SACCSIV – blog ortodox

VISA – un nou pas spre SEMNUL FIAREI: CIPUL lipit pe MANA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 15, 2017

Iata ce putem citi la Visa visează să-ți transforme întreaga locuință într-o casă de marcat de pe playtech.ro:

Într-o lume în care poți plăti pentru toate cumpărăturile cu o atingere pe ecranul telefonului tău sau printr-o aplicație dedicată, cardurile bancare devin învechite.

Visa profită de această schimbare tehnologică majoră și vrea să dezvolte o inovație care ușurează semnificativ procesul de achiziționare a unui bun în magazinele online. Compania vrea să îți permită să cumperi ceva prin simpla apăsare a unui dispozitiv din casa ta care este conectat la internet, fără a necesita completarea datelor și introducerea unor coduri.

Anul trecut, Visa a prezentat lumii întregi un inel contactless. care putea fi folosit pentru a plăti pentru lucruri printr-o simplă mișcare a mâinii. Acest inel a fost distribuit către atleții sponsorizați de Visa la Olimpiada de la Rio, însă în acel moment nu existau planuri pentru a face această inovație valabilă comercial.

Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, iar compania a lucrat pentru a dezvolta tehnologia, astfel încât să fie mai mică și mai puțin costisitoare.

Drept urmare, Visa a dezvoltat un sticker rotund, asemenea unui abțibild, care conține un cip și pe care îl poți lipi pe mâna ta.

Potrivit Engadget, dispozitivul este atât de bine realizat încât nu există temerea că îți va scăpa de pe mână și că îl vei pierde. Acesta este dezvoltat tocmai în ideea de a-l ține mereu cu tine, inclusiv în casa ta care este populată cu numeroase dispozitive conectate. Și aici nu ne referim doar la laptopuri sau calculatoare, ci chiar și la elementele inteligente de dimensiuni mai mici, precum becuri sau căști.

Sistemul dezvoltat de Visa le-ar permite utilizatorilor să cumpere în magazinele online printr-o simplă apăsare pe obiectul dorit, fără a mai necesita completarea unor formulare. Pe lângă ușurința de cumpărare, această metodă este mai sigură pentru că te protejează de atacul nedorit al hackerilor. Visa se adresează grijilor cu privire la securitate prin folosirea unui token, care înlocuiește toate datele tale personale cu un identificator digital generat aleatoriu.

Dacă pierzi inelul sau sticker-ul care conține token-ul, îl poți dezactiva folosindu-te de aplicația Visa. În plus, îl poți reactiva cu ușurință dacă îl găsești ulterior.

Pentru moment, compania lucrează la dezvoltarea platformei astfel încât să nu fie limitată doar clienților Visa. Lucru care ar putea încuraja producătorii de dispozitive să integreze această tehnologie în noile lor produse.

Comentariu saccsiv:

Iata si completarea facuta de fratele coprie intr-un comentariu la OrtodoxInfo:

 

Direct de la articolul de pe Engadget(. „Last year the company showed off a contactless ring that could be used to pay for items with a wave of your hand. The ring was distributed to Visa-sponsored athletes for use at the Rio Olympics, but there were no plans to make it commercially available. Since that initial proof of concept Visa has worked to make the technology even smaller and cheaper, putting it into a small plastic sticker that a company rep affixed to the back of my hand for a demo. It’s so small and unobtrusive that it feels like we’re not far from more-permanent subdermal implants.”

Traducere:
„Anul trecut, Visa a prezentat lumii întregi un inel contactless. care putea fi folosit pentru a plăti pentru lucruri printr-o simplă mișcare a mâinii. Acest inel a fost distribuit către atleții sponsorizați de Visa la Olimpiada de la Rio, însă în acel moment nu existau planuri pentru a face această inovație valabilă comercial.”

Până aici au tradus în articolul românesc de pe playtech.ro, însă au uitat partea cea mai importantă:

„Deoarece de la acea dovadă inițială a conceptului Visa a lucrat ca să facă tehnologia mai mică și mai ieftină, plasând-o într-o mică etichetă de plastic, pe care un reprezentant al companiei, a aplicat-o pe spatele mâinii sale pentru o demonstrație. Este atât de mică și de discretă încât se pare că nu suntem prea departe de implanturile subdermice mai permanente.”

Asta așa ca să arate care este scopul acestor „tehnologi”(pecete). Asta este tocmai acea „alternativă” pentru cei care încă mai au anumite rețineri în a primi implantul cu cip, pentru a-i „obișnui”(în traducere = robi) ca să fie mai lesne în a primi pecetea. Mai trist este faptul că oamenii fără de Dumnezeu, atât s-au îndobitocit încât văd în acestea un mare beneficiu, care le va ușura „viața”(=moartea).

 

Reclame
Tagged with: , , ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • guti flo said, on iunie 16, 2017 at 5:24 pm

   Nu degeaba l-au numit parintii inainte mergatorul lui antihrist!

   Apreciază

 1. Nicoleta said, on iunie 15, 2017 at 10:54 pm

  „Visa se adresează grijilor cu privire la securitate prin folosirea unui token, care înlocuiește toate datele tale personale cu un identificator digital generat aleatoriu.” – Funcțiile tale de om sânt preluate de sistem = robot

  „Dacă pierzi inelul sau sticker-ul care conține token-ul, îl poți dezactiva folosindu-te de aplicația Visa” – Foarte tare. În traducere liberă, dacă pierzi inelul sau stikărul, ți-ai pierdut identitatea electronică/ TE POȚI DEZACTIVA. Sic!!!, că o faci cu mâna ta!! Până la urmă ești doar un număr, un robot. Iar pentru handicapații care (încă) nu au priceput, sau nu vor să priceapă, NU MAI EXISTAȚI! Capito?…

  „dispozitivul este atât de bine realizat încât nu există temerea că îți va scăpa de pe mână și că îl vei pierde.” Normal! Că asta și doresc…, să nu îl pierzi. Altfel…, cum te mai identifică? Cum te mai urmăresc?… O să fi realmente un gps în mișcare.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nicoleta said, on iunie 15, 2017 at 10:56 pm

  Trebuie să inventați antigps-ri, dacă vreți să nu fiți urmăriți. Că nenorocirile astea se prind ușor de haine. Și „cu siguranță nu le veți pierde”.

  Apreciază

  • Coprie said, on iunie 16, 2017 at 12:11 pm

   Nu au capacitate de GPS acestea, că le-ar trebui baterie. Însă asta nu înseamnă că nu te pot localiza. Cum, vei întreba? Prin asociere, vezi cum suntem înconjurați de telefoane mobile și de antene de semnal? De fapt acesta este „gps” localizarea nu se face prin „sateliți” ci prin aceste antene de semnal mobil printr-o metodă numită triangulare(pot să intru și în detalii dar nu are rost). Așa deci prin această metodă ei pot localiza orice telefon mobil chiar și dintre cele fără capacități „gps” cum ar fi primele telefoane mobile. Iar cel care are o astfel de pecete cu capacități RFID când intră în câmpul electromagnetic(adică se apropie de un telefon) se activează și începe să comunice cu telefonul, transmițând un identificator unic(adică un numar) care va spun sigur că are și 666 în el, mai ales că acest număr voi nu-l puteți vedea sau afla, iar telefonul ce face? „raportează” turnului de semnal mobil, „iată a intrat în raza câmpului meu, (de obicei câțiva metri, că altfel nu ar avea putere să activeze cipul RFID), dispozitivul cu identificatorul x” iar rețeaua mobilă care știe oricând poziția telefonului mobil va ști oricând poziția fizică a ta prin acel identificator.

   Iar de va voi să știe careva ce vorbești, este suficient să activeze microfonul unui telefon sau alt fel de dispozitiv la care intră în raza sa. Și astfel oriunde mergi, pe strada, acasă, cu acel token vei fi raportat, de către toate celelalte dispozitive la care vei intra în raza lor, pentru că nu sunt doar telefoane, sunt mașini, autobuze, uși, camere supraveghere, laptopuri, sisteme de alarmă care pot face exact același lucru.

   Soluția, care încă mai merge, iar după pecetluire nu. Este să renunți la toate aceste dispozitive electronice, și să alegi calea pustniciei și atunci vei fi ieșit cu adevărat din sistem, și din supraveghere. Asta să o țineți minte toți, că sistemul nu poate fi îndreptat, e ca și cum ai încerca să-l îndrepți pe satana, ci te poți doar lepăda de el.

   Și încă un lucru, să nu credeți că sistemul nu va poate identifica, când folosiți o cartelă de telefon noua, lucrul acesta se face tot prin asociere, căci dacă vorbești cu cei din familie, de fapt fiecare cartelă în computere lor este ca un profil de Facebook, ai vorbit cu cutare, ai primit sms de la cutare, dacă te mai notează careva în telefon, te-a deconspirat complet, la fel dacă te pomenește pe nume. Asta pentru că ei știu toate gradele noastre de rudenie, și astfel în computere asocierea se face foarte ușor. Nu mai zic și de telefon, dacă e luat pe numele tău, sau dacă l-ai mai folosit înainte cu altă cartelă, codul ala unic al lui (imei) a fost atribuit numelui tău în computerul fiarei.

   Apreciază

   • Angela said, on iunie 16, 2017 at 10:36 pm

    Coprie

    Asta cu identificarea dupa gradele de rudenie o fi fost pe vremea romanilor. Acum se face dupa amprenta vocala care este de asemenea o caracteristica biometrica. Precizia este de peste 98% in primele 30 sec ale convorbirii (cu sau fara batista pe microfon:). Tu de ce crezi ca s-a facut un centru informatic de cca 1 miliard euro in Romania de se compara cu cel al google sau feisbuc.

    ” transmițând un identificator unic(adică un numar) care va spun sigur că are și 666 în el” – asa la feeling si eu cred ca are ceva legatura cu 666 dar, daca esti sigur dupa cum spui, da amanunte tehnice, Stiu ca cine crede in ceea ce au spus sfintii dea lungul veacurilor nu are nevoie de detalii dar poate ar mai fi unii gen Toma pe care o astfel de informatie i-ar putea trezi.

    Apreciază

   • Angela said, on iunie 17, 2017 at 8:56 am

    erata „de-a” in loc de „dea” – n-am recitit si mancasem cratima …

    Apreciază

 3. Cosmin said, on iunie 15, 2017 at 11:52 pm

  Am observat urmatorul aspect: in toate filmele sau fotografiile in care se prezinta conceptul de cip aplicat pe/sub piele, intotdeauna e prezentata varianta in care acesta e aplicat pe mana si niciodata pe frunte. Mai mult de atat, niciodata aplicarea nu apare facuta pe mana(bratul) dreapta, ci intotdeauna pe mana(bratul) stanga.

  Eu cred ca sunt foarte atenti cu acest aspect, astfel incat, sa nu cumva sa se potriveasca cu profetia din Apocalipsa 13. Tehnologic vorbind de fotografii si filmari, exista o prelucrare numita efect oglinda sau imagine in oglinda, efect cu care se poate realiza inversarea imaginii, astfel incat mana dreapta sa devina stanga. Deci chiar daca in realitate aplicarea s-ar face pe bratul drept, in media prelucrata apare ca fiind bratul stang.

  Apreciat de 1 persoană

  • Nicoleta said, on iunie 16, 2017 at 8:28 am

   Bravo Cosmin. Așa este.

   Apreciază

   • marinela said, on iunie 16, 2017 at 8:43 pm

    Ai dreptate,Cosmin!

    Apreciază

  • Eugen Serea said, on iunie 17, 2017 at 1:36 pm

   Cosmin,
   De-aia nu mai pot oamenii care n-au nici o treabă cu Hristos, cu Biserica și cu Sfintele ei Taine: dacă pecetea va fi pusă pe stânga sau pe dreapta! 😀 Oricum ei nu dau nici 2 bani pe Cartea Apocalipsei (și pe Sf.Scriptură, în ansamblul ei) și vor primi pecetea finală cu bucurie maximă, ca pe o necesitate, indiferent de mâna pe care va fi aplicată…
   Iar cei în temă și care se vor agăța strâns de Hristos, aceia nu vor primi pecetea tot așa, adică indiferent de mâna pe care se va aplica.
   Asta în ceea ce privește realitatea din viitorul apropiat.

   Iar acum, despre film:
   Ar fi cam straniu să vezi o producție cinematografică în care, de la cap la coadă, toți oamenii (de la femeia de serviciu și până la agentul FBI) sunt stângaci, la propriu! Pentru că atunci când aplici efectul video de oglindă, rezultatul nu va fi doar pecetea pe mâna stângă (nu pe dreapta cum a fost filmarea originală) ci și transformarea tuturor personajelor filmului care își folosesc mâinile, în niște oameni îndemânatici cu mâna stângă.
   Deci, dacă s-ar vrea cu adevărat o evitare din partea telespectatorilor a vreunei potriviri cu profeția din Apocalipsa 13, atunci ea s-ar avea în vedere folosindu-se încă de la filmări pecetea pe mâna stângă, nu inversând ulterior imaginile la montaj prin efectul video numit „oglindă”.
   Părerea mea, însă, este că nimeni din echipa de realizare a unui astfel de film nu citește Apocalipsa (nici măcar scenaristul). De aceea există filme cu pecetea pe mâna stângă sau pe mâna dreaptă, dar și filme cu pecetea pe mâna dreaptă și pe frunte. Pentru că se preia din zbor o informație interesantă despre pecetluire și se realizează un film din categoria „scenariu apocaliptic”, producție ce se preconizează că va prinde la public, deci va aduce profit financiar.

   Apreciază

   • tataia said, on iunie 20, 2017 at 1:46 am

    Corect….de altfel celor care au auzit de efectul de „mirroring” doar din aplicatiile de editare video tin eu sa le aduc la cunostinta faptul ca aceste efecte se puteau obtine cu mult inainte de a se inventa calculatoarele. Pur si simplu se inversa filmul in aparatul de marit/copiat/proiectie…si totul aparea ca in oglinda. Faptul ca acelora le apare cipul pe mina stinga nu se datoreaza vreunui efect de „mirroring” obtinut fie digital fie prin metode clasice ci insasi faptului ca cipul chiar este aplicat pe mina stinga. Faptul ca unii nu fac nici o legatura cu apocalipsa e problema lor…mie imi pare la fel de satanic si pe mina stinga ca si pe cea dreapta.

    Apreciază

   • Cosmin said, on iunie 21, 2017 at 2:34 pm

    Sunt intru totul de acord. Poate merg eu prea departe cu analiza. Era doar o observatie, mai mult sau mai putin esentiala.

    E clar ca, primirea implantului, oricare ar fi forma lui, cip, tatuaj, sau alta forma tehnologica pe care noi nu o cunoastem in acest moment, reprezinta lepadare de Hristos si inchinare necuratului.

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: