SACCSIV – blog ortodox

In Bulgaria n-au dat cu CHEMTRAILS

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 6, 2017

Asta ne-a relatat fratele Mihai-Silviu Chirila. Pe 3 aprilie, cat timp a traversat Bucurestiul, a numarat 7 mega dare. Dupa ce-a intrat in Bulgaria, cerul curat. Si la fel de curat l-a vazut si la intoarcerea de la Sinaxa din Grecia, adica pe 5 aprilie.

Care sa fie explicatia? Nu cred ca bulgarii sunt cu totul scutiti de chemtrails.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. guti flo said, on aprilie 6, 2017 at 8:46 pm

    Probabil ii „bombardeaza” in alta perioada!

    Apreciat de 1 persoană

    • adriandirnescu said, on aprilie 6, 2017 at 11:12 pm

      E posibil ca vecinii nostri sa nu scape ne sprayati… Pot sa confirm cerul laptos de la darele latite, in Belgia, Franta, Germania , Austria… locuri pe unde am trecut. Cel putin in zona Gent din Belgia , cerul era alb pur si simplu , zile intregi .

      Apreciază

  2. Mirela said, on aprilie 7, 2017 at 12:24 am

    Cei care stau mai mult în Israel ne pot spune dacă au văzut pe acolo chemtrails? Mai ales în teritoriile ocupate de evrei, nu în Cisiordania sau în Fâşia Gaza (care-s ale palestinienilor)? Eu nu am văzut nicăieri, deşi într-un stat vecin am văzut două dâre, în condiţii climatice identice.

    Apreciază

  3. mircea.v said, on aprilie 7, 2017 at 1:09 am

    Pai cei interesati de subiect sa verifice cate culoare de zbor / avioane tranziteaza Bulgaria si cate Romania.
    S-ar putea sa aiba o surpriza. (ref strict la nr de zboruri)

    Apreciază

    • tataia said, on aprilie 7, 2017 at 8:44 pm

      Irelavant deoarece multe din avioanele chemtrails nu apar pe site-uri gen „flightradar” sau altele. Deci probabil nu sint aeronave comerciale de linie.

      Apreciază

  4. Arhanghelul said, on aprilie 7, 2017 at 1:11 pm

    https://www.flightradar24.com/16.91,9.12/2

    Apreciază

  5. tataia said, on aprilie 7, 2017 at 9:04 pm

    Din cite stiu eu nici o tara UE sau NATO nu este complet scutita de chemtrails. Si nici cele care au parteneriate strategice cu nato. Cum ar fi Australia. S-ar putea sa scape tari non UE, non NATO si care nu au nici un fel de parteneriate cu NATO. Dar nu Rusia ci mai degraba tari din Africa, China…habar nu am. Eu nu am iesit niciodata din Europa. Dar situatia din Europa o pot rezuma in felul urmator:

    Cele mai intense spreieri le-am vazut in Romania si Franta. In aceste doua tari nici nu ma simt bine cind sint multe dire pe cer…Si in Marea Britanie am vazut spreieri destul de importante dar nu chiar ca in Romania/Franta. Cu toate acestea in Marea Britanie nu m-am simtit niciodata rau chiar si atunci cind nu puteam distinge cerul de mare de cit era de imbicsit aerul. In Spania si Italia se spreiaza la nivel mediu sa spunem….mai slab si decit in Marea Britanie dar categoric mai mult decit in Germania sau Austria. In Germania si Austria se spreiaza si mai putin….Belgia, Olanda, Luxemburg ar fi cam la acelasi nivel cu Germania si Austria…iar cel mai putin am observat sa se spreieze in tarile scandinave. Norvegia, Suedia, Danemarca…Acolo este aerul cel mai curat din toata Europa..garantat. In Bulgaria am fost doar in concedii…am vazut ca se spreiaza parca mai putin decit in Romania dar nu pot face o comparatie valida cu alte tari din Europa. Nici in Romania situatia nu este la fel peste tot…In Bucuresti este cel mai rau….Ardealul sta ceva mai bine….mai putine chemtrails. Si asta cred ca este pentru faptul ca ardelenii oricum sint mai deschisi catre vest, multi regreta dominatia austro-ungara, multi sint prieteni la catarama cu cetateni romani de nationalitate maghiara..sa nu mai vorbim aici de casatoriile mixte…au o arecare afinitate fata de biserica catolica…considerind-o pe cea ortodoxa ca fiind inapoiata si depasita…etc. Cu alte cuvinte populatia din ardeal este mai pregatita pentru corectitudinea politica si noua ordine mondiala decit cei din sud…de aceea si pedeapsa pe capul celor din sud cu aceste infame chemtrails…

    Una peste alta am impresia ca jidanii vor cu orice pret tara asta….dar categoric fara populatie bastinasa in ea. De aia s-au chitit cu chemtrails pe noi.

    P.S. Cred ca numai in SUA mai este o situatie le fel de rea in privinta chetmrails precum in Romania si Franta. Dar nu am eu de unde sa stiu asta deoarece nu am ajuns niciodata in SUA…si nici nu cred ca voi mai ajunge vreodata din moment ce ne cer pasapoarte biometrice, amprente…etc…

    Ii astept pe Romanii plecati din tara in Australia/ SUA/ Canada, etc, etc sa ne spuna cum este situatia la ei. Eventual cu poze. filmari etc.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.