SACCSIV – blog ortodox

Parintele Efrem va multumeste pentru donatii

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 20, 2017

OrtodoxInfo ne informeaza ca “in mai puțin de o săptămână s-a strâns suma necesară cumpărării unei cristelnițe și dacă părintele va negocia un pic, cred că va putea cumpăra și două cununi de nuntă. În total s-au strâns 1970 RON, conform mesajelor trimise prin formularul de la articolul cu rugămintea pentru donații.. Așteptăm și confirmarea părintelui Efrem de la bancă și nădăjduim că acei bani îl vor ajuta pentru slujirea la care a fost chemat, botezând și cununând cât mai mulți frați de-ai noștri în Dreapta Credință, nepătată de erezia ecumenismului!

Domnul să răsplătească fiecăruia înmiit! Hristos a înviat!”

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on aprilie 20, 2017 at 10:28 pm

    off,

    despre fenomenele meteo de acum.
    Eu cred ca nu e vorba de vreo arma meteo… Ci ca pur si simplu e pedeapsa lui Dumnezeu pt tradarea din Creta, si pentru tradarea din tara. Nici un episcop marturisitor. Doar cativa preoti, cativa monahi si idem mireni.
    Aceasta cadere are magnitudine apocaliptica, insa omul nu realizeaza grozavia celor intamplate.
    Dar, asta inseamna ca Dumnezeu inca ne iubeste. Daca nu ne-ar iubi, nu ne-ar pedepsi.

    Sfantul Paisie Aghioritul spunea ca incendiile din Sfantul Munte au cauze duhovnicesti, nenorocirile ce se abat asupra oamenilor au cauze duhovnicesti (si de fapt asta e invatatura ortodoxa); ca se lucreaza Duminica, ca se incalca diverse porunci ale lui Dumnezeu, ca banii nu sant cinstiti…

    Dar cand tradeaza toti episcopii? (si majoritatea preotilor, monahilor, mirenilor)

    Asa incepe Staretul Antonie relatarea despre a 2-a viziune:

    ” SISTEMUL SATANIC AL CIVILIZATIEI CREATE DE OM SE VA AUTODISTRUGE

    Vreau sa mai spun cateva cuvinte, nu despre viziune, ci despre creatie, ca sa poata fi mai bine intelese cele ce vor urma. Dumnezeu creeaza tot ceea ce este viu intr-un sistem unitar, foarte dur. Tot universul este absolut legat, prin fiece actiune, pana in cele mai mici amanunte, de cea mai umila parte a sa, iar pentru o fiinta rationala cum este omul, chiar si printr-o actiune ce nu face parte din lumea materiala – gandul. Faptele fapturilor inferioare nu pot aduce nici o dauna universului. Ele sunt limitate la propriile instincte si acelor asemenea lor, la fel si prin proprietatile de autoreglare a naturii insasi. Altceva e omul. El este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Si oricat am polemiza despre ce este chip si ce este asemanare, despre ce se sterge si ce nu, cu ce este inzestrat omul de la nastere si ce e chemat sa agoniseasca pe parcursul intregii sale vieti, in cazul de fata important este altceva – faptele sale, atat in lumea materiala, cat si in cea nevazuta, cum se reflecta ele asupra mediului inconjurator, asupra mediului in care traieste, cat si asupra intregului univers. Nu Dumnezeu a sters de pe fata pamantului Sodoma si Gomora, ci oamenii care s-au dezis de pronia Creatorului. Spun despre aceasta pentru ca toate nenorocirile ce au sa se intample cu natura si cu omul nu sunt o urmare a maniei lui Dumnezeu, pentru ca El este Atotiubitor si Atotmilostiv, ci sunt urmare a actiunilor atotdistrugatoare a omenirii insasi.
    […] ”

    Iar acel monah din sec 14 care spune atat de bine de vremurile de final, imediat apoi spune:
    (mai jos ambele pasaje)

    „Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.
    Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de căldură vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundaţiile; tornade şi furtuni cumplite vor pricinui distrugeri înspăimântătoare; erupţii vulcanice, cutremure şi boli între oameni, animale şi plante; toate acestea vor fi atât de îngrozitoare, încât îi vor duce pe oameni la disperare. Pământul, nemaiprimindu-şi binecuvântarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete îngrozitoare, şi astfel se va sărăci cu totul. ”

    Apostazia la asa ceva duce.

    Sa nu uitam ce a cauzat caderea Constantinopolului.

    Apreciat de 3 persoane

    • el said, on aprilie 21, 2017 at 10:21 am

      mircea.v

      a frtae , APOSTAZIA aduce/DA DRPETUL DIAVOLULUI asura omului si Creatiei materiale date lui ca mostenire (natura, animalele) , dar asta NU EXCUDE TOATA forma de lucrare /estesug al diavolului, INCULSIV prin oamenii lui si mestesugurile lor DRACESTI gen : MANIPULAREA CLIMEI !!!

      sa stii ca TOT ce sufera omul ( de la adult pana la plodul de tzatza , bun sau rau) e consecinta/ lege duhovniceasca ABSOLUT DREAPTA SI conforma/secundara starii lui duhovnicesti, dar DIAVOLUL lucreaza cu TOATE mijloacele si slugile lui ( draci sau oamenii lui) si cu TOATE MIJLOACELE admise lui de Dumnezeu pentru pacatele omului.

      Razboiul de pilda e PEDEASPA omului pentru starea lui duhovniceasca, dar ca forma/mijloc de exprimare NU este bataie creasca ci prin MIJLOACELE LUMESTI , asa si MANIPULAREA CLIMEI, si VACCINAREA si TOATE ORAVIRILE, manipularile Haarp sau electromagnetice ( atacuri psihotronice,etc) ..etc !

      asa ca NU SUBESTIMATI aspectul MATERIAL al PEDEPSELOR , despre el vorbeste si Sf Ioan Evanghelistul in Apocalipsa cand zice despre PECETE si ASPECTUL ei PUR MATERIAL : „.. se pune pe mafrunte sau pe mana dreapta… nu va putea sa vinda si sa cumpere fara ea” !.( vezi caracterele pomenite de SF Ioan ale pecetii cares unt PUR MATERIALE ca sa priceapa TOT ANIMALUL omenesc !)

      Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on aprilie 21, 2017 at 11:38 am

      Pe mine un popă ecumenist mă amenințat că mă dă pe mîna poliției, numele lui este Mircea uța de la parohia Apărători Patriei2 sector 4

      Apreciază

  2. Mircea Savu said, on aprilie 20, 2017 at 11:03 pm

    Hristos ~ ADEVARAT ~ A Inviat!

    Doamne ajuta!

    AMIN!

    Apreciază

  3. ManolescuBD said, on aprilie 20, 2017 at 11:04 pm

    Bravo!

    Off topic: Uite aici, o mică „coincidență” despre cipurile implantabile și numărul 666 -: http://www.facebook.com/groups/872494179512204/permalink/1400084806753136/ 😉

    M-am convins cum e treaba și cu Trump: Fi-so, evreu, deține clădirea în care are sediu Lucent cu RFID-ul, cu nr. 666! – http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1448952641834289&set=p.1448952641834289

    Apreciază

  4. mario said, on aprilie 21, 2017 at 12:31 am

    off:

    In legatura cu vremea din ultima vreme, azi 20 aprilie 2017, dupa ora 23 sunt pe cer la o inaltime de max 500 m mici formatiuni de nori negri cu viteza foarte mare (in 2 min parcurgeau campul vizual al cerului). Mi s au parut extrem de dubiosi pentru ca nu am vazut toata viata asa, si sigur nu erau fum, deoarece erau pe tot cerul din Constanta si nu era niciun foc. A mai vazut si altcineva? atasez poze:





    Apreciat de 1 persoană

    • guti flo said, on aprilie 21, 2017 at 10:39 am

      mario
      cred ca o filmare era mai buna! dar oricum…nori la 500 mai rar! normal cei mai aproape sunt la 2 km!

      Apreciază

      • Mario said, on aprilie 22, 2017 at 2:16 am

        @guti
        Am incercat sa filmez insa nu se vedea nimic, nu am camera buna… eu am postat in speranta ca mai vin si altii cu poze si filmari , poate mai privim cerul si noaptea din cand in cand

        Apreciază

    • adriandirnescu said, on aprilie 21, 2017 at 7:58 pm

      E posibil ca acei nori sa ascunda deplasarea unor avioane tip ufo, aparate de zbor nerecunoscute oficial… Am vazut de ceva vreme cateva video pe youtube in care asemenea aparate de zbor sunt mascate de nori, sau probabil acesti nori sa fie holograme.
      E probabil ca aceste avioane super tehnologizate sa fie testate in Siria si in zona unde sunt conflicte, dar probabil nu vom avea niciodata imagini oficiale, iar filmarile de amatori lasa loc interpretarilor. Asa ca nu e usor de raspuns intrebarilor de gen, dar fenomenele se intampla in realitate.
      Cand am vazut imagini cu avionul TR-3B Aurora, am ramas uimit cat de departe au ajuns cu tehnologia.
      Eu cred ca singura forta care le poate sta impotriva e Cuvantul Lui Dumnezeu . Alta solutie nu vad. Adevarata putere e in Duhul Sfant, in Fiul Si in Tatal. Si ei stiu probabil ca nu se pot opune Treimii, dar totusi isi testeaza tehnoilogiile . Doamne ajuta ! Hristos a inviat !

      Apreciază

      • guti flo said, on aprilie 23, 2017 at 8:14 pm

        Adrian, am vazut si eu imaginile cu TR-3B..intr-adevar , au ajuns departe cu tehnologia!

        Apreciază

  5. mario said, on aprilie 21, 2017 at 12:33 am

    Reatasez pozele cu link:




    Apreciază

  6. leonardconstantin61 said, on aprilie 21, 2017 at 10:28 am

    CE S-A INTAMPLAT LA CONFERINTA DE LA BUCURESTI SUSTINUTA DE PARINTELE SAVA LAVRIOTUL IERI 20.04.2017?

    Hristos a inviat! La un moment dat s-a ridicat in picioare un preot din Bucuresti pe nume Emanuel care a recunoscut ca ECUMENISMUL nu-i bun caci aghiasma i s-a stricat dupa ce s-a dus sa faca o sfestanie la o familie catolica. Dansul se dusese cu gandul sa-i converteasca la Ortodoxie (ceea ce a si reusit dupa spusele dansului) insa Domnul nu a fost de acord cu slujba tinuta la eretici. Si atunci dansul s-a convins ca nu exista BISERICI SURORI. Cu toate ca nu a fost de acord cu pseudo-sinodul din Creta, numindu-l ‘’Intalnirea din Creta’’ dansul tot nu a interupt pomenirea Patriarhului Daniel pe motiv ca acesta nu ar fi eretic. Dansul ne-a povestit o intamplare la care a asistat cand Patriarhul vorbea in fata a 1000 de preoti si le spunea ca exista o singura Biserica iar acea e Biserica Ortodoxa si ca catolicii nu au Har. Insa cand i s-au adus argumente care demonstrau ca preafericitul Daniel este eretic precum saptamana de rugaciune anuala ecumenista sau ce a afirmat Patriarhul in 2008 : ‘’ pot fi redefinite dogmele care separă Biserica Romano-Catolică de cea Ortodoxă’’ – dansul n-a fost de acord cu aceste argumente iar in ceea ce priveste al 2-lea argument dansul a spus ca trebuie probe insa a recunoscut ca dogmele nu pot fi redefinite. Gandul imi spune ca ziarul Lumina din acea perioada e de ajuns ca proba. Din punctul meu de vedere eu cred ca, constiinta il mustra pe acest parinte si o sa ma rog pentru dansul ca sa intrerupa public pomenirea Patriarhului eretic ca sa aiba si Bucurestiul cel putin un parinte care sa meargă pe linia deschisă de Sfinţii Părinţi. In rest pot sa va spun ca parintele Sava a raspuns extraordinar de bine la intrebarile puse de cei prezenti nelasand nimic neclar.
    Doamne ajuta.
    sursa : ortodox apologet – facebook

    Apreciază

  7. Bu_florin said, on aprilie 21, 2017 at 11:08 am

    Eri la Bucuresti a avut loc o conferinta a Gherondei Sava Lavriotul. Frate Vasile ai informatii?

    Apreciază

  8. Ioana said, on aprilie 21, 2017 at 1:19 pm

    Axios parinte Efrem! Dumnezeu sa il arate pana in sfarsit drept pastorind turma si invatatand ADEVARUL !

    Sfântul Grigorie Palama şi delimitarea Ortodoxiei de erezie
    https://www.pemptousia.ro/2012/12/sfantul-grigorie-palama-si-delimitarea-ortodoxiei-de-erezie/

    DESPRE GHERON SAVA CARE A FOST FORTAT SA ISI ADAPTEZE DISCURSUL LA niste teologi CARE LASA GARDA JOS, SI GRESESC , FABRICAND ICONOMII FARA SA ISI INSUSEASCA CUM TREBUIE SCRIERILE si cele stabilite la sinoade si despre partasia cu ereticii si incetarea comuniunii de catre sfintii parinti ca Parintele Theodoros Zisis, Parintele Vulcanescu, Gheron Hariton cu greseala cu tainee valide dupa ce ierarhii au ADERAT LA SINOD ERETIC SI S-AU FACUT PE FATA UNA CU ERETICII !

    multumim fratelui el pentru cuvantul de folos:

    el said, on Aprilie 21, 2017 at 4:40 am
    Ioana

    ti-am spus parerea mea indirect la aghionoros pe blog la ultimul articol( cel cu pozitia Sf Teodor Studitul fata de erezie) .

    GRESELA lor si a lui Gheron Hariton si ( mai putin) a lui Gheron Sava e ca NU INVATA CALR ceea ce ne-au invatat Sfintii :

    , anume ca ERETICII NU( mai) AU HAR , chiar si FARA Sinoade de anatematisire ERETICII sunt PARASITI de Duhul Sfant si deci NU MAI POT SFINTI pe nimeni, NU mai au „taine” nici putere sfintitoare de la Dumnezeu,

    caci aceasta( harul, puterea sfintitoare) vin DE LA Dumnezeu si sunt CONDITIONATE de Dreapta Credinta, fara de care hirotonia lor( chiar valida sa fi fost) e NULA si NEPUTINCIOASA, caci ei si puterea care au primit-o prin taina Hirononiei O PIERD, ca si HARUL Botezului… acesti oameni ERETICII /CAZUTII in EREZIE sunt cu desavarsire NEPUTINCIOSI si fara har !

    deci ereticii FOSTI clerici PIERD si harul/puterea Hirotonei si pe a Botezului lor si credinciosii/mirenii ERETICi pierd si harul Botezului !…

    se fac/prefac ONTOLOGIC in CAZATURI , in fiinte DEFORMATE de EREZIE asa cum DRACII s-au prefacut ONTOLOGIC in diformitatile care sunt din INGERI ce erau !

    acum punctual despre Gheron Sava pot sa-ti spun ca e cel mai drept dintre grecii astia care au iesit la marturisire, dar a fost CONSTANT OPRIT de a spune Adevarul, s-au facut PRESIUNI (preieensti) asupra lui ca sa-si potriveasca discursul cu GASCA … ca ei sunt PUTINI si Gheron Sava s-a gandit sa NU se faca DEZBINARE si la ei… numai ca ADEVARUL DEZBINA AUTOMAT pe mincios de drept.

    ai sa vezi ca pana la urma Gheron Sava se va DELIMITA CLAR de parerea RATACITA a „iconomistilor” ( zisi&gasca, Hariton)care accorda ei „har ” ERETCILOR ecumensiti ! Dumnezeu sa-l ajute !

    Apreciază

    Răspunde
    el said, on Aprilie 21, 2017 at 4:46 am
    Ioana

    da-i te rog si lui Theodor L. linkul la articolul asta ca probabil nu va citi. multumesc.

    Apreciază

    el said, on Aprilie 21, 2017 at 4:54 am
    Ioana

    iar ce aseapta/cer ei ca niste orbi : Sinod de anatematizare a ecumenismul A FOST deja, chiar daca lor (inca) li se mai pare ca nu ajunge, de aceea NU VOR MAI PRIMI Sinod, ca NU ASCULTA de cele DEJA existente !

    pe Dumnezeu NU il poate pacali nici constrange NIMENI cu fatarnicii sau PROSTIA personala( prostia e PACAT) , le va raspunde ( celor ce cer/ se roaga pt ALTE Sinoade) cum a raspuns bogatului imbracat in porfira si vison ( cum erau imbracati si petreceau NEPASATORI de DARUL lor BOGAT clericii nostrii plini de HAR inainte de A CADEA din har prin EREIA ecumenista) :
    ” au pe Moise si pe Prooroci ( Sinoadele si Invataturile Sfintilor de pana acum) sa asculte de ei , ca daca nu asculta de ei nici de ar invia cineva din morti( sinoadele lor mirfice care sa spuna ACELASI LUCRU DEJA cunoscut !!) NU VR CREDE !”

    Apreciază

    Ioana said, on Aprilie 21, 2017 at 1:08 pm
    Comentariul tău așteaptă moderare.

    I-am transmis link-ul lui Theodor L.

    sunt sigura ca isi va continua studiul din Sfintii Parinti si iti multumeste pentru indemnurile catre izvorul cel nesecat al invataturii statornicite de Sfintii Parinti, pe care oricine trebuie sa isi puna temelia ca sa tina piept si sa ii ajute si pe altii SA SE ZIDEASCA SI SA SE INGRADEASCA DE EREZIE !, Atunci cand va relua unele fragmente din articolul sau vom putea dupa aceea sa dezbatem impreuna cu alti frati si surori de aici argumentatia sa !

    Cat despre ierahii apostati si inaintemergatori antihristului, Din moment ce ei au aderat la toate ereziile in Creta, deja cad sub anatemele sinoadelor anteroare si isi pierd harul.

    Si in primul rand aici e vorba de un sinod ERETIC, ei deja au aderat la erezii, si au cazut ei din Biserica. E ca si cum s-ar face papistasi sau protestanti sau alti eretici spurcati. Ne invata clar Sfintii Parinti. Sfantul Teodor Studitul AARATAT CLAR LIMITA POMENIRII SI A HARULUI: SINODUL ADULTER, SINODUL ERETICESC FACUT DE EI! de atunci nu ne mai atingem prin comuniune cu cei faradelege, cu cei ce au lepadatLegea de buna-voie….

    Ei tot trag de bratul lui Dumnezeu, crezand ca il pot ei modela pe Dumnezeu si DOGMA CEA DIN VEAC dupa mintea lor eretica…. DACA ERA SA ASCULTE DE SFINTII PARINTI, ascultau si inainte de Creta si se intruneau INCA DEMULT CATIVA IERARHI DREPTI ___-inainte de CRETA – sa ii cateriseasca pe acesti apostati care se roaga cu muftii cu eretici cu pagani, CU SINAGOGISTI, batjocorind BISERICILE LUI HRISTOS ! SI PREOTI DREPTI ar fi atras atentia la predici despre URACIUNEA RUGACIUNII CU ERETICII CARE II FACE PE EPISCOPI SI PREOTII CAZUTI vrednici de CATERISIRE!

    Iata ce spun DINTRU INCEPUT CANOANELE APOSTLICE

    CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECRESTINII ŞI ERETICII)
    Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) ____spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească.
    (7, 45, 70, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 6, 29, 33, 37, 38 Laod.)

    CANONUL 45 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU ERETICII)
    Episcopul sau presbiterul sau diaconul, dacă numai s-a rugat împreună cu ereticii, să se afurisească; iar dacă le-a permis acestora să săvârşească ceva ca clerici (să săvârşească cele sfinte), să se caterisească.
    (10, 11, 46, 64 ap.; 2, 4 sin. UI ec; 6, 9, 32, 33, 34, 37 Laod.; 9 Tim. Alex.)

    CANONUL 46 apostolic (TAINELE ERETICILOR NU SUNT TAINE)
    ________Poruncim să se caterisească episcopul sau presbiterul care a primit (ca valid) botezul ori jertfa (euharistia) ereticilor. Căci ce fel de împărtăşire (înţelegere) are Hristos cu Vcliar? Sau ce parte are credinciosul cu ne­credinciosul? (II Cor. 6,15).
    (47, 68 ap.; 19 sin. I ec; 7 sin. 11 ec; 95 Trui.; 7, 8 Laod.; 1, 47 Vasile cel Mare)

    Daca Poruncile nu le-au pazit si fauresc ei iconomii dupa burta lor, schimonosind invatatura, ce sinod DE ANATEMIZARE sa mai credem ca va fi ? Si nici macar nu va fi nevoie… Daca ar fi nevoie de un sinod, sau o sinaxa ar fi ACEEA CARE SA STABILEASCA CU PREOTII SI CEI O MANA DE EPISCOPI DRETI CAT MAI SUNT PE Pamant: SA MERGEM LA NEPOMENITORI, sa ne rupem de orice comuniune cu cretanii si cu cei in cuget cu ei, cu cei care sunt in comuniune cu Cretanii, aderand si ei prin cuget si fapte LA EREZIE SI SINODUL ERETIC !

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/05/15/ips-ciprian-campineanu-trebuia-caterist-dar-nu-va-fi-asa-ca-s-a-apucat-sa-excomunice-enoriasi-e-doar-inceputul-fratilor/

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/21/graiul-ortodox-patriarhul-bartolomeu-tradeaza-ortodoxia-din-interior-ce-spune-mitropolitul-serafim-de-pireu-ziarul-orthodoxos-typos-a-fost-ales-pentru-a-elimina-sfintele-canoane-si-pentru-a-servi/

    http://www.apologeticum.ro/2014/06/ortodocsii-greci-cer-caterisirea-de-urgenta-a-patriarhului-ecumenist-bartolomeu/
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/21/video-dracism-la-intrunirea-cmb-de-la-canberra-din-1991-a-fost-prezent-si-mitropolitul-daniel-ciubotea/

    http://www.impantokratoros.gr/8660CCCF.ro.aspx

    Pe 3 iulie 1994, în ______catedrala romano-catolică (capiştea papistaşă) Sfântul Hristofor din Canberra, Australia, s-a ţinut o _____-„slujbă specială”, la care au participat şi trei ____-Patriarhii ”Ortodoxe”: a Greciei, A ROMÂNIEI şi a Antiohiei. ”Slujba” a început cu băştinaşii aborigeni, printr-un ” ritual al purificării” care a fost făcut în ”altarul” catedralei papiste. Băştinaşii păgâni şi-au făcut ritualurile în faţa ”altarului” , pregătindu-se pentru a le vorbi spiritele (diavolii). După aceea au adus ”fumul purificator”, prin faţa căruia au trecut reprezentanţii tuturor confesiunilor prezente: ”ortodocşi” – şi reprezentanţii BOR, anglicani, nestorieni, monofiziţi, romano-catolici, protestanţi etc. Apoi s-au ”unit” cu toţii în rugăciune. Evanghelia a fost adusă tot de femeile păgâne, în costumele lor populare şi citită de o femeie eretică…

    ____ https://ortodoxianecenzurata.wordpress.com/2011/02/24/celor-ce-spun-ca-erezia-nu-este-inca-vadita-in-patriarhia-romana-un-document-cutremurator-care-vadeste-apostazia-in-care-se-afla-patriarhia-romana-si-ortodoxia-oficiala/

    Daca atunci cand era momentul nu i-au caterisit – poate nici nu era cine, CACI S-A IMPUTINAT ADEVARUL DE LA FII OAMENILOR, DE ACEEA S-A AJUNS CA erezia sa faca cangrena si UN CANCER IMENS AL APOSTAZIEI, pe care L-AU PECETLUIT DEFINITIV CU SPURCACIUNEA DIN CRETA, lepadandu-se singiri, PRIN SEMNATURA DATA EREZIEI, DE HRISTOS SI DE MANTUIRE ! ducand la pierzare pe toti degeaba-ducatorii la biserica, care acum ii urmeaza si le tin trenele…..

    voi da un copy-paste cu comentariile tale de aici, sa se foloseasca si altii, la articolele din ultimele zile 🙂

    Apreciază

  9. mihay2016 said, on aprilie 21, 2017 at 2:03 pm

    Uitati ce canale de youtub atat in romania si cat in afara!! Styxhexenhammer666,Codrin Bradea : Satana,si am mai vazut altele,dar sa nu credeti ca leam cautat eu! Din cat vad eu youtube ii cam baga in fata ca sa zic asa!

    Apreciază

  10. mihay2016 said, on aprilie 21, 2017 at 2:04 pm

    Din cate am vazut e la moda..!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.