SACCSIV – blog ortodox

Doctrina satanica: CEZARIANA si PRACTICILE INUMANE din sectiile de nou nascuti

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 27, 2017

Asa nu:

Asa da:

“Sarcina nu este o boală” – este mesajul Asociației Moașelor Independente din România, postat in martie 2017 pe AMF.MS, Asociatie care a inițiat un proiect la Constanța și care urmărește îmbunătățirea serviciilor acordate femeilor însărcinate din România, țara cu cea mai mare rată a mortalității materne și infantile din UE, unde mor la naștere de 10 ori mai multe mame decât în Polonia sau Austria și de 3 ori mai multe decât în Bulgaria sau Slovenia. Sarcina și nașterea sunt excesiv medicalizate, chiar și atunci când nu există nicio problemă de sănătate. Rata alăpătării este extrem de redusă si a cezarienelor de rutină foarte ridicată.

De ce toate acestea?

CEZARIANA

In 2010 postam pe blogul saccsiv marturia preotului Mihai:

 

În primul rând, iartă-mi stângăcia. Nu mă prea pricep să utilizez internetul. Nu ştiu ce înseamnă ,, site web”.

Aş fi vrut să fac acest comentariu la ,,categoria”: ,,Reducerea populaţiei”, dar n-am ştiut cum să-l postez acolo.

Slujesc ca preot, de mai bine de 10 ani, într-un sat dobrogean.
De vreo doi ani încoace, întrebând mamele în lăuzie dacă au avut o naştere uşoară, am observat că din ce în ce mai multe sunt cazurile de naştere prin cezariană. Ba chiar n-am mai auzit de o naştere normală în ultimele 5-6 luni.

Am crezut iniţial că e vorba despre mentalitatea femeii moderne care nu mai vrea să se chinuie trecând prin travaliul naşterii. La o cezariană, mamei i se face anestezie, o taie pe burtă, i se scoate copilul, apoi este cusută şi e … ca nouă… fără să fi simţit vreo durere.
Dar cunosc cazuri de femei care au dorit în mod expres naştere normală şi tot la cezariană au ajuns, invocându-se de către medici ,,n” pricini care ar necesita intervenţia chirurgicală ( cordonul ombilical prea lung, sau prea scurt, sau înfăşurat în jurul gâtului pruncului; lipsa dilataţiei; poziţionarea nepotrivită a fătului…).
Deci adevărata cauză a înmulţirii naşterilor prin cezariană nu este moftul femeilor moderne.

Am căutat, o altă explicaţie.
Până nu demult, medicii nici nu prea dădeau pe la sala de naşteri; doar când era o complicaţie se deranjau, vădit iritaţi, să vadă despre ce e vorba. În general se năştea cu moaşa, care avea mult mai multă experienţă practică, care ştia cum să facă masajul local, cum să stimuleze dilatarea, cum să ajute la corecta poziţionare a fătului… şi totul ieşea bine.
La externare, drept mulţumire, nu neapărat ca şpagă, cât i se dădea moaşei? Un prosop, un săpun şi vreo cinci sute de mii vechi. Iar medicul cu ce se alegea? Cu nimic.
Aşa că, iată-i pe medici deşteptându-se: de ce să nu luăm noi ,,laurii”, dar şi ,,darurile”. Iar când vorbeşti de ,,dar” la medic, nu mai e vorba doar de un prosop şi un săpun şi de cincisute de mii vechi, ci de milioane bune, chiar zeci de milioane uneori.
Şi mi-am zis că asta-i explicaţia: dorinţa medicilor de a-şi rotunji bugetul.

Şi prima explicaţie, şi a doua rămân valabile, dar nu acoperă toată gama de situaţii. Ba mai mult, în urma a două cazuri recente ce le-am cunoscut, mi-am dat seama că ceea ce se întâmplă intră în categoria ,, războiului împotriva populaţiei” de care medicii înşişi sunt mai mult sau mai puţin conştienţi, mai mult sau mai puţin implicaţi şi, deci, copărtaşi cu elitele mondialiste la planul de reducere a populaţiei.

Primul caz este al unei fete de 28 de ani, mamă a şapte copii şi care, mergând să-l nască pe al optulea, a dat de un medic ,,idiot” ( iertaţi-mi expresia ). Pur şi simplu n-a vrut să o ajute şi nici pe moaşă n-a lăsat-o. Deşi avea dilataţie maximă ( lucru firesc pentru un organism ce a mai trecut prin şapte naşteri ), n-au dus-o în sala de naşteri, medicul bombănind pe culoare: ,,eu ăsteia îi fac cezariană şi îi leg trompele, ce, e vacă de prăsilă, câţi copii o să mai facă?” Mama a auzit toate acestea, ba chiar s-a luat puţin în gură cu el: ,, dom’ doctor, nu vi-i aduc să mi-i creşteţi”, lucru care l-a iritat şi mai mult. Au lăsat-o mai bine de doisprezece ore să se chinuie, după care i-au făcut Eco şi au constatat ( după cum era şi firesc) că fătul se întorse-se ( dacă a văzut că nimeni nu-l ajută, a obosit şi a renunţat…) şi acum chiar că nu mai putea fi vorba de o naştere normală…I-au făcut cezariană, au vrut să-i lege trompele… încă ameţită după anestezie a făcut scandal săraca fată pe masa de operaţie… şi abia au lăsat-o fără s-o mutileze.
În spitalul din Constanţa, cazul a fost celebru şi bineînţeles, corpul medical a făcut coaliţie împotriva ,,pacientului vinovat şi irascibil”.

Să zicem că acesta este un caz izolat, că s-a nimerit să cadă pe tura unui astfel de medic, că doar nu toţi or fi la fel, dar…

…al doilea caz, recent, mi-a făcut lumină, înţelegând întregul fenomen.

E o fată la noi în sat, însărcinată în luna a 7-a. A fost la control şi, printre altele, i-a spus medicului că vrea să aibă o naştere normală. Medicul n-a avut nimic împotrivă, dar i-a spus că nu se mai găseşte la noi în ţară în spitale injecţie de dilatare ( oxitocină ) şi prin urmare, dacă până la naştere nu face rost dintr-o altă ţară de acest produs, nu pot risca printr-o naştere normală şi tot la cezariană vor ajunge.

Aceasta, mie personal, chiar mi se pare a fi ,,lucrătură” a elitelor, sau directivă a OMS, sau cine ştie cărui organism internaţional ce urmăreşte ,, binele” românilor. Scoţând oxitocina de pe piaţă condamnă toate mamele la a fi ,,bune de tăiat” şi astfel se limitează naşterile; ştiut fiind că după o cezariană e necesară o pauză de 2-3 ani până la o altă sarcină, care nu se poate finaliza decât tot printr-o cezariană la care inevitabil se vor lega şi trompele. … Sterilizare ,,forte”. Ajungem astfel aproape de ,,legea” chinezească de limitare a naşterilor. Dacă n-au reuşit-o cu Gardasilul, prin cezariana urmată de legarea trompelor ne sterilizează ca pe vaci.

Poate că greşesc prin evaluarea ce am făcut-o. Poate că e doar o situaţie locală, aici, la Spitalul municipal din Constanţa, dar am intrat la bănuială că ar fi totul dirijat şi în urma afirmaţiei pe care un medic renumit al spitalului de la secţia ginecologie a făcut-o tatălui celor opt copii : ,,Nu poţi tu înţelege ce se întâmplă aici în spital”.

Aş dori dacă se poate o confirmare, sau o infirmare a celor spuse de mine. Mulţumesc.

 

Tot in 2010 am primit urmatoarele grafice ce demonstreza cresterea numarului de nasteri prin cezariana in ultimii ani. Am fost rugat sa nu dau numele localitatii pentru care s-a facut statistica:

NUMARUL DE NASTERI 1965-2009

Observati va rog de exemplu ca

in 1979: 9593 nasteri, din care 556 prin cezariana

in 2009: 4737 nasteri, din care 1592 prin cezariana …

Cu alte cuvinte, in 30 de ani, s-a injumatatit numarul de nasteri, dar s-a triplat cel al cezarienelor.

SECTIA DE NEONATOLOGIE

Dar lucrurile sunt cu mult mai rele.

Iata de exemplu ce putem citi la Dezvaluirile SOCANTE ale unei asistente de neonatologie din Romania de pe Ditta Depner:

 

„Sedam toti nou-nascutii care plang, in loc sa-i ducem la mama lor…”

Dragi viitoare mamici,

Sunt asistenta la o sectie de neonatologie intr-o maternitate din Romania si am decis dupa indelungi framantari, sa fac ceva pentru noi mamele si pentru copilasii nostri. Nu mai pot sa tac….constiinta nu-mi da voie. Voi scrie aici ceea ce-mi sta pe Suflet, pentru ca este vorba de sanatatea fizica, psihica si emotionala a copiilor vostri. Si sper ca aceste informatii sa ajunga la cat mai multe mame….ca sa nu-si dea nou-nascutii de langa ele, atunci cand ii vor aduce pe lume.

Va rog, cu toata inima mea, sa ne mobilizam impreuna, pentru ca daca eu una indraznesc sa spun ceva colegilor mei, asistente sau doctori, imi pierd serviciul…dar voi, voi puteti sa va cereti dreptul de a sta nedespartite de copilasii vostri din momentul nasterii, tocmai ca sa nu se mai intample cu ei ceea ce se intampla…..chiar daca nu va vine a crede, ca acestea sunt procedurile standard in mai toate maternitatile din Romania.

In primul rand, va rog din tot Sufletul meu de femeie si mama, sa va informați din timp cum este organizata sectia de neonatologie, in care urmeaza sa nasteti.
Si in al doilea rand aflati care sunt practicile, rutina sau procedurile standard de acolo, iar daca nou-nascutul este separat de voi, solicitati sa ramana cu voi imediat după naștere. Așa ar trebui sa fie firesc si normal.

PRACTICI STANDARD INACCEPTABILE SI INUMANE

Când am ales meseria de asistent medical, am ales-o pentru ca imi făcea plăcere să ajut. Am urmat specializarea de asistent medical generalist și am “prins” un post în compartimentul neonatologie. Ce frumos, nu? Să lucrezi cu mamici și nou-născuti.

Respect indicațiile medicilor, ca orice asistentă bună, dar am ajuns la concluzia ca sunt multe indicatii greșite, depășite si traumatizante atat pentru proaspata mamica, cat si pentru nou-nascut. Toate pleacă de la organizarea secției de neonatologie și anume de la existența saloanelor separate pentru nou-născuți în care aceștia isi petrec minim 3-4 zile, in solitudine separati de mamele lor, sedati si indopati cu lapte praf ca sa taca. Toti, fara exceptie. Nu conteaza ca sunt sanatosi, ca se nasc din mame sanatoase si perfect capabile sa ii ingrijeasca si sa-i alapteze.
De ce cred ca aceasta practica este gresita?
Pentru ca in primele zile de viata nou-nascutul se adapteaza mult mai usor prin contactul cat mai apropiat cu mama sa, chiar piele pe piele tot timpul si nu doar o data la 3 ore cateva minute…cand de obicei doarme…pentru ca a fost “linistit” cu forta…

In primele minute dupa nastere, temperatura corpului, bătăile inimii si ritmul respiratiei se regleaza cel mai usor in bratele mamei, mai firesc, mai bine si mult mai rapid decat in orice incubator din lumea aceasta. Asta n-o spun eu, ci studii intregi care vorbesc de dezvoltarea mai armonioasa a nou-nascutului in bratele mamei. Cititi despre „kangaroo care”.

In maternitatea in care lucrez eu, ti se ia copilul pentru ingrijiri si monitorizari in mai putin de 1 minut de la nastere. Il mai vezi peste 6 ore, asta daca esti in stare sa ajungi pe picioare pana la salonul de alaptare….aflat la un alt etaj… Daca ai avut cezariana poate ti-l aduce asistenta, dupa lungi insistente, sau doar cand te poti mobiliza sa mergi la celalalt etaj ca sa ajungi sa il alaptezi cateva minute.. Iar practicile astea nu sunt normale si nu au niciun beneficiu real.

INDOPAREA CU LAPTE PRAF…LA INDICATIA MEDICULUI

Alaptarea se face la program, din 3 in 3 ore, de 7 ori pe zi,cu aberantul „repaos” digestiv de 6 ore de la miezul noptii pana dimineata la 6….o practica depasita si inumana…ca doar laptele praf cu care sunt indopati pentru completare, se digera in 6-7ore…. si de fapt de acolo nevoia de repaos….offf de ati stii, de ce nu se ataseaza ei la san…

La indicatia medicului!! se da neaparat completare cu lapte praf pentru ca se practica proba suptului si la “x” zile de viata nou-nascutul trebuie sa suga “x” ml de lapte. Nou-nascutul este efectiv indopat cu lapte praf, ca sa “iasa bine” la greutate…nu se tine cont de faptul ca mama ar vrea sa-l alapteze sau ca i se administreaza si pana la de 3-4 ori mai mult lapte praf decat volumul stomacelului sau de 5 ml in primele zile…

Turele de zi sunt grele pentru ca cele mai multe nasteri sunt operatiile de cezariana ale mamicilor pacalite ca nu pot, nu au voie sau cica nu e sanatos sa nasca natural. Celelalte mamici mai curajoase care au reusit sa-si mentina cu eforturi uriase “pozitia” pe natural, au parte de nasteri medicalizate, induse, augmentate, si grabite ca sa mearga ca pe banda, cu orice pret…fara niciun fel de respect, sau omenie. Sunteti tratate ca niste vite la abator….stiu….

SEDAM COPIII CU FENOBARBITAL CA SA TACA

Dar ziua trece cumva cu agitatia asta multa, nu-i bai. Noaptea in schimb e cumplita. Nou-nascutii urla si urla si urla…si asta pe buna dreptate, pentru ca sunt separati de mame, flamanzi de imbratisari si lapte matern, singuri pe lume…

Si trist este cand vine medicul de garda si iti indica FENOBARBITAL pentru acel copil agitat si care nu se mai opreste din urlat.
DA, ati citit bine: FENOBARBITAL la un nou născut. Pentru ca e „agitat”. Și pentru ca e o singura asistenta care are responsabilitatea sa vegheze simultan doua saloane cu câte 5-6 nou-născuți…si pentru ca trebuie sa fie liniste.

Natural, uman si foarte corect ar fi sa chemam mama sa il alapteze, nu sa il drogam noi ca sa taca. Pentru ca mama oricum nu poate dormi noaptea si se gandeste tot timpul oare ce face micutul ei fara ea..?

SOC ANAFILACTIC DUPA FENOBARBITAL

Si mai trist este cand cate un nou-nascut asa agitat, face soc anafilactic de la doza de fenobarbital si trebuie resuscitat. Nu pot uita un caz al unui nou-nascut provenit dintr-o nastere naturala cu o mama care, draga de ea, plangea în salonul ei, ca o dor sânii ca are prea mult lapte…. O mama care avea acces la copilul ei doar cateva minute, la discretia protocoalelor de doi bani ale unui sistem sanitar infect. Un program prestabilit care ii permitea sa stea doar 20 de minute la alăptat, cand copilasul dormea fiind satul de atata lapte praf….

Sau un alt caz, in care unui nou născut i s-a administrat o doza prea mare de Fenobarbital, dupa care nu s-a mai trezit…. si…..in momentul administrării de adrenalina, acesta a facut stop cardiorespirator. Resuscitat minute bune, știm doar ca a supraviețuit, fără sa știm in ce măsura a fost afectat pe termen lung. Bine-nțeles, mama a primit o explicație puerila: copilul Dvs are o “afecțiune congenitală”. Oarecum, tot mama e de vina, ca a născut un copil cu afecțiuni…offf, Dumnezeule mare…

LEGISLATIE IN FAVOAREA PASTRARII NOU-NASCUTULUI LANGA MAMA

Inca o data subliniez cat e de gresit faptul ca nou-nascutul nu este lasat langa mama. Ea ar putea sa il supravegheze si daca e nevoie sa ma cheme sa intervin. Daca plange, sa il ia in brate si sa il puna la san. De asta are nevoie un nou-nascut!
Nu sa urle pana ce eu ma ocup de o alta nastere sau pana ii vine randul la schimbat si biberon sau fenobarbital.
Din pacate toate maternitatile din Romania au genul acesta de organizare, cu saloane de nenonatologie separate de saloanele proaspetelor mamici, desi varianta de rooming-in ar fi mai benefica atat pentru mama si nou-nascut cat si pentru bugetul spitalului.

Culmea este ca legea pacientului din Romania prevede ca, daca parintele solicita, poate insoti la spitalizare copii pana la 14 ani deci, nou –nascutii fac parte dinaceasta categorie. Deci cu mare incredere va indemn sa va tineti copiii langa voi, cu voi pana ce plecati spre casa. Nu mai dormiti linistite ca are altcineva grija de ei…ca nu asta este realitatea. Sunt mama, ca si voi, si nu mai pot privi ceea ce se intampla zi de zi cu copilasii vostri.
Treziti-va, oameni buni, ca traim intr-o lume fara compasiune, fara iubire, fara respect fata de nimeni si nimic. Nu va mai incredeti intr-un sistem bolnav si putred. Luati atitudine!!”

 

Site-ul Ditta Depner e si cu ceva hipnoza, care-i o aiureala, dar asta ne intereseaza mai putin acum. Importante sunt cele scrise in acea scrisoare.

Puiul animalutelor stau pe langa mamicile lor de cum au fost fatati. Insa pentru oameni, tot soiul de specialisti, cu mintea iluminata de draci, au creat tot soiul de doctrine care mai de care mai anti umane. Invelite, evident, in lozinci-staniol in numele binelui omenirii.

Este evident iar istoria umanitatii a confirmat-o de mii de ani, ca primul contact al nou nascutului pe lumea asta trebuie sa fie cu pielea mamei, cu sanul mamei, cu laptele mamei, cu glasul mamei. Nu cu puscaria salonului de bebelusi, nu cu doctori nebuni care-i sedeaza, nu cu vaccinuri care-i imbecilizeaza.

E o inventie absolut satanica aceasta rupere a copilului de cea care l-a nascut si preluarea sa de catre un sistem in care sunt din ce in ce mai rari medicii cu reala iubire de oameni. Si tine de doctrina mai larga a rapirii definitive a copiilor:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

Iar aia cu cezariana tine evident de o doctrina sora cu prima, anume, reducerea populatiei:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

Reclame

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. G.C said, on mai 27, 2017 at 10:20 pm

  Hristos S-a Inaltat !

  Off topic.

  1.Poate cineva sa-mi explice care-i treaba cu cardurile cu banda magnetica ? Functioneaza pe baza de 666 ? Reprezinta o cadere ?

  2. Am vazut cu ceva timp in urma niste videoclipuri cu un expert ucrainean(rus?) care explica cum actele cu cip(cipul) fac legatura dintre persoana si sistem (sau poate se referea doar la cele biometrice) si de ce nu e bine sa le luam. Poate cineva sa-mi spuna cum se numeste acea persoana ? as vrea sa revizionez acele videoclipuri si nu le gasesc.

  Multumesc !

  Apreciază

 2. Oana said, on mai 27, 2017 at 11:23 pm

  Asa e, e inuman sa desparta copilul de mama. Si mie mi au luat fetita dupa nastere si desi am nascut natural si imi doream sa stau cu ea, sa o tin in brate, sa o alaptez, am tot fost sa o vad, pana a doua zi nu mi au dat o in salon. Parca nu era copilul meu… eram disperata sa o tin langa mine. Dupa ce mi au adus o am stat numai cu ea in brate pt ca numai asa dormea. Pana am ajuns acasa nu am dormit. Iar la 9 saptamani de sarcina am trecut prin clipe grele cand o doamna dr mi a zis ca ori fac avort ori operatie din cauza unui chist…Nu am vrut sa aud nici de una nici de cealalta si m a ajutat Dumnezeu si am nascut un copil sanatos. Acum in maxim o luna urmeaza sa nasc al doilea copilas. Doamne ajuta sa fie totul bine!

  Apreciat de 2 persoane

  • el said, on mai 28, 2017 at 11:38 am

   Oana

   Dumnezeu sa-ti ajute sa aduci pe lume copilasul si sa poti sa-l pazesti de orice rau !
   Tatal copilului trebuie sa fie si el prezent, nu ca sa caste gura aiurea la nastere( moda DRACEASCA, nici Sf Zaharia cu toata bucuria lui de tata NU a stat sa priveasca nasterea CELUI MAI VREDNIC dintre cei NASCUTI DIN FEMEIE. Castatul gurii la nastree la tatalui e o SMINTELA NOUA adusa de anticristi si SPURCATI ca SA SOCHEZE barbatul ) ci sa URMAREARCA ATENT copilul cata vreme mama epiuizata de nastere e slabita.
   Copilul TREBUIE sa stea cu mama lui inca dupa nastere, sunt patuturi care poti fi aduse in camera lehuzei imediat dupa nastere si DOAR DACA mama NU POATE sa se ocupe de copil sa admita sa fie luat de langa dansa.

   Apreciază

   • elena said, on mai 28, 2017 at 5:29 pm

    @el
    Sint de-acord cu tine, nici mie nu-mi place treaba asta cu barbatul in sala de nastere, dar dupa poate sa stea alaturi de copilas pina se odihneste mama ,ca sa nu faca ei cine stie ce copilasului.

    Apreciază

   • el said, on mai 28, 2017 at 8:16 pm

    elena

    asta cu prezenta efetciva la nastere a brabatului e PERVERSIUNE si e noua, populatiile „alese” NU o practica, e doar pentru cei care TREBUIE INDOBITOCITI. si ca orice SMINTEALA care tine de trupesc „a pris” la IMBECILI.
    asta a zis si eu, sa intre si sa urmareasca ATENT copilul DUPA nasterea lui… cand mama e slabita, asta e treaba tatalui DUPA nastere, SA APERE copilul si amma.

    Apreciază

 3. Cristiana said, on mai 28, 2017 at 9:59 am

  Femeile din ziua de azi aduc pe lume copii in acest mod, deliberat! Nu stiu din ce motiv! Eu am nascut trei copii; la 15, la 17 si la 25 de ani! Fiul meu cel mare are 36 de ani! O data n-am fost cu ei prin spitale, n-au o tăietură de doctor pe ei, mulțam Doamne! De răceli sau alte boli inerente copilăriei i-am tratat cu leacuri așa cum știam de la mama mea; ceaiuri, frecții! Să fi fost cazul de cezariană eu m-aș fi speriat groaznic, pe când să nasc natural mi s-a părut lucrul cel mai firesc! Senzația imediat după naștere este unică, nu se poate explica în cuvinte! Este cea mai deplină fericire, pace, iubire…. plutești pur și simplu!

  Apreciat de 1 persoană

  • ilioara said, on mai 28, 2017 at 9:08 pm

   Nu stiu cat de deliberat este modul in care se alege cezariana in ziua de azi in momentul in care mamicile sunt manipulate grosier iar cele care insista sunt chipurile „ajutate” sa se dilate dar in loc sa se dilate se blocheaza dilatarea, cresc contractiile si durerile, copilul intra in suferinta si uite asa, mamici pregatite sa nasca normal in 2 timpi si 3 miscari se trezesc taiate si sunt fericite daca se termina totul cu bine dar de incercat din nou o alta sarcina……mai greu…..
   Stiu, sunt pacate, necredinta, dar nu vreau sa judec eu acum pacatele, ideea este ca femeile insarcinate sunt chemate la controale si la 2 saptamani la particular, ca acolo au aparatura mai buna…. sunt puse sa faca un numar impresionant de analize si teste de-ti sta mintea-n loc, un calcul sumar ar ajunge cu tot cu nastere la 10 000 de ron, in afara de faptul ca daca nu au cunostinte sunt tratate umilitor, cu toata contributia lor, chestii de genul „ti-a placut sa stai cracita, ce te vaieti acum??, deci tre sa fii om sa-i spui unei mame care aduce pe lume o noua viata, asa ceva, dar mama lui nu a stat cracita, sar sotia lui nu sta cracita, dar banii ei sunt buni? Si nu vorbesc de cazurile in care dupa ce le iau banii pe timpul sarcinii, nici macar nu se prezinta la nastere din diferite motive si nu mai zic de cazurile in care medicul tre sa plece in concediu si chiar daca ar mai fi o saptamana, doua pana sa ajunga sarcina la termen, o cheama si o taie ca sa nu riste sa fie in concediu si sa piarda „momentul”. Stiu lipseste credinta in Dumnezeu dar de unde fratilor, intr-o astfel de lume. Am auzit de un caz aparte, de fapt nu e singurul cu o tiganca, care oricum isi chemase doctorul de acasa si astepta sa se schimbe. Intre timp se ocupa altcineva de ea si i-a facut niste aluzii finute la copii, si aia, i-a ars un picior peste fata din contractie cica, era pe masa, dupa care s-a ridicat si i-a ars si un pumn, tot din contractie, doctorita s-a enervat, a facut-o animal si a plecat sa se schimbe moment in care a prins-o tiganca de guler si i-a zis”fa, te omor”. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, NU aprob asa ceva, suntem oameni, insa aste o diferenta mare daca ar fi sa facem o paralela intre tigani si romani. Tiganii NU DAU BANI, rar dau, chiar daca au mult mai multi decat unii dintre romani, in afara de faptul ca nu se lasa intimidati, manipulati, descurajati de asemenea specimene, insa romanii….Au fost cazuri de mamici care au venit cu camasa de noapte ascunsa in geanta si fara papuci, sa nu stie sotul ca nu au avut curaj sa le spuna sotilor ca pleaca doctorul in concediu si le-au chemat sa le faca cezariana, stiind ca sotii nu ar fi fost de acord, au spus ca le-au chemat la control si atat. S-au gandit ca au cheltuit atatia bani, sa nu ramana pe mana cine stie cui si uite asa….Ideea este ca este dificil sa aduci pe lume un copil in ziua de azi, este o lupta crancena cu cheltuieli mari, nu mai zic de probleme inchipuite pe care le inventeaza medicii, ca sa le sperie si sa le convinga sa faca cezariana (mai sunt si probleme inchipuite de sanatate prin care le determina sa avorteze dar asta e o alta discutie)….Pentru cine trece o data prin asa ceva, daca nu are credinta, daca se mai incumeta a 2-a oara deja este act de martiraj. Cei care au cunostinte sunt mai linistiti iar cei care au credinta sunt cat de cat mai puternici dar……exista o realitate dura intre mentalitatea celor din jur, familie si sistemul medical.

   Apreciază

   • Raluca said, on mai 29, 2017 at 7:12 am

    Este efectiv un abator. Rareori sunt ajutate mamele să aducă pe lume copii în condiții normale: naștere normală, urmărirea sarcinii fără investigații inutile, care pot pune chiar în pericol viața copilului, etc. Sistemul este în așa fel conceput încât reprezintă o agresiune continuă asupra mamei și copilului, este de fapt o intimidare și o umilire a mamei. Astfel odioasa vorbă: femeia e bună doar să nască, devine chiar o expresie acceptabilă în condițiile în care o femeie însărcinată nu mai e bună nici să nască, dacă la tot pasul întâmpină diferite agresiuni și piedici în ducerea la capăt în condiții normale de siguranță sarcinii. Femeia însărcinată este un fel de pericol public care trebuie anihilat nu prin metode directe, ci prin metode indirecte, subtile, de înșelare a bietelor femei. Nu mai vorbesc că agresiunea asupra copilului, dar implicit și a mamei, continuă apoi prin alte felurite mijloace care mai de care mai perverse, cum este de exemplu vaccinarea. Și ăsta e dor începutul … Nu mai vorbesc că există agresiuni împotriva mamei și a copilului uneori chiar în propriile familii. Așa că pentru femeie e o chestiune ori de obișnuință, ori de luptă cu viața și cu sistemul pentru cine a are forța și abilitatea să o facă. Iar pentru cele care primesc și ajutor, e chiar mană cerească. Și trăim într-o țară zice-se ortodoxă …

    Apreciază

 4. guti flo said, on mai 28, 2017 at 10:22 am

  G.C
  Adevarat s-a inaltat!
  Cred ca pe asta il cauti!…https://youtu.be/WeQG8NJtMH8
  Sistemul electronic pe care il folosesc” elitele” au la baza cifra 666..deci, pt cine a inteles lucrul asta, nu mai poate sa il foloseasca daca vrea sa aiba o constiinta linistita…mai ales ca este vb de identitatea ta..te reprezinta..fie card de sanatate, bancar, buletin,etc…toate astea te reprezinta..cu semnatura ta! Nu mai vb de faptul ca omul este lasat de Dumnezeu liber si independent…persoana reala ..si nu fictiva , cum vor ei sa ne faca sa credem cu aceasta „evidenta”, care este urmata de acest sistem electronic prin conectarea definitiva. Primul pas al lor a fost cand au introdus CNP-ul..de acolo s-a inceput raul..pt ca CNP-ul de fapt este inlocuirea numelui cu un numar…dovada o ai atunci cand te duci intr-o institutie..bancara de exemplu, si iti spui numele!….nu ai sa primesti nimic pana nu vei spune CNP-ul!….aici avem dovada clara , ca noi de fapt pt ei suntem niste numere !…aici este o discutie mai dificila in privinta CNP-ului…daca suntem vinovati sau nu, pt faptul ca l-am acceptat..eu am incercat la starea civila sa-l anulez , dar nu s-a putut, mi-a spus ca asa ceva nu e posibil…..dupa parerea mea, cel care este apasat de constiinta pt lucrul asta, nu are decat sa se rupa definitiv de sistem..dupa ce a incercat pe cat i-a stat in putinta in fata autoritatilor, sa nu mai aiba CNP, si astfel scapa de orice grija! Acest lucru e cam greu, cred ca depinde mult de felul in care fiecare am inteles gravitatea lucrurilor..si ravna fiecaruia. Eu personal nu pot sa spun ca CNP-ul e lepadare, sau nu….dar cred ca daca cineva incearca sa scape de el prin una din cele doua exemple, nu greseste! …repet, lucrul asta cred ca este valabil pt cel care nu isi mai gaseste liniste din cauza CNP-ului…si bineinteles a depasit celelate ispite..fiind mai ravnitor! ( a nu se intelege ca eu sunt ala)….este doar parerea mea, asa am inteles eu ca stau lucrurile …in teorie….din ce am citit si am vazut….daca cineva cunoaste mai bine situatia, sa ne spuna si noua!
  Daca cu CNP-ul avem unele dubii, gandeste-te ca banda magnetica e mult mai avansata! …si este mult mai evidenta ca CNP.
  Sfantul Paisie Aghioritul ne spune sa nu luam nimic…a si specificat despre banda magnetica…sa nu o luam!
  Pr Adrian Fageteanu la fel : nu mai luati nimic din ce va vor da de acum inainte…sunt vicleni, vicleni, vicleni!

  Daca cineva semneaza asa ceva, inseamna ca este de acord cu acest lucru..si automat nu se mai afla de partea lui Dumnezeu, ci de partea lui antihrist, despre care ne spune apocalipsa lui Ioan..: ” Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel care are semnul”…..semn pe care ei vor sa il introduca in mod perfid in toate domeniile, card de cumparaturi, (supermarketuri…de ce crezi ca cei de la ANAF se zbat asa de tare sa ii descurajeze pe mici intreprinzatori!?….ca sa ne trimita la supermarketuri, unde ne pot controla mai bine..), bancar, sanatate, invatamant,sport , etc, inainte de semnul de pe frunte sau mana dreapta….adica un fel de anestezie, sa fim deja familiarizati incetul cu incetul, cu acest semn (sistem)…ca atunci cand va fi pecetluirea, sa nu fie soc pt populatie….ci ceva normal!
  Cel care nu se opune de la inceput acestui sistem, este ca si cum, atunci cand vede focul aprins in casa lui, si el spune ca nu e nimic grav, ca inca nu a ajuns la acoperis(sf Paisie Aghioritul)
  Diferenta dintre pecetea de pe frunte sau mana …si actele premergatoare pecetii..este ca cel care a luat pecetea pe frunte sau mana…este pe loc condamnat la osanda vesnica..si nu mai are scapare in vecii vecilor!…iar cel care are actele , este pe drumul cel fara de scapare, fara posibilitatea de a alege sa faca stanga sau dreapta, care duce sigur la osanda vesnica…
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • guti flo said, on mai 28, 2017 at 10:46 am

   G.C
   In cazul in care nu iti intra link-ul, tasteaza : ” pasapoartele biometrice, colectarea datelor personale, pozitia bisericii ortodoxe ruse”. youtube.
   Pe tableta mea, nu imi da traducerea, dar cand ma conectez la tv, o am…nu stiu care este explicatia…vezi si tu!

   Apreciază

   • G.C said, on mai 28, 2017 at 9:23 pm

    Merge, multumesc frumos pt raspuns, Doamne ajuta !

    Apreciază

  • guti flo said, on mai 28, 2017 at 11:25 pm

   Pana la urma daca stai sa te gandesti, tot acolo ajungi si cu un act ca asta…este eliberat de un stat care se dovedeste a fi antihristic! …..numai ca ai multumirea ca ai facut ce ti-a stat in putinta!
   Sau ce te faci daca ai un act fara CNP si primesti card bancar sau de sanatate sau celelalte!?…ei vor face in asa fel incat sa nu poti sa faci nimic in societate fara cip…asa ca tot trebuie pana la urma sa te rupi de sistem daca vrei sa urmezi sfatul sf parinti….ca ai reusit, sau nu, sa scapi de CNP! Dupa cum se vede, mult timp nu mai este .
   Atunci va fi pusa la incercare credinta omului!

   Apreciază

 5. sica said, on mai 28, 2017 at 9:11 pm

  http://noinu.ro/2014/10/banca-nationala-a-romaniei-nu-a-mai-depus-bilanturi-de-13-ani/
  CÂT COSTĂ MÂNA DE LUCRU ÎN UE PE O SCARĂ DE LA 1 LA 10
  http://www.lefigaro.fr/…/97002-20170406FILWWW00155-ue-le-co…
  Cu 42,00 de euro pe oră, Danemarca este ţara unde munca este cea mai scumpă.
  Iar la capătul opus, Bulgaria afişează doar 4,04 euros pentru 1 oră de lucru.
  In România, 1 oră de lucru costă 5,05 euros !!!

  Apreciază

 6. blue said, on mai 28, 2017 at 11:51 pm

  Într-o lume imaginata de Asimov într-unul din romanele sale, copiii devin bunuri social-comune, asemeni produselor finite din fabrici. El considera că dezumanizand omul, robotizandu-l și indepartandu-l de Dumnezeu, îl împinge către nemurire. Într-un viitor extrem de apropiat, se vor produce copii în incubatoare din material genetic atent ales. Ce statut și ce viitor vor avea oare astfel de copii?

  Apreciază

  • el said, on mai 29, 2017 at 11:38 am

   blue

   „Într-un viitor extrem de apropiat, se vor produce copii în incubatoare din material genetic atent ales. Ce statut și ce viitor vor avea oare astfel de copii?”___ vezi de treba ca NU VOR PUTEA cacanarii astia sa produca nici o musca in laboratoarele lor… au „produs” /clonat oi si caini si aia sunt PLINI de GRESELI genetice si MOR RAPID … n-au ei (oricat se screm) spor la produs gloatele lui anticrist, pe aia tot burtile proastelor ii vor aduce pe lume.
   si nici VIITOR pentru hulitorii de Dumnezeu si gloata iadului din ce in ce mai groasa NU MAI ESTE …

   … asa ca cea mai mica problema ar fi „statutul” sau „vitorul” unor asemenea eseuri( DESEURI) ESUATE !

   Apreciază

  • om said, on mai 29, 2017 at 7:21 pm

   E vorba de Soarele gol,probabil. De fapt literatura s.f. anticipeaza planurile Ocultei si pregateste acceptarea lor de catre populatie.

   Apreciază

  • saccsiv said, on mai 31, 2017 at 2:36 pm

   blue

   HRISTOS S-A INALTAT!

   Iertare, ne mai poti ajuta cu traduceri?

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: