SACCSIV – blog ortodox

Prof. Dr. Dan Tudor Vuza: Vaccinarea obligatorie, impotriva Constitutiei Romaniei

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 21, 2017

Iata ce putem citi la Vaccinarea obligatorie, impotriva Constitutiei Romaniei de pe Discerne:

Ca raspuns la ce se poate citi aici si aici:

Stimaţi membri ai comisiei pentru analiza observaţiilor şi propunerilor,

Răspunzând invitaţiei publice de a formula observaţii şi propuneri pe marginea legii privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei în România, îmi permit să aduc următoarele critici legii în dezbatere.

  1. În art. 2(7) şi în art. 11(4i) sunt luate în discuţie „compensarea oricăror efecte invalidante”, respectiv atribuţiile comisiilor de vaccinare cu privire la compensări. În termenii legii, comisiile „analizează şi certifică cazurile de reacţii adverse postvaccinale invalidante şi le înaintează către Ministerul Sănătăţii pentru dispunerea măsurilor compensatorii”.

Nu este cazul sa analizez aici cacofoniile textului legii („certifică cazurile”), pentru că situaţia e mult mai gravă decât asprimile rezultate din ignorarea regulilor de stil, inofensive în raport cu pericolul pe care-l discutăm. Însăşi legea recunoaşte eventualitatea ca administrarea unui vaccin să aibă ca efect reacţii invalidante. Termenul, desigur, nu a fost ales la întâmplare. Când vorbim de reacţii invalidante, avem în vedere nu simple reacţii adverse care dispar într-o zi sau o lună, ci pierderea unor capacitaţi senzoriale sau/şi motorii pe termen lung, posibil pe toată viaţa.

În aceste condiţii, consider că asocierea dintre „reacţii invalidante” şi caracterul de obligativitate prezent in art. 25 ridică multe semne de întrebare şi alarmă.

Atunci când unei persoane i se propune administrarea unei substanţe care ar putea avea efecte invalidante cu riscul de a-i afecta viaţa în mod ireversibil, este necesar din toate punctele de vedere (moral, uman, legal) ca dreptul de a decide dacă se supune sau nu administrării să revină în exclusivitate persoanei în cauză.

Orice încălcare a acestui drept reprezintă implicit o încălcare a art. 22(1) din Constituţia României: „Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate”. Nu se mai poate vorbi de „integritate fizică şi psihică” în momentul apariţiei unei reacţii invalidante şi nimeni nu are voie să priveze pe nimeni de acest drept garantat de Constituţie.

Nu discut aici cazul persoanelor minore, întrucât nu am familie, nu sunt pedagog/ psiholog şi nu am competenţa de a discuta această situaţie. Mă refer în exclusivitate la cazul persoanelor majore care face obiectul art. 25.

Aşa cum e formulat, articolul nu lasă loc nici unui drept de decizie pentru persoana în cauză. Legea specifică sub formă de obligaţie pentru persoana majoră „prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare” fără a specifica în nici un fel dreptul persoanei majore de a decide dacă se prezintă sau nu la convocarea amintită.

Prin aceasta legea manifestă, aşa cum am arătat, un vădit caracter anticonstituţional. Însa nu numai atât. A introduce în organismul unei persoane substanţe care prezintă un grad de risc la adresa integrităţii fizice şi psihice, sub ameninţarea obligativităţii şi fără consimţământul persoanei în cauză, reprezintă o acţiune detestabilă şi antiumană care evocă vremurile de tristă amintire ale dictaturilor naziste şi comuniste, despre care am vrea să credem că sunt de mult apuse.

  1. În art. 11(4p) este specificată atribuţia comisiilor de vaccinare de a sesiza conducerile unor organisme profesionale ale cadrelor medicale în cazul în care membrii acestor organisme se fac vinovaţi de anumite fapte negative, printre acestea fiind enumerată „participarea la acţiuni antivaccinare”.

Dreptul la liberă exprimare este garantat prin art. 30 din Constituţia României.

Din formularea textului legii se poate înţelege că simpla participare la o manifestare publică în care se expun opinii critice privitor la unele vaccinuri, poate fi etichetată drept „participare la acţiuni antivaccinare” şi sancţionată ca atare.

Nu am auzit să existe un astfel de precedent, respectiv o lege care să interzică unui cadru medical de a exprima în mod public opinii critice la adresa unui medicament.

Prevederea în discuţie îngrădeşte nu numai dreptul la liberă exprimare, ci şi dreptul la informaţie garantat de art. 31 din Constituţia României. Prin interdicţia de a participa la „acţiuni antivaccinare”, în speţă la manifestările unde se discută public despre posibilele riscuri ale unor vaccinuri şi despre cazurile în care s-au manifestat efecte nedorite, cadrul medical administrator al vaccinului este privat de oportunitatea de a se informa din mai multe surse şi de a-şi forma o imagine obiectivă cât mai completă care să-l ajute în prevenirea acelor reacţii invalidante pe care însăşi legea le recunoaşte. Privat de această oportunitate, cadrul medical va ajunge să ia în considerare doar ce spun producătorii, care evident au interesul de a-şi promova produsul. Orice formă de descurajare a cadrelor medicale de la cunoaşterea cât mai completă a situaţiilor în care s-au produs reacţii invalidante, orice fel de „ascundere sub preş”, ca în epoca „de aur” de tristă amintire, a acestor situaţii nedorite de nimeni, reprezintă o încercare de ceauşizare a mecanismului vaccinărilor, cu consecinţe nefaste pentru integritatea fizică şi psihică a celor vaccinaţi.

Faptul că până şi medicii dentişti, care în mod normal nu sunt implicaţi direct în activitatea de vaccinare, sunt incluşi în lista celor care se pot trezi pedepsiţi pentru „participare la acţiuni antivaccinare”, nu face decât să accentueze opoziţia între Constituţia României şi legea în discuţie şi totodată să provoace serioase îngrijorări cu privire la încercarea amintită mai sus de a transforma vaccinările într-un mecanism în care informaţia are voie să circule numai de sus în jos şi numai de la centru spre margine.

Semnatarul acestor randuri a fost confruntat timp de 12 (doisprezece) ani cu un abuz al sistemului medical din România care i-a interzis să afle ce s-a întâmplat în ultimele clipe ale vieţii părintelui său, încheiată sub secretul medical într-o unitate de stat. Semnatarul a fost nevoit să îndure nu doar suferinţa generată de încălcarea dreptului legitim al fiului de a cunoaşte cele întâmplate cu părintele, dar şi umilinţa produsă de reducerea la zero a statutului de cercetător cu realizări recunoscute în străinătate, prin negarea, cu aroganţă şi dispreţ, a dreptului de a fi informat cu precizie ştiinţifică despre analizele şi tratamentele din ultimele ore ale celui defunct. Numai după un proces întins pe şase ani şi terminat cu punerea în aplicare a executării silite, semnatarul a putut intra în posesia dosarului medical în care se aflau informaţiile pe care le solicitase.

După un astfel de proces care l-a costat atât financiar dar mai ales psihic, pe parcursul căruia sistemul medical a jucat tot timpul rolul negativ al duşmanului înverşunat, semnatarul consideră că este îndreptăţit să se întrebe dacă sistemul medical chiar vrea binele locuitorilor României prin legea pe care le-a pregătit-o sau dacă dimpotrivă, prin această lege cu caracter vădit anticonstituţional se urmăreşte umilirea celor cărora li se adresează şi transformarea lor din fiinţe gânditoare (şi cu drept de decizie) în vietăţi necuvântătoare – la fel cum semnatarului i s-a pretins să nu mai gândească, să nu mai pună întrebări şi să-l dea uitării pe părintele său în spatele uşilor închise ale secretului medical abuziv.

Cu îngrijorare faţă de viitorul naţiei şi teamă faţă de siguranţa cetăţeanului,

Prof. Dr. Dan Tudor Vuza

http://www.imar.ro/organization/people/PRS/PRS_158.php?PAG=3DPRS

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Bucovina Profundă: Proiectul de lege al vaccinării este ilegal, abuziv și nejustificat

Prof. Florin Colceag avertizează guvernanții în privința obligativității vaccinării: „Nu văd bine! Veți fi urmăriți de fiecare om în parte!”

Asociaţia Juriştilor pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor susține că legea vaccinării este un proiect abuziv

Asociaţia pentru Libertatea Românilor: Demersuri și solicitări către Ministerul Sănătății privind Legea vaccinării

Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării OBLIGATORII este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui HITLER, că ar trebui PURIFICATA rasă umană”

Preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori: “Proiectul LEGII VACCINARII pregăteşte UN MARE ABUZ”

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mary said, on aprilie 21, 2017 at 4:01 pm

    ‘furnizorul de servicii medicale de vaccinare’ – adica nici macar Ministerul Sanatatii ca acela ar fi autoritatea in materie de sanatate nationala etc. Furnizorul este si va fi o companie cu care ai contract (obligatoriu dar nu obligatoriu cu care) de asigurare de sanatate. Deci tu le dai bani regulat just in case esti bolnav si legea zice ca atunci cand ei te cheama sa iti ofere ceva (in cazul de fata vaccine) tu te executi si inghiti tot ceeace ti se da. Pe bune? Noi platim noi suntem clientii. In capitalism era deviza ‘clientul are intotdeauna dreptate’. Asta ca si ‘gentlemen agreement’. Daca acordurile tacite de etica (reguli de aplicare ale unei profesii) se incalca…unde vom ajunge? Revolutie? Violenta? Haos? Pentru ca sunt justificate dpdv moral dar nu de dorit. Toti suntem oameni. De ce nu ne mai auzim unii pe altii..apropos de ‘iubirism’. Ce iubirism? Acela e in vise nu in practica. Aici e vorba de ban in sine deci despre demon. Doamne iarta-ne si ne apara pe toti, ca suntem orbi!

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on aprilie 21, 2017 at 10:57 pm

      Deviza „clientul are intotdeauna dreptate” este un nonsens. Este vorba despre idolatrizarea banilor aici…adica cel care da banul trebuie sa fie servit asa cum doreste el pe banii lui…Spune-mi tu daca te duci la un mecanic auto de ce te duci? Pentru ca NU ESTI IN STARE sa iti repari masina singur! Daca nu esti in stare ce drept ai tu sa ii spui mecanicului ce sa faca la masina ta? El stie ce trebuie facut, nu tu! Daca te duci la un avocat deoarece ai nevoie de asistenta juridica intr-un porces civil, de ce te duci? Pentru ca nu cunosti legislatia suficient de bine incit sa te aperi singur. Stii ca ai acest drept, nu? Sa te aperi singur? Dar daca nu te pricepi apelezi la un avocat. Pai daca nu te pricepi insaemna ca EL STIE CE TREBUIE FACUT, NU TU. Si asa mai departe….deci nu cel care da banul ar trebui sa fie sef! Niciodata! Capitalismul interpretat strict in acest sens (adica cel care da banul impune ceea ce trebuie facut) este o utopie! Sau mai bine zis distopie! La fel ca si comunismul. Sint la fel de mincionoase si ireale amindoua!

      Asta nu inseamna ca eu unul sint pro vaccinuri. Vaciinurile nu au fost niciodata gindite pentru binele omului. Asa zisa „imunizare” este o poveste de adormit copiii mici. Realitatea este ca tocmai sistemul imunitar uman natural NEIMUNIZAT ARTIFICIAL se decurca de cele mai multe ori mult mai bine deci cel imunizat artificial. In plus de asta, asa numitii aditivi din vaccinuri sint realmente substante foarte periculoase pentru sanatatea umana. De fapt substanta activa este compet irelevanta….in schimb acei aditivi sint pusi acolo complet intentionat si in realitate sint adevarata substanta activa…Deci eu unul nu mi-as face nici un vaccin si nici nu mi-as vaccina eventualii viitori copii. DAr asta este ce as face eu..nu trebuie sa va luati dupa mine. Dar eu nu am pretentia ca o data ce am dat banii ma servesti cum vreau eu. O data ce am dat banii inseamna ca eu nu sint in stare de nimic singur si am pasat responsabilitatea si autoritatea ALTCUIVA! Deci accept ca autoritate si responsabil de toate pe cel caruia i-am dat banii. Ceea ce vreau eu sa spun aici este ca solutia ESTE SA NU DATI BANII! DAca nu vreti vaccinuri. NU platiti nici o asigurare de sanatate si lasati-va in grija bunului DUmnezeu!

      Apreciat de 1 persoană

      • guti flo said, on aprilie 22, 2017 at 3:24 am

        Aici e toata lovitura!!…la asigurari!..nu trebuie facuta nici o asigurare..si i-ai pus pe burta!

        Apreciază

      • Mary said, on aprilie 22, 2017 at 11:54 am

        Aveti dreptate! M-au prins in itele lor. In cazul angatorului ei sunt clientul si d-aia bagasera ei deviza asta. Nu e o idee rationala sau un principiu sa ii combati. Ci e o pacaleala pentru ziua cand fondurile private vor fi mai mari decat cele nationale si guvernamentale si atunci ei vor fi clientii muncii noastre si deci vor face legea.

        Apreciază

  2. evtodiev said, on aprilie 21, 2017 at 4:02 pm

    off topic:
    După muncă și răsplată

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 21, 2017 at 6:52 pm

      mihay2016

      🙂 🙂 🙂

      ..in fine, A PRODUS si el CEVA MINUNAT : niste creaturi ale Lui Dumnezeu au vazut lumina ziei multumita unui prost incapabil de altceva !

      saracul, macar asa a a facut si el ceva UTIL in Creatia Lui Dumnezeu, ca restul „activitatii” lui e … dupa cum citim ! 🙂

      Apreciază

  3. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 21, 2017 at 5:44 pm

    Pr. Singurov si ,,extraterestrii”

    Apreciază

  4. Dr Modreanu Cosmin said, on aprilie 21, 2017 at 7:35 pm

    Vaccinologia nu este o ramura din medicina, ci incearca sa se impuna cu forta, propagandistic, prin forta financiara.In timp , pe masura ce m-am documentat, am constatat ca NU serveste in principal sanatatii, ci este un mijloc de supunere a populatiei, o afacere si chiar mai rau, o etapa a pecetluirii (parintele Elpidie)
    Vaccinarea trebuie facuta numai la doritori si numai cu avizul medicului, sau in situatii particulare decise de medic, intelese si acceptate de pacient
    S-a uitat principiul de aur al medicinii „primum non nocere”?
    Nu accept o lege care imi baga pumnul in gura, cu amenintarea ca mi se ia dreptulde a practica .Dr Modreanu Cosmin Mihai, specialist medicina de familie

    Apreciat de 1 persoană

  5. Dr Modreanu Cosmin said, on aprilie 21, 2017 at 7:41 pm

    Semnati petitia online la adresa https://www.petitie.org/petitie-impotriva-vaccinarii-fortate-a-copiilor-237.html

    Apreciază

    • Una said, on aprilie 22, 2017 at 4:14 am

      Ma bucur ca exista si medici de partea noastra! As dori sa va contactez direct,nu stiu in ce oras v-as putea gasi,nu sunt sigura cum sa procedez.Mai sunteti la Medlife Bucuresti?(am gasit pe net, dar nu stiu dc informatia e de actualitate).Multumesc.

      Apreciază

  6. marian said, on aprilie 21, 2017 at 7:56 pm

    Cine stie intaliana poate ne poate traduce cam ce vrea sa zica in acest clip.
    E vorba despre o organizatie care se numeste S.C.O. (Shanghai Cooperation Organization) care e de natura militara.

    Apreciază

    • marinela said, on aprilie 23, 2017 at 9:42 pm

      marian
      SCO-noua ordine mondiala rusa ,care ar fi noua ordine mondiala instalata inaintea venirii antihristului.Aceasta noua ordine mondiala de acum, formata din blocul tarilor -America ,Europa ,Australia si a tuturor tarilor occidentale,nu va deveni niciodata adevarata NOM ,pt ca va fi distrusa de o alta NOM ,numita SCO(Shanghai Cooperation Organization)sau s-ar putea numi si altfel,spre exemplu Antihrist CO(ACO),nu prea conteaza numele.Din aceasta organizatie fac parte 6 membri ,care sint:Rusia ,China ,Kazakstan ,Kirghistan,Targichistan,Uzbechistan´,iar in anticamera asteapta India si Pakistan,care se vor uni SCO in 2017.Atentie,4 din aceste 8 natiuni sint puteri nucleare(Pakistan,India,China si Rusia)deci 8 natiuni din care 4 cu potential nuclear ,nu e de gluma.Apoi sint Iran,Afganistan si Mongolia care au facut cerere de intrare in organizatie.Daca scrii pe internet SCO si dai pe search,iti da toate informatiile despre aceasta organizatie.
      A fost fondata acum 15 ani si e o organizatie ce vrea sa cuprinda lumea si arata o poza cu Putin ,presedintele chinez si cel mongol in timpul intilnirii lor in Usbechistan din iunie ,anul acesta.La aceasta intilnire au vrut sa anunte ca aceasta organizatie fondata acum 15 ani,deja se schiteaza/distinge/vede ca adevarata NOM ,care acum niciunul n-o admite,mai ales America nu va recunoaste niciodata ca va fi o NOM nebazata pe America,dar asa va fi dupa cum se stie din profetia ca Magog va prinde putere,deci Magog,inauntru cu Rusia si China ,care fac parte din SCO,va fi noua NOM. Se va vedea in viitor cum aceasta organizatie se va multiplica/creste/consolida ,combatind actuala NOM occidentala pina o va distruge.Legat de alte organizatii ce fac in orient ,cum ar fi BRIKS sint doar aliante comerciale,nu militare si n-ar putea forma o putere mondiala.Sa sint multe aliante,cum ar fi Clubul de la Roma,masonii,clubul Illuminati ,etc.Deci sint multe aliante ,care se vor puternice,dar n-are rost sa ne pierdem vremea cu ele ,ca SCO va fi unica putere mondiala ,ca se va chema MagogCO sau mai stiu eu cum ,asta va fi unica putere care va pierde ,cum spune in apocalipsa 13 .3-toata lumea va urma bestia- iar aceasta putere va dura doua saptamini ,adaugind batalia din Maghreb,cind se va sfirsi tot,Slava Domnului,dar pina atunci va continua sa combata si sa detina controlul aproape mondial ,dar va fi un control care va continua sa combata impotriva Americii distrugindu-se reciproc,deci nefiind un control total noi vom putea sari ca greierii si libelulele din natiune in natiune cum am facut si pina acum,ca e usor de schimbat,luind exemplul Americii care in mare parte vorbesc spaniola.O alta problema importanta despre blocul oriental,numai Rusia si China progreseaza,insa Turcia a avut conflicte cu Europa in ce priveste Drepturile Omului,de aceea Turciei nu i s-a admis canditatura la UE,excluzind-o de la unirea cu Europa si impingind-o in bratele Rusiei,cu care va face pact ,zicind adio Americii,Europei ,Nato,unindu-se Rusiei si Chinei,cum a facut Grecia,Moldova ,Bulgaria,cum fac majoritatea in lume,iar NOM occidentala se micsoreaza tot mai mult.Filipine care era natiunea cea mai importanta/strategica pt America,i-a intors spatele Americii,iar presedintele filipinez l-a luat la palme pe Obama, chemindu-l fiu de catea ,facind pact cu Rusia si China ,iar chinezii l-au elogiat pe filipinez spunind:”bravo,asa se trateaza America”!Deci,multi abandoneaza titanica-America,Europa-care se vor afunda,stiind din profetii ca Europa va abandona America si se va uni cu Rusia. In Sputnik.news spune ca Germania vinde mini-submarine, Fortelor Speciale ruse ,(chiar daca America a obligat Europa sa penalizeze cu sanctiuni, Rusia),ceea ce inseamna ca Europa a inceput sa se sature sa mai asculte ordinele Americii,indepartindu-se tot mai mult de ea si apropiindu-se de Rusia.In alt articol rusesc spune ca Bruxelles a votat pt armata proprie,vazind ca nu poate manevra Nato,care-i manevrat de americani,deci europenii vor sa-si creeze propria armata,care va constitui baza antihristului,adica Gog care va veni, deja existau tentive in sensul asta ,dar acum e chestie oficiala si se pregatesc intens in scopul asta,existind puteri armate ,cum e Franta cu potential nuclear,Germania,Italia,etc .Europa e o putere armata importanta in lume ,putind face razboi in orice parte de lume ,de aceea se detaseaza tot mai mult de America creindu-si o armata pe cont propriu si totul urmeaza dupa cuvintele profetiei,In alt jurnal englez se specifica faptul ca ginerele lui Trump-Kuschner,fiind evreu va fi trimis in Israel sa faca pace intre israeliti si palestinieni,ce ar putea aparea ca un perfect antihrist,ceea ce nu-i de fapt,stiind din profetie ca antihristul vine din Magog si nu din America.El va reprezenta doar America ce va trata cu reprezentantul lui Putin din Rusia ,care e Gog din Magog. Asta inseamna tot mai mult indemn la pace ,ceea ce se intimpla de vreo 7 ani incoace in Israel si-n Orientul mijlociu ,dar pace nu va fi ,ci va da semnalul unor razboaie cum nu au mai fost ,incepind cu razboiul mondial,continuind cu persecutia si apoi pecetluirea cu pecetea fiarei.Apoi face trimitere la Tesaloniceni 5,1-3,unde apostolul Pavel ne spune ca „ziua Domnului vine asa ca un fur noaptea.Cind vor zice pace si liniste;atunci fara de veste va veni peste ei pieriea,ca si durerile peste cea insarcinata si scapare nu vor avea”.Rusia isi amelioreaza relatiile cu toate tarile,in afara de America,creind astfel o noua NOM.Europa se indeparteaza tot mai mult de America,apropiindu-se de Rusia si Franta vinzindu-i acesteia pe sub mina doua nave gemene Mistral,care le trebuia rusilor ,i-a iritat pe americani ,punind embargou Rusiei ,deranjind astfel pe francezi la rindul lor.America e atit de fraiera ca nu-si vede interesele ei ,ci ale EWuropei,caci asa ii determina pe europeni sa se debaraseze de Nato si sa se uneasca cu Rusia.Apoi Trump doreste tot mai mult sa instaureze pacea in Israel ,schimbind capitala in Ierusalim,ceea ce Obama,NOM,sionistii,bancherii nu voiau sa faca.
      Cam asta ar fi traducerea dialogului,in mare parte.Iertati-ma daca am facut greseli.

      Apreciază

  7. Elena said, on aprilie 21, 2017 at 8:18 pm

    D ajuta! Nu e chiar la subiect, nu stiu unde sa postez …. un subiect pe tema – polipii – cum sa.i tratam, cine s a tratat de ei fara operatie ( se refac si de mai multe ori) ? Aveti f multi cititori si sper la vreun tratament eficient . Multumesc. ( baietel de 4 ani)

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 21, 2017 at 10:19 pm

      Elena

      Nu mai prescurta, te rog, cand scrii Doamne ajuta!

      Apreciază

    • anca said, on aprilie 21, 2017 at 11:08 pm

      Hristos a inviat! Fetita noastra a avut polipi tot pe la 4 ani. La sfatul unei doctorite ORL(dr Preda, Dumnezeu s-o odihneasca!) i am facut 21de sedinte de aerosoli cu apa sulfuroasa…fiind din Iasi ne a fost usor s o procuram direct de la izvoarele de la baza de tratament Nicolina. Dupa cele 21 de zile, polipii s au retras si nu au mai aparut…au trecut 10 ani. Sanatate! Doamne, ajuta!

      Apreciază

  8. marian said, on aprilie 21, 2017 at 8:56 pm

    De jumatate de orA israelul ataca pozitii siriene. Initial a atacat Quneitra ca razbunare pt 2 DOUA obuze cazute pe Inaltimile Golan, dar care nu au adus niciun fel de paguba perciunilor. Oricum, dronele satanelor survoleaza nestingherite in Siria.
    La antipod o impresionanta armada cu tot cu nave japoneze se duc spre Peninsula Coreea. Tancuri amerikane merg spre zona demilitarizata iar 3 garnituri rusesti cu tehnica militara merg spre granita cu statul coreean. O fi ceva?
    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 21, 2017 at 10:48 pm

      marian

      risipire de forte si FAKE ca sa disipe din flotila/forte rusa spre locuri ARTIFICIALE/ NESEMNIFICATIVE si sa le blocheze acolo in vreme cei ei se ocupa cu cele/ locurile ESENTIALE … ???

      eu in locul rusilor NU trimiteam nici o barcutza cu panze de jucarie pana acolo !

      Apreciază

  9. marian said, on aprilie 21, 2017 at 9:29 pm

    Exercitiu de razboi psihologic

    Apreciază

    • el said, on aprilie 21, 2017 at 10:52 pm

      marian

      „Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

      Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta.”____ A doua viziune a Staretului Antonie.

      foarte bine !

      Apreciază

  10. sica said, on aprilie 21, 2017 at 9:45 pm

    https://sputniknews.com/russia/201704201052821725-russia-supreme-court-jehovah-witnesses-extremism/
    -Curtea Suprema din Rusia a decis ca secta Martorii lui Yehova e extremista si au interzis-o

    http://rense.com/general96/leprosyoutbreak.html – Focar de lepra in Nigeria… va fi si in Europa, adusa de valul de emigranti?

    https://jonrappoport.wordpress.com/2017/04/20/the-occult-archetype-called-vaccination/ -O paralela intre „vaccinare’ si „ceremoniile oculte” prin care erai admis intr-o „societate”!

    Apreciază

  11. kosk said, on aprilie 21, 2017 at 11:33 pm

    off..
    https://www.henrymakow.com/2017/04/Was-Victor-Rothschild-a-Soviet-Agent.html
    ..interesant de citit. dar cu unele rezerve.

    Apreciază

  12. Demnitate | SACCSIV - blog ortodox said, on martie 3, 2022 at 11:26 pm

    […] Prof. Dr. Dan Tudor Vuza: Vaccinarea obligatorie, impotriva Constitutiei Romaniei (articol din 2017, deci cu mult inaintea vaccinarii anti Covid-19) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.