SACCSIV – blog ortodox

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI / NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati / Le ia dreptul de libera practica MEDICILOR ANTIVACCIN / Au in vedere si VACCINAREA OBLIGATORIE pentru ADULTI? / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 11, 2017

Va amintiti articolele de anul trecut?

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

N-au parasit linia asta. Ba din contra …

Iata cateva paragrafe din http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

Art. 2

[…]

(7) Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacţii adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte invalidante, dacă sunt dovedite relaţii de cauzalitate, confirmate de Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare denumit în continuare (GTCAV). Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii aplicabile vor fi stabilite prin hotărâre de guvern.

[…]

Art. 3. (1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi noţiunile folosite se definesc după cum urmează:

[…]

l) Responsabilitatea părintelui în asigurarea stării de sănătate a copilului – obligația părintelui de a permite personalului medical realizarea actelor medicale necesare menținerii sănătății și dezvoltării fizice și psihice a copilului.

Art. 7

(2) Pentru vaccinările obligatorii, furnizorul de servicii medicale are obligația de a informa părinții sau, după caz, reprezentantul legal al copilului cu privire la calendarul național de vaccinare, consimţământul acestora pentru vaccinare fiind prezumat, cu excepția situației în care părinții sau, după caz, reprezentantul legal refuză, în scris, vaccinarea.

(3) Excepţie de la alin. (1) fac copiii care au contraindicație definitivă la un anumit vaccin sau la toate vaccinurile, pe baza prezentării, de către părinții sau, după caz, de către reprezentantul legal al copilului, a unei adeverințe care să ateste contraindicația definitivă, emisă de Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV.

Art. 8.

(1) Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii eliberată de medicul de familie/furnizorul de servicii medicale de vaccinare.. Pentru identitate de rațiune, dacă nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea copiilor într-o colectivitate din serviciile de zi se face în aceleași condiții.

[…]

Art. 11.

[…]

(4) Atribuțiile Comisiilor Județene de Vaccinare și a Municipiului București sunt următoarele:

[…]

e) La sesizarea furnizorilor de servicii medicale de vaccinare, DSP sau a colectivităților de învățământ, respectiv din sistemul de protecție a drepturilor copilului, convoacă, în vederea consilierii, părinții sau reprezentanții legali care nu se prezintă cu copilul la vaccinare sau care refuză vaccinarea copilului

[…]

j) Sesizează inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților sau reprezentanților legali definite la articolul 24.

k) Sesizează asistentul medical comunitar şi/sau mediatorul sanitar, serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului pentru a identifica piedicile întâmpinate în calea vaccinării şi a oferi consiliere în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii precum și în cazul copilului înscris într-o colectivitate de învățământ care nu a încheiat schema de recuperare propusă în termen de un an.

[…]

m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului privind neglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 18 luni și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii

n) Sesizează instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei

[…]

p) Se autosesizează, răspunde la sesizări, analizează și atunci când este cazul, sesizează Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Colegiul Farmaciștilor din România precum și alte organisme abilitate atunci când se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare, transmiterea de informații incorecte sau nedovedite științific, acțiuni sau manifestări care pun în pericol sănătatea publică.

q) Analizează situația furnizorilor de servicii medicale care au obligația înregistrării în RENV, monitorizează respectarea de către aceștia a condițiilor necesare desfășurării activității ca furnizor de servicii medicale de vaccinare, îi informează privind expirarea documentelor necesare înregistrării și sesizează Casa de Asigurări de Sănătate Județeană/a Municipiului București/Casa OPSNAJ, pentru excluderea din contractul de furnizare de servicii medicale a personalului care timp de 3 luni consecutiv nu mai îndeplinește aceste condiții.

[…]

Art. 18. Personalul medico-sanitar și farmaceutic cu drept de liberă practică, indiferent de specialitate, are următoarele responsabilități și obligații:

a) Să nu furnizeze informații eronate, nedovedite științific, tendențioase legate de vaccinuri și activitatea de vaccinare

b) Să prescrie vaccinarea pentru pacienții din grupe de risc care sunt în monitorizarea lor clinică

[…]

Art. 20. Unitățile de învățământ au următoarele responsabilități și obligații:

(a) informarea obligatorie a copiilor cu privire la vaccinare, cu implicarea cadrelor medicale din unitățile de învățământ/direcțiile de sănătate publică, în cadrul unor activități curriculare și extracuriculare, în cadrul unor discipline din planul de învățământ care permit abordarea acestui subiect (biologie/anatomie, cultură civică, educație pentru sănătate, dirigenție)

(b) să suspende participarea la cursuri a copiilor care nu sunt vaccinaţi, în perioada unei epidemii, în cazul în care Direcţia de Sănătate Publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti constată existenţa epidemiei.

(c) Unitatea de învățământ are obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie

(d) Unitatea de învățământ are obligația să anunțe Comisia județeană de vaccinare și a municipiului București din cadrul direcției de sănătate publică județeană și a municipiului București privind copiii care nu au fost vaccinați conform calendarului național de vaccinare.

Art.21. Autoritățile administrației publice locale au următoarele responsabilități și obligații:

a) Autoritățile administrației publice locale au obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie pentru copiii care nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea și menținerea copiilor în colectivitățile din serviciile de prevenire, precum centrele de zi ș.a.

[…]

Art. 24. Părinții și reprezentanții legali au următoarele responsabilități și obligații:

a) Asigurarea prezentării copilului la medicul de familie/furnizorul de servicii medicale pentru realizarea vaccinărilor complete corespunzătoare vârstei pentru vaccinările obligatorii în scopul asigurării dreptului la sănătate

b) Prezentarea la convocarea Comisiei Județene de Vaccinare sau a Municipiului București

[…]

Art. 25 Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.

Comentariu saccsiv:

Sa le luam pe rand.

Asadar, la Art. 2, (7) ni se zice ca Ministerul Sănătății va trata reactiile adverse ale vaccinarii DACA “sunt dovedite relaţii de cauzalitate” confirmate de GTCAV. Adica ei hotarasc care sunt vaccinurile obligatorii, ei vaccineaza si tot ei … stabilesc daca moartea sau nenorocirea copilului a fost cauzata de acele vaccinuri.

Asa ceva nu exista in absolut nici un domeniu de activitate. E ca si cum un judecator te condamna la puscarie cand tu esti nevinovat si tot el este desemnat sa stabileasca daca te-a condamnat pe nedrept.

Art. 3., (1), l) si Art. 24., a), b). Parintele e obligat sa-si tina copilul sanatos – deci e obligat sa-l vaccineze.

El nu are dreptul sa considere ca vaccinul ar putea duce la imbolnavirea copiilor sai, asta daca mai vrea sa aiba copii.

Art. 7, (2). Treaba cu prezumatul. Adica parintii nici nu mai sunt intrebati de vorba daca vor sau nu vor sa le fie vaccinati copiii. Se pleaca de la prezumtia ca vor.

Art. 7, (3) Tot cei care vaccineaza (Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV) stabilesc care copii nu pot fi vaccinati din motive medicale. Dar in aceste organisme vor lucra tocmai cei mai fundamentalisti dintre activistii pro vaccin. Adica cei mai catolici decat papa. De ce am avea incredere in ei?

Art. 8., (1). Formularea e sinistra: “Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii”. E de tipul lozincilor imbecile scornite pentru imbecilizarea celor ce le utilizeaza. In sfarsit, ideea e ca daca nu esti vaccinat, atunci nu esti primit la scoala.

Art. 11., (4), e), j), k), m), n) este descris mecanismul dictatorial bolsevic de tipul “nu stii, te invatam / nu poti, te ajutam / nu vrei, te obligam”:

Nu-ti vaccinezi copilul, esti convocat pentru a ti se explica mai intai cu frumosul. Daca persisti este sesizata “inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților”. De data asta vei fi “ajutat“. In cazul in care inca persisti, intra pe fir protectia copilului pe motiv de “neglijare medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți” si se sesizeaza “instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți”.

Nu se mai spune si ce inseamna aceasta faza, insa va explic eu: E FINALUL. Vi se ia copilul iar voi intrati in puscarie.

Art. 11., (4), p), q) si Art. 18., a), b). Medicii, asistentii si farmacistii n-au voie sa fie anti vaccin. Asta daca mai vor sa fie medici, asistenti sau farmacisti.

Si ce exprimare: “se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare”. Fapte si faptuitori, ca la criminali.

Va dati seama ce vremuri traim? Adica medicilor, asistentilor si farmacistilor li se interzice efectiv dreptul de a mai gandi si altfel decat spune legea. Nu mai au dreptul la o alta opinie. Drept constitutional. Ei devin simpli scribi ce completeaza casutele din marele tabel unde, astfel, in sfarsit se va putea raporta stapanilor o rata a vaccinarii de 100 %. Iar actul lor medical se va reduce la manipularea cu responsabilitate a seringii.

