SACCSIV – blog ortodox

CIUPERCA MORTALA Candida auris invadeaza SPITALELE DIN SUA

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 25, 2017

Ciuperca Candida auris invadează spitalele din SUA. Toate medicamentele de uz farmaceutic sunt inutile dar se refuză utilizarea uleiului de oregano, informeaza Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

(Natural News.) Ciuperca mortală cunoscută sub numele de Candida auris, continuă să se răspândească rapid prin spitalele din S.U.A., în principal în statele New York și New Jersey.

Când am vorbit ultima dată despre izbucnirea epidemiei în martie, existau 35 de cazuri confirmate ale bolii, 28 dintre acestea fiind situate în statul New York.

În prezent, există cel puțin 61 de cazuri de infecție cu Candida auris în Statele Unite – 39 în New York, 17 în New Jersey, 4 în Illinois și câte un caz în Indiana, Maryland și Massachusetts.

Potrivit CDC (centrul de control și prevenire a bolilor n.t), cazurile de C. auris din S.U.A. au crescut cu mai mult de 800% din toamnă până acum.

Boala este, cu siguranță, o problemă serioasă, cu o rată de mortalitate de aproximativ 60% și cu potențial mare de a se răspândi prin spitalele țării.

„Se comporta ca un dăunător teribil (superbug)”, a spus Paige Armstrong de la CDC. „Fără un control adecvat al infecțiilor și un răspuns cu adevarat riguros, [acesta] ar putea duce la și mai multe cazuri în Statele Unite”.

Prevenirea răspândirii ciupercii s-ar putea dovedi la fi la fel de dificilă ca tratarea ei.

De la revista Managed Care:

„Unele tulpini de C. auris sunt rezistente la toate cele trei clase majore de medicamente antifungice, potrivit CDC. Acest tip de rezistență multiplă nu a fost observat anterior la alte specii de Candida. Un alt motiv de îngrijorare, C. auris poate persista pe suprafețele din mediile de îngrijire a sănătății și se poate răspândi printre pacienți în instituțiile de îngrijire a sănătății, spre deosebire de majoritatea speciilor de Candida. C. auris este, de asemenea, dificil de identificat cu metodele standard de analiză în laborator și poate fi diagnosticată greșit în laboratoare fără tehnologia necesară. „

Chiar și actualul director al CDC, Dr. Anne Schuchat, a recunoscut că ciuperca reprezintă o „amenințare catastrofică” și că oficialii „trebuie să facă mai bine controlul infecțiilor”.

Se pare că ne apropiem de sfârșitul erei în care infecțiile pot fi tratate eficient folosind antibiotice și medicamente anti-fungice. Datorită suprautilizării pe scară largă, antibioticele de care am depins până acum devin din ce în ce mai ineficiente, pe măsură ce bacteriile suferă mutații în tulpini tot mai rezistente și nu se dezvoltă alte clase noi de antibiotice – în primul rând datorită faptului că aceasta nu este o activitate profitabilă pentru Big Pharma.

Medicina de rând nu are răspunsuri și nici un plan pentru a face față unui viitor în care infecțiile nu pot fi controlate. O tulpină mutantă de bacterii rezistente la medicamente ar putea ucide zeci sau chiar sute de milioane de oameni și nu vom putea face nimic pentru o opri.

În esență, ne-am reîntors la zilele de dinainte de descoperirii antibioticelor – când infecțiile bacteriene sau fungice făceau adesea ravagii prin populație, cum ar fi în zilele ciumei bubonice.

Dar chiar și în acele vremuri, au existat aceia care au supraviețuit diferitelor boli la care au fost expuși, pur și simplu pentru că sistemul lor imunitar era puternic și sănătos. Cei care cunoșteau puterea plantelor medicinale și a remediilor naturale aveau o șansă și mai mare de supraviețuire.

Multe dintre acele remedii naturale tradiționale pot fi folosite la fel de eficient și astăzi. De exemplu, ulei de oregano s-ar putea dovedi mai de succes în prevenirea contaminării cu C. auris decât medicamentele anti-fungice inutile utilizate în prezent pentru combaterea bolii.

Uleiul de oregano este unul dintre cele mai puternice antibiotice și unul dintre cei mai puternici agenți antifungici cunoscuți.

De la Natural News:

„Uleiul de oregano se ocupă de bacteriile patogene fără a deranja bacteriile benefice. Este, de asemenea, anti-viral și anti-fungic. Aceasta este o combinație rară de trei într-unul. Imaginați-vă distrugerea coloniilor fungice în timp scăpați și de o infecție bacteriană sau virală și păstrându-vă bacteriile bune .”

Poate că atunci când toate medicamentele farmaceutice eșuează și mulți oameni încep să moară de infecții simple, cartelele de medicamente vor începe în sfârșit să recunoască beneficiile remediilor naturale bazate pe plante anti-fungice și antibiotice care funcționează cu adevărat.

Să sperăm că nu trebuie să așteptăm atât de mult.

Surse:

AP.org

ManagedCareMag.com

Patch.com

NaturalNewsBlogs.com

NaturalNews.com

 

Tagged with: , , ,

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grig said, on mai 25, 2017 at 1:40 pm

    Şi argintul coloidal poate fi o variantă. Aici a fost publicat un buletin de analiză de la Institutul Cantacuzino, care dovedeşte că patru dintre cei mai cunoscuţi patogeni sunt anihilaţi de nanoparticulele de argint:
    http://salutifer.ro/argintul-coloidal-poate-fi-utilizat-ca-dezinfectant/#lightbox%5B4486%5D/2/
    Pentru că nu poate fi patentat, argintul coloidal nici nu poate aduce beneficii marii industrii farmaceutice. Acesta poate fi un motiv serios pentru care nu sunt făcute sistematic studii asupra lui în marile laboratoare, ci doar sporadic pe la universităţi.

    Apreciază

    • tataia said, on mai 26, 2017 at 7:29 pm

      Sa imi fie iertat dar eu nu cred in argintul coloidal. Este si asta o manipulare ordinara…cel putin eu asa o vad

      O cauza directa a infectiilor fungice in general este intoxicatia cu mercur. Numai cine nu a cautat informatii pe net nu a ajuns la aceasta concluzie:

      http://www.yeastinfectionadvisor.com/mercurypoisoning.html

      Ma indoiesc ca bagind si argint in noi scoatem mercurul (argitul viu cum ii zic vrajitoarele). Dupa ce ca sintem intoxicati cu metale grele mai bagam si altele in plus fata de ce avem in corp? NU prea cred ca e o idee buna. Marea inselatorie a medicinei este aceea ca ne-a convins sa ne fie frica de „microbi” dar sa fim dispusi sa acceptam fel de fel de substante toxice (otrava) in organismul nostru pentru a scapa de microbi. Nu microorganismele sint cauza bolii. Cauza bolii este otrava!

      Desigur ca eu nu am studii medficale. De aceea parerea mea nu este litera de lege. Ma rog…nici macar a medicilor nu este litera de lege. DAca aveti probleme de sanatate consultati-va prima data cu medicul dumnevostra. Decizia de a urma sau nu tratamentul prescris de acesta va revine in totalitate la fel ca si raspunderea pentru consecintele ce ar putea decurge din respectiva decizie. Eu sub nici o forma nu pot fi facut raspunzator pentru parerea expusa aici…dar daca chiar doriti parerea mea au nu as merge pe mina medicului deoarece m-am convis de mult deja de ineficienta medicinei noastre oficiale.

      Apreciază

      • marinela said, on mai 26, 2017 at 9:13 pm

        De-acord cu tine, tataia,nici eu nu cred in puterea vindecatoare a argintului coloidal,pt ca eu am facut o cura cu el,dar nimic n-am simtit,nici o imbunatatire a sanatatii,ca l-am luat pt imbunatatirea imunitatii,insa nici o schimbare .Deci…!

        Apreciază

      • Grig said, on mai 26, 2017 at 9:52 pm

        Nu vreau să conving pe nimeni şi nici n-am de gând să oblig alte persoane să accepte ideile mele. Din motivul ăsta am postat doar un link către un document de laborator, care nu are cum să fie manipulare ordinară. Sunt de acord că internetul este plin aşa-zise remedii alternative care, dacă nu sunt bazaconii, atunci sunt de-a dreptul şarlatanii. Însă eu doresc să mă limitez la nişte date pur ştiinţifice şi la experienţe personale.
        Acum doi ani m-am îmbolnăvit de pneumonie interstiţială, care s-a declanşată cu o febră de 41°C. La vârsta adultă, temperatura asta este de obicei letală. Am ştiut care este boala, întrucât cu un an înainte am fost internat 2 săptămâni în spital cu acest diagnostic, iar acum simptomele erau absolut identice. De data asta nu m-am dus la medic şi n-am luat niciun medicament. Am băut constant porţii de 50-100 ml argint coloidal de 25 ppm de mai multe ori pe zi, aprox. 500-600 ml pe zi. După 8 zile m-am însănătoşit complet. Nu mai adaug şi alte experienţe minore cu mici afecţiuni din ultimii 6 ani, ca sa nu vă plictisesc.
        Referitor la argumentul cu introducerea de metale în corp: starea coloidală înseamnă o consistenţă identică celei a fluidelor naturale din corp. Sodiul, calciul, fierul, magneziul sunt tot metale şi se găsesc din belşug în corpul uman. Particulele în starea coloidală au dimensiuni de ordinul nanometrilor, deci nu sunt cristale metalice pe care organismul le-ar percepe ca pe corpuri solide străine.
        Fără o legătură directă cu subiectul, doar tangenţială (nefiind vorba de latura medicală), mai jos este publicat un buletin de analiză care dovedeşte cum argintul coloidal împiedică formarea unei ciuperci pe lemn, care produce mucegaiul albastru:
        http://salutifer.ro/efectul-antifungic-al-argintului-coloidal-pe-lemn-dovedit-stiintific/
        Vă rog să consideraţi cele de mai sus doar un schimb de idei, nicidecum dorinţă la polemică.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 27, 2017 at 4:07 pm

        @Grig Te-ai insanatosit in opt zile cu argint coloidal…poate fara te insanatoseai in 5. De unde sa stiu eu. Faci comparatie cu alte metale dar aici chiar incerci sa manipulezi…pentru ca exista metale de care organismul uman are nevoie (dar in anumite cantitati stricte, orice este in plus sau in minus dauneaza) dupa cum si metale care NU AU CE CAUTA in organismul uman. Sodiul,potasiul, calciul, fierul, magneziul, zincul, cuprul in oarecare cantitate sint necesare organismului uman. In schimb Plumbul, mercurul, cobaltul, bismutul, Bariul, Arsenicul, aluminiul NU AU CE CAUTA IN ORGANISMUL UMAN. Si stii care e nenorocirea? Ca toti le avem deja in noi….SIgur ca organismele medicale internationale au stabilit care sint „limitele de siguranta”..adica daca e mai putin de atit nu esti in pericol. DAr problema este ca NU EXISTA LIMITE de siguranta. Aceste metale sau semimetale sint daunatoare in cantitati oricit de mici! IN general in termeni medicali prin „metale grele” se intelege metale care nu sint necesare ci toxice in organismul uman. Argintul in care categorie crezi tu ca intra? Intre cele de care are nevoie organismul uman pentru o buna functionare sau intre cele care nu au ce cauta in organismul uman? Eu as pune pariu ca in a doua categorie. Cum am mai spus…boala nu e data de microbi/virusi. Tu vrei sa omori microbii/virusii folosind argint coloidal…dar mai intii de toate organismul tau a fost invadat de microbi deoarece erai deja intoxicat cu metale grele. Tu ai dat ca exemplu un articol publicat de un laborator independent..Si eu am dat un link la un articol in care se spune ca dintre pacienti infectati cu candida 98% aveai si intoxicatie cu mercur. Crezi ca e o coincidenta?

        Hai sa mai cautam si alte articole:

        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21806773

        Asta este chiar de pe un domeniu .gov…adica guvernamental. Adica insasi guvernul federal al SUA recunoaste rolul intoxicatiei cu mercur in bolile cardiovasculare…tu de ce credei ca sint date bolile de inima? CA ai mincat slana si nu ai facut jogging? La nivel inalt aceste informatii se stiu…dar mare majoritate a medicilor sint pur si simplu indoctrinati…nimeni nu cauta cauzele reale ale bolii, doctorul stie doar sa prescrie medicamente…pentru asta e platit…sa fim cinstiti industria farmaceutica are o cifra de faceri mai mare decit afecerile ilegale cu droguri si arme la un loc. De acolo vin si banii doctorilor..iar ei daca asa au invatat ca trebuie sa dea medicamente asa fac…nimni nu isi pune problema cit bine/rau fac acele medicamente dar mai ales nu isi pun problema CARE ESTE CAUZA BOLII ?

        Apreciază

      • Ionut said, on mai 27, 2017 at 11:52 pm

        Este cunoscut de foarte multa vreme faptul ca ionii de argint au proprietati bactericide si in trecut apa era dezinfectata prin pastrare in vase de argint.
        Cu toate astea, nu cred ca tratamentul cu argint coloidal e neaparat benefic pentru organism (cum nici tratamentul prelungit cu antibiotice nu e benefic pentru un organism sanatos).

        Apreciază

  2. el said, on mai 25, 2017 at 2:35 pm

    TOATE CIUPERCILE ( inclusiv asta) NU POT sa traiasca in mediu ALCALIN!

    deci daca se alcalinizeaza mediul lor de viata MOR ca NU pot metaboliza cele necesare lor.

    ciuperca piciorului daca e presarata( in soseta/incaltaminte/ect) cu BICARBONAT DE SODIU ALIMENTAR dispare !

    Apreciază

  3. Sluga netrebnica said, on mai 25, 2017 at 2:45 pm

    „Substanta denumita carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic, este considerata una dintre cele mai puternice substante antivirale, antibacteriene si antifungice obtinute pe cale naturala.

    Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic, cercetatorii au comparat carvacrolul din Oregano cu un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) si rezultatele au aratat ca Oregano este cu mult mai eficient.

    Carvacrol inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea stafilocolului auriu in special la nivel pulmonar si facial (acnee) in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din Oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca Oregano prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la aceste antibiotice.

    Carvacrolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern, cat si extern.

    Verificati continutul de carvacrol atunci cand cumparati ulei de oregano. De asemenea, trebuie sa fie extras din plante salbatice (wild), nu varianta de gradina (utilizata drept condiment alimentar).”

    Sursa: http://provita-nutrition.ro/magazin/tratamente-naturiste-provita-nutrition/oregano-oil-ulei-de-oregano-forte/

    http://provita-nutrition.ro/magazin/tratamente-naturiste-provita-nutrition/formula-candida/

    Apreciază

    • gheorghe said, on mai 26, 2017 at 12:09 am

      Bine este sa se renunte la parerile „naturiste” – este neo-samanism.
      „Neo” fiindca a revenit in forta pe terenulo indepartarii de credinta.
      Samanism – fiindca se bazeaza pe ipoteze false („vitalism”, …. „boala nu exista, e doar inchipuita”, … „ce e natural este bun” – de parca doar omul a „cazut” si el e „rau” dar totul in jurul sau este bun, il inconjoara raiul …, s.a.).
      Naturismul nu este cale de insanatosire ci inselare care stimuleaza imaginatia si pacaleste suferindul care fuge de boala increzandu-se in „puteri” ale plantelor, lichidelor, mirosurilor/aromelor, „bio-curenti”-lor si multe alte rataciri … ayurveda, acu-electro-preso-punctura (ipoteza sora cu kundalini din yoga), … multa manipulare psihologica pentru a-l „castiga” pe deznadajduit.
      Pretinsele terapii sint forme de influentare a fiziologiei cu manevre spiritiste si stari induse de tip sugestiv, hipnotic.
      Aparenta unei stari de bine – care se simte repede (de aceea multi cad in plasa vracilor) – are un pret mare, spurca nu doar trupul prin lucrarea duhurilor minciunii dar si sufletul prin credinta in aceste „puteri” care dau senzatii placute si mandria alegerii „alternativelor” fata de medicina fireasca, stiintifica ce isi recunoaste limitele dar dovedeste (aproape in toate cazurile) calea fireasca pe care a urmat-o. De regula, se urmeaza o serie de tratamente care duc bolnavul ca pe caine in jurul cozii variind discomfortul si incasand banii pentru …. sedinte de psiho-terapie cu consum scump de nimicuri.
      „Naturismul” este cale sub-fireasca fiindca foloseste ipoteze/idei (duhuri!) mincinoase, potrivnice realitatii fizice si contrare teologiei crestine.
      Spunea un medic – „daca ar sti omul cat de firesc se repara organismul prin evitarea exceselor si ordonarea vietii medicii nu prea ar avea ce face… daca ar sti cat de inutile sint majoritatea tratamentelor… Omul insa nu mai crede in Dumnezeu, nu asculta de lectiile de viata ale parintilor si face ce are pofta pentru ca apoi, cand se deregleaza sa mearg la „reparat” cu „nafura”, „agheazma” si ritualurile moderne cu aparenta salvatoare insa inutile.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 26, 2017 at 9:37 am

        gheorghe

        Dar cine a vorbit de acupunctura, presopunctura, bio curenti si puteri pe aici?

        Apreciază

      • mircea.v said, on mai 26, 2017 at 11:25 am

        gheorghe,

        apropo de ceea ce numesti tu „naturism”, iti dau un exemplu din Vechiul Testament. Nu am citit eu in VT dar am citit la Sf Paisie Aghioritul despre el.

        Era un imparat si pt ca a placut lui Dumnezeu, printr-un prooroc Dumnezeu l-a instiintat ca o sa-i lungeasca viata cu 15 ani, si ca pt rana de la picior sa puna pe acel loc o turta din smochine si se va vindeca.
        Crezi ca Cel ce are puterea sa lungeasca viata omului cu 15 ani nu putea si sa-l vindece fara a apela la smochine? Care smochine tot creatia Lui…

        Restul, care le mentioneaza si Vasile, nu ne intereseaza.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 26, 2017 at 7:58 pm

        NU cred ca cineva de pe aici a facut propaganda medicinelor alternative. Dar vad ca tu faci propaganda medicinei oficiale…care oricum si aia e o minciuna cap coada.

        Sint de acord cu tine ca organismul nu are nevoie de tratamente medicale. Sint de acord cu tine ca se repara singur. Dar problema nu este ce bagam in gura ci ceea ce respiram! Chemtrails! Atita timp cit acest genocid nu va inceta nici noi nu vom scapa de boala. Ca poti evita sa maninci anumite chestii (desi totul e otravit). Poti evita sa bei anumite chestii (desi totul e otravit sucuri, bere, vin, apa imbuteliata, apa de la chiuveta etc) Proabil nu este otravita apa din fintina ta. Dar nu poti evita sa respiri aerul pe care l-au otravit astia!

        Apreciază

    • gheorghi said, on mai 26, 2017 at 1:01 pm

      @SACCSIV
      S-a citat in site-uri din acestea deale naturistilor:
      „Sursa: http://provita-nutrition.ro/magazin/tratamente-naturiste-provita-nutrition/oregano-oil-ulei-de-oregano-forte/
      http://provita-nutrition.ro/magazin/tratamente-naturiste-provita-nutrition/formula-candida/ „.
      Naturismul nu este folosinta produselor naturale ci altceva, … am descris mai sus.
      Practicantii amesteca, preiau din tratamentele si produsele cunoscute si verificate de multe generatii si adauga, alatura practici si preparate ne-stiintifice (unele – apa chioara!) exploatand credulitatea celor infricosati de boala reala sau presupusa dar si a celor c are cauta cai „magice”, rapide de eliminare a unor discomforturi, neplaceri.
      Am extins lista manevrelor asociate pentru a aminti ca inselarea este prezenta sub multe forme.
      ––-
      @mirce v.
      Ceea ce este nevointa dupa sfat este mai mult decat terapie medicala.
      SI am vazut ca sint mai multi care sint impresionati de rezultatele rapide care urmeaza unor manevre aplicate de acesti vindecatori, care prqactica ne-medicina ca „alternativa”, adica inlocuitor.
      In special rusii sint impresionati si cred ca e luminare de la Dumnezeu. Nu e.
      Daca nu sinteti de acord ca sugestia si aplicarea metodelor bazate pe minciuni nu reprezinta solutia de insanatosire si ca spurca de fapt sufletul prin insusirea credintei idolatre si a influentelor spiritiste, nu sint eu cel care sa te convinga. A publicat un medic si teolog explicatiile…

      Apreciază

  4. Rozalia said, on mai 25, 2017 at 11:45 pm

    de pe forumul Romedic;

    MMS-ul (MIRACLE MINERAL SOLUTION) este una dintre cele mai minunate descoperiri care a fost vreodata prezentata oamenilor.

    Este arma cea mai puternica impotriva tuturor bolilor cunoscute, inclusiv cancerul si SIDA.

    In cartea sa, Jim V. Humble descrie modul de administrare a remediului, cat si cantitatea necesara pe scala larga a bolilor, fie ca este vorba despre artrita, hepatita A, B, C, herpes, SIDA, cancer, leucemie, astma, arteroscleroza, diabet, sindromul oboselii, dar si… ce credeti?! Supriza!! Mare, mare surpriza!! Este eficace chiar si impotriva depresiilor si poate si a altor tulburari psihice. Este tot atat de eficient si pentru bolile de fiecare zi, cum ar fi gripa. Aceasta este invinsa de MMS chiar a doua zi la 99% din cazuri.

    CE ESTE MMS?

    Baza o reprezinta un compus chimic unic, cloritul de sodiu, din care, dupa tratarea acestuia in forma MMS, se degaja, prin activare, agentul oxidant care patrunde in corp, unde lichideaza patogenii, fara sa actioneze asupra a orice altceva sau sa ameninte alte celule ale corpului, cu o singura exceptie: oxideaza combinatiile metalelor grele sedimentate in corp, permitandu-i astfel sa le elimine.
    MMS patrunde prin peretii stomacului in sange, si pe aceasta cale si in celelalte organe ale corpului. Cu toate ca are capacitatea insurmontabila de a lichida agentii patogeni, nu cauzeaza reactii suplimentare sau deteriorari de niciun fel. Nu reactioneaza nici cu bateriile care sunt utile pentru organism. Principiul acestor calitati unice ale acestei combinatii chimice o reprezinta capacitatea foarte redusa de oxidare a acesteia. Este un oxidant mult mai slab decat oxigenul si de aceea nu poate produce in organism pagubele, deseori atribuite oxigenului. Intr-o concentratie infima, pe care o utilizam pentru sustinerea sistemului imunitar, corpul nu contine din punct de vedere chimic nimic, din ceea ce ar putea fi oxidat de acest compus chimic. Singurul lucru, pe care il poate atinge, este suprimarea infectiei prin exterminarea bacteriilor si a virusilor, cat si prevenirea inmultirii acestora.

    Fiecare doza de MMS actioneaza in corp aproximativ o ora si apoi se transforma in corp in solutie salina, care corespunde catorva bobite de sare de bucatarie, dizolvate in apa. Aceasta cantitate este atat de mica, incat nu afecteaza, in niciun fel, nici macar un regim fara sare. In afara de acestea, mai ramane doar o cantitate mica de atomi de oxigen fara sarcina, care devin parte a lichidelor corporale.
    Compusul chimic (gazul), care se formeaza din MMS este bioxidul de clor, dar nu este vorba de clor. Nu are nimic mai in comun cu clorul ca sarea obisnuita de bucatarie, clorura de sodiu, care il contine de asemenea. Bioxidul de clor este utilizat deja de 70 de ani pentru purificarea apei potabile. Sub forma apei imbogatite cu clorit de sodiu, se poate gasi, in magazinele cu alimente sanatoase, asa-numitul „oxigen stabilizat”.

    Mai jos redau un pasaj extras din prezentarea actiunii MMS in organismul uman (pasajul se regasete si pe site-ul unde este prezentat MMS). Din pacate nu pot atasa link-ul aici pentru ca risc sa fie sters, dar daca veti cauta, il veti gasi cu siguranta pe internet.

    MECANISMUL ACTIUNII BIOCIDE A DIOXIDULUI DE CLOR – MMS

    Dioxidul de clor este un material cu o acţiune puternică de oxidare, denumit acceptor de electron. Ceea ce înseamnă că moleculele sunt în continuă căutare de noi electroni pentru a reîncarca propria lor structură de electron.
    Întâlnirea agenţilor patogeni cu dioxidul de clor conduce la îndepărtarea electronilor de pe peretele bacterial, ca urmare, pe aceasta se creează crăpături prin care se deranjează echilibrul intern al celulelor. Prin această crăpătură dioxidul de clor pătrunde în interiorul microorganismelor deranjând funcţia lor metabolică, contrar faţă de alte remedii de oxidare care deranjează numai suprafaţa celulei. Reacţionează cu aminoacizi, schimbă structura proteinei şi prin aceasta şi funcţionarea enzimelor care conduc procesul metabolic din celule.
    După aceasta urmează sfărâmarea rapidă a agenţilor patogeni. În organismul uman Dioxidul de Clor este prezent sub forma activată, amestecat cu exactitate. Proporţia recomandată de către Jim V. Humble reacţionează numai cu microorganismele agenţilor patogeni care au un caracter acid. Cu siguranţă distruge bacteriile, virusurile, ciupercile, dizolvă toxinele din tot organismul uman, etc.

    Dioxidul de clor este cel mai atroce criminal ai agenţilor patogeni periculoşi din organismul uman. Nu există nici un motiv pentru care nu ar distruge virusurile. Distruge şi virusul SIDA? Nu cunoaşte imposibilul sub nici o împrejurare. Nu dăunează organismului uman la administrarea unei concentraţii reduse de MMS. Dar în cazul în care administraţi MMS-ul intravenos, nu puteţi folosi activator. Motivul este că şi sângele are aceeaşi capacitate de neutralizare ca şi apa. Diluat cu MMS, rezultă eliberarea dioxidului de clor fără folosirea acidului citric, cu diferenţa că acest proces poate dura câteva ore.

    Dioxidul de clor este un material chimic foarte puternic care poate avea nenumărate întrebuinţări. Este un agent de oxidare mult mai puternic decât oxigenul. Dioxidul de clor reacţionând cu diferite materiale chimice, „explodează”, iar faţă de altele este neutru. Deci este selectiv. Dar de fapt de ce se produce această „explozie”, această reacţie chimică rapidă de oxidare? Se poate vedea că în formula CIO2 există doi ioni. De ce nu s-ar elibera, pentru a se pune la dispoziţia organismului? Pentru că încărcătura atomului este minus doi. Înainte de a ajunge în această situaţie, ionii au trecut printr-un proces de oxidare, şi astfel nu se mai pot oxida. Dar clorul poate. Dacă dioxidul de clor se întâlneşte cu agenţii patogeni sau toxine cu caracter acid, imediat preia de la aceştia cinci electroni. Distruge totul de unde poate capta electroni şi în acelaşi timp emană căldură (această reacţie se numeşte oxidare, chiar dacă oxigenul nu ia parte la ea). În cazul în care din dioxidul de clor se eliberează atomi de oxigen, care nu sunt asemănători elementelor, atunci acest oxigen va avea două sarcini negative de ioni. Au sarcini egale, în oxigen, în dioxidul de clor cât şi în gazul în care sunt deja prezenţi.

    Oxigenul se leagă de hidrogen în interiorul organismului şi devine apă. Poate asta este tot ce poate face în acest moment: devine apă sau se poate deveni o parte a moleculei dioxidului de carbon. Clorul după explozia oxigenului, aproape că îşi pierde sarcina şi devine clorid – adică sare. La rândul său tot nu are capacitate de oxidare, pentru că nu are nici o sarcină. Nu rămâne nimic care ar putea provoca un efect secundar.
    Esenţialul este că atât oxigenul cât şi clorul trebuie să aibă o sarcină de electroni într-o cantitate corespunzătoare altfel nu pot participa în procesele de oxidare. Iar dacă oxigenul nu este capabil să se oxideze atunci nu-şi poate îndeplini sarcinile necesare în organism. În astfel de cazuri cloritul de sodiu ne oferă dioxid de clor, substanţe chimice care distrug aproape orice în mod selectiv, adică tot ce nu aparţine organismului. Fiecare moleculă, cât de mică a Dioxidul de Clor are o capacitate incredibilă de a nimici orice din care poate prelua electroni.
    Dioxidul de clor nu rămâne stabil mult timp. Concentrează o energie prea mare pe o suprafaţă mică, din care pierde o parte în câteva minute în organism şi acelaşi lucru se întâmplă şi în conductele de apă. Ca o consecinţă a acestui fapt, dioxidul de clor nu mai este capabil de explozie (nu este capabil de oxidare) şi se poate amesteca cu alte materiale. Există dovezi care arată că ajută la formarea substanţelor chimice – myeloperoxidare prin care organismul produce acid cloric pentru sistemul imunitar, distrugând în continuare agenţii patogeni, celulele criminale şi alte materiale. Dioxidul de clor este singura substanţă chimică cunoscută care dispune de această capacitate şi care se poate comporta astfel în organism fără a avea efecte secundare. La întreprinderile de canale şi ape, în fabricile de hârtie la împachetarea celulozei se foloseşte dioxid de clor în loc de clorit de sodiu.

    P.S. MMS nu este toxic pentru organismul uman, in doza indicata.

    MMS se poate utiliza atat oral, dar se poate utiliza si in cadrul bailor (acesta absorbindu-se, prin piele, chiar mult mai bine in organism).

    Anumite efecte secundare pot aparea la ingerarea unei doze mult prea mari, de aceea va indemn totusi sa va documentati inainte asupra modului de administrare, cel mai indicat este a se citi cartea lui Jim V. Humble, acolo este prezentarea completa si modul de actiune a acestui produs.

    Informatiile pe care le-am prezentat mai sus se regasesc si in cartea lui Jim V. Humble (o puteti cauta si pe Scribd), dar si pe pagina de internet unde este prezentat acest produs miraculos.

    Este bun si pentru ciuperci, vezi Candida

    Apreciază

    • Ionut said, on mai 27, 2017 at 11:54 pm

      Parerea mea e ca cloritul de sodiu e la fel de „bun” pentru organism ca si hipocloritul de sodiu.

      Apreciază

  5. gheorghe said, on mai 25, 2017 at 11:48 pm

    Sa calculam, sa pricepem ce e cu alarma asta:
    „în martie, existau 35 de cazuri confirmate ale bolii, 28 dintre acestea fiind situate în statul New York.”

    „În prezent, există cel puțin 61 de cazuri de infecție cu Candida auris în Statele Unite – 39 în New York, 17 în New Jersey, 4 în Illinois și câte un caz în Indiana, Maryland și Massachusetts.
    Potrivit CDC (centrul de control și prevenire a bolilor n.t), cazurile de C. auris din S.U.A. au crescut cu mai mult de 800% din toamnă până acum.”
    Deci, 61 de cazuri (care „exista”) sin de fapt 39+17+4+1+1+1= 63…
    Aceste 61 (63) de cazuri reprezinta totalul care poate fi „vazut” ca suma dintre numarul initial (de referinta) si cresterea CU 800%… adica reprezinta un numar de 10% + 800% = 900% adica… de 9ori ai mare.
    61:9=6,77 cazuri (sau 63/9=7 cazuri)
    Populatia celor 6 state (numeric, printre cele mai populate – vezi ordinul de marime/”locul”) este de:
    19,651,127 – New York (3)
    8,899,339 – New Jersey (11)
    12,882,135 – Illinois (5)
    6,570,902 – Indiana (16)
    5,928,814 – Maryland (19)
    6,692,824 – Massachusetts (14)
    –––––––
    60,625,141
    Deci, au ajuns la 61 de cazuri din populatia de aproape 61 de milioane, adica pe la 1 la un milion.
    In 2 luni, la New York (metropola cu populatie cat a Romaniei) a crescut de la 28 la 39 si mai erau 7 cazuri in randul unei populatii de peste 300 de milioane de oameni… daca scadem new-yorkezii si aratand ca datele sint din atatistica anului 2013.
    Nu vad nici un motiv de ingrijorare.
    Pe o lista a cauzelor de deces in SUA, probabil ca mai multe sint executiile condamanatilor la moarte si nimeni nu se al rmeaza ca este o epidemie de rautate.
    Pro-GAY-sistii obam/killary-idioti ar spune ca e din cauza lui Trump, ca el e din New York…
    ––––
    Astia cu stiri „naturale” depasesc cu usurinta granita realitatii fizice pentru a-si promova idei venite de la … Gaia, mamica ecologistilor.
    Bine zice „EL” dar cine sa asculte si de glasul ratiunii?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 26, 2017 at 9:31 am

      gheorghe

      N-o vezi cum n-o vezi nici pe aia cu kazarii fantomatici.

      E o boala intraspitaliceasca. Tu raportezi numarul de cazuri la intreaga populatie SUA?

      Apreciază

  6. Rozalia said, on mai 25, 2017 at 11:50 pm

    si cel mai bun leac impotriva fungilor este gazul lampant pur, adica petrolul de la rafinarii – distilat de cateva ori, nu cel din magazin, ala are aditivi. Este vorba de petrolul cu care bunicii nostri isi tratau bolile, parazitii, bubele, ranile, etc.

    Apreciază

    • tataia said, on mai 26, 2017 at 3:41 pm

      Mama..fel de fel de leacuri babesti pe aici. Gazul lampant sau petrolul lampant sau kerosenul cum se numeste mai nou..(.da! pentru cei care nu stiu este exact combustibilul folosit la avioane!) era folosit mai de demult ca tratament petnru paduchi…dar pe bune…este cam ca si cum ai da foc la casa pentru ca ai soareci…este super toxic pentru organismul uman…mie mi s-a dat cu „gaz” in cap cind eram mic..doar pentru ca am fost suspect de paduchi…nici macar nu am avut…si ani de zile mi s-a descuamat pielea scalpului dupa acel tratament…si in ziua de azi sufar unele urmari ale acelui tratament…asa ca lasati-o mai usor cu astfel de tratamente. Pentru paduchi se stie…cel mai bun tratament este masina de tuns si apoi lama de ras…nici macar nu intelg cum de le vine unora sa isi puna „gaz” adica kerosen in cap….

      Apreciază

      • Cristinel said, on mai 26, 2017 at 8:55 pm

        gazul lampant nu este kerosen.gazul lampant nu are nici macar cifra octanica a benzinei,ci e mai mica.din pacate nu se mai gaseste asa ceva.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 27, 2017 at 3:40 pm

        @Cristinel Gazul lampant este kerosen. Gazul lampant/kerosenul nu are cifra octanica…la fel cum nici motorina nu are. Doar benzina are cifra octanica. Aici poti vedea pe wikipedia romaneasca articolul despre kerosen/petrol lampant:

        https://ro.wikipedia.org/wiki/Kerosen

        Acolo scrie „Petrolul lampant, popular gaz sau petrol, cunoscut și drept combustibil P[5] a fost un combustibil foarte asemănător kerosenului” Dar desigur articolul de pe wikipedia romaneasca este INEXACT. SA nu uitam ca pe wikipedia romaneasca se strecoara greseli de genul:

        https://ro.wikipedia.org/wiki/Girocompas

        Cica GIROCOMPAS….NU exista asemenea cuvint in limba romana. Deoarece compass se traduce din engleza in romana prin BUSOLA! Deci girocmpasss este de fapt busola giroscopica! Articolul a fost modificat de mine! Pentru ca era doar a traducere a articolului de pe wikipedia englezeasca unde peste tot se folosea termenul de girocompas….evident ineixstent in romana. De aceea si in privinta kerosenului poate ar fi bine sa ne uitam tot pe wikipedia in engleza…oricum este scrisa mult mai profesionist:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Kerosene

        Aici ai articolul despre kerosen…cauta in pagina dupa „jet engines” „jet fuel”. Vei vedea ca scrie ca e folosit drept combustibil pentru avioanele cu „reactie”. Ma rog cit sint acestea de „cu reactie” este alta discutie..avioanele civile sint prevazute fie cu motoare turboprop fie cu motoare high bypass turbofan…a fost un articol pe ortodoxinfo despre treaba asta…dar deviem de la subiect. Ideea este ca acest kerosen este combustibil pentru avioane. Pentru alea care nu merg cu benzina. Ca exista si avioane (alea mici cu o singura elice de obicei) care merg cu benzina. Benzina de aviatie se numeste AVGAS. De la AViation GASoline. DAr avioanele mari mergu cu kerosen.

        O sa mai citesti tot in acea pagina ca acel kerosen era combustibil si pentru lampi.Oare ce fel de lampi or fi acelea? Lasa ca vedem mai tirziu.

        Ia mai cauta tu in pagina si „head lice” (paduchi). Vei vedea acolo ca scrie cum ca in trecut kerosenul s-a folosit ca tratament pentru paduchi.

        Si hai sa vedem si lampa cu kerosen:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Kerosene_lamp

        Pare cunoscuta? Kerosenul este petrol lampant! Imi place ca mereu va bagati sa contraziceti fara sa stiti ce vorbiti. Termenul de kerosen a fost importat ca neologism in limba romana pentru a denumi carburantul folosit la aeronavele civile. Dar evident cei care au facut asta au fost niste lingvisti care evident habar nu aveau de industria titeiului sau aeronautica. Ei credeau ca acel carburant folosit la aeronave este cine stie ca suparatura de benzina de aviatie…(AVGAS). In realitate era banulul si umilul petrol lampant pe care bunicii il puneau in lampa. Deci se gaseste in continuare petrol lampant. Doar ca acum i se spune kerosen. Este ceea ce ard aeronavele civile zi de zi. In ce masura poate fi cumparat insa in zilele nostre de populatia civila…asupra acestui aspect nu ma pot pronunta deoarece nu am mai folost lampa de prin 80 si ceva. Asta e problema cu limba romana…imprumutam repede cuvinte straine fara sa stim ca au echivalent si in limba romana apoi pentru a nu ne recunoaste gresela spunem ca ar fi lucruri diferite…Probabil petrolul lampant/kerosenul folosit in aviatie este foarte aditivat in timp ce acela care era folosit pe vremuri in lampa cu petrol era fara nici un fel de aditivi..dar simplul fapt ca este aditivat nu il face altceva. Este acelasi lucru dar cu niste aditivi in plus.

        In curind vom importa si cuvintul de girocompas…iar cind va veni cineva sa spuna ca este busola giroscopica se va gasi unul ca tine care sa replice ca nu sint acelasi lucru…ca girocompasul are calota de plastic iar busola giroscopica din plexiglas. Acu ai inteles? Este aceeasi problema cu Antarctica/Antarctida.

        Apreciază

      • Rozalia said, on mai 28, 2017 at 12:38 am

        @tataia,
        Vad ca vremurile astea savante nu ne mai lasa sa vedem cat de simplu se pot rezolva unele probleme. Sa le consideram macar, ce e asa greu?
        Gazul lampant este folosit si astazi in China pentru tratarea cu succes a leucemiilor, de exemplu.
        Acesta se gaseste chiar in farmacii, in unele tari occidentale, ca Austria sau Germania. Denumirea sub care mai este cunoscut acest extras cu proprietati terapeutice este de petrol distilat micogenil. Se gaseste si la un magazin din Budapesta ,,Oncoshop” sub denumirea de petrol medicinal sau petrol sanitar (e o fractiune a petrolului care distileaza intre 170 – 240 grade , poate ca o fi chiar kerosen), unde 250 mL costa 140 lei.
        Si da, kerosenul e – printre altele – un INSECTICID folosit in medicina.

        Un promotor al curei cu petrol, naturistul Otto Englisch, are meritul de a fi utilizat pentru prima dată petrolul în amestec cu uleiuri volatile preparate din plante medicinale, pentru a-i potenţa efectul terapeutic.

        Astăzi se ştie că remediul are proprietăţi dezinfectante, cicatrizante, antioxidante, antitoxice, hipocolesterolemiante, vasodilatatoare şi antitumorale. Potrivit ultimelor cercetări, aceste proprietăţi rezultă, îndeosebi, din „stimularea metabolică şi imunitară realizată de reacţia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”.

        Petrolul curăţă temeinic organismul. Detoxifică, regenerează, vindecă boli şi răni. Petrolul este apt de a vindeca înainte de toate cancerul, tumorile, metastazele, îmbolnăvirile prostatei, diabetul, slăbiciunea, poliomielita, reumatismul articular, guta, obstrucţia intestinală, leucemia, anemia, tulburările hepatice, biliare, intestinale, digestive şi multe alte boli – sau de a le ameliora semnificativ. Constituie o cură de dezintoxicare completă pentru întregul organism uman şi contribuie la obţinerea stări de bine. Este dovedit ştiinţific faptul că sistemul de autoapărare al corpului nostru împotriva tumorilor se găseşte în ţesutul conjunctiv, şi trebuie să încercăm să întărim această funcţie. Constituie totodată o certitudine faptul că tratamentul prin iradiere slăbeşte extrem de mult forţa de autoapărare şi sistemul imunitar al organismului nostru. Dr.med. Sichert ne asigură de faptul că urmare utilizării petrolului nu s-a înregistrat nici un caz de intoxicaţie.

        Cunoscutul cercetător în domeniul cancerului, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (…), a explicat vindecarea adusă de petrol astfel: „În baza cercetărilor efectuate de mine în perioada 1936-1940 a devenit certitudine faptul că în celula afectată de cancer are loc esterificarea colesterolului, şi aceşti esteri (= compus rezultat din acid şi alcool, cu eliminarea apei) sunt dizolvaţi de petrol, drept urmare celula va fi în măsură să se auto-regenereze.” Cum anume au descoperit că petrolul poate fi băut? Ei bine, în Baku, capitala ţiţeiului din Rusia, se întâmpla des ca muncitorii care lucrau la sondele de ţiţei să se atingă de gura proprie cu m6ainile mânjite cu ţiţei, şi inspirau vrând-nevrând şi aburii de ţiţei formaţi la nivelul sondelor – acestea ajungând apoi în stomacul lor. Pe parcursul examinărilor medicale de rutină s-a constatat faptul că muncitorii ce lucrau la sondele de ţiţei nu se îmbolnăveau în nici un caz de cancer, în organismele lor nu erau prezente nici tumori şi nici metastaze. (Merită să menţionăm aici faptul că mecanicii auto şi cei care lucrează în mod continuu cu mâinile mânjite cu ţiţei şi se rănesc în timpul lucrului nu suferă decât rar sau chiar niciodată de răni ulcerate.) S-a cercetat motivul acestui fapt, şi s-a constatat cu uimire că nu poate exista un alt motiv decât redusa cantitate de petrol care ajungea în organismul acestor persoane – involuntar – dar aproape zilnic; pentru multă lume, acest lucru pare de neînţeles.

        Constatările de mai jos, rezultate din experimentele legate de petrol le putem citi în numărul 5 din anul 1964 al Zeitschrift der Internationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten [=Jurnalul Societăţii Medicale Internaţionale pentru boli hematologice și tumorale]: Acizii nucleici [= substanţă având moleculă mare, ce se găseşte în nucleul celular şi în citoplasma organismelor vii, jucând rol în genetică] ce se găsesc în celulele tumorale diferă de cele din celulele sănătoase: au degenerat. (Şi acum, puteţi întreba: Care este motivul apariţiei acelor acizi nucleici străini de corpul uman care degenerează în celule şi creează astfel cancerul? [Văzută fiind activitatea oncologului italian Dr. Tullio Simoncini la ora actuală ştim deja că o infecţie fungică duce la apariţia cancerului]). În baza cercetărilor efectuate ştim că aceşti acizi nucleici străini de corpul uman dau naştere într-adevăr la cancer, şi distrugerea lor împiedică apariţia cancerului. Toate mijloacele care au efect anti-cancerigen fie deteriorează acizii nucleici degeraţi, fie restabileşte funcţionarea normală a metabolismului greşit comandat al celulelor, fie transformă funcţiile glandei pituitare. Să căutăm substanţe cu ajutorul cărora putem bloca sau împiedica dezvoltarea acidului nucleic degenerat! Presupunem că petrolul are eventual efecte obstaculante şi în acest sens. Ei bine, bolnavii – după ce li s-a administrat petrol – şi-au recăpătat pofta de mâncare, le-a crescut masa corporală. Au putut consuma şi m6ancăruri „grele”, digestia lor s-a normalizat. Tensiunea lor arterială s-a îmbunătăţit şi a pornit multiplicarea globulelor roşii din sânge . Explicaţia ar putea fi că hidrocarburile au efect asupra funcţiilor celulelor şi, prin aceasta, re-acordează metabolismul. Adică petrolul stimulează în mod evident întregul metabolism – în mod favorabil – şi nu produce efecte exclusiv asupra tumorii.

        Acţionând ca un citostatic natural, petrolul lampant inhibă dezvoltarea celulelor canceroase. Câteva recomandări ne-au fost oferite de dna Aura Hoştină, chimist la laboratorul Rafinăriei Dărmăneşti, care a studiat proprietăţile curative ale acestui remediu natural. „Cura cu petrol este recomandată, în special, în afecţiunile de origine neoplazică. Astfel, în cancerele aflate în stadiile I şi II de dezvoltare, tratamentul este următorul: se ia câte o linguriţă de gaz dimineaţa, pe stomacul gol, timp de două ore nu se mănâncă nimic, după care, pe întreaga perioadă a zilei, se vor consuma 2 l de lichide, în special ceaiuri. Cura durează 6 săptămâni (40 de zile), urmează o pauză de 3 luni, după care se reia tratamentul timp de 10 zile. În timpul curei se vor evita cafeaua, alcoolul, tutunul şi se vor administra doar medicamentele strict recomandate medical. Pe timpul curei pot să apară reacţii adverse ca ameţeli, greţuri, dureri articulare, musculare, somnolenţă, apatie, astenie, diaree sau intensificări ale unor afecţiuni mai vechi. Aceste simptome nu trebuie să sperie, deoarece sunt reacţii normale ale organismului şi, în nici un caz, nu trebuie întrerupt tratamentul. Oprirea tratamentului poate produce accelerări ale bolii. Când apare senzaţia de foame, ca urmare a administrării petrolului, organismul se reface, semn că tratamentul dă rezultate. În stadiile III şi IV ale dezvoltării neoplazice, tratamentul va cuprinde 2 linguriţe cu petrol, una dimineaţa şi una seara, cu aceleaşi recomandări”, ne-a spus dna Hoştină.

        Efectul terapeutic creşte dacă în petrolul consumat se macerează plante medicinale recomandate pentru afecţiunile tratate. Ceaiurile băute în perioada curei cu petrol, trebuie să fie sudorifice, depurative, diuretice, laxative, capabile să ajute la eliminarea toxinelor din organism. Dna Hoştină ne-a oferit şi cîteva reţete de ceaiuri asociate curei cu petrol: * muşeţel 10 g, coada şoricelului 10 g, levănţică 10 g, roiniţă 10 g, rostopască 2 g, coada calului 12 g. Se prepară o infuzie din 2 linguriţe amestec la 1 cană cu apă. Se beau 2 l pe zi. * traista ciobanului 30 g, flori de urzică moartă 10 g, limba mielului 30 g, troscot 30 g, izma broaştei 30 g. Infuzie preparată din 2 linguriţe amestec la o cană cu apă. Se beau 5-6 căni pe zi, timp de 7-8 zile. * creţişoară 20 g, coada racului 20 g, seminţe de in 15 g, frunze de merişor 30 g. Se prepară un decoct dintr-o lingură amestec la o cană cu apă şi se beau cel puţin 4 căni pe zi, pe tot parcursul curei cu petrol.

        In concluzie zic ca nu strica sa avem o sticluta cu gaz lampant in trusa de supravietuire!!
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • tataia said, on mai 28, 2017 at 2:01 pm

        @rozalia Eu am spus doar ca petrolul lampant/kerosenul este toxic atit pentru paraziti cit si pentru om. Deci sincer nu stiu incotro inclina balanta beneficii vs efecte secundare nedorite. Eu nu complic lucrurile. Eu le prefer simple. Daca ai paduchi (Doamne fereste) ce e mai simplu? „Gaz”/petrol lampant/kerosen sau masina de tuns plus lama de ras? Eu cred ca varianta a doua e mai simpla….

        Apreciază

  7. Ionut said, on mai 26, 2017 at 10:20 am

    De asemenea, propolisul este bun pentru tot felul de infectii.

    Apreciază

    • marinela said, on mai 28, 2017 at 9:21 pm

      Rozalia
      Multumesc pt postarea ta,ca uite asa mai afla omul cite ceva ,ca nu toti avem timp sa „hoinarim”pe net dupa tot felul de noutati interesante si utile noua.Imi aduc aminte ca si mama noastra ne dadea sa mincam cite un patratel de zahar tos imbibat cu gaz lampant contra viermilor intestinali ,la care ne strimbam de mama focului ca nu ne placea deloc.
      tataia
      Spui ca gazul lampant ti-a afectat la par,creindu-ti pe viata nu stiu ce problema,dar depinde de organismul fiecaruia; spre exemplu, noua ne dadea mama cu gaz in par de multe ori ca remediu,ba pt paduchi odata sau pt regenerarea parului alta data si multumesc Lui Dumnezeu ca n-am ramas cu traume de nici un fel,dimpotriva mi-a ajutat simtitor,sa nu-mi mai cada parul asa mult,intarindu-mi radacina lui.Spui ca remediul eficace impotriva paduchilor e lama de ras,dar asta merge la baieti,insa ce sa faca o fata/femeie care are parul mai lung sau scurt chiar,sa se rada in cap si ea?Bunica mea ,Dumnezeu s-o odihneasca in pace,mi-o aduc aminte cum isi spala parul cu apa de ploaie , apoi il ungea cu gaz si si-l pieptana bine apoi il impletea intr-o cosita adunata strins la ceafa si putea rezista citva timp cu el sub broboada ,fara a-l spala asa des,cum faceam noi,insa avea un par atit de frumos si sanatos!

      Apreciază

  8. mircea.v said, on mai 26, 2017 at 5:20 pm

    gheorghe,

    a zis cineva:
    „Ii urasc pe cei ce complica lucrurile simple, dupa cum si pe cei ce simplifica lucrurile complicate”:)

    Apreciază

    • gheorghe said, on mai 27, 2017 at 2:24 am

      Buna intentie si propria parere pot fi scanteie care aprinde – aici – imaginatia, curiozitatea de a cerceta. Nu e rau in sine dar exemplele firesti sint la indemana, nu e nevoie sa citam pe cei vicleni si /sau inselati.
      Da, … desi putea folosi altceva decat verbul „a urî”.
      Nu cred in miracolele vreunei stiinte sau pseudo-stiinta; are cine sa mai faca miracole/minuni daca voieste…. Cel ce Le face si Le-a facut intotdeauna.
      Despre boala, din invataturile Sfintilor parinti se poate spune cu certitudine un lucru – nu apare, nu se manifesta fara rost; si alte explicatii, nimic nefiind „absolut” in afara voiei si ingaduinteiTatalui.
      Nu sustin medicina – atat, fara „etichete” (in afara de cea … „oficiala” celelalte treburi sint ne-medicina, nicidecum ne-oficiala sau :alternativa”; ca si cum ai crede ca alternativa la odihna este saritul cu parasuta…) si ii recunosc contributia atat cat este mai mult sau mai putin limitata.
      Celelalte insa, „au trecere” fiindca suferinzii cred in asa-zisul vindecator si in ce zice si face.
      Ma mir ca nu ai gasit articlolul lamuritor in care sint enumerate formele inselatoare ale retinselor terapii, tratamente sub-firesti. Iata link-ul.
      http://www.apologeticum.ro/2015/05/homeopatia-primejduieste-mantuirea-sufletului-erori-stiintifice-si-teologice/
      In alte parti, filozofia naturista aplicata – neo-samanism ii spun nu doar eu – este naturopatie, …
      Altii folosesc doar o parte din „principii” si numesc ceea ce fac – homeopatie, … alta pacaleala cu efect, datorita credintei necrediciosului, a celui deznadajduit.
      ……..
      Am scris spre evitare, pentru pazirea de tentatii cu efect de moment, spectaculos dar pierzator in final, nicidecum pentru polemizare sau acuzare.
      Sanatate!

      Apreciază

  9. Rozalia said, on mai 28, 2017 at 12:48 am

    @tot pentru tataia,
    chemioterapia cancerului se face cu otravuri, cu insecticide!! Ce crezi ca e Avastinul, Tamoxifenul (parca, nu mai stiu exact)? Numai ca aceste insecticide te omoara efectiv spre deosebire de petrol!! De asta si cianurile (otravuri) din samburii de migdale, caise, etc intra in celula canceroasa si o otravesc!! Doar in celula canceroasa intra (doar acolo se descompun), nu in alte celule(sanatoase).

    Apreciază

    • tataia said, on mai 28, 2017 at 2:09 pm

      Ok..de acord nu cred ca am spus vreodata ca sint fan al tratamenutului chimic pe care il aplica medicina noastra oficiala bolnavilor de cancer.

      Apreciază

      • Rozalia said, on mai 28, 2017 at 11:15 pm

        @tataia,
        :))
        eu am experiente urate cu ingurgitarea medicamentelor de sinteza (nu neaparat toate, ma feresc de extreme) La fel ai mei. Caci eram foarte aroganta si increzatoare doar in ce este demonstrat stiintific, asta era candva. Si dupa ce m-am luat la tranta cu bolile si scapam de una dadeam de alta, am inteles lectia si am inceput usor sa caut, sa am rabdare… si mai ales sa inteleg. Multe informatii utile am gasit pe site-ul lui Cristian Gologan https://tratamenteanticancer.wordpress.com/. Vezi aici, pe langa cancer si despre alergii, boli inima, etc., vezi aici cat de importanta este vitamina C sau coenzima Q10 si cam cat trebuie sa iei zilnic, spre deosebire de ce-ti recomanda medicii. Si vei incepe sa intelegi ca medicina, din pacate, ca sa te aiba client, te imbuiba cu porcarii.
        Pentru mine un mare semn de intrebare a fost sa gasesc ca celula canceroasa se hraneste cu glucoza (si tot ce prin descompunere da glucoza) si faptul ca in spitalul de cancerosi esti perfuzat cu glucoza in care pun niste minerale… si asta oriunde in lumea asta, acelasi protocol……
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • mircea.v said, on mai 29, 2017 at 12:19 am

        Si daca tii post negru, nu are glucoza, si moare. Celula normala se descurca, si nu moare.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 29, 2017 at 7:18 pm

        @ rozalia…Of sora draga…vad ca nu ma intelegi deloc…Eu spun una tu ii dai cu altele. Arata-mi postarea in care am spus ca sint bune medicamentele sintetice si eu o maninc! Daca nu imi place petrolul folosit drept medicament inseamna asta cumva ca imi plac medicamentele care se vind in farmacii?

        Lumea pierde din vedere esentialul! Eu nu sint fanul vreunui tratament anume fie el naturist, homeopat, alopat sau babesc. Eu consider ca tratamentele sint absolut inutile atita timp cit nu cunoastem cauza bolii. Orice fel de tratament. Sa imi fie iertat…eu nu sint medic. Nu am pregatire medicala. Dar eu stiu sa repar masini. Si desi nu indraznesc sa afirm ca organismul uman creat de Dumnezeu se comporta similar unei masini (in realitate este infinit mai complex) imi permit totusi sa cred ca unele concepte de baza se aplica in ambele cazuri. Eu nu am aplicat niciodata „tratamente” unei masini. Misiunea unui depanator auto este sa descopere CAUZA care provoaca acel simptom. CAUZA este esentiala…nu se aplica „tratament”. Si desi multi se numesc mecanici auto prea putini sint cei care se pricep cu adevarat…

        Sper deosebire de mecanica auto, pe medici nu ii intereseaza niciodata CAUZA bolii. Ei doar aplica tratamente. O fi bine asa? Eu nu cred. Eu am incercat sa explic o posibila cauza (de fapt si de drept mai mult decit probabila) a infectiei cu aceasta candida in prima postare a mea de la acest articol. Dar banuiesc ca nu ai citit-o..sau cauza iti pare irelevanta…cauti in continuare tratamente. Realitatea este exact inversa cauza este primordiala, tratamentele sint irelevante…deoarece daca nu elimini cauza nu te vei face niciodata bine cu adevarat. Iar daca eliminam cauza nici nu se va ma imbolnavi nimeni niciodata de acea boala. Doar ca din pacate…bolile nu sint naturale. Sint 100% o creatie umana si mai ales sint o creatie a celor care guverneaza aceasta lume din umbra.

        Apreciază

  10. mircea.v said, on mai 29, 2017 at 11:42 am

    Daca tot veni vorba de argint, pt cine e curios sa vada ce stie sa faca un inel de argint sau o bratara, sa faca urmatorul experiment:

    3 pahare, in fiecare se pune orez cam de 1 cm si restul apa; se pun in camere diferite, nu la soare, nu mai aproape de 1m de scule electrice; intr-unul se pune un inel de argint, la unul se spune Tatal Nostru de 2-3 ori pe zi, si unul se lasa asa cum e. Se urmareste ce se intampla cam 6-7 zile.

    Eu deocamdata in rucsac am doar rugaciunea Tatal Nostru si o bratara de argint.

    @tataia,

    la articolul unde ne-am certat gasesti adresa mea de email. Da-mi un email.

    Apreciază

    • tataia said, on mai 29, 2017 at 8:33 pm

      Scuze dar unde ne-am certat? CA aia a fost demult…pe teme referitoare la poluarea de la masini si chemtrails. Oricum o sa caut…si va voi da un mail…

      Apreciază

      • mircea.v said, on mai 30, 2017 at 12:07 am

        Eee, pai vezi, ne-am certat de mai multe ori…:). la ala cu utilitati

        Apreciază

      • tataia said, on mai 30, 2017 at 6:46 pm

        @mircea v. A…da? Era o cearta….a..aia cu economisirea….Imi cer iertare daca am sarit la cearta si am dat dovada de o atitudine nedemna de un crestin…dar ce sa-i faci trebuie sa treaca timp sa se mai intelepteasca si omul. Desigur ca atitudinea corecta nu ar fi aceea sa sari la cearta..ci sa faci haz de necaz…

        Ori exact in acest ton (acela al hazului de necaz) trebuie sa recunoasteti si dvs….fara suparare sau resentimente acum ca sfaturile dvs de economisire sint demne de bancurile cu scotieni. Dar stapinirea EU care e de 1000 de ori mai cumplita decit fosta unuine sovietica a facut in asa fel incit bancurile cu scotieni sa fie deja puse in practica ca politica de stat…iar noi ne si grabim cu tot dinadinsul sa le facem voia….

        Apreciază

  11. Rozalia said, on mai 29, 2017 at 1:22 pm

    @mircea v.
    Asa este, numai ca nu moare asa usor. Si e flamanda si asteapta sa devoreze ceva, atunci sa-i dai ceva ce ea crede ca e bun. Si da, nu mananci absolut nimic cateva zile si cand o faci, ii dai proteina si gras …Ani la rand am crezut ca fructoza din fructe nu e o problema, ca sa gasesc ca nu este asa. Uite aici un blog al unui tip mai ciudat (cred ca e plecat din tara) si pe care l-am gasit intamplator in cautarile mele… Informatiile lui sunt (desi socheaza initial) extraordinare. Pentru cine are urechi de auzit.

    Apreciază

    • mircea.v said, on mai 29, 2017 at 5:35 pm

      Rozalia,

      Se contrazice un pic cu fructele si legumele; spune ca degeaba esti mai vegetarian… Apoi spune de eschimosi..
      Nu prea e ok comparatia si exemplul dat. Legumele si fructele lucreaza pe partea de ph, grasimea pe partea de lipsire de hrana a celulei canceroase.
      Ai vazut ca spune ca pe fond de corp acid apare cancerul.
      Pai se poate vedea f simplu ce alimente fac corpul acid si care il fac alcalin. Majoritatea fructelor si legumelor in stare cruda alcalinizeaza corpul. La cereale idem doar alea incoltite. In rest, cam toate fac acid.
      Hrana de eschimosi iti face corp acid, dar nu hraneste celulele canceroase.

      In momentul cand apare, se schimba datele, si atunci fructele dulci devin o mare pr. Plus celelalte alimente mentionate.

      Ca info ce nu o stiam, si usor de aplicat in viata de zi cu zi, este presaratul cenusii in mancare, cantitati mici. Si care e destul de la indemana pt cine sta la casa. Iar cine nu sta la casa, apoi ia de la unul care face foc de lemne o galeata de cenusa, si ii ajunge un an, ca cenusa nu are de ce sa se strice. Poate isi mai pierde din alcalinitate, dar mineralele sant acolo.

      Multumesc pt link, omul nu bate campii.

      Apreciază

      • Rozalia said, on mai 29, 2017 at 6:00 pm

        @mircea v.
        aparent informatiile par ciudate mai ales pentru ca suntem crescuti astfel incat sa luam pastila sau bisturiul drept fiind calea normala. Citeste si dieta ketogenica. Apoi despre Hulda Clarck si dieta ei de insanatosire in 21 zile. Ea a murit intr-un ,,accident” de masina prin anii ’80, dar s-a spus ca avea cancer, tocmai pt a se ingropa adevarul. Apoi despre Otto Warburg, multe lucruri despre care nu stim si care arata de fapt ce e cancerul.
        Eu am avut si am prieteni cu aceasta boala nemiloasa si am vazut cu ochii mei exact ceea ce spune acest tip ….
        Despre cenusa, nu am putut sa o consum presarata in mancare si atunci imi pun in cescuta cu apa si o beau direct! :))

        Apreciază

  12. Rozalia said, on mai 29, 2017 at 1:23 pm

    @ mircea v. – blogul de care tocmai spuneam:
    http://knudsendr.blogspot.ro/2016/01/ce-stim-despre-cancer-si-ce-nu-stim.html

    Apreciază

  13. Rozalia said, on mai 29, 2017 at 11:09 pm

    @tataia draga,
    Am incercat sa explic cum am ajuns sa cred si sa folosesc alte metode si mijloace de insanatosire si cand colo am facut-o prost si am reusit sa te supar. Nici nu stiu cum de a iesit asa, te rog sa ma ierti, nu asta am dorit! :))

    Apreciază

    • tataia said, on mai 30, 2017 at 6:40 pm

      E..vad ca iei o atitudine defensiva…sau cum sa spun altfel…iti place sa te victmizezi. In primul si in primul rind nu m-ai suparat.NU aveai cum. As fi un crestin execrabil daca m-as supara dintr-atita. Ma supar si eu ca nu sint sfint…dar ma supar in anumite conditii. Cum ar fi cind cineva ma contrazice fara sa stie ce vorbeste fara sa fi facut nici cea mai mica documentare in domeniul respectiv. Exemplu…cineva ma contrazice cum ca petrolul lampant nu e tot una cu kerosenul. Evident respectivul nu face nici macar cel mai mic efort sa citesca pagina de wikipedia referitoare la kerosen. NU ca wikipedia ar fi litera de lege…dar daca tot nu ai habar de subiect poti incepe de acolo. Sau ma mai supar cind sint luat la misto sau se fac atacuri directe la adresa mea. Gen esti prost, timpit habar nu ai. Cum dvs nu ati procedat in nici unul din felurile enumerate mai sus nu aveam de ce sa ma supar.

      Dar cum am spus vad ca adoptati o atitudine defensiva sau mai bine spus va autovictimizati. Proababil este si aceasta o strategie a distragerii atentiei publicului de la subiectul principal al discutiei in directii gresite…Probabil doriti ca cei care citesc aici aceste comentarii sa nu isi mai puna problema la modul rational cine are mai multa dreptate ci sa le fie distrasa atentia catre rautatea de care am dat eu dovada in relationarea cu dvs. Atita doar ca nu am dat dovada de nici o rautate eu m-am purtat cit se poate de civilizat.

      Si voi face un ultim efort sa va explic din nou ceea ce sustineam eu. Tratamentele cu medicamente de sinteza, cu ulei de oregano sau petrol sint TOATE GRESITE. Este cam ca si cum ai merge la vot si ai avea de ales din trei candidati…ceea ce nu intelege lumea este ca toti trei sint rai. Exact la fel si aici. Nu poti trata o boala daca nu intelegi cauza ei. De aceea orice „tratament” care nu tine cont de cauza unei boli este din start sortit esecului. Iar daca ai inteles cauza bolii de ce ai mai avea nevoie de tratament? Este suficient sa eviti cauza si nu vei face boala. As spera intr-un tirziu ca m-am facut inteles…dar sincer nu cred ca problema dvs este una de intelegere. Probabil va veti preface in continuare ca nu pricepti ce vreti sa spun, va veti plinge de cit de rau am fost cu dvs, pentru a poza in victima si pentru a abate atentia publicului de la partea rationala a discutiei si a o aduce pe teritoriul emotionalului unde puteti sa manipulati…

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.