SACCSIV – blog ortodox

IN DIRECT: Sinaxa Grecia

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 4, 2017

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cos said, on aprilie 4, 2017 at 6:43 pm

    Sunt si ierarhi acolo?

    Apreciază

    • ovidiu said, on aprilie 4, 2017 at 8:08 pm

      Nu cred .Toti sunt ecumenIsti .

      Apreciază

    • Alexandru said, on aprilie 4, 2017 at 8:08 pm

      Vai si amar! Nici macar o sinaxa nu se poate organiza fara dezbinari!
      Vasile, fa un efort! Lasa garda jos si vezi binele principal! Esti printre primii care poate sa repare dezbinarea! Doar trebuie sa accepti putina „umilinta” si sa accepti si unele abuzuri asupra ta (cum ar fi etichetele de extremist, puscarias etc) si sa ceri pace si intelegere intre noi, ortodocsii din Romania, fara sa mai existe discutii pe tema sfinteniei a unuia sau a altuia, sa cerem ajutorul tuturor Sfintiilor romani fara a mai da nume, intelegi la ce ma refer. Mai linisteste-i pe cei care sunt foarte aprinsi in comentarii incepand cu „el”. Trebuie unitate in primul rand. Si cu Teodot, Mitra, Staicu, Iacoboaie, Legionari, si tot ce este roman ortodox antiecumenist (fara stilisti). Poti sa faci treaba asta, ca si cum ar fi ultimele noastre zile pe pamant? Lasand orice orgoliu, rusine etc? Ii respect pe toti care lupta, chiar daca uneori ma orbeste ura si arunc cu venin, eu ma urasc pe mine in primul rand si d-aia mi-e greu sa fiu bun cu aproapele; dar de tine ma simt cel mai apropiat dintre toti.
      Eu cred ca trebuie sa incepi sa lucrezi mai mult „pe teren”, sa cunosti „luptatorii” si cat poate fiecare, sa incepem sa luptam cu inima, cu picioarele (mergand), cu mainile (scriind), cu gura (vorbind si explicand), indepartandu-ne incet-incet de lumea virtuala care trebuie sfarsita si de orice ecran (adevarata icoana a diavolului) si sa instruiesti 2-3 ucenici sa continue postarea pe bloguri.
      Sper sa ma intelegi ce iti cer. Macar gandeste-te.
      Doamne ajuta-ne si ne lumineaza sa putem sa punem sufletele pentru aproapele nostru!

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 4, 2017 at 9:01 pm

        Alexandru

        Dupa ce pun portalul pe picoare si scot macar prima din cartile promise, voi iesi si pe teren, probabil intr-o serie de conferinte cu diferiti invitati, prin cat mai multe judete, ocazie cu care imi doresc mult sa ne cunoastem cat mai multi. Speram sa se intample in primavara, dar iata ca nu merg toate tocmai usor, asa ca, cu ajutorul bunului Dumnezeu, macar pana in vara s-o putem face.

        Apreciat de 3 persoane

      • el said, on aprilie 5, 2017 at 12:05 pm

        Alexandru

        SARPE PERVERS !

        CRIPTOECUMENISTULE si propagandistul INSELARII sau TACERII asupra INSELARII!!

        ” fara sa mai existe discutii pe tema sfinteniei a unuia sau a altuia”____ NU se poate face „alianta” cu ERETICII nici cu INSELATII caci ei NU mai sunt in Biserica si prin EREZIA sau INSELAREA pe care au primit-o cu TRUFIE DRACEASCA sunt …”aliati” cu DRACII !!! … si IN AFAR Bisericii !
        iar tu ceri sa TACEM cand ISNELAREA boca , drobantzu, vladimiresi s,a RATACESC poporul si asta PROSTIT de popii tai iubiti POMENITORI de ERETICI ca mitra !!!

        ” Mai linisteste-i pe cei care sunt foarte aprinsi in comentarii incepand cu „el”. Trebuie unitate in primul rand. Si cu Teodot, Mitra, Staicu, Iacoboaie, Legionari, si tot ce este roman ortodox antiecumenist (fara stilisti).”_____ ANTIECUMENISTI NU sunt multi, INSELATII si FATRANICII NU sunt ai Lui Hristos !

        Teodot si Mitra sunt CRIPTOECUMENISTI … si propovaduiesc RAMANERA in EREZIA ECUMENISTA si primirea de „taine” de la ERETICII ECUMENISTI si de la popii POMENITORI de ERETICI!

        despre iacoboaie nu e cazul sa detaliez

        si A PROPOS indematirule la PACE cu ERETICII MINCINOSII si ISNELATII … tu la ce popi te „impartasesti”???

        nu-i asa ca la POMENITORII DE ÈRETICI? ca si mitra asta este … un pomenitor de ERETIC !

        bai INSELATULE si propagandistule al politicului correct din beserica APOSTATA.bor.SRL CINE OARE te-a trimis sa faci pe inteleptul si „IMPACIUTORUL” ( intre Adevar si EREZIE/INSLEARE/DRACIMSME !!) aici?

        saccsiv

        primesti sfaturi de la RATACITI ca Alexandru care AMESTECA Adevarul cu EREZIA si INSELAREA?

        daca asculti asemenea indemnuri „Intelepte” la fel ca RATACITII PSEUDOMARUTIRISTORI care indemna la „PACE” intre Adevar /HRISTOS si EREZIA/ INSELAREA DRACESACA … e trist !

        daca da eu MA RETRAG !… DEFINITIV!… ca se se bucure „sfatuitorii” astia noi care INDATA vor STRICA ORICE lucrare buna a ta de pana acum, caci cine nu tine Adevarul PANA LA SFRASIT VA PIERI URAT la fel cu cei care NICIODATA NU au fost in Adevar!
        caci NU SE POATE PACE cu INSELAREA EREZIA si MINCIUNA pseudomartristorilor FATRANICI !

        iar individul asta Alexandru EXACT asta iti propovaduieste aici mieros … : fa PACE cu cei care amesteca Raul cu Binele … ca si cum amestecul respectiv ar mai avea vreun rost sau ar fi vreun Bine … asa invata si POMENITORIi de ERETICI si ERETICII sau propagandistii de la BESERICA APOSTATA borSRL !

        daca vei face asa cum te invata ” de bine” SARPELE Alexandu vei PROSPERA NESPUS … TOTI DRACII te vor ajuta sa infloresti… si te vei adauga la ranudrile INSELATILOR INSELATORI si tu !

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on aprilie 5, 2017 at 12:18 pm

        saccsiv

        „Mai linisteste-i pe cei care sunt foarte aprinsi in comentarii incepand cu „el”. Trebuie unitate in primul rand. Si cu Teodot, Mitra, Staicu, Iacoboaie, Legionari, si tot ce este roman ortodox antiecumenist (fara stilisti). Poti sa faci treaba asta, ca si cum ar fi ultimele noastre zile pe pamant? Lasand orice orgoliu, rusine etc? Ii respect pe toti care lupta, chiar daca uneori ma orbeste ura si arunc cu venin, eu ma urasc pe mine in primul rand si d-aia mi-e greu sa fiu bun cu aproapele; dar de tine ma simt cel mai apropiat dintre toti.”____ tu chiar NU PRICEPI cum te periaza SARPELE asta PEREVRS ca sa te arunce in ispite?

        nu amesteca Binele cu Raul si NU FACE ALIANTE cu cei care au INSELARI/EREZII… caci daca vei face cum zice bibicu´Alenaxru CUARND vei cadea si tu , ISPILELE sunt PERVERSE si astia sunt VICLENI VICLENI VICLENI !… Alexandru e un SARPE ! sa nu zic ca nu ti-am spus si pararea mea, desigur daca te crezi tare intra in alinate cu RATACITII … singur ai sa vezi unde duc…

        ti se intind CURSE … ai grija ! Sfatul meu , daca vrei sa-l iei in consideratie… ( ca vad ca pe al lui Alexandru „l-ai bifat” FARA corecturi !)

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 5, 2017 at 12:57 pm

        el

        De cati ani stii blogul asta? Am facut vreodata aliante pentru a trada cauza?

        Apreciază

      • el said, on aprilie 5, 2017 at 12:26 pm

        saccsiv

        „Trebuie unitate in primul rand”___- CU ERETICII/ EINSELATII/ INDRACITII& CO !!!

        Excelent Sfatul! …direct din IAD….

        EXACT asta fac si indemana si ECUMENISTii si GLOBALISTII lui antcrist al caror reprezentant „STRALUCIT” e Alexandru ( si cei care gandesc ca el!)

        Apreciază

      • el said, on aprilie 5, 2017 at 1:39 pm

        saccsiv

        Frate NU ai tradat NICIODATA Adevarul de cand te stiu nici aliante cu ratacitii pentru „pacea” diavoleasca nu ai facut!
        si sa-mi dea Dumnezeu sa am bucuria sa MARTURISESC ASTA despre tine pana la sfarsit !

        Dar pentru ca nu l-ai pus la punct pe ratacitul asta de Alexandru care te invata aici cu perversa „mierosenie ” sa amesteci pe Hristos cu Veliar si Adevarul cu MINCIUNA EREZIEI/INSELARII m-am gandit sa nu cumva „sa-ti luceasca” vreodata vreo idee ca asta de la atatia „sfatuitori buni”.

        Apreciat de 2 persoane

      • Alexandru said, on aprilie 5, 2017 at 7:37 pm

        Daca am gresit, sa ma iertati!
        Avem nevoie unii de altii.
        Mi se pare exagerat sa il numesti pe frate eretic pentru ca nu s-a trezit inca sa poata realiza Adevarul (nu ca ar fi careva reper moral, dintre noi, oamenii de azi, care facem trimitere la invataturile Sfintilor Parinti doar cu gura, nicidecum cu inima prin fapte) si sa respecti pe strainii si de neam si de tara, care sunt adevaratii eretici, dandu-le libertatea si spatiul de desfasurare sa faca ce vor, ei fiind papistii, musulmanii, evreii, ateii, slujitorii idolilor (pantece, manie, televizor, sporturi, moda, calculator, internet etc).
        Fratilor nostrii le urez „prabuseasca-se de pe stanca judecatorii lor”.
        Vai de noi.

        Apreciază

      • guti flo said, on aprilie 6, 2017 at 4:11 pm

        Alexandru
        Pai daca nu s-a trezit inca sa poata vedea Adevarul, nici sa nu vina cu propuneri de unire cu cel inselat sau in comuniune cu ereticii! Ce nu este clar in a intelege ca nu poti sa fi intrun cuget cu cel inselat si cel care e in comuniune cu un eretic…decat daca isi recunoaste gresala in fata lui Dumnezeu….punctul nostru de reper sunt scrierile si sfaturile sfintilor parinti..si nimeni altcineva.
        Credinta, care este cel mai important lucru, suntem datori s-o pastram nealterata, fara compromisurile la care faci tu aluzie…ti-a explicat bine „el” cum stau lucrurile in privinta credintei….intradevar „el” e dus rece..dar asa se trezeste omul mai repede…omul cand e sincer si cauta adevarul..chiar si dupa un „dus rece”, se bucura cand vede ce foloase i-a adus…..chiar si-ar mai dori unul .
        Avem nevoie sa fim uniti..dar in acelasi cuget..in adevar…care este f greu de aflat daca cineva nu e sincer in cautarea lui. vrasmasul isi arunca cele mai fine curse , pt ca vremea lui e aproape, ne spun parintii contemporani…si va face ravagii in numele „iubiri” si a unitatii intre oameni! ..una dintre aceste curse este si aceea pe care tu o propui!….tu nu vezi ca toti au pareri diferite?….sau facut atatea articole ..pe toate temele…nu vreau sa umflu pe nimeni…dar cred ca nu exista site mai explicit ca Saccsiv…si cu toate astea unii nu inteleg..sau nu vor…iar asta nu se mai numeste sinceritate…..si ca atare astfel de oameni trebuie evitati.
        Alexandru…iti doresc tot binele..si sa ne fereasca Dumnezeu de inselare!

        Apreciază

    • Andrei said, on aprilie 5, 2017 at 12:31 pm

      O traducere a sinaxei?

      Apreciază

  2. ban said, on aprilie 4, 2017 at 8:28 pm

    Da-ne Doamne dreapta judecata!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Matiu Cosmin said, on aprilie 4, 2017 at 9:12 pm

    Apreciat de 3 persoane

  4. Adi said, on aprilie 4, 2017 at 9:21 pm

    Astia isi bat joc de noi. Cum la unii se poate si la ceilalti nu?
    Glumeam: au nevoie de musulmani sa distruga crestinismul.

    http://www.alternativenews.ro/2016/06/romanii-cu-pasapoarte-musulmanii-liberi-fara-acte.html?m=1

    Apreciază

    • Adi said, on aprilie 4, 2017 at 9:38 pm

      Vroiam sa zic, noi chiar nu putem sa ne impunem impotriva cnp?

      Apreciază

      • guti flo said, on aprilie 6, 2017 at 6:30 pm

        Adi
        ce frumos ar fi!…..dar e f greu..eu am facut cerere la starea civila..am stat de vb si cu sefa starii civile…ca cele de la birou nu au putut sa lamureasca prob..ca dealtfel nici sefa lor..si mi-a spus intrun final,.dupa toate explicatile mele, ca cererea nu este intemeiata!

        Apreciază

      • Adi said, on aprilie 11, 2017 at 8:40 am

        Nu la starea civila m-am referit. Cu orice act facut la statul firma ROMANIA te supui singur sa fii sclav. O tara eu cred ca este facuta din oameni. Soldatii is tradatorii, GUVERNANTII si toti judecatorii si toate minciunile statului is degeaba daca politia, jandarmii, soldatii si alti tradatori nu i-ar asculta.
        https://www.youtube.com/watch?v=tMZe5hXodQg&t=93s NOI SUNTEM DE VINA CA II LASAM PE MUSULMANI SI PE FIRMA ROMANIA SA NE ZICA CUM SA NE COMPORTAM. OARE SFANTUL STEFAN CEL MARE AR FI ASTEPTAT SAU ASCULTAT LA CE ZIC TRADATORII?

        Apreciază

  5. Matiu Cosmin said, on aprilie 4, 2017 at 9:21 pm

    Vedeti acum lucrarea „sfintilor” Boca si Dorobantu ?

    Apreciază

  6. Matiu Cosmin said, on aprilie 4, 2017 at 9:22 pm

    Mai bine dezbinare intru adevar decat pace in minciuna

    Apreciat de 1 persoană

  7. acelas said, on aprilie 5, 2017 at 12:57 am

    vrajeli

    http://www.evz.ro/patriarhia-despre-chipul-patriarhului-pe-clopotele-catedralei-neamului.html

    de ce e in stare unul care a semnat Creta …

    .

    Apreciază

    • Nicoleta said, on aprilie 5, 2017 at 11:49 am

      Am și eu o întrebare privind acest clopot. Dacă acest clopot, ca să se audă, trebuie tras de mai multe persoane, cum zice nefericitul că nu îi va vedea nimeni chipul pe el? Să întelegem că acest clopot nu va fi tras de oameni? Dar cum va fi tras? Prin telecomandă?

      De menționat că pozele clopotului cu bietul nefericit pe el circulă deja în întreaga lume, se fac și mici/mari excursii la sediul producătorilor ca să vadă cât mai multă lume clopotul cu poza lui. Iar excursioniștii fac poze în voie, fără nici o restricție. Istoria acestui clopot – cu tot cu poză – este deja scrisă și publică.

      Stau și mă mai întreb, dacă oamenii, prin trasul clopotului, îl cheamă pe Dumnezeu la Sfintele Slujbe, iar NU oamenii vor fi aceia care vor trage de clopot, va veni Dumnezeu la Sfintele Slujbe la comanda unei tehnologii?
      Telecomanda îi comandă Domnului nostru Iisus Hristos?!!…

      Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, iartă-mă, miluiește-mă și mântuiește-mă pe mine păcătoasa!

      Apreciază

  8. mihay2016 said, on aprilie 5, 2017 at 1:36 am

    Din ce in ce mai mult la tv vad emisiuni in special straine vad filme care are simboluri satanice si chiar actori de film care insusi se denumesc diavoli,si tot fel de scarbosii cu ar fi History cei acolo dezastru dar orsicum eu nu ma uit decat la sport stiu ca nui bine dar sa nu ma judecati ca asa imi mai ocup timpu,in plus astai o pasiune dea mea! In curand va veni vremea noi astia mai simpli ca sa zic asa sa plecam! Eu nu stiu cu cine o sa plec mai in gluma mai in serios ca nam cu cine,findca prieteni mei cand am inceput o discutie tinde sa ma creada nebun si invechit! Or cear fi nu voi ramane !! Chiar ma uitam la comentarii pe facebook despre cipuri si alte nebunii ,lor li se pare normal si cica o salvare ! Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

  9. Nicoleta said, on aprilie 5, 2017 at 2:11 pm

    Au desfiintat „fondul national de investitii”, transformandu-l in „fondul european de dezvoltare”. Asta in acte, in Rapoartele statului. Urmeaza un val masiv de imprumuturi in contul Romaniei, desi Romania NU mai este Romania. De aceea inchid definitiv toate unitatile de stat, transformandu-le in companii de stat. Mare atentie! Fosta „Ciclop”, ca fosta institutie de stat, este in continuare detinuta de stat ca o companie privata a statului, in fapt in proprietatea unui guler deosebit de alb, care detine in acelasi timp 1% (!!) in majoritatea companiilor SA detinute de stat in proprietate privata. Asta pe hartie. In realitate,
    NU MAI AVEM NIMIC.

