SACCSIV – blog ortodox

Minune la Marea Neagră: Un grup de 12 DELFINI au adus la țărm o ICOANA a Maicii Domnului

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 21, 2017

Iata ce putem citi la Minune în Marea Neagră: Un grup de 12 delfini au adus la țărm o icoană a Maicii Domnului de pe curierlocal.ro:

Un eveniment neobișnuit, care  amintește de cele scrise în Viețile Sfinților, s-a întâmplat, recent, la malul Mării Negre. Evenimentul încărcat de spiritulitate s-a petrecut în Rusia, la Soci, notează publicația rusească soborjane.ru.

Un grup de 12 delfini au adus la țărmul Mării Negre o icoană a Maicii Domnului, sub privirile uimite a oamenilor care se aflau pe plajă. Remarcabil a fost faptul că un grup de 12, exact numărul Apostolilor lui Iisus Hristos au  adus icoana la mal. Delfinii s-au apropiat de ţărm, au împins un obiect acoperit de mâl, apoi s-au întors în largul mării.

Ce la prima vedere părea o bucată de scândură veche de lemn, după ce s-a curățat nămolul s-a desoperit o icoană înfățișând-o pe Fecioara Maria.

Evenimentul a fost făcut public de un colonel al armatei ruse și de soția lui, care au fost de față la acest eveniment. Au luat obiectul, l-au curățat și atunci au văzut ce era de fapt obiectul misterios adus la mal.

Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar la fel de misterios rămâne și modul cum au transportat-o delfinii până la țărm.

Militarul rus a dus icoana la Moscova, acum ea fiind ținută la Patriarhie.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Foto: ALBINELE SI ICOANELE. Iata cum albinele nu acopera cu ceara chipurile si trupurile Mantuitorului, Maicii Domnului sau ale Sfintilor

 

 

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Liviu said, on iunie 21, 2017 at 10:08 am

  Părintele Justin Pârvu – Biserica si noile erezii.

  „ Iată în Serbia de exemplu, mai sunt vreo sută de călugări si șase ierarhi care s-au izolat si stau singuri între zidurile unei vechi mănăstiri de altădată, ruinate si rezistă cât se poate împotriva măcelului ateist.”

  Apreciază

 2. marian said, on iunie 21, 2017 at 10:08 am

  Maică a Domnului Iisus Hristos, cu lacrimi te rog, ajută copilașilor sacrificați de către cei întunecați. Te rog, fă cumva să nu îi doară pentru că și noi am fost copii și știm cum e durerea unui copil în fața altuia mai puternic. De va fi cu putință, te rog Preacinstită Maică a Domnului, ajută tuturor copilașilor și degrabă celor sacrificați în chinuri nemaiauzite.
  Un gunoi ca mine cutează a Te ruga pentru acele suflete care suferă amar.
  De la ora 12:00 dimineața la ora 3:00 am, cunoscută sub numele de „Solstițiul de vară și de iarnă”, consiliul illuminati al celor 13 bancheri desfasoara „întâlnirile de la Tiffany Lamp”.Acești cunoscuți sataniști fac sacrificii umane ca parte a ritualurilor lor satanice la vechiul Navarre, o fosta casa de prostitutie și casino situata la 1725-1727 Tremont Pl, Denver, Colorado, vizavi de Ship Tavern de la Brown Palace Hotel, în centrul orașului Denver, Colorado.
  Doamne!

  Apreciat de 1 persoană

 3. gbogdanmihai said, on iunie 21, 2017 at 11:31 am

  Doamne ajută Saccsiv! Ai putea ruga pe cineva să traducă acest articol cu privire la influența pe care familia Rockefeller o are asupra Consiliului Mondial al Bisericilor? Mulțumesc! Doamne ajută!

  http://www.oldthinkernews.com/2007/12/02/rockefeller-and-the-new-world-religion/

  Apreciază

 4. gymy said, on iunie 21, 2017 at 12:53 pm

  ICOANA SF PARASCHEVA LACRIMEAZA TARGOVISTE

  Apreciază

 5. I said, on iunie 21, 2017 at 6:49 pm

  Pruncul Iisus binecuvinteaza cu mina stinga?

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: