SACCSIV – blog ortodox

ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 25, 2017

In Romania ne tot spun tot soiul de specialisti activisti pro vaccinare cum ca de abia unu la un milion de vaccinati are probleme de pe urma vaccinurilor.

De minciuna asta de cea mai joasa speta s-au sesizat si cei de la LION MENTOR, care in articolul lor din 2016 CAMPANIA ”UNUL LA UN MILION NU REPREZINTĂ SITUAȚIA REALĂ!” prezinta o lista de zeci de copii “vătămați de la forme ușoare precum dermatită atopică foarte gravă sau steatoză hepatică și sindrom de malabsorbție,  la forme foarte grave, precum autism și chiar deces”.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, Romania are cel putin … 60 milioane de copii.

Sa vedem care e situatia si in SUA. Conform articolului NAZISM: Ziarul Boston Herald CERE GUVERNULUI SUA EXECUȚIA tuturor medicilor, cercetătorilor și jurnaliștilor CARE SE OPUN TIRANIEI MERCURULUI DIN VACCINURI de pe OrtodoxInfo, numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar pe anul 2017 de la început până acum, este de peste 60 000 și crește în continuare. Acest număr mai mult ca sigur că va depăși 100 000 de copii până la sfârșitul anului fiscal.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, SUA are si ea cel putin … 60, de asta data, de miliarde de copii. Si asta doar pe calculele facut pentru 2017. Daca luam in calcul si anii precedenti, ajungem la numar de copii cat n-a avut omenirea in intreaga sa istorie de cand e omul pe acest Pamant.

 

Tagged with:

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on mai 25, 2017 at 2:16 pm

    este acum cum spune si duhvnicul meu MARE LUPTA MAI ALES pentru VIATA/SUFLETELE COPIILOR pentru INOCENTA lor FIREASCA ( NU din merit, ci de la firea lor nedesavrasita, dar totusi inocenta care LE-AR PERMITE USOS in caz ca raamne NEPREVRETITA___DE eductaie, boli,etc___ sa discearna Raul de Bine, ceea ce unui adult cu pacate si NESPOVEDIT curat NU ii este asa de posibil!…)

    problema cea mai mare sunt INSASI PARINTII COPIILOR si STAREA de darapanare duhovniceasca a lumii (ortodoxe desigur, ca de eretici NU poate fi vorba, ei NU POT influenta decat IN RAU mersul vremurilor) … ai adunat ATATEA PACATE si REFUZA INCAPATANAT POCANTA , iar MAI NOU au cazut si IN EREZIE cu Beserica lor oficiala cu tot ca bietii copii sunt VICTIME sigura ale celor acumulate de inaintatsii lor … si Dreptatea Lui Dumnezeu se face si personal si de obste… ceea ce face ca copii sa ramana azi NEPAZITI de har din cauza PARINTILOR(inaintasilor) ERETICI/APOSTATI !!!

    ba s-a ajuns si la DREPTUL diavolului de a ATACA VIATA ANIMALICA / biologica a tuturor INCLUSIV( si MAI ALES a copiilor!) … vaccine, otravirea din alimente, aer, mod de viata IMPUS,etc

    oamne buni NU MAI DORMITI , DUmnezeu A SCURTATA VREMURILE pentru cei alesi… de aia sa va astepati CURAND la a nticrist si cele premegratoare/uratoare domniei lui… daca nu vreti dormiti in dobitocia oastra si DEGEABA remarcati asemenea cacofonii ale PROPAGANDEI anticristice, aticrist si diavolul NU AR PUTEA NIMIC impotriva voastra si a urmasilor vostri DACA ati avea DREAPTA CREDINTA si POCAINTA !

    Apreciază

    • el said, on mai 25, 2017 at 2:20 pm

      … GATA diavolul/anticrist A CASTIGAT BATALIA cu omul ADULT…

      ii raman plozii vostri… SINGURII care din fire( FARA MERIT) mai au inocenta… ei sunt JERTFELE PREFERATE azi!…

      … si toate DIN VINA/CAUZA VOASTRA a adultilor PACATOSI ERETICI/ INSELATI si NEPOCAITI !

      cine are urechi de auzit sa auda : Vremurile S-AU SCURTAT (pentru cei alesi, ca sa nu cada si ei) !

      Apreciază

  2. dante said, on mai 25, 2017 at 3:45 pm

    Lasind la o parte aceasta minciuna, conform careia doar un caz la un milion este afectat de reactia adversa a vaccinarii, eu intreb autoritatile altceva:
    Ce te faci cind acel unu la un milion este propriul tau copil? Tot asa vei gindi si atunci despre binefacerile vaccinarii cind copilul tau este mutilat sau chiar ucis?
    Ori guvernantii nostri au luat-o razna, ori au ajuns la un nivel mare de „crestinism” incit i-si pot jertfi propriul copil ca odinioara Avraam pentru binele comunitatii. Numai ca si aici e o mare diferenta, Avraam i-si sacrifica copilul pentru Dumnezeu, pe cind ai nostri guvernanti sacrifica pentru Big Pharma.
    Deci: Dragi guvernanti, ori va vin mintile in cap, ori ne vedem in instanta!

    Apreciază

    • marinela said, on mai 25, 2017 at 11:04 pm

      Iertati de oof topic,dar e important ;sa ne rugam fratilor pt par.Claudiu Vasile ,ca are mari ispite in familie cu preoteasa lui ,care e manipulata de Varsanufie si acum s-a intors impotriva parintelui,chiar si parintii lui ii reproseaza acelasi lucru : de ce a intrerupt pomenirea?!E tare greu cind trebuie sa lupti cu casnicii tai,care normal ar trebui sa fie sprijin la nevoie si nu dusmani.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciat de 1 persoană

  3. Bu_Florim said, on mai 25, 2017 at 4:52 pm

    Scuze de of topic! Am auzit ca Parintele Pamvo de la Radeni, a fost caterisit ieri. Stiri ea ar fi confirmata si de Silviu Chirila. Stiti ceva?

    Apreciază

  4. Bu_Florim said, on mai 25, 2017 at 9:23 pm

    Scuze de of topic!! Am auzit ca Parintele Pamvo de la Radeni, a fost caterisit ieri. Stiri ea ar fi confirmata si de Silviu Chirila. Stiti ceva?

    Apreciază

    • marinela said, on mai 26, 2017 at 9:07 pm

      Vasile
      Adevarat s-analtat!
      Mi-a scris pe whatsapp un prieten,care-l cunoaste personal si care tine legatura cu parintele telefonic ,ca prietenul asta lucreaza aici in diaspora.A participat si la vreo doua liturghii ale parintelui cind a fost in tara ,deci se cunosc bine.El mi-a scris sa ne rugam pt parintele ca are mari ispite cu casnicii lui.

      Apreciază

  5. Riko said, on mai 26, 2017 at 2:03 pm

    Faza e ca toti copiii vaccinati sunt vatamati, TOTI! Dar nu toti dau in boli severe si observabile imediat. Componentele vaccinului se duc undeva, nu se evapora asa pur si simplu.

    Apreciază

  6. elena adriana said, on mai 27, 2017 at 12:37 am

    HRISTOS S-A INALTAt ..
    Situatia in familia parintelui CLAUDIU VASILE MARIA ..s-a schimbat …
    A fost sustinut de nasul parintelui de de fica cea mare …..care intelege situatia …
    si probabil si doamna preoteasa se va obisnui cu …aceasta alegere … …
    Parintele este intr-o situatie deosebit de grea din punct de vedere matrial….
    Are un fiu care a fost afectat de un vaccin …sieste sutist . ….
    Acum au acceptat situatia …dar ..au cheltuit multi bani prin spitale in nadejdea ca
    starea copilului se va imbunatati…
    o situatie grea …
    PARINTELE CLAUDIU ESTE UN TRAITOR IN HRISTOS ….SI CU TOATE CA ESTE INTR-O SITUATIE FOARTE GREA …A ALES ,SLAVA DOMNULUI CRUCEA …
    VREDNIC ESTE …
    nu trebuie sa publicati acest comentariu…l-am scris mai mult pentru d-nul VASILE . …

    Apreciază

    • guti flo said, on mai 27, 2017 at 9:19 am

      elena adriana
      Sti cumva cum putem sa-l ajutam financiar pe parinte?

      Apreciază

  7. elena adriana said, on mai 27, 2017 at 9:03 pm

    Deocamdata stiu ca datoreaza o mare suma de bani…la protoierie …
    SI FIIND IN ACEASTA SITUATIE DISPERATA ..PARINTELE A DECIS TOTUSI ..SA-SI URMEZE CONSTIINTA SI MENIREA DE PASTOR ….inca o data ..VREDNIC ESTE ..
    inca nu stiu cum il putem ajuta ….dar o sa aflam.
    i.

    Apreciază

  8. […] ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.