    Apreciază

  10. Lev said, on aprilie 5, 2017 at 2:44 pm

    el
    Sunt de aceeași părere cu tine, frate el! Câtă dreptate ai! E praf țara asta, plină de înșelare și goală de credință. Pt prostia și necredința noastră a îngăduit Domnul să ajungă majoritatea înșelați. Ce „unitate”, frate? Mi-e greață și de cuvântul ăsta, că tot timpul e asociat cu ecumenismul spurcat. Știi cât de răi pot fi înșelații fanatici? Crede-mă, eu știu. Nu credeam să poată fi oamenii prostiți și manipulați atât de ușor. Doamne ajută.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 6, 2017 at 9:08 pm

      Lev

      oamenii NU VOR sa asculte de Hristos, umbla dupa POFTELE lor si ifosele lumii… de aceea vor urma IN GLOtA CNPACAT pe anticrist, … ca de Hristos S-AU LEPADAT DEJA dupa cum vedem !

      Apreciază

    • Ioana said, on aprilie 6, 2017 at 10:20 pm

      el.

      am si eu o rugaminte sa imi explici, daca poti cum e mai bine sa procedez, as vrea sa calatoresc intr-o tara slava si am nevoie de pasaport temporar de un an (6 luni), dar acum se fac doar cu semnatura electronica 😦 in orice oras din ro….

      MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE – https://www.mae.ro/node/1425

      Paşaportul simplu temporar

      ATENŢIE!
      • Paşaportul simplu temporar nu conține amprentele digitale ale titularului, indiferent de vârsta acestuia.
      • Se preia ____________semnătura electronică a titularului, cetăţean român cu vârsta de 14 ani împliniţi în momentul depunerii cererii.
      • Prezenta personală a solicitanţilor este obligatorie la momentul depunerii cererii.

      Of eu nu as vrea sa fac, chiar ma gandeam sa ma tupilez pe undeva si sa trec altfel, dar nu stiu daca ma incumet de acum, ci poate alta data, cand voi ave planuri mai de lunga durata, ( gen cu vagaunile din Georgia de care ziceam) (rog frumos o balena sa ma traverseze marea neagra 🙂 ….. :)) fac eu cumva atunci….)

      Dar uite ce ze zice de semnatura asta electronica…. si fara ea nu poti calatori in tarile slave din nord est…..

      ___Semnatura electronica – Lagar electronic pentru toti oamenii

      http://www.apologeticum.ro/2010/08/semnatura-electronica-lagar-electronic-pentru-toti-oamenii/

      ___Semnatura electronica reprezinta informatii in format electronic care sunt atasate sau logic asociate unor documente in forma electronica. Semnatura electronica serveste ca metoda de identificare a semnatarului si este inmagazinata pe suport magnetic securizat.

      Parintele Dionisie Ignat ne indemna inca de acum 7 ani asa: „Sa fim totdeauna pregatiti, ca vedeti, s-a apropiat imparatia lui Antihrist, cu mare rautate s-a pornit stapanitorul lumii acesteia sa puna pecetea lui Antihrist pe fiecare dintre crestini. Pecetea 666 inseamna ca esti contra lui Hristos, de aceea i se zice Antrihrist. De aceea nu poti sa te indreptezi, sa spui zic ei asa, dar eu cred in Hristos. Daca crezi in Hristos, sa nu primesti pecetea sa ti-o puna pe frunte si pe mana. Dar mai intai o sa ti-o puna pe buletin si dupa aceea merg inainte, ca asa o devenit timpurile” (Lumea in vremurile de pe urma, voi II, Prodromos, 2010, p. 53-54).
      Criza actuala este o realitate greu de suportat, dar constituie totodata o forma de netezire si o mare diversiune pentru a masca faradelegea pecetluirii. Avem o singura optiune: sa primim semnul lui Hristos, Crucea!

      _____e-Romania: un pas hotarator spre dictatura. Refuzati categoric semnatura electronica

      https://apologeticum.wordpress.com/2010/08/30/e-romania-%E2%80%93-un-pas-hotarator-spre-dictatura-refuzati-categoric-semnatura-electronica/

      Hristos nu ne va striga pe numere sau pe numarul numelui, ci pe numele de botez si in cartea vietii sunt scrise nume, nu coduri numerice. Oare ce decurge de aici? Nu faptul ca acceptarea de buna voie a numarului in loc de nume inseamna iesirea din cartea vietii si ratarea sansei de a fi chemati de Hristos la dreapta Sa? Al patrulea rau satanicesc si definitiv: pecetluirea cu semnul fiarei, __semnatura electronica definindu-se drept ______antecamera ____pecetluirii sau ____arvuna ei. Pericolul pecetluirii nu mai trebuie demonstrat, el a fost exprimat explicit: „Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui sau pe mana lui va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu […] si se va chinui in foc si pucioasa” (Apoc. 14, 9- 10). Prin urmare, Romania a devenit, cu voia guvernatilor si cu pasivitatea noastra, un laborator imens in care Satana isi experimenteaza faradelegea.

      si uite ca parintii nepomenitori din ro (cei din radeni-moldova) si ei tot cu o asfel de semnatura au ales sa calatoreasca…. eu nu as vrea sa o dau, mi se pare tot lepadare, nu stiu cum e mai bine, pentru ca parintii spun ca totusi daca o primim nu e exagerat de grav….

      oricum sufletul meu e mahnit, e un lagar tot mai mare peste tot si vine si macelul… dar totusi pentru sufletul meu, mie parintii mi-au recomandat sa ma duc… si sunt pe o muche> pe de o parte constiinta care imi spune sa nu o fac, pe de cealalta ce m-au indemnat parintii, si parintele Antim a zis ca nu e chiar atat de grava…. Tu ce crez i?

      ps: o sa vorbesc cu o cartita sa imi sape o galerie lunga lunga pe sub pamant…… 🙂

      Apreciază

      • el said, on aprilie 7, 2017 at 9:58 am

        Ioana

        acum daca e sa ne luam dupa ACRIVIE ( cum ar TREBUI) noi TOTI care avem CNP suntem (CEL PUTIN) cu un picior in IAD!

        acum ce inseamna EXACT semnatura aia electronica?
        daca NU cer si altele( date personale biometrice gen amprente, poza biometrica.etc) ramane doar o MAZGALEALA a ta pe suportul lor mirific (pe care pot sa si-l bage unde vor … sorry ca de exasperare ma intrec pe zi ce trece in vulgaritati) ..

        fa si tu ce iti spune constiinta. daca e doar o mazgaleala a ta ( fie si pe suport kaka-tronic) e nimic.( parerea mea proasta)
        deja ai semnat ca esti un NUMAR =CNP-ul si asta e mai MULT MAI grav decat sa le mai dai si o mazaleala in plus, de parca mazgaleala aia te reprezinta vesnic!

        ideea e ca TREBUIE sa scapam cat mai repede si de CNP …

        iar ei si asa sunt OBSEDATI sa inregisterze TOT ce se poate pe suportul KAKAT-ronic despre orice om, mai ales despre ortodocsi, ca asa ii invata/mana pe ei DRACII si anticristii____ si chiar O FAC si FARA semnatura aia a ta cu care ii imputrenicesti sa te inregisteze in plus si ca magaleala proprie !

        facem si noi ce putem si NADAJDUIM la Dumnezeu sa ne LEPADAM CURAND DE TOATE perversiunile si up-date-urile apostaziei si inregimentarii OFICIALE in imparatia anticristului INCEPAND cu CNP-ul ( numarul cu care „ne-a botezat” DRACUL in sistemul lor anticristic!) 😦

        Apreciază

      • el said, on aprilie 7, 2017 at 10:01 am

        Ioana

        ..pai daca ti-a spus si Parintele Antim atunci fa asa cum zice el!

        Doamne ajuta !

        Apreciază

  11. Ioana said, on aprilie 7, 2017 at 7:17 pm

    el

    Doamne ajuta! multumesc de raspuns acum numai am indoieli… voi face cum imi zice parintele Antim!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.