SACCSIV – blog ortodox

Ninel Peia: Legea VACCINARII OBLIGATORII ne aruncă iar în IADUL DICTATURII

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 19, 2017

Iata ce putem citi la Legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii de pe Stiri pe surse:

România, la un pas de noaptea democraţiei

SCANDALOS! Statul român a ajuns să lucreze împotriva propriilor cetăţeni. Ministrul Bodog s-a gândit cum să ridice încă o sabie a lui Damocles: părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii ar putea fi acuzaţi de rele tratamente împotriva minorilor şi, deci, ar putea face şi închisoare pentru asta, de la 3 la 7 ani. Omul ăsta crede că suntem un stat sovietic, sau aşa ceva, în care părinţii nu au drepturi, puterea lor fiind înlocuită, în cazul sănătăţii, de puterea Statului.

Alooo, Bodog, te crezi Stalin, tataie? Ce e cu tâmpenia asta, sau ai pus şi mata botu’ la epidemia asta de rujeolă implementată ARTIFICIAL, ca să umple visteriile BIG PHARMA? O iei pe urmele moronului de Funeriu? Ne bagi la pârnaie dacă nu suntem de acord cu vaccinarea cu japca? Adică, chiar dacă ştim ce conţin vaccinurile importate, ne obligi să facem rău copiilor noştri cu propriile mâini, numai ca să nu ne dea Statul în cap şi să ne bage la bulău? Asta se numeşte dictatură, Bodog, şi fix împotriva dictaturii s-a ieşit în stradă acum 27 de ani, disperatule!

Oameni buni, haideţi să rezumăm câteva dintre lucrurile grave ale momentului:

Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuşi, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde! Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac  se îmbolnăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării. Care ar fi foarte bună pentru copii noştri, spun cei din Ministerul Sănătăţii, în frunte cu Bodog. Da? Şi cui i-ar mai fi benefică? Păi, evident, producătorilor acelor vaccinuri, care după sufocarea bastionului românesc de la Cantacuzino, sunt numai mari comapanii farmaceutice. Bref, noi ne protejăm copiii, alţii îşi umplu cu parale grele buzunarele, şi alţii, samsarii, fac şi ei de-o vilă, poate două…

Asta ar fi mersul. Deci cine ar fi folosit agenţii care au împrăştiat rujeola? Nu sunt prea multe răspunsuri, nu? Şmecherii transnaţionali şi uneltele lor locale, unele bine înfipte în Ministerul Sănătăţii (Bodog, tu al cui eşti, tati?).

Acu să vobim un pic şi despre vaccinuri. Părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea cu japca se bazează pe nişte informaţii cât se poate de pertinente. Una dintre acestea, despre care am vrea şi opinia Ministerului Sănătăţii, spune că vaccinul în sine nu este dăunător, ci CONSERVANŢII care i se adaugă.

Într-un shot de vaccin, conservanţii reprezintă 49% din respectivul lichid.

Printre substanţele din conservanţi regăsim formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, aluminiu şi tiomersal.

Ştiţi ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună ştiinţă mercur în copiii noştri, pe de altă parte îi înfundăm ani grei în puşcărie pe ăia de-l comercializează pe piaţa neagră, pentru că umblă cu o… otravă… Trăiască tâmpirea poporului spre beneficiul şmecherilor transnaţionali!

Şi vă mai dau o veste: Institutul Cantacuzino a fost pus pe butuci tocmai din cauză că nu folosea conservanţii despre care am scris mai sus. E drept, vaccinurile aveau termen de valabilitate mult mai mic, dar îndeajuns pentru nevoile României.

Toată capcana asta, de la infectarea artificială cu rujeolă, ca să bage ţara-n panică, şi băgatul pe gât a Legii vaccinării, într-o formulă care restrânge aberant drepturile părinţilor vine şi contextul în care nici până azi nu am primit vreun semn, o depeşă, o telegramă, la întrebările pe care le-am ridicat pe vremea cazului deceselor copiilor din Argeş. Nici acum nu am aflat câţi dintre aceştia fuseseră recent vaccinaţi. Nu putem lăsa acest caz fără vreo explicaţie, ar trebui să cadă capete, domnule prim-ministru!

Pentru nişte şpăgi mai grase şi puse la adăpost de ochii vigilenţi, unii oficiali din Administraţia de Stat, probabil cei care refuză să dea răspunsuri îndreptăţite românilor, devin levierele criminale ale marilor beneficiari financiari ai acestor vaccinuri dubioase.

Practic, astăzi, în România, nimeni nu se ocupă cu adevărat sincer de sănătatea copiilor noştri şi, dacă Legea vaccinării se va aproba aşa cum este, nici părinţii nu vor mai avea cum să se opună deciziilor Statului, ceea ce este inimaginabil pentru o minte sănătoasă. Ca într-un regim al terorii, următorul pas ar fi să ne ia pruncii chiar de la naştere, să-i crească statul cum vrea el…

P.S. – Am mai auzit o cretinătate gigantică: cică, micuţii nevaccinaţi ar fi pericole biologice, căci poartă viruşiicătre alte odrasle. Da? Păi, dacă ceilalţi sunt deja vaccinaţi, pe cine, mama zmeilor, să îmbolnăvească retardaţilor?

P.S.2. – Ştiaţi că Ministrul Bodog a fost beneficiar de fonduri Norvegiene prin 2002? Da, alea care se dau numai cu aprobarea lui Soros. Sau că în Guvernarea PDL-Boc-Băsescu erea mare Director în Ministerul Sănătăţii şi lucra la legea vacinării obligatorii? Şi multe altele!!! Oare câte conserve are Soros în România???!!!

Ninel PEIA

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura intre IMBOLNAVIREA BEBELUSILOR si VACCINURI

Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării OBLIGATORII este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui HITLER, că ar trebui PURIFICATA rasă umană”

Preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori: “Proiectul LEGII VACCINARII pregăteşte UN MARE ABUZ”

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

 

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on aprilie 19, 2017 at 6:07 pm

    Stat profund mafiot!
    Inainte ca sa vina cu o asemenea aberatie de lege cred ca cel care ar trebui vaccinat este tocmai STATUL ROMAN impotriva virusului dictaturii.
    Dragi romani, nu va lasati pacaliti de cacialmaua tradatorilor astora vremelnici, caci ei nu au mama ,tata, sau Dumnezeu, ei au doar un zeu care se cheama BANUL. In schimb noi avem copii si sintem responsabili pentru sanatatea si educatia acestora si orice efort sau pret este mic in comparatie cu datoria noastra de parinti.
    Eu totusi consider ca aceasta lege e astfel formulata, tocmai ca sa pice repede in instanta, caci calca toate drepturile in picioare.
    Ne vedem in instanta „drag(c)” stat roman!!!

    Apreciat de 2 persoane

  2. Alex said, on aprilie 19, 2017 at 6:15 pm

    Vaccinare = Moarte, genocid programat de sistemul bancar-corporatist globalist!

    Demascarea mafiei de la Sanofi Pasteur, Agenția Medicamentelor şi Ministerul Sănătăţii din Franța.
    Sanofi Pasteur e liderul mondial al vaccinurilor.

    Fals, uz de fals şi escrocherie la Sanofi Pasteur, pentru introducerea unor vaccinuri care conțin ALUMINIU!
    Sănătatea a zeci de mii de oameni a fost distrusă!
    Aceşti criminali globalişti, împreună cu slugile lor, criminalii de la Bucureşti, vor să ne vaccineze copiii cu forța.
    Să vă fie frică de popor, spurcăciunilor!

    Dr. Jean-François Saluzzo, fostul director de la Sanofi Pasteur, la Televiziunea franceză în ianuarie 2016:

    Apreciat de 1 persoană

  3. mimi said, on aprilie 19, 2017 at 9:18 pm

    masonerai distruge Romania!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Andrei Creacico said, on aprilie 19, 2017 at 9:36 pm

    Iconomia şi acrivia în relaţiile cu ereticii în învăţătura Sf. Teodor Studitul: http://lumea-ortodoxa.ro/iconomia-si-acrivia-relatiile-cu-ereticii-invatatura-sf-teodor-studitul/

    Sf. Teodor Studitul ne-a lăsat o operă deosebit de folositoare mai ales pentru timpul nostru, când apar noi şi noi răstălmăciri şi interpretări personale ale modului în care trebuie dusă lupta împotriva eresului ecumenist. Fiind implicat mai întâi în controversa micheiană (sinodul preacurvar), iar mai apoi în lupta cu iconoclasmul, Sf. Teodor a scris o mulţime de scrisori către clerici, mireni şi monahi, în care descrie cu exemple concrete atitudinea pe care creştinii ortodocşi ar trebui să o aibă faţă de eretici şi faţă de cei ce sunt în comuniune cu aceştia.

    Remarcăm că Sf. Teodor Studitul (†826) a întrerupt comuniunea cu arhiereii eretici într-o perioadă în care încă nu exista un canon 15 al Sinodului I-II (emis abia în 861), de aceea practica întreruperii comuniunii trebuie privită mai larg decât acest canon, care nu epuizează subiectul şi nici nu avea scopul de a-l epuiza.

    De asemenea e foarte important să atragem atenţia că ereticii despre care vorbeşte Sf. Teodor în epistolele sale nu fusese condamnaţi de vreun sinod ortodox la acea vreme. Spunem asta în contextul în care astăzi circulă pe larg o învăţătură periculoasă, conform căreia ereticii necondamnaţi ar fi ierarhi canonici atâta timp cât nu sunt condamnaţi de un sinod ortodox, iar comuniunea cu aceştia nu ar primejdui mântuirea noastră.

    Vă invităm să urmăriţi o selecţie de fragmente din scrisorile Sf. Teodor Studitul cu privire la subiectele de mare actualitate în ceea ce priveşte lupta împotriva ecumenismului, pentru a cunoaşte adevărata atitudine patristică pe care ar trebui să o avem.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mihail said, on aprilie 19, 2017 at 10:10 pm

    Am discutat despre vaccinuri cu un prieten, doctor in spitalul judetean. Cel mai mare buget este alocat vaccinurilor si depaseste regulat 100 000 lei lunar. Un vaccin achizitionat din strainatate ajunge sa coste peste 35 lei, in conditiile in care pretul pentru un vaccin care era produs la Institutul Cantacuzino era pana in 3 lei. Asa este dramuit bugetul pentru sanatate in Romania.

    Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on aprilie 20, 2017 at 12:06 am

      @ Mihail

      subscriu alaturi de informatia pe care o furnizezi.

      Un pachet de 4 fiole de calciu fabricat la Terapia Cluj se putea cumpara cu 4-6 lei prin 2007-2008. Intre timp acest produs a disparut de pe piata, fiind inlocuit cu produse similare de import la preturi CUPRINSE INTRE 45-85 RON.

      Adaosurile sunt intre 1000 si 2000% in comertul cu medicamente. Da, am spus comert, pentru ca in aceasta s-a transformat actul medical: in COMERT si GENOCID.

      Departamentul Comercial Global Farma nu are nici un interes sa vindece, deoarece un pacient vindecat = un client pierdut.

      Chestiunea vaccinarii e una complexa: se urmareste slabirea sistemului imunitar al populatiei, pentru a forma o populatie care sa fie dependenta de sistemul medical, pentru ca implantul de identificare sa fie cu atat mai greu de refuzat.

      Actul medical trebuie sa fie facultativ si gratuit. (punct)

      Daca statului i-ar pasa de sanatatea si bunastarea copiilor nostrii, ar acorda alocatii lunare de cel putin 850 ron pentru un copil si nu 85 ron.

      Dar dupa cum spuneam, interesul este aservirea si marcarea fiecaruia, pentru ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara…

      Apreciat de 2 persoane

    • Nicoleta said, on aprilie 20, 2017 at 11:24 am

      Despre al cui buget vorbești Mihail? Că de al nostru nici nu poate fi vorba. România nu are bani. Nu mai are de mulți ani. Nu vedeți ce fac și cu pensiile? Nu mai au bani de pensii și repetă figura din anii trecuți cu „metoda cumpărării de vechime în muncă”.
      Iar noi ne otrăvim copiii pe datorie. Are dreptate Dumnezeu să ne bată? Are, fraților.
      O cunoștință îmi spunea într-o zi, cu multă nervozitate, că părinții care nu își vaccinează copiii merită șă li se ia copiii. Că din acuza acestor „părinți iresponsabili” i se îmbolnăvește ei plodul. Am întrebat-o cum se poate întampla așa ceva? Și răspunsul a fost pe măsura creierului pe care îl are – copilul nevaccinat dezvoltă mutatii de viruși, pentru care va fi afectat și copilul ei, pentru că vaccinul care îl face copilull ei nu acoperă toate mutațiile. Brrr…

      A devenit deja imposibil să mai stau de vorbă cu cineva din jurul meu despre vaccinuri, fără să iau niște înjurături sau fără să mi se spună că am luato razna. Am ajuns până acolo încât pot spune – deja – că nu mai am cu cine vorbi.

      Apreciat de 2 persoane

  6. Gabriel said, on aprilie 19, 2017 at 11:00 pm

    Apreciază

  7. pamaio said, on aprilie 19, 2017 at 11:22 pm

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on aprilie 20, 2017 at 8:09 am

      19. Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.
      20. Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi.
      21. Iar toate acestea le vor face vouă din cauza numelui Meu, fiindcă ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.
      22. De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.
      23. Cel ce Mă urăşte pe Mine, urăşte şi pe Tatăl Meu.

      Apreciat de 2 persoane

    • Matiu Cosmin said, on aprilie 20, 2017 at 8:16 am

      Cand spui ca tu esti un preot ortodox dar pomenesti episcopul ce a semnat in Creta, esti un mincinos

      Apreciat de 2 persoane

    • el said, on aprilie 20, 2017 at 10:35 am

      DEDICATIE :

      pentru popa branza ERETICUL, ca sa mai citeasca si el CUM au invatat/facut Sfintii fata de EREZIE si sa COMPARE cu ce zice/face el RATACITUL ERETIC fatranic si mincinos!

      „Andrei Creacico said, on Aprilie 19, 2017 at 9:36 pm

      Iconomia şi acrivia în relaţiile cu ereticii în învăţătura Sf. Teodor Studitul: http://lumea-ortodoxa.ro/iconomia-si-acrivia-relatiile-cu-ereticii-invatatura-sf-teodor-studitul/

      Sf. Teodor Studitul ne-a lăsat o operă deosebit de folositoare mai ales pentru timpul nostru, când apar noi şi noi răstălmăciri şi interpretări personale ale modului în care trebuie dusă lupta împotriva eresului ecumenist. Fiind implicat mai întâi în controversa micheiană (sinodul preacurvar), iar mai apoi în lupta cu iconoclasmul, Sf. Teodor a scris o mulţime de scrisori către clerici, mireni şi monahi, în care descrie cu exemple concrete atitudinea pe care creştinii ortodocşi ar trebui să o aibă faţă de eretici şi faţă de cei ce sunt în comuniune cu aceştia.

      Remarcăm că Sf. Teodor Studitul (†826) a întrerupt comuniunea cu arhiereii eretici într-o perioadă în care încă nu exista un canon 15 al Sinodului I-II (emis abia în 861), de aceea practica întreruperii comuniunii trebuie privită mai larg decât acest canon, care nu epuizează subiectul şi nici nu avea scopul de a-l epuiza.

      De asemenea e foarte important să atragem atenţia că ereticii despre care vorbeşte Sf. Teodor în epistolele sale nu fusese condamnaţi de vreun sinod ortodox la acea vreme. Spunem asta în contextul în care astăzi circulă pe larg o învăţătură periculoasă, conform căreia ereticii necondamnaţi ar fi ierarhi canonici atâta timp cât nu sunt condamnaţi de un sinod ortodox, iar comuniunea cu aceştia nu ar primejdui mântuirea noastră.

      Vă invităm să urmăriţi o selecţie de fragmente din scrisorile Sf. Teodor Studitul cu privire la subiectele de mare actualitate în ceea ce priveşte lupta împotriva ecumenismului, pentru a cunoaşte adevărata atitudine patristică pe care ar trebui să o avem.”

      Apreciază

      • mircea.v said, on aprilie 20, 2017 at 8:09 pm

        Pai e f simplu, chiar daca nu exista canonul 15, Sf Teodor Studitul a ascultat de Sf Apostol Pavel:

        17. Şi vă îndemn, fraţilor, să vă păziţi de cei ce fac dezbinări şi sminteli împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o. Depărtaţi-vă de ei.
        18. Căci unii ca aceştia nu slujesc Domnului nostru Iisus Hristos, ci pântecelui lor, şi prin cuvinte bune si prin cuvantare de bine inseala inimile celor prosti”
        Romani 16
        Biblia 1914

        E nimicitor ce spune Apostolul. Orice abureala, ceata, „inalta filososfie”, incercare de negociere, „alte solutii” – cum spune Amfilohie, orice cade la aceste cuvinte al Apostolului Pavel.

        Apreciază

  8. Matiu Cosmin said, on aprilie 20, 2017 at 8:26 am

    Apreciază

  9. andreilegionarul said, on aprilie 20, 2017 at 8:51 am

    Se dorește intoxicarea Poporului Român .
    La nivel global reptilienii ne intoxica cu vaccine cu haarp cu chemitrals cu atacuri psihotronice si multe altele pe care încă nu le stim.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 20, 2017 at 9:06 am

      andreilegionarul

      Ce-i aia reptilieni?

      Apreciază

      • andreilegionarul said, on aprilie 20, 2017 at 10:25 am

        Reptilieni = demoni deghizați în oameni.
        Băsescu Voiculescu Silviu Brucan Regele Mihai Trump Buch Obama Clinton Rotchild Regina Angliei si mulți altii Illuminati ăstia sunt reptilieni. Masoneria li se supune.
        Cum noi suntem parte din Isus Hristos asa si reptilienii sunt parte din necuratul.
        Dati un search pe youtube si astept un comentariu de la dumneavoastra legat de aceste progenituri. Scrieți David Icke si acesta va explica ce sunt reptilienii.
        Va spun cu mana pe inima ca cea mai mare manipulare este ca noi oamenii sa nu credem ca ei există si bineinteles ca sunt printre noi.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 20, 2017 at 10:47 am

        andreilegionarul

        REPTILIENII – o teorie nociva

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/28/reptilienii-o-teorie-nociva/

        Apreciază

  10. guti flo said, on aprilie 20, 2017 at 8:55 am

    Hristos a inviat!
    Daca pr Amfilohie crede ca un crestin are dreptul sa vb despre ceea ce sfintii parinti au lasat pt toata lumea…numai daca a ridicat o troita…si daca lucrul asta il face sa-si schimbe parerea….ii aratam si troita! Nu spre lauda…ci pt a se incredinta!…..Ii aratam troita…impreuna cu ceea ce toti sfintii parinti ne indeamna sa facem in momentul cand suntem amenintati de erezie!
    Cat despre trairea duhovniceasca….cred ca niciun crestin cu frica de Dumnezeu, nu va incepe sa arate ce induhovnicit este el..sau ce mult se roaga ..etc! In momentul cand citezi un lucru de la sfintii parinti..si nu dupa mintea ta..eu zic ca acel citat trebuie luat in seama chiar daca il spune un om cat de simplu!
    Sincer …mie nu mia venit sa cred cand l-am auzit ca spune „asa ceva”!
    Dupa cum vb in anii trecuti, eu il vedeam printe cei mai puternici marturisitori! …..Dumnezeu sa ne lumineze.

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 20, 2017 at 8:15 pm

      Ref la ultima propozitie, nu e chiar asa. Semne ca e ceva putred au fost inca de prin 2011-2012:
      prietenia si sustinerea lui Puric, neparticiparea la mitingul anti-cip, miting promovat si sustinut de Parintele Justin Parvu spun destul de multe…

      Apreciază

      • guti flo said, on aprilie 21, 2017 at 10:18 am

        Ai dreptate mircea….am exagerat!…..pt omul mai neinformat…..in trecut….iti lasa impresia ca este cineva caruia ii pasa! Dar uite ca odata cu „sinodul” sau clarificat lucrurile ….daca „ei” ar fi luat atitudine impotriva ereziei ecumeniste asa cum ar fi facut si sfintii parinti….nu mai era nevoie de niste mireni ” care n-au zidit o troita..si care n-au traire duhovnicesca deosebita” ….sa spuna lucrurilor pe nume! Acum vrem nu vrem..ca suntem mai cu studii sau deloc…impreuna cu preotii care au ramas in picioare..care ii numeri pe degete…suntem datori sa facem acest lucru in locul lor! Nu stiu daca isi dau seama?!..dar pur si simplu „ei” ne-au „impins” spre asta!
        Nu face nimeni pe eroul…asta e adevarul!

        Apreciază

  11. Liviu said, on aprilie 20, 2017 at 11:22 am

    http://asociatialibertatearomanilor.ro/initiativa-aplr-impotriva-vaccinarii-obligatorie/

    Ar fi nevoie de un articol, Saccsiv.

    Apreciază

  12. dante said, on aprilie 20, 2017 at 12:37 pm

    Parinte Branza, domnia ta spui ca patriarhul Daniel are o mare ocazie sa intre in istorie, daca peste ceva vreme va marturisi Adevarul pe care tot el l-a tradat in Creta…adica pe intelesul nostru suna cam asa:
    Ca sa vezi ce mare medic sint eu, prima data iti dau cu parul in cap, iar dupa aia tot eu te oblojesc si te tratez.
    Dar intr-un fel dumneata spui trista realitate a zilelor noastre, intii te vind si dupa aia incerc sa te rascumpar, urmind la perfectie sloganul: ” Haideti sa haidem!”
    Macar sa fie asa cum spui domnia ta si patriarhului nostru sa-i dea Dumnezeu mintea de pe urma, insa cu ce pret? caci discordia si zavistia s-a instalat.
    Spui ca oameni ca noi, ascunsi dupa pseudonime, nu vin la dumneata la manastire ca sa stea de vorba, ci se ascund pe internet in lasitate. Dar de unde stii parinte ca eu nu ma duc la manastire, si aici vorbesc de cazul meu, si nu discut acolo problemele pe care le evoci?
    Faptul ca nu ti-am calcat pragul nu inseamna ca nu calc pragul Bisericii, nu esti singurul preot. Amza Pellea avea o vorba: „daca vrei sa vezi diferenta dintre olteni si banateni, te duci si iei trenul din Timisoara si vii pina la Craiova” cam asta sugerezi domnia ta ca a facut patriarhul in Creta, dar scuza-ma, pe drumul asta din Banat pina in Oltenia multa lume se sminteste. Cine plateste pretul?

    Apreciază

  13. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 20, 2017 at 3:22 pm

    Apreciază

  14. Emil Baciu said, on aprilie 20, 2017 at 3:36 pm

    Este aceeasi strategie care s-a folosit impotriva lui Sadam, in Irak. Ca ar avea arme chimice, nucleare, etc- dezinformare si manipulare grosolana, nerusinata, ticaloasa. Si nici macar nu s-au deranjat sa planteze cate o urma din acestea pe ici pe colo, sa justifice macar de ochii lumii milioanele de morti nevinovati.
    In schimb, la noi, si eu cred ca virusii epidemiilor inregistrate in randul bebelusilor, sunt virusi plantati de mafia corporatista farmaceutica si nu numai. Se folosesc de aceste arme biologice pentru a controla populatia dupa bunul plac, pentru interesul lor financiar-profit urias, sigur,fara efort, doar cu niste amarate de milioane de vieti distruse, „ca victime colaterale” in razboiul contra omului declansat de stapanul lor:satan.

    Apreciază

  15. sica said, on aprilie 20, 2017 at 5:10 pm

    http://www.globalresearch.ca/americas-peace-making-nukes-vs-north-koreas-wmd-simultaneous-nuclear-weapons-tests-by-u-s-and-north-korea/5585140
    – Ironie si duplicitate: In timp ce US ameninta N Koreea pentru testele sale nucleare, simultan US si-a testat B61-12 (guided) gravity nuclear bomb in poligonul sau dn Nevada, care spre deosebire de N Koreea care e o amenintare la pacea lumii, a lor e un instrument al pacii si securitatii globale, iar atacurile „de prevenire” asupra altor tari nu constitue o amenintare la adresa umanitatii! Testarea de bombe gen MOAB pe populatia afgana nu e decat” parte din lupta antiterorismului!” (Afganii si Afganistanul nu a au atacat niciodata pe nimeni!)

    Apreciază

  16. Nicu said, on aprilie 20, 2017 at 8:03 pm

    Frate Vasile ai ceva noutati de la conferinta de ieri de la Iasi?

    Apreciază

  17. Nicu said, on aprilie 20, 2017 at 8:09 pm

    Intrebare: daca un preot sau episcop etc cu cuget ecumenist pe fata sau pe acuns isi da seama de greseala ce a facut-o si revine la adevarata ortodoxie nu trebuie sa i se faca din nou mirungerea?

    Apreciază

    • Aurora said, on aprilie 20, 2017 at 8:39 pm

      Ba da !

      Apreciază

      • el said, on aprilie 21, 2017 at 7:00 pm

        Aurora

        va fi „coada” la Miruns la preotii NEPOMENITORI … asta in caz ca-si revin unii… ceea ce e GREU de crezut vazand situatia de azi a bor.srl.

        Apreciază

  18. sica said, on aprilie 20, 2017 at 8:11 pm

    ww.alternativenews.ro/2016/06/daca-nato-ataca-rusia-viii-ii-vor-invidia-pe-cei-morti-putin.html#.WPh4cd5YvlB.facebook

    Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 20, 2017 at 11:40 pm

      Eu am fost amenințat de un popă ecumenist, că dacă il mai deranjez voi fi dat pe mîna poliției, se numește Mircea ura și este la parohia sf ambrozie apărătorii patriei 2

      Apreciază

  19. Mary said, on aprilie 20, 2017 at 10:47 pm

    Impozitul pe venit de tip.cum se practica in USA –
    http://m.activenews.ro/stiri/Proiectul-impozitului-pe-venitul-global.-Principalele-prevederi-ale-documentului-142741
    o sarlatanie care va conduce la faptul ca multi nu vor plati impozit ca nu vor sti cum, nu vor putea sa ii puna pe toti la parnaie si deci in consecinta le vor da clementa. Pe urma se va realiza o gaura la buget care nu va putea fi acoperita decat prin noi imprumuturi UE FMI. Care sunt si scopul acestei masuri. Oare cum a devenit o tara atat de bogata ca USA primul datornic mondial?
    In plus scade increderea dintre guvern si populatie ca ne certam direct la platitul.de taxe. In curand vor vrea multi oameni sa nu mai platim taxe si sa ne incredem direct in companiile private cu gandul la mai multi bani. Nu va mai exista guvern local ci doar multinationale.
    Guvernul de azi isi semneaza iesirea la pensie care va fi zero pentru ca nu vor mai exista guverne si deci nici buget si incompetenti cum sunt nu ii va angaja nimeni..la privat. Nici Antihristul. Probabil vor.lucra la supermarket dar nu la casa ca acolo vor fi roboti.
    A si Antihrisi sigur nu ii va ajuta nici pe ei cei pensionati chiar daca se stiu ei cu el, ca trebuie sa faca un show de justitie sociala ceva gen… ca el e cu poporul ca totdeauna. Le va baga la toti procese si le va lua toti banii care oricum sunt facuti…numai ei si el stiu cum…si ii va investi in ceva comun pt popor. La alegerea poporului evudent. Eventual mai multe telefoane mobile gratis? Sau o noua banca..care nu va fi nationala ci doar locala ca odata cu guvernele nationalismul va fi catre zero.
    ‘De unde esti?’ Va fi inlocuit cu ‘unde lucrezi?’ Vom avea identitatea firmei.
    Noi sa ne pregatim de politia fiscala cum e la americani pana atunci.
    Doamne ajuta sa nu fie cu codul asta fiscal!
    Sa li se strepezeasca degetele si la semnarea legii vaccinarii! Sa nu le iasa!

    Apreciază

  20. ion vizitiu said, on aprilie 20, 2017 at 11:02 pm

    In Italia luni 17 aprilie a fost o emisiune numita Report despre vaccinuri dar nu reusesc sa o gasesc pe net. Am ascultat la radio ca a starnit multa reactie. Daca o are careva sa o posteze aici sa o vedem.

    Apreciază

  21. ion vizitiu said, on aprilie 20, 2017 at 11:14 pm

    L-am gasit aici
    https://shar.es/1F0Gc2

    Apreciază

  22. acelas said, on aprilie 20, 2017 at 11:58 pm

    mai, mai, atentat „terorist” chiar cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale … . Bineinteles ca nu-i nici o legatura cu sansele mai mari ale nationalistilor din Franta, serviciile secrete si „terorism” ..

    .

    Apreciază

  23. leonardconstantin61 said, on aprilie 21, 2017 at 10:29 am

    CE S-A INTAMPLAT LA CONFERINTA DE LA BUCURESTI SUSTINUTA DE PARINTELE SAVA LAVRIOTUL IERI 20.04.2017?

    Hristos a inviat! La un moment dat s-a ridicat in picioare un preot din Bucuresti pe nume Emanuel care a recunoscut ca ECUMENISMUL nu-i bun caci aghiasma i s-a stricat dupa ce s-a dus sa faca o sfestanie la o familie catolica. Dansul se dusese cu gandul sa-i converteasca la Ortodoxie (ceea ce a si reusit dupa spusele dansului) insa Domnul nu a fost de acord cu slujba tinuta la eretici. Si atunci dansul s-a convins ca nu exista BISERICI SURORI. Cu toate ca nu a fost de acord cu pseudo-sinodul din Creta, numindu-l ‘’Intalnirea din Creta’’ dansul tot nu a interupt pomenirea Patriarhului Daniel pe motiv ca acesta nu ar fi eretic. Dansul ne-a povestit o intamplare la care a asistat cand Patriarhul vorbea in fata a 1000 de preoti si le spunea ca exista o singura Biserica iar acea e Biserica Ortodoxa si ca catolicii nu au Har. Insa cand i s-au adus argumente care demonstrau ca preafericitul Daniel este eretic precum saptamana de rugaciune anuala ecumenista sau ce a afirmat Patriarhul in 2008 : ‘’ pot fi redefinite dogmele care separă Biserica Romano-Catolică de cea Ortodoxă’’ – dansul n-a fost de acord cu aceste argumente iar in ceea ce priveste al 2-lea argument dansul a spus ca trebuie probe insa a recunoscut ca dogmele nu pot fi redefinite. Gandul imi spune ca ziarul Lumina din acea perioada e de ajuns ca proba. Din punctul meu de vedere eu cred ca, constiinta il mustra pe acest parinte si o sa ma rog pentru dansul ca sa intrerupa public pomenirea Patriarhului eretic ca sa aiba si Bucurestiul cel putin un parinte care sa meargă pe linia deschisă de Sfinţii Părinţi. In rest pot sa va spun ca parintele Sava a raspuns extraordinar de bine la intrebarile puse de cei prezenti nelasand nimic neclar.
    Doamne ajuta.
    Sursa: ortodox apologet – facebook

    Apreciază

  24. acelas said, on aprilie 21, 2017 at 3:11 pm

    oameni cu constiinta si in afara ortodoxiei ..

    http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/infirmiera-care-mima-ca-vaccineaza-copii-709870

    Apreciază

  25. […] Ninel Peia: Legea VACCINARII OBLIGATORII ne aruncă iar în IADUL DICTATURII […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.