Art. 20., a). Indoctrinare. Elevii trebuie sa invete la anatomie, biologie si dirigentie despre cat de bine e sa fi injectat cu cat mai multe vaccinuri inca de cand ai iesit din burta mamei si pana te-or baga in mormant.

Art. 20., b), c), d). Scolile trebuie sa se implice activ in depistarea pericolul public numarul unu in mileniul trei: copiii nevaccinati.

Art.21., a). Nici copiii care nu merg la scoala nu scapa.

Art. 25, a), b). Dupa el ar trebui sa urmeze articolul 26. Dar lipseste. Se sare direct la articolul 27 cu dispozitiile finale conform carora “Ministerul Sănătății și celelalte autorități și instituții publice prevăzute de prezenta lege vor adopta și implementa, potrivit atribuțiilor lor specifice, toate măsurile necesare pentru ca prevederile prezentei legi să fie aplicabile de la 01 Ianuarie 2019

Sa recitim integral acest articol 25, ca-i foarte interesant:

“Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.”

Adica cum? Copiii care n-au facut vaccinurile pana la 18 ani, sa le faca de atunci incolo? Dar asta-i direct crima.

Sau au in vedere si ceva vaccinuri obligatorii pentru adulti? Si daca nu le facem, ce ne vor face? Nu vom mai avea voie sa lucram alaturi de alti colegi de munca, nu vom mai avea dreptul sa circulam cu autobuzul, ne vor baga in lagare? Nu se specifica. Oare ce-o scrie in fantomaticul articol 26?

Cititi va rog si:

ROG RASPANDITI. Lista oficiala. CE SE BAGA in VACCINURI: celule din rinichi de MAIMUTA VERDE si COPII AVORTATI. Plus multe altele …

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Unu said, on aprilie 11, 2017 at 6:47 pm

    Deveghepatriei a fost închis posibil sa va facă la fel

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on aprilie 11, 2017 at 7:23 pm

      Deveghepatriei nu avea treaba cu ecumenismul, cu inselarile lui Arsenie Boca, Argatu si alte subiecte importante pentru pierderea mantuirii.

      Apreciază

  2. tvarheolog said, on aprilie 11, 2017 at 6:51 pm

    Scuze de blasfemie, dar așa cum sunt preoții nepomenitori, așa sper că vor exista și în sistemul sanitar asistenți sau medici care vor înțelege adevărul și vor acționa creștinește, ajutând familiile în nevoie. Detalierea o dorește Celălalt !

    Apreciază

    • Una said, on aprilie 11, 2017 at 7:45 pm

      Sa speram ca vor exista medici care ne vor fi de ajutor.Nu stiu cum vom mai putea scapa bietii copilasi.Ne iau toate drepturile.

      Apreciază

  3. cosmint said, on aprilie 11, 2017 at 6:55 pm

    Blog suspendat sau inchis!

    https://deveghepatriei.wordpress.com

    Apreciază

    • donnie yen said, on aprilie 11, 2017 at 7:27 pm

      Nu-mi vine să cred!!! Păcat. Sper să nu i se fi întâmplat ceva bloggerului 😐

      Apreciază

    • mihay2016 said, on aprilie 11, 2017 at 7:54 pm

      Acest sait,mai mereu instiga la violenta si ura!

      Apreciază

  4. bi3 said, on aprilie 11, 2017 at 7:13 pm

    Cum adică e în „dezbatere publică”? Unde se dezbate, unde pot să-mi zic și eu părerea? Lămuriți-mă și pe mine, chiar nu știu…

    Apreciază

    • Una said, on aprilie 11, 2017 at 7:51 pm

      Si eu vreau sa iau parte la aceasta „dezbatere publica”,dar nu stiu cum…

      Apreciază

    • carla said, on aprilie 12, 2017 at 12:07 pm

      Da, poate ne mai expica o data cum sindromul „hemolitic uremic” a ucis selectiv exact bebelusi de aceeasi varsta (cea a vaccinarii). Cine ii consoleaza pe parintii care si-au pierdut copiii? Raspunderea a fost aruncata aiurea in capul unui mic producator roman, care a vandut „branza stricata” DOAR bebelusilor de un an si jumatate.
      ln cazul unei astfel de drame, consecintele le suporta parintele obligat sa „nu incalce drepturile copilului”.
      Daca legile se dau impotriva cetateanului, acesta se poate simti cu adevarat indreptatit sa nu le respecte.
      Nu afirm ca vaccinurile sunt bune sau rele.
      Ma gandesc doar ca nu poate fi justificata o lege care sa reglementeze integritatea corporala a cuiva.
      Prin anii ’70 era recomandat parintilor sa le opereze copiilor amigdalele.
      Ce ar fi fost daca „dictatorul’, sfatuit de inteleptii sistemului medical de atunci, ar fi impus ca obligatorie aceasta moda medicala (dovedita in timp ca o mare gresala)?

      Apreciază

  5. tvarheolog said, on aprilie 11, 2017 at 7:24 pm

    Saccsiv, apropo de deveghepatriei și de Darknet, pentru care am fost apostrofat de unii atoatebăgători în seamă acum câteva zile, nu crezi că e cazul să ne pregătim rapid de o pogorâre în „Rai”, mai ales că sâmbătă e acea zi specială în calendarul ortodox în care Hristos a trebuit să treacă și în lumea Celuilalt ? Deci, nu e de glumă, și, poate că îmi depășesc lungul nasului, dar nu e mai bine cu mai puține vorbe și mai multe fapte concrete ?

    Apreciază

  6. victor.s said, on aprilie 11, 2017 at 7:59 pm

    ce perioada au ales pt.” dezbatere publica ” !!

    Apreciază

  7. rapcea said, on aprilie 11, 2017 at 8:00 pm

    trebuiesc depuse memorii cu observatii si propuneri

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 11, 2017 at 8:22 pm

      rapcea

      Depune, fa modele, dezvolta, caci esti avocat. Ce anume pot face blogurile? Dar cititorii?
      Cum calculeaza astia perioada dezbaterii in Saptamana Patimilor?

      Apreciază

  8. Cosmin said, on aprilie 11, 2017 at 8:43 pm

    Dupa ce acum mai bine de un an au omorat peste 30 de copii, invocand orice numai vaccinurile, au amanat legea caci tocmai se sparsese buboiul.

    Acum, cu tupeu bolsevico-satanicesc, vin cu o lege mult mai dura.

    Inainte si dupa `45 au murit niste oameni ca astfel de lucruri sa nu se petreaca in tara noastra. In `89 la fel.

    Am ajuns sa traim vremuri de mare stramtoare.

    Si asta e doar inceputul.

    Totusi, avem datoria sa luptam atat cat ne tin puterile, fiecare in felul sau.

    Un motiv in plus pentru a face donatii, sau sa punem umarul si sa ajutam cum putem, blogerii, blogurile si ONG-urile ce fac front comun in lupta impotriva vaccinarii, a documentelor electronice, a ecumenismului si a altor pericole ce ameninta linistea, integritatea si libertatea noastra.

    Apreciază

  9. dante said, on aprilie 11, 2017 at 8:52 pm

    Urmariti in ce perioada au initiat asa zisa dezbatere publica, in plina Saptamina Mare si in plina pregatire de Paste. Numai dupa asta sa va dati seama cit de onesti sint acesti tradatori. Nu le dau dreptate celor din Piata Victoriei, dar ceea ce se intimpla acum se incadreaza perfect in sloganul: Noaptea ca Hotii! E perioada propice pentru legi bagate pe sub pres. Istoria se repeta si am ajuns din nou la Auschwitz dupa model norvegian. Acum am inteles, in sfirsit, de ce Dragnea, cel care in campanie ne garanta libertatea constitutionala de a alege, vrea sa promulge legea gratierii. Deci gratiaza pe unii ca el ca sa aiba loc in puscarii pentru altii ca noi, cei anti vaccin.
    Oameni buni, nu va pierdeti cumpatul, trebuie sa ne organizam in asa fel incit vocea noastra sa fie auzita, iar libertatea garantata prin constitutie nu poate fi ingradita de o lege nazista.
    Am o gramada de intrebari pentru mamelucii sistemului vis a vis de vaccinare, eficienta, beneficii si riscuri. Ii asteptam pe avocati alaturi de noi pentru ca dreptatea este de partea noastra.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • stef said, on aprilie 11, 2017 at 9:58 pm

      Mai este si apectul institutionalizarii obligatorii a copilului in Romania – Obligatia de a-l inscrie in sistemul de stat ar presupune automat si obligatia vaccinarii – O situatie ridicola si paradoxala in care statul respinge ceea ce pretinde… E clar ca este o lege a TERORII in cel mai pur sens al cuvantului – O lege in care TOTI menbrii familiei sunt AGRESATI si PREJUDICIATI –
      Copilul este supus TORTURII fizice si psihice prin calendarul de injectii ,
      Parintii traiesc calvarul incertitudinii si stigmatul unei actiuni impotriva vointei lor ,
      Iar Mafia de Stat este Calaul care nu raspuinde in fata nimanui

      Apreciază

  10. diogene said, on aprilie 11, 2017 at 8:58 pm

    Ne mutam din tara asta…Sa se vaccineze ei cu neamurile lor.Pana la urma,Dumnezeu este pretutindenea.Mergem spre Rasarit….

    Apreciază

    • Filip said, on aprilie 11, 2017 at 10:42 pm

      .. sau ne vom bucura daca ne ocupa alti

      Apreciază

    • baltag66 said, on aprilie 12, 2017 at 8:32 am

      N-ai unde să te muți, căci peste tot va fi la fel. Planul este un ul general, planul diavolului. Avem de ales între a ne vaccina sau a face pușcărie. Doamne ajută !

      Apreciază

      • guti flo said, on aprilie 12, 2017 at 2:48 pm

        baltag66
        sau lasam tot si ne luam rucsacul ..ca in puscarie riscam sa ne „composteze” baieti!

        Apreciază

  11. stef said, on aprilie 11, 2017 at 9:09 pm

    Halucinant! S-au intors de unde au plecat pe timpul lui Banicioiu…
    Unde este dreptul de a refuza vaccinul daca scoala refuza inscrierea unui copil sanatos fara schemele lor nenorocite??? Unde este dreptul la educatie??
    Jigodiile omit aspecte importante care ar fi normal sa stea la baza unei legi a vaccinarii si anume ca : UN COPIL PERFECT SANATOS FARA ANTECEDENTE MEDICALE in momentul inscrierii in unitatea de invatamant poate avea imunitate naturala si nu este nevoie sa fie supus RULETEI RUSESTI!
    Mizeria asta NU are cum sa devina lege!!

    Apreciază

  12. mircea.v said, on aprilie 11, 2017 at 9:13 pm

    Pai si o sa facem ca pe timpul lui Ceausescu:

    Vrei productie 7000 kg grau la hectar? Poftim productie de 7000kg la hectar; pe hartie. hartia suporta orice productie.

    Vrei sa ma vaccinezi de 2000 de ori? uite 2000 de vaccinuri; pe hartie.

    „Doar o societate morala se poate apara de legi imorale”

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2017 at 6:53 am

      mircea.v

      Ca sa faci ca pe vremea lui Ceausescu, trebuie sa ai si oamenii de pe vremea lui Ceausescu …

      Apreciază

    • Spaceman said, on aprilie 12, 2017 at 4:30 pm

      @mircea.v

      Pe hârtie, dar ăștia sunt cu electronicele! Proiect — legea vaccinării — Capitolul II Art.6 (1):

      RENV (Registrul Electronic Național de Vaccinare) — constituie unicul instrument de înregistrare — a furnizorilor de servicii de vaccinare.

      Sunt ani de când vorbesc eu de RENV — fără acest instrument electronic — vaccinarea obligatorie și monitorizarea eficientă a procesului de vaccinare — NU sunt posibile.

      https://www.renv.ro/renv/login.php

      Dă clic pentru a accesa medici.pdf

      Dă clic pentru a accesa maternitati.pdf

      Numai că acest instrument electronic numit RENV — deschide CALEA — prin care sunt posibile efectuarea unor teste, experimente, cu diferite seruri și vaccinuri noi — pentru a afla dacă sunt sigure sau nu și ce efecte au pe termen scurt și lung — apoi aflându-se exact ce efecte are fiecare ser sau vaccin, vaccinarea din act medical poate deveni — instrument de EUGENIE.

      NU mă interesează din ce sunt făcute vaccinurile, ce efecte au, dacă sunt bune sau nu, dacă vaccinarea este sau nu — act medical — fiecare este responsabil să se informeze în legătură cu actul vaccinării — are dreptul să fie informat pro și contra — vaccinarea trebuie să fie un — DREPT — NU OBLIGAȚIE!

      VACCINAREA TREBUIE SĂ FIE — OPȚIONALĂ — ALTFEL — NU VACCINĂM!

      Apreciază

      • mircea.v said, on aprilie 12, 2017 at 10:07 pm

        Spaceman,

        da frate, „obligatoriu” e de la diavol. Eu cand aud de „obligatoriu” imi explodeaza creierul. La Iisus e cu libertate „Cine vrea sa-Mi urmeze….”
        Ideea era ca daca vreau sa am medic de familie, atunci il fac dintre prietenii mei, si asta ma bifeaza in „electronicu” lui ca am facut vaccinu si aia e. Era asa, o discutie…
        Nu am card de sanatate, nu mai am medic de familie, acum vreo 3-4 ani, m-am dus si i-am spus sa stearga tot despre mine ca nu vreau sa figurez pe nicaieri… Mi-a zis ca nu am nici o info in calculator legata de istoricul medical ca nu mai cotizez demult, si aia e. Sper ca te-ai mai linistit un pic:)

        Apreciază

  13. mircea.v said, on aprilie 11, 2017 at 9:26 pm

    „Avocatul poporului” ca institutie ar trebui sesizat, pt lege neconstitutionala.
    Tratamentul medical nu poate fi obligatoriu, libertea omului…, toate prevazute in Constitututie.

    Si, poate ar merge si dati in judecata cei ce au facut legea, acuzati de nazism, fascism, si ce se mai pricep avocatii… incalcarea Constitutiei, demnitatii umane, libertatii…

    Adica, de ce doar in defensiva, sa mai si atacam pitin, ca cea mai buna aparare e atacul !!!!!!!!!

    Daca se ajunge la proces, ma bag si eu ca parte vatamata, civila sau cum s-o zice.

    saccsiv,

    te rog sa ma anunti pe email, daca se ajunge la asa ceva, adica la proces.

    Apreciază

    • guti flo said, on aprilie 12, 2017 at 8:28 am

      mircea.v
      sa anunte public, de ce numai pe mail…sa stim si noi!

      Apreciază

  14. Dorel said, on aprilie 11, 2017 at 9:34 pm

    Si totusi devine neclar. Sa zicem ca un parinte refuza si i se ia copilul cum scrie aici.
    Pe urma ce se intampla?
    Vor face vaccinul copilului cu forta?
    Daca copilul NU vrea? Ce fac astia, il leaga de masa si ii fac vaccinul?

    Ca asta seamana deja a nazism…

    Apreciază

  15. AV. IULIA TIPA said, on aprilie 11, 2017 at 9:50 pm

    Art. 3 alin.1 lit l nu poate fi aplicat precum nu poate fi aplicata intreaga lege,deoarece in legea sanatatii este reglementat consimtamantul informat (ca de altfel peste tot in lume). Conform doctrinei si jurisprudentei consimtamantului informat, actele medicale nu pot fi realizate de medic fara consimtamantul parintelui care este obligatoriu si a carui nerespectare duce la malpraxis.
    Notiunea de consimtamant prezumat din proiectul de lege este o aberatie juridica care in speta nu poate fi aplicata.Teoria consimtamantului informat este una ampla care nu poate fi prezentata succint aici , aplicarea sa vizand respectarea multor principii si drepturi …. Pe cale de consecinta, incercarea de introducere a vaccinarii obligatorii contravine dispozitiilor legale care reglementeaza consimtamantul informat si de aici evident a unor numeroase principii de drept si drepturi individuale.
    AV. IULIA TIPA

    Apreciat de 1 persoană

  16. Sluga netrebnica said, on aprilie 11, 2017 at 10:22 pm

    Nu cred ca va fi posibil sa participe oameni la aceasta „dezbatere publica”, pentru ca toate locurile este posibil sa fi fost deja ocupate de „societatile civile” ale lui Soros.

    Apreciază

  17. Dor said, on aprilie 11, 2017 at 10:33 pm

    Faptul de a face obligatorie o procedura care prezinta efecte adverse, pe care nimeni nu vrea sa si-le asume, imi spune ca Romania e condusa de oameni fara coloana vertebrala si cu aspirati de Coreea de Nord, rusinea tuturor celor ce au definit natiunea romana.

    Apreciază

  18. Spaceman said, on aprilie 11, 2017 at 10:41 pm

    Cu acest proiect de lege a vaccinării în România, sub masca ocrotirii sănătății publice și a individului, ne-au călcat efectiv pe cap și ni se spune verde în față că ne putem bucura de libertate în această țară doar în chinuri groaznice dacă libertatea noastră nu se manifestă în interesul stăpânirii diabolice.

    Este o lege – diabolică puțin spus – făcută pentru sclavi nu pentru un stat de drept modern.

    Ca să NU le reușească o astfel de lege a vaccinării – abominabilă – trebuie să ne concentrăm atenția și să luptăm – în primul rând – împotriva RENV (Registrul Electronic Național de Vaccinare) – care constituie unicul instrument de înregistrare a furnizorilor de servicii de vaccinare – să luptăm împotriva înregimentării electronice forțate.

    Ce proteste în stradă cu vuvuzele, selfi cu smartfonul și haștag ‘nu vaccinez’… împotriva unei astfel de legi a vaccinării merg până la jertfă de sânge!

    Apreciază

  19. Ionut said, on aprilie 11, 2017 at 11:03 pm

    Pai parca ziceau ca e fara amenzi. A, am inteles, e fara amenzi, direct puscarie…

    Apreciază

  20. Nicoleta said, on aprilie 11, 2017 at 11:17 pm

    “Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

    a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

    b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.”

    Saccsiv, nu cred ca ai inteles prea bine articolul 25. In acest articol nu scrie nicaieri ca este vorba de copii. Spun clar.., „persoanele care au varsta de peste 18 ani”. Asta inseamna TOTI adultii. Adica toti santem „eligibili”. Toti avem organe tocmai bune de „donat”. Parerea mea este ca ar trebui sa invatati sa va faceti bordeie. Nu-i de gluma, iar timp nu mai este.
    Cu aceasta lege, s-a dat liber la vanatoarea de oameni. La cat de agresiva este doctora mea de familie, nu m-ar mira sa se implice cu totul in aceasta vanatoare.
    Dar, tragedia cea mare este ca apropiatii nostri nu vor sa ne asculte, ci ne considera nebuni, ca incercam sa le aratam adevarul. Amarnic vor plange cand pentru ei va fi prea tarziu.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2017 at 7:07 am

      Nicoleta

      Eu am scris asa:

      Adica cum? Copiii care n-au facut vaccinurile pana la 18 ani, sa le faca de atunci incolo? Dar asta-i direct crima.
      Sau au in vedere si ceva vaccinuri obligatorii pentru adulti? Si daca nu le facem, ce ne vor face? Nu vom mai avea voie sa lucram alaturi de alti colegi de munca, nu vom mai avea dreptul sa circulam cu autobuzul, ne vor baga in lagare? Nu se specifica. Oare ce-o scrie in fantomaticul articol 26?

      Apreciază

    • baltag66 said, on aprilie 12, 2017 at 9:06 am

      Noi refuzăm vaccinul pentru că nu avem încredere în cei care-l impun. Prea vor dintr-odată să vaccineze toată lumea. Și asta bate serios la ochi. Pentru cine vede, căci pentru cine aleargă doar după cele materiale, vaccinarea nu-i decât un lucru firesc. Mai bine „nebun” acum decât pe vecie. Dar cine să înțeleagă aceste lucruri? Le vor înțelege doar cei care le-au căutat mai din timp. Doamne ajută !

      Apreciază

  21. Arhanghelul said, on aprilie 12, 2017 at 12:19 am

    http://www.youtube.com/watch?v=gpadgqJA-fQ%5Dhttps://www.youtube.com/watch?v=gpadgqJA-fQ

    http://www.profit.ro/stiri/social/fondul-nn-adreseaza-premiera-clientilor-avertizandu-i-discutii-publice-privind-eventuala-nationalizare-fondurilor-pensii-private-drepturile-pot-influentate-decizii-politice-16901974?source=biziday%5Dhttps://www.profit.ro/stiri/social/fondul-nn-adreseaza-premiera-clientilor-avertizandu-i-discutii-publice-privind-eventuala-nationalizare-fondurilor-pensii-private-drepturile-pot-influentate-decizii-politice-16901974?source=biziday

    http://www.nasul.tv/bomba-criza-majora-de-bani-la-buget-guvernul-dragnea-grindeanu-nationalizarea-pensiilor-private/]http://www.nasul.tv/bomba-criza-majora-de-bani-la-buget-guvernul-dragnea-grindeanu-nationalizarea-pensiilor-private/

    http://www.conso.ro/pensii/pensia-privata-din-nou-in-pericol-de-nationalizare]http://www.conso.ro/pensii/pensia-privata-din-nou-in-pericol-de-nationalizare
    _________________________________________________________________

    http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/150563/polonia-nationalizare-pensii-private.html]http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/150563/polonia-nationalizare-pensii-private

    http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/dupa-ungaria-si-polonia-bulgaria-ia-la-reformat-pensiile-private-13735611]http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/dupa-ungaria-si-polonia-bulgaria-ia-la-reformat-pensiile-private-13735611

    Apreciază

  22. geo said, on aprilie 12, 2017 at 8:00 am

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21710185-masuri-dure-pentru-stopa-fenomenul-nevaccinarii-ministrul-sanatatii-ameninta-parintii-care-nu-isi-vaccineaza-copiii-risca-pedepse-inchisoare.htm

    Merita atentie comentariile…

    0 (28 voturi) daca sunt asa de specialisti (Marţi, 11 aprilie 2017, 19:11)
    Adran [utilizator]
    cei care sunt specialisti, de ce nu isi asuma raspunderea si cand esueaza ?
    Te obligam sa-ti vaccinezi copilul dar il vaccinezi pe raspunderea ta. Pai cum vine asta? Daca ma obligi si se intampla ceva pai atunci sa-l bagi la inchisoare pe cel care a facut vaccinul 3-7 ani si sa-mi platesti despagubiri toata viata pt ce s-a intamplat, pt ca raul nu poate sa fie reparat.
    raspunde trimite
    +1 (3 voturi) hei (Miercuri, 12 aprilie 2017, 5:12)
    john70 [utilizator] i-a raspuns lui Adran
    Ma intreb cand se va trezi Poporul Roman si va trage la raspundere PSD pentru supunerea Poporului Roman la rele tratamente in ultimii 27 de ani?
    raspunde trimite
    +6 (8 voturi) of,of,of (Marţi, 11 aprilie 2017, 19:21)
    un revolutionar [utilizator]
    dar cei care vor aduce din import vaccin neconform sau indoit cu ,,aditivi,,și cei ce tin in colaps institutul Cantacuzino ce pedepse vor merita?
    raspunde trimite
    +2 (4 voturi) Corect, atat timp cat vorbim de vaccinurile (Marţi, 11 aprilie 2017, 19:25)
    Inna100 [utilizator]
    clasice pentru bebelusi , daca acestea sunt verificate, si provin din surse verificate.
    Si ce pedepse revin responsabililor care nu asigura vacinurile bazice ( anti TBC, anti rujeola, anti hepatite, anti polio.. ) pe care bebelusii ar trebui sa le primeasca la iesirea din maternitate sau in primul an de viata?
    Si ce pedepse revin celor cae au condus la eliminarea institutului Cantacuzino?
    raspunde trimite
    -6 (10 voturi) Cu masura asta inclin sa fiu de acord. (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:02)
    Cuca [utilizator]
    Consider ca parintii respectivi sunt niste habotnici sau niste ignoranti,
    raspunde trimite
    -2 (4 voturi) Nu e adevarat (Miercuri, 12 aprilie 2017, 4:00)
    JohnR [utilizator] i-a raspuns lui Cuca
    Copii vaccinati, dar cu un sistem imunitar scazut for scapa de hepatita insa vor muri de o banala gripa. Sistemul imunitar are un rol si trebuie lasat sa lucreze. Fara el muream toti pana acum. Intotdeauna o sa existe un virus pentru care nu exista vaccin. Si virusul gripal evolueaza de la un an la altul facand vaccinul neeficient. Pana si bacteriile devin imune la antibiotice.
    raspunde trimite
    -3 (5 voturi) F. bine (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:03)
    Zummm [utilizator]
    Numai sa existe vaccinurile alea pe piata
    raspunde trimite
    -2 (4 voturi) Deșteaptă treabă (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:03)
    st7 [utilizator]
    Eu aș sugera ca mai întâi să avem vaccinurile și aba după aceea să alergăm după părinții care nu-și vaccinează copiii. Eu am fost într-o situație în care m-am străduit mult ca să pot cumpăra vaccinul hexavalent pentru sugari de două luni, căci acesta nu se mai găsea nicăieri în țară. Într-un final s-a cumpărat din Ungaria. Unul dintre cei mai incompetenți miniștrii de după 89.
    raspunde trimite
    +7 (9 voturi) No Problem!!! (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:04)
    FacitJustitia [utilizator]
    Pai ce pot spune, ne vedem in instanta!!!!!
    Dragi tovarasi lasati-o mai moale, vremea voastra a cam trecut, iar noi astia adormitii incepem sa ne trezim, nici macar in visele voastre nu veti decide voi sau altii pentru copii mei, totul are o limita iar daca o sa treceti peste acea limita sper ca sunteti constienti ca o sa ne luptam iar numarul nostru, al celor ce au inceput sa se trezeasca creste de la o zi la alta, asadar si prin urmare suntem multi, pregatiti-va!!!!!!!
    Vad ca incepeti sa cam exagerati si sa fortati nota cu multe.
    Sa dam startul atunci, sa curga procesele, pe banda rulanta, inclusiv la instantele internationale!!!!
    raspunde trimite
    +3 (13 voturi) Faceti public (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:09)
    Snitzelvienez [utilizator]
    Lista de vaccinuri cu toate ingredientele ce le contin si apoi vorbim. Daca insistati cu rele tratamente , atunci Ministrul cat si doctorii trebuie sa semneze act care sa-si asume raspunderea pt posibile efecte secundare : deces, autism, paralizii etc
    raspunde trimite
    +2 (16 voturi) Aceiași sancțiune pentru toți… (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:24)
    Furnicuta [utilizator]
    Și când spun toți mă refer la:
    1. Olivia Steer și toți pseudospecialiștii care propagă în media opinii antivaccin;
    2. Părinții care nu-și vaccinează copiii, fie din nepăsare, fie cu bună știință;
    3. Responsabilii din instituțiile publice care nu pun la dispoziția populației în timp util vaccinurile necesare.
    Că și cei din minister au partea lor de vină.
    raspunde trimite
    -2 (14 voturi) BEMOL (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:25)
    dincannes [utilizator]
    1- Un medicament este obligatoriu testat, inainte de a fi vindut pe piata. Dar stupoare mare, normele de test, amesteca barbatii cu femeile! Eroare mare. Un medicament poate face bine unei femei, dar rau unui barbat.
    2- Am aflat ca vaccinul antitetanos este o ineptie: bacilul Clostridium tetani (strict anaerobic) ataca creerul, pornind de la o plaga, dar nu pe calea singelui (unde ar putea actiona eventual un vaccin) ci pe calea nervilor. Si totusi mii de oameni se vacineaza cu acest produs placebo!
    Cifra de afaceri a vaccinurilor era de 20 de miliarde in 2012 si este de 42 de miliarde in 2016 (LEEM). Cu atitia bani, poti cumpara multi oameni de decizie.
    raspunde trimite
    0 (0 voturi) esti neinformat (Miercuri, 12 aprilie 2017, 5:58)
    Francisc 1 [utilizator] i-a raspuns lui dincannes
    ca sa nu zic altfel
    raspunde trimite
    -1 (27 voturi) vaccinarea? (Marţi, 11 aprilie 2017, 20:50)
    misa2002_2006 [utilizator]
    oare in afara de interese ale afacerilor producatorilor de medicamente si ale distribuitorilor acestora, ce s-ar mai putea ascunde in spatele acestei tarasenii?
    cum sa fie posibil ca ceea ce altii dovedesc prin studii, ca afecteaza grav sanatatea copiilor, la noi in tara sa devina obligatoriu prin lege??
    in legea aceea privind obligativitatea vaccinarii copiilor romanilor, dupa o schema impusa, intra si despagubiri financiare si tratamente medicale pt tot parcursul vietii, in caz de „eroare”?
    tare as vrea sa va vad tarati prin tribunal pe la Haga de jumatate din romanii acestei tari, si sa fiti obligati sa platiti daune tuturor!
    raspunde trimite
    +5 (13 voturi) De acord, daca poti alege vaccinul, contra cost (Marţi, 11 aprilie 2017, 21:38)
    andipetre [utilizator]
    Cata vreme a accepta vaccinarea inseamna sa lasi statul sa aleaga si varianta de vaccin, cu compozitia si producatorul ales de el, e un abuz. Daca ai alternative si poti alege in cunostinta de cauza, chiar contra cost, vaccinul si producatorul, e cu totul altceva.

    Nu m-as lasa la mana unui stat corupt ca al nostru, care la un moment dat ar putea achizitiona vaccinuri de proasta calitate sau cu probleme. Pana nu demult, parintii puteau opta si puteau cumpara o varianta mai buna a vaccinului si a fost bine asa.

    Acum, statul se comporta mafiot, cu amenintari si mentalitate comunista. Asa vreti sa incurajati vaccinarea, mafie rosie?
    raspunde trimite
    +3 (15 voturi) E tare (Marţi, 11 aprilie 2017, 21:42)
    CezarN [utilizator]
    Deci un parinte face cat un vaccin in viziunea guvernantilor nostri. Ba mai putin.
    Dupa capul lor, un copil vaccinat(cu forta) poate trai si fara parinti. Imi imaginez ca acel copil va iubi foarte tare vaccinurile dupa ce parintii sai au ajuns la inchisoare.

    Deci, acei copii care ar trebui vaccinati acum, parintii lor doresc sa-i vaccineze, insa NU GASESC vaccinul ar trebui sa acuze statul de rele tratamente aplicate minorilor.

    In plus, ne putem face o idee despre cat apreciaza statul roman vaccinurile dupa tratamentele (rele, desigur) aplicate de catre statulo roman Institutului Cantacuzino, singura institutie care ar fi putut produce vaccinuri romanesti, pentru romani, sau macar sa analizeze vaccinurile importate pentru a nu deveni noi, romanii, cobaii marilor companii farmaceutice.

    Dar ei nu doresc decat spaga aferenta importurilor, nu-i intereseaza productia romaneasca, ca nu iese spaga din asta.
    raspunde trimite
    +3 (7 voturi) Pai sa-l aresteze pe Ponta! (Marţi, 11 aprilie 2017, 21:55)
    Prea_Tarziu [utilizator]
    El a facut vaccinurile inaccesibile. Le-a facut cele mai ieftine din lume si de negasit. In felul asta populatii intregi, ani intregi au ramas nevaccinate! Nici nu au auzit ei de Olivia care mananca Stir! Pur si simplu nu au fost chemati, nu s-au vaccinat!
    Cine plateste daca nu se gasesc vaccinurile?
    raspunde trimite
    0 (18 voturi) asta-i idiot? (Marţi, 11 aprilie 2017, 22:41)
    cchris [utilizator]
    Deci tipul asta e idiot. Dar pt efectele negative DOVEDITE face el puscarie pt ca ma obliga sa imi vaccinez copilul???
    Daca lucrurile evolueaza la fel de bine in continuare, in 20 ani ajungem poate la nivelul ala de constiinta ca sa incepem sa scoatem astfel de lucruri la iveala si va fi clar aratat cat sunt de nefaste vaccinurile si ce idiotenie uriasa e, de fapt crima. E dovedit clar si acum, doar ca in presa vezi doar ce „trebuie” sa vezi. Trebuie sa mai si citesti ca sa ajungi la informatie, si nu ma refer la formuri pe internet.
    Cum sa obligi ma la asa ceva??? Cat de retard sau incuiat la minte trebuie sa fii ca sa pui botul la tot ce iti dau gigantii farmaceutici??
    Eu am renuntat la medicul pediatru si al metodele medievale medicale de cand a avut primul copil 3 ani pt ca din antibiotice si alte idiotenii nu ne scotea si copilul era bolnav constant. Am invatat, mi-am asumat riscul si m-am ocupat eu de copii. Acuma-s amandoi sinte super copii. Sunt printre cei mai buni la invatatura amandoi, pe linie la toate materiile, la sport sunt mult peste ceilalti, urca pe munte in week-end 15 km pe zi si nu zic o data ca a fost ceva greu, mananca vegetarian, enorm de multe fructe si nu au mai fost bolnavi … cam de cand am renuntat la pediatru, nici macar o raceala. Se joaca afara in tricou la 12 grade si ma cert cu ei sa ia o geaca in spate. Nu exagerez nimic, e incredibil ce am obtinut cu doar atat: alimentatie sanatoasa, sport, munte si fara medici.
    Sa nu vina un retard politic sa imi spuna cum sa imi cresc copiii pt ca stiu mai bine ca el. Prima data ar trebui sa introduca o alimentatie sanatoasa la copii si educatie in acest sens, nu paine cu lapte – un rahat cu alt rahat, sport adevarat si apoi poate nu ar mai fi cazul sa vorbim despre vaccinuri.
    raspunde trimite
    -2 (10 voturi) sa mori de ras.. (Marţi, 11 aprilie 2017, 22:47)
    CRMS [utilizator]
    Traim in Romania asa ca maine, care vreti, va aduc adeverinta ca am murit..dara mite o stampila pe carnetul de vaccinari..
    Asa cumeste acuma macar aveati o statistica reala. Dupa tarasenia asta o sa fiti de rasul Europei cu 99% vaccinati si toti si totusi „number one” la imbolnaviri…legi facute de parlamentari rupti cu totul de realitatea romaneasca.
    raspunde trimite
    +5 (11 voturi) si cind… (Marţi, 11 aprilie 2017, 22:55)
    gazuldebasist [utilizator]
    nu exista un vaccin pe piata, cine intra la inchisoare? Obligativitatea unei proceduri medicale este o incalcare a dreptului pacientului. Avocatul poporului se autosesizeaza?
    raspunde trimite
    +1 (17 voturi) pt ghita contra anti vaccinare (Marţi, 11 aprilie 2017, 22:58)
    DanIonita1 [anonim]
    epidemiile astea au aparut tocmai datorita nevaccinarii. Copilul tau nevaccinat il poate imbolnavii pe al meu care nu are inca 1 an varsta minima la care poate fi vaccinat. Copii vostrii nevaccinati reprezinta un pericol mortal pentru toti copii din colectivitati de orice fel, care merg la pediatru (si asteapta pana sa le vina randul pe hol) sau in parc. Toti copii morti erau nevaccinati (doar o coincidenta??????????!!!!!!!!!!!!). Rata imbolnavrilor a crescut de 20 de ori fata de acum 10 ani cand rata de vaccinare era corespunzatoare. Daca vii cu copilul tau nevaccinat la gradinita de exemplu si mi-l imbolnavesti pe al meu, esti de acord sa raspunzi penal si material? Daca imi moare copilul din cauza ta ca nu ti-ai vaccinat copilul, iti dai seama ca vin ti bag cutitul in tine?
    raspunde trimite
    0 (10 voturi) intrebare (Miercuri, 12 aprilie 2017, 0:15)
    lumira [utilizator] i-a raspuns lui DanIonita1
    Cum sa sa-ti imbolnavesc copilul daca este vaccinat si „protejat”
    raspunde trimite
    -1 (9 voturi) stai jos (Miercuri, 12 aprilie 2017, 0:43)
    anonimicus [utilizator] i-a raspuns lui lumira
    0 (2 voturi) Uite vezi? Tu n-ar trebui sa ai drept de vot (Miercuri, 12 aprilie 2017, 4:10)
    Locke Lamora [utilizator] i-a raspuns lui lumira
    Pt ca asa se fistrug natiuni.
    raspunde trimite
    +4 (8 voturi) nu moare ma!! (Miercuri, 12 aprilie 2017, 1:27)
    cchris [utilizator] i-a raspuns lui DanIonita1
    Ma! Nu moare ma copilul tau decat daca are un sistem imunitar terminat, si il are asa doar daca si-au batut medicii joc de el, de ex. i-au dat antibiotic pt fiecare raceala, si atunci va avea probleme oricum. Mari. Daca ti-l hranesti cum trebuie si ai un pic grija de el face o forma usoara, ramane imun pe viata si totul e ok. Va panicati degeaba. Va mor copiii in accidente de masina ca nu aveti un scaun de copil, in fiecare zi cate 5, va mai mor inca 5 pe zi de diabet si cancer ca suntem degenerati genetic de cate rahaturi bagam in noi si povestim povesti aici.
    Dar ce nu stii e ca al tau, vaccinat, risca niste boli nasoale cu probabilitate destul de mare, boli care s-au raspandit doar de cand se dau vaccinuri pt orice. Si ce nu stii e ca al tau, vaccinat, la 20 ani nu va mai avea imunitate si risca sa faca boala, de data asta cu sanse de complicatii mult mai mari. Despre astea nu ti se spune, ca produci bani doar daca faci vaccinurile.
    Inca nu stim totul despre vaccinuri, nu va mai dati in barci asa de tare bazandu-va pe ceva ce nu stiti. Stiti ce vi se vinde, nu stiti cum e. Macar nu fiti asa de vehementi si puneti mana si studiati putin problema.
    raspunde trimite
    +1 (1 vot) Interesant (Miercuri, 12 aprilie 2017, 3:17)
    Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui cchris
    A fost aceasta propunere in programul de guvernare ca sa fie promovat fara dezbatere publica? Unde e campania de educare a populatiei? Facem totul hei-rupist ca inainte de 90 cind copiii premiantilor aveau scutiri pe banda de la sport, de la cules struguri,…si mai nou de la vaccinare. Un vaccin nu ofera protectie 100%, nici dupa a 2 sau a 3 doza. Cum ar fi sa numim criminali pe cei care isi injecteaza sau pe cei care obliga parintii sa-i injecteze pe bebelusi pina la virsta de 6 luni?
    raspunde trimite
    0 (0 voturi) Corect (Miercuri, 12 aprilie 2017, 3:55)
    JohnR [utilizator] i-a raspuns lui cchris
    Sistemul imunitar are un scop, altfel copii vaccinati de TBC iti vor muri de o banala gripa.
    raspunde trimite

    Apreciază

  23. baltag66 said, on aprilie 12, 2017 at 9:31 am

    Cine are încredere în cei care „se îngrijesc” de sănătatea noastră, n-au decât să-l accepte, eu unul n-am încredere în ei. Și apoi, nu știm noi de unde apare boala, dacă ea va apare? Dacă n-am încredere în sistemul pro vaccin, înseamnă că mă tem de ceva. Da, mă tem că aș putea fi infestat cu vreo boală care să apară mai târziu. Am voie să gândesc și în acest mod, dreptul la gândire nu ni s-a interzis deocamdată. Am văzut că în această lege se specifică clar că hotărârea de a nu face vaccinul este valabilă, ca și-n cazul elevilor care vor să facă Religie, doar dacă ne manifestăm dorința în formă scrisă. Declarația sau cererea noastră de a nu face vaccinul va fi actul prin care vom fi condamnați, act prin care vom fi acuzați că vrem să-i „omorăm” pe cei de lângă noi, căci un om nevaccinat care se va îmbolnăvi îi va afecta și pe cei de lângă el. Cineva a dat un răspuns foarte înțelept: Dacă cei de lângă noi sunt vaccinați și noi nu suntem, atunci cum se vor infesta cei vaccinați de vreme ce au făcut vaccinul? La această întrebare nimeni nu poate da răspuns, căci nu vor avea cum. Atunci de ce suntem condamnați cei care nu acceptăm vaccinul? Poate ar zice că pentru cheltuielile pe care le-am provoca prin faptul că dacă ne îmbolnăvim, va trebui să ne trateze. Și dacă dăm scris că dacă ne vom îmbolnăvi, nu obligăm pe nimeni a ne trata, de vreme ce nu am acceptat vaccinarea?
    Cineva mai sus a numit această lege a vaccinării VÂNĂTOAREA DE OAMENI. Îi dau perfectă dreptate. Fiind în asentimentul Părintelui Justin Pârvu care ne spunea așa: „Cine e dispus să aibă greutăți, să nu ia documentele cu cip”, îmi permit să-l continui : Cine este pregătit să suporte necazuri, să refuze vaccinarea, și asta nu dintr-o nebunie, ci pentru că nu avem încredere în această impunere. Acestea sunt mărturisiri ale dreptei credințe și nimic altceva. De aceea au și fost îngăduite de Dumnezeu ca să apară acum. Deschideți ochii bine dragilor că este VREMEA MĂRTURISIRII. Doamne ajută !

    Apreciază

  24. AV. IULIA TIPA said, on aprilie 12, 2017 at 9:56 am

    Art. 7 alin 2, teza finala din lege prevede consimtamantul prezumat al parintilor ” cu excepția situației în care părinții sau, după caz, reprezentantul legal refuză, în scris, vaccinarea.”
    Pe cale de consecinta consimtamantul prezumat opereaza doar daca nu exista un refuz scris.
    Oricum consimtamantul prezumat nu poate opera nici ca fictiune juridica, deoarece, astfel cum am mai mentionat, opereaza consimtamantul informat (altfel spus, in speta, medicii trebuie sa informeze parintii cu privire la vaccin si sa obtina consimtamantul pentru vaccinare de la parinti. In caz contrar medicii se trezesc cu dosar de malpraxis).
    Avand in vedere teza finala a art. 7 alin.2, care confera dreptul parintelui de a refuza , dispozitiile art. 11 nu pot fi aplicate (cele care vizeaza posibilitatile de constrangere si sanctionare a parintilor,, interventia protectiei copilului etc ) si nici acele dispozitii care conditioneaza accesul la invatamant de vaccinare.
    Art. 25 NE VIZEAZA PE NOI TOTI.
    Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

    a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

    b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.

    Altfel spus aceasta lege nu se coordoneaza cu dispozitiile care reglementeaza consimtamantul informat din legea sanatatii, contrazicandu-le.
    Exemplu:Eu am dreptul la consimtamant informat. Deci daca nu-ti dau acordul pentru desfasurarea actului medical nu poti sa ma vaccinezi nici pe mine nici pe copil, prevalandu-ma de dispozitiile care reglementeaza dreptul meu la a-mi exprima consimtamantul.Tu medic, daca nu-l ai nu poti sa ma obligi si nicio institutie nu ma poate sanctiona.DIMPOTRIVA, MEDICII AU OBLIGATIA DE A OBTINE CONSIMTAMANTUL MEU PENTRU A PUTEA DESFASURA ACTUL MEDICAL.NU SUNT RESPECTATE cerinţele corelării cu ansamblul reglementărilor interne şi ale armonizării legislaţiei naţionale cu legislaţia comunitară şi cu tratatele internaţionale la care România este parte, precum şi cu jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului .
    Proiectul de lege incalca dispozitiile legii 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, cu modificari
    Articolul 2 (1) Tehnica legislativă asigură sistematizarea, unificarea şi coordonarea legislaţiei, precum şi conţinutul şi forma juridică adecvate pentru fiecare act normativ.
    Respectarea normelor de tehnică legislativă
    Articolul 3 (1) Normele de tehnică legislativă sunt obligatorii la elaborarea proiectelor de lege de către Guvern şi a propunerilor legislative aparţinând deputaţilor, senatorilor sau cetăţenilor, în cadrul exercitării dreptului la iniţiativă legislativă, la elaborarea şi adoptarea ordonanţelor şi hotărârilor Guvernului, precum şi la elaborarea şi adoptarea actelor normative ale celorlalte autorităţi cu asemenea atribuţii.
    Art. 6(4) Actele normative cu impact asupra domeniilor social, economic şi de mediu, asupra bugetului general consolidat sau asupra legislaţiei în vigoare sunt elaborate pe baza unor documente de politici publice aprobate de Parlament sau de Guvern. Guvernul defineşte tipurile şi structura documentelor de politică publică.
    Integrarea proiectului în ansamblul legislaţiei
    Articolul 13Actul normativ trebuie să se integreze organic în sistemul legislaţiei, scop în care: a) proiectul de act normativ trebuie corelat cu prevederile actelor normative de nivel superior sau de acelaşi nivel, cu care se află în conexiune;
    c) proiectul de act normativ trebuie să fie corelat cu reglementările comunitare şi cu tratatele internaţionale la care România este parte. d) proiectul de act normativ trebuie să fie corelat cu dispoziţiile Convenţiei europene a drepturilor omului şi ale protocoalelor adiţionale la aceasta, ratificate de România, precum şi cu jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.
    Av. IULIA TIPA

    Apreciază

  25. AV. IULIA TIPA said, on aprilie 12, 2017 at 10:30 am

    Interzicerea participarii la una din formele de invatamant, prin conditionarea de efectuarea vaccinului incalca dispozitiile privind consimtamantul informat, dreptul fundamental la invatatura GARANTAT PRIN CONSTITUTIE , Legea educației naționale nr. 1/2011 SI O SERIE DE DREPTURI FUNDAMENTALE ALE PERSOANELOR.
    TREBUIE MOBILIZARE PENTRU A SE SEMNA UN DOCUMENT PRIVIND PUNCTELE DE VEDERE ARGUMENTATE PRIVIND PROIECTUL DE LEGE , INDIFERENT DE TITULATURA ACESTUIA, MEMORIU ETC.Asta in aceasta faza.

    Apreciază

  26. valentin said, on aprilie 12, 2017 at 12:09 pm

    se pune masca libertatii peste dictatura

    se spune ca la nasterea copilului parintii sunt liberi sa aleaga sa nu ii faca vaccin.

    iar ulterior cand il vor da la gradinita si la scoala e pot face puscarie si li se pot lua copiii pt. ca nu i-au vaccinat.

    o decizie pedepsita ulterior cu inchisoarea inseamna ca legea se bate cap in cap in detrimentul oamenilor chiar spre pierderea libertatii, drept garantat fundamental pentru care se spun atatea, si-au dat viata atatea milioane si s-au jertfit in revolutii si razboaie.

    acum legea nu mai permite acest drep – rezulta ca se introduce dictatura, sclavia si tortura prin legi

    Apreciază

  27. dante said, on aprilie 12, 2017 at 12:44 pm

    In caz de proces, eu ma voi implica ca parte vatamata.

    Apreciază

  28. Timiana said, on aprilie 12, 2017 at 3:18 pm

    Cine stie sa puna linkul unde sa scriem la ministerul IMBOLNAVIRII si la guvern, sa ne spunem parerea despre MIZERIA asta de lege, sa o dezbatem, sa zic, ca deaia e in DEZBATERE PUBLICA, sau doar ongistii sorosisti au dreptul la opinie.

    Apreciază

  29. HD said, on aprilie 12, 2017 at 3:51 pm

    DL AVOCAT IULIAN TIPA
    Domnule avocet Iulian Tipa. Imi ofer timpul si cunostiintele , 2 ani de documentare masiva pe subiect, pentru a va ajuta sa atacam in instanta la curtea constitutionala textul acestei legi. TREBUIE OPRITI OBLIGATORIU! Ne intoarcem in ’50. Adresa mea de email este mihneamostisteanu@gmail.com Va rog sa ma contactati. Sunt inginer de profesie. Astept cu interes sa ma contactati cat mai urgent. Cu stima.

    Apreciază

  30. HD said, on aprilie 12, 2017 at 3:54 pm

    Trebuie organizat un protest neaparat. Trebuie ca parintii CONSTIENTI sa iasa in strada pentru drepturile lor.
    Unde sa facem organizarea? Cum sa dam de stire? OLIVIA STEER TREBUIE SUSTINUTA E SINGURA NOASTRA PORTAVOCE IN SOCIETATE. Ea e vazuta ea are acces la mesaj public si il poate transmite.
    VACCINEZI SAU RATIONEZI!

    Apreciază

  31. mircea.v said, on aprilie 12, 2017 at 4:03 pm

    Cuvantul Parintelui Justin ref la vaccinuri, cipuri…

    http://www.atitudini.com/2009/10/parintele-justin-parvu-s-a-ajuns-la-apogeul-nihilismului/

    (aici doar un fragment)

    Parinte, cum sfatuiti poporul sa procedeze cu privire la aceste vaccinuri criminale care se vor impune cu forta, asupra copiilor nostri si asupra mamelor insarcinate, si poate pe viitor asupra tuturor?

    – Dragii mei, e greu sa dai un raspuns unui popor intreg, pentru ca nu avem decat solutii dureroase, pentru ca aceasta este realitatea in care traim, foarte, foarte dureroasa. Am spus de la inceputul anului ca trebuie sa ne pregatim pentru martiraj si mai mult de atat nici nu as mai fi avut de grait, dar oamenii sunt neputinciosi cu duhul si cu mintea ca sa inteleaga. Nu e usor sa traiesti in ziua de azi. Dar daca Domnul asa a binevoit ca noi sa suferim aceste vremuri, apoi trebuie sa ne supunem si sa primim cu bucurie toate cele ce vin asupra noastra, ca din mana lui Dumnezeu, si nu a vrajmasului. E mai greu acum, pentru ca ne-am invatat cu comoditatea, cu televizorul si cu toate mofturile si libertatile; ei bine, dragii mei, abia acum se vede efectul daunator al acestor libertati ne-au slabit puterile sufletului. Mintea este ingreuiata, trupul slabit si datorita alimentatiei otravite cu care ne hranesc mai marii nostri, si nu suntem obisnuiti sa purtam niciun fel de razboi, nici duhovnicesc, nici trupesc. De aceea, va rog sa nu mai cautati solutii. Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos. Tata pe fiu si mama pe fiica va da la moarte. Iata ca asistam la implinirea acestei proorocii.

    Daca mama va lasa copilul sa fie vaccinat, este ca si cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori sa luam modelul lui Brancoveanu, care cu marime de suflet privea mucenicia fiului sau cel mic, Matei. Invatati copiii sa traiasca in legea crestineasca, aceste obiceiuri sa le deprinda mai cu seama; nu mai e nevoie de nicio alta stiinta, de nicio scoala; prin orice mijloace copiii nostri sunt otraviti nu numai cu aceste vaccinuri, ci cu atatea informatii mincinoase la adresa creatiei lui Dumnezeu, cu calculatorul si cu tot soiul de filme, care ofera copilului o educatie antihristica. Daca nu aveti unde sa va retrageti din societatea aceasta potrivnica lui Dumnezeu, stati fiecare la locurile dumneavoastra si marturisiti pe Hristos, opunandu-va tuturor masurilor viclene de exterminare a omului. Pentru ca asta tanjeste vrajmasul sa faca, sa distruga faptura lui Dumnezeu. Invidia lui cea mai mare, aceasta este crearea OMULUI: De ce il iubeste Dumnezeu atat de mult pe om? Tocmai de aceea ar trebui sa prindem putere si curaj, pentru ca daca suntem asa de tare luptati si impresurati din toate partile de atatea primejdii si nevoi, inseamna ca si invidia vrajmasului se mareste datorita dragostei lui Dumnezeu sporite fata de noi, chipul si asemanarea Sa. Dar iata cat de mult ne iubeste Dumnezeu ca inca mai rabda toate pacatele si faradelegile noastre. Numai dracul nu intelege mila si iertarea lui Dumnezeu, ca daca ar fi inteles-o, cred ca s-ar fi pocait si el.
    De aceea va zic aveti incredere ca Domnul va va da putere sa marturisiti pentru El. Traim intr-o lume anarhica, intreaga clasa politica este vrajmasa a lui Hristos si slujitoare raului, de aceea numai simpla noastra vietuire, fara sa abdicam de la principiile noastre crestine, este o marturisire si o mucenicie de zi cu zi.

    Asadar: Nu primiti acest vaccin si nimic ce aduc nou puterile politice de azi. Evreii conduc lumea si americanii lucreaza pentru ei si cred ca au ajuns sa o stapaneasca deoarece nu mai au nicio sfiala; totul este la vedere si sunt constienti ca nu mai au niciun adversar de temut si lupta pentru exterminarea populatiei, ca cei putini care vor ramane sa se inchine lor. Acum ei studiaza si fac trierea iar modul prin care vor distinge oamenii intre ei sunt cipurile. Ai sau nu ai cip? Caci in fond cipul ce este? O arma impotriva omului. Iar noi nu mai avem arme; tineretul nostru este obosit, incat chiar sa vrea sa se ridice din vraja in care traieste, nu mai are putere. Singurele noastre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaciunea, smerenia, dragostea, dar si marturisirea. Nu se poate dragoste fara marturisire. Dragostea este jertfitoare, iar noi daca ne temem sa marturisim adevarul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nostru care este in nestiinta si noi nu il informam si il lasam sa cada prada acestui sistem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Biserici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dumnezeu, care isi pun viata pentru fratii lor.
    De aceea, mamelor, educati-va crestineste copiii si nu ii lasati necontrolati! Nu ii lasati sa isi faca mendrele lor, nu ii lasati prada educatiei acestei societati, pentru ca le-ati asigurat si moartea sufleteasca, dar iata ca si pe cea trupeasca! Mai degraba iesiti din mijlocul acestei societati si va cresteti copiii in dragoste si simplitate. Saracia si greutatile va vor intari mai mult si mintea, si sufletul, si trupul. Nu vedeti ca prin atatea libertati si drepturi ale copilului, ei ajung sa aiba dreptul de a ti-l ucide, dreptul de a distruge o natie?

    Apreciază

  32. ultimul mohican said, on aprilie 12, 2017 at 7:34 pm

    Cand se face un soft nou apar probleme la care nici n-au visat cei ce l-au scris initial. In general numarul bug-urilor depinde de complexitatea programului. De aceea e necesara testarea lui, inclusiv de grupuri mari de utilizatori, a se vedea de exemplu politica Microsoft care a dat licente gratuite cu valabilitate de maxim 1 an pentru cateva versiuni noi de sisteme de operare.

    Nu mi se pare imposibil ca asta sa fie repetitia pentru cipare, adica un test util identificarii problemelor ce vor aparea si eventual a persoanelor care se opun. Atat vaccinarea cat si ciparea implica introducerea de substante/corpuri straine in corp, in ambele cazuri se anticipeaza o opozitie consistenta, ambele sunt facute cu scop malefic.

    De ce la noi, la roman acest test ? Pentru ca pana acum, cu putine exceptii, au sters pe jos cu noi cum au vrut.

    Apreciază

  33. speedyscout said, on aprilie 12, 2017 at 9:27 pm

    Ce nu înțeleg și mă irită la maxim, e faptul că dacă am un copil ne vaccinat și stă cu alți copii vaccinati, al meu poate să aibe orice boală și n-ar trebui să fie probleme pentru cei vaccinati. Dacă apar, înseamnă că vecinul ăla e de…..și nu-și împlinește scopul. Deci de ce să mă forțeze și să excludă copilul din societate? Nu mă întind mai departe, că dacă e să continuăm ajungem la faptul că dacă nu mai ai drepturi nici asupra propriului copil, atunci mai bine nu-l faci, că-l faci pentru stat nu pentru tine…și așa se ajunge la exterminarea poporului nostru care tot scade numeric și în ritmul ăsta o să accelereze tendința asta

    Apreciază

  34. AV. IULIA TIPA said, on aprilie 12, 2017 at 11:43 pm

    Am procedat la o analiza comparativa a vaccinarii atat in legislatia sistemului de drept continental cat si common law pe care o sa o prezint mai tarziu intr-un document.
    EXEMPLUL DE URMAT- IRLANDA CARE RESPECTA DISPOZITIILE PRIVIND CONSIMTAMANTUL INFORMAT IN CAZUL VACCINARII:

    Dă clic pentru a accesa guidelinesGP.pdf

    Guidelines for VACCINATIONS in General Practice September 2016
    5.1
    Before vaccine administration
    Prior to vaccination the vaccinator
    E.
    Obtains written informed consent (see Section 5.2).
    5.2
    Consent issues
    Vaccination is not compulsory.
    A.
    Informed consent must be obtained prior to vaccination. The person providing consent to a vaccination should be offered as much information as they reasonably need to make their decision.The Guide to Professional Conduct & Ethics for Registered Medical Practitioners, 8th Edition,
    2016 (Medical Council) states in Section 11 ‘Information for patients’ section 11.1 that ‘You must
    give patients enough information, in a way that they can understand, to enable them to exercise
    their right to make informed decisions about their care. Consent is not valid if the patient has not
    been given enough information to make a decision’.
    http://www.medicalcouncil.ie/News-and-
    Publications/Reports/Guide-to-Professional-Conduct-and-Ethics-8th-Edition-2016-.pdf
    Code of Professional Conduct and Ethics for Nurses and Midwives, December 2014,
    Principle 1, Standard 9, states that ‘You are responsible for seeking the patient’s consent to nursing and midwifery treatment and care. Never presume a patient’s consent. The consent is
    valid if: information is communicated in a clear manner about the nature, purpose, benefits and risks of treatment and care in a way the patient can understand; the patient has the capacity to
    make a decision about a particular procedure; the patient gives their agreement freely.’

    DE RETINUT: Never presume a patient’s consent.
    Av. Iulia Tipa

    Apreciază

  35. Mihail said, on aprilie 13, 2017 at 9:41 am

    fratilor ati observat ca nu apare pe nicaieri cine sunt initiatorii acestui asa zis proiect de lege. eu am cautat si n-am gasit nicaieri. initiatoii in sus, initiatorii in jos dar initiatorii nicaieri. e cam asemanator cu:: „se doreste”, „se zice” si s-a inlocuit „se doreste” cu „initiatorii”.Este de remarcat faptul ca aceasta lovitura este lansata in Saptamana Patimilor. si tot in aceasta saptamana ne-au inchis si blogul deveghepatriei. Daca o sa fiti atenti o sa vedeti ca aceste lovituri pe care ei ni le dau nu sunt la intamplare ci in perioadele cand avem atentia indreptata catre altceva, cand ne scade vigilenta.

    Apreciază

  36. geo said, on aprilie 13, 2017 at 10:07 am

    Stati linistiti !
    Ministerul Sănătății și celelalte autorități și instituții publice prevăzute de prezenta lege vor adopta și implementa, potrivit atribuțiilor lor specifice, toate măsurile necesare pentru ca prevederile prezentei legi să fie aplicabile de la 01 Ianuarie 2019
    Adica …niciodata . Pana atunci …o sa-i ”vaccineze ” Dumnezeu pe ei .Voi , iL veti intampina la a doua Lui venire . Nu vedeti ce e la orizont ?

    Apreciază

  37. geo said, on aprilie 13, 2017 at 10:14 am

    am uitat sa pun niste ghilimele undeva…

    Apreciază

  38. HD said, on aprilie 13, 2017 at 1:24 pm

    FAC APEL LA DL AVOCAT IULIAN TIPA. Cu toata stima pentru ceea ce scrieti. Haideti va rog sa luam legatura sa facem ceva concret. Poate dumneavoastra ati inceput deja o documnetare a unui apel in justitie. lucrurile trebuie miscate. Va stau la dispozitie si doresc sa ma implic cu informatii studii orice. Va rog contactati-ma

    Apreciază

  39. […] DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … BAGA IN PUSCARI… […]

    Apreciază

  40. […] Ca raspuns la ce se poate citi aici si aici: […]

    Apreciază

  41. […] Ca raspuns la ce se poate citi aici si aici: […]

    Apreciază

  42. […] DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … BAGA IN PUSCARI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.