SACCSIV – blog ortodox

MUGUR VASILIU: Mi-e frica de Judecata lui Dumnezeu

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 31, 2017

De cand am aflat vestea trecerii sale la Domnul, ma tot stradui sa scriu un cuvant despre acest prieten si nu reusesc. Caci nu pot sa ma adun. Inca nu mi-am revenit. Parca nu pot sa cred ca nu mai e.

Dar cum totusi nu mai pot amana multa vreme postarea unui astfel de material, ceva voi scrie, insa extrem de scurt dar sper ca destul de cuprinzator pentru a se intelege relatia mea cu el si cum vedea el lucrurile:

A fost unul dintre singurii cinci frati care m-au vizitat cand eram la greu. Au mai fost cativa care m-au ajutat si mi-au scris. Si asta a fost tot, din miile de cititori si sutele de comentatori.

In ianuarie 2016 l-am convins sa inceapa o serie de inregistrari pe youtube. Mai jos o puteti viziona pe prima. E un raspuns la tema propusa de mine: “Tie nu ti-e frica?”

Era aproape sigur ca prietenul sau Florin Stuparu n-a murit intr-un accident stupid, ci ca a fost “ajutat”:

Ipoteza: FLORIN STUPARU A FOST UCIS?

Si iata ca acum, multi dintre cei ce l-au cunoscut personal se intreaba daca nu cumva si lui Mugur i-a venit randul sa fie “ajutat”. Caci dupa problema medicala din februarie incet incet incepea sa-si revina iar doctorii transmiteau mesaje optimiste celor ce-l vizitau. Deja discuta, glumea, era asa cum il stiau toti apropiatii. Si deodata …

Iata si ce au mai scris altii despre el:

Mihai-Silviu Chirila: VIDEO: Mugur Vasiliu și Mihai-Silviu Chirilă – Tradiție și naționalism vs. patriotism

Bucovina Profunda: Mugur Vasiliu a plecat la Domnul

Cipiran Voicila: Dumnezeu să îl ierte și să-l așeze în rândul celor care au însetat, pe acest pământ, de dreptate!

Daniel Vla: Dumnezeu să-l ierte pe Mugur Vasiliu! Veşnica lui pomenire!

Răzvan Codrescu: Ne-a părăsit Mugur Vasiliu

Active News: A murit Mugur Vasiliu, unul dintre inițiatorii și participanții de marcă la fenomenul Piața Universității ’90

Napoca News: Scriitorul Mugur Vasiliu a trecut la cele veșnice. Era editorul publicației Axa

DC News: Un politician a murit. „A deţinut doi ani funcţia de ministru”

Ziua News: Un politician a murit. „A detinut doi ani functia de ministru”

B 1 TV: Doliu în lumea PRESEI! A MURIT un jurnalist CUNOSCUT! Era editorul publicației Axa (FOTO)

TVR Moldova: VIDEO. Mugur Vasiliu a fost fondatorul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

SPUTNIK: A trecut la Domnul scriitorul creștin care a editat revista AXA

 

Tagged with: ,

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on mai 31, 2017 at 1:27 pm

  Nu stiu de ce cand am aflat veste trecerii in eternitate a lu Mugur Vasiliu, m-am gandit la mama Blondina:

  Cu trei ani înainte de a muri, prin 1968, a venit în bucătărie, unde eram eu cu soţul meu, şi a zis: „Să vă spun o bucurie: am visat pe papa (tata care a fost preot) azi noapte. Eram parcă într-o încăpere şi deodată a pus cineva mâna pe mine. Când m-am uitat, era papa şi mi-a spus: «Dina, uită-te la peretele acela!». Şi când m-am uitat, pe perete era scris anul 1971. Zice: «Vezi? Să fii gata pregătită! Ăsta ţi-e sfârşitul!». Şi când m-am întors, n-am mai văzut pe nimeni”.

  S-a dus apoi la cimitir să-şi cumpere loc pentru mormânt. Şi-a făcut o cruce
  din piatră, a făcut un gărduleţ în jurul mormântului şi s-a pregătit să fie gata pentru 1971 când, prin voia lui Dumnezeu, „papa” i-a vestit anul morţii.

  Înainte de a muri, au venit la mine acasă Lenuţa (preoteasa de la Braşov) şi Domnica. Tanti Blondina ne-a dat un caiet în care avea rugăciunea de ieşire a sufletului şi alte rugăciuni şi a zis: „Când vedeţi că răsuflu mai greu, să-mi citiţi rugăciunile acestea”.

  Duminică, 23 mai 1971, a fost la noi părintele Constantin Barna ca s-o vadă şi să-i citească rugăciuni de dezlegare şi de uşurare a suferinţei, pentru că se simţea foarte slăbită. După ce a plecat părintele, pe la ora zece seara a zis : „Acum! Citiţi, citiţi!”. Deoarece se sufoca, am pus un ventilator să-i facă puţină răcoare şi am început să ne rugăm cu multe lacrimi. Vreo jumătate de oră a stat aşa gata să-şi dea sufletul, dar după aceea a spus: „Gata, opriţi-vă acum, că a spus că mă mai lasă!”. Şi s-a liniştit.

  Seara următoare, la zece şi jumătate exact, ca şi în seara dinainte când a spus: „Opriţi-vă, că mă mai lasă!”, ea stătea în pat, în şezut, cu picioarele întinse, nerezemată. Eu stăteam în genunchi la marginea patului ei şi mă rugam, iar Lenuţa, preoteasa, şi Domnica stăteau puţin mai deoparte. Dintr-o dată spune: „Adu lumânarea repede, lumânarea… Uite că vin să mă ia!”. Eu repede am aprins lumânarea şi i-am pus-o în mână. Apoi a zis: „Iertaţi-mă!” şi zâmbind cu chipul scăldat în lumină şi bucurie s-a lăsat pe spate şi a închis ochii pentru această lume. Aşa a adormit întru Domnul mama Blondina!

  http://www.marturisitorii.ro/2017/05/26/suferintele-mamei-blondina-gobjila-o-martira-a-siberiei-24-februarie-1906-24-mai-1971-carte-pdf-savarsirea-martirei-si-inmormantarea-de-inaltare/

  Cred, si sper, ca nici regretatului Mugur Vasiliu nu i-a fost frica!

  Apreciază

  • ultimul mohican said, on mai 31, 2017 at 4:07 pm

   Sunt o serie de oameni asemeni lui Mugur Vasiliu care n-au trecut degeaba prin viata, si-au investit talantul cu pricepere si acesta a dat roade. A fost un lider de opinie, un marturisitor, probabil de aici i s-a tras sfarsitul. Imbecilii si satanizatii care-si elimina fizic oponentii nu realizeaza ca asa dau nastere la martiri.
   Dumnezeu sa-l odihneasca de partea dreptilor lui !

   Apreciat de 1 persoană

   • marinela said, on mai 31, 2017 at 6:49 pm

    A fost un om al Lui Dumnezeu care a luptat pt Adevar si Credinta si sper din toata inima ca are parte acum de linistea si fericirea vesnica, cea mult rivnita de orice suflet trecator prin viata asta.Dumnezeu sa te aseze in rindul celor drepti si sa te odihneasca in pace.Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciază

 2. Haiduc said, on mai 31, 2017 at 7:18 pm

  Soția lui Mugur, spune ca a fost ajutat sa moară. Sursă sigură. Nici nu mă miră, la ce simpatie crescândă are Mișcarea în rândul populației, ii sperie pe vrăjmașii Lui Hristos. Lor le e frică, nouă NU! decât de judecata Bunului Păstor.

  Apreciat de 1 persoană

  • valentin said, on iunie 1, 2017 at 8:58 pm

   are asigurat un loc în Împărăția Cerurilor datorită mărturisirii credinței în Hristos

   Apreciază

 3. Ioio said, on mai 31, 2017 at 11:00 pm

  O frate, acum din cer. Daca tie ti-e frica de judecata Lui Dumnezeu, atunci ce sa facem noi muuuuult si prea mult pacatosii ?
  O frate, Dumnezeu sa-ti ierte tie pacatele si roaga-te frate, acolo in fata Domnului si a Maicutei Domnului, pentru noi pacatosii.
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, frate.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Grig said, on mai 31, 2017 at 11:28 pm

  Mi-a spus Mugur acum vreo 10 luni: „Ăştia ne vor omorî”.
  Şi javrele spurcate şi-au îndeplinit planul.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Cosmint said, on mai 31, 2017 at 11:29 pm

  Off topic,
  RH negativ, muscat de capuse exista?
  Eu am copilarit pe langa Siret si Dunare , fara sa stiu cum arata capusele, sotia pe dealurile/muntii din bicaz fara de capuse, si mai vb cu si cu alte persoane cu rh negativ si acelasi lucru..
  Nu insinuez nimic, doar intreb, Doamne ajuta!

  Apreciază

  • Mihai said, on iunie 1, 2017 at 6:09 am

   Apropo de căpușe, aici sa venit cu o altă noscocire jegoasa de-a lor că dacă ești înțepat de aceasta gata nenorocire mare, fuga la doctor și vaccinat, eu personal mi sa întâmplat că să fiu înțepat de căpușă și nu mi sa întâmplat nimic, personal nu pun botul la așa ceva

   Apreciază

 6. Iones said, on mai 31, 2017 at 11:31 pm

  USR a decis in aceasta seara pozitia oficiala: se OPUNE Referendumului pentru Familie!

  http://www.stiripesurse.ro/pozitia-oficiala-a-usr-dupa-demisia-lui-nicusor-dan_1199670.html

  Apreciază

 7. Rozalia said, on iunie 1, 2017 at 1:10 am

  Si titlul de la prima tema propusa de fratele Saccsiv :,,tie nu ti-e frica ?” la care el raspunde te rascoleste!
  Te trec fiorii. Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii!

  Apreciază

 8. Mihai said, on iunie 1, 2017 at 4:05 am

  Poate în sfârșit vede și Hierotheos vlachos cu cine și cu ce are de aface http://www.parohiacopou.ro/geneza-formularii-biserica-ortodoxa-accepta-denumirea-istorica-altor-biserici-si-confesiuni-crestine

  Apreciază

  • Mihai said, on iunie 1, 2017 at 4:13 am

   Auzi fara a fi în comuniune cu ele?!, Dar toată ziua de dimineața până seara ce fac dumnealor?!, Că unde sunt ereziile mai mari și mai multe ei sunt nelipsiți

   Apreciază

 9. A N D R E I L E G I O N A R U L said, on iunie 1, 2017 at 8:43 am

  Bunul Dumnezeu sa il odihnească în Pace.

  Apreciază

 10. mircea.v said, on iunie 1, 2017 at 10:44 am

  „Tigrius era un sclav născut pe ţărmurile Tigrului. De aceea nu avea alt nume. Sclavii nu aveau permisiunea să aibă un nume. Li se dădea cel al ţării de unde veneau. Toată viaţa sa acest Tigrius n-a dorit decât un singur lucru: să devină un om liber. Visul său era să nu mai fie sclav. Graţie unor teribile privaţiuni, el a adunat ban cu ban.
  Aproape de sfârşitul vieţii sale, Tigrius s-a putut răscumpăra de la ultimul său stăpân şi să devină un om liber, un eliberat. Din ziua în care a devenit liber, Tigrius nu a încercat să facă comerţ, nici să acceadă în funcţiile la care îi dădea dreptul condiţia sa de om liber. Dorise libertatea ca să facă ceva mai bun: şi-a oferit din toată inima libertatea sa lui Dumnezeu.
  Tigrius credea că era cel mai bun lucru pe care un om îl putea face cu libertatea sa: să i-o dea lui Dumnezeu. S-a făcut monah. A vrut să scape de lanţuri ca să se facă monah. Atunci l-a întâlnit Gură de Aur. Sfântul a fost uimit de credinţa dreaptă şi neclintită a fostului sclav care dobândise libertatea după grele privaţiuni pentru a o aduce apoi în dar lui Iisus.
  Gură de Aur l-a invitat pe Tigrius să vină alături de el şi să-i fie diacon. După care l-a hirotonit preot. Un sclav, chiar eliberat, nu trebuia să primească Taina Preoţiei. Dar Gură de Aur ştia ca toţi cei care aveau credinţa puteau să o primească, şi nici unul dintre toţi cei pe care îi întâlnise Gură de Aur nu avea credinţa lui Tigrius.”

  „Al doilea martor care a fost adus înaintea lui Optatus pentru a-l acuza pe Gură de Aur că a incendiat catedrala a fost Tigrius. Preotul Tigrius era sclavul care făcuse toată viaţa sa economie la hrană şi îmbrăcăminte, punând deoparte ban lângă ban şi, cumpărându-şi libertatea, devenise monah şi preot. Recunoştinţa lui Tigrius faţă de Gură de Aur era atât de mare, încât ar fi preferat să fie tăiat în bucăţi, milimetru cu milimetru, mai degrabă decât să rostească alte cuvinte decât cuvinte de laudă la adresa episcopului exilat.
  Cu toată inteligenţa sa, Optatus a făcut o alegere cât se poate de nefericită când a făcut apel la Tigrius pentru a-l acuza pe Gură de Aur. Pe masa de tortură, înaintea aristocraţiei şi a episcopului, lui Tigrius i-au fost zdrobite toate degetele mâinii şi toate degetele de la picioare, unul după altul. A fost bătut cu lovituri de bici cu plumb la capete până ce carnea şi pielea sa au fost smulse atârnând pe corpul său ca nişte bucăţi de stofă.
  Cu toate aceste torturi, cât timp a avut forţa de a vorbi, Tigrius n~a făcut decât să proclame că episcopul Ioan Gură de Aur era un sfânt.”

  DIn „Ioan Gura de Aur – Atletul lui Hristos” – Virgil Gheorghiu

  Apreciat de 1 persoană

  • Matiu Cosmin said, on iunie 1, 2017 at 12:31 pm

   Ingeri si demoni in trup. La fel ca si in ziua de azi. Aproape toti oamenii azi acorda o atentia maxima trupului dar daca si-ar vedea sufletul in oglinda cate e de intunecat ar gandi altfel.

   Acum lumea seamana si in curand va culege

   Apreciat de 1 persoană

 11. sky said, on iunie 1, 2017 at 11:32 am

  Dumnezeu sa-l odihneasca.

  offtopic

  Cum va arata in NWO religia viitorului? cred ca filmul The Shack il prezinta cel mai bine.

  Apreciază

 12. Ioan said, on iunie 1, 2017 at 11:52 am

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!…alaturi de sfintii martiri!

  Apreciază

 13. petrupetru said, on iunie 1, 2017 at 2:33 pm

  Parintele Rafail (85 de ani) de la Muntele Atos spune ce trebuie patriarhului cazut de la Dumnezeu:
  http://orthodoxaustralia.org/2017/05/31/appeal-of-elder-raphail-of-mount-athos-to-patriarch-kirill-and-the-russian-orthodox-church/

  Apreciază

  • Apa trece, pietrele raman said, on iunie 1, 2017 at 5:59 pm

   Foarte emotionant. Am apelat la google transalte si l-am tradus. Cine stie engleza sa-l corecteze. Daca ar traduce direct din rusa cineva ar fi si mai bine.

   ,,Vârstnicul Raphail este unul dintre puținii giganți spirituali rămași în lume. Are 85 de ani. Este un schemamonk care a petrecut mulți ani în mănăstirea Valaam și în prezent trăiește ca hesychast pe Muntele Athos. El are un mesaj foarte important pentru toți creștinii ortodocși să audă.

   Hristos a înviat! În adevăr, a înviat!

   Arc-păstori, cu excepția turmei lui Hristos!

   Protejați și păstrați oile lui Hristos, voi, care sunteți chemați, salvați-i de lupii răpitori în hainele de oaie, care înșală oile și le iau de la Hristos în satan.

   Patriarhul Kirill, în cadrul numeroaselor întâlniri cu musulmani și evrei, a vorbit despre musulmani, evrei și ortodocși având același „zeu”.

   Aceasta este blasfemie! El sa distanțat de Dumnezeu adevărat – Sfânta Treime, Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt.

   Episcopul ereu, nu lăsați acest lup să inducă în eroare turma lui Hristos. Oamenii ortodocși în simplitatea lor cu atât de multă încredere și respect, îl tratează ca pe un arhitect și pe patriarh, dar știi și rămâi tăcut!

   Și acesta este un păcat! Tu, ca apostoli ai lui Hristos, trebuie să-ți dai viața pentru oile lui Hristos. El îi înșală, seducându-i în biserica antihristă.

   Știu cine este Patriarhul Kirill: El – dacă nu este general al FSB, este un zid (sigur) și poate un cardinal catolic. El este un eretic.

   Știu că unii dintre voi sunteți zidari, care se află în hainele preoților și în hotele masonice albe, împreună cu arhierești stând într-o cabană masonică. Sunt surprins de faptul că erau în loji masonice, în tranșele inamice ?! Credeți în Hristos și mergeți la satanisti ?!

   În Biserică au deschis ușa ecumenismului condamnat întreaga erezie, iar acum prin ecumenism în Biserică, toate celelalte erezii condamnate de Consiliile Sfinților Părinți, ocultismul și satanismul intră și ele.

   Dragi păstori-arci, proteja oile lui Hristos, protejează Biserica lui Hristos! Refaceți ceea ce a fost călcat în picioare: restaurați catolicismul (nu catolicismul roman) și consiliile locale, distrugeți dictatura pontificală a Papei de la Moscova! Condamnați consiliul eretic al creștinilor lupului!

   Condamnăm, prin urmare, ecumenismul, care introduce Biserica anticristă, respinge minciunile Consiliului Mondial al Bisericilor!

   Acum, vă rog, dragi părinți, frați și surori, să vă rugați pentru păstorii noștri arhiviți, astfel încât Domnul să-i poată ajuta și să-i vindece de la un tetanos timid, pentru ca păstorii noștri să se ridice în apărarea Bisericii lui Cristos și noi, copiii lor .”

   Apreciază

  • Ioana said, on iunie 1, 2017 at 11:58 pm

   Mesajul Părintelui RAFAIL BERESTROV către BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ / „Patriarhul KIRILL, dacă nu este general al FSB, este MASON. Nu lăsați ACEST LUP să inducă ÎN EROARE turma lui Hristos!”

   Părintele Rafail este unul dintre puținii giganți spirituali rămași în lume. Are 85 de ani. Este un schimonah care a petrecut mulți ani în mănăstirea Valaam și în prezent trăiește ca isihast în Muntele Athos. El a transmis un mesaj foarte important pentru toți creștinii ortodocși.

   „Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

   Arhi-păstori, salvați turma lui Hristos!

   Protejați și păstrați oile lui Hristos, voi, care sunteți chemați, salvați-i de lupii răpitori în haine de oi, care înșală oile și le iau de la Hristos la satan.

   Patriarhul Kirill, în cadrul numeroaselor întâlniri cu musulmani și evrei, a vorbit despre musulmani, evrei și ortodocși ca având același „dumnezeu”.

   Aceasta este blasfemie! El s-a distanțat de Dumnezeul adevărat – Sfânta Treime, Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt.

   Episcopi, nu lăsați acest lup să inducă în eroare turma lui Hristos. Poporul ortodocs în simplitatea sa, cu atât de multă încredere și respect, îl tratează ca pe un Arhi-Păstor și Patriarh, dar voi știi și rămâneți tăcuți!

   Și acesta este un păcat! Voi, ca apostoli ai lui Hristos, trebuie să vă dați viața pentru oile lui Hristos. El îi înșală, atrăgându-i în biserica antihristă.

   Știu cine este Patriarhul Kirill: El – dacă nu este general al FSB, este mason (în mod sigur) și poate cardinal catolic. Este un eretic.

   Știu că unii dintre voi sunteți masoni, care purtați și hainele preoțești și robele masonice albe și împreună cu alți Arhi-păstori faceți parte dintr-o lojă masonică. Să fiu surprins că voi, Arhi-păstorii, faceți parte din loje masonice, în tranșeele inamice ?! Credeți în Hristos și mergeți la sataniști ?!

   În Biserică au deschis poarta condamnatei pan-erezii a ecumenismului, iar acum prin ecumenism, în Biserică intră toate celelalte erezii condamnate de Sinoadele Sfinților Părinți; ocultismul și satanismul intră, de asemenea.

   Dragi Arhi-păstori, protejați oile lui Hristos, protejați Biserica lui Hristos! Refaceți ceea ce a fost călcat în picioare: restaurați sobornicitatea (nu catolicismul roman) și sinoadele locale, distrugeți dictatura pontificală a Papei de la Moscova! Condamnați sinodul eretic cretan al lupilor!

   Condamnăm, prin urmare, ecumenismul, care vrea să ne introducă în Biserica antihristă, respingem minciunile Consiliului Mondial al Bisericilor!

   Acum, vă rog, dragi părinți, frați și surori, să vă rugați pentru Arhi-păstorii noștri, astfel încât Domnul să-i poată ajuta și să-i vindece de această atitudine timidă, pentru ca păstorii noștri să se ridice în apărarea Bisericii lui Hristos și a noastră, fiii săi.”

   Apreciază

   • marinela said, on iunie 2, 2017 at 2:44 pm

    Multumesc Ioana pt traducere.Dumnezeu sa-ti rasplateasca osteneala!

    Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 2, 2017 at 10:51 am

   petrupetru

   HRISTOS S-A INALTAT!

   Iertare, ti-am trimis un e-mail ieri.

   Apreciază

   • petrupetru said, on iunie 2, 2017 at 11:14 am

    Nu am ajuns acasa, inca. Peste vreo ora. Doamne ajuta!

    Apreciază

   • petrupetru said, on iunie 2, 2017 at 11:43 am

    Adevarat S-A Inaltat, de la pamant la Ceruri!

    Apreciază

 14. acelas said, on iunie 1, 2017 at 7:05 pm

  si asta a devenit un bla-bla al presei mondiale ..

  http://evz.ro/reuniune-club-bilderberg-agenda-secreta.html

  .

  Apreciază

 15. geo said, on iunie 1, 2017 at 8:57 pm

  http://www.zerohedge.com/news/2017-06-01/france-confirms-no-traces-russian-hackers-macron-campaign-cyber-attack

  http://www.blacklistednews.com/NASA_Releasing_Artificial_Clouds_Over_Maryland_Coast/58859/0/38/38/Y/M.html

  https://publicintelligence.net/2017-bilderberg-participant-list/

  https://www.rt.com/uk/390477-farage-russia-trump-fbi/

  https://www.rt.com/usa/390342-bilderberg-meeting-trump-russia/

  https://www.louderwithcrowder.com/report-leftist-media-avoids-venezuela/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-31/did-goldman-just-sell-venezuelas-infamous-hunger-bonds-profit

  https://www.rt.com/news/386391-putin-erdogan-s400-turkey-russia/

  http://www.targetliberty.com/2017/05/breaking-doj-has-obtained-fisa-warrant.html

  http://thefreethoughtproject.com/mowing/

  http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2017/may/28/are-we-fighting-terrorism-or-creating-more-terrorism/

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4548870/Ex-Met-chief-calls-internment-camps-3-000-extremists.html

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4557934/Russia-successfully-launches-unstoppable-cruise-missile.html#ixzz4igW65HTX

  https://www.rt.com/usa/390269-saudi-arabia-america-state-deparment/

  https://consortiumnews.com/2017/05/31/libyas-link-to-manchesters-tragedy/

  http://news.antiwar.com/2017/05/30/un-warns-yemen-faces-total-collapse-from-continued-war/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-29/wannacry-ransomware-attack-linked-china-not-russia-or-north-korea

  http://www.activistpost.com/2017/05/mad-dog-mattis-says-us-now-focused-on-annihilation-of-isis-civilian-casualties-fact-of-life.html

  http://www.blacklistednews.com/How_the_Gulf’s_Petrodollars_Fuel_the_Rise_of_Radical_Islam%3F/58814/0/38/38/Y/M.html

  https://libertyblitzkrieg.com/2017/05/30/a-voice-of-reason-speaks-regarding-the-new-cold-war/

  http://thefreethoughtproject.com/salman-abedi-terror-attack-fbi-mi5/

  https://www.strategic-culture.org/news/2017/05/29/shifting-blame-how-us-made-iran-responsible-for-9-11.html

  http://www.moonofalabama.org/2017/05/france-prepares-pro-al-qaeda-intervention-in-syria.html

  http://truepublica.org.uk/united-kingdom/revealed-british-intelligence-received-warnings-manchester-bomber-attack/

  http://www.blacklistednews.com/McCain%3A_Russia_is_a_Bigger_Threat_Than_ISIS%3B_Comey_Investigated_Clinton_Over_%27Fake_News%27/58791/0/38/38/Y/M.html

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-declares-all-atheists-are-terrorists-in-new-law-to-crack-down-on-political-dissidents-9228389.html

  http://www.bbc.com/news/world-europe-40056680

  https://mishtalk.com/2017/05/26/chicago-population-shrinks-most-in-entire-us-berwyn-cicero-and-peoria-worse-per-capita-high-taxes-1-reason/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-06-01/soros-european-union-now-existential-crisis-and-trumps-america-hostile-power

  http://alert5.com/2017/05/29/amti-china-can-now-deploy-military-assets-to-spratly-islands/

  http://moderntokyotimes.com/?p=7215

  http://reason.com/blog/2017/05/26/some-who-called-snowden-a-traitor-now-sh

  http://timesofindia.indiatimes.com/india/army-kicks-off-raising-of-2nd-division-under-mountain-strike-corps-plans-exercise-in-ladakh/articleshow/58884540.cms

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-31/hillary

  http://gizmodo.com/intelligence-officials-disturbed-by-trumps-attempts-to-1795676988

  https://psmag.com/social-justice/the-paris-agreement-is-stronger-than-trump

  http://reason.com/blog/2017/05/30/gianforte-tsa-laptops-sarwark

  https://theintercept.com/2017/05/30/the-u-s-has-ramped-up-airstrikes-against-isis-in-raqqa-and-syrian-civilians-are-paying-the-price/

  http://sorendreier.com/facial-recognitions-next-target-your-emotions/

  https://www.theatlantic.com/science/archive/2017/05/the-ghost-of-climate-change-future/528471/

  https://sputniknews.com/politics/201705301054128779-trump-ukraine-russia-deal-prospects/

  http://rense.com/general96/kalergiplan.html

  https://sputniknews.com/europe/201705301054116150-europe-ukrainian-migrant-workers/

  http://theantimedia.org/documents-us-protesters-terrorists/

  https://www.rt.com/op-edge/390183-gaddafi-libya-egypt-attack/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-28/russia-and-iran-sign-oil-goods-barter-deal-escape-petrodollar

  http://www.breitbart.com/london/2017/05/26/polish-pm-eviscerates-european-elite-attack-european-culture/

  https://sputniknews.com/world/201705281054057494-china-us-military-activities/

  http://rense.com/general96/libyaUScreated.html

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13960306000436

  https://theintercept.com/2017/05/26/malta-files-revelations-25-million-oil-tanker-gifted-to-erdogans-family/

  https://www.rt.com/news/389638-us-arms-syrian-kurds/

  https://sputniknews.com/russia/201705241053949034-putin-russia-special-forces-syria/

  http://bigthink.com/videos/jordan-greenhall-how-the-internet-upended-the-social-hierarchy

  https://www.rt.com/news/389642-us-destroyer-china-sea/

  https://sputniknews.com/military/201705241053929851-russia-defense-spending-us-china/

  http://dailycaller.com/2017/05/19/germany-considers-million-dollar-hate-speech-fines/

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3636/police-in-borl%C3%A4nge-the-criminals-have-won.html

  http://www.presstv.ir/Detail/2017/05/23/522950/Iran-Syria-Moscow-Ali-Shamkhani-petrodollars-security

  https://www.rt.com/op-edge/389245-trump-visit-saudi-muslim/

  http://www.shtfplan.com/headline-news/is-isis-planning-a-chemical-attack-captured-documents-reveal-isis-tested-chemical-weapons-on-human-guinea-pigs_05222017

  https://www.rt.com/news/389249-poland-merkel-refugee-crisis/

  https://sputniknews.com/europe/201705221053848435-poland-refugees-disaster/

  http://www.presstv.ir/Detail/2017/05/22/522804/Saudi-Arabia-not-Iran-is-the-fountainhead-of-terrorism-Robert-Fisk

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-21/greek-authorities-launch-mass-confiscation-safe-deposit-boxes-securities-homes-tax-e

  http://www.businessinsider.com/american-trees-are-migrating-west-2017-5

  https://www.rt.com/viral/389174-robot-cop-dubai-uae/

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4529536/Emotionally-responsive-robots-soon-here.html

  Apreciază

 16. mircea.v said, on iunie 1, 2017 at 11:00 pm

  Intrebare pt juristi:

  Daca nu trec in „cererea de interventie accesorie” ref la procesul cu moscheea, la date personale, cnp-ul si nr telefon, este vreo pr? Se admite?

  Am oroare sa ma identific prin cnp. Iar telefonul mi se pare o aberatie sa apara acolo.
  Daca raspunsul este: „fara cnp nu este admisa cererea”, idem telefon, intrebare generala:
  ce e de facut intr-un astfel de caz?

  Apreciază

 17. geo said, on iunie 2, 2017 at 10:27 am

  Astazi este ziua de nastere a Maresalului Antonescu. Insa viata lui a fost curmata acum 71 de ani de catre comunisti.

  http://adevarul.ro/locale/slobozia/am-asistat-judecata-maresalului-antonescu-povestea-veteranului-fost-martor-mai-controversat-proces-romania-secolului-xx-lea-1_55f25a07f5eaafab2c7b5ca0/index.html

  http://adevarul.ro/locale/botosani/de-fost-executat-ion-antonescu-controversele-jurul-capetelor-acuzare-pledate-tribunalul-poporului-1_56e831985ab6550cb8e13589/index.html

  http://adevarul.ro/locale/constanta/executia-maresalului-ion-antonescu-1-iunie-1946-Tie-popor-ingrat-nu-ti-ramane-macar-cenusa-mea-1_592ff8f05ab6550cb8aaa9b9/index.html

  http://www.activenews.ro/video/70-de-ani-de-la-executia-lui-Ion-Antonescu-Maresalul-a-murit-cu-tricolorul-la-piept-si-a-strigat-Domnilor-nu-m-ati-omorat-114788

  http://www.filmedocumentare.com/executia-lui-ion-antonescu-scene-din-proces/

  http://www.flux24.ro/document-desecretizat-recent-consemnarile-maresalului-ion-antonescu-din-noaptea-de-23-august-1944/

  http://www.ligamilitarilor.ro/istorie-militara/maresal-ion-antonescu/

  http://www.identitatea.ro/alexandru-visinescu-l-a-executat-pe-maresalul-ion-antonescu-video/

  https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2012/06/18/fata-in-fata-maresalul-ion-antonescu-adolf-hitler-i/

  https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2012/06/19/fata-in-fata-maresalul-ion-antonescu-adolf-hitler-ii/

  https://razboiulpentrutrecut.wordpress.com/2016/06/01/stenogramele-consiliului-de-ministri-marturii-documentare-ale-antisemitismului-antonescian-1940-1944/

  Dă clic pentru a accesa jurnalul-maresalului-antonescu-i.pdf

  Dă clic pentru a accesa antonescu-hitler-stalin.pdf

  Dă clic pentru a accesa viata_lui_ion_antonescu.pdf

  Dă clic pentru a accesa pace-si-razboi-vol-2-buzatu-ac.pdf

  Dă clic pentru a accesa europa_in_balanta2.pdf

  Dă clic pentru a accesa europa_in_balanta3.pdf

  Dă clic pentru a accesa maresalul-antonescu-bibliografie.pdf

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa download.php

  Dă clic pentru a accesa BCUCLUJ_FP_279435_1941_022_009_010.pdf

  Urmasii celor care l-au executat nu vor sa fie reabilitat:

  http://www.mediafax.ro/justitie/reabilitarea-numelui-maresalului-antonescu-respinsa-2616337

  http://dilemaveche.ro/sectiune/dileme-on-line/articol/cultul-lui-antonescu-si-reabilitarea-criminalilor-de-razboi

  Si asta in timp ce criminali dovediti ai poporului roman sunt bine merci sarbatoriti in Transilvania, cu fonduri de la buget…

  Apreciază

 18. […] mutarea la Domnul a fratelui Mugur Vasiliu, site-ul AXA a mai rezistat oleaca. Apoi gata si cu […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: