SACCSIV – blog ortodox

La ce se inchina musulmanii la Mecca? La o PIATRA NEAGRA dintr-un CUB NEGRU. Dar CUBUL NEGRU = Simbolul lui SATURN = DRACUL / Atentie: cub pe frunte au si evreii cand se roaga …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 18, 2017

KA’ABA

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Kaaba

Kaaba este un lacaș de cult care se găsește la Mecca. Este cel mai sfânt loc al islamului.[1]. În jurul construcției se găsește Moscheea Sfântă din Mecca (المسجد الحرا).

Kaaba, este un sanctuar care se află la Mecca sub forma unui cub. Religia islamică îl considera ca primul și cel mai sfânt lăcaș de cult. Această constructie este înconjurată de Al-Masğid al-Harām (المسجد الحرا). Coranul subliniază că Kaaba a fost construită de către Avraam și fiul său Ismail.[2] Toți musulmanii din lume, în orice colt al lumii s-ar afla ei se îndreapta în timpul rugăciunii zilnice (salat) câtre Kaaba.

[…]

Hajerul Aswad este o piatră neagră strălucitoare care se găsește în colțul de est al sanctuarului. Musulmanii cred că această piatră e trimisă din rai. În urma izbucnirii unui incendiu, din cauza căldurii, această piatră s-a fărămițat în 15 bucățele. Astăzi bucățile acestei pietre sunt păstrate într-un suport din plumb și argint, încastrat în colțul estic al Kaabei. Partea care este vizibilă are 16,5 x 20 cm.

[…]

În perioada preislamică la Kaaba se găseau 360 de idoli în care credeau arabii politeiști. Cel mai mare și mai puternic dintre acești idoli era Hubal, un zeu de origine nabateană ce era considerat a fi protector al caravanelor.

În timpul profetului Mohamed, Kaaba a intrat sub controlul musulmanilor și toate statuile de idoli distruse. Acum Kaaba are o înălțime de 16 metri. Se presupune că Kaaba era mult mai joasă în anul 630 când profetul Mohamed a cucerit Mecca, deoarece ginerele său, Ali l-a ridicat pe umeri și a dărămat toate statuile.

PIATRA NEAGRA

Conform http://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/mecca-67568.html

Acest ansamblu de cladiri sunt situate in centrul orasului si alcatuiesc telul pelerinajului, in coltul sud estic a cladirii Kaaba se afla o piatra neagra sfanta, probabil un meteorit, despre care se spune ca a fost adus de ingerul Gavriil profetului Abraham.

[…]

Profetul Mahomed s-a nascut intr-o familie instarita, dar nu a primit nici un fel de educatie institutionalizata. La 25 de ani s-a casatorit cu Khadija ale carei caravane le administra. Marea schimbare din viata lui s-a produs 15 ani mai tarziu, la varsta de 40 de ani. Pe cand se afla la o pestera de pe muntele Kira pentru a medita, el a avut o viziune in care ingerul Gabriel i-a spus sa se roage. A fost prima din mai multe revelatii pe care Mahomed le-a avut pana la moartea sa. Acestea au fost adunate in Cartea Sfanta, Coran, care este fundamentul Islamului.

[…]

Orice musulman este dator sa mearga la Mecca cel putin o data in viata. Pelerinajul, cunoscut sub numele de Hajj, are loc in fiecare an, intre ziua a 8-a si a 13-a, din luna a 12-a a calendarului islamic. Inainte de a pleca intr-un astfel de pelerinaj, fiecare persoana trebuie sa isi repare toate greselile si sa isi plateasca toate datoriile. Dupa acest pelerinaj, barbatul primeste numele de Hagi.

In prima zi a pelerinajului, a opta a lunii respective, pelerinii inconjoara de sapte ori Kaaba, in sensul acelor de ceasornic. Daca reusesc, saruta Piatra Neagra din coltul de sud-est a templului. Insa in multimea de oameni care se imbulzesc, putini ajung sa sarute piatra, astfel incat un gest catre ea este suficient.

Iata si ce putem citi la http://www.dervent.ro/dictionar.php?dTitle=a2FhYmE=&dL=K

— „piatra neagră“ de la Mecca, locul cel mai sfânt pentru mahomedani, este un bloc de bazalt (probabil un aerolit), căci se spune că „a venit din cer“, aşezat într-un fel de templu de formă cubică. Închinarea mahomedanilor la această piatră se crede că reprezintă reminiscenţe din cultul pietrei, străveche religie a arabilor din epoca politeismu-lui, cult întâlnit şi la fenicieni şi canaaneeni. Kaaba era adorată, la fel ca alte divinităţi, în religia politeistă a vechilor popoare din Arabia, înainte de apariţia islamismului. Deasupra tuturor altor divinităţi, aceste popoare adorau ca zeu suprem pe Allah (zeul). Zeii erau reprezentaţi sub forma unui cub de piatră (un mic amulet), pe care arabii îl purtau cu ei în călătorii sau îl aşezau în sanctuare; sanctuarul, un fel de templu, era tot de formă cubică. La Mecca se afla cel mai important sanctuar în care erau aşezate sute de chipuri idoleşti cioplite fie sub formă cubică fie sub o reprezentare zoomorfică. Aici veneau să se închine nomazii din toată Arabia, cu prilejul diferitelor sărbători. Cea mai de seamă sărbătoare a arabilor era aceea din preajma echinocţiului de toamnă care se celebra în apropiere de Mecca. Pelerinii adunaţi cu acest prilej la Mecca, ocoleau de şapte ori sanctuarul cubic Kaaba, sărutau piatra neagră, beau din izvorul alăturat, numit Zemzem şi apoi făceau o cursă între două localităţi din apropiere de Mecca. Cei care aveau în grija lor Kaaba şi idolii aparţineau tribului coraişiţilor (aşa cum slujitorii cultului mozaic se numeau leviţi, aparţinând tribului lui Levi). Prin cucerirea Palestinei de către romani, mulţi evrei emigrează în Arabia (sec. I î.Hr.) formând colonii numeroase, dintre care cea mai importantă se afla la Iathreb (Medina). Treptat pătrunde în Arabia creştinismul. Răspândirea iudaismului şi creştinismului va influenţa asupra spiritelor, îndepărtându-le de vechea religie idolatră. Mahomed, întemeietorul islamismului, noua religie monoteistă pe care o va impune întregii Arabii, va distruge, în anul 630, sutele de idoli de la Kaaba şi va rândui aici ritualul cultului islamic, în forma în care, zicea el, fusese rânduit de Avraam, părintele arabilor. Pelerinajul la Mecca, obligatoriu în vechea religie a triburilor nomade din Arabia, va rămâne şi în islamism ca una dintre legile morale rituale fundamentale, pe care trebuia să le respecte orice mahomedan, adică: mărturisirea credinţei, rugăciunea, milostenia rituală, postul Ramadam şi pelerinajul la Mecca. Unii teologi adaugă la acestea şi „războiul sfânt“, pentru răspândirea islamismului. Mahomed însuşi face acest pelerinaj de „adio“ la Mecca, devenit, pentru mahomedani, oraşul lor sfânt, pentru că aici, lângă Mecca, pe muntele Hira, a avut Mahomed primele sale viziuni supranaturale şi revelaţia noii învăţături, pe care va începe s-o propovăduiască chiar din acest oraş, în care face primii prozeliţi.

Conform http://www.ziare.com/cultura/istoria-culturii-si-civilizatiei/demistificarea-unei-religii-sanctuarul-musulman-de-la-mecca-i-1174097

In Coran apare ca templul a fost ridicat de Avraam si de fiul sau, Ismael, sub indrumare divina, insa traditia musulmana adauga faptul ca fundatiile erau ale unui alt templu mai vechi construit de insusi Adam, la scurt timp dupa alungarea sa si a Evei din Eden.

Astfel, se spune ca locul construirii templului initial fusese marcat printr-o piatra trimisa din ceruri si a rezistat veacuri, numai ca in timpul Potopului sanctuarul a fost maturat de ape, iar piatra divina a fost pierduta.
Insa, mai tarziu, lui Avraam i-a fost dezvaluit locul de ingerul Gabriel si impreuna cu fiul sau au ridicat un nou templu pe fundatiile celui vechi.
Gabriel apoi le-a inmanat celor doi Piatra Neagra pentru a o aseza din nou in temelia sanctuarului, Ismael si urmasii sai fiind incredintati de Allah cu paza lacasului sfant.
Avraam pleaca in lume pentru a da de veste oamenilor si pentru a-i chema in pelerinaj la acest sanctuar.

[…]

Ibn Abbas, unul dintre cei mai respectati invatati din timpul lui Muhammad, mentiona ca insusi profetul sustinea ca Piatra Neagra cazuse din paradis si ca fusese de un alb imaculat, numai ca pacatele fiilor lui Adam au reusit sa o innegreasca de-a lungul veacurilor.
Dupa Ibn Abbas, Muhammad a fost si cel care a legat Piatra Neagra de ritul musulman, acesta spunand ca „Allah o va aduce in fata in Ziua Reinvierii si va avea doi ochi sa vada si o limba sa graiasca si va da marturie in favoarea celor ce au atins-o cu sinceritate”.

[…]

Spre deosebire de credinta monoteista practicata mai tarziu, acum ei aveau un panteon variat, felurite sanctuare aparand mai ales in apropierea oazelor, ajungandu-se la un consens intre diferitele triburi ca orice ostilitati sa se incheie in jurul acestora.
O trasatura particulara era faptul ca pietrele de o forma sau culoare aparte erau venerate.
In intreaga peninsula se faceau pelerinaje la aceste sanctuare, Gustave Edmund Von Grunebaum mentionand in „Islamul clasic: O istorie din 600 e.n. pana in 1258 e.n.” inca doua astfel de temple construite in jurul unor pietre, una de culoare rosie in orasul Ghaiman si una alba in Tabala. In timp s-au infiintat orase sau targuri in jurul lor.

La http://www.crestinortodox.ro/secte-culte/stalpii-religiei-islamice-72878.html mai citim ca:

Furata, in anul 930 din Kaaba, ea a fost gasita in anul 951, datorita ciudatei sale proprietati de a pluti deasupra apei.

Cititi va rog si:

UN PREDICATOR MUSULMAN TRECE LA ORTODOXIE

DE CE CUB NEGRU?

Asadar le placea cubul inca dinainte de Mahomed. De ce l-au pastrat si de ce negru?

Ce stim sigur e ca in general un cub negru era si inca este un simbol al lui Saturn (Stapanul inelelor …), adica un simbol al diavolului.

„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sînge oferit Fiarei, o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie

19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod (zeul soarelui), cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una din cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, cu precădere copii şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi” – Sărbători oculte şi sabbathuri –  Cutting Edge

Cititi va rog mai multe la:

SACRIFICII UMANE: De la sfarsitul lui Aprilie pana la 1 Mai se petrec lucruri / 30 APRILIE – 1 MAI: Celebrarea Walpurgis, Infiintarea Ordinului Illuminati, Ziua Internationala a Muncii, Pactul lui Hitler cu diavolul, Sinuciderea lui Hitler, “Uciderea” lui Osama bin Laden, etc.

Este sarpele diabolic, Saturn cu pofta lui de a chinui si devasta care ii face omului cel mai teribil dar: Teama!

Si au impanzit Pamantul de cuburi: https://www.google.com/search?q=black+cube+statue&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYudXHj_nTAhVEIpoKHd5tB1oQ_AUICigB&biw=1536&bih=856

Iata de exemplu unul dintre cele cinci cuburi sculptate de Bernard (Tony) Rosenthal, denumit Astor Place Cube, situat in Manhattan, New York:

ISLAMUL SI EVREII

Sfantul Maxim Grecul spunea ca un evreu l-a invatat pe Mahomed ratacirile sale:

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

Cititi va rog si:

Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul?

Iata si un tefillin la evrei, pe frunte, cand se roaga:

Mai multe imagini la:

https://www.google.com/search?q=tefillin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwif6Or2lPnTAhVGD5oKHfEMCLsQ_AUICigB&biw=1536&bih=856

Cubul este de asemenea apreciat si de catre masonerie:

http://www.steauadunarii1.ro/simbolistica-triunghiului-intelepciune-forta-frumusete/

Cititi va rog si:

http://www.nicholson1968.com/nicholson1968s-post/saturn-worshipthe-black-cube

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Muritor said, on mai 18, 2017 at 6:43 pm

    Sf. Ioan Damaschin despre Islam şi despre cubul la care se închină islamiştii (agarenii):
    „Ei ne acuză de asemenea că sîntem idolatri, pentru că noi venerăm crucea, pe care ei o detestă. Dar noi le răspundem: “? Atunci cum se face că voi înșivă vă frecați de o piatră la voi în Ka’ba [107] și o sărutați și o să îmbrățișați” Unii dintre ei spun că Avraam a avut relații cu Agar pe aceea piatră, iar alții spun că el și-a legat cămila de piatră, când a fost să-l sacrifice pe Isaac. Iar noi le răspundem: “Din moment ce Scriptura spune că muntele era împădurit și avea arbori din care Avraam să taie lemne pentru jertfă și l-a pus pe Isaac să care acele lemne, [108] iar apoi plecînd a lăsat în urmă măgarii cu doi tineri ca să-i păzească, de ce vorbiți numai prostii ? Căci acel loc nu este nici plin de copaci și nici nu există trecere pentru măgari. “Și ei sunt jenați dar încă susțin că piatra este a lui Avraam. Atunci le spunem: “Fie deci a lui Avraam așa cum spuneți voi și susțineți prostește. Dar dacă Avraam a avut relații cu o femeie pe ea sau a legat o cămilă la piatra aceea cum de nu vă este rușine să o sărutați, dar ne învinovățiți pe noi că ne închinăm crucii lui Hristos, prin care puterea demonilor și înșelăciunea diavolului a fost distrusă. “Această piatră despre care ei vorbesc este de fapt un cap al Afroditei la care odinioară se închinau și pe care au numit-o Khabar. Chiar și acum, în prezent, urmele de sculptură din piatră sunt vizibile observatorilor atenți.”
    http://www.apologeticum.ro/2015/09/sfantul-ioan-damaschin-despre-islam/

    Apreciază

  2. Cristian said, on mai 18, 2017 at 7:03 pm

    Aici o analiză relevantă despre PĂTRATUL NEGRU:
    https://duhulvremii2016.wordpress.com/2016/05/26/pata-neagra-lgbt/

    Apreciază

  3. aliona said, on mai 18, 2017 at 9:01 pm

    Nu e la temă, dar INTERESANT.
    Rada Supremă Ucraineană trebuia să adopte astăzi două proiecte de legi anti-bisericeşti Nr.4511 şi Nr. 4128. Proiectul de lege Nr. 4128 (autor – Victor Elenskii din Partidul Popular) priveşte schimbarea de subordonare a comunităţilor religioase. Aceste legi ameninţă toate organizaţiile religioase, pentru că legalizează o schemă de raid bisericesc. Proiectul de lege Nr.4511 intitulat „Statutul special al organizaţiilor religioase, ale căror centre de conducere se află în stat, recunoscute de către Rada Supremă a Ucrainei ca – agresorul statului”. Acest proiect de lege are un caracter iezuit. Este evident faptul că Radă atacă Biserica Ortodoxă Ucraineană de sub Partriahia Moscovei. Prin această lege, „organizaţiile religioase” sunt obligate să „respecte suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei” şi să încheie un contract. Acest contract, de fapt este o cerere de „re-înregistrare a organizaţiilor religioase”. În decurs de 3 luni, guvernul trebuie să examineze statutul organizaţiei religioase în faţa unei comisii de profil, numită organism autorizat (care este compusă din uniaţi, sectanţi şi rascolnicul patriarh Filaret al Ucrainei) şi să decidă dacă organizaţia religioasă este separatistă sau nu. Într-un cuvânt, toate normele care rezidă din acest proiect de lege duc spre interzicerea funcţionării Bisericii Ortodoxe Ucrainene sub Patriarhia Moscovei. Toată Biserica ucraineană şi poporul a ieşit astăzi în stradă.

    Altceva este mai dureros că se împlineşte o altă profeţie – cea despre Lavra Pochaev, precum că la sfârşitul lumii, aceasta va fi preluată de către catolici, dar Dumnezeu nu va răbda mult această fărădelege şi după 40 zile, prin minune dumnezeiască, ca pe timpul cuviosului Iov, vor fi izgoniţi catolicii din lavră şi aceasta va rezista până la a doua venire a lui Hristos.

    http://pravlife.org/content/anticerkovnye-zakonoproekty-diskriminaciya-millionov-veruyushchih
    http://uoj.org.ua/user/17/
    https://trueinform.ru/modules.php?name=Laid&sid=12623
    http://www.pravoslavie.ru/103598.html

    Apreciază

  4. marian said, on mai 18, 2017 at 9:43 pm

    Iertare de indrazneala dar sobolanii parca nu mai au frica. Stau in doua labe in timpul zilei. Au iesit multi. La mine nu se mai aude acel enervant zgomot cu sursa necunoscuta, perceptibil dpar cu fereastra inchisa. Frecventa e in zona a 72 Hz, un hummmmmm enervant nu stiu de unde venit.
    Sa fie cutremurul mare aproape? S-a terminat incarcarea si urmeaza descarcarea? Sper sa nu.
    Iartă-mă Doamne!

    Apreciază

    • Coprie said, on mai 19, 2017 at 12:28 pm

      Interesant că mai sunt și alții care îl aud, eu îl aud încă de anul trecut în zona Târgoviștei, au mai fost perioade de liniște, apoi a început iară. E ca un fel de vuvuit, eu așa îl percep. Noaptea se aude cel mai bine deoarece zgomotul de fond scade foarte mult, deși în unele zone, se aude chiar și ziua.

      Apreciază

  5. NIMENI said, on mai 19, 2017 at 6:27 am

    Apreciat de 1 persoană

  6. NIMENI said, on mai 19, 2017 at 8:37 am

    CUBUL, Ierusalimul ceresc
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Ierusalimul_ceresc

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 19, 2017 at 2:41 pm

      NIMENI

      Dezvolta. Ce-ai inteles tu din toata treaba asta?

      Apreciază

      • NIMENI said, on mai 19, 2017 at 5:04 pm

        Cum a inteles Sfantul Ioan Teologul asa am inteles si eu.
        Daca a ramas scris ce nu a vazut Sfantul Ioan Teologul inseamna ca nu este nimic de inteles.
        Raman zicerile Ecleziastului si vanarea de vant.

        10. Şi m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare şi înalt şi mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu,
        11. Având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era asemenea cu cea a pietrei de mare preţ, ca piatra de iaspis, limpede cum e cristalul.
        12. Şi avea zid mare şi înalt şi avea douăsprezece porţi, iar la porţi douăsprezece îngeri şi nume scrise deasupra, care sunt numele celor douăsprezece seminţii ale fiilor lui Israel.
        13. Spre răsărit trei porţi şi spre miazănoapte trei porţi şi spre miazăzi trei porţi şi spre apus trei porţi.
        14. Iar zidul cetăţii avea douăsprezece pietre de temelie şi în ele douăsprezece nume, ale celor douăsprezece apostoli ai Mielului.
        15. Şi cel ce vorbea cu mine avea pentru măsurat o trestie de aur, ca să măsoare cetatea şi porţile ei şi zidul ei.
        16. Şi cetatea este în patru colţuri şi lungimea ei este tot atâta cât şi lăţimea. Şi a măsurat cetatea cu trestia: douăsprezece mii de stadii. Lungimea şi lărgimea şi înălţimea ei sunt deopotrivă.
        17. Şi a măsurat şi zidul ei: o sută patruzeci şi patru de coţi, după măsura omenească, care este şi a îngerului.
        18. Şi zidăria zidului ei este de iaspis, iar cetatea este din aur curat, ca sticla cea curată.
        19. Temeliile zidului cetăţii sunt împodobite cu tot felul de pietre scumpe: întâia piatră de temelie este de iaspis, a doua din safir, a treia din halcedon, a patra de smarald,
        20. A cincea de sardonix, a şasea de sardiu, a şaptea de hrisolit, a opta de beril, a noua de topaz, a zecea de hrisopras, a unsprezecea de iachint, a douăsprezecea de ametist.
        21. Iar cele douăsprezece porţi sunt douăsprezece mărgăritare; fiecare din porţi este dintr-un mărgăritar. Şi piaţa cetăţii este de aur curat, şi străvezie ca sticla.
        22. Şi templu n-am văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotţiitorul, şi Mielul este templul ei.
        23. Şi cetatea nu are trebuinţă de soare, nici de lună, ca să o lumineze, căci slava lui Dumnezeu a luminat-o şi făclia ei este Mielul.
        24. Şi neamurile vor umbla în lumina ei, iar împăraţii pământului vor aduce la ea mărirea lor.
        25. Şi porţile cetăţii nu se vor mai închide ziua, căci noaptea nu va mai fi acolo.
        26. Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
        27. Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 19, 2017 at 5:19 pm

        NIMENI

        Deci tu zici ca cubul e de bine.

        Apreciază

  7. Iones said, on mai 19, 2017 at 3:52 pm

    Apropo de musulmani, Autoritatea Religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei din Bucuresti.

    http://adevarul.ro/news/societate/proiectul-marii-moschei-capitala-fost-dezvaluit-autoritatea-religioasa-turcia-1_591ee3d15ab6550cb83f30ee/index.html

    Apreciază

  8. […] Iata doua comentarii postate la La ce se inchina musulmanii la Mecca? La o PIATRA NEAGRA dintr-un CUB NEGRU. Dar CUBUL NEGRU = Simbo…: […]

    Apreciază

  9. NIMENI said, on mai 19, 2017 at 5:45 pm

    Eu NU am zis ca cubul e de bine, dar Sfantul Ioan Teologul a fost dus, in duh, la cubul cu latura de douasprezece mii de stadii?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 19, 2017 at 8:13 pm

      NIMENI

      Deci, n-ai priceput absolut nimic. Citesti de atatia ani blogul asta si tot degeaba.

      Ce legatura zici tu ca e intre cubul negru si citatul tau?

      Apreciază

      • NIMENI said, on mai 19, 2017 at 9:41 pm

        Black Cube este salasul demonilor iar cubul vazut in duh de Sfantul Ioan Teologul este cetatea cea sfanta, Ierusalimul …
        Mai citesc blogul si poate mai invat cate ceva.

        Apreciază

    • el said, on mai 19, 2017 at 8:50 pm

      NIMENI

      si ce legatura are cubul ANTICRISTILOR cu Iersualimul Ceresc?
      si Hristos a fost OM, si anticrist va fi ( DOAR ) om… e vreo legatura/ASEMANARE intre ei din cauza asta?

      Apreciază

      • NIMENI said, on mai 19, 2017 at 10:46 pm

        el,
        Daca cubul vazut in duh de Sfantul Ioan Teologul exista rezulta ca trebuie sa existe si cubul negru …
        Daca nu exista cubul negru inseamna ca nu mai este nimic de inteles.
        Raman zicerile Ecleziastului si vanarea de vant.

        Apreciază

  10. Alex said, on mai 19, 2017 at 9:17 pm

    Kabbalah (Cabala) → Kaaba Allah; Talmudul → Coranul (Talmudul reciclat)

    Istoria comerțului cu sclavi în Europa medievală. Evreii controlau comerțul cu sclavi creștini, pe care îi vindeau în Imperiul Otoman. Sclavii și copiii răpiți proveneau din estul Europei. Peste 10.000 de est-europeni au fost înrobiți în fiecare an între 1500 și 1650 pentru exportul în Imperiul Otoman, Africa de Nord și Orientul Mijlociu … un total de 1,5 milioane.

    Apreciază

  11. tataia said, on mai 20, 2017 at 10:17 am

    Da..acest cub negru este un simbol al lui saturn adica al diavolului. NU stiu de ce…dar si eu am studiat aceasta problema si se pare ca asa este…Ma gindeam mai demult cit de satanice sint logo-urile companiilor de telefonie mobila. In cazul Vodafone e clar:

    O picatura de singe in forma de 6..pui trei din acestea…si e clara treaba.

    Dar la orange?

    Ei…asta mi-a luat mai mult timp sa o descifrez…e un patrat protocaliu….este patrat, nu cub. Si e portocaliu, nu negru. Deci probabil nu are nimic de-a face cu cubul negru. nu? Gresit…patratul este modul in care vedem cubul in plan. Si nu este negru ci portocaliu..dar fundalul este negru. Acum intelegeti? este mai subliminal acest logo…deoarece tu nu te concentrezi la fundal ci la obiectele care apar deasupra fundalului…dar fundalul fiind negru…practic ai mult mai mult negru decit in situatia in care patratul era negru. Si tu nici macar nu vezi acel negru la modul constient deoarece te concentrezi asupra portocaliului…

    Apreciază

    • Spaceman said, on mai 21, 2017 at 12:35 am

      @tataia

      În cazul logo Vodafone sunt mulți cei care recunosc cifra 6 cu roșu, mai puțini sunt cei care observă și ‘șarpele care își înghite propria coadă’ (Uroborus).

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Uroborus

      Uite, am desenat puțin logo-ul

      Cât despre musulmani și evreii talmudiști este treaba lor la ce se închină și ce venerează, dar pentru adevărații creștini ortodocși este clar că aceștia sunt fii tatălui minciunii și că venerează minciuna, iar cât despre ‘cubul’ pe care îl venerează aceștia eu cred că talmudiștii fac legătura dintre ‘cubul’ musulmanilor și cabala prin ceea ce ei numesc ‘cubul lui metatron’, polul nord al lui Saturn și anticele astarte(e) feniciene.

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Astarte

      Mai pe scurt, după părerea mea, ‘cubul’ la care se închină musulmanii ar fi o mare pi… cu un mare……al zeiței Astarte, înțelegi mai bine ce vreau să spun dacă te uiți mai atent la poza din articol, cea cu PIATRA NEAGRA 😉

      Ciudat este însă că ceea ce pun evreii la mână și pe cap când se roagă este o invenție talmudistă numită ‘tefillin’ sau ‘ṭoṭafot’ care înseamnă ‘2 cu 2’ și este o cutiuță în care se pune o hârtie pe care este scrisă o incantație iar forma acesteia nu a fost dintotdeauna cubică.

      Altă ciudățenie este că unii evrei cred că ‘ṭoṭafot’ este similar cu ‘neṭifot’ din ebraică și se traduce ‘piatră(bijuterie) rotundă’.

      Cubul are 6 fețe și dacă îl desfaci în plan rezultă un fel de ‘cruce latină’,

      de aceea ereticii care se cred creștini, ecumeniștii, zic că ei musulmanii și evreii au același dumnezeu, adică pe satana Antihrist.

      Și încă ceva, eu nu am auzit de vreun ecumenist să fie luptător împotriva actelor de identitate biometrice electronice, cu cip.

      Apreciază

    • discerne said, on mai 21, 2017 at 1:19 am

      tu n-ai auzit vorba asta de la amaericani, ”orange is the new black”?

      Apreciază

  12. […] In aceasta societate contemporana, unde mai totul este cu susul in jos, adica barbatii arata ca femeile si viceversa, vorba lui Caragiale, paganii incepusera de ceva timp sa cistige teren nu doar ideologic si religios, dar si fizic vorbind, prin invaziile ce se petrec chiar sub ochii nostri, in fiecare secunda… Religiile acestor pagani, fie ca ei vin din Asia, Africa ori din Orientul Mijlociu, nu sunt de o varietate prea mare, pentru ca toti se inchina cam la aceiasi draci: la cei “izvoriti” din miscarile creaturilor si fenomenelor de tot felul (copaci, frunze, vantul si apa, ori lucruri cioplite si vopsite de om, spre exemplu) sau la cei facuti prin sargul si devotiunea ucigasilor Lui Hristos, care sapa de multa vreme la radacina Adevaratei Credinte in Dumnezeu. https://saccsiv.wordpress.com/2017/05/18/la-ce-se-inchina-musulmanii-la-mecca-la-o-piatra-neagra-din… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.