SACCSIV – blog ortodox

Se implineste PROFETIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 6, 2017

Iata mai jos articolul cu acelasi titlu ce l-am postat ieri si pe OrtodoxInfo:

Unii considera ca profetia ar fi fost spusa initial de Cuviosului Paisie Aghioritul. Altii considera ca ar fi spus-o Episcopul Antonios de Sisaniou si Siatistis. Oricum, multi cred ca asa va fi.

Mai e insa mult pana atunci?

Pentru a fi un razboi, trebuie o invazie. Pentru a fi invazie, trebuie un motiv de invazie. Motivul de mai jos o fi destul de bun?

Presupus “atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, printre care 11 copii

Adica regimul de la Damasc ar fi ucis civili cu arme chimice. Ca atare, Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a examina.

Rusia zice ca aviatia guvernamentala n-a dat cu chimicele, ci ca bombele normale ar fi lovit un depozit cu chimicale al teroristilor:

UPDATE Atac chimic în Siria: Aviația siriană a bombardat un depozit al insurgenților ce conținea substanțe toxice (Moscova)

Dar Rusia e aliata lui Bashar al-Assad si are si o baza militara in Siria, asa ca va baga cineva in seama ce zice Moscova?

Sa ne amintim ca pentru invadarea Irakului in 2003 a fost suficienta minciuna ca Saddam Hussein ar fi avut nu stiu ce rachete de distrugere in masa. Cu atat mai simplu le va fi deci acum celor din NATO si aliatilor de genul Arabiei Saudite sa invoce moartea acelor copii pentru a ataca terestru Damascul.

Asadar, motiv pentru invazie exista. Sau va fi inventat un altul. Spre deosebire de Irak insa, Rusia are deja militari in Siria, aviatie si alta tehnica de lupta. Nu multi militari, caci din motive neclare majoritatea au fost retrasi in 2016:

De ce Vladimir Putin retrage trupele rusesti din Siria?

Dar destui cat sa creeze mari probleme. Ba mai mult, Rusia nu-i chiar atat de departe de Siria, deci comandantii americani e evident ca trebuiau sa gandeasca o solutie astfel incat de la momentul invocarii motivului invaziei si pana la invazia propriu zisa sa treaca un timp cat mai scurt. Adica sa nu trebuiasca sa treaca Oceanul. Ba mai mult, chiar si o deplasare a trupelor stationate in centrul Europei ar putea dura prea mult. Asa ca o varianta pe care o credem foarte probabila ar fi ca mai intai sa deplaseze cat mai multe forte posibil inspre estul Europei si mai ales in Romania (sub pretextul pericolului rusesc si bla bla bla) si abia mai apoi sa caute si un motiv de invazie.

Si intr-adevar, iata ultima stire ce confirma astfel de miscari de tehnica de lupta, aprilie 2017:

Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest an

Ba mai rau, ca de fiecare data, aspectul lor dovedeste ca sunt pregatite pentru un razboi in desert, nu pentru unul in zona temperata. In acest transport, din februarie 2017, se vede mai bine:

Video: TREN CU TANCURI americane in Romania

E vorba de camuflaj.

Adica un tanc, de exemplu, pentru a apara Romania de Rusia, ar fi trebuit sa arate asa:

Image result for abraham tank woods

Si nu asa:

Si sa nu uitam nici de stirea din 2 aprilie:

NATO îşi deschide birou de contraspionaj la Bucureşti
Sau cea de la sfarsitul lui martie:

RUSIA ameninta ISRAELUL: „Armatele noastre se vor ciocni!”

Unii poate vor intreba: Pai daca tot vor razboi mondial, de ce n-o fac pe fata?

Raspunsul e simplu: Papusarii niciodata n-au facut-o astfel, nici in primul si nici in al doilea razboi mondial. Cine cunoaste istorie, isi aduce aminte. Niciodata n-a declarat cineva “acum declansam razboiul mondial”. Treaba trebuie inceput restrans si abia pe urma extinsa. Nu poti dintr-o data, caci altfel, oricat de marionete ar fi guvernele statelor lumii, majoritatea tot ar dezerta. Ca sa nu mai vorbim de popoare. E greu sa pornesti noroadele direct la un razboi total cu un discurs de genul “sa ne strangem cu totii si sa ne batem intre noi pana ramanem cativa”. Daca insa razboiul incepe zonal, pe urma pot veni si aliatii beligerantilor, apoi aliatii aliatilor si tot asa. Doar astfel ii poti prosti pe toti.

De ce au nevoi papusarii de un al treilea razboi mondial? Vom dezvolta intr-un viitor material.

Pana atunci, cititi va rog:

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Vom vedea daca izbucnirea celui de al treilea razboi mondial e iminenta sau nu. Insa sigur e ca multa vreme nu mai e.

Sa ne rugam, fratilor.

Comentariu saccsiv:

   Intre timp, s-au mai intamplat lucruri.

Preşedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept “oribil”, “de nedescris” şi un “afront îngrozitor la adresa umanităţii”. Întrebat dacă formulează o nouă politică în privinţa Siriei, el a răspuns: “Veţi vedea”.

Iar Ambasadorul SUA la ONU a declarat ca:

Dacă ONU nu acţionează în privinţa Siriei, s-ar putea să o facem noi

Ba mai mult:

Un opozant acuză SUA de provocarea atacului chimic, Washingtonul îl învinuiește pe Assad. Atacul chimic considerat o VESTE PROASTA pentru PACEA din Siria

 

Reclame

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. wefocus said, on aprilie 6, 2017 at 5:22 pm

  Parintele Elpidie spunea ca sunt niște etape. Probabil Siria este unul din micile războaie care se vor desfășura in mai multe zone înainte de marele război. Dacă ar fi sa corelam profețiile sfinților contemporani, vedem ca ele nu se contrazic. Parintele Iosif Vatopedinul spunea ca scânteia marelui război va apărea in Bulgaria, și specifica faptul ca va fi o chestiune nu foarte însemnată. Parintele Paisie zicea de neînțelegerile cu Turcia legat de apele teritoriale și ca legat de treaba asta turcii vor interveni militar fără a crea însă pagube însemnate pt ca la scurt timp vor interveni rușii. Cert e ca nu suntem departe, sa ne rugam sa mai întârzie Dumnezeu și sa folosim timpul cu discernământ, sa ne pregătim duhovniceste și sa apucam sa ne retragem.

  Apreciat de 1 persoană

  • Grig said, on aprilie 7, 2017 at 12:23 am

   Părintele Elpidie profeţeşte în felul următor:

   „În această mizerie patru state mari vor crea panică si un război generalizat va veni. Și aceste patru state sunt Israel, Iran, Egipt și Siria.
   Aceste patru (4), state vor crea noi date pentru aspectul final al veniri lui Antihrist. Antihristul prin propri sai liderii va crea două noi state, care vor fi conduse de 2 lideri încăpățânati și puternici, care se vor ciocni.
   Cele două state se vor ciocni și prin disputa dintre aceste două state lucrurile vor începe să degenereze în război și extinderea lui astfel încât să atingă si pe cei mai buni.
   Cele două state mari aflate in plin conflict, vor face ca lumea sa înceapă să vorbească despre pace. Și apoi de nicăieri, de la Est va veni, veți vedea o persoană atât de puternica, atât de inteligenta, atât de diabolica de înțeleapta, atât de fermecătoare, atât de abila din punct de vedere financiar si un foarte bun negociator. Și această persoană ca negociator va fi capabila pentru a echilibra reacțiile statelor din zona și acesta va fi primul pacificator.
   Când va fi venit această primă pace și Israel va avea de suferit. AM spus ca conflictul acestor patru ) state va juca un rol important pentru venirea lui Antihrist. Siria, Israel, Egipt și Iran. Și de acolo se va raspandi in reacție și in celelalte state iar de nicaieri va veni Antihristul, care va fi tot ceea ce am spus, absolut fermecător, cu umor, cu bunăvoință și apoi acesta va fi capabil de a opri războiul.
   Va fi primit ca un prinț al păcii, mass-media și toți liderii de atunci vor accepta acest lucru ca fiind o personalitate de top. Va fi chemat în toate statele lumii pentru discursurile sale, toti vor vrea să-l întâlnească și sa i se supuna . Apoi, va fi promova încet – încet ca lider mondial.
   Bisericile vor fi într-o astfel de situație grea de devastare cu multe scandaluri și multe conflicte incat vor striga ca vor sa devină una cu Antihristul.
   Deci, proorocul mincinos va supune lumea si va spune că el este liderul adevărat.
   Antihristul va veni insa nu va predica religia lui Dumnezeu, ci a omului.El va predica Religie Umanitara. Acesta va sublinia conceptul de Dumnezeu dar in sensul de om. El va vorbi despre conceptul ca omul poate deveni Dumnezeu.
   Si voi spune-ti ca sunt Dumnezeu! Eu sunt liderul!
   Va fi acceptat tot ce este indecent si nu există în Biblie, va fi primit ca un membru de bază și lider iar proorocul mincinos va cere tuturor credincioșilor care vor supune și altor biserici sa fie subjugate de el.
   Antihristul va livra apoi la Vatican autoritatea absolută în toate celelalte biserici, toate religiile și toate confesiunile.
   Apoi, va începe cea mai mare persecuția a crestinismului suferită vreodată. „

   http://www.pentapostagma.gr/2013/08/pateras-elpidios-pseudoprofiths.html#ixzz2gNFCp1eP

   Apreciat de 1 persoană

   • el said, on aprilie 7, 2017 at 9:08 am

    Grig

    suna cam lumeste „profetia” asta !
    au inceput acum „sa profeteasca” toti punand in gura parintilor si Staretilor ceea ce li se pare lor .
    ma scuzi dar NU POT SA CRED… 🙂

    au pus in gura lui Pater Iosif atatea „profetii” care mai de care.. .

    Apreciază

 2. Ioana said, on aprilie 6, 2017 at 5:24 pm

  http://lumea-ortodoxa.ro/rugaciune-ecumenista-inter-religioasa-pentru-ucraina-cu-participarea-mitropolitului-onufrie/

  Rugăciune ecumenistă inter-religioasă pentru Ucraina cu participarea mitropolitului Onufrie

  La data de 24 august se marchează ziua independenţei Ucrainei, anul acesta împlinindu-se 25 de ani de la eveniment. Cu această ocazie în catedrala Sf. Sofia din Kiev a avut loc o rugăciune ecumenistă „pentru Ucraina”, conform rian.com.ua şi patriarchia.ru, eveniment organizat anual începând cu 2005 şi la care, iniţial, Patriarhia Moscovei a refuzat să participe.

  În acest an, însă, Mitropolitul Kievului Onufrie (Berezovski) a luat parte la eveniment alături de arhiepiscopul greco-catolic al Ucrainei, preşedintele uniunii baptiştilor, episcopul armean-monofizit al Ucrainei, muftiul conducerii spirituale a musulmanilor din Ucraina şi principalul rabbin al Kievului şi Ucrainei, precum şi înalţi demnitari de stat.

  Mitropolitul Onufrie este considerat ca făcând parte din aripa conservatoare a ierarhiei Patriarhiei Moscovei.

  Apreciază

 3. guti flo said, on aprilie 6, 2017 at 5:43 pm

  E cam groasa treaba!

  Apreciază

 4. stef said, on aprilie 6, 2017 at 5:55 pm

  Oculta nu mai are timp si Incepe – Trump este sufocat de haitele sioniste , Kushner -agent Mossad chiar ginere. Evident ca Atacul chimic a fost executat de agenturile straine si NU de Assad. SUA sunt pe picior de razboi si in Pacific cu Koreea de Nord si China. Chiar acum cateva zile au inceput sa mute armament greu spre Siria si o parte din tancuri trec prin Romania.
  Vedeti canalul Israeli News Live al lui Ben Denoon … Oarecum partinitor in privinta Israelului.

  Apreciază

 5. stef said, on aprilie 6, 2017 at 6:25 pm

  Apreciază

 6. s2side said, on aprilie 6, 2017 at 9:05 pm

  din cate stiu exista tensiuni si intre china/korea de nord

  Apreciază

 7. m&v said, on aprilie 6, 2017 at 10:12 pm

  Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, cap.20:
  7. Şi către sfârşitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui,
  8. Şi va ieşi să amăgească neamurile, care sunt în cele patru unghiuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, şi să le adune la război; iar numărul lor este ca nisipul mării.
  9. Şi s-au suit pe faţa pământului, şi au înconjurat tabăra sfinţilor şi cetatea cea iubită. Dar s-a pogorât foc din cer şi i-a mistuit.
  10. Şi diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă, unde este şi fiara şi proorocul mincinos, şi vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor.
  11. Şi am văzut, iar, un tron mare alb şi pe Cel ce şedea pe el, iar dinaintea feţei Lui pământul şi cerul au fugit şi loc nu s-a mai găsit pentru ele.
  12. Şi am văzut pe morţi, pe cei mari şi pe cei mici, stând înaintea tronului şi cărţile au fost deschise; şi o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieţii; şi morţii au fost judecaţi din cele scrise în cărţi, potrivit cu faptele lor.
  13. Şi marea a dat pe morţii cei din ea şi moartea şi iadul au dat pe morţii lor, şi judecaţi au fost, fiecare după faptele sale.
  14. Şi moartea şi iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc.
  15. Iar cine n-a fost aflat scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iezerul de foc.
  Capitolul 21
  1. Şi am văzut cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este.
  2. Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
  3. Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.
  4. Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
  5. Şi Cel ce şedea pe tron a grăit: Iată, noi le facem pe toate. Şi a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.
  6. Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.
  7. Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu
  8. Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.
  9. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe pline cu cele din urmă şapte pedepse, şi a grăit către mine zicând: Vino să-ţi arăt pe mireasa, femeia Mielului.
  10. Şi m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare şi înalt şi mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu,
  11. Având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era asemenea cu cea a pietrei de mare preţ, ca piatra de iaspis, limpede cum e cristalul.
  12. Şi avea zid mare şi înalt şi avea douăsprezece porţi, iar la porţi douăsprezece îngeri şi nume scrise deasupra, care sunt numele celor douăsprezece seminţii ale fiilor lui Israel.
  13. Spre răsărit trei porţi şi spre miazănoapte trei porţi şi spre miazăzi trei porţi şi spre apus trei porţi.
  14. Iar zidul cetăţii avea douăsprezece pietre de temelie şi în ele douăsprezece nume, ale celor douăsprezece apostoli ai Mielului.

  Apreciază

 8. Calator Astral said, on aprilie 7, 2017 at 5:48 am

  Siria şi bărbatul care a pierdut 16 membri ai familiei sale în atacul cu gaz….
  De neimaginat….
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155503991439749&id=143666524748

  Apreciază

 9. Calator Astral said, on aprilie 7, 2017 at 5:59 am

  SUA lovesc Siria: Televiziunea de stat siriană califică loviturile americane ca „agresiune” – https://goo.gl/lXLUmw
  500.000 DE MORŢI – BILANŢUL ACTUAL AL RĂZBOIULUI DIN SIRIA.
  SURSĂ ISRAELIANĂ.
  TERIBIL.
  Un conflict cu potenţial de extindere… şi chiar profetic.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156030058742316&id=73528002315

  Apreciază

 10. Relu said, on aprilie 7, 2017 at 6:44 am

  Deja SUA au atacat Siria cu rachete în această noapte.Am văzut la toate televiziunile de știri mai devreme…Acum să vedem ce urmează…

  Apreciază

 11. Cristina said, on aprilie 7, 2017 at 8:08 am

  Fix asta s-a si intamplat!

  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3748135

  Apreciază

 12. jac said, on aprilie 7, 2017 at 8:48 am

  SUA au atacat noaptea trecuta Siria

  Apreciază

 13. mikaella1983 said, on aprilie 7, 2017 at 9:31 am

  Stiri: https://www.antena3.ro/externe/statele-unite-au-atacat-siria-ca-raspuns-la-atacul-chimic-din-nord-vestul-tarii-407293.html

  Statele Unite au atacat Siria, ca răspuns la atacul chimic din nord vestul țării. 59 de rachete au fost lansate asupra unei baze aeriene siriene

  DE A.M.P • 07 APR 2017 • 06:19
  Statele Unite au atacat Siria, ca răspuns la atacul chimic din nord vestul țării. 59 de rachete au fost lansate asupra unei baze aeriene siriene 482
  Foto: Agerpres
  Statele Unite au lansat rachete de croazieră contra unei baze aeriene din Siria, ca răspuns la atacul chimic pentru care Washingtonul învinuieşte forţele preşedintelui sirian Bashar Al-Assad. 59 de rachete de croazieră Tomahawk au fost trase de pe distrugătoare ale marinei americane din estul Mediteranei împotriva mai multor ţinte din baza „Shayrat”.

  Aceste lovituri, prima operaţiune militară a Statelor Unite contra regimului sirian, au fost efectuate cu „59 de rachete” de croazieră Tomahawk, a anunţat Casa Albă, precizând că acestea au vizat baza aeriană Shayrat „asociată programului” de arme chimice al Damascului şi „direct legată” de evenimentele „oribile” de marţi.

  IMAGINILE ATACULUI AMERICAN DIN SIRIA

  Marţi, un raid imputat armatei siriene contra localităţii Khan Cheikhoun în nord-vestul Siriei a făcut cel puţin 86 de morţi, dintre care 27 de copii, şi a provocat o indignare internaţională. Imaginile cu victime, femei şi copii agonizând, au şocat lumea.

  BILANȚUL MORȚILOR DIN BAZA AERIANĂ SIRIANĂ

  Zeci de morți după atacul chimic din nord vestul Siriei

  Cel puţin 86 de persoane, printre care 30 de copii şi 20 de femei, au fost ucise marţi într-un presupus atac chimic în nord-vestul Siriei. Mai multe ţări, inclusiv Franţa şi Marea Britanie, au denunţat regimul preşedintelui Bashar al-Assad ca fiind responsabil pentru acest atac.

  Într-un discurs solemn la televiziune de la reşedinţa sa din Florida, Donald Trump a afirmat că operaţiunile americane sunt „în interesul vital al securităţii naţionale”.

  Cu faţa gravă, preşedintele republican a afirmat că America este „sinonimă cu justiţia”, chemând „naţiunile civilizate” să pună capăt băii de sânge din Siria, devastată de un război care a făcut 320.000 de morţi din martie 2011, milioane de refugiaţi şi a provocat cea mai mare criză umanitară după cel de-al Doilea Război Mondial.

  Trump l-a acuzat pe „dictatorul sirian Bashar Al-Assad (de a fi) lansat un oribil atac cu arme chimice contra unor civili nevinovaţi utilizând un agent neurotoxic mortal”.

  TRUMP CHEAMĂ „NAȚIUNILE CIVILIZATE” SĂ ACȚIONEZE

  „Ceea ce a făcut Assad este teribil”, a declarat joi preşedintele american, apreciind că ” asta nu ar trebui să se poată petrece”.

  „Ce s-a petrecut în Siria este o ruşine pentru umanitate iar el este la putere, deci cred că ceva ar trebui se se întâmple”, a adăugat Trump, refuzând să dea detalii despre ce intenţionează să întreprindă.

  Şeful diplomaţiei americane, Rex Tillerson, a promis joi un „răspuns adecvat” prezumtivului atac chimic de marţi din Siria, fără a evoca totuşi o acţiune precisă.

  PENTAGON: „RUSIA A FOST PREVENITĂ”

  Armata SUA a informat forţele ruse înainte de loviturile asupra bazei aeriene siriene şi nu a vizat acele secţiuni ale obiectivului unde ruşii erau consideraţi a fi prezenţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, căpitanul Jeff Davis.

  Informând reporterii asupra operaţiunii, Davis a declarat că armata SUA a avut „multiple” conversaţii joi cu forţele ruse înaintea atacului, folosind o linie de comunicaţii stabilită anterior şi care servea la prevenirea unei confruntări accidentale în Siria în timpul luptelor împotriva grupării Stat Islamic.

  Bilanțul atacului cu rachete ale SUA. Baza militară siriană a fost rasă de pe fața pământului

  DE 07 APR 2017 • 08:34
  Bilanțul atacului cu rachete ale SUA. Baza militară siriană a fost rasă de pe fața pământului 127
  Loviturile SUA din Siria au distrus aproape în totalitate baza aeriană vizată, situată lângă oraşul Homs, şi au ucis patru militari sirieni, a anunţat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP, DPA şi Reuters.

  „Avem confirmarea morţii a patru militari, între care şi un general de brigadă din forţele aeriene siriene. Aeroportul a fost distrus aproape în totalitate: pista, depozitul de combustibil şi clădirea apărării aeriene au fost pulverizate”, a declarat Rami Abdel Rahman, directorul OSDO.

  Zeci de militari au fost de asemenea răniţi, a afirmat el pentru DPA.

  Preşedintele american Donald Trump a ordonat joi lovituri împotriva Siriei ca ripostă la presupusul atac chimic imputat „dictatorului Bashar al-Assad”.

  Aceste lovituri, prima operaţiune militară a SUA împotriva regimului sirian, au fost efectuate cu „59 de rachete de croazieră” Tomahawk, a indicat Casa Albă, precizând că acestea au vizat baza aeriană Shayrat „asociată programului” de arme chimice al Damascului şi „direct legată” de evenimentele „oribile” de marţi.

  Marţi, un atac chimic imputat armatei siriene împotriva oraşului Khan Shaykhun, din nord-vestul Siriei, a făcut cel puţin 86 de morţi şi a provocat indignarea internaţională. Imaginile cu victime, femei şi copii agonizând, au şocat lumea.

  Apreciază

 14. mikaella1983 said, on aprilie 7, 2017 at 9:41 am

  Reactia Rusiei:Reacția Rusiei, după ce SUA a atacat Siria. Avertisment dur de la Kremlin

  DE 07 APR 2017 • 08:49
  Reacția Rusiei, după ce SUA a atacat Siria. Avertisment dur de la Kremlin 127
  Rusia a cerut întrunirea de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, după atacul cu rachete din Siria, anunță Ria Novosti, considerând că acesta este un act de agresiune.

  Totodată, atacul cu rachete lansat joi de forţele americane în Siria afectează semnificativ relaţiile dintre SUA şi Rusia, a avertizat vineri Kremlinul, transmite Reuters.

  Potrivit sursei citate, Putin consideră raidurile americane împotriva bazei aeriene, situată lângă oraşul Homs, o agresiune împotriva unei naţiuni suverane. Totodată, Kremlinul apreciază că atacul, care a fost comis pornind de la ‘un pretext inventat’, deoarece armata siriană nu deţine arme chimice, violează dreptul internaţional. Kremlinul consideră că loviturile aeriene sunt o încercare de a deturna atenţia lumii de la numeroasele victime din Irak.

  În fine, Kremlinul apreciază că loviturile aeriene sunt un obstacol serios în calea creării unei coaliţii internaţionale de luptă împotriva terorismului.

  Statele Unite au lansat rachete de croazieră contra unei baze aeriene din Siria, ca răspuns la atacul chimic pentru care Washingtonul învinuieşte forţele preşedintelui sirian Bashar Al-Assad. 59 de rachete de croazieră Tomahawk au fost trase de pe distrugătoare ale marinei americane din estul Mediteranei împotriva mai multor ţinte din baza „Shayrat”.

  Apreciază

  • Basarabia e Romania said, on aprilie 7, 2017 at 1:33 pm

   „Putin consideră raidurile americane împotriva bazei aeriene, …, o agresiune împotriva unei naţiuni suverane” – Putin a devenit un clown jalnic : i se doboara un avion militar, nu face nimic (intr-o luna il numeste amic pe Erdogan) ; i se impusca un ambasador in Istanbul, nu face nimic; i se ucide reprezentantul in cadrul ONU (Vitali Tchourkine), nu face nimic; bombardeaza intr-o veselie avioanele militare NATO in Siria, nu face nimic; ieri alti smecheri arunca 480 de rachete pe o baza a aliatilor sau, nu face nimic … oare nu e un CLOWN putinu asta ? Da. Din 1999 e un clown jalnic, de cand a fost distrus submarinul „Kursk”, tipul viril cu bust de gay statea ascuns in vila sa din Sochi si astepta sa se „calmeze spiritele” si peste cateva luni sa-i raspunda lui Larry King, cu zambetul pe buze, „hmmm … s-a scufundat” http://www.bing.com/videos/search?q=Larry+King+Putin+Kursk&&view=detail&mid=36CB5917B698CADF048836CB5917B698CADF0488&FORM=VRDGAR

   Apreciază

 15. enkidu said, on aprilie 7, 2017 at 9:48 am

  Nu vă pripiți cu concluziile.
  Trump trebuia să puncteze la capitolul imagine. Era rândul lui.
  „Șovăielnicia” lui Obama trebuia decompensata.
  Deocamdată suntem la stadiul asta:

  Apreciază

 16. Noutati SIRIA | Saccsiv - Weblog said, on aprilie 7, 2017 at 2:07 pm

  […] […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: