SACCSIV – blog ortodox

LACRIMI ȘI DURERE in Moldova: BEBELUȘUL UCIS DE VACCIN, petrecut pe ultimul drum

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 23, 2017

Image result for LACRIMI ȘI DURERE la Strășeni

Iata ce putem citi la LACRIMI ȘI DURERE la Strășeni! BEBELUȘUL UCIS DE VACCIN, petrecut pe ultimul drum. Rudele, sfâșiate de durere de pe Alternative News:

Zi de doliu in satul Recea, raionul Straseni. Familia care si-a pierdut copilul in urma administrarii unui vaccin si-a petrecut bebelusul pe ultimul drum. Rudele presupun ca anume vaccinul a ucis baietelul in varsta de doar 4 luni, in timp ce medicii afirma ca preparatul era inofensiv.

Indurerate, rudele familiei povestesc ca baiatul era sanatos inainte de a fi vaccinat. Potrivit lor, luni, copilului i-au fost administrate doua vaccinuri – unul antipoliomielita, iar al doilea, numit Penta – impotriva tetanosului, tusei convulsive si altor boli.
Baietelul nu a dat semne de boala imediat dupa vaccinare, insa a doua zi ar fi avut o criza convulsiva si a murit inainte de venirea ambulantei. Oamenii presupun ca vaccinul ar putea fi expirat si dau vina pe medicii care au administrat preparatul.
Medicii exclud insa ca decesul ar avea vreo legatura ca vaccinurile si presupun ca ar fi vorba de un caz de moarte subita.
Doctorii mai afirma ca vaccinul nu era expirat. Dovada – in aceeasi zi preparatul a fost administrat inca unui copil, care acum se simte bine.
Directia sanatate a raionului Straseni a format un grup de experti pentru investigarea acestui caz. Potrivit sefului directiei, rezultatele expertize medico-legale vor fi gata in cateva zile.
Vaccinul Penta este utilizat in Republica Moldova din 2011 si ofera protectie impotriva difteriei, tettanosului, tusei convulsive si hepatitei. Un caz similar a fost inregistrat anul trecut in Capitala, atunci cand un alt bebelus a murit la cateva zile dupa ce i-a fost injectat acelasi vaccin.

Comentariu saccsiv:

Daca familia se axeaza pe chestiunea vaccinului expirat, nu va ajunge nicaieri. Caci principala problema a vaccinului e ca poate ucide si daca nu e expirat …

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII …

Daca iti iubesti copiii, nu-i vaccina. Risti sa-i mai vezi apoi doar in fotografii …

 

Tagged with: , ,

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. luigilucretiu said, on aprilie 23, 2017 at 9:37 am

    la mine se blocheaza motorul de cautare Mozilla Firefox.
    Stie cineva din ce cauza?

    Apreciază

  2. luigilucretiu said, on aprilie 23, 2017 at 9:59 am

    la voi se blocheaza motorul de cautare Mozilla Firefox??

    Apreciază

    • Hertiu said, on aprilie 23, 2017 at 11:42 am

      actualizeaza sau reinstaleaza Firefox. Firefox nu are motor de cautare propriu ci poti alage din setari ca cautarea sa se faca prin motorul Google sau DuckDuckgo, ultimul promite mai multa anonimitate.

      Apreciază

      • tataia said, on aprilie 23, 2017 at 12:47 pm

        Sint multe motoare de cautare..nu doar astea doua. Dar acum ideea de baza este urmatoarea….ca si eu am incercat duckduckgo deoarece nu imi plac politicile de „confidentialitate” de la google. DAr returneaza acest duckduckgo macar jumatate din rezultatele pe care le returneaza google? Deoarece in cazul in care ei nici macar nu se pot apropia de numarul de pagini indexate de google inseamna ca raminem tot la mina google.

        Apreciază

      • luigilucretiu said, on aprilie 23, 2017 at 6:06 pm

        am reformatat calculatorul ,iar acum nu se mai blocheaza pe Firefox.
        imi place Firefox pentru ca pot sa sterg cookies cand dau click pe tools apoi pe option,apoi pe privacy,apoi pe remove individual cookies
        si pot sa instalez de la tools un add-ons pentru download video de pe youtub daca scriu acolo sus in dreapta download video
        cel mai confidential motor de cautare e startpage
        https://www.startpage.com/

        Apreciază

    • marinela said, on aprilie 23, 2017 at 4:14 pm

      luigiignat
      La mine nu se blocheaza!

      Apreciază

  3. kosk said, on aprilie 23, 2017 at 3:53 pm

    off

    nazi versus leftisti (Berkeley battle..😃 )in America lui Trump. imi aminteste faza cu bataita administrata de cazaci „feministelor” pussy riot in Soci😀 faza e virala mai ales pe forumurile zapacitilor alora de skinheads (gen dailystormer)…

    Apreciază

  4. kosk said, on aprilie 23, 2017 at 4:06 pm

    off..
    tataia
    si io tot pe duck go (pt darkweb) da’ mai folosesc si yandex sau chrome (cu VPN activat) uneori..am telefonu full encrypted ..😀

    Apreciat de 1 persoană

  5. Tom Beron said, on aprilie 23, 2017 at 5:07 pm

    http://m.gandul.info/magazin/bizar-clarvazatorul-care-a-prezis-victoria-lui-trump-in-sua-prevede-acum-data-la-care-va-incepe-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-16240209

    Ps: inainte sa criticati ganditi-va la faptul ca DEMONUL CARE IL AJUTA PE VRAJITOR A FOST DE FATZA LA INTALNIRILE PAPUSARILOR INTUNECATI

    Apreciază

  6. safimvigilenti said, on aprilie 23, 2017 at 5:51 pm

    copilul nascut in spital e vaccinat imediat, cred ca antihepatic, nici nu apuca sa traga o gura de aer ca a si luat o doza de mercur…ce poti sa faci ???

    Apreciază

    • cca70 said, on aprilie 23, 2017 at 9:16 pm

      femeile trebuie sa nasca acasa….cu moasa…asa se scapa de amestecul sistemului in viata copilului tau

      Apreciat de 2 persoane

    • Mihail said, on aprilie 24, 2017 at 12:22 pm

      nu-i face automat. te pune sa completezi niste harti unde poti sa scrii ca nu vrei vaccin si nu-i face

      Apreciază

  7. Marius Dan said, on aprilie 23, 2017 at 6:40 pm

    The Truth About Vaccines traduse: http://www.youtube.com/playlist?list=PLOVgIdlzO3m1wqm8i2rbaQRKlVw3Liom2

    Apreciază

  8. anonium said, on aprilie 23, 2017 at 6:42 pm

    SOS

    Apreciază

    • marinela said, on aprilie 23, 2017 at 9:46 pm

      Criminalii!!!Nu i-ar rabda Dumnezeu pt ceea ce fac bietilor copilasi nevinovati!

      Apreciază

  9. WildWind said, on aprilie 23, 2017 at 7:53 pm

    Solutie:

    Folositi browserul Epic la care puteti seta ca orice cautare sa foloseasca ca si proxi serverele lor. Ca urmare se pot face cautarile cu google fara ca google sa poata identifica IP-ul care face cautarea.

    Unii folosesc browserul Tor, pe care eu il consider a fi prea periculos pentru cei care nu stiu exact ce fac.

    Apreciază

  10. Ioana said, on aprilie 23, 2017 at 8:32 pm

    „Despre ce scriu Evangheliştii? Ei vorbesc despre sărăcirea spirituală a oamenilor. Aceasta deja nici sărăcire nu mai poate fi numită, e un fel de îndrăcire a omenirii.
    Pentru că ele, duhurile căzute, sunt purtătoare ale tuturor viciilor: mândria, beţia, desfrânarea, iubirea de arginţi, setea de putere, ateismul. Şi de acum, ca urmare a acestora – catastrofele terestre, cutremurele de pământ, arătări cereşti înfricoşătoare, boli necunoscute, războaie şi altele. Distrugerea spiritualităţii va duce la pieirea vieţii pe pământ.” (…)
    „Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.
    Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul,” (Text remarcabil despre Apocalipsă: Viziunile Starețului Antonie).

    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/04/23/razboiul-meteorologic/

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ioana said, on aprilie 23, 2017 at 8:40 pm

    http://ortodoxinfo.ro/2017/04/23/musamalizarea-celui-mai-mare-holocaust-din-istorie-regimul-stalinist-responsabil-pentru-decesul-peste-20-de-milioane-de-oameni-1979-kgb-ordonat-scufundarea-tuturor-cadavrelor-victimelor-mari/

    Oficiali din Guvernul Rus au declarat că mai mult de șapte milioane de victime au fost împușcate la sfârșitul anilor 1930, când fiecare sat și oraș din Uniunea Sovietică au fost luate cu asalt de multitudinea de arestări, acțiune cunoscută sub denumirea de Marea Epurare.

    Șeful Partidului Comunist din provincie care a fost de acord cu mușamalizarea din 1979. … Într-un final, eforturile celor de la KGB nu au făcut decât să atragă mai multă atenție. Imediat după această mușamalizare mai mulți muncitori la o fabrică de cherestea aflată la câțiva kilometri în aval au început să găsească cadavre (pe malul fluviului Obi, Siberia)

    Apreciază

  12. berlin said, on aprilie 23, 2017 at 10:30 pm

    un articol excelent , este bine să-l citească cât mai mulți.

    http://frumoasaverde.blogspot.de/2015/09/originea-si-istoria-vaccinurilor.html

    Apreciază

  13. Fratele Mihail said, on aprilie 24, 2017 at 9:51 am

    Din păcate, Părintele Evghenie a reluat pomenirea ereticului Streza…

    http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/04/23/parintele-evghenie-a-reluat-pomenirea-episcopului-eretic/

    Apreciază

    • marinela said, on aprilie 24, 2017 at 2:52 pm

      Pacat de el ca preot ,ca a cazut mai rau de unde a fost.Asa se intimpla cind pleci urechea la nevasta ,care ar trebui sa-si vada de menirea ei de sotie,iar sotului -preot sa-i lase dreptul de a decide singur in misiunea lui pastorala.Dumnezeu sa-l lumineze pe cale ,daca ii mai da o sansa ,ce sa zic,tare dureros!

      Apreciat de 1 persoană

  14. Iones said, on aprilie 24, 2017 at 11:50 am

    Legea vaccinării | Vlad Mixich, invitat la „24 de minute”
    http://www.digi24.ro/emisiuni/exclusiv-online/24-minute/legea-vaccinarii-vlad-mixich-invitat-la-24-de-minute-708758

    Ce înseamnă că a început a șasea extincție în masă | Interviu cu cercetătorul Tim Flannery
    http://www.digi24.ro/emisiuni/exclusiv-online/24-minute/ce-inseamna-ca-a-inceput-a-sasea-extinctie-in-masa-interviu-cu-cercetatorul-tim-flannery-711000

    Apreciază

  15. anonim said, on aprilie 24, 2017 at 12:50 pm

    Un copil se poate pierde in multe moduri. Mai rau e ca un copil se poate pierde si cine il pierde nu o sa stie niciodata ca l-a pierdut- cine stie intelege la ce ma refer. Suntem o societate bolnava. Asa asa e, totul e numai formalism si pentru imagine.

    Apreciază

  16. geo said, on aprilie 24, 2017 at 1:06 pm

    https://doxologia.ro/viata-bisericii/reflectii/unde-este-dumnezeu-mama-unde-este-dumnezeu-tata-nu-vedeti-ca-innebunim

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Ambasada-Rusiei-NEAGA-masacrul-de-la-Fantana-Alba-afirmand-ca-au-fost-ucisi-%E2%80%9Ein-jur-de-50-de-oameni-.-Marturia-unuia-dintre-cei-care-au-sapat-gropile-comune-de-la-Fantana-Alba-Cred-ca-acolo-in-gropile-acelea-sunt-peste-7.000-de-morti-142735

    http://www.justitiarul.ro/12241-2/

    http://www.conteledesaintgermain.ro/soros-si-substitutul-sau-pentru-democratie/05-04-2017

    https://veghepatriei.wordpress.com/2017/04/20/romania-a-cazut-prada-razboiului-climatologic-sunt-nevoit-sa-reiau-cateva-din-articolele-domnului-general-emil-strainu-legate-de-acest-subiect/

    https://veghepatriei.wordpress.com/2017/04/19/adunatura-de-infractori-interlopi-mafioti-masoni-si-drogati-pe-nume-serviciul-roman-de-informatii-cum-traieste-fiul-unuia-dintre-cei-mai-corupti-generali-din-istoria-sri-ului-va-place-cand-sunte/

    https://veghepatriei.wordpress.com/2017/04/20/gunoiul-jidanesc-genrikh-yagoda-a-exterminat-peste-zece-milioane-de-oameni-si-oamenii-habar-nu-au-cine-este/

    http://www.zerohedge.com/news/2017-04-22/there-will-be-blood-left-prepares-war-after-berkeley-beat-down-combat-training-bette

    http://www.zerohedge.com/news/2017-04-22/did-russia-shoot-down-us-missiles-syria

    http://www.zerohedge.com/news/2017-04-22/which-country-america%E2%80%99s-biggest-enemy

    http://www.zerohedge.com/news/2017-04-21/everythings-worse-where-indias-disintegration-set-begin

    Apreciază

  17. dante said, on aprilie 24, 2017 at 1:21 pm

    De doua zile Romania si Europa sint calamitate de un frig neobisnuit, incit pomii si multe culturi sint compromise aproape in totalitate. O fi vorba de incalzirea globala cu care ne ametesc desteptii lumii de citiva ani incoace?
    Una peste alta nu e bine deloc, salcimul principala sursa de miere pentru albine este compromis in totalitate din cauza inghetului.i.

    Apreciază

  18. marian said, on aprilie 24, 2017 at 2:35 pm

    Voi ati vazut ce oribilitate de femeie are nebunul ala de bancher venit de ieri pe azi in politica, aspirant la tronul de president al Frantei? Perversiunea perciunatilor nu are limite! Au adus pe mascariciul asta care s-a insurat cu profesoara din liceu, hahahahahahahahaaaaaaa! Asta DA adevarat curata dementa! Cum sa te insori mai cu profa din liceu? Ce, esti tzicnit sau cum? El are 39 arata a jidanel corporatist, (dupa o alta parere, -pt cat e el de urat nu putea gasi altceva) iar ea arata ca o cocota cu jenant de multa chirurgie plastica in antecedente. E scabros mai oameni buni! Aduc astia toata mizeria din canale pe sticla televizoarelor. De s-ar sfarsi odata circul asta!

    Apreciat de 1 persoană

    • anonim said, on aprilie 24, 2017 at 6:17 pm

      E ales special ca sa piarda pentru ca francezii pe linia asta ca natiune intra in disolutie! Si acum iluminatii aplica un scenariu foarte stupid: intai au dat drumul la emigranti cat sa arunce o tara in aer, au incurajat islamismul si acum o aduc pe Le Pen la putere ca sa arunce o tara in haos si razboi civil. Urmarea: Europa ve deveni neutra in momentul unei agresiuni a Rusiei fata de Romania la fel cum au fost britanicii cand Hitler a intrat in Cehoslovacia .

      Apreciază

      • el said, on aprilie 24, 2017 at 8:15 pm

        anonim

        nu cred ca le pen ajunge la putere, e orium prea slaba sa faca un joc de genul care crezi tu… nici macar le pen batranul nu crede in victoria fiica-si.
        vor isi iar socilaistii care au DEMLOAT de atatea zeci de ani Franta.. numai ca acum ajunsesera in MAXIM impas, erau compromisi si decredibilizati TOTAL toti socialopii, incat au scos din joben peste noapte unul nou-noutz , pe jokerelul asta frumusel insurat cu o baba cu 24 ani mai batrana ca el( cu 2 ani mai tanara ca ma-sa) desre care merge vorba fatis ca e masonel si pidosnicutz ( nu e delocevreu, are profilul tipic de „initiat”7uns cu toate alifiile necesare ca sa apuce ciolanul ) …

        Apreciază

      • Mary said, on aprilie 24, 2017 at 9:35 pm

        Dar conduce in acest moment. In plus Marine are cazuri pe rol ceva cu taxe. Macron a tinut si el un discurs nationalist, cu lozinci gen Le.Pen dar mai vagi. Nu cred ca Marine e…”cea aleasa”… si nici nu cred ca Macron o sa piarda din cauza de..sotia.. Franta e o societate foarte emancipata. El e ..de centru cum ii spune, are si discurs nationalist cel putin pe fata.. E gen Johannis, va castiga ca e de stanga. Dar la ei in Franta nici nu cred ca va castiga pe nedrept, ci ..pe bune.. ca e cuminte, e de centru.

        Apreciază

      • el said, on aprilie 25, 2017 at 10:43 pm

        Ioana

        multumesc !

        Theodor L.

        salutari de la noi ( eu si vietuitorul meu lui Marcel si confratilor/surorilor lui de taxon ! 🙂

        Apreciază

  19. a said, on aprilie 24, 2017 at 6:14 pm

    REGULAMENTUL AUTORITATILOR CANONICE DISCIPLINARE SI AL INSTANTELOR DE JUDECATA ALE BISERICII ORTODOXE ROMANE

    You can download the file here:
    Regulamentul Autoritatilor Canonice Disciplinare.pdf
    https://yadi.sk/i/7iEZAoVk3HJMGp

    Apreciază

  20. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 24, 2017 at 8:08 pm

    Această reuniune secretă, de o înaltă confidenţialitate, este organizată de către „6.6.6.” , cum se autointitulează următorii:

    – cei care dirijează cele mai mari 6 bănci mondiale,

    – cele mai mari 6 consorţii energetice de pe planetă, dintre care face parte şi petrolul,

    – cele 6 mari consorţii agro-alimentare, dintre care face parte şi controlul principalelor rute alimentare ale lumii.

    Apreciază

  21. Mary said, on aprilie 24, 2017 at 9:53 pm

    Sper ca au apucat sa boteze pe mititel! Ca daca ni-i ia botezati de mici se ineaca Ah.in ciuda lui ca mor nevinovati. Dar nu degeaba se preseaza prin ONU ca sa se boteze copiii la 14 ani cand pot da consimtamant. Pana atunci iata ce coincidenta agita pe parintii la cateva luni cu vaccinul si cei care nu stiu toata randuiala se streseaza si uita de botez. D-apoi..nu puteau face circ cu vaccinele pe la 4 ani inainte de scoala cum zic ei ca e ca sa nu imbolneasca alti copii? Ca in alte tari e presiune cu vaccinele mai pe la 5-6 ani dar acolo majoritatea sunt eretici protestanti si ‘boteaza’ mai tarziu… la catolici au si acea comuniune de la 14 ani gen in care copilul confirma botezul gen…. Dar la noi…se tem de botez. Ce ticalosie!

    Apreciat de 1 persoană

  22. cca70 said, on aprilie 24, 2017 at 10:09 pm

    off topic

    despre starea duhoniceasca ce se transmite copiilor …in momentul conceperii

    Apreciază

  23. creștin said, on aprilie 24, 2017 at 10:47 pm

    Off topic

    Despre post: https://youtu.be/ZxOaJygW5ds

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.