SACCSIV – blog ortodox

TVR 3: Gala Premiilor Marii Loji Masonice din România, miercuri, 21 iunie, ora 19

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 21, 2017

Iata ce putem citi la http://www.tvr.ro/program.html pentru ziua de miercuri, 21 iunie, la TVR 3, ora 19:

 

Gala Premiilor Marii Loji Masonice din România

(I) *Ajunsă la ediţia a VII-a, Gala Premiilor Marii Loji Masonice din România promovează şi recompensează spiritul creator, inovator şi inventiv al poporului român în domenii vitale pentru destinul nostru colectiv.

În cadrul festivităţii organizate la Ateneul Român sunt acordate 7 premii pentru excelenţă în următoarele domenii de referinţă:

Premiul GRIGORE MOISIL pentru Ştiinţe Exacte,

Premiul HENRI COANDĂ pentru Ştiinţe Aplicate,

Premiul CAROL DAVILA pentru Medicină, Premiul EUGENIU CARADA pentru Economie,

Premiul NICOLAE TITULESCU pentru Diplomaţie şi Politologie,

Premiul SPIRU HARET pentru Educaţie, Mediu, IT,

Premiul CONSTANTIN BRÂNCUŞI pentru Artă şi Cultură.

Evenimentul, organizat la data solstiţiului de vară, pe 21 iunie, este considerat de iniţiatori „o sărbătoare anuală a minţilor strălucite şi a talentului românesc. Jurnalist Sînziana Miloşoiu Producători Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu Transmisiune directă Ateneul Român

 

Iata si ce putem citi la https://www.dcnews.ro/gala-premiilor-mlnr-2017-romanii-despre-care-trebuie-sa-vorbeasca-toata-lumea_546577.html:

 

[…]

Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, a vorbit, la interviurile DC News Live, despre Gala Premiilor MLNR unde sunt acordate șapte premii pentru excelența în diferite domenii importante.

„Gala Premiilor Marii Loje Naționale din România va avea loc pe 21 iunie, la Ateneul Român, fiind a șaptea ediție. În cadrul acestui eveniment, acordăm șapte premii, în șapte domenii de activitate, pentru românii care au făcut ceva foarte important, în anul precedent. Acesta este un eveniment realizat în parteneriat cu Academia România.

Am avut bucuria să premiem niște oameni extraordinari care au venit și au spus acolo că este prima dată când cineva s-a gândit la ei și le oferă un premiu. Nu știu dacă recunoașterea unor merite se constituie într-un imbold pentru cei din jur, deși așa ar trebui, dar cred că este un exemplu pe care Masoneria Regulară din România îl dă pentru ceea ce înseamnă promovarea excelenței și a inteligenței românilor. Vom continua cu acest proiect atât timp cât va fi posibil și îndrăznesc să cred că va fi posibil foarte mulți ani de acum înainte”, a spus Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 16:

 

 

Reclame

Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: