SACCSIV – blog ortodox

Site-ul „DeVeghePatriei” a fost inchis / Anuntul adminului

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 11, 2017

deveghepatriei ne-a anuntat ca le-au inchis blogul. Eu nu ma inteleg cu el la vorba de multa vreme, insa nu-mi place cenzura. Prefer sa-l critic, dar nu sunt de acord sa fie inchis.

Asa ca l-am intrebat cum il pot ajuta. Si m-a rugat sa postez urmatorul anunt:

Sunt admin-ul „DeVeghePatriei” si site-ul a fost inchis in aceasta dupa amiaza! Ma puteti gasi pe pagina de Facebook – DeVeghePatriei!

Tagged with:

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Relu said, on aprilie 11, 2017 at 9:18 pm

    Îmi pare foarte rău.Era unul din blogurile pe care le citeam zilnic…E clar că omul a deranjat pe mulți sus-puși. Sper să-și facă alt blog.

    Apreciat de 4 persoane

    • Andrei said, on aprilie 13, 2017 at 12:06 am

      https://web.archive.org/web/20170411060019/https://deveghepatriei.wordpress.com/

      Folositi uneltele pe care inca le mai avem la dispozitie !

      Nu-i primul site inchis, exista chiar si internet(si DNS) alternativ.
      Se incearca fortarea crestinilor catre DarkNet impreuna cu „whistle-blowers”(Assange, Snowden) si cu teroristii si traficantii de arme.
      Numai crestinii si teroristii/mafiotii vor refuza cipuirea in numar mare.
      Omenirea va crede ca tot un fel de mafioti sunt si crestinii.

      Apreciat de 3 persoane

      • Andrei said, on aprilie 13, 2017 at 12:20 am

        Mare atentie la DarkNet si TOR. TOR nu functioneaza in China, ceea ce ma face sa cred ca TOR este un HoneyPot(momeala/capcana).

        Nu trebuie sa lasam loc de interpretre si asociere intre crestini si mafie/terorism.

        Facebook Google, WordPress, etc., se stie cine ii finanteaza si sustine, cine le da ordinele.
        Trebuie evitate tot mai mult platformele mari, cu servere multe, mai ales cele controlate de tarile deja subjugate.
        Pana recent, Germania era un mare sustinator al libertatii individuale, au si ei platforme online care poate nu vor fi inchise/cenzurate.
        Exista si posibilitatea de a ne hosta singuri, dar atacurile DDoS ne vor face probleme.

        Apreciat de 2 persoane

      • A. M said, on decembrie 6, 2018 at 12:40 pm

        Tor nu functioneaza in China deoarece este o tara comuniata 100%, in care cetatenii au GPS pana si pe masina. Informatia livrata publicului este cenzurata ai controlata de catre cei in putere, dupa bunul lor plac. In Korea de Nord de ce nu exista acces internet?

        Apreciat de 1 persoană

    • ManolescuBD said, on aprilie 13, 2017 at 11:19 pm

      Am încercat să-i ofer și viziunea mea despre cum ar trebui să discute cu și despre SRI, la comentariile de la poza aceasta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=111987799354698&set=a.111987916021353.1073741829.100016304355488

      Sper să-i folosească. 🙂

      E băiat bun, și îi înțeleg încrâncenarea, dar sunt de acord că asta nu-l ajută deloc, ci îi aduce dușmani gratuiți!

      Apreciat de 2 persoane

  2. Lakos said, on aprilie 11, 2017 at 9:48 pm

    Omul este un pic cam exagerat, dar în mare are dreptate in tot ceea ce spune. Dovadă că i-au închis blogul. Dumnezeu sa ne aibă paza, ca ceea ce urmează în lume.. este vai și amar. Războiul bate la usa

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ungureanu said, on aprilie 11, 2017 at 10:11 pm

    Spun domnului DVP sa se gandeasca la cartea sa, sa se roage si sa se foloseasca de un back-up daca are asa ceva. Vom gasi o cale ca el sa razbeasca.

    Nu sunt multumit ca voi aveti conflict, toti ar trebui sa fim uniti chiar daca gandim diferit. El a luptat pentru Romania intr-un mod mai special. Sunt sigur ca altcineva va lua stafeta.

    Apreciat de 3 persoane

    • Carmen Bazilescu said, on aprilie 12, 2017 at 6:23 pm

      Subscriu dle Ungureanu! Era de asteptat sa aiba problem
      …pt ca tot ce era scris …apartinea adevarului. Dumnezeu sa l apere de rau si sa l protejeze.

      Apreciază

  4. Spaceman said, on aprilie 11, 2017 at 10:55 pm

    Au prins tupeu borfașii demonizați, care conduc ţara asta crezându-se aici stăpâni, mai ales de când au și Patriarhia apostată de partea lor, și fac ce știu ei mai bine să facă din neam în neam – să bage în primul rând pumnul în gura celor care își manifestă libertatea împotriva intereselor… stăpânirii – așa începe DICTATURA!

    Apreciat de 1 persoană

  5. alexandru said, on aprilie 11, 2017 at 11:02 pm

    Probabil din cauza IQ-ului cu care se lauda sau din cauza vocabularului de retard mahalagiu , cine stie ?
    Oricum nu e nici o pierdere ,eu cred ca e un bine pentru multi copii fara discernamant.

    Apreciat de 1 persoană

    • andreilegionarul said, on aprilie 12, 2017 at 9:06 am

      Domnule Alexandru ai mare grija cum vorbești despre Adminul blogului DEVEGHEPATRIEI.
      Acest blog deveghepatriei spunea pe fata ce era de spus despre mafie ( masonerie) .
      Domnul Admin SACCSIV va rog frumos sa vă uniti cu DEVEGHEPATRIEI este de al nostru este FRATE ORTODOX cu frica de DUMNEZEU.
      DEVEGHEPATRIEI SA NU FII SUPARAT CA TI AU INCHIS BLOGUL faci alianță cu SACCSIV si impreuna faceti treaba ce ii place si lui Dumnezeu.

      Apreciază

      • alexandru said, on aprilie 12, 2017 at 4:29 pm

        Exact cum spuneam , e bine pentru cei fara discernamant .

        Apreciază

      • tanase said, on aprilie 13, 2017 at 12:34 am

        @alexandru – atentie tata ca oricat ar avea cineva inteligenta slefuita, nu are neaparat treaba cu discernamantul. Discernământul sau dreapta socoteală (gr. diakrisis), dupa spusele Sfântului Antonie cel Mare, e prima dintre virtutile crestine. Apoi haosul in care a fost si este aruncata tara, cu acceptul si ajutorul baietilor de … stii tu unde, cultiva discernamantul???
        Zici ca siteul inchis DVP „e un bine pentru multi copii fara discernamant” – DA CINE SUNT CEI CARE CONTRIBUIE LA DISTRUGEREA INVATAMANTULUI, SIST. JURIDIC-LEGISLATIV, SANATATII, INDUSTRIEI, RESURSELOR, PADURILOR, CINE INCURAJEAZA LGBT, PORNOGRAFIA, MASONERIA, CINE SPRERIAZA CU CHEMTRAILS, BAGA E-URI, VACCINURI CU OTRAVA, CINE INDATOREAZA TARA, PUN TAXE ABERANTE, CINE FACE ASTEA???

        ADICA, DUPA TOATE ATACURILE ASTEA ASUPRA VIETII OAMENILOR ……..TU CERI DISCERNAMANT??? TE INTREB CINSTIT, ESTI NORMAL LA CAP? TU NU VEZI CA LUMEA INNEBUNESTE SI DIN CAUZA STRESULUI GENERAT NU DOAR A PACATELOR, CA SUNTEM IMPINSI LA DISTRUGERE??? TU CHAIR NU ITI DAI SEAMA CA TOATE CHESTIILE ASTE SUNT CU DOUA TAISURI?

        Daca ai impresia ca „baietilor destepti” le va fi „bine si la vara cald” intotdeauna, te inseli amarnic! EXISTA DREPTATE DIVINA!

        P.S. Te rog lasa-te de bagat „fitile”!

        Apreciat de 1 persoană

    • safimvigilenti said, on aprilie 12, 2017 at 9:15 am

      pai da, omul e de o prostie rara, nu trecea o zi sa nu se laude el cu ceva, sa nu injure ca la usa cortului pe cineva sau sa delireze cu niste vise scarboase

      Apreciază

    • tanase said, on aprilie 12, 2017 at 10:28 am

      „Oricum nu e nici o pierdere …” – pe bune? Esti tu asa convins ca ceea ce spui tu intra in categoria „opinie publica”? Eu zic ca … nu e absolut nici o pierdere daca unul ca tine nu ar mai face niciodata comentarii in mas-media! De ce spun asta? Pai in afara „atac la pesoana” nu dai nici o alta informatie. E un „retard mahalagiu” da? Adica trebuie discreditat orice spune dvp si … aruncat la tomberon. Bravo, se vede ca esti cu „treaba”!

      „eu cred ca e un bine pentru multi copii fara discernamant.” – uite si eu sunt un copil fara discernamant, nu ma compar cu tine. Insa, dupa „buna-credinta” a ta ingrijoratoare fata de „copii fara discernamant”, inteleg ca tu esti „batran, destept”, avand „ochii si timpanele” bine ascutie si antrenate asa incat sa fie puse „in slujba omului” spre a nu dauna, catusi de putin, generatiei tinere. Ce „grijuliu” esti!!!

      Apreciază

      • alexandru said, on aprilie 12, 2017 at 4:32 pm

        Prietene asta este parerea mea , nu te supara .

        Apreciază

      • alexandru said, on aprilie 12, 2017 at 5:02 pm

        Intrebarea nu e daca eu sunt mai batran sau mai destept decat tine , alta e (sunt) :
        – de ce s ar lauda un geniu cu IQ-ul lui ?
        – cum poate un articol format din titlu( de cele mai multe ori o injuratura) si o poza sa fie creatia unui geniu si nu a unui mahalagiu ?
        – ce ortodox indeamna la violenta la modul in care o face geniul dvp ?
        – de ce nu a avut niciodata un comentariu in contradictoriu la oricare din articolele lui ?
        Eu de fapt consider ca esti cu mult mai destept decat mine , doar ca te-ai lasat prins in geniul lui si nu ti-ai pus cateva intrebari simple. Numai bine!

        Apreciază

      • Carmen Bazilescu said, on aprilie 12, 2017 at 6:29 pm

        Felicitari dle Tanase!Probabil ca” ochiul si timpanul”…este” meseria” de baza, a celui care lupta pentru” dreptul copiilor fara discernamant”! Doamne…

        Apreciază

      • tanase said, on aprilie 13, 2017 at 12:02 am

        Amice, inca nu ma supar pe tine mai ales ca te-ai dat si tu, ca ” omu’ „, cu parerea, vorba aia; „cate capete, atatea pareri!”

        Mi-a placut chestia asta … ai fost subtil „Intrebarea nu e daca eu sunt mai batran sau mai destept decat tine , alta e (SUNT)” – esti tare modest, iti vine „manusa” intrebarea; „de ce s ar lauda … un „JennyU” …?

        „– cum poate un articol format din titlu( de cele mai multe ori o injuratura) si o poza sa fie creatia unui geniu si nu a unui mahalagiu ?” – domnule specialist in genii, intreb si yo, ca om simplu ce sunt, „pot geniile sa aiba reactii nonconformiste, accese de furie, comportament indezirabil, etc., ce spune literatura de specialitate referitor la acestia. Hai ca poti afla multe daca stii sa tastezi pe „goagal”!

        „– ce ortodox indeamna la violenta la modul in care o face geniul dvp ?” – nu discut despre cat de ortodox este sau nu cineva findca numai Bunul Dumnezeu stie sufletul fiecaruia. Te-ai gandit ca poate un om disperat ce e mereu hartuit de baietii de prin servicii, care au fost si sunt complici la vanzarea tarii, nu mai are ce sa piarda?
        Zi-mi tu „alexandre”, e normala situatia din tara dupa 27 de ani de distrugere, care e rolul celor 7 servicii secrete din tara?

        „– de ce nu a avut NICIODATA un comentariu in contradictoriu la oricare din articolele lui ?” – ha ha … hai ca asta e cea mai tare … se vede ca tu ai citit TOATE articolele lui si ai constatat ca NICIODATA nu s-a contrazis …
        Inseamna ca ai ceva timp la dispozitie sa stai toata ziua pe siteul „dvp” si sa citesti TOATE articolele, se castiga bani buni din asta?

        „Eu de fapt consider ca esti cu mult mai destept decat mine , doar ca te-ai lasat prins in geniul lui si nu ti-ai pus cateva intrebari simple. Numai bine!” – asa e amice, nu ma simt capabil sa-mi pun cateva intrebari simple, am tendita sa privesc mai in adancime cand e vorba de chestiuni sufletesti. Dar vad ca tu esti, cu adevarat, campion la simplitate, felicitari!

        Sanatate!

        Apreciat de 1 persoană

      • alexandru said, on aprilie 13, 2017 at 12:59 am

        (Sunt) = (Altele Sunt) intrebarile
        Dar tu priveste in continuare mai in adancime o sa iti vina raspunul de la tine , nu de la geniul tau.

        Apreciază

      • tanase said, on aprilie 13, 2017 at 9:00 pm

        @alexandru, da-o incolo de treaba, daca ai fi asa vehement cu racilele „sistemului ticalosit” de „cadrele de nadajde” ce au „origine sanatosa”, chiar ca te-as fi apreciat. Insa tu ai o treaba serioasa cu un amarat de om peste care a tabarat multime de … cum le zice … „ortodocsi adevarati, oameni cinstiti care nu injura, nu beau, nu curvesc, nu fura, nu sunt violenti, sunt cuminti, la locul lor si … devreme acasa (asta dupa ce au vegheat toata noaptea la servici!)”. Acum sa nu te superi pe mine dar … devii un pic penibil, mai ales ca te vad asa incrancenat fata de DVP.
        Numai bine.

        P.S. In tratatul de criminalogie al penalistului Traian Pop, şiretenia apartine regnului animal. Nu are nimic comun cu inteligenţa. (PetreTutea)

        Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on aprilie 12, 2017 at 10:34 am

      Bine ca te avem pe tine ca invatator, ca altfel muream prosti !

      Apreciază

    • Radu said, on aprilie 13, 2017 at 10:53 pm

      Să-ți fie rușine alexandru pentru vorbele astea.
      Omul ala e un erou am citit acum cateva luni in urma articole pe acolo omul stie ce vorbeste nu stiu de unde le stie dar a deranjat daca i-au inchis vrajmasii astia site-ul.

      Confirma ca e adevarat ce scrie acolo daca i-a inchis blogul.

      să-ți fie rușine nu ai ințeles nimic degeaba scrii pe aici

      Apreciat de 1 persoană

  6. Laur B3sT said, on aprilie 11, 2017 at 11:13 pm

    ..si uite asa INCEPE !! O:)
    ps: era inceputa de mult „treaba” doar ca acum o dau pe fata !
    O sa-l contactez personal caci „are de munca” ..il fac editorialist la mine pe server ! Binenteles in anumite limite.. Doamne Ajuta !! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  7. viorel said, on aprilie 11, 2017 at 11:16 pm

    Prevestea demult ca o sa ii inchida blogu, dar pe ce motiv il lau inchis

    Apreciază

  8. la dracu cu satana............... said, on aprilie 11, 2017 at 11:26 pm

    DVP ai salvat baza de date? era tare situl.

    Apreciază

  9. supraveghetorul said, on aprilie 11, 2017 at 11:44 pm

    A republicat asta pe Blogul Supraveghetorilor.

    Apreciat de 2 persoane

  10. mihay2016 said, on aprilie 12, 2017 at 12:32 am

    Fara suparare,dar acest site nu mia placut niciodata findca una la mana manipula in multe privinte si alta ca instiga la violenta ,ura si dezbinare!!

    Apreciază

  11. mihay2016 said, on aprilie 12, 2017 at 12:51 am

    Frate sacsiv, fara suparare tu ce parere ai despre „DeVeghePatriei???

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2017 at 7:13 am

      mihay2016

      Nu buna, dar ma opun cenzurii.
      Sa ne abtinem insa la a calca pe cap pe cei aflati la pamant. Eu cel putin asa lupt. Il ajut sa se ridice, dupa care am tot timpul sa-l critic.
      Ba mai mult, daca il ajut acum, poate ca ma va asculta mai incolo. Si am astfel un dusman in minus si un frate in plus.

      Apreciat de 4 persoane

      • mihay2016 said, on aprilie 12, 2017 at 12:22 pm

        Nui dau in cap sau ii vreau un rau ca nu mia facut nimic omu,sai dea dumnezeu tot binele din lume! Eu mam referit strict la blogu lui ca depasea orice limita! Miam dat cu parerea si adevaru asta e!

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 12, 2017 at 2:41 pm

        mihay2016

        De blog vorbeam si eu, evident.

        Apreciat de 1 persoană

  12. zozy said, on aprilie 12, 2017 at 1:10 am

    administratorul acelui site este de compatimit si propun sa ne rugam pentru el. facuse album cu persoane aleatorii pe care ii considera agenti SRI, pozate pe strada in preajma lui. blogul a inceput sa decada de cand cu aceasta obsesie. blogul a fost inchis pentru ca a fost raportat la wordpress pentru incalcarea termenilor si conditiilor, scrieti pe google deveghepatriei wordpress closure. wordpress de obicei sterg materialul raportat si avertizeaza autorul, ori il suspenda pe o perioada de timp, ca sa fie inchis trebuie sa fi facut ceva grav. .

    Apreciat de 1 persoană

    • Vlad x said, on aprilie 12, 2017 at 10:37 am

      Persoanele de care spui ca sunt aleatorii, sunt chiar agenti…sunt zeci de poze cu fosti securisti si toti au acelasi stil de a se imbraca. Tipul chiar are un IQ peste medie, dovada multe articole si esee lungi scrise de el, necopiate

      Apreciat de 3 persoane

  13. veghepatriei said, on aprilie 12, 2017 at 2:28 am

    Iti multumesc din suflet. Noua adresa a blogului https://veghepatriei.wordpress.com/

    Apreciat de 2 persoane

  14. RomeoB said, on aprilie 12, 2017 at 7:50 am

    Indiferent care este cauza pt care blogul a fost inchis, va veni vremea cand toate saiturile crestin ortodoxe vor fi inchise la comanda. Fiecare va ramane cu cartile sau arhivele pe care le are.
    Se pare ca va exista si o campanie de confiscare a cartilor cu continut ortodox; cum a fost pe vremea comunistilor: in Romania si in URSS.

    Apreciat de 3 persoane

    • delia said, on aprilie 15, 2017 at 1:27 pm

      Nu cred.Siteurile crestin ortodoxr sunt citite mai gasti filme bune nu porcarii,lucruri de actualitate, sunt bune. Religia nu va fi scoasa in afara societatatii pentru ca are destui adepti. Daca va pastra limitele decentei cum o face acum, nu va face politica si nu va promova fete bisericesti cu pete, are toate sansele sa existe si in continuare. N-am auzit nimic despre confiscarea cartilor, dar de aici pana la o campanie e cale lunga. Faceti treaba buna si lumea va va aprecia. Religia este in adn-ul nostru si asta nu se modifica peste noapte,exclus.

      Apreciază

  15. Cami said, on aprilie 12, 2017 at 8:10 am

    imi pare foarte rau dar, nu este bine si ar trebui sa ne adunam cu mintea- nu cu sufletul- un sambure de adevar exista-

    Apreciază

  16. isa said, on aprilie 12, 2017 at 11:12 am

    E inceputul.

    Apreciat de 1 persoană

  17. andreilegionarul said, on aprilie 12, 2017 at 1:56 pm

    Domnule SACCSIV uniti va cu DEVEGHEPATRIEI si cu CALATOR ASTRAL ÎMPREUNĂ SUNTEȚI MAI PUTERNICI .
    SACCSIV SI DEVEGHEPATRIEI nu e zi în care sa nu va citesc articolele.
    Uniti salvăm toata Romania uniti salvăm ORTODOXIA.

    Apreciază

    • Carmen Bazilescu said, on aprilie 12, 2017 at 6:49 pm

      Uniti -va!…Altfel…istoria se va repeat! asa cum dusmanii sunt grupati si uniti,nu inteleg ce impediment ar exista ..pt ca aveti acelasi obiectiv…si aceeasi strategie.

      Apreciază

  18. delia said, on aprilie 15, 2017 at 1:12 pm

    Eu sunt apolitica. Nu ma interesau conflictele, dar, era un site extraordonar de bine documentat in orice: istorie, stiinte de granita, geografie, absolut orice. O munca titanica, pe care trebuie sa recunoastem nu o poate face oricine. Poate pe asta ar trebui sa se axeze, e plin netul de politica. Lumea are nevoie de informatii motivationale, suntem stresati obositi apatici, nu ne mai trebuiesc si conflicte. L-am apreciat pentru cele scrise.

    Apreciază

  19. Florina Cretu said, on aprilie 22, 2017 at 11:34 pm

    de ce au inchis blogul de veghepatriei?

    Apreciază

  20. Alexandru(Fulger) said, on mai 2, 2017 at 1:30 am

    Blogul lui avea articole interesante (pe langa cele cu injuraturi, teorii despre evreii khazari, vandalism, tatuaje, etc.) unele fiind foarte bine scrise si se poate observa ca nu este un om cu un IQ mic , mai mult este un tanar caruia ii fierbe sangele in el pentru dreptate. Cu Saccsiv nu poate colabora inca dar va veni un moment cand va trebui..

    Apreciază

  21. A. M said, on decembrie 6, 2018 at 12:37 pm

    CIA are full of killers, psychopats and terrorists and CIA create terrorism, killers and psychopats. Like NSA [or her proxy-zombie-slaves-agencies], for example, see NSA Twitter intro/description: „The official account for the National Security Agency/Central Security Service, *home to America’s codemakers and codebreakers*.” Because NSA, CIA (and proxy-zombies-slaves agencies, like CIA or NSA) create issue, like terrorism, psychopats and killers (like „codemakers”) and NSA, CIA (and proxy-zombies-slaves agencies, like CIA or NSA, intelligence agencies – from Russian, Romania or another country) come with solution from issue (like „codebreakers”), in this way, this terrorism agencies (full of terrorism, psychopats and killers) advanced, in image of a hero. You can read, too, about MKUltra – MKUltra exist today, too, with another names. Remind MkUltra everyday in every second and milisecond, like inquisition or holocaust.

    Secret Service and Intelligence exist only for enslaved you, not for your privacy life security or your family, house, city, country security. Exist only for enslaved your family, society, group, house, country. All with your money, your energy, your actions.

    Citește și răspândește.

    Implantarea CIPurilor şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

    https://www.seruah.com/implantarea-cipurilor-si-human-enhancement-ofensiva-tehnologiei-pusa-in-slujba-obtinerii-controlului-populational-absolut.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.