SACCSIV – blog ortodox

De ce TERORISTII sunt OMORATI si NU CAPTURATI? Cum de li se gasesc mereu ACTELE DE IDENTITATE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 4, 2017

Asadar, aseara a avut loc un nou atac terorist. La Londra:

Alti oameni SACRIFICATI pentru instalarea BIG BROTHER: Atac TERORIST la Londra. Oameni loviți de MASINA si INJUNGHIATI. 6 morți, 30 de răniți

Iar teroristii au fost ucisi:

Atac terorist în Londra. Şapte morţi şi peste 40 de răniţi. Poliţia a doborât trei terorişti LIVE VIDEO

Au fost ucisi precum cei de la Paris, precum cel de la Berlin (pe asta l-au ucis la Milano), precum Osama bin Laden:

CE NE PREGATESTE SISTEMUL? Cica l-au omorat pe OSAMA BIN LADEN. Dar cand? De ce i-au aruncat trupul in mare? De ce au renuntat la bau baul de serviciu? Deoarece pregatesc o actiune cu adevarat gigantica …

Precum la Boston:

Video: ATACUL DIN BOSTON – De ce a ucis FBI in timpul interogatoriului pe prietenul unuia dintre cei doi suspecti? L-AU EXECUTAT?

De fapt, precum aproape toti in ultimii ani.

Cititorilor mai tineri, poate ca nu li se pare nimic dubios. Insa cei ce sunt trecuti bine de 40 de ani, isi amintesc desigur ca terorismul n-a inceput cu AlQaeda, ci se practica de zeci de ani: Brigazile Rosii, Organizația pentru Eliberarea Palestinei, Partidul Muncitorilor din Kurdistan, Armata Republicană Irlandeză, Organizatia separatista basca, Carlos Șacalul, etc. Unii le-au considerat organizatii teroriste, altii organizatii de eliberare.

Iar daca ne intoarcem si mai mult in timp, chiar daca pentru acele vremuri terminologia era uneori alta, regasim actiuni oarecum similare la partizani, la rezistenta franceza, la evreii ce-i atacau pe englezi in Palestina, la anarhisti, etc. Si tot asa, unii ii considerau rai pe respectivii, altii ii considerau patrioti.

In demonstratia noastra nu ne intereseaza care erau in mod real buni si care rai, ci ca in trecut, autoritatile statelor (sau fortele de ocupatie) pe teritoriul carora activau respectivele organizatii faceau absolut tot ceea ce puteau pentru a-i prinde vii pe atentatori, indiferent de costuri si de efective. Pentru ca vii fiind, ii puteau interoga si prin prosteala sau tortura aflau chestiuni esentiale, ba uneori ii puteau determina chiar sa joace pentru autoritati, servicii, ocupanti.

In zilele noastre se pare insa ca nimic din toate acestea nu le mai precupa pe autoritati. In mod real. Dar basme ne transmit prin mass-media. De ce am folosit termenul de basme? Pentru ca vor sa-i credem pe cuvant in baza a nimic. Pai daca nu-l interoghezi pe terorist, de unde stiu eu ca e cum imi zici tu la tv: ca-l cheama Ali, ca apartine de ISIS (de exemplu) si o gramada de detalii din trecutul sau?

Iar sistemul raspunde: “Pai stim, caci iata, i-am gasit documentele de identitate”. Si asta-i si mai tare, chiar daca, din nou, cititorilor mai tineri nu li se pare nimic suspect. Caci nimeni in trecut, de la Rezistenta Franceza si pana la Carlos Sacalul, nu umbla cu pasaportul real dupa ei cand sabotau sau puneau bombe. Si cu atat mai putin nu le pierdeau la locul faptei.

Iata ce putem citi la Manchester, Berlin, Paris, Nice, London, New York: Passports and IDs Mysteriously Discovered in the Wake of Terror Attacks de pe Global Research, in traducerea OrtodoxInfo:

Acest articol analizează fenomenul „misterios” al cărților de identitate și al pașapoartelor suspecților de terorism descoperite în mod obișnuit (adesea în molozul unei explozii) în urma unui atac terorist.

În cele mai multe cazuri, presupusul suspect era cunoscut autorităților.

Există vreun tipar? Documentele de identitate ale suspectului sunt adesea lăsate în urmă, descoperite de poliție în urma unui atac terorist.

Conform rapoartelor guvernamentale și mass-media, suspecții sunt, fără excepție, legați de o grupare afiliată Al-Qaeda.

Niciunul dintre acești suspecți de terorism nu a supraviețuit. Morții nu vorbesc.

În cazul evenimentelor tragice din Manchester, cardul bancar al presupusului atentator sinucigaș Salman Abedi i-a fost găsit în buzunar în urma exploziei.

Legitimitatea poveștilor oficiale? Marea Britanie este atât o „victimă a terorismului”, cât și un „sponsor al terorismului”. Fără excepție, guvernele țărilor occidentale care au fost victime ale atacurilor teroriste au sprijinit, direct sau indirect, grupul de organizații teroriste al Al Qaeda, inclusiv statul islamic (ISIS), care sunt responsabile de declanșarea acestor atacuri teroriste. Există dovezi foarte documentate că Al Qaeda este o creație a CIA.

Mai jos este o trecere în revistă a circumstanțelor și a dovezilor referitoare la pașapoartele și cărțile de identitate descoperite în urma atacurilor teroriste alese, cu legături la articolele Global Research și rapoartele media (2001-2017). (Această listă nu este în nici un caz exhaustivă)

De la NYC pe 11 septembrie la Manchester, mai 2017

În ordine cronologică inversă

Sublinierile au fost adăugate

Atacul Terorist din Manchester, mai 2017.

Suspectul atentatului de la Manchester s-a spus că avea legături cu al-Qaeda….

NBCNews.com – 23 mai 2017 MANCHESTER , Anglia – Salman Abedi , bărbatul britanic în vârstă de 22 de ani… într-un atac sinucigaș cu bombă, avea legături cu al-Qaeda și a primit pregătire teroristă… a fost identificat printr-un card bancar găsit în buzunarul său la fața locului…

Atacul din Manchester atac ca un eșec al MI6?

De Evan Jones, 26 mai 2017

Cardul bancar a fost găsită în mod convenabil în buzunarul… Daesh și-a asumat responsabilitatea pentru atacul de la Manchester, dar fără…”

„MANCHESTER, Anglia – Salman Abedi, bărbatul britanic în vârstă de 22 de ani, despre care se crede că a ucis 22 de persoane într-un atac sinucigaș cu bombă, avea legături cu al Qaeda și a primit pregătire teroristă în străinătate, a declarat marți către NBC News un oficial american de la serviciile de informații, când Regatul Unit a ridicat alerta de amenințare teroristă la cea mai înaltă categorie.
Oficialul american de la serviciile de informații, care are cunoștințe nemijlocite despre mersul investigației, a declarat că Abedi, a cărui familie este de origine libiană, a fost identificat printr-un card bancar găsit în buzunar la locul exploziei, după concertul Ariana Grande de la Manchester Arena. Identificarea a fost confirmată și de tehnologia de recunoaștere facială, a declarat oficialul.
Abedi călătorise în Libia în ultimele 12 luni, fiind una dintre multele țări pe care le vizitase, a spus oficialul. Și în timp ce avea „legături clare cu al-Qaeda”, a spus oficialul, Abedi ar fi putut avea legături cu alte grupări.” NBC News.com – 23 mai 2017

Nu este disponibilă nicio imagine a presupusului card bancar.

În mod ironic, suspectul Abedi a fost identificat pentru prima oară de Washington și nu de poliția și securitatea britanică. Cum au știut cine a fost vinovat la 3 ore după explozie? După Graham Vanbergen:

În primele ore ale dimineții zilei de 23 mai – la aproximativ 02:35 BST NDTV prin intermediul publicației Washington Post a declarat destul de categoric că:

„Oficialii americani, vorbind despre condiția anonimatului, au identificat atacatorul ca fiind Salman Abedi . Ei nu au furnizat informații despre vârsta sau naționalitatea sa, iar oficialii britanici au refuzat să comenteze despre identitatea suspectului. “

Aceasta a fost publicată într-un moment în care poliția britanică și serviciile de securitate refuzau să facă declarații cu privire la cine credeau că erau făptașii la acel moment, se ocupau cu gestionarea consecințelor imediate ale evenimentului.

Atacul terorist de la Berlin, Decembrie 2016.

Suspectul atentatului cu camionul de la Berlin și chestiunea curioasă a aflării documentelor de identitate rămase în urmă

De CineCeDece, 22 decembrie 2016

Suspectul atentatului cu camionul de la Berlin și chestiunea curioasă a aflării documentelor de identitate rămase în urmă. De Global Research, 22 decembrie 2016. Cine Ce Dece 21…:

Documentele de identitate ale suspectului au fost găsite în interiorul camionului folosit în atacul de luni într-o piață de Crăciun,  soldat cu 12 morți, au declarat oficialii securității germane.

Suspectul era cunoscut de serviciile de securitate germane ca cineva care întreținea dialoguri cu grupările islamiste radicale și a fost evaluat ca reprezentand un risc, a declarat reporterilor ministrul de Interne al Rinului de Nord – Westfalia Ralf Jaeger.

Sursa: Daily Mail, 15 iulie 2016

Atacul terorist de la Nisa din iulie 2016

Atacul terorist de la Nisa: către un statul permanent al legii marțiale în… presupusul făptuitor a murit și a lăsat în mod convenabil în urmă cartea de identitate.

Nisa, Masacrul din 14 iulie: Către legea marțială? Statul islamic (ISIS-Daesh) revendică vinovăția?

De Peter Koenig , 15 iulie 2016

După Peter Koenig în legătură cu atacul terorist din Nisa:

În timpul sărbătorii de aseară a festivității naționale franceze, în jurul orei 11 dimineața, un camion a intrat cu viteză într-o adunare de mii de oameni care priveau focurile de artificii de-a lungul bulevardului mediteranean Anglais. Șoferul camionului trăgea cu arma în mod simultan și fără discriminare în mulțime. A reușit să alerge cale de 2 kilometri înainte de a fi oprit de poliție, care l-a împușcat pe loc și l-a ucis.

Un atac terorist îngrozitor, ucigând hoarde de oameni, răspândind durere, mizerie, frică și indignare în Franța, Europa – peste tot. Toate indicațiile semnalează marele scenariu unui alt atac de tip steag fals; încă o dată în Franța.

Tânărul șofer a fost identificat drept un francez în vârstă de 31 de ani, rezident al orașului Nizza, cu origini tunisiene. Ca și în cazurile anterioare, „coincidența” face ca actele sale de identitate să fie găsite în camion.

Tânărul este ucis pe loc de poliție. Persoanele moarte nu pot vorbi. Un model bine cunoscut până în prezent.

Atacul terorist de la Charlie Hebdo Paris, ianuarie 2015

Poliția a găsit cartea de identitate a lui Said Kouachi la locul schimbului de focuri de la Charlie Hebdo. Nu cumva sună familiar?

De Dr. Paul Craig Roberts , 10 ianuarie 2015

„Potrivit comunicatelor de știri, poliția a găsit cartea de identitate a lui Said Kouachi la locul schimbului de focuri de la Charlie Hebdo. Nu cumva sună familiar? Amintiți-vă, autoritățile au susținut că au găsit pașaportul intact al unuia dintre presupușii atacatori de la 11 septembrie printre masivele ruine pulverizate ale turnurilor gemene”.

Atacul terorist de la Bataclan Paris, noiembrie 2015

Atacurile teroriste de la Paris și 9/11: „Dovezile” asemănătoare le face suspecte

De Timothy Alexander Guzman , 20 noiembrie 2015

Statul islamic (ISIS/ISIL) a declarat că este responsabil pentru ultimele atacuri la Paris, la fel ca și Al-Qaeda, care și-a asumat responsabilitatea pentru 9/11…. Cu toate acestea, există asemănări între atacurile teroriste de la Paris și cel de la New York din 11 septembrie.

În primul rând, pașapoartele siriene și egiptene de la doi dintre atentatorii sinucigași au fost găsite la locul atentatului de la stadion din partea de nord a orașului. După ce ambii presupuși teroriști și-au detonat dispozitivele lor explozive, pașapoartele lor au fost încă găsite.

Acest lucru ne reamintește de atacurile teroriste din 11 septembrie, unde oficialii americani au recuperat un pașaport intact la câteva blocuri distanță de la The World Trade Center, care aparținea unuia dintre atacatori.

Pașapoartele magice reloaded: Pașaportul sirian care se presupune că a fost descoperit la atentatorul sinucigaș cu bombă din Paris

De firul secolului 21 , 14 noiembrie 2015

În contextul anchetei despre masacrele de la Paris, un pașaport sirian (imagine dreapta) a fost găsit lângă unul dintre atentatorii kamikaze de la Stade de France. După ce președintele Hollande l-a evidențiat ca responsabil pentru atacuri, „statul islamic” a susținut că ei au gândit atacul. Executivul francez, care deja afirmase că ar dori să lupte în Siria împotriva ISIS, dar de fapt împotriva lui Bachar El Assad, care „trebuie să plece”, vede în aceasta o dovadă important prin care să-și motiveze expediția militară.

Atacul terorist din Londra 7/7, 7 iulie 2005

Bombordamentele de la Londra 7/7 și operațiunea MI5 „Stepford Four”: Cum bombardamentele de la Londra din 2005 au transformat orice musulman într-un „suspect terorist”

De Karin Brothers , 26 mai 2017

Marți, 12 iulie, soția lui Lindsay, Samantha Lewthwaite, a chemat poliția să raporteze că soțul său Germaine („Jamal”) lipsește. Poliția a căutat imediat casa lor. A doua zi, la 14 iulie, poliția a anunțat că are cartea de identitate a lui Lindsay și că a fost al patrulea atentator cu bombă. Lewthwaite s-a îndoit și a refuzat să creadă acuzația fără dovada ADN. Descoperirea poliției era năucitoare, deoarece ei pretindeau că toți suspecții semănau ca pakistanezii; Nimeni nu-l putea confunda în nici un fel pe un Lindsay mare și negru cu un oriental. La ce se uita poliția?

Atacurile teroriste din 9/11: 11 septembrie 2001

A fost America atacată de musulmani pe 9/11?

De David Ray Griffin , 11 septembrie 2016

Adevărul despre 9/11 și ancheta comună a Congresului: 28 de pagini de înșelătorie cu privire la rolul Arabiei Saudite

De Dick Atlee și Ken Freeland , 11 septembrie 2015

De ani de zile mișcarea  Adevărului de la 9/11 (9TM) pledează în zadar….. agentul FBI Dan Coleman explică modul în care pașaportul aparține unui deturnător al avionului de la 9/11…

Contradicții 9/11: Mitsubishi-ul lui Mohamed Atta și bagajul lui

De David Ray Griffin , 09 mai 2008

Contradicții 9/11: Mitsubishi-ul lui Mohamed Atta și bagajul lui… Conținea de asemenea un pașaport saudit, un permis de conducere internațional, …

În versiunea oficială pentru 9/11, FBI a susținut că au găsit pașaportul intact al unuia dintre piloții în apropierea unuia dintre turnuri care au fost făcute cenușă prin explozii, a căror căldură a topit chiar și coloanele de oțel din structura clădirilor. Cel de-al patrulea avion s-a prăbușit lângă Shanksville la care s-a găsit de asemenea un pașaport care, deși ars, era încă posibilă citirea numelui și prenumele persoanei și se putea vedea fotografia sa de identitate. Acest lucru este cu atât mai tulburător, deoarece nu s-a mai găsit nimic în crater, nicio parte a avionului sau a oamenilor care călătoreau în el, ci doar acest pașaport ars parțial.

Confirmat de Dan Rather CBS News, ” un trecător a găsit pașaportul unuia dintre deturnători” pe stradă la numai câteva ore după atacurile din 11 septembrie. (Video la 1′,23″)

După Cine Ce Dece:

Viza lui Satam al-Suqami: Acest document de identitate al unuia dintre presupușii atacatori de la 11 septembrie a supraviețuit  nevătămat la câteva blocuri distanță de turnurile gemene, deși avionul însuși a fost practic vaporizat.

Viza aparținând lui Satam al-Suqami

Pașapoartele aparținând lui Ziad Jarrah și lui Saeed al-Ghamdi: Pașapoartele a doi presupuși deturnători ai zborului United Airlines Flight 93 se presupune că au supraviețuit prăbușirii explozive din Pennsylvania, în care însuși avionul s-a carbonizat și s-a împrăștiat – iar un pașaport a rămas complet intact.

Rămășițele vizei lui Ziad Jarrah.

Pașaportul lui Saeed al-Ghamdi

Hrană pentru minte?

Putem să mai credem povestea oficială a guvernului britanic?

Fără alte întrebări. Mai putem să credem mass-media occidentală?

 

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. guti flo said, on iunie 4, 2017 at 8:37 pm

    Mass-media este una dintre cele mai puternice arme ale slugilor lui antihrist, e si normal sa se foloseasca de ea . Ce pretentii sa mai ai de la cineva care inghite pe nemestecate orice stire din partea lor…tot occidentul ..si nu numai , parca sunt hipnotizati la toate minciunile care le spune mass-media!
    Sunt omorati pt ca totul este un fals..asa cum a spus si Saccsiv…mortii nu vb..si asa pot ei sa faca o istorie dupa placul lor…mai multa „securitate” pe viitor..politie…armata, mai mult control asupra noastra…si asa se ajunge la actele biometrice….la pecete….pe motivul securitatii. Asta e scopul lor.
    Cel care se ia dupa mass-media, este victima sigura a lui antihrist.
    Ce este de facut?…sa ne folosim mintea pe care ne-a dat-o Dumnezeu…sa deosebim adevarul de minciuna cu ajutorul Lui….iar nu sa-i lasam pe altii sa gandeasca pt noi (mass-media).
    Mass-media occidentala si cea care este controlata de elite, este dusmanul de moarte al omului..fara retinere spun lucru asta!
    Cui ii place sa ii se umble in creier si sa ii se stinga beculetele..sa asulte ce spune mass-media elitelor!

    Apreciat de 3 persoane

    • NIMENI said, on iunie 4, 2017 at 9:51 pm

      Premierul Teresa May a declarat ca ….”toleram prea mult extremismul”…. deci trebuie eliminati „extremistii”?, dar cine sunt acestia? Cine si cum ii va depista pe „extremisti” si pe ce criterii?

      Apreciază

    • el said, on iunie 4, 2017 at 10:32 pm

      OFF TOPIC

      fratilor oare chiar nu poate nimeni sa adope aceasta minunate de faptura? ma refer la bucuresteni ! 😦
      multumesc si nadajduiesc sa se gaseasca si t el un om cu inima buna sa-l miluiasca, si SIGUR nu-i va ramane fapte nerasplatita de Dumnezeu-Creatorul !
      …. e atata suferinta MUTA si NEVINOVATA in lumea necuvantatatoare.

      http://www.animalzoo.ro/o-blandete-de-pacient/
      Un motan deosebit, pentru un proprietar deosebit. Dacă v-ați îndrăgostit de el, va rugăm să sunaţi la 0763649644, 0742311048 sau să scrieţi la pîslă_octavian@yahoo.com.

      Apreciază

      • guti flo said, on iunie 5, 2017 at 8:59 am

        el
        tie chiar iti plac pisicile….cred ca Iliutza al tau e ca un imparat! 🙂
        Da, ar fi bine pt motan daca s-ar gasi cineva sa-l ia acasa si sa aiba grija de el….dar cineva care este acasa mai mereu, sa aiba grija si de el, ca altfel mai rau ii face.

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 11:28 am

        gutu flo

        eu sunt acasa ft putine ore pe zi si atnci dorm si motanul meu nu e chiar asa de „suferind” … doar ca a ramas mai salbaticel, imi pare rau ca nu am luat 2 moanei, ma gandedsc serios sa-i aduc un frate, dar il stiu singuratic si am nevoie de mai mult timp sa stau cu ei pana se acomodeaza fiara mea cu cel nou.
        NU E ADEVARAT ca trebuie sa stai cu el prea mult, eventual iei 2 sa-si tina de urat unul la altul, tocmai ca nu sunt caini ca sa aibe nevoie de scos afara…aici sunt MULTI oamnei careau pisici in casa cate 2 sau 3 si toti lucreaza , majoritatea nu au copii sau pe cineva sa stea mai mult acasa. asta e avantajul sa ai pisoi ca sta singurel, cainele are nevoie de mai mult spatiu si atentie trebuie sa alerge putin pe afara, sa-l scoti zilnic macar de 2 ori … pisooiul sta pe balcon si pinde muste daca nu are ce prinde 🙂

        azi animalele sufera cumplit si omul le-a facut mult rau, asa ca cine poate sa aduca un mic bine vreunui animal va avea plata dde la Dumnezeu

        si iti spun din experienta ca iti rasplatesc ajutorul caci aduc atata bucurie si folos cat nici nu-ti imaginezi, prezenta lor e binefacatoare omului si ele nu au viclenie.

        Apreciază

      • guti flo said, on iunie 5, 2017 at 2:08 pm

        el
        Da, numai cand le vezi si-ti trece supararea! …in cazul in care esti suparat bineinteles! 🙂:)
        Eu m-am referit la cineva care vine zilnic acasa..nu la cateva zile…ca atunci chiar ii face rau..in cazul meu nici nu mai vb , se intampla sa lipsesc cu lunile…
        Si mie imi plac animalele…dar nu vreau sa le fac rau..sa plec cu lunile si sa planga dupa stapan!
        Cand eram mic cea mai mare suparare a mea , a fost ca nu am avut rude la tara, unde sa pot merge in vacanta si sa ma joc cu animalele. Am avut un caine ciobanesc…si a distrus toata mobila din casa cand i-au crescut dintii…asa ca mama a hotarat sa-l dea la cineva la tara ca ramaneam fara mobila…..a fost mare durere atunci! 🙂 Imi plac toate animalele , caii, oile, pisicile, cainii, magarii, pasarile…. daca as avea posibilitate sa stau la curte si sa am timp de ele….cred ca le-as cumpara pe toate!
        Visam si noi…ca nu e interzis! 🙂 🙂

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 3:45 pm

        guti flo

        si mie de cand am motanul imi plac TOATE ANMALELE..

        uite ca pentru ORICINE se gaseste „tovaras” pe masura lui.. iata un motanel gasit pe strada de un sofer de camion a carui viata se petrece pe drumuri cu caminonul .. si pisoiul lui s-a adapta tsi il urmeaza fara probleme petrecandu-si vremea in masina cu el, sta pe genunchi lui si isi freaca capul de pieptul lui, sau …doarme pe bordul masinii… asteptand rabdator seara ca sa mearga amandoi sa manance si sa se odihneasca oriunde innopteaza stapanul lui ! …
        si motanelul e RECUNOSCATOR ca l-a scos de pe strada unde avea o viata atat de grea…

        http://wamiz.de/lastwagenfahrer-gibt-einer-geretteten-katze-eine-chance-und-der-orange/

        sunt atatea suflete necajite care nu au nevoie de mare lucru sa traiasca fericite… si omul LE IGNORA sau isi face ganduri aiurea despre ele..

        Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on iunie 5, 2017 at 7:44 pm

        Apreciat de 2 persoane

      • guti flo said, on iunie 5, 2017 at 8:03 pm

        Tare!!! 🙂 🙂

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 8:21 pm

        saccsiv

        multumesc ! ft frumos si … haios. 🙂 🙂 🙂

        ..si motanul meu face traznai… doar cand doarme e cuminte, in rest… teuiti la el cum isi scormoneste capsorul ce TRAZNAIE sa mai intreprinda… si totdeauna reuseste sa ma surprinda cu „noutati ” … 🙂 …

        am 2 colegi , oameni ft. inteligenti, care mi-au povestit ca odata ajunsi la ananghie( unul fara job o vreme in ciuda unui cv EXCELENT…sau poate tocmai de aia 🙂 ) si altul dupa niste belele familiale grave (cand l-a parasit nevasta, o vipera ahtiata dupa bani si superficialitati si plina de mofturi si l-a öasat si fara copil) … ca daca NU AVEAU pisoii ar fi trecut cu MARE greutate de incercarile lor, … ca acele mici animalulte nevinonate si sincere i-au ajutat sa nu dea in depresie in aceasta lume aroganta, rea, EGOSITA … in care fiecare la un moment dat incearca experienta ca e singur ( lumeste) pe lume…, atunci un mic sufletel FARA VICLENIE si care traieste si el pe langa tine poate fi SALVATOR cu harul lui simplu si NEPREFACUT cand oamenii sunt niste fiare si lumea cea PERVERTITA te necajeste fara mila.

        eu il rafsatz mult pe motanul meu, REGELE casei, ….dar el e atata de simplu ca se multumeste cu ft. putin, si daca primeste chestii scumpe sau doar banale el nu se supara, nu cere, se bucura cand vin acasa si niciodata nu m-a dezamagit cu modul lui simplu de a fi. l-am luat de pe strada cand era un pui mic, necajit, si neajutorat fara sa ma gandesc prea mult ce voi face cu el, si mi s-a lipit de suflet …

        imi plac TPATE ANIMALELE, si cainii, dar nu as avea posibiltatea sa il tin, cainele fiind animal care are nevoie de mai multa atentie/plimbare/etc… dar ajut niste oameni care salveaza( duc la veterinar, ingrijesc, trateaza) de la suferinta si adapostesc caini fara stapan, maltratati, batuti, raniti, .. in Ro sunt MULTI caini chinuiti absurd, MA REVOLTA si daca as putea as ajuta eu insumi la salvarea lor si in general a oricarui suflet necuvantator in nevoie.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 5, 2017 at 8:34 pm

        guti flo

        ia uite aici poate pot gasi ceva potrivit … 🙂 !

        http://www.cutu-cutu.ro/category/adoptii/adoptii-pisici

        uite la fimul din linkul asta, cam asa arata motanel al meu mic doar ca era mult mai mic cand l-am gasit 🙂 .. uite cum striga sarmanul sufletel de foame, nu mai are rabdare … e atata suferinta aici desi poate pare amuzant …

        http://wamiz.de/hungriges-katzchen-bekommt-zum-ersten-mal-nach-tagen-futter-und/

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 5, 2017 at 8:53 pm

        guti flo

        de el ce zici… nacajit si CUMINTE !

        http://www.cutu-cutu.ro/content/motanel-roscovan-cuminte

        Apreciază

      • guti flo said, on iunie 5, 2017 at 9:58 pm

        el
        e f frumos….si cuminte si destept..si frumos!…are toate calitatile! 🙂
        Sper pt el sa-si gaseasca un stapan pe masura!

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 10:58 pm

        guti flo

        … OOOFFF !
        ..saracul Motanel, NU il iubeste nieni, toti privesc, isi dau constiinta buna si …pleaca ! 😦
        Domul Dumnezeu ATOTMILOSTIVUL sa aibe MILA de el … si de toti NACAJITII NECUVANTATATORI , SINGURII fara viclesug si NEVINOVATI din lumea asta!

        MA ROG din suflet in fiecare zi pentru ei !

        😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 ….

        sunt FOARTE NECAJIT din cauza lor !

        Apreciat de 2 persoane

  2. kosk said, on iunie 4, 2017 at 8:50 pm

    ca sa mai glumim, nice teroristii nu mai sunt ce au fost :)) acum serios, ISIS= Israel Secret Intelligence Service, poi sa prinzi in viata un terorist „isis” sa ii pui o carpa uda pe mutra,asta ciripeste tot :)) ar fi jenant, mai bine mort pentru „autoritati” caci mortii nu vorbeste…

    Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2017 at 4:23 pm

      ceea ce ma uimeste insa cel mai mult e INCAPACITATEA de RIPOSTA a poporului DOBITOC care sta sis e uita cum e MACELARIT de niste GUNAOIE LASE cu un cutite!!!

      ma MINUNEZ cum atatea barbati adulti stateau si se uitau ca boii … asteptandu-si probabil BICISNIIC si LAS randul la macelarire …

      … si NICIUNUL NU a pus mana pe vrei ranga , BATA GROASA sa le sparga tzestele la mamelucii cu cutite, cu o bata poti sa-i traznesti de departe peste boturi de la sar cutitele din labe pana sa se trezeasca ce-i cu ei !

      ca doar nu aveau pusti/arme de foc INDRACITII, … i-au macelarit cu… CUTIE… ca se vezi la ce stadiu de DEGRADARE/IMPOTENTA umana a ajuns societatea bolnava vestica/ engleza.

      … aceste popoare/ insi care si-au pierdut pana si instinctul elementar de conservare sunt oricum atat de IMBECILIZATE ca sunt SORTITE NIMICIRII.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2017 at 6:36 pm

        el

        VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/27/video-deutschland-ist-tot-aproape-restul-europenilor-se-simt-mai-bine/

        Imaginile DESFRAULUI! Englezoaice RUPTE DE BETE după o noapte petrecută prin cluburi. CINE mai VREA o tara ca AFARA?!

        http://ortodoxinfo.ro/2017/05/31/imaginile-desfraului-englezoaice-rupte-de-bete-dupa-o-noapte-petrecuta-prin-cluburi-cine-mai-vrea-o-tara-ca-afara/

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 9:12 pm

        saccsiv

        foarte bine !
        se vede ca nu e un fleoscait de occidental bashit de atata lene statuta.. dar nci el na pus mana pe vreo RANGA sa ii ZDROBEASCA TEASTA lepadaturii cu cutit !

        daca citesti marturisile prostilor care au asistat IMPOTENTI si INGROZITI la scene te umpli de suparare , insi, barbati in toata firea care s-au pitit in containeul de gunoi… NO COMMENT !.. si vor ca dupa povestile lor care nu starnesc decat DEZGUT … sa fie compatimiti ! … GUNOAIE si LASI !

        atunci CUM sa nu fie MACELARITI? .. si pe drept … daca sunt asa de LASI si IMPOTENTI !

        astia au incercat acolo „ultima ratio” … si-au BATUT JOC in ULTIMUL GRAD de DOBITOCUL OCCIDENTAL TIPIC … adica sa te duci peste el cu mana aproape GOALA… si sa MACELARESTI cu succes atatia PROSTI !

        lasa-ma ca ma aupca FURIA sa vad atata STUPIZENIE si PARALIZIE in masa ,… niste MANIPULATI spalati pe creieri care daca se afla cumva in vreo situatie pentru care NU au primit „instructuni” de reactie in „eucatia ” lor de spalare pe creier… se gasesc INCAPABILI sa reactioneze !

        si se mai rascacara ca ei sunt „oameni LIBERI”… liberi la ce, la perversuni poate?
        niste LEGATI de DIAVOL si INCAPABILI de cel mai ELEMENTAR simt de reactie si conservare !

        … e si asta inca un TEST … care arata ca Eurolaciei i-a sunat ceasul sa fie TERMINATA de unii INFINIT MAI PRIMITIVI ca ea!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2017 at 9:31 pm

        el

        A dat cu lada de paine caci aia a avut-o la indemana, dar intr-un alt articol se spune ca i-a cerut unui coleg de munca sa-i aduca facaletul sa mearga peste ei, dar n-a mai apucat caci au aparut fortele de ordine.

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 9:34 pm

        saccsiv

        si penru filmul cu copii de mai sus…m-am abtinut sa-ti povestesc…. ca STIU cat de TARE e puterea „educatiei ” ( proaste)..

        cand eram mic si traiam in Romania , mama ( suflet milos) ma educa aiurea, imi cerea cum numai mamele pot sa o faca ( adica FARA PUTINTA de a riposta negativ) ca daca ma ataca copii din cartier , eu sa tac, sa nu ma pun cu prostii, sa NU a bat, ca ” asa e nobil” zicea ea… bine eu nu am avut ocazia sa incasez umilintze … dar eram de catre mama mea mental pregatit pentru asa ceva( din fericire pentru ca eram cel mai mic din gasca din cartier, baietii mai mari ma protejau de asa ceva) …

        ..pana intr-o zi cand am CALCAT cuvantul mamei…

        … caci un copil RAU a ingropat un pisoi la gunoi, eu am aflat dupa ce -am intors de la scoala de la niste fetite de varsta mea… si dupa ce am dezgropat repede pisoiul ( in focul actiunii nici nu mai stiu ce s-a intamplat ulterior apoi cu pisoiasul, cand l-am scos eu cu lopatzica mea din pamant ii curgea sange din nas…. dar apoi NU l-am mai gasit acolo cand m-am intors) …

        … L-AM PRINS pe „infractor” ( era ceva MULT mai maricel ca mine si ft agresiv, … un copil cu probleme dintr-o familie galagioasa care locuia la o casa de langa noi) si l-am batut TEMEINIC, MAR, pana m-a vazut tata de pe geamul bucatariei ca sarisem pe el si ii sparsesem buza si ii curgea sange… si ..m-a adus in casa DEZGUSTAT ca pe un gunoi saltat de haine in sus… dar baiatul cu pricina( un mic smecheras de cartier care bagase frica in toti copiii din zona) MA OCOLEA de atunci … de FRICA !

        … dar aici ii e vorba de ADULTI, si de VIATA si MOARTE( a MULTOR oameni) … si NIMENI NU reactioneaza corect … !!! 😦
        NO COMMENT

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 5, 2017 at 9:49 pm

        saccsiv

        .. bine si „fortele alea de ordine” sunt niste CACANARI „cu diplome” de … incapabili !… dresati mai mult sa INCURCE decat sa ajute !
        daca ajungi sa te lasi la „ajutorul” alora… esti MORT demult in asemenea situatii !

        …m-as fi bucucart sa aud/vad cum cineva FUGARESTE cu BATA niset GUNAOIE LASE si ABJECTE ca arabetii aia INDRACITI !

        si daca te uiti la visa de sedere frantuzeasca a LEPADATURII , e pe 0 ani… cu TOATE DREPTURILE ( inclusiv de munca) … ceea ce in Franta anilor 2009 NU primeau usor romanii SUPERCALIFICATI ( cu doctoratesau mastere in Franta, medici, ingineri CAPABILI,etc) … iar GUNOIUL ala A PRIMIT…MOCA , pe vremea jidanului sarkozy … !!!

        de aia Franta si Eurolacia AZI ISI IA PLATA ei de CURVA TREFELITA … si va fi ARSA de arabimea adusa CONSTIENT SI ANUME SA O NIMICEASCA …

        …citeam cand eram copil Profetiile Sf. Serafim de Sarov… si nici pana azi NU a uitat cat de mult M-AM MIRAT cand spunea el ca Parisul VA FI ARS DE ARABI… si eu MA MIRAM… adica DE UNDE atatia arabi( chiar si cu fosta lor istorie de coloniali) ca sa dea foc cu succes unui asemenea oras IMENS si PUTERNIC???

        …dar Eurolacia LE-a FOST LIVRATA musulmanilor… MOCA !

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 9:52 pm

        … iar viza pe 10 ani NU PRIMEAU USOR nici cei mai CALIFICATI straini ( calificati la univeristati de prestigiu din in Franta /europa, NU la ei ei acasa) din Franta anilor 2009…

        dar JEGUL ala ANAFLABET de arabete a primit ! MOCA!… adica CU TREABA …

        Apreciază

      • Ioan said, on iunie 6, 2017 at 11:22 pm

        @ el – In ce carte scrie despre aceste proorocii ale Sfantului Serafim de Sarov referitoare la arderea Parisului de catre arabi?

        Apreciază

      • el said, on iunie 7, 2017 at 12:36 pm

        Ioan

        din pacate nu mai am cartea dupa atatea permutari in viata mea…
        era o carte care vorbea si despre „Taina de la Diveevo” si cred ca era editata in Republica Moldova, am citit-o demult cand eram copil.

        Apreciază

  3. geo said, on iunie 4, 2017 at 9:10 pm

    http://themillenniumreport.com/2017/05/who-is-really-ruling-the-world/

    http://rightweb.irc-online.org/profile/gatestone_institute/

    http://www.globalresearch.ca/america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/5402881

    http://smoloko.com/?p=3308

    https://phibetaiota.net/2009/12/journal-why-they-hate-us-ii-how-many-muslims-has-the-u-s-killed-in-the-past-30-years/

    http://ciameddling.tripod.com/

    http://m.motherjones.com/politics/2012/12/mass-shootings-mother-jones-full-data

    http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-internet-regulated-london-bridge-terror-attack-google-facebook-whatsapp-borough-security-a7771896.html

    https://southfront.org/last-isis-stronghold-in-aleppo-province-felt-into-hands-of-syrian-army/

    https://southfront.org/russian-and-syrian-warplanes-crushing-isis-units-advancing-in-deir-ezzor/

    https://www.liveleak.com/view?i=2ed_1496534855

    http://investmentwatchblog.com/the-uks-potentialbnext-prime-minister-has-some-serious-questions-to-answer-about-his-links-to-communists-and-terrorists/

    Israel did 9/11:

    http://rediscover911.com/category/911/

    http://www.realjewnews.com/?p=647

    http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=5367.0

    https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it

    https://ehpg.wordpress.com/israel-did-911/

    http://www.bollyn.com/

    https://www.infowars.com/govt-insider-confirms-israels-role-in-911-attacks/

    http://www.mintpressnews.com/former-us-senate-candidate-israel-orchestrated-911-attacks%EF%BB%BF%E2%80%8B/215752/

    http://how911wasdone.com/

    http://www.presstv.com/Detail/2016/05/02/463654/911-CIA-Mossad

    http://www.ae911truth.org/about.html

    http://thesaker.is/hassan-nasrallah-on-donald-trumps-visit-to-saudi-arabia/

    http://blogs.timesofisrael.com/jew-told-to-stay-home-on-911-still-waiting-for-mossad-to-ok-leaving-house/

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4570622/You-right-Theresa-like-this.html

    https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2187rank.html

    https://www.jihadwatch.org/2016/09/netherlands-muslim-migrants-attack-locals-in-reign-of-terror-across-entire-city

    http://www.zerohedge.com/news/2017-06-04/state-sponsor-terror-iran-says-london-attacks-are-wake-call-west-urges-funding-crack

    http://www.theguardian.com/uk-news/2017/may/31/sensitive-uk-terror-funding-inquiry-findings-may-never-be-published-saudi-arabia

    http://dailywesterner.com/news/2017-06-04/london-terror-attacks-and-the-links-to-wahhabism-and-saudi-arabia/

    http://foreignpolicy.com/2012/01/13/false-flag/

    http://boingboing.net/2017/06/04/theresa-may-king-canute.html

    https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-visit_war-crimes-suit-filed-in-switzerland-against-former-israeli-minister/43224320

    http://12160.info/profiles/blogs/great-wall-of-turkey-erdogan-plans-to-build-huge-barrier-on-iran

    http://postnewsd2.blogspot.ro/2017/06/brooklyn-coffee-shop-removes-bathroom.html

    https://sputniknews.com/us/201706031054265400-anti-russia-hysteria-immoral-wsj/

    http://investmentwatchblog.com/this-is-al-gores-house-it-uses-twenty-times-as-much-energy-as-the-average-american-home-30000-a-year-in-utility-bills-yet-he-thinks-he-can-lecture-you-on-your-carbon-footprint/

    http://www.theamericanconservative.com/larison/the-atrocious-u-s-backed-war-on-yemen-continues/

    http://12160.info/page/wikileaks-hillary-disclosed-secrets-cash

    http://www.govtslaves.com/cholera-outbreak-could-hit-300000-in-yemen/

    https://thelastgreatstand.com/2017/06/04/soros-is-funding-an-enormous-network-of-anti-trump-groups-shocked-video/

    http://www.govtslaves.com/they-stabbed-a-girl-15-times-as-she-begged-for-help-how-the-london-bridge-attack-unfolded/

    http://www.govtslaves.com/us-military-sent-over-1-billion-worth-of-light-weapons-to-multiple-armed-groups-in-iraq/

    http://www.govtslaves.com/internet-must-now-be-regulated-following-london-bridge-terror-attack/

    http://www.foxnews.com/opinion/2017/06/04/london-saturday-islamic-terror-attacks-tipping-point-in-campaign-to-destroy-west.html

    https://www.middleeastmonitor.com/20170601-uae-saudi-campaign-to-end-qatars-independence/

    http://www.pravdareport.com/news/hotspots/terror/02-06-2017/137893-moscow_isil_terrorists-0/

    http://postnewsd2.blogspot.ro/2017/06/maddening-just-2-days-before-another.html

    http://investmentwatchblog.com/the-people-of-london-are-braver-than-their-government-and-smarter-bumped/

    https://theintellectualist.co/study-mit-economist-u-s-regressed-third-world-nation-citizens/

    http://www.washingtonsblog.com/2017/06/56-minute-video-100-us-collegeuniversity-secret-societies-documented-skulls-daggers-devils-producing-01-satanists-leading-lie-filled-illegal-us-rogue-state-empire.html

    https://sputniknews.com/russia/201705241053949034-putin-russia-special-forces-syria/

    Apreciază

  4. NIMENI said, on iunie 4, 2017 at 10:20 pm

    AMR 67

    Apreciază

  5. Grig said, on iunie 4, 2017 at 10:38 pm

    Aşa este, englezii au schimbat radical tactica vizavi de atentatori. Un irlandez care avea contacte bune în IRA ne-a povestit câtorva persoane, acum mulţi ani, cum procedau englezii în Irlanda de Nord. Îi hăituiau până când îi prindeau vii. Ii lipeau cu faţa de o masă cu clei şi îi ţineau aşa până când cleiul se întărea. Ăi trăgeau de păr ca sa le dezlipească figura de pe masă. Fireşte că „anchetatului” i se rupea un strat de piele de pe faţă. Apoi îi duceau la un post TV, îi arătau şi spuneau că respectivului i-a explodat bomba în mână. Considerau că treaba asta e mult mai de efect decât să-i ucidă.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on iunie 5, 2017 at 7:00 pm

      ha ha ha, deci ce delireaza o baba nebuna care cere bani sub fiecare postare a ei , inseamna previziune pe andreilegionarul???

      Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2017 at 2:22 pm

      Sorin

      macar atunci NU OFICIALIZASERA prin SEMNATURA in „Sinod” EREZIA ecumensita MINCIUNO”vladicii” KAKODOCSI din Romania, adica NU marturiseau cu capul descoperit/DESCHIS EREZIA ecumnsita cum fac azi dupa Creta si 29 octombrie TOTI episcopii din „sinooul” bor.SRL si popangii care ii pomenesc sre OSANDA LOR si a TURMELOR de ORBI pe care le duc dupa ei IN IAD! …

      ca erau ERETICI, ERAU DEMULT, dea aia si au fost usi in scaune episcopale CA SA DARAME Biserica, … dar ererzia lor era in ascuns, … macar ca la anumite monente ajungea si fatisa, ca la venirea INDRACITULUI „papa”, a fost un semnal CLAR despre CADEREA/APOSTAZA lor,…. insa NU au declarat ca la Creta ca sunt „frati” cu ERETICII ..

      ..si daca Avva Adrian Fageteanu A SPUS despre danutz sarpele batran din deal ca e DIAVOL si patriarhul ECUMENISMULUI( NU al Bisericii!!) … CINE l-a luat atunci in seama… ???

      … sunt vremri si vremuri, nici maslinele nu sunt bune sa dea ulei DECAT atunci cand SE COC… si Stapanul asteapta smochinul sa dea rod, dar PANA la o vreme…. iar acum S-A COPT EREZIA si poporul S-A LIPIT INCAPATANAT de ea cu clerul lui APOSTAT cu tot !

      de aceea acestui popor i-a venit vremea sa fie ARS cu FOC caci NIMIC BUN nu se mai gaseste in el, … iar CEI PUTINI ai lui vor fi acoperiti !

      Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2017 at 3:31 pm

        Sorin

        …si sa stiti, tu/vi si monahul care semneaza aticolul ca FIECARE NEAM are duhovnicii si Parintii/Batranii pe care II MERITA!

        iar acestor Oameni ai Lui Dumnezeu le sunt date HARISMELE NECESARE spre ajutorul acelui neam in care se afla/sunt TRIMISI ei, CONFORM cu starea duhovniceascaa acelui neam … iar NU cu FUDULIA si parerea de sine a lui !

        iar de se va ridica cineva la o stare duhvniceasca mai inalta pe acela il calauzeste Insusi Dumnezeu la Parinti de care are nevoie si la Invataura de Credinta pe care e in stare sa o priceapa/urmeze… ca Dumnezeu NU e NEDREPT si nici Parintii(/ cu HARISMELE lor) pe care ii da unui neam NU sunt trimisi la intamplare!

        oameni buni NU suparati pe Dumnezeu, celui NERECUNOASCATOR I SE IA DARUL ! ( vezi neamul ales i vezi ACUM neamul crestinesc de FATADA )

        Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2017 at 3:10 pm

      Sorin

      mai usurel la datul cu piatra in Duhovnicii Neamului, acum ati identificat „dusmanii” mantuirii neamului nu?

      dar ca acesti Batrani sfintiti v-au sters la cur si v-au spalat de PUTOAREA PACATELOR si a vietii voastre TAVALITE pe vremea cand era poporul de ducaci la beserica care acum se cred atat de „intelept”/ teHUOlog doar la nivelul de VIERME duhovnicesc cu ochi… asta NU vedeti?

      ce facea neica monahul care azi sta si da cu pietre in ei atunci cand ei SPALAU la GRAJURILE lui Augias ale CURVIEI si PACATELOR ABJETE ale acestui neam primitiv duhovniceste?
      cand ei curatau la cur si puneau pampersi duhovniceste la nise moluste si animale duhovnicesti? si ei PARINTII Neamului NU s-au scrabit de ei cand erau IMPUTITI in SPURCAREA lor si i-au rimit cu dragoste, i-au spalat si i-au invatat sa deschida ochii duhovnicesti de care erau LIPSITI…
      iar URMASII acestor BICISNICI stau acum si dau cu pietre in ei, drept multumire pentru dragostea lor PARINTEASCA!

      CUI puteau ei saracii sa vorbeasca despre Dogma ATUNCI?
      CURVELOR avortatoare „mamele cinstite” din care s-a scurs neamul asta fudul, sau … tradatorilor si betivilor desfranati aterizati joia si toamna pe la Biserica? .. sau plozilor lor ORBI facuti in curvie si crescuti in BEZNA?

      ei au facut treaba MAICILOR/ DOICILOR DUHOVNICESTI ale acetui neam desfranat si TRADATOR, si v-au spalat de putoarea pacatelor voastre, au trait intreaga lor viata CHINUITA ( dupa mucenicii prin inchisori sau nevointe aspre prin pustie) in DUHOAREA voastra duhovniceasca…. iar acum se trezeste cate un nerusinat cu muci la nas sa dea cu pietre in ei …ca NU AU FACUT TEOLOGIE INALTA atunci…

      CU CINE neica? cu viermi duohnicesti acre nu distingeau stanga de dreapta lor?

      asa ca mai usurel la datul cu piatra, monahul asta obraznicutz aplica dupa mintea lui cuvintele Sf Igantie Briancianinov si UITA Porunca a 4 din DECALOG: ” cinsteste pe Parintii tai ca sa.-ti fie BINE pe pamant !” !

      dar atata NERECUNOSTINTA fata de Parintii lui ca la acest popor NU am vazut NICAIERI, de aceea NU AU BINECUVANTAREA acestor Parinti si HARUL LOR NU s.a odihnit/trecut asupra lor cum se petrece cu filiatia duhovniceasca… caci sunt fii NERECUNOSCATORI si ORBI !

      de aia nici Dumnezeu NU va mai trimite alti Parinti acestui neam, ca NU I- ATI ASCULALT si ii judecati STRAMB pe cei pe care i-ati avut si va atrageti Mania Lui Dumnezeu

      Apreciază

      • Raluca said, on iunie 6, 2017 at 7:59 pm

        M-aș fi așteptat ca totuși după 1989 când nu mai exista teroarea comunistă, cel puțin o parte dintre monahi sau preoți să fi luat atitudine în ceea ce privește aderarea BOR la CMB, aderare care s-a făcut în 1961 când comuniștii erau pe cai mari. După 1989 ce i-ar mai reținut pe pe monahi sau pe preoții de mir să ceară oficial ieșirea BOR din CMB, pentru că știau SIGUR ce pericol mare reprezintă aceasta. Totuși n-au făcut nimic în condițiile în care după 1989 nu exista ÎNCĂ un așa mare avânt ecumenist ca în ziua de astăzi. Dacă s-ar fi luat atitudine atunci, poate ecumenismul din zilele noastre nu ar fi fost atât de covârșitor majoritar. Nu este o critică sau o judecată, ci este doar o nedumerire. Și nu cred că mai are de-a face cu vrednicia poporului, pentru că poporul după aproape 50 de ani de beznă comunistă mai trebuia să fie și el nițel catehizat ca să nu meargă ca oile la tăiere. Părerea mea …

        Apreciază

      • el said, on iunie 6, 2017 at 10:39 pm

        Raluca

        uite ca sa nu moi de suparare…

        eu i stiu pe par Adrian Fagenteanu care NU de putine ori sune alucruri TEOLOGICE si zicea si despre Teoctist si despre mormolocii de episcopi hiotniti pe banda rulanta … ca urmau NU Lui Dumnzeu..

        si L-A AUZIT cineva ?.. din multimea la ale carei urechi (SURDE cu CURVIE si pacate SPURCATE) in vreun fel sau altul spunea asta? MACAR AU REMARCAT despre ce le vorbea?… ( eu l-am auzit intamplator zicand mai multora chestii similare, … BOI cu chip omenesc care nici macar NU pricepeau despre ce e vorba in propozitie …!) .. si il tratau de ciudat” …

        nu a scris Par Arsenie Papacioc „singur Ortodoxia”?..

        eeei acum dupa razboi MULTI „viteji” se arata… dar stai, ca va vine si voua RANDUL… sa vedeam cate parale fac „teologia” si „inaltele exigente” cu re dati acum lectii postume Duhovncilor Neamului,

        ei SI-AU FACUT/AU TRECUT TESTELE lor si AU BIRUIT , … sa va vedem pe voi la randul vostru… si sa nu crezi ca vei avea „scuza” ca NU TE-AU INVATAT Parintii Neamului… de vreme ce acum „le dai lectii „( adica „stii” ) … e o VREME de CERNERE pentru fiecare om/generatie…

        Apreciază

      • Ioana said, on iunie 8, 2017 at 12:52 am

        Da, sa ii cinstim pe duhovnicii nostrii, parintii nostri blanzi care au facut foarte multe pentru neamul nostru, au suferit n inchisori, si tot ei, le-au transmis parintilor de azi si noua continuare a luptei pentru credinta… parca era cineva mai breaz prin anii 80-90 si 2000, majoritara gloata romana dormea somnul cel de moarte… asteptand pufuleti si cola de la euro-amerloci si bombonele Nato si Ue…

        ei au fost semanatorii Cuvantului, ACUM VIN SECERATORII, care NU SE CUVINE SA II DISPRETUIASCA pe cei dintai. Nu asa se vorbeste despre parintii nostri marturisitori din inchisori, vorbim despre ei CU DRAGOSTE, CA DE NISTE PARINTI AI NOSTRI CARE NE-AU INVATAT SI EI SA IL CAUTAM PE DUMNEZEU, acum daca unii vor sa se calauzeasca dupa Sfintii Parinti si sa ii depaseasca pe parintii lor, e foare bine, dar SA NU DAM CU PIATRA IN SUFERINTELE CELOR DIN INCHISORI, in lupta lor continua de a se dezice de papism, in DRAGOSEA CU CARE NE-AU LUAT DE MANA CAND ERAM PRUNCI si ne-au lasat la poarta Bisericii… si au vorbit si despre noile documente si NWO https://www.youtube.com/watch?v=hVfd9F5YLWw , ei au fost pescarii care ne-au pescuit, de ce sa nu recunoastem…. acum de noi depinde daca ne vom cinsti parintii sau vom face ca Ham si Canaan fata de parintele lor, patriarhul Noe

        sa citim pe SFINTII PARINTII si sa cautam sa invatam din izvorul lor nesecat care ne conduce la Hristos, dar sa ne cinstim si sa ne iubim duhovnicii… sa nu le uitam suferintele si sa ne gandim si noi, sa cugetam … putin cate rugaciuni si lacrimi au pus ei acolo, la Hristos… https://www.youtube.com/watch?v=ZnwmyCUYLq0

        sa nu uitam ca Avva Adrain si parintele Arsenie de la Techirghiol ne binecuvantau cand eram copii si erau sinceri in lupta lor pentru Ortodoxie! nu ca majoritatea popilor scosi pe banda rulanta borâți din kaka-fakultățile de teHUOlogie cu cursuri de la erticii din occident…

        Iar pentru cei cârtitori, să NU dea vina pe duhovnicii sfintiti ai neamului, pentru nesimtirea in care se scalda si pacatele in care zac…

        „Cel ce se pocaieste se cuvine sa ceara de la sine un canon mai greu

        Daca, din întîmplare, duhovnicul tau vrea sa-ti dea canon usor, atunci tu, din dragostea pentru Dumnezeu, trebuie sa-l rogi sa-ti dea canon mai greu (cum fac multi care se pocaiesc cu osîrdie), ca sa îmblînzesti mai vîrtos, prin acest canon vremelnic, dumnezeiasca dreptate si sa te încredintezi mai bine ca Dumnezeu tea iertat de pedeapsa cea vesnica pe care ai fi capatat-o pentru pacat”

        Sa isi vada DE PACATELE LOR, si sa nu mai dea cu piatra in marturisitorii din inchisori, care au dus apoi in spate si traditia monahala….

        Avva Adrian Fagetean, despre rugaciune si monahism

        http://www.lumeacredintei.com/marii-duhovnici-ai-neamului/avva-adrian-fagetean-despre-rugaciune-si-monahism/

        asa sunt unii,pana nu clevetesc si NU IAU IN DSERT NUMELE DOMNULUI nu se simt ostoiti….
        Să urmăm Calea, si petru asta le suntem recunoscatori si lor, … sa nu facem ca cei ce dau cu piatra si li se pare dupa mintea lor avida de rautati si cleveteli, ca acesti parinti ai nostri le-ar sta in cale, le sta fudulia in cale si nevederea pacatelor…. au cartile Sfintilor Parinti si ingradirea de erezie si poruncile evanghelice de pazit? cine ii opreste sa o faca?

        „Dupa ce masura judecati, vi se va judeca”

        Apreciază

  6. Nicu said, on iunie 5, 2017 at 1:05 am

    Cine spune ca Bin Laden e mort? Din informatiile pe care Eduard Snowden le-a facut publice rezulta ca Bin Laden si acum isi primeste salariul de la CIA. Bin Laden a lucrat pentru CIA cand era impreuna cu musulmanii si asa sub pretextul terorismului au intrat americanii in Afganistan si dupa ce Bin Laden a iesit din scena a aparut ISIS ca sa continue planul Israelului de a distruge crestinismul prin musulmani si sa nu bata la ochi ca ei trag sforile din spate. Ce chiar credeti turnurile gemene au fost doborate de Bin Laden? Mosadul bre, serviciul de informatii al lui Rotshield.

    Apreciază

  7. ioan said, on iunie 5, 2017 at 6:17 am

    saccsiv. ma scuzi , e off topic, dar cred ca e un subiect ce merita atentie. am gasit pe net, dar nu mai stiu pe unde, urmatoarea intrebare. oare dupa vizita papei in Romania (in 1999) nu trebuia intretupta pomenirea patriarhului ?

    Apreciat de 1 persoană

  8. IoanIoan said, on iunie 5, 2017 at 8:41 am

    Andrei Legionarul , aceasta Maria Gheorghiu, acum cativa a fost răpită de ET si i sa dat sa bea o substanță vîscoasă si amara , si de atunci are aceste „viziuni ”
    Deci ,atentie!

    Apreciază

    • Maresal said, on iunie 5, 2017 at 12:10 pm

      Scuze ca ma bag,dar tu de unde stii treaba asta?ceva dovezi? pana acum tot ce a spus s-a implinit cu exactitate.sunt dispus sa aflu mai multe daca ai informatii concrete.

      Apreciază

      • Om simplu said, on iunie 5, 2017 at 5:34 pm

        @mareshal
        Uite pe siteul „profetei”Maria. O sarlatanca ordonara care cere bani! Daca a nimerit vreo p”profetie”asta e pt ca ate duh pitonicesc..adica e indracita

        Apreciază

  9. Nicoleta said, on iunie 5, 2017 at 2:45 pm

    Două raspunsuri la întrebarea din titlu.

    1. Pentru a nu se afla adevărul că „teroriștii” omorâți de autorități de fapt nu sânt teroriști adevărați.
    2. Pentru că anumite persoane trebuie să dispară – pur și simplu. Li se dă o identitate și apoi dispar ca „teroriști”.
    3. Pentru a se induce frica în populație. Acesta este scopul principal, și abia apoi schimbarea legilor, pe care ei oricum o pot schimba și fără să masacreze grupuri întregi de „victime colaterale”.

    În stațiile de metrou au schimbat aparatele. Și am bănuiala că aceste aparate scanează și „buzunarele” trecătorilor.. Apoi, au montat și alarme (de război, calamități și alte nenorociri inventate). Camerele video cu scanarea feței sânt la tot pasul. Pe străzi, magazine, Biserici, școli, grădinițe, policlinici, spitale, blocuri de locuințe, universități, biblioteci și tot ce mai vrei. Așa că extrem de puțini mai sânt cei care nu își au fața în baza lor de date.

    O ciudățenie pe care am analizat-o zilele astea. Dacă a scăzut numărul căsătoriilor până la o căsătorie la 3 săptămâni, doar la o Biserică, iar rata nașterilor este în scădere, cum se face că de la an la an nu mai sânt locuri în grădinițe, obligând părinții să facă înscrierile copiilor lor, la grădiniță, încă de la naștere, .chipurile „pentru a prinde loc”.

    Apreciat de 1 persoană

    • baltag66 said, on iunie 5, 2017 at 6:05 pm

      Sunt de acord cu Nicoleta. Pe 19 martie 1017 MAI-ul anunța la posturileTV că începând cu 2018 vor trebui schimbate toate buletinele și cărțile de identitate cu unele noi, în două variante: 1. cele cu CIP; și 2. unele asemănătoare cu cele pe care le avem acum. Au zis asemănătoare deoarece au vrut să evite a spune că sunt criptate într-un mod special, adică, credem noi, au coduri de bare. După un interval de cel puțin două săptămâni, MAI-ul iese din nou pe posturile TV și anunță că vor achiziționa sisteme de urmărire de la distanță pentru a nu-și expune personalul angajat la riscuri. Norvegia s-a arătat foarte „binevoitoare” spunând că suportă ea cheltuielile privind achiziționarea acestor sisteme performante de urmărire. Acest al doilea mesaj al MAI-ului este de fapt continuarea primului mesaj cel cu schimbarea obligatorie a cărților de identitate și al buletinelor de identitate. Adică vor să ne monitorizeze pe absolut toți prin cărțile de identitate și sistemele de decriptare de la distanță, sisteme ce au același principiu de funcționare cu cardurile de călătorie, numai că în cazul cărților de identitate electronice distanța de control(raza de acțiune) a aparatelor la care face referire Nicoleta aici este alta, evident că mai mare. Iată cum se pune la cale urmărirea totală și continuă. Unde mai pui că acea carte de identitate ține loc și de permis de conducere și de card de sănătate, adică este concepută în așa fel încât omul să nu se poată lipsi de ea, decât dacă renunță la cardul de sănătate, la permisul de conducere și la ce alte funcții i-o mai atribui. Iar prin frica pe care o instalează cu ajutorul teroriștilor vor putea să implementeze fără multe opuneri tocmai aceste planuri de urmărire continuă a tuturor. Cum lumea e cu capul în altă parte decât să fie atentă la faptul că toți teroriștii sunt prinși morți, planul merge ca uns. Mulți spun că acestea spuse țin de teoria conspirației. Treaba lor, a celor mulți, noi însă ne-am făcut datoria anunțându-i asupra acestor aspecte. Nu pot spune însă niciodată că nu au fost avertizați. Hristos S-a Înălțat !

      Apreciază

  10. ioanbadulescu @yahoo.com said, on iunie 5, 2017 at 4:17 pm

    Maresal , ea a spus intr-un videoclip de pe youtube , dar si in cartea/ cartile pe care le-a lansat anul trecut.

    Apreciază

  11. sherlock_holmes said, on iunie 5, 2017 at 5:14 pm

    Se gasesec mereu carti de identitate ale teroristilor la locul atentatelor pentru ca acolo sint puse dupa atentate de catre serviciile de securitate ( in cazul 9/11 este si de bun simt sa credem aceasta,pasaport care rezista la foc intens si explozii care topeste si otelul nu exista).

    Daca acestea sint reale si corespund identitatii teroristilor,arata ca serviciile secrete stiau dinainte ca atentatele vor fi savirsite,si de catre cine…deci sint copartasi daca nu chiar initiatorii si faptuitorii ascunsi ai acestora.De aceea si omorirea teroristilor in mai toate cazurile…pentru siguranta.

    Apreciază

  12. Adi said, on iunie 5, 2017 at 6:13 pm

    ATENTIE!
    Greek Farmers Battle Police and drive tractors through Athens = CE FEL TRADUCE GOOGLE TRANSLATE

    Greco-Catolică Polițiștii de luptă și tractoarele prin Atena = Catolici?
    Cand grecii sunt mai mult de 98% Crestini Ortodoxi.
    Si daca ieii cuvantu-l greek la google translate apare greaca.

    Apreciază

  13. Adi said, on iunie 5, 2017 at 8:40 pm

    Cum a fost cu legionarii si cei care se opuneau sistemului de ii numeau banditi asa va fi si cu cei care se opun la actualul sistem ii vor numi teroristi. Cand ar sa auda politistii, soldatii, jandarmi , etc ca lupta contra teroristilor , nici nu vor mai asculta nimic de la omul in cauza, injectati cu ura in ei , vor termina repede, si daca se vor gasi de la noi din politie , jandarmi ,soldati sa refuze sa asculte „ordinele” vor fi dati afara, si daca totusi refuza mai multi acest lucru si vor fi putini care vor lupta contra „terorismului” , vor cere ajutoare de la nato , si vor navali straini sa „lupte contra terorismului”.

    Fara Domnul Nostru Iisus Hristos Fiul lui DUMNEZEU – Nu putem face nimic!

    Apreciază

  14. Ioana said, on iunie 6, 2017 at 1:52 am

    Inima cea mai milostiva este aceea care arde pentru toata faptura, pentru oameni, pentru pasari, pentru demoni si pentru toata zidirea. ( Sfântul Isaac Sirul)

    sunt tare gingase si pasarile cerului…

    abea asteptam sosirea randunelelor cand eram copil… ce bucurie era. Bunicii le pastrau mereu loc de cinste pentru cuib, pe prispa, la grinda… si odata de grinda era atarnata si o oala in care bunica fierbea graul pentru coliva, si randunelele acolo si-au facut cuib… a fost tare frumos… au ramas acolo toata vara 🙂 apoi era o bucurie sa urmaresti puisorii, mai ales cand incepeau sa zboare. iar parintii lor randuneii le dadeau lectii… erau atat de simpatici.. si trilurile lor umpleau toata ziua de veselie si ceva nobil

    uneori aveam chiar 2 sau trei cuiburi de randunele, se mai bagau si in grajd la calut,aveau acolo caldura si fan pentru cuib

    iarasi imi pare tare rau cand vad albinute care se ineaca sau care sunt bolnavioare si se tarasc pe jos… oof si pentru toate aceste suferinte tot omul si caderea sa in pacat e de vina…

    cand eram mica incercam mereu sa scap puii de pasare mai putin indemanatici, care ajungeau prada pisicilor sau motanilor din curte, uneori mai scapau uneori era prea tarziu pentru vrabiute sau mierle si plangeam pentru ele…

    acuma nu mai sunt asa multe randunele, ne e tare dor de cuiburile lor, de firisoare de iarba pe care le carau in cioc si mai ales de lectiile lor de zbor care erau o minune… chiar si de plecarile lor toamna ne e dor, treceau si gaste salbatice care veneau in schimb la noi, din tarile nordice…

    si mai erau si mierlele… care ciuguleau ce bobite mai gaseau prin gradina,si bunicul le dadea si faramituri de mamaliga sau boabe de porumb fierte sa treaca de iarna mai usor. erau asa simpatice cum topaiau pe pamant…

    si bineinteles o mare bucurie pentru toti copii era sa vedem zborul vulturului… in inalt, era un eveniment care ne bucura tare mult…

    mai deosebit este porumbelul, sau gugustiucul, nu stiu de ce pentru mine intodeauna porumbei si gugustiucii canta diferit in zilele de Duminica si transmit multa pace, e ceva mai clar in aer , nu stiu cum sa explic, decat in zilele obisnuite…

    pacat ca acum bietele randunele au mai pierit, de la atatea chemtrails… toate vor suferi din pricina otravirii si a pacatelor omului, mai mult ca cu plagile ce au venit in Egipt…

    un puiut de vultur cuminte in cuibul sau:

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on iunie 6, 2017 at 11:07 pm

      Ioana

      eu cand eram copil o aveam pe bunica mea preferata, o MINUNE, o iubeam mai mult ca pe mama, o femeie inteleapta si care parca intelegea graiul animalelor… si avea o legatura speciala cu natura

      se aseza vara jos pe iarba… si brusc veneau in jurul ei multime de pasarele mici( nu stiu ce soi erau) .. eu ma miram de fecare data de intamplae si cum se petrecea asta MEREU si o intrebam intrigat ” bunica de ce vin atatea pasarele la tine?.. ea zambea si imi spunea : ” ca sa-mi povesteasca ce ai facut tu azi si daca ai fost copil cuminte sau nu!” 🙂 …. si din cauzá asta nici pisica nu era niciodata deparate, parca afla si ea ca e rost de niscaiva „friptura” … si se punea pe pandit ( eu iubeam MULT pisica si asteptam sa vad ce face, si NU o tradam bunicii .. desi o vedeam ca vrea sa prinda vre pasare ) … si bunica stia si asta…. certa pisica si ii spunea de departe ca nu va prinde nici o pasare de acolo indeferent cat se straduieste ea, si asa erea, pisiica era ft iscusita, dar niciodata NU a resuit sa prinda vreo pasare din cele ce veneau sa ciripeasca in jurul bunicii !..) … nici azi nu inteleg de ce si cum era posibil asa ceva… bunica avea un mod incredibil de a se intelege cu animalele, LE IUBEA NESPUS; toate o ascultau de cuvant si i se supuneau… asa ceva n-am mai intalnit , ma intriga si azi legatura ei cu natura si de la ea am mostenit RESPECTUL fata de ORICE VIETATE, ea m-a invatat ca TOATE sunt fapturile Lui Dumnezeu si ca IL CUNOSC pe EL si ii vorbesc/comunica cu El in felul lor, incat nu trebuie sa te necajim cu ceva si IMI PORUNCEA sa NU le fac NICIODATA vreun rau, ba sa le ajut cat si daca pot ! …

      Apreciază

      • el said, on iunie 6, 2017 at 11:10 pm

        …si din cauza acelor pasarele mi-a spus ca e INUTIL sa o mint vreodata ca ea oricum AFLA TOT ce fac/zic de la ele… desigur probabil nu era asa, dar asa m-a deprins sa NU MINT ! 🙂

        Apreciază

  15. Petru said, on iunie 6, 2017 at 6:52 am

    Suedezii fug din Suedia din cauza statului poliţienesc şi a cenzurii!

    Apreciază

  16. Ronin said, on iunie 6, 2017 at 7:48 am

    https://www.theguardian.com/uk-news/live/2017/jun/03/london-bridge-closed-after-serious-police-incident-live

    „The photo was taken by Gabriele Sciotto, a Juventus fan, who said he was on his way home after watching his team play in the Champions League final. “I had just been watching the football at The Sheaf pub and I left. I was trying to figure out which way to go home and I went the wrong way.”

    As he walked down Park Street he said a man came running towards him. “He was maybe 35. He was saying ‘run away, there’s a terrorist attack going on’. There were other people around and they started to run away.”

    Sciotto, a documentary maker, instead walked on:

    I’m a documentary maker. I was doing what I’m trained to do. It was dark, but behind him I could see three men at the other end of the street. They were about 20 metres away. It was quite confusing – it took me a few seconds to work out what was going on.

    Sciotto said he saw them run in the opposite direction into Borough Market:

    There was one policeman there, inside Borough Market. He was trying to scare them away. They ran towards me because the police officer was trying to chase them.

    The three men ran out of Borough Market and turned left into Stoney Street towards the Wheatsheaf pub:

    Suddenly lots and lots of police came from the other direction. There was a lot of shouting. ‘Stop, stop, get on the floor’, stuff like that. Then the police shot them.

    The 25-year-old took pictures of the men after they had been shot, lying on the floor:

    I could see one of them moving still. There was blood. I could see the police were scared. The policeman in Borough Market, he was trying to make sure that no one was hurt. He was trying to get them outside. The police reaction was very quick.”

    Clar o inscenare.

    Apreciază

  17. Fratele Mihail said, on iunie 6, 2017 at 12:11 pm

    Nou : înregistrarea conferinței de la Arad a Părinților athoniți – gheron Sava și gheron Efrem, cu participarea Părintelui nepomenitor Cosmin din Beiuș – 21 aprilie 2017

    Apreciază

  18. […] etc. Unii le-au considerat organizaţii teroriste, alţii organizaţii de eliberare, analizează saccsiv. Iar dacă ne întoarcem şi mai mult în timp, chiar dacă pentru acele vremuri terminologia era […]

    Apreciat de 1 persoană

  19. […] dar in camera sa era un intreg arsenal…Apoi, ca de obicei, teroristul nu mai ramane in viata. De ce TERORISTII sunt OMORATI si NU CAPTURATI?  Mergand pe modelul asta oricine poate fi declarat terorist, i se insceneaza ceva, apoi este ucis […]

    Apreciază

  20. […] dar in camera sa era un intreg arsenal… Apoi, ca de obicei, teroristul nu mai ramane in viata. De ce TERORISTII sunt OMORATI si NU CAPTURATI?  Mergand pe modelul asta oricine poate fi declarat terorist, i se insceneaza ceva, apoi este ucis […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.