SACCSIV – blog ortodox

Taraboiul DRAGNEA – GRINDEANU pregateste ceva sau MASCHEAZA ceva mult mai TERIBIL?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 16, 2017

In ultimul newsletter primit in aceasta dimineata de la stiripesurse.ro, din 28 de stiri, 23 erau despre taraboiul Dragnea – Grindeanu. Ei se lauda ca sunt cel mai citit site de cand a inceput scandalul. Adica, se citeste la greu pe tema asta.

Dar nu doar respectivul portal abordeaza masiv subiectul. La ora la care scriu acest material, de exemplu, pe prima pagina a site-ului Hotnews, din primele 10 articole, 6 sunt tot despre cei doi. Si cam la fel se prezinta situatia in intreaga mass-media.

Se pregateste ceva despre care trebuie musai sa fim informati sau e un fum gros ce mascheaza ceva teribil la care se lucreaza de zor pe ascuns?

Eu inca nu m-am dumirit.

Voi ce parere aveti?

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. X said, on iunie 16, 2017 at 9:25 am

    Sincer? Poate gresesc dar eu cred ca este o intelegere intre Iohannis si Dragnea. I-o fi dat Iohannis lui Dragnea „ceva” (o fi „negociat”) si brusc, Dragnea, care la inceput spunea ca o sa depuna motiune de cenzura, sa-l dea jos pe Iohannis, ca e un monstru etc., acum nu-l mai da jos pe Iohannis ci pe Grindeanu, chiar de el propus prim ministru!! Adica Dragnea, dintr-un motiv sau altul, s-a intors la 180 de grade! Eu doar banuiesc ca motivul ar fi „o intelegere de culise” intre Dragnea si Iohannis. Motivul? Un nou guvern, umil si supus lui Iohannis (stil Ciolos), care sa lucreze cat mai discret (adica sa taca si sa faca).

    E foarte posibil sa ascunda si alte lucruri!… Nu putem stii deocamdata! Vom vedea in timp cum vor evolua… Sper sa nu evolueze in rau (manifestatii si probleme iar).

    Apreciază

    • Mihai Chiorean said, on iunie 18, 2017 at 5:54 pm

      Eu cred că este o mișcare comandată de afară, s-a încercat cu DNA-ul nu a mers și așa că au recurs la scindarea psd-ului. Nu simpatitez nici o formă politică, dar doar ei, de 24 de ani incearcă să facă ceva pentru România.

      Apreciază

  2. dreamphoto25 said, on iunie 16, 2017 at 9:26 am

    Ma tot gandeam la momentul cand va trebui sa plecam de tot din societate, cand abuzurile asupra celor normali, celor crestini vor fi la culme si mai ales cand nu vom avea de ales cu privire la pecete. Daca vom sta in corturi in padure, frigul va fi cel mai mare dusman. Apoi foamea, apoi animalele salbatice. Gandindu-ne la aspectele astea multi vor bate inapoi. Poate si eu. Asa ca o soluție la care ma tot gandesc ar fi adaposturile subterane in paduri pregatite inca de acum. Adica betonate, izolate, ventilate, sanitarizate. Nu mari dar suficiente pentru 1-2 familii, o baie, o bucatarie, 2 dormitoare si un spatiu mare de depozitare a alimentelor. Poate cu un as in maneca privind supravietuirea , vom pleca in numar mai mare si vom fi mai fermi in credinta. Doamne miluiește-ne

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on iunie 16, 2017 at 10:03 am

      N-ar trebui sa plecam noi, ar trebui sa plece ei, ca sunt mai putini. Da, mai sunt si multi care sunt dusi de nas, dar sunt recuperabili.
      Ma gandeam ca ar trebui sa facem cheta (la cate miliarde are datorie tara asta, nu cred ca ar fi o problema sa mai facem chiar un imprumut) sa le cumparam un bilet (numai dus) pentru Marte. Au si ocazia sa se intalneasca si cu „extraterestrii”.
      Extinzand rationamentul la nivel global (ca tot le place globalismul) n-ar fi mai simplu pentru astia care isi asuma greaua „responsabilitate” a conducerii intregii lumi sa-si dea putin demisia si sa stea linistiti? Adica de ce sa-si mai bata capul cu incalzirea globala, cu „suprapopularea” si cu toate porblemele, si sa nu-si cumpere ei o insula unda sa stea linistiti si sa ne lase si pe noi in pace?

      Apreciat de 1 persoană

  3. Ionut said, on iunie 16, 2017 at 9:57 am

    Off-topic:

    Consider ca toti ierarhii cu apartenenta masonica sau santajabili, precum si cei aflati in subordinea vreunei structuri lumesti, militarizate sau nu, trebuie sa faca un pas inapoi si sa lase locul unor oameni care, precum Sf. Parinti, nu isi doresc demnitatea de episcop.
    Cred ca si-ar face un mare bine si lor (pentru ca nu ar mai fi niste unelte ale unor santajisti, folosite pentru treburi murdare, ar avea sansa sa-si gaseasca linistea), si ne-ar face un mare bine si noua.
    La ce-ti foloseste demnitatea de episcop daca esti sluga unor JIGODII, a unor GUNOAIE, a unor LEPADATURI si nu robul lui Hristos, eliberat din robia intunericului?

    Apreciază

  4. geo said, on iunie 16, 2017 at 10:30 am

    Este o lupta dusa prin interpusi (proxy, mai nou) – aripile conservatoare si reformatoare din ceea ce s-a vrut a fi partid dar nu a fost niciodata – psd…este disperarea unui care se vedea stapan peste Tara si brusc i se deschid larg portile beciului domnesc…este restauratia, daca vreti, a clanurilor ardelene din psd…este o reglare de conturi in cel mai pur stil mafiot…numai vazand lista viitorului guvern iti dai seama –

    Victor Ponta – Secretar General al Guvernului
    Mircea Geoana – Ministru de Externe
    Ioan Rus – Ministrul Afacerilor Interne și Vicepremier
    Vasile Puscas/Orlando Teodorovici – Ministerul Dezvoltării Regionale
    Ministrul Apararii – Valeriu Zgonea
    Sorin Moisa – Ministrul Fondurilor Europene
    Daniel Constantin – Ministrul Agriculturii
    Sorin Campeanu – Ministrul Educației
    Nicolae Banicioiu – Ministrul Sănătății
    Orlando Teodorovici/Scarlat Iriza – Ministrul Economiei și Energiei
    Transporturi – ?
    Cultura – ?
    Mediu – Rovana Plumb (rămâne!)
    Finante – Viorel Stefan (rămâne)
    Comunicatii – Augustin Joanu (rămâne)

    https://ro-ro.facebook.com/Rares.I.Bogdan/photos/a.621196551282544.1073741826.204397909629079/1293657377369788/?type=3

    https://ro-ro.facebook.com/Rares.I.Bogdan/photos/a.221776924557844.49041.204397909629079/1293813917354134/?type=3

    https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/19113878_1293624064039786_4329094015602175699_n.jpg?oh=4ccd82660582f291c157c52f74e8b3e3&oe=59E14F08

    Apreciază

    • X said, on iunie 16, 2017 at 10:27 pm

      Veti vedea, daca n-ati vazut inca: totul se invarte in jurul secesiunii ardelenesti, dorita de idiotii fara identitate etnica ori religioasa. Se intra in linie dreapta, „care pe care”. Tendintele centrifuge ardelenesti sunt activate fatis, semn ca secesiunea („autonomia”) se cam apropie…

      Apreciază

  5. NIMENI said, on iunie 16, 2017 at 10:34 am

    Vom vedea in 10 august 2017, mai e putin …

    Apreciază

    • Edy said, on iunie 16, 2017 at 12:10 pm

      Adica ? ? ?

      Apreciază

    • Elena said, on iunie 16, 2017 at 1:37 pm

      De cateva postari incoace, ne tot freci cu 10 august si cu cate zile au mai ramas pana atunci. Normal ca „om trai si om vedea”, dar nu mai fa atat pe interesantul si zi daca ai ceva de zis!

      Apreciat de 1 persoană

      • NIMENI said, on iunie 17, 2017 at 5:18 am

        Elena,
        Nici eu nu stiu, in noptile zilelor de 06 si 07 iulie 2016 am visat ca eram condamnat dar scapam fiind luat pe sus de maini nevazute si eliberat dar eram dus inapoi la inchisoare unde mi se repeta ca… mai aveti 400 de zile, mai aveti 400 de zile …ma trezeam, ma spalam pe fata si cand adormeam o luam de la capat … mai aveti 400 de zile … mai aveti 400 de zile …eram plimbat pe sus si vedeam jos numai foc si urgie ….incepand cu nov. 2012 am fost urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, ulterior incadrat la talharie calificata, urmare unor declaratii mincinoase si fabricarii dosarului de catre niste infractori/ traficanti de droguri in asociere cu organul de cercetare penala …in fine, in luna noiembrie 2016, cu ajutorul bunului Dumnezeu care a luminat mintile procurorului si judecatorului, in temeiul art. 341 al. 6 lit. a Cpp, a fost respinsa plangerea impotriva ordonantei de clasare. Definitiva.

        Apreciază

      • guti flo said, on iunie 17, 2017 at 8:58 am

        NIMENI
        Ai grija cu visele astea! O data daca s-a nimerit sa fie asa cum ai visat..ai cazut prada „viselor”!
        Cam asta e tactica vrasmasului. Se poate sa fie si de la Dumnezeu..dar ai mare grija..Dumnezeu nu se supara daca refuzi sa te iei dupa vise, din pricina ca nu vrei sa fi pacalit…din contra, apreciaza vigilenta ta!
        Nu credeti in vise sau vedenii..cea mai mare filozofie de sub cer este sa-ti plangi pacatele, ne spun parinti nostri!
        Au fost pustnici care si-au pierdut toata agoniseala de o viata datorita viselor sau a vedeniilor, daraminte un mirean.
        Chiar daca ai facut cele mai frumoase fapte de pe fata pamantului si-l iubesti pe Dumnezeu asa cum spune sf Evanghelie..nu te increde in vise. Se bucura nespus Domnul cand vede pe cineva care face asta de dragul Lui, ca nu cumva prin asta sa se insele si sa-L piarda pe Dumnezeu.
        Sa nu te superi ca iti spun astea, dar ai de castigat mult mai mult daca refuzi un vis..decat sa te iei dupa el.
        In pateric era un calugar in pustie, pe care nu stia diavolul cum sa-l ispiteasca, si s-a prefacut in Arhanghelul Gavriil, spunand-ui ca a fost trimis de Dumnezeu…nici n-a apucat sa continue mai departe, caci calugarul i-a spus direct : ai gresit adresa, nu are cum sa vina arhanghelul Gavriil la mine un om pacatos.
        Daca un pustnic a spus asta?!…dar…
        In lumea in care ne aflam noi azi, in apostazie, cu toti inainte mergatorii lui antihrist…numai la vise de la Dumnezeu sa nu ne asteptam.
        Sau cel mai simplu NIMENI, nu te lua dupa ce spun eu, vezi ce spun toti sfintii despre vise!
        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • Poate sti tu ceva .... said, on iunie 16, 2017 at 2:00 pm

      Ca tot spui de data asta 10 august, sau 11 august. Si zici ca are legatura cu dragnea si a noastra clasa politica ?

      Apreciază

    • Om simplu said, on iunie 16, 2017 at 4:58 pm

      @ nimeni
      Si ce vei face daca eclipsa va trece si pe 11 august va fi totul ok? Vrajeala de tip sectar doom day bullshit. In august e posibil ca masina de tiparit verzisori sa se opeeasca. OY VEY..VAI SI AMAR FE NOI..

      Apreciat de 1 persoană

    • me said, on iunie 17, 2017 at 12:50 pm

      NIMENI,
      Asta

      ai vazut ?

      Apreciază

      • NIMENI said, on iunie 17, 2017 at 2:54 pm

        Extraterestri?, saurieni?, blondul cu cinci degete? ….??? Ce e asta ??!!

        Apreciază

  6. isa said, on iunie 16, 2017 at 1:47 pm

    Continua planul de inlocuire a neamului românesc de pe meleagurile unde s-a nascut. Florian Bodog și Marilena Chivu vor să umple România cu medici specialiști din țări africane și din Orient, care acceptă salarii mai mici decât românii: http://www.curentul.info/dezvaluiri/17605-florian-bodog-si-marilena-chivu-vor-sa-umple-romania-cu-medici-specialisti-din-tari-africane-si-din-orient-care-accepta-salarii-mai-mici-decat-romanii

    Apreciază

  7. Valentin said, on iunie 16, 2017 at 3:25 pm

    Nu este nici un fel de bine a fi atent la toate acestea și a neglija rugăciunea, astfel diavolul câștigă teren „intravilan”_ adică în special în interiorul casei sufletului​
    Sa ne rugăm și să-i iertam pe oamenii care conduc prost tara de zeci de ani.

    Apreciază

  8. Paul222 said, on iunie 16, 2017 at 3:25 pm

    Poate se aduc in taina cateva mii de refugiati pe undeva… si mie mi se pare ceva de acoperire scandalul asta.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Ana Maria said, on iunie 16, 2017 at 3:36 pm

    Nu cumva circarii astia arunca tara in haos,ca sa fie mai usor de fragmentat?
    ,,ONG-urile din Banat, scut în jurul lui Sorin Grindeanu: ‘Vă suntem alături”: http://www.stiripesurse.ro/ong-urile-din-banat-scut-in-jurul-lui-sorin-grindeanu-va-suntem-alaturi_1202697.html

    Apreciat de 1 persoană

    • pamaio said, on iunie 16, 2017 at 8:34 pm

      Nu se poate accesa acest articol.Altele de pe acest site da…ciudat…

      Apreciază

      • Angela said, on iunie 16, 2017 at 10:18 pm

        uite-l aici – l-am salvat:)

        COMENTARIU DE CONTELE DE SAINT GERMAIN (PRELUARE BLOG)

        O întrebare domină în ultimele zile toate studiourile TV de analiză: ce l-a apucat pe Liviu Dragnea să-și dinamiteze propriul guvern? Comentatori dintre cei mai titrați recunosc că nu înțeleg ce se întâmplă. Totul pare atât de lipsit de logică, de ieșit din tipare, de contraproducțiv încât se recurge la tot felul de explicații improvizate pentru a potoli curiozitatea celor ce așteaptă, mură-n gură, de la alte creiere decât ale lor, elucidarea misterului.

        În astfel de situații se poate recurge la o metodă clasică, ce s-a dovedit utilă de atâtea ori în istorie în cazul decriptării unor mari enigme. Căutarea, peste toate contradicțiile, a unui beneficiar cert de pe urma faptelor de neînțeles. Altfel spus, căutarea răspunsului la antica întrebare Cui prodest?

        De ceva timp, șefa DNA Laura Kovesi se află sub un asalt pe mai multe fronturi, ce crește permanent în intensitate. Rezistența ei, în fața unor acuze ce pe alți demnitari i-ar fi doborât demult, demonstrează că beneficiază de un statut special, cu elemente de protecție ce depășesc substanțial pe cele destinate în mod normal unui șef de cameră parlamentară, ministru ori chiar prim – ministru. Modul în care o întreagă comisie de experți a fost presată să se prostitueze moral pentru a o salva de evidenta culpă a plagiatului, ignorarea de către instituțiile juridice ale statului a tuturor dezvăluirilor (Băsescu, Ghiță, Andronic) de o gravitate excepțională, ce sugerează infracțiuni de la poliție politică până la trădare națională, încercările disperate ale unor interpuși (așa zis ziariști) de a-l manipula chiar și pe președintele Trump în scopul obținerii unei declarații de susținere, din partea acestuia, a LCK sau, măcar, a DNA, sunt doar câteva dintre dovezile evidente că doamna Kovesi a depășit statutul de lider proeminent al „sistemului”, al puterii paralele oculte din România, domnia sa devenind elementul fundamental de rezistență al acestei construcții. Probabil unicul rămas, pentru o perioadă, după trecerea în umbră a lui Florian Coldea.

        Multă vreme s-a crezut (și în mare măsură chiar așa a și fost) că spatele, atât de puternic, al LCK este asigurat de americani. Că americanii au principalul interes în susținerea acesteia la nivelul de forță și influență fără precedent la care șefa DNA ajunsese. După alegerea la Casa Albă a lui Donald Trump, mișcările de derută din arealul doamnei Kovesi au demonstrat însă că lucrurile stăteau puțin altfel. Că americanii, da, au susținut-o, dar nu neapărat în urma unor ordine strategice imperative primite de la Washington ci manipulați profesionist de „sistemul” de la București, care era principalul interesat de a-și menține puterea și influența prin intermediul acestei persoane. Altfel spus, oculții noștri dragi, cu năravurile lor moștenite de la vechea securitate, s-au folosit în toată perioada regimului Băsescu de americani, ca instrument de presiune și ca paravan, împingându-i pe aceștia în prima linie a edificării cultului personalității doamnei Laura Kovesi de pe urma căruia să profite ei, oculții, în primul rând.

        Acum, după flitul lui Trump (în sensul neintrării în jocul propus de alde Pantazi), se vede bine această tactică; această preocupare disperată a sistemului (securistic și românesc 100%) de a încerca să o mențină pe Laura Kovesi pe post cu orice preț, prin orice mijloace. Ea este garantul puterii sale și trebuie să o apere chiar la vedere, demascându-se, dacă americanii nu mai sunt dispuși să le facă treaba și jocul ca până acum.

        Doar că acest deziderat, de a o apăra, devine din ce în ce mai greu de atins în condițiile în care scandalul SIPA se rostogolește cu mari amenințări pentru oculții din justiție, Dan Andronic nu se potolește cu dezvăluirile sale, Ghiță se pregătește de un nou asalt și, colac peste pupăză, ancheta comisiei parlamentare pentru „sufrageria lui Oprea” primește muniție neașteptată de la generalul Iliescu și, în mod excepțional, de la CCR.

        Eu cred că războiul Dragnea-Grindeanu, atât de irațional gândit in termenii logicii imediate, poate fi foarte bine explicat dacă îl privim ca pe o diversiune pusă la cale de sistem pentru a acoperi, pe cât posibil, scandalurile din jurul LCK.

        A mai vorbit cineva, ieri, despre dezvăluirile gravissime ale generalului Iliescu făcute în fața comisiei parlamentare? Nu!

        A mai comentat cineva, ieri, decizia cu consecințe spectaculoase a CCR de a nu considera neconstituțională audierea unui magistrat de către o comisie parlamentară? Nu!

        Cui folosește această deturnare a atenției publice de la două subiecte fierbinți, ambele cu ricoșeuri contondente în direcția LCK, spre războiul Dragnea – Grindeanu?

        Este evident cui folosește: doamnei Kovesi și oculților care o susțin.

        Sigur, retragerea sprijinului politic acordat de o coaliție unui premier, este un eveniment important. Doar că el vine și se așează într-o schemă clasică a diversionilor profesioniste: un scandal mare nu poate fi acoperit decât printr-un scandal și mai mare.

        Întrebarea pe care mi-am pus-o, imediat ce am ajuns la această explicație a diversiunii, a fost: cum l-au determinat oculții pe Dragnea să le facă jocul? L-au șantajat cu dosarele lui de la DNA sau l-au manipulat, făcându-l să creadă ceva inacceptabil de grav despre Grindeanu?

        Faptul că, în favoarea deciziei de ieri, s-a pronunțat și Călin Popescu Tăriceanu, mă face să dau credit celei de-a doua variante.

        Cred că schema diversiunii s-a pregătit astfel:

        s-a plecat de la un adevăr, și anume că Sorin Grindeanu are oarece legături cu serviciile secrete românești (există cel puțin două dovezi, aceea a absolvirii de către Grindeanu unui curs la Academia Naţională de Informaţii, și aceea că a fost membru în Comisia de control a SRI);
        s-au speculat niște decizii al premierului Grindeanu de a numi în cabinetul său anumite persoane apropiate serviciilor (Oana Schmidt Hăineală, generalul (r) SRI Stătescu);
        prin infiltrații din anturajul lui Dragnea și Tăriceanu aceștia doi au fost intoxicații cu informații (chipurile sigure) despre lucruri grave (și probabil ireale) pe care Grindeanu le-ar fi făcut pe ascuns, în defavoarea PSD, trădându-și astfel partidul;
        i s-a cerut lui Grindeanu să alimenteze, prin mici gesturi și poziționări rebele (declarații ambigue, postări pe Facebook ironice/critice la adresa unor membrii ai PSD și chiar a lui Liviu Dragnea, contrări cu Gabriela Firea și Olguța Vasilescu, afișarea unei apropieri evidente față de Victor Ponta etc.), o anume distanțare de PSD și de președintele acestuia;
        s-a creat, prin intermediul unor membrii CEX controlați de sistem, o stare de intoleranță și radicalism anti Grindeanu, care să conducă inevitabil la deznodământul rupturii.
        Dovada cea mai puternică a diversiunii vine însă din atitudinea războinică a premierului Grindeanu. Faptul că a refuzat să-și dea demisia, un gest absolut stupid și sinucigaș după retragerea sprijinului politic, denotă executarea unui ordin, din cadrul umei misiuni de inflamare a societății. Pentru ca diversiunea să-și atingă cât de cât scopul, ea trebuia să și dureze. O demisie a lui Grindeanu imediat după terminarea ședinței CEX ar fi scurtat considerabil timpul de revenire la normal. Așa, bruierea scandalurilor legate de Kovesi, va dura ceva mai mult.

        Apreciază

      • Angela said, on iunie 16, 2017 at 10:22 pm

        Va rog sa incercati sa accesati link-ul de mai sus. La mine nu mai merge. Am postat articolul pt ca-l aveam salvat in calculator …

        F interesant. Ne asteata vremuri grele. Astia sunt aia care scoteau zeci de mii de oameni in strada asta iarna.

        @saccsiv – ai mirosul f bun:) Titlul este f inspirat in contextul actual.

        Apreciază

      • Angela said, on iunie 16, 2017 at 10:47 pm

        inca un articol cam pe aceiasi linie: RAZBUNAREA BINOMULUI. TENTATIVĂ DE LOVITURĂ DE STAT CU FAŢĂ UMANĂ (https://gandeste.org/adevaruri/razbunarea-binomului-tentativa-de-lovitura-de-stat-cu-fata-umana/80478)

        Supărat pe insistenţa cu care Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 îşi face treaba scoţând la lumină intervenţii oculte, Binomul sau, în sensul larg, Statul Paralel, a cerut aprobarea externă să se ocupe de Dragnea şi ai lui.

        Aprobarea externă nu a fost greu de obţinut, întrucât Programul de guvernare prevedea unele impozite pe multinaţionale, precum şi un Fond Suveran de Investiţii şi Dezvoltare.
        Culmea, prevederi de care Grindeanu începuse să ia distanţă.
        Evident, trebuia pus la punct în laborator un scenari credibil şi acest lucru nu a fost greu, deoarece, preventive, pe piaţă fuseseră lansate idei care îşi aşteptau punerea în valoare, precum aceea că Dragnea e un dictator feroce.
        Mai era nevoie de oameni şi au fost găsiţi şi ei. Unii acoperiţi de grade alţii acoperiţi de dosare penale.
        În concluzie, la întrebarea cum de nu îi e jenă lui Sorin Grindeanu să se ţină de scaun cu atâta jalnică înverşunare, răspunsul ar fi:
        – E doar o misiune fără risc mortal în urma căreia va fi înaintat în grad.
        Justificările morale şi chiar patriotice există ? Există, ca întotdeauna, respective atragerea capitalului străin, credibilitatea europeană şi parteneriatul strategic.
        Vorbe mari puse la temelia unei lovituri de stat cu faţă umană.
        Autor: Gheorghe Smeoreanu
        Sursa: Criterii

        Apreciază

      • Angela said, on iunie 17, 2017 at 10:30 am

        alt punct de vedere articulat. nu stiu daca o fi sau nu adevarat insa are sens ce spune gelu visan: http://www.flux24.ro/un-punct-de-vedere-privind-criza-politica-gelu-visan-ponta-da-o-lovitura-de-stat/

        COMENTARIU DE GELU VIȘAN (PMP), PRELUARE FACEBOOK:

        Victor Ponta știa că nu are nici o șansă să preia conducerea PSD candidând în interiorul partidului; cu mult timp în urmă, Victor Ponta a imaginat acest plan de preluare a instituțiilor Statului pentru a ataca conducerea PSD-ul, dar și pe ceilalți dușmani ai săi. In ecuația aceasta, Grindeanu nu există, e atât de prost încât nu ar găsi singur nici ușa de la baie, nu am nici o îndoială că a fost o marionetă a lui Ponta și a unora din servicii (în mod special a lui Coldea), adânc implicat în această Lovitură de Stat, din momentul în care a fost numit PM. De ieri, acest guvern se numește Guvernul Ponta. Cum a ocupat guvernul, Victor Ponta a schimbat ministrul de interne, preluând direct, prin marioneta Grindeanu, poliția, Jandarmeria, serviciile secrete ale MI, administrația și infrastructura militarizată a MAI. Cu toată această infrastructură, Ponta are acces la toate datele și dosarele secrete ale adversarilor, dar și la ceea ce o parte din ceea ce înseamnă exprimatea caracterului coercitiv al Statului. Sunt convins că va urma Ministerul Apărării, a doua țintă a oricăror schimbări prin forță de regimuri. In discursul de aseară Ponta a făcut câteva greșeli: 1″ a spus că oricum stă la Guvern timp de câteva săptămâni, o aiureală, timp în care el va fi adevăratul șef al statului ,2″ : a ieșit la lumină, ca păduchele, arătând că el este autorul Loviturii de Stat și 3″ : a spus că alaltăieri era plecat în afara țării. In plin scandal legat de căderea sau nu a guvernului pe care-l consilia, Ponta plecase din țară; De ce?
        Atunci când se organizează o lovitură de Stat, sunt implicate și forțe externe, interesate în destabilizarea sau preluarea unei țări. Cine ar putea fi acestea? M-am tot întrebat ce a căutat povestea cu Rusia în discursul lui Ponta, citit de Grindeanu? Istoria loviturilor de stat m-a învățat două lucruri: te uiți cu atenție cui folosesc și acuzi adversarul de ceea ce faci de fapt tu, pentru a lansa o „perdea de fum”. Este clar ca lumina zilei că, după vizita lui Iohannis din SUA, țările din regiune care au cel mai mult de pierdut sunt Rusia și Turcia, dar și principalele beneficiare ale unei instabilități în România: Turcia vrea să arate SUA că România este o țară instabilă și nedemnă de încrederea NATO, baza de rachete trebuind să rămână pe teritoriul statului turc, iar Federația Rusă dorindu-și cu disperare o Românie instabilă, pentru a repeta, pe cât posibil scenariul Ucrainei de după Maidan, dar în același timp nedorind-și un membru NATO puternic la granița sa.
        V-am spus în postarea trecută că Victor Ponta este o jivină în stare să-l omoare și pe taică-său, doar pentru a-și atinge scopul: Asta și face:A dat o Lovitură de Stat care este în plină desfășurare, iar pentru aceasta va trebui judecat cât de curând, pentru că eu sunt convins că Lovitura de Stat poate eșua, într-un fel sau altul, iar aici rolul președintelui Iohannis, care aproape că s-a trezit cu Ponta în CSAT, este determinant. Nu trebuie să le permită acestor golani aventurieri să pună mâna pe România și s-o vândă unor interese străine, Constituția îi permite să nu semneze decretele noii puteri reprezentate de Victor Ponta.

        Apreciază

      • Angela said, on iunie 17, 2017 at 10:40 am

        si acesta merita atentie: http://www.flux24.ro/un-punct-de-vedere-privind-criza-politica-ponta-o-salveaza-pe-kovesi/

        PRELUARE Independenta Justitiei:

        Victor Ponta a facut doua dezvaluiri bomba in conferinta de presa tinuta in calitate de Secretar General al Guvernului: (1) premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste in prealabil cu presedintele Iohannis cand ia decizii; (2) Victor Ponta a amenintat cu DNA-ul ministrii demisionari.

        Conferinta a avut loc in seara zilei de 16 iunie 2017, dupa ce premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta Secretar General al Guvernului.

        Toate actiunile lui Sorin Grindeanu, sustinut se vede de Victor Ponta, o salveaza pe Laura Codruta Kovesi, ca urmare a dezvaluirilor din serialul “Noi suntem statul” si a celor aflate in urma comisiei de ancheta din Parlament.

        Realitatea este ca Ponta a fost una dintre cele mai importante piese cheie din “Noi suntem statul”, fara de care acest “stat paralel”, gandit de George Maior si pus in executare de Oprea, Coldea si altii, nu s-ar fi putut realiza. Dar asupra acestui aspect vom reveni intr-o postare ulterioara.

        Revenind la conferinta din aceasta seara, Victor Ponta a recunoscut ca Sorin Grindeanu comunica cu presedintele Klaus Iohannis pentru a-i cere acordul prealabil inainte de a trimite propunerile de revocare de ministri.

        “Nu trimiti o propunere inainte sa-l intrebi pe presedinte. E o chestiune nu doar de politete, este o chestiune de functionalitate”, a spus Victor Ponta.

        Intrebat apoi despre ministrii demisionari, Victor Ponta a spus ca pana “in momentul in care se publica in Monitorul Oficial decretul prezidential prin care inceteaza mandatul“, “fiecare ministru raspunde civil, penal si contraventional daca nu-si indeplineste atributiile”.

        “Eu nu cred ca se va intampla acest lucru si sper ca domnul Dragnea sa nu le ceara sa nu-si faca datoriile legale, amenintandu-i cu excluderea din partid”, a mai spus Ponta.

        E important de remarcat detaliul pe care l-a spus, si anume ca incetarea mandatului nu intra in uz pana cand decretul prezidential nu este publicat in Monitorul Oficial.

        Intr-adevar, asa e. In calitate de Secretar General al Guvernului insa, Victor Ponta este cel care decide ce si cand apare in Monitorul Oficial.

        Controlul asupra Monitorului Oficial este o piesa esentiala in controlul asupra statului. In 2012, inainte de suspendarea presedintelui Traian Basescu, o prima miscare facuta de Victor Ponta, in calitate de prim-ministru, a fost sa treaca Monitorul Oficial de sub autoritatea Parlamentului sub autoritatea primului ministru, in directa subordine a Secretariatului General al Guvernului.

        Prin aceasta miscare de azi, despre care presedintele Iohannis are cunostinta – cum a recunoscut chiar Ponta -, Ponta si Grindeanu vor sa tina in sah majoritatea parlamentara si ministrii.

        Pe de o parte ministrii ar dori sa plece din Guvern, insa nu pot pleca pana cand decretul nu apare in Monitorul Oficial, care apare numai cand vrea Ponta. In functie fiind inca, acestia sunt obligati sa isi indeplineasca atributiile de serviciu, iar daca nu o fac sunt pasibili – asa cum zicea si Victor Ponta – de repercursiuni penale.

        Conform legii, unitatea de parchet cu atributii in cercetarea ministrilor pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu, ori indeplinirea “defectuoasa” a acestora, este DNA.

        Prin miscarea de azi Victor Ponta o salveaza inca odata pe Laura Codruta Kovesi.

        Ce se intampla azi este doar o confirmare a existentei acestui sistem hidos care a acaparat statul si nu doreste sa-l lase liber.

        Prezentam mai jos, integral, afirmatiile lui Victor Ponta facute la sfarsitul conferintei de presa.

        Apreciază

      • Angela said, on iunie 17, 2017 at 10:42 am

        dan andronic pare ca pune punctul pe „i”: http://www.flux24.ro/un-punct-de-vedere-privind-criza-politica-dan-andronic-afirma-ca-ponta-a-batut-palma-cu-baietii-si-dragnea-a-fost-exploatat-in-orb-de-coldea/

        OPINIA LUI DAN ANDRONIC, DIRECTORTORUL EVENIMENTULUI ZILEI, PRELUARE FACEBOOK:

        Sincer să fiu m-am gândit și eu că asistăm la o diversiune epică, că Dragnea și Ponta sunt manevrați de Binom.
        Dacă ar fi să credem în acest scenariu și să dau un pronostic, cred că mai curând Ponta a bătut palma cu „băieții”.
        Ponta este cel care l-a incitat pe Grindeanu să reziste, a tulburat apele cât a putut de mult, a scris și a dat telefoane.
        Eu cred, așa cum îmi spunea o prietenă bine informată, că lui VP nu-i convine deloc ce am tot scris în „Noi suntem Statul!”.
        Știe că a avut o contribuție masivă pe edificarea sistemului securist pe care s-au bazat Kovesi și Coldea.
        Așa că Ponta le salvează fundurile înroșite de atâta stat pe weceu, ei îi rezolvă dosarele penale de la DNA și din instanță.
        Am două completări pentru scenariul Contelui de Saint Germain:
        1. Părerea mea este că Dragnea și Grindeanu au fost exploatați în orb. Primul de Florian Coldea, al doilea de Ponta.
        2. Prostia omenească joacă un rol important în această criză.

        Apreciază

  10. Neica Nimeni said, on iunie 16, 2017 at 6:27 pm

    Este vorba de altceva. Sa nu credeti nici o clipa ca astia sunt dusmani sau dezbinati sau adversari. Ei slujesc sistemul si atat. Imaginati-va un rege – Antihristul – care este slujit de fel de fel de baroni, duci, conti etc., fiecare cu steaguri diferite, cu culori diferite, cu opinii chipurile diferite…Ca doar asta e democratia. In fond ei sunt sclavii fericiti ai acestui rege lumesc si pentru asta au beneficii, cred ei. Beneficii lumesti. Ia uitati-va cum se fac si se desfac aliante intre partide asa zis dusmane, de la an la an: PSD cu PNL, apoi PDL cu PNL, UDMR cu PNL, UDMR cu PSD, et etc etc…Azi se scuipa, maine se pupa. Cine sufera? Poporul, Exemplu: lucrezi in mediul privat. Ai un mic PFA sa zicem. Intr-o luna nu poti sa-ti platesti datoriile la fisc. Apoi incerci sa platesti din urma. Nu reusesti cu totul, mai raman ceva leuti de dat. Pac: ANAF plus banca( sistemul dracesc) – poprire pe conturi. Te duci sa te imprumuti ca sa platest datoria si sa scapi. Nu poti; banca te verifica la ANAF si asa mai departe…Datoria creste, astia vin peste tine…Nu ai cum s-o dai cotita, nu te ajuta nimeni…Ia spuneti-mi macar un exemplu de politician care a patit asa ceva. Ei nu patesc pentru ca dracul lor de stapan ii apara, ii calauzeste, ii sfatuieste…
    Eu cred ca e vrajeala de doi bani…Unde e acum cazul Ghita??? Unde e cazul Marta? Hai sa fim seriosi…ei trebuie sa ne tina in priza, sa ne dea de sporovait, de pierdut vremea la TV, de pierdut noptile la talk show-uri..Credeti ca dupa scandalu asta parlamentul se va schimba? Sau Guvernul? Si daca da, va intreb: cu cine? Tot cu ai lor, tot cu ei la o adica: pesedisti, liberali, tehnocrati, useristi…tot o apa si-un pamant,,,Ei cu leafa si afacerile, noi cu uitatul si zgaitul la tv si cu saracia si necazurile…
    Pana intr-o zi…Care departe nu este…

    Apreciază

  11. gogu said, on iunie 16, 2017 at 7:04 pm

    circ si artificii in spatele carora se pregateste altceva. In fiecare tara de pe glob sunt fabricate probleme de catre servcii si masonerie, care sunt folosite ca pretext ca tara sa intre in criza odata cu celelalte…de ex. asa pregatesc caderea burselor si preluarea companiilor de catre corporatii pe 2 lei. Cum se procedeaza: consilierii fiecarei parti spune despre cealalta ca are un plan nociv pt tara si ca e in contact cu niste servicii straine care ne vor raul…asa e si acum, fiecare are dreptate in capul lui.
    Dezbina si Condu!

    Apreciat de 1 persoană

  12. Vali said, on iunie 16, 2017 at 11:07 pm

    UNICEF à lansat un video…. surprinzator…. un copil extraterestru care se simte respins intr-o clasa de copii…. pt ca nu-i asa? Oamenii sunt rasisti, xenofobi etc etc

    Apreciază

    • gheorghe said, on iunie 17, 2017 at 12:52 pm

      Chiar crezi?
      Malformatii genetice dau aspecte si mai ciudate decat ochiosul sin poza.
      Alta forma de a obisnui privitorul cu aberatiile si cu „inghititul” manipularilor pe nemestecate.
      Extraterestrii nu sint fiinte in alte universuri, galaxii cu corp si necesitati biologice, nici masini.
      Sint demoni, aratari care pot determina producerea de miscare de obiecte dar si intra in montea omului sa-i dea vedenii, sa se faca auzite voci, zgomote.
      Zici ONU si ar trebui sa vezi o adunatura de pagani, khazari, eretici, sectanti, „liber-cugetatori”, atei, bolsevici, satanisti…
      Ce sa inveti de la cei de-acolo?
      Ce ganduri „bune” dinspre ONU crezi ca produc actiuni si masuri benefice crestinului?
      Rugaciunea comuna cu diavolii?
      Celebrarea „zeitei” [mamei lor, poate] – Gaia?
      Intronarea fecalei drept victoria tolerantei religioase si masochismul multiculturalismului?

      Apreciază

      • Vali said, on iunie 17, 2017 at 4:22 pm

        Gheorghe
        Stiu ce sunt asa zisii „extraterestri”.
        M-am lamurit si cu ONU.
        Am pus video-ul pt ca eu am fost surprinsa ca acum si UNICEF incearca sa obisnuiasca copiii cu ideea de extraterestri. Si in plus, atrage atentia copiilor ca nu care cumva sa fie rasisti cu saracii „extraterestri” asa cum sunt ei de obicei….. Imi vine sa vomit! Cea mai multa propaganda O suporta saracii copii!!!!!!
        Pana acum, cel putin eu, vazusem extraterestri doar in filmele „holiudului”

        Apreciază

  13. Ioana said, on iunie 17, 2017 at 3:15 am

    Apreciază

  14. Ioana said, on iunie 17, 2017 at 3:33 am

    Moaștele Sfântului Nicolae port-stindardul apropierii dintre Biserica Ortodoxă Rusă și Vatican
    http://corortodox.blogspot.ro/2017/05/moastele-sfantului-nicolae-port.html

    sunt convinsi ca rugaciunile adrestate Sfantului sunt mai bine auzite in ceruri. Racala cu moastele sale este, insa, pastrata in Sudul Italiei, in catedrala ce-i poarta numele in Bari. Acum, insa, racla a fost adusa la Moscova, iar in luna viitoare va ajunge la Sankt Petersburg, spre bucuria credinciosilor rusi. Moastele Sfantului Nicolae au ajuns in Rusia dupa prima intalnire dintre un suveran pontif si un Patriarh al Moscoviei, cea de anul trecut, de la Havana. Papa Francisc a implinit cu bucurie dorinta inaltului ierarh rus, ca o expresie de apropiere intre cele doua mari ramuri ale crestinismului, catolicii si ortodocsii, iar Patriahul spera ca se va ajunge chiar la uniunea celor doua Biserici, despartite de aproape o mie de ani: Patriarhul Kirill: „Noi credem ca Sfantul Nicolae, cel care asculta rugaciunile crestinilor din Apus si Rasarti, va iesi inaintea Domnului si va cere unirea celor doua biserici intr-una singura”. Sfantul Nicolae a fost, potrivit istoricilor episcopul unui oras de cultura greaca de pe actualul teritoriu al Turciei in secolul al IV-lea. Moastele sale au fost duse la Bari in 1087, pentru a le proteja in timpul luptelor dintre bizantini si otomani.

    Nota noastră : Știrea de la Antena 1 este prezentată tendențios. Ea duhnește de caracteristicile gândirii progresiste ale noii epoci, în care minciuna este omogenizata științific cu adevărul. Ziditorii noii lumi jubilează, frecându-și palmele la vederea unei astfel de știri, în care se spune că Patriarhul rus „a dorit” să se aducă moaștele Sfântului Nicolae la Moscova, de la Bari, „ca o expresie de apropiere între cele două mari ramuri ale creștinismului”, sperând chiar „la uniunea celor două Biserici, despărțite de aproape o mie de ani”. Ferice de Patriarhul nostru, căci mâna dreaptă a Sfântului Nicolae se află chiar la București încă din 1599! Coasta Sf. Nicolae adusă de la Bari la Moscova Apropo, cum de nu s-a gândit Patriarhul rus să ceară la Moscova pentru vreo două luni moaștele Sfântului Nicolae care se află la vecinii lor ortodocși, mai aproape decât Vestul? O fi crezând mai mult în dărnicia catolicilor, care le împrumută „coasta cea mai apropiată de inimă” a Sfântului dar străpungându-se o alta… In ultimul timp nu se poate să nu remarcam faptul că sfintele moaște au devenit port-stindardul întâlnirilor dintre ortodocși și catolici, a ecumenismului, în cele din urmă. Aici, ne amintim și de dărnicia Mitropolitului Hilarion de Volokolamsk, care a înmânat Papei o părticică din moaștele Sfântului Serafim de Sarov. Rusii, am putea spune că sunt campioni în această politică cu sfintele moaște. Papa Francisc, după cum se tot amintește, mult se mai bucură de întâlnirile lungi și dese între Biserica Ortodoxă și Vatican. Avem chiar senzația că putem spune: „În sfârșit!”, căci de când se tot așteaptă o asemenea apropiere, istorică! LEGATURI: Pravoslavie.ru: Relics of St. Nicholas ceremoniously greeted at Christ the Savior Cathedral

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on iunie 17, 2017 at 1:00 pm

      Faptul ca in Israelul de azi se afla moaste si relicve cresine ar fi o premisa de unire a mozaicilor cu crestinii si chiar cu musulmanii?
      Ce logica degradanta din partea unuia care a fost inaltat drept Patriarh poate caracteriza aceasta artificiala „baza’ pentru … unire!
      Chiar nu stie ca „unirtea” este posibila doar prin lepadarea de Satana de catre papistasi si pocainta pentru intoarcerea la Adevar???
      La Bari stiam ca slujeste preot ortodox fiindca papistasii nu au putu sa faca fata incercarior de deturnare a credintei, lipsind-o de Adevar, adica practicand protocoalele Vaticanului si nu ritualurile dreptri credinte, conform Traditiei. Poate ca ma inseala memoria…

      Apreciază

  15. A N D R E I L E G I O N A R U L said, on iunie 17, 2017 at 11:30 am

    Aceste partide sunt ca niste secte. Sectantii se ajuta între ei si atât. Nici în….nu ii dor de noi.
    Democrația este un Haos controlat.
    Băgați bine la cap ca daca nu iesim în stradă ăstia ne o fac.
    Doamne ajuta tuturor.

    Apreciază

    • mercurie said, on iunie 17, 2017 at 11:59 pm

      Demokratie, haos controlat…destul de aproape de adevar. Cred ca mai bine spus anarhie usor organizata in timp, cam asa ceva. Insa iesirea in strada nu ajuta la nimik. Doamne ajuta zic si io ca intradevar avem nevoie dar mai trebuie sa punem si noi in pic umarul la treaba.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.