SACCSIV – blog ortodox

Organizația Meteorologică Mondială introduce CONTRAILS – “DARELE DE CONDENSARE DE LA AVIOANE” in Atlasul Norilor si considera ca e normal sa persiste, sa se lateasca si sa acopere mai apoi tot cerul …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 28, 2017

Iata ce putem citi pe site-ul World Meteorological Organization la Classifying clouds, traducere OrtodoxInfo:

Norii joacă un rol esențial în prognoza și avertizările meteo. Ei ajută la conducerea ciclului apei și a întregului sistem climatic. De-a lungul istoriei, ei au inspirat artiști, poeți, muzicieni, fotografi și alți nenumărați entuziaști.

Sistemul internațional actual al clasificării bazate pe latină a norilor datează din 1803, când meteorologul amator Luc Howard a scris Eseul pe Modificarea Norilor.

Atlasul Internațional al Norilor recunoaște în prezent zece tipuri de bază de nori, care sunt definite după locul unde aceștia se formează pe cer și după aspectul lor.

Norii de nivel înalt au de obicei o bază mai sus de aproximativ 5.000 de metri, norii de nivel mijlociu au o bază care este de obicei între 2.000 și 7.000 de metri și norii de nivel scăzut au de obicei o bază la maxim 2.000 de metri.

Cele mai multe nume de nori conțin prefixe și sufixe latinești care, combinate, oferă o indicație a caracterului norului. Acestea includ:

Stratus/strato: plat/stratificat și neted;

Cumulus/cumulo: îngrămădit/umflat;

Cirrus/cirro: pene, înmănuncheat;

Nimbus/nimbo: purtător de ploaie;

Alto: nivel mediu (deși înseamnă înalt în latină).

Cele 10 genuri sunt subdivizate în „specii”, care descriu forma și structura internă și „varietăți”, care descriu transparența și aranjamentul norilor. În total sunt aproximativ 100 de combinații.
De asemenea, sugerează câțiva nori noi numiți „speciali”, cum ar fi Homogenitus (de la latinul homo care înseamnă om și genitus care înseamnă generat sau fabricat). Denumirile sale comune includ Contrails (de la aeronave).

O mențiune specială este făcută din Asperitas (din latină care înseamnă ca valul și asprime) – o formație dramatică care arată ca o suprafață înăsprită răsturnată de mare  – care a captat imaginația publicului în anii recenți. Acest nor este inclus în atlas ca o „caracteristică suplimentară.”

Noul Atlas Internațional al Norilor este un tribut la generozitatea Observatorului Hong Kong și dedicării și entuziasmului unei echipe de sarcină speciale a WMO, care a petrecut aproape trei ani revizuind textul și colectând și clasificând imagini și date. Crește și îmbogățește înțelegerea noastră despre nori și va servi ca o resursă neprețuită pentru mulți ani de acum înainte.

Atlasul Internațional al Norilor include o nouă specie Volutus (din latinul volutus care înseamnă rulat) pentru norii rulați.

Atlasul Internațional al Norilor. Norii sunt împărțiți în 10 tipuri fundamentale (genera), în funcție de forma lor generală. Aceste 10 tipuri sunt subdivizate pe baza particularităților formei norului, structură și transparență; așezarea elementelor sale constitutive; prezența vreunui accesoriu sau nori anexați; și felul cum s-a format.

Dâre de condensare de la aeronave

Dârele de condensare de la aeronave, (contrails) ce au persistat cel puțin 10 minute, vor primi denumirea genului Cirus, urmate doar de numele special de nor „homogenitus”, așadar contrails vor fi denumite doar Cirus homogenitus. Ca o particularitate nouă, sau fenomen nou privind contrails recente, acestea pot trece prin stări de transformare foarte rapide și variate, iar acestora nu li se va acorda nici o denumire de specie sau caracteristici suplimentare.

Homomutatus

Dâre de condensare de la aeronave (eng. contrails) persistente (Cirrus homogenitus) pot fi observate pentru o perioadă de timp și sub influența vânturilor puternice de înălțime, cum cresc în lățime și se împrăștie pe o porțiune mare a cerului, iar apoi suferind transformări interne, cum ar fi aceea că norul ia înfățișarea unui nor de formă cirrus natural. În acest caz, norul rezultat va primi numele corespunzător genului său (de ex Cirus, Cirocumulus sau Cirostatus) urmat de specia adecvată, varietatea și alte caracteristici suplimentare, terminând cu terminația specială „homomutatus” (de ex Cirus floccus homomutatus sau Cirus fibratus homomutatus).

Comentariu saccsiv:

Unul din argumentele folosite de activistii SISTEMULUI ce doresc sa ne covinga ca ce vedem noi pe cer nu sunt niciodata chemtrails, ci intotdeauna contrails, este acela ca de cand exista avion modern exista si aceste dare. Adica de zeci de ani.

Doar ca cei ce au peste 40 de ani isi pot aminti ca in copilaria lor cand cantau “avion cu motor, ia-ma si pe mine in zbor” vedeau intr-adevar dare, dar absolut niciodata transformandu-se intr-un asemenea hal precum cele din zilele noastre.

Apoi, daca chiar ar fi fost pe cer de zeci de ani, de ce de abia dupa atata vreme ii clasifica oficial?

Cititi va rog mai multe la:

Totul despre Chemtrails – partea I

CHEMTRAILS (partea a 2-a): Motoarele folosite in aeronautică

CHEMTRAILS: Cum ne dezinformează maşinăria de propagandă „oficială”?

„Financiarul” despre CHEMTRAILS: Presa din Suedia va declansa un scandal planetar pe tema DARELE MORTII

CHEMTRAILS = OPERATIUNI MILITARE?

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

Parlamentul European: intrebari referitoare la CHEMTRAILS

FIBRE MISTERIOASE cad din CER in Franta. CHEMTRAILS – MORGELLONS?

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

Documetare celebre: „What in the World Are They Spraying?” (CHEMTRAILS …)

CHEMTRAILS: GEOINGINERIE nebuna pentru oprirea INCALZIRII GLOBALE?

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Referitor la norii Asperitas, observati va rog ca nu dau nici o explicatie de ce au aparut pe Pamant doar de cativa ani:

https://www.wmocloudatlas.org/clouds-supplementary-features-asperitas.html

Mai multe fotografii cu acesti nori terifianti la:

Foto: ASPERATUS – NORII TERIFIANȚI apăruți pe întreg Pământul doar de cațiva ani

 

 

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. X said, on aprilie 28, 2017 at 5:33 pm

    Cam curios cum norii astia „naturali” si „firesti” apar doar IN URMA AVIOANELOR!! Poze vechi dar si recente:
    http://tinyurl.com/chemtrails-bucuresti

    Apreciază

    • X said, on aprilie 28, 2017 at 5:37 pm

      Completare la comentariul de mai devreme: in unele pozele de la adresa pe care am dat-o se observa destul de clar o ANTITEZA intre avioane care dau cu chemtrails si avioane obisnuite! Cele cu chemtrails lasa o dara care nu se disipa deloc, iar langa ele, chiar langa ele(!!), avioane normale care lasa dare normale, care se disipa imediat. Daca era asa umiditate in atmosfera, nu trebuiau ca toate avioanele sa lase dare la fel de lungi (daca erau CONtrains)??

      Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on aprilie 29, 2017 at 3:52 am

        NU exista dire „normale” Lungi sau scurte sint dire create in mod artificial INTENTIONAT prin condensarea apei rezultata din motoare sau existenta in atmosfera pe cine stie ce nanoparticule de metale grele spreiate din acele avioane. Avioanele civile normale sint dotate cu motoare de tip „high bypass turbofan” care sint incapabile sa formeze vreun fel de dira. Avioanele normale nu lasa nimic. Uite aici:

        Apreciază

  2. claudiutm85 said, on aprilie 28, 2017 at 8:01 pm

    Off topic:
    Hristos A Inviat!
    Fratilor, voi ce parere aveti de sistemele de pontaj cu amprenta?..reprezinta o cadere din punct de vedere duhovnicesc?

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 28, 2017 at 11:40 pm

      Adevarat a Inviat!

      Amprenta e a ta, a firmei, a statului/cezarului, sau a lui Dumnezeu?

      Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
      Cap. 6
      19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
      20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

      Matei, cap 22
      „Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu. ”
      Este vorba de o restituire, spune Sf Ioan Gura de Aur. Pai te-a facut statul/firma? Ti-a dat amprente statul, firma? Cand o face statul/firma om de la zero, atunci pot cere ce vor de la acel om.

      Raspunsul la intrebarea ta e evident.
      Spune-le ca sistemul ala e pt analfabeti, pt aia care nu stiu sa scrie. Doar aia folosesc degetul. Asta asa, pt nivelul lor.

      Apreciază

      • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 3:08 pm

        Mi-a plăcut comentariul tău, Mircea. A mai trecut și pe la noi un „directoraș” care s-a dat cu capul de pereți, numai să implementeze o nenorocire ca asta, dar nu l-a lăsat Dumnezeu.

        Apreciază

    • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 2:56 pm

      Adevarat A Înviat!

      claudiutm85, ne poți spune la ce firmă? Bineînțeles, dacă se poate. Se grăbesc deosebiții…

      Apreciază

      • claudiutm85 said, on aprilie 29, 2017 at 3:56 pm

        E intr-o fabrica de confectii textile din timisoara! Nu eu lucrez acolo, Doamne fereste! Dar lucreaza cineva care face parte din familia mea, in mod indirect! I-am spus ca e o cadere din punct de vedere duhovnicesc sa isi puna amprenta acolo! Dar nu stiu cat a inteles! Doamne ajuta !

        Apreciază

      • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 4:32 pm

        claudiutm85, roagă-te pentru acea rudă, cât și pentru toți cei ce lucrează acolo. Rugăciunea ta să nu înceteze zi și noapte. Apoi Psaltirea.
        Doamne miluiește.

        Apreciază

    • cca70 said, on aprilie 29, 2017 at 9:45 pm

      tot ceea ce se bazeaza pe biometrie, amprente si CIP este o cadere….

      eu cand am refuzat cardul de ” tichete de masa” deoarece se transformase din bilete de hartie in card cu CIP …m-au privit ca pe nebun…si mi-au cerut sa dau ” in scris” motivul refuzului…apoi s-au multumit sa imi retraga cardul…si sa nu imi acorde vechile modele de tichete desi era un fleac pentru ei ( modelul de tichete de masa pe format hartie nu a disparut)

      nu ma deranjeaza ca nu mai primesc acele tichete…
      dar daca si luna viitoare o sa constat ca ca mi se impoziteaza niste ” tichete de masa” pe care eu nu le iau…ma gandesc serios sa ii dau in judecata…din punctul meu de vedere este o hotie sa iei impozit pe ceva ce nu acorzi

      Apreciază

      • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 11:34 pm

        cca70 , cere fluturasul de salariu. Acolo ai suma impozitata. Daca nu stii sa calculezi, te ajut eu.

        Apreciat de 1 persoană

      • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 11:39 pm

        Daca in contractul tau de munca scrie ca iti acorda si tichete de masa, ii poti da oricum in judecata pentru neacordarea lor. De ce? Pentru ca tu ai semnat pentru tichete, si nu pentru card. Depinde acum pentru cei ai semnat. Imi dau si eu cu parerea… Iertare.

        Apreciat de 1 persoană

  3. Roman said, on aprilie 28, 2017 at 8:41 pm

    Iara-i treaba -mondiala (organizatia meteorologica mondiala) si iarasi a hotarat…adica ne-au dat ragaz destul pana acum,de-acum vor ,,stabili” ceva obligatoriu,probabil …Toate se hotarasc la nivel mondial ,fara ca acele gunoaie satanice din componenta mondialului sa fie cunoscute sau alese sau imputernicite sau sa intrebe si pulimea pe care o carmuiesc fara acordul pulimii, daca e alba sau e neagra,daca e de-acord cu un lucru sau nu.Pe langa tot acest mondial ,aproape nimeni nu crede sau intelege Noua Ordine Mondiala si unica(adica totul este planificat anticipat ptr a fi controlata umanitatea,insemnata si mai apoi omorata sau purificata …bre ca tre’ sa vorbesti cilivizat…sa nu intre pulimea in panica)…da’ cica asta e o teorie a conspiratiei ,ca altfel ar da la televizor=hahaha.Eu vad ca orice fac creatorii banilor si a CNP-ului,adica stapanii pamantului o fac ptr 25,30 de ani ,iar mai apoi schimba decisiv cursul istoriei umane.Daca prin ’90 s-a intamplat un ,,cutremur”in istorie,e clar ca se schimba iarasi ceva drastic de tare (o alta etapa)in istoria si viata noului om,doar ca nu intereseaza pe aproape nimeni-toata prostimea se inghesuie pe drumurile inguste si pline de curbe ale patriei sa manace mici si sa bea berula de unu mai muncitoresc prin nu stiu ce vacanta…bre…ca asa e’afara…. tuuu.

    Apreciat de 1 persoană

  4. ban said, on aprilie 28, 2017 at 10:09 pm

    Acum 15-20 ani nu exista asa ceva, darele de la avioane dispareau imediat, si erau 1-3 in acelasi timp, nu 10, ca acum. Prosteala pe fata.

    Apreciază

    • tataia said, on aprilie 29, 2017 at 3:54 am

      Acum 20 de ani era o dira la trei luni poate…..in nici un caz mai multe „in acelasi timp”

      Apreciază

    • Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 11:50 pm

      Toate deseurile chimice de la fabricile mortii sant folosite pe post de combustibil, care bineinteles este nelimitat. De aceea zboara atat de multe avioane. Si fiti fara grija ca nu zboara doar ca sa ne arunce deseurile in cap. Fac si diverse `comisioane” cu ocazia asta.

      Apreciază

  5. Spaceman said, on aprilie 28, 2017 at 11:12 pm

    Când le spun oamenilor că cel mai mare poluator al planetei este… curentul electric, ca primă reacție îmi râd în nas! Apoi le explic că nu poți produce curent electric la necesarul actual fără un impact puternic asupra mediului înconjurător iar consumatorii de curent electric poluează la rândul lor, mai ales smartfoanele prin necesarul de minerale rare pentru producerea acestora și dintr-o dată devin serioși.

    Bine, poluăm, acesta este prețul ‘civilizației’ și când avem flatulație poluăm. Conform omului de știință Ladislav Smejda și morți poluăm.

    http://incomemagazine.ro/articole/este-incredibil-omul-afecteaza-natura-chiar-si-dupa-moarte

    Poluăm, n-avem ce face, tăiem copaci, omorâm animale, avem nevoile noastre — iar aici intervin activiștii satanei — ecologiștii — care spun că nevoile noastre trebuiesc taxate și supra taxate iar poluarea și taxarea să se facă în termenii lor — trebuie să plătești că-i faci rău ‘Mumei Pământ’ și se schimbă clima — promovând ideologii New Age, ideologiile satanei, adică ale lui Mistăr Ü (alt cod – Alt+666).

    Cu toții poluăm, cumpărăm curent electric și producem… deșeuri. Produsul principal al ‘civilizației’ este gunoiul. Iar dintre aceste deșeuri rezultate din activitatea de producere a curentului electric la necesarul actual al ‘civilizației’, precum și din alte activități (militare, nucleare, cercetare etc.) sunt deșeuri periculoase.

    Aceste deșeuri periculoase, precum cele radioactive de la centralele electrice nucleare sau deșeurile cu risc biologic — provenite din diferite laboratoare, spitale etc. — au un regim special de manipulare și depozitare, foarte costisitor. Cel mai mare depozit de deșeuri periculoase cu risc major sau moderat din lume se află în… Rusia — peste 85% din deșeurile periculoase din lume merg în acest depozit.

    Rușii au făcut bani buni din vânzarea de petrol, produse petroliere — peste 70% din economia rusească — și din depozitarea deșeurilor periculoase — provenite mai ales din UE, Japonia, SUA, Canada nevoite să plătească rușilor pentru că depozitele lor sunt deja pline — și i-a dat pe înarmare, devenind a treia țară din lume la cheltuieli militare.

    https://magnanews.ro/2017/04/24/cati-bani-aloca-puterile-lumii-inarmare-rusia-printre-primele/

    În contextul actual politic, militar și economic (de ex. ieftinirea petrolului) comunitatea internațională sancționează și pedepsește Rusia iar rușii se răzbună lăsând ‘lumea civilizată’ să se sufoce în propriile gunoaie — ‘lumea civilizată’ alegând cea mai ieftină și eficientă soluție de rezolvare a acestei probleme — să ne arunce gunoaiele în cap.

    Aceste gunoaie ‘moderne’ aruncate din avioane în apele de sus numite ‘chemtrails’ iată acum formează nori clasificați de Organizația Meteorologică Mondială, pentru a nu se mai face prea mult scandal, că avem deja destule — Orientul Mijlociu – ISIS – Siria – Iran – conflictul israeliano-palestinian, Coreea de Nord și destabilizarea zonei Asia-Pacific… destule!

    Apreciat de 1 persoană

  6. paul said, on aprilie 29, 2017 at 5:06 am

    Poveste istorica din prima jumătate a secolului al XIX-lea. In incinta manastirii de barbati apare un nou călugăr Ivan Semenovich. Dar, împreună cu acest călugăr în mănăstire pătrund forțe ale întunericului, care se vor materializa in persoana unui om

    Apreciază

  7. Mihai said, on aprilie 29, 2017 at 8:58 am

    Concert de muzica populara la biserica domnească din București sursa ziarul lumina

    Apreciază

  8. Mihai said, on aprilie 29, 2017 at 9:02 am

    Statul ateu grec schimba denumirea spitalelor, de exemplu spitalul SF Ap. Andrei din Patras va fi denumit spitalul municipal, sursa lonews.ro

    Apreciază

    • el said, on aprilie 29, 2017 at 12:00 pm

      Mihai

      daaa? si GAGA Serafim sau GAGA Hierotheos ce zic/ ce fac pe tema asta?

      sau e mai „misto” sa vina sa se pupe in bot regulat ( daca se poate lunar) cu ERETICUL celofan savu sau sa urle ca lupul la luna la vecinul de peste granita( erdogan) si sa-l trimita la botezat… la ERETICUL bartolomeu?

      astea da activitati subtziri… ce mai conteaza acolo ca in orasul incare a patimit MARTIRIU Intaiul Apostol CHEMAT al Lui Hristos numele Sf Apostol e ALUNGAT si de prin spitale !… dar asta e „nesemnificativ” pt indeletnicirle „subtziri ” si „nunantate” patriHOTico-demagogice( serafim) si teHUOloghico-fudul -rasuflate( ieroteos) ale acestor corifei al.. FATARNICIEI !

      ma tem ca de la atata ierarhi ca Serafim si Hierotei ” nunatati ANTIecumenisti ” si „subtiri scriitori de carti duHUOvnicesti ” si ahtiati dupa dat in spectacol pe la „conferintele” de „spalare a HUOnoareai” de ERETIC a fratilor lor episcopari doinasi ERETICI de peste Dunare ( ca de aia FATIS si DECLARAT erertic ecumenisti nu ma discutam ca e treaba deja clara) … o sa ajunga grecii curand la cuvantul Sf Paisie Aghioritul sa aibe RUSINEA sa-si piarda pana si Crucea de pe Drapelul national !!!

      Apreciat de 1 persoană

      • Mihai said, on aprilie 29, 2017 at 1:55 pm

        Pai nu ai văzut că Pr Vulcănescu zicea pe sinodul tilharesc că are un plan b? Care o fi acela?! Nu știm în schimb amindoi ridică apostati in slăvi, Serafim pe ereticul Antimos și Vlachos pe celofan Savu, ceea ce ei nici nu mai trebuia că să se apropie de aceștia

        Apreciat de 1 persoană

  9. Mihai said, on aprilie 29, 2017 at 10:24 am

    Prigoana la Cutlumus, Monahi expulzați pt că au încetat pomenirea lui Bartolomeu și sunt împotriva sinodului cretan https://katanixis.blogspot.ro/2017/04/blog-post_517.html
    De agita spiritele în marea Egee https://youtu.be/PBB6Fsh9nSE

    Apreciat de 1 persoană

  10. gheorghi said, on aprilie 29, 2017 at 11:52 am

    Orice ar face, scopul final este ispita Satanei – sa ia locul lui Dumnezeu. Sa arate ca nu e nevoie de religie si sa afirme biruinta tehnologica asupra mortii!?! „Hristosi mincinosi”, unelte ale Diavolului.
    Evident, nu e doar sminteala ci si patima, si aroganta, si ura… tot ce se manifesta in afara, in lipsa si impotriva iubirii Creatorului.
    Iata si o precizare in articolul referitor la transplant de creier… „trezire”!?!… transplant de cap de om!

    „”If we are able to prove that our brain does not create consciousness, religions will be swept away forever. They will no longer be necessary, as humans no longer need to be afraid of death. We no longer need a Catholic Church, no Judaism, and no Islam because religions in general will be obsolete.”
    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1019275&title=cryogenically-frozen-brains-will-be-woken-up-and-transplanted-in-donor-bodies-within-three-years-claims-surgeon

    Professor Sergio Canavero, Director of the Turin Advanced Neuromodulation Group, is aiming to carry out the first human head transplant within 10 months and then wants to begin trials on brain transplants.
    … he planned to awaken patients frozen by the Alcor Life Extension Foundation which is based in Arizona.
    … Prof Canavero is working with a Chinese team of doctors led by Dr Xiaoping Ren, of Harbin Medical Centre … The technology to carry out the world’s first head transplant is expected to be in place by the end of the year, and then the team will then need to find a suitable donor body.
    … Russian computer scientist Valery Spiridonov, who suffers spinal muscular atrophy, had volunteered to become the first head transplant patient, the team have since said the first trial is likely to be carried out on someone who is Chinese…

    Apreciază

  11. Parascheva said, on aprilie 29, 2017 at 12:19 pm

    https://www.realitatea.net/schimbare-majora-pentru-romani-cum-vor-arata-noile-buletine-de-identitate-mici-si-cu-pin_2058021.html
    „Noua variantă simplă ar avea în plus data naşterii şi semnătura olografă, pentru că mulţi români din străinătate au cerut acest lucru. – „… O alta minciuna nu au gasit ??? Romanii din afara cu siguranta au alte „griji” …!!

    Apreciat de 1 persoană

  12. Mihai said, on aprilie 29, 2017 at 4:26 pm

    Am intrat și pe mascarada aia de blog așa zis tehnologie patristică, ce mai, nebunia la cote maxime, Dănuț ridicat în slăvi, dar și să citiți comentariile acelor măscărici de acolo, nustiu pe unde o fi teologhisind admin acelui blog, că oricum este total paralel, dar mai ales comentacii de acolo ai vezi ba pe cuvântul kakadox, ba pe blogul tehuologie așa zis ,, patristică https://theologiepatristica.wordpress.com/2017/04/23/o-intelegere-a-comuniunii-din-punct-de-vedere-ortodox-pe-scurt/#more-1641

    Apreciază

  13. Nicoleta said, on aprilie 29, 2017 at 4:33 pm

    Ieri zburau avioanele cu jeturi prin Bucuresti ca pe timp de razboi. Azi cerul este plin de „nori”.

    Apreciază

  14. Fratele Mihail said, on aprilie 29, 2017 at 7:47 pm

    Aflăm și de ce domnul Andrei Marga atacă ortodoxia – este un admirator al catolicilor

    http://ziuadecj.realitatea.net/editorial/marturisirile-lui-benedict-al-xvi-lea–158157.html

    Apreciază

  15. Sorin said, on aprilie 29, 2017 at 10:30 pm


    arsenistii si au deschis blog

    Apreciază

    • el said, on aprilie 30, 2017 at 11:53 am

      Sorin

      foarte bine „felicitari „! sa meaga toti bocaitii acolo si sa STEA ACOLO; se sature de INSELARE in cacastoarea lor si pe noi sa ne lase in pace!
      nu silim pe nimeni, noi am aratat INSELAREA asa cum ne-au invatat Parintii nostri … si dupa aceasta fiecare poate sa faca/creada/zica ce vrea, caci pe fiecare om Dumnezeu l-a facut LIBER sa aleaga Binele sau raul, pe Hristos sau pe diavol, si VADIT ei au ales pe DIAVOLUL ! … si NU in NEcunostinta de cauza !

      … SA STEA deci ACOLO sa/si impartaseasca SMINTEALA intre ei , dar nu aici&alte locuri CURATE de INSELARE, ca sa nu mai sminteasca si pe altii!

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on aprilie 30, 2017 at 4:34 pm

        Daca vor Arsenie Boca o sa fie la un loc pe lumea cealalta cu Arsenie Boca numai sa nu le para rau dupa aceea.

        In momentul in care pui mai presus un om si invataturile sale decat Sfintii Parinti asta se numeste idolatrie.

        Apreciază

  16. MariusV said, on aprilie 30, 2017 at 12:13 am

    Intre timp, Mark (of the beast) Zuckalenberg, lucreaza deja la tehnologia de citire a gandurilor utilizatorilor de facebook… zice el, citez, ca „ce se poate intampla rau?”… Si baga ca de obicei fumigena cu ajutarea persoanelor care nu se pot exprima, care sufera de diverse deficiente de auz, vorbire, etc, plus ca spun ei , vom putea „tasta” cu creierul de pana la 10 ori mai repede, iar ca telepatia va fi comunicarea viitorului…
    Acuma va las pe voi sa ghiciti cam ce se poate intampla daca o companie care isi face banii pe „invadarea” intimitatii cetatenilor, o sa aiba acces si la ultima bariera umana – gandurile omului. Cred ca as putea sa scriu o carte pe tema asta, dar o sa ma opresc aici…

    LINKURILE:

    http://www.telegraph.co.uk/technology/2017/04/19/mark-zuckerberg-confirms-facebook-working-mind-reading-technology/
    https://vigilantcitizen.com/latestnews/facebook-working-smartphone-can-read-thoughts/

    PS: Priviti cum se schimonoseste Zuckalenberg in interviul de mai jos (zici ca e posedat), probabil „stapanii” sai il controleaza de la distanta si ii transmit ceva de genul: ai grija ce spui ca te ia naiba”.
    Aceasta este dovada absoluta ca e doar o marioneta a Illuminati, controlata prin tehnica MK-Ultra:

    Apreciază

  17. MariusV said, on aprilie 30, 2017 at 12:38 am

    Cautati pe internet proiectul Blue-Beam, prin care Illuminati il vor arata pe Antihrist pe cer intr-un „spectacol de lumini” holografice, iar fiecare natiune il va percepe ca fiind Messia, astfel, musulmanii vor crede ca a venit Mohammed, crestinii ca le vorbeste Hristos, etc… Ca o coincidenta incredibila, aceste chemtrails se stie ca contin substante precum Strontiul, Bariul, etc, substante care ce sa vezi, sunt utilizate la crearea hologramelor 3D de calitate superioara. S-ar parea ca elitele vor sa faca un „show” de zile mari, care va fi vizibil pe cer din orice colt de lume, pacalind astfel masele cu venirea „adevaratului salvator”.
    Stiu ca suna incredibil, de domeniul SF, dar uitati aici:

    LINKURI:


    https://www.osapublishing.org/ol/abstract.cfm?uri=ol-13-10-880

    Apreciază

  18. Calator said, on aprilie 30, 2017 at 10:17 am

    OK. Deci o parte a formatiunilor noroase apar ca urmare a contrails-urilor. Dragute ilustratii. Dar pe cand si niste ilustratii cu acele tipuri de suspensii din atmosfera care nu sunt nici nori, nici contrails? Cum arata pe cer si toate acele tipuri de aerosoli, toate acele pulberi pe care se lauda ca le-au imprastiat sau le vor imprastia chiar ei in atmosfera, in diverse scopuri – de la ghiata carbonica, la compusi de argint, compusi de sulf, particule metalice si chiar pulbere de diamant, atunci cand sunt auncate din avioane? Sunt cumva invizibile? Interesant e ca nu am vazut nici un articol care descrie genul asta de activitate umana – injectie de aerosoli in atmosfera, insamantarea norilor si ce or mai fi facand ei pe acolo, facuta cu ajutorul avioanelor, care sa fie ilustrat cu niste poze spectaculoase cu avioane in actiune. Ca lor le plac pozele spectaculoase. Nu ar fi frumos sa vedem si noi cum arata rezultatele muncii lor? Ca sa nu le confundam cu altceva, ca prostanacii. Pe cand un atlas al darelor atmosferice de pulberi imprastiate din avioane?

    Apreciază

  19. Mary said, on aprilie 30, 2017 at 11:15 am

    Viata Sfintei Arghira praznuita astazi:
    https://m.crestinortodox.ro/sfinti/sfanta-arghira-144832.html

    Apreciază

  20. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 30, 2017 at 11:22 am

    Apreciază

  21. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 30, 2017 at 11:24 am

    Apreciază

  22. Apa trece, pietrele raman said, on aprilie 30, 2017 at 10:21 pm

    Stapanii Planetei – Cum arata piramida puterii si cum este condusa planeta (Teorii Incredibile)

    Apreciază

  23. Iones said, on aprilie 30, 2017 at 10:22 pm

    Ministrul Sanatatii: Nu vaccinam cu forta, nu adunam parintii cu arcanul, nu vor fi politisti care ii vor incatusa pe cei care refuza
    http://www.ziare.com/florian-bodog/ministrul-sanatatii/ministrul-sanatatii-nu-vaccinam-cu-forta-nu-adunam-parintii-cu-arcanul-nu-vor-fi-politisti-care-ii-vor-incatusa-pe-cei-care-refuza-1463744

    Apreciază

  24. tataia said, on mai 1, 2017 at 1:17 am

    Ideea e ca avioanele formeaza nori. „Naturali” si „firesti”. Cum se face ca acum 30 de ani avioanele NU FORMAU NORI?

    Apreciază

  25. tvarheolog said, on mai 1, 2017 at 8:17 am

    Off-topic. E 1 mai și trebuie reamintit excelentul documentar despre sărbătoarea satanistă inițiată de Karl Marx. Eu cred că și acest scurt documentar de 11 minute i-a adus sfârșitul lui Cristi Țepeș. https://www.youtube.com/watch?v=9Q44Qy3qk9I

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.