest lucru lucreaza de zor elitele. In unele tari au pus deja la cale atacurile teroriste, care au ca scop producerea unei pshihoze raspandite in intreaga lume.

De ce TERORIȘTII sunt OMORÂȚI și NU CAPTURAȚI? Cum de li se găsesc mereu ACTELE DE IDENTITATE?

Pe aceasta psihoza se mizeaza si in tarile in care inca nu s-au produs atacuri, asa cum este cazul Romaniei.

Sa nu ne miram deci, daca vom vedea din ce in ce mai des pe strazi astfel de trupe defiland ostentativ cu armele la vedere. Daca nici in felul acesta romanii nu-si vor ceda drepturile, probabil se va  trece la pasul urmator: ATACUL TERORIST. Nu este un lucru imposibil, este chiar ,,repetabil”, daca luam in calcul ce s-a intamplat la ,,COLECTIV”.

Asadar, romanii sa fie atenti la miscarile elitelor care le tradeaza agenda si sa evite pe cat posibil locurile aglomerate si evenimentele organizate, gen concerte, spectacole etc., care deasemenea presupune un numar mare de persoane.

Odata cu povocarea acestei psihoze se mai bifeaza un punct din agenda: Obisnuirea omului cu prezenta politieneasca si militara, caci lumea antihristica de maine,  va fi una dictatoriala.

Iata ce prevede SUPER-MEMORANDUM-ul semnat in 2014:

 

Noi, conducătorii religioşi şi politici, semnatari ai prezentului înscris, ne luăm angajamentul de a colabora strâns şi intens cu Poliţia Mondială (I.P.T.F.), aşa cum aceasta a fost înfiinţată la data de 21.09.2001 şi îşi are sediul provizoriu în Washington, precum şi cu Forţele Federale Americane pentru Gestionarea Situaţiilor Speciale (F.E.M.A.) cu sediul în Washington şi Baltimore, aşa cum acestea au fost înfiinţate la data de 17.11.1984. În colaborare cu Armata Europeană, înfiinţată la Constantinopol la data de 26.10.2001 şi având sediul provizoriu în localitatea Mons, Belgia, şi cu celelalte autorităţi militare europene şi locale, forţele amintite mai sus vor asigura ordinea şi siguranţa în toate fostele state naţionale ale Uniunii Europene şi în toate Bisericile creştine, precum şi pentru toate dogmele şi religiile de pe teritoriul Uniunii Europene.

De asemenea, ne asumăm răspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetăţenilor, în vederea asigurării siguranţei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultimă generaţie în toate instituţiile europene, în toate oraşele Uniunii Europene, în mănăstiri, biserici şi instituţii publice. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Poliţiei Religioase.
Implementarea reformelor de mai sus va începe la data de 02.05.2016.

 

SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 / INGROZITOR dar NU SURPRINZATOR

Si iata cum se confirma:

INEVITABIL: o armata COMUNA europeana sub COMANDA Germaniei

 

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. NIMENI said, on iunie 24, 2017 at 4:03 pm

  ….si clanurile inerlope isi vad mai departe de treburi ….!!!!!!!

  Apreciază

  • carmen said, on iunie 25, 2017 at 8:29 am

   PE ALEA NU LE VEDE NIMENI! Ba mai sunt si sprijinite…in numele respectarii etniilor…

   Apreciază

 2. stef said, on iunie 24, 2017 at 4:17 pm

  ATENTIE!
  Daca in Romania , in special pe zona de vest sau capitala vor avea loc atentate teroriste , acestea vor fi pregatite si duse la indeplinire sub supravegherea structurilor vasale de securitate /si /sau agenturilor centrale din Vest! Nota facuta de redactie este esentiala si de inteles pentru tot poporul roman! Totusi nu vor putea implementa Gulagul satanist pana nu se vor nimici in marele razboi profetit.

  Apreciază

 3. om said, on iunie 24, 2017 at 8:59 pm

  Dacă situaţia n-ar fi serioasa, aş zice că-i inspirată din Caragiale…

  Apreciază

 4. rr said, on iunie 25, 2017 at 12:58 am

  Pare asemanator cu ce se intampla aici:

  Vor fi oare si la noi scene ca cele de mai jos ?

  In Paris a fost o astfel de scena:

  https://www.dcnews.ro/atentat-paris-triplu-atac-terorist-francois-hollande-in-pericol-mor-i-i-rani-i_489642.html

  Apreciază

 5. octavpelin said, on noiembrie 24, 2017 at 10:17 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: