SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Noul Proiect Manhattan: Cercetările dezvăluie rădăcinile controlului global al climei și programului masiv de umplere a cerului cu spray chimic

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 26, 2017

Iata ce putem citi la The New Manhattan Project: Ongoing Research Reveals The Roots Of Global Climate Control And The Massive Program Filling The Skies With Chemical Spray de pe Activist Post, traducerea OrtodoxInfo:

Pe 29 aprilie, Peter A. Kirby a făcut o prelegere (filmarea de mai jos) în San Francisco prezentând câteva dintre cercetările și teoriile sale despre Chemtrails pe care le vedem pe cerul de deasupra noastră aproape în fiecare zi în majoritatea părților lumii occidentale și explicând cum au ajuns acolo.

În vara anului 2016, Kirby și-a publicat lucrarea Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project.. Pentru Peter, acest lucru a marcat sfârșitul fazei 1 a ceea ce el vedea ca pe un proiect de cercetare pe termen lung pentru a documenta unul dintre cele mai ambițioase și potențial devastatoare proiecte științifice și industriale concepute vreodată de om. În cartea sa și în prelegerea de mai jos el prezintă foarte multe instituții și actori documentați în proiect; fiecare dintre aceștia având un trecut și un traseu pe hârtie care ne pot oferi o privire mai aprofundată asupra a ceea ce s-a făcut și unde am putea ajunge. Peter are motive întemeiate să compare acest lucru cu avântul gigantic și ascuns al Statelor Unite ale Americii de a crea bomba atomică în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Începând cu anul 2009, a început să facă săpături în cărți, reviste, biblioteci, rapoarte guvernamentale și pe Internet pentru a găsi informații care să explice programul oficial negat și totuși aflat în fața dvs. ce presupune această pulverizare enormă de substanțe chimice din avioane observate și studiate în întreaga lume. Când Kirby și-a început cercetarea, a fost deja o problemă, așa cum spune el în cartea sa; nu de prea puține informații, ci de prea multe. Au fost zeci de cărți și documente care să acopere diferite aspecte ale unui proiect care, în mod evident, era prea mare pentru a încăpea sub covor. Dar nu a existat nimic care să le unească și să ajungă la fundul a ceea ce se întâmplase.

Peter a descoperit, totuși, că existau dovezi despre folosirea armelor fumigene; multe dintre ele în documentele guvernamentale și de cercetare, în jurnalele profesionale și în declarațiile incredibile făcute de oameni de știință și de lideri de proiect care i-au aprins curiozitatea și l-au dus mai aproape adevăr. El împărtășește tot acest material și argumentația sa din „Chemtrails Exposed” și în această prezentare video.

 

Reclame
Tagged with:

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. sica said, on mai 26, 2017 at 7:41 pm

  -Germania vrea sa amendeze si sa scoata milioane de euro de la cei care vor indrazni sa mai spuna ceva de musulmani, sub pretextul ca asta ar fi „ura rasiala”!
  http://dailycaller.com/2017/05/19/germany-considers-million-dollar-hate-speech-fines/

  Apreciază

 2. sica said, on mai 26, 2017 at 7:42 pm

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3636/police-in-borl%C3%A4nge-the-criminals-have-won.html -Dupa invazia de refugiati musulmani, politia suedeza se recunoaste infranta: criminalitatea a invins

  Apreciază

 3. sica said, on mai 26, 2017 at 7:45 pm

  http://www.theprepperjournal.com/2017/05/23/10-must-natural-remedies-preppers/
  -10 Remedii naturale pe care poti sa ti le prepari singur…

  Apreciază

 4. E la fel peste tot in lume: Germania ia măsuri aspre împotriva părinților care nu își vaccinează copiii said, on mai 26, 2017 at 10:49 pm

  E la fel peste tot in lume: Germania ia măsuri aspre împotriva părinților care nu își vaccinează copiii

  Guvernul german vrea să amendeze părinții care refuză să-și vaccineze copiii. Ministrul german al Sănătății a afirmat că este necesar ca această lege să fie introdusă, în urma unei epidemii de rujeolă, potrivit libertatea.ro.

  Mai mult, grădinițe vor putea să-i reclame pe părinții care refuză vaccinarea copiilor.

  Totodată, părinții pot fi amendați cu până la 2.500 de euro, dacă refuză să-și vaccineze copii. Noua lege ar urma să fie adoptată luna viitoare. Măsura face parte din eforturile Guvernului de a îmbunătăţi ratele de vaccinare în ţară, care au scăzut semnificativ în ultimii ani, ceea ce expune copiii şi adulţii la boli posibil periculoase, precum rujeola.

  În Germania s-au înregistrat 410 cazuri de rujeolă de la începutul anului și până la jumătatea lunii aprilie, mai mult decât în tot anul 2016.

  Apreciază

 5. NIMENI said, on mai 27, 2017 at 10:06 am

  DEPOPULAREA PLANETARĂ

  Dialog imaginar între STĂPÂNUL LUMII și un supus slujbaș.

  – MARE STĂPÂN, al omenirii, cel de nimeni nevăzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
  – Spune, te ascult !
  – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți,, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai, Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.
  I-ați ”reeducat” ?
  – Da STĂPÂNE, tot sistemul de educație e praf,, le-am alterat cunoașterea, toate ”învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.
  – Le-ați otrăvit hrana ?
  – Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la ”E”-uri alimentare în toate produsele alimentare procesate, se supun întocmai la ”Codex Alimentarius”
  – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie ?
  – Le-am otrăvit STĂPÂNE, le-am disatrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și ”îmbogâțită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgâm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică STĂPÂNE, a mers la fix, chipurile prospectam 🙂 ha, ha, ha.
  – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile ?
  – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.
  – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, otrăvit sau modificat genetic.
  – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.
  – Ce rată aveți ?
  – Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.
  – Puțin, foarte puțin !
  – Știu STĂPÂNE, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mânâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor.
  – Asta e, băgați-le tdirect în sânge !
  – Direct, dar cum STĂPÂNE ?
  – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați ! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemi, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
  – Ești un geniu STĂPÂNE, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim STĂPÂNE, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.
  – Da ce facem cu corupții lor, ca să vorbească după ?
  – Scăpați și de ei, după, da la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, 🙂 HA, HA, HA ! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei … Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate, ce idioți.
  Leonard Chesca
  26 mai 2017

  sursa: http://ioncoja.ro/haz-de-necaz-2/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

  Apreciază

  • tataia said, on mai 28, 2017 at 2:27 pm

   Da…amuzant pamfletul. Cu toate ca in realitate e trist. E trist tocmai pentru ca e adevarat….

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: