SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Ce-o fi URIASA CREATURA esuata pe aceasta insula din Indonezia?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 18, 2017

Corpul unei CREATURI MARINE URIAȘE a eșuat pe o insulă din Indonezia, ne informeaza HuffPost, traducerea OrtodoxInfo:

Imaginile postate online arătând carcasa enormă care eșuează pe țărmul unei insule indoneziene fascinează oameni din întreaga lume.

Carcasa de 15 metri a schimbat culoarea apei într-o nuanță de roșu intens.

The Jakarta Globe. numește corpul masiv, putrezit, un calmar uriaș și arată că un rezident al insulei Seram a descoperit marți creatura moartă cu o lungime de 15 metri.

Dar trei experți marini au declarat pentru HuffPost că animalul pare a fi un fel de balenă osoasă.

YOUTUBE / PATASIWA KUMBANG AMALATU Unele fotografii arată ce pare a fi o coloană vertebrală.

YOUTUBE / PATASIWA KUMBANG AMALATU Materialul văzut în stânga seamănă cu capul unei balene care se alimentează prin filtrare.

„Calmarul gigant este nevertebrat pe când aici sunt vizibile oasele (maxilar, craniu, vertebre), asa că pot afirma foarte confortabil că este un tip de balena rorqual”, a declarat Regina Asmutis-Silvia, director executiv al Institutului de Conservare a Balenelor si Delfinilor.

„Anumite specii de balene osoase (rorqual) au caneluri ventrale care se întind de la bărbie până la buric. Este un țesut elastic care se extinde când se hrănesc”, a adăugat ea.

Ea a identificat aceste caneluri în imagini și a inclus și fotografii în care a arătat ceea ce crede că sunt maxilarul și craniul balenei.

REGINA ASMUTIS-SILVIA

REGINA ASMUTIS-SILVIA

Edith Widder, CEO și om de știință senior la Asociația pentru Cercetarea și Conservarea Oceanului, a declarat că este dificil de identificat doar din  imagini, dar unele fotografii par să arate plăci osoase de balenă…

„Cred că este o balenă osoasă”, spune ea.

George Leonard, cercetător șef la Ocean Conservancy, a spus că, inițial, a crezut că animalul ar putea fi un calmar gigant, dar a fost de acord că este probabil o balenă după ce a văzut imagini care evidențiază oasele și maxilarul.

„Încercarea de a identifica creaturi uriașe de la celălalt capăt al lumii doar după o filmare este greu de făcut; dar odată ce oamenii încep să împărtășească informații specifice care încep să se restrângă în definirea caracteristicilor creaturii, identitatea începe să se concretizeze”, a spus el.

Această filmare prezintă corpul degradat transformând culoarea apei din jurul lui in roșu.

Locuitorii au cerut guvernului să vină și să-i ajute să înlăture corpul, rapoartează Globe.

Între timp, vă vom lăsa cu un tweet despre acest Kraken real.

Nick Andersen:

„O creatură moartă neidentificată se descompune în largul coastei insulei indoneziene Seram și nimeni nu știe ce este.”

Această poveste a fost actualizată cu comentarii de la experți în domeniul marin.

 

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aliona said, on mai 18, 2017 at 6:07 pm

    Să nu fie dinozauri, de care vorbea otrocul Veaceslav.

    Apreciază

  2. guti flo said, on mai 18, 2017 at 7:53 pm

    aliona
    deviez putin de la subiect!
    despre Otroc Veaceslav…de la coment. Liviu : Preotii rusi demonstreaza ca filmul Otroc(Ingerul rus) este o inselare.Staretul Rafail Berestov :” Cartile despre acest otroc contin multe erezii si confuzii.”https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/05/14/filmul-ingerul-rus-este-o-inselare/
    am inteles ca te descurci cu limba rusa!..te rog, poate ai timp si ne spui si noua in mare ce spune! .. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • guti flo said, on mai 18, 2017 at 8:04 pm

      Daca Saccsiv este de acord bineinteles!

      Apreciază

    • aliona said, on mai 18, 2017 at 11:14 pm

      Mie-mi vine să plâng cum vă puteţi înşela. Vă rog să nu greşeţi faţă de el. Sunt monahi ruşi care au intrat în moarte clinică şi mărturisesc că au fost întâmpinaţi de către otrocul Veaceslav. Ei spun că el este un arhanghel care întâmpină pe toţi oamenii care mor sub 33 de ani, adică tineri, pentru că aceştia au un loc separat în rai. Dacă aveţi dubii puteţi să vă uitaţi singuri la https://www.youtube.com/watch?v=kiYB7EIogDc – este mărturia monahului Grigore din muntele Athos, ucenicul stareţului Naum, care a cercetat sfinţenia otrocului, plecând în oraşul Mias, unde a trăit octrocul. Concluzia – otrocul (pruncul) Veaceslav este de la Dumnezeu şi îndeamnă pe toţi cei care se îndoiesc să plece la mormântul lui şi să vadă lanţul de minuni care se săvârşesc acolo; să-i cunoască părinţii, mai ales pe mama lui, pe care o numeşte – stareţă, pentru duhul pe care îl are.
      Preoţii ruşii care „demonstrează” că otrocul este un înşelat sunt exact ca preoţii din România care demonstrează cu orice preţ “sfinţenia sinodului VIII” eliminând toate elementele ortodoxe care încurcă.
      Pr. Rafail l-a cunoscut pe otroc din cărţile despre el (unde se strecoară, intenţionat sau nu, răstălmaciri ale spuselor otrocului), nu direct. El simte sfinţenia otrocului, dar se îndoieşte şi dă exemplul respectiv, pentru că nu l-a cunoscut direct. Ceea ce eu pot să mărturisesc este faptul că aceste cărţi sunt editate fără ştiinţa părinţilor, cineva face business pe seama lui. Şi se împlineşte exact ceea ce spunea otrocul mamei lui – „mămico, eu le încurc foarte mult lor şi ei vor încerca să mă transforme într-un psihopat, pentru ca lumea să nu creadă ceea ce spun eu (că a fost trimis de Hristos pentru a vesti că anume acestea sunt timpurile de pe urmă şi că oamenii nu trebuie să primească cipul (microschemă, el o numea) pentru că pe aceştia Hristos nu-i vă ierta deloc), însă eu singur o să-i găsesc pe oamenii care îl caută pe Dumnezeu”.
      Există şi mărturia scrisă a stareţului Kiril Pavlov de la Lavra Serghiev Posad (care a murit în februarie, acest an, la vârsta de 98 de ani şi a fost duhovnicul la ultimii 3 patriarhi ai Rusiei, în afară de cel actual) care îl numeşte pe otroc bun şi cărţile –bune, dar prin ele vor face despre otroc aşa lucruri… şi aşa afirmaţii…. ca să aducă confuzie între oameni şi să reînvie superstiţiile (tocmai pentru a crede că este un psihopat şi că a aiurit cât a trăit 11 ani).
      Eu vreau să vă pun o singură întrebare pentru meditaţii personale – CINE ESTE ACEST OTROC VEACESLAV? DACĂ DE 25 DE ANI DE LA MOARTEA SA CLERUL, TELEVIZIUNILE, RADIOUL, PRESA SE LUPTĂ SĂ-L DISCREDITEZE. DACĂ EL A FOST UN ÎNŞELAT, DE CE NU L-AU UITAT ÎN 25 DE ANI, DE CÂND ZACE SUB PĂMÂNT? Oare nu seamănă cu ceea ce se întâmplă acum cu pr. Iustin?

      Pentru guti flo : Eu cunosc bine situaţia din România, pentru că am făcut studii teologice la Cluj prin 2000 şi am revenit în ţară (acasă) de 7 ani. Cunosc duhul pr. Iustin, pentru că el m-a oprit să nu mai continui studiile teologice şi m-a binecuvântat pentru altceva, dar n-am ascultat. Şi în acelaşi timp sunt la curent cu situaţia Bisericii din Moldova, Ucraina, Rusia. Un lucru pot să vă spun cu certitudine – procesul de lepădare de Hristos este în toi, în toate ţările ortodoxe, şi totul poneşte de la preoţi, din vârful clerului. Preoţii mărturisitori, indiferent de ţară, sunt etichetaţi ca nebuni, psihopaţi care interpretează de la sine scriptura şi canoanele etc. Vă dau un exemplu: în Bisericile de la ţară se organizează pelerinaje la locurile sfinte, dar pentru a pleca oamenii trebuie să-şi facă paşapoarte biometrice, că de altele nu se fac. Ghiciţi înşelarea – trebuie să te însemni cu peceata pentru ca să te închini la sfinţi, la moaşte. Foarte subtil, corect politic lucrează Lucifer căzutu. Şi oamenilor – creştini simpli – nici prin minte nu le trece cum se leapădă de Hristos, tocmai prin lucruri sfinte, plăcute Lui – pelerinaje la locuri sfinte.
      Vă rog să mă iertaţi şi să nu judecaţi lucrurile în acest fel. Supărăm sfinţii lui Dumnezeu. Nu e de vină pr Rafail, pentru că probabil nu a cercetat personal cum stau lucrurile sau cine ştie de când a fost făcută înregistrarea.

      Apreciază

      • guti flo said, on mai 19, 2017 at 8:45 am

        aliona
        nu vrea nimeni sa discrediteze pe cineva anume, ci doar sa aflam adevarul pe cat este posibil despre Otroc Veaceslav….vremurile sunt de asa natura , incat trebuie sa cercetam mai mult ca oricand duhurile…Eu unul, de asta urmaresc acest site, sa ma documentez cat mai bine…iar nu sa intru in polemica cu unul sau cu altul!
        Sa dea Dumnezeu sa fie sfant, cu totii ne dorim sa avem cati mai multi sfinti….dar sfinti, nu altceva!
        Aliona, din cate am inteles eu, Dumnezeu si sfintii Lui, nu se supara atunci cand esti retinut, vigilent, cand este vb de minuni..chiar daca sunt adevarate, ..(pateric)…pt ca stie Dumnezeu ca nu minunea te va mantui….ci dogmele pe care le-au lasat sf parinti insuflate de Duhul Sfant…credinta ortodoxa. Cu asta Il vom cucerii pe Dumnezeu, respectand cu toata puterea credinta cea dreapta…un om care la descoperit pe Dumnezeu, nu-i mai trebuie minuni sa se incredinteze de cava anume…pt ca insusi credinta si trairea lui este mai presus decat o minune…asa se dovedeste credinta in Dumnezeu..in inima ta..nu alergand acolo unde se fac minuni…dupa parerea mea, asta e dovada de necredinta!…sa cauti minunea…sau vazandu-o, sa nu cercetezi cu deamanuntul!
        In pateric, se spune ca era un batran pe care diavolul vroia sa-l ispitesca…si in ce fel? spunand-ui ca este Iisus Hristos, iar batranul fara sa se uite la el, i-a raspuns ca nu vrea sa vada pe Dumnezeu in lumea asta..ci daca va voi El..sa-L vada in vesnicia Lui. Aceste pilde sunt vrednice de urmat, iar nu faptul ca cineva face minunii…aici este toata frumusetea credintei…sa refuzi minunile de dragul lui Dumnezeu! Iar refuzul sa nu fie din patima sau indaratnicie, ci simplu, intelegand , ca ce minune poate fi mai mare decat Dumnezeu care este in inima!
        Mnunea cea mai mare este sa pastrezi dreapta credinta, mai ales in vremurile noastre….sf parinti ii fericesc pe cei care vor pastra credinta nepatata..si in acelasi timp se intreaba. : ” oare cine va fi acel om care va rezista acelor sminteli ce se vor face in vremurile de pe urma, ca toti ingerii sa-l fericeasca”. Nu fericesc pe cei care fac minuni, ci pe cei care vor rezista acestor „minuni” !
        Tot sfintii parinti ne spun ca omul care isi plange pacatele, este mai mare decat cel care sta de vorba cu ingerii!
        Spun asta Aliona, ca sa vedem ca sfintii parinti, pun cel mai mare pret pe partea interioara ….iar nu pe cea exterioara…..”minunea”! Majoritatea din zilele noastre , asta fac, se incred in minuni, si uita de partea cea mai importanta…un om care face minuni, nu inseamna neaparat ca este sfant, minuni face si diavolul…este vrednic de crezare numai atunci cand a pastrat credinta cu sfintenie.
        Asta trebuie sa pazim cu sfintenie…credinta, iar minunile sa fie pe locul 4!
        Uita-te cu atentie si ai sa vezi ca toti sustinatorii de parinti cu „harisme” ( Ars. Boca, Nil D. etc…chiar si Otroc V.) cu asta vor sa te convinga ca sunt sfinti…cu minunile lor! ?….iar daca au avut devieri de la dreapta credinta, conteaza mai putin!
        Pt asta te-am rugat daca vrei sa traduci ce spun parintii rusi despre Otroc…ca sa vedem, ce parere au si ei , si asa , daca vrea Dumnezeu, sa aflam adevarul. Nu are nimeni intentia (cel putin eu) sa isi impuna punctul lui de vedere…ci cautam adevarul.
        Este bine sa auzim ce spun si cei pro, si cei contra, asa poate fiecare sa traga o concluzie , punand la baza invataturile sf parinti! ….a nu se intelege acum, ca stabilim noi cine e sfant sau nu, ci doar sa fim atenti!
        Hristos a inviat!

        Apreciat de 1 persoană

      • carmen said, on mai 19, 2017 at 8:54 am

        FELICITARI PENTRU COMENTARIU! Asa este!
        Ca si in Romania cu Sfintii Inchisorilor comuniste…si implementarea legii antinationale 217/2015…unde parintii Iustin Parvu,Arsenie Boca,filozofii si scriitorii Mircea Eliade,Vulcanescu…sunt aruncati la groapa de gunoi…stim noi de cine!

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 19, 2017 at 2:43 pm

        carmen

        E cam ghiveci lista ta.

        Apreciat de 1 persoană

      • schepsis orthodox said, on mai 19, 2017 at 11:10 am

        aliona

        Dacă ești de partea Adevărului și doar dacă vrei și îți pasă de mântuirea ta, te rog frumos tradu acest articol:

        Заключение экспертной комиссии миссионерского отдела Челябинской епархии о почитании отрока Вячеслава Крашенинникова и деятельности религиозной группы В. А. Крашенинниковой – Л. Н. Емельяновой:
        http://rodon.org/other/zkropovk.htm

        Mulțumesc.

        Apreciază

      • schepsis orthodox said, on mai 19, 2017 at 11:18 am

        aliona

        http://rodon.org/other/zkropovk.htm

        Например, В. А. Крашенинникова сообщает:

        „Однажды… Славик подошел ко мне, и, глядя на меня своим пронизывающим взглядом, очень серьезно сказал: «А знаешь, мамочка, мне ведь и вправду очень много-много лет. Я очень древний!» Он рассказал мне, что помнит себя до рождения: „Была полотняная дорога, я несся по ней с огромной скоростью и остановился только у глубокой пропасти, она была без дна, из нее никак не выберешься. А рядом с собой я увидел высокого человека, одетого как бы в монашеские одежды. На самом кончике указательного пальца у этого человека висела маленькая, горящая лампадка. Случайно чуть-чуть отогнувшийся край одежды открыл ослепительный свет, на который невозможно было смотреть. Этот человек спокойно перешагнул через пропасть и остановился на другой стороне. Повернувшись ко мне, он внимательно посмотрел на меня и сказал: «Прыгай!» Я разбежался, прыгнул и еле-еле удержался на противоположном краю пропасти. Потом я остался один, прошел немного вперед. Свернул в сторону на какую-то твердую, темную дорогу, как тоннель и… оказался у тебя, мамочка!” Славик помнил, как он собирался сюда, к нам: «Пресвятая Троица и мои друзья дали мне понемногу от себя силы. И я отправился к вам сюда на грешную Землю»… Когда Славочка умирал, он видел того же человека в темной, похожей на монашескую, одежде, которого помнил еще до своего рождения” (1, стр. 17-18, 125).

        Если отнестись к этому свидетельству серьезно, то речь здесь идет об очень древней, коренящейся в философии Платона, ереси оригенизма о предсуществовании человеческой души, осужденной еще в VI веке V Вселенским собором – ереси «художественно» изложенной, но, тем не менее, легко узнаваемой.

        1. Емельянова Л. Н. Бог говорит избранникам Своим… – Великие Луки, Просветительский и Благотворительный центр «Благовещение», 2006.

        traducere automată:

        For example, VA Krasheninnikov said:
        „One day … Slavik came up to me and looking at me with his piercing eyes, very seriously said,”.! You know, Mom, I’m really after so many, many years I am very old, „He told me that he remembers himself before the birth: „there was a linen way, I rushed through it at high speed and stopped only in a deep abyss, it was no bottom, no way out of it will not get out. And next to him I saw a tall man dressed as if in robes. On the tip of the index finger at the man hung a small, little lamp burning. Accidentally slightly otognuvshiysya skirt opened a blinding light, which it was impossible to watch. This man calmly stepped over the chasm and stopped on the other side. Turning to me, he looked at me and said: „Jump” I ran up, jumped and barely stayed on the opposite edge of the abyss. Then I was left alone, I went forward a little. Turned aside to some hard, dark road like a tunnel … and has appeared at you, Mommy, „Slavik remembered how he was going to come to us:” Most Holy Trinity, and my friends gave me a little of himself and force. I went to see you here on this sinful earth „… When Slavochka died, he saw the same man in the dark, like a monk’s, clothes, remember that even before his birth” (1, pp. 17-18, 125).

        If you take this testimony seriously, we are talking about a very ancient, rooted in the philosophy of Plato, heresy Origenism the pre-existence of the human soul, condemned even in the VI century V Ecumenical Council – the heresy of „art” set forth, but, nevertheless, easily recognizable .

        Apreciază

      • el said, on mai 19, 2017 at 1:14 pm

        aliona

        pe mine m-a impresionat ft mult acest copil Otrocul Veaceslav, dar cum sunt reticent din fire mi-am reprimat interesul si nu am vorbit despre el desi recunosc ca am adunat toate filmele( transcripturile) despre el din ciclul Inger rus.

        oricum am retinut ca REMARCABILE cele spuse de el prin mama lui (____ femeie simpla in jur de 60 ani azi si careia ii spunea ca va apuca sa traiasca „domnia” lui anticrist …. de luat aminte despre COACERERA VREMURILOR pe care GLOATA azi NU o observa , ba chiar te socotesc nebun daca nu crezi ca ei ca lumea va mai dura mii de ani si ca anticrist e DEPAAARTE …doar doar sa nu-si deranjjeze ei confortul si iluziile lumesti de prosperitate materiala)____ informatii despre vremurile lui anticrist cu atata precizie ( cipurile, modul de urmarire a oamenilor__de pilda vezi filmul in care spune ca vor implanta aparate de urmarire a oamenilor ciorilor , pasari care traiesc mult si sunt greu e prins/omorat ca sa poata urmari si prin ele ca prin niste drone pe oameni___ , apostazia GENERALA a clerului si caderea bisericii, masoneria si rolul ei anticristic… iata ca astea TOATE se intampla acum la dimensiuni catastrofale si FATIS, pe vremea cand traia acel copil erau numai in fasa/stadiu incipient si copilul nu putea sti despre ele altfel decat prin descoperire…

        in fine, poate gresesc dar m-as mira ca diavolul sa isi descopere planurile unui copil/lumii atat de detaliat).
        si Mama otrocului spune ca uimita de „capacitatile” lui si la sfatul multor preoti l-a dus la Lavra Sf Serghie sa fie cercertat de oameni duhovnicesti …si unde i s-a spus ca acest copil NU ar fi insleat/indracit /”paranormal ” ci ca e in ordine cu el si darul lui vine de Sus.

        Apreciat de 1 persoană

      • schepsis orthodox said, on mai 19, 2017 at 1:23 pm

        aliona

        Tot dacă ești de partea Adevărului și la fel doar dacă vrei și îți pasă de mântuirea ta și a celor care ți-au citit sau îți vor citi comentariul, te rog frumos tradu și acest articol din limba rusă în limba română:

        http://pravoslavnayadrujba.ru/viewtopic.php?id=519#p22954

        și acest articol:
        http://pravoslavnayadrujba.ru/viewtopic.php?id=519#p23421

        și acest articol:
        http://pravoslavnayadrujba.ru/viewtopic.php?id=519#p28979 sau aici: http://igumen-n.logoslovo.ru/papers.php?paper=7

        Mulțumesc.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 19, 2017 at 2:52 pm

        schepsis orthodox

        Daca stii ce scrie acolo, nu-i mai bine sa ne faci tu un rezumat?

        Apreciază

      • I said, on mai 19, 2017 at 2:03 pm

        Slava Domnului! Doamne ajuta!!!

        Apreciază

      • schepsis orthodox said, on mai 19, 2017 at 2:16 pm

        aliona

        Uite ce scrie, despre mama ereticului copilaș, până și o persoană care îl cinstește ca sfânt atât pe el cât și pe mama sa:
        https://vk.com/wall-61163408_79

        1.Но самое удивительное, что, при всех нападках со стороны Церкви и людей на маму отрока, ее заметила и наградила орденом ЮНЕСКО. Орден называется «За духовное возрождение Отечества». Вот так! Представляете?! Валентина Афанасьевна была приглашена в Москву, в студию на телевидение. В номинации она была последней. Когда она появилась перед зрителями, люди стали вести себя, мягко говоря, неадекватно, а по сути, началось беснование: одни лаяли, другие кричали, третьи издавали звуки знакомых зверей. А некоторые просто свалились со стульев. Делайте выводы сами.

        traducere automată, aproximativă, din limba rusă în limba engleză:

        1. But most surprising is that, despite all the attacks on the part of the Church and the people on the mother of the lad, it was noticed and awarded the Order of UNESCO. Order called „For Spiritual Revival of the Fatherland.” Like this! Can you imagine ?! Valentine Afanasyevna was invited to Moscow in the studio on the TV. In the nomination, she was the last. When she appeared before the audience, the people began to behave, to put it mildly, inadequate, and in fact, madness began: some barking, others cried, others make sounds of familiar animals. And some simply fell off the chair. Do the findings themselves.

        traducere din limba engleză în limba română:

        1. Dar cel mai surprinzător este că, în ciuda tuturor atacurilor din partea Bisericii și a oamenilor la adresa mamei copilului, [mama] a fost remarcată și i s-a acordat Ordinul UNESCO. Ordinul numit „Pentru Duhovniceasca Reînviere a Patriei.” Chiar așa! Poți să îți imaginezi ?! Valentina Afanasyevna a fost invitată la Moscova în studioul TV. La nominalizare, a fost ultima. Când a apărut înaintea audienței, oamenii au început să se comporte – să zicem cu blândețe -, nepotrivit, și de fapt, nebunia a început: unii lătrau, alții plângeau, alții scoteau sunete de animale cunoscute. Și unii pur și simplu au căzut de pe scaun. Faceți căutările voi.

        Măi, măi ce ‘reacții’, din partea publicului spectator, la apariția mamei unui ‘sfânt’!

        Parcă ar fi văzut-o pe ‘mam-a-lor’, și chiar așa a fost după câte se pare!

        Cum e aliona, cel sau ceea ce ai „făcut studii teologice la Cluj prin 2000” și „ai revenit în țară (acasă) de 7 ani”, așa se comportau oamenii – din Viețile Sfinților -, când se întâlneau cu rudele Sfinților lui Dumnezeu???

        Apreciază

      • guti flo said, on mai 19, 2017 at 4:56 pm

        schepsis ortodox

        Am auzit despre asta mai demult…dar am vrut ca sa isi dea seama si aliona, singur(a)…si nu numai…ca este ceva in neregula!
        Asta m-a facut si pe mine sa am retineri fata de Otroc,…sa spui ca ai existat inainte de nastere …ca ai vazut tot felul de „lucruri” …Sfanta Treime si prieteni care iti da putere…si dupa aceea ai venit la mami, este total contrariu invataturii Bisericii !
        Numai sf. Ilie si Enoh care au vietuit pe pamant si nu au vazut moartea..pt ca au fost rapiti la cer pt petrecerea lor frumoasa pe pamant…..or sa vina din cer sa ne lumineze si sa il mustre pe antihrist…iar dupa aceea vor vedea moartea ca toti oamenii!
        Sfintii Ilie si Enoh sau nascut ca toti oamenii, si nu au fost in imparatia lui Dumnezeu inainte de nastere…sau sa stie lucruri despre Dumnezeu inainte de nasterea lor.
        Niciun sfant, apostol,prooroc,patriarh, nu au spus vreodata asa ceva….ca exista sufletul omului, constiinta, inainte de nastere! Nu mai trebuie sa cauti alte greseli sau argumente…ca asta e de ajuns…se darama totul.
        De aceea eu unul am renuntat la a mai asocia ceva (evenimente, proorocii, invataturi) cu Otroc Veaceslav. ..prefer sa ascult de ce spun sfintii parinti…a caror sfintenie este de necontestat…ei ne-au pus in tema cu totul.
        Dumnezeu sa ne lumineze!

        Apreciază

      • schepsis orthodox said, on mai 19, 2017 at 7:06 pm

        saccsiv, el, guti flo, aliona

        https://saccsiv.wordpress.com/2014/08/24/se-cuvine-sa-inlocuim-cuvantul-slava-cu-marire/

        Slava indică Persoanele din care iradiază, și anume Persoanele Treimice. Harul se arată ca slavă impersonală (Sf. Grigorie Palama).

        Pricepeți hula Otrocului și a mamei lui împrotiva Duhului Sfânt???

        Pricepeți ce părere înaltă a avut despre sine bietul copil înșelat de urâciunea pustiirii, dar și părerea mamei despre copil???

        Este un alt Arsenie Boca (al rușilor, după Rasputin), unde rolul monahiei Z. este luat de В. А. Крашенинникова, un alt Nil Dorobanțu prin intelighența de care dădea dovadă și un alt Ioannis Romanidis prin schimonosirea dogmelor, însă cu mult mai periculos decât toți trei la un loc, pentru că prin divulgarea planurilor drăcești care sunt în plină desfășurare are credibilitate foarte mare la oamenii simpli care nu cunosc adevărurile de credință ortodoxă revelate (dogmele) și scrierile Sfinților Părinți ai Bisericii Ortodoxe Cea Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolică și astfel pot fi manipulați foarte ușor în cele ale credinței.

        guti flo

        Așa să fie! Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu-Omul să ne lumineze!

        Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!!!

        Apreciază

      • el said, on mai 19, 2017 at 7:18 pm

        schepsis

        nu stiam toate aceste texte, dar voi astia care stiti rusa de ce nu faceti putina lumina pe tema asta?
        copilul este deosebit, daca este inselat poate atrage multa paguba Bisericii.

        numai punand inainte asemenea texte ale lui/despre el ( sper ca nu „transformate” de unii din varii motive inclusiv ignoranta/prostie crasa…)) care CONTRAZIC Sf Parinti si Dogma putem sa luam aminte DACA a fost inselat !

        oricum copil fiind NU e rasponsabil ca un INSELAT ADULT de posibilele lui rataciri.( a murit la 11 ani, evreii „confirmau” baietii la Templu ca „adulti credinciosi”/ „responsabili” la 12 ani !!!)

        copilul a fost cercetat si la Lavra Serghiev Posad dus de mama lui si declarat acolo de catre unii considerati atunci cu autoritate duhovniceasca ( vezi ce spune si @aliona despre Staretzul Kirill cel care era IMPOTRIVA actelor cu cip/ cnp si in accord cu MULTI Stareti rusi a demascat multe lucrari ale VICELENE ale apostaziei si duhului anticristic de azi ) ca nefiind ratacit /”paranormal” /”jucaria dracilor „.
        ba „scolile” care recrutau „paranormali” = copii INDRACITI de atunci L-AU RESPINS ca „inapt” dupa criteriile lor!

        Apreciază

      • el said, on mai 19, 2017 at 7:38 pm

        schepsis

        ” Când a apărut înaintea audienței, oamenii au început să se comporte – să zicem cu blândețe -, nepotrivit, și de fapt, nebunia a început: unii lătrau, alții plângeau, alții scoteau sunete de animale cunoscute. Și unii pur și simplu au căzut de pe scaun. Faceți căutările voi. „____ FT INTERESANT ! si se pare deloc rarisim la cei care vin in contact cu Otrocul Veaceslav( spunea mama lui )

        mama Otrocului Veaceslav spune intr-un film despre el ca la mormantul lui MULTI oameni care PAR normali incep sa se comporte brusc si inexplicabil aiurea, inclusiv cum descrii tu aici, … ba MAI MULT zicea ca asa ceva se petrece UNEORI CHIAR si cu PRUNCI MICI de cateva luni, prunci BOTEZATI !!! … ca aceia(pruncii mici) unii incep sa se comporte ca INDRACITII scotand sunete ciudate din ei… si ideea sugerata era ca INDRACIREA( stta sau nestiuta, cu sau FARA voie ) / DRACII din oameni ar fi DATA PE FATA/ VADITA de apropierea de Otorcul Veaceslav ( de sfintenia lui) …

        sorry eu NU sunt capabil sa pricep fenomenul, ma tin reticent la el, dar NU pot sa NU ADMIT ca ar putea exista si alte explicatii la asemena „manifestari”… ( ps: cum anume ar putea diavolul sa intre subit in niste oameni pacatosi sau chiar si prunci botezati IMEDIAT ce vin in contact cu copilul Otroc sau la mormantul lui…. daca NU ar fi ei DINAINTE INDRACITI fara sa isi fi dat seama? .. . sau poate sa fie diavolul atat de „puternic”, sa ii fi dat omul ATATEA DREPTURI incat sa POATA sa dea navala BRUSC in toti de la adultul pacatos la pruncul de tzatza BOTEZAT ? … nu stiu ce explicatie sa dau… ???

        PS: nu am vreo parere pe tema asta, nici pro nici contra caci NU CUNOSC pur si simplu indeajuns fenomenul.

        Apreciază

      • guti flo said, on mai 19, 2017 at 10:12 pm

        el
        este f subtire treaba cu Otroc Veaceslav…pe o parte iti este f greu sa crezi ca diavolul isi face „jocul” printr-un copil atat de mic….pe de alta parte este f „spectaculos ” tot ceea ce a spus el….iarasi lucru neobisnuit pt un copil ….stim f bine ca vrasmasul asa isi face cei mai multi adepti…prin spectacol. Ma rog, se poate sa gresim, asta numai Dumnezeu stie..si daca ne este de folos, il rugam sa ne descopere si noua adevarul despre acest copil.
        Pe mine ce m-a facut sa nu mai fiu interesat de ce spune, a fost cand a zis ca el e f batran, si ca a fost in cer inainte sa se nasca …asta o spune si mama lui in filmare.! Acest lucru e in contradictie cu Biserica.
        Cine stie mai multe, sa ne spuna si noua!

        Inca nu am ajuns la Focsani, dar am primit vesti despre motan!….este bine merci,…motanul casei..nezgariat ..nici accidentat…acum chiar daca as vrea eu sa-l iau acasa, nu mai pot, ca il indrageste si femeia! M-am bucurat cand am primit vestea , ca iti promisesem ca te tin la curent !

        Apreciază

      • Ioana said, on mai 20, 2017 at 12:08 am

        guti flo

        .:)…sa ascult de ce spun sfintii parinti…a caror sfintenie este de necontestat…ei ne-au pus in tema cu totul.

        el

        daca l-au cercetat parintii de la lavra Sfantului Serghie, si eu cred ca nu era demonizat . se poate ca el copil fiind sa fi fost foarte inteligent si astfel luandu-se dupa mintea sa a gresit ca orice om si a spu erezii. spun Sfinttii Parinti ca unii copii sunt mai inceti la minte altii mai iuti, iar cei agei sunt la fel ca adultii. si ei au ispite si mandrie si fekl d fel de cugete… si mai spun Sfintii parinti ca pe copSi eu mai inteleg rusa, imi e o limba pe suflet, o inteleg din tonalitate dupa ureche, nu am studiat+o decat 2_3 luni dar am fost in Rusia si am vazut multe filme si ascultat particcipat la sluje in rusa si am inceput sa inteleg circa o treime din ce zic…. iNTR+UN FILMULET AM VAYUT CA UN PARINTE NEPOMENITOR SI PRGONIT SPUNEA DESPRE OTROC CA NOI IL IUBIM DAR O RUGAM PE MAMA LUI S I PE CEI CARE IL IUBESC SA SE ROAGE PENTRU EL! NU SA IL FACA SFANT1 PENTRU CA OTROC A SPU S SI EREZII! parintele mai yicea ca noi nu facem ca cei din patrriarhia moscovei, ca ecumenistii, nu il discreditam pt ca a vorbit despre antihrist si pecete, ci nu suntem de acord cu ereziile oe care le a spus si cu increderea pe care o avea despre el ca e al lui Dumneyeu si ca e trVOI INCERCA SA FAC UN REzUMAT AL FILMULUI ACELA daca nu o fac altii inainte, DACA AM TIMP, CACI SUNT si eu prinsa cu multe..

        Apreciază

      • Ioana said, on mai 20, 2017 at 12:13 am

        si mai spun sfintii parinti ca copii inteligenti, copii ageri la minte vor fi judecati de Dumnezeu cu o masura mai mare decat un copil obisnuit sau incet la minte. si in pustie calugarilor li se aratau demoni ca ingeri de lumina si se insealu.. asta nu inseamna ca erau posedati, ci insekati… poti di eretic nu neaparat psihopat sau indracit ca cei din gadara, eretic in gandire ma refer

        Apreciază

      • guti flo said, on mai 20, 2017 at 9:07 am

        Ioana
        Eu m-am referit la sfintii canonizati, care ne-au atentionat despre pericolele vremurilor de pe urma, sf Efrem Sirul, sf Paisie Aghioritul, sf Nil Athonitul, sf arhimandrit Gavriil, sf Ignatie Briancianinov si toti ceilalti sfinti asemenea lor, la care nimeni nu poate sa aiba dubii.
        Ei ne-au spus tot. Daca facem o analiza si tragem linie la ce a spus copilul Otroc Veaceslav, noi stiam deja de la sfinti lucrul asta, numai ca Otroc Veaceslav a facut-o intrun mod mai spectaculos, mai in detaliu…si aici este pericolul, ca omul este dispus mai mult spre spectacol decat spre cuvinte simple.
        Dupa parerea mea, mult mai credibila este seria Sarea Pamantului, decat Ingerul Rus. Acolo nu am auzit vreun parinte sa spuna ca a fost inainte sa se nasca. Acum se poate sa fie si cum zici tu, ca a fost un copil si in imaginatia lui a spus lucrul asta…dar tocmai ca exista dubiul asta, eu prefer sa imi iau informatiile de la un sfant canonizat al Bisericii , care ma face pe deplin sa inteleg cum stau lucrurile, decat de la cineva care imi ridica semne de intrebare!
        Este doar parerea mea si nu intentionez sa influentez pe nimeni…daca ma insel, Il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze…si pe voi care sunteti in masura, sa va spuneti parerea.
        Nu am vazut toata inregistrarea de la cap la coada..doar fragmente..spune ceva pr Vasile Novikov de Otroc Veaceslav?…..L-am vazut in mai multe filmulete si mi-a placut ca spune tot, fara retineri! Dumnezeu sa-l treaca in randul sfintilor!

        Apreciază

      • el said, on mai 20, 2017 at 11:13 am

        guti flo

        eu am zis ca ma tin reticent fata de copilul Otroc si desigur ca ceea ce semnalezi tu este o EREZIE, nu exista preexistenta sufletelor. recunosc si ca nu am citit/vazut destule info pe tema asta cat sa pricep toate detaliile de aia nu ma ocup cu cele pe care nu le pricep.
        stiu si eu ca sunt copii mici chiar si sub 7 ani vrajitori in africa care stiu multe si lucreaza cu diavolul facand semne si vraji puternice asupra celor nepaziti de HAR, dar sunt din acele neamuri spurcate de inchinarea la diavoli si din familii devrajitori/indraciti si desi sunt copii mici lucreaza ca adultii cu lucrarile celui rau mostenindu-si „darul” de la vreun parinte/bunici vrajitor ( vezi cartea Parintele Cuviosul Cosma apostolul Zairului despre SPURCAREA si VRAJITORIA din africa !)

        ma bucur mult ca Motanelul cel frumos este bine acolo, dar daca vrei si poti te rog „sa-i ai la ochi” totusi si pe viitor cum se zice chiar daca pare ca s-a adaptat locului si e iubit de stapana lui, cand mai ai ocazia si mai ajungi pe acolo intereseaza-te regulat de soarta lui.
        Multumesc de info ! 🙂
        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • guti flo said, on mai 20, 2017 at 12:35 pm

        el
        Da,!…iti dai seama ca o sa ma interesez regulat de motan…nu am cum sa-l uit….mi-a intrat si mie la inima :)…te tin la curent!

        Apreciază

  3. Roman said, on mai 18, 2017 at 9:09 pm

    E un balaur din vremurile din vechime ,ca dinozaur se numeste de prin 1840 sau ‘2.E ca si cu scheletele oamenilor uriasi (uriasii din vechime ),chiar daca sunt si au fost descoperite ,debilii de savanti,cercetatori (apostolii diavolului) vin cu niste minciuni astronomice de miliarde si miliarde de ani (hahaha)…si care nu le intelege nimeni (ca doar daca este prost si nu au diplome de inteligibili inselati ca ei),ca da bine la domnul profesor al noului om-televizorul (discoveri) si asa sunt tinuti si mai in ,,sah”credulii,astia evoluati si care nu sunt manipulati.

    Apreciat de 1 persoană

  4. tataia said, on mai 20, 2017 at 8:51 am

    Stiu si eu….legendele vorbesc de fel de fel de monstri marini care au existat in vremurile de demult…ma gindesc ca toate aceste legende nu sint 100% rodul imaginatiei omenirii ci s-ar putea chiar sa fie ceva adevar in ele. La urma urmei omeniriea nici macar nu are o imaginatie prea bogata…imaginatia este de fapt puntea de manifestare a dracilor.

    Apreciat de 1 persoană

  5. discerne said, on mai 21, 2017 at 1:24 am

    din Oceanul Pacific dupa dezastrul continuu de la Fukushima care otraveste tot Pamantul nu ma mira sa mai iasa vreun fel de crocobaur. orice este posibil.

    Apreciază

  6. veaceslav said, on mai 24, 2017 at 8:22 pm

    aliona a facut corect, ea a tradus parerile marilor stareti, antecumenisti si anticip ca parintele kirill pavlov, si parintele Rafail berestov, eu personal anul trecut mam intilnit la poceaev cu parintele Serafim Stoianov( din sarea pamintului 4) era in vizita acolo, si mia spus ca personal citea depre otroc si ca nu are indoieli ca e de la Dumnezeu

